|
|
|
#61 |
|
عضو ثابت
تاريخ ثبت نام: Jun 2007
پاسخها: 158
|
ج: عکس های موبایل
عكس پنجم بازهم مقبره فردوسي از زاويه متفاوت ![]() آخرين ويرايش amoon ، Wednesday 11 July 2007 در 07:48PM. |
|
|
|
|
|
#62 |
|
عضو ثابت
|
عكس ششم بار هم مقبره فردوسي از همان زاويه اما با كادري عمودي مشتاقانه منتظر نظرات شما دوستان و اساتيد هستم.
براي ديدن عكسها در يك آلبوم روي عكس كليك كنيد. آخرين ويرايش amoon ، Wednesday 11 July 2007 در 07:51PM. |
|
|
|
|
|
#63 |
|
وصال او ز عمر جاودان به..
تاريخ ثبت نام: Jul 2006
پاسخها: 651
|
فواره ها به نام تو رنگین کمان شده اند....
|
|
|
#64 |
|
عكاسباشي
تاريخ ثبت نام: Jun 2006
پاسخها: 710
|
ببخشيد يه چند روزي مشغول بودم حسابي و اصلا فرصت نمي شد توضيحي در مورد عكسهاي دوستان بدم.
عكس خوب آرزو خانم يا بستني چيني! عكس اصلي رو من برش زدم به سمت سوژه كه پسرك بستني به دست باشه. سوژه اصلي كه شايد هم ناخوادگاه در عكس قرار گرفته باشه در متن تصوير جاي كوچكي رو داره و اصلا در نگاه اول مشخص كننده چيزي نيست. مي شد دوربين رو كامل به سمت سوژه گرفت يا حداقل تصوير اصل رو برش زد. سوژه یابی :1 رعایت کادر بندی :1 ترکیب بندی :.1 فوکوس بودن و واضح بودن :1 نور و رنگ مناسب :1 بدیع و تازه بودن یا انتقال احساسی خاص:0.5 جمع : 5.5
|
| كاربران ذيل از صدرا صدر بابت اين نوشته مفيد تشكر كردهاند : |
|
|
#65 |
|
عكاسباشي
|
از مجموعه عكسهاي جناب آمون من سه تصوير رو نقد مي كنم.
عكس اول و سوم و ششم. عكس اول كادر خوبيه اما جا داشت كه قدري به سمت راست برويد تا مساحت بيشتري از بنا و ادامه اون توي كادر باشه و بيشتر كادرتون رو پر بكنه سوژه یابی :1 رعایت کادر بندی :2 ترکیب بندی :.1.5 فوکوس بودن و واضح بودن :1 نور و رنگ مناسب :1 بدیع و تازه بودن یا انتقال احساسی خاص:0.5 جمع : 7
|
|
|
#66 |
|
عكاسباشي
|
عكس مقبره نادر شاه
عكس سوم نسبت به دومي كادر بهتري داره و شاخه و برگهاي درخت كادر رو بي جهت اشغال نكردن و همينطور تركيب بندي قطري خوبي داره.همينطور نمايي كه احساس عظمت و شكوه رو بيشتر مي كنه پس با اجازه عكس دوم ميره كنار. سوژه یابی :1 رعایت کادر بندی :2 ترکیب بندی :.1.5 فوکوس بودن و واضح بودن :1 نور و رنگ مناسب :1 بدیع و تازه بودن یا انتقال احساسی خاص:1 جمع : 7.5
|
|
|
#67 |
|
عكاسباشي
|
عكس چهارم هم اگر اينگونه بود يعني درختان سمت چپ كادر نبودند و فضا را مي شد باز و جالب براي گردشگري و تفريح نشان داد و محيط را يك محيط ديدني بهتر مي بود. كمي جلوتر مي رفتيد از شر اين درختان راحت شويد.
|
|
|
#68 |
|
عكاسباشي
|
عكس پنج و ششم تقريبا مشابه هستن اما عكس پنجم كادري بازتر دارد و فضايي كه اضافه است و عكس ششم از نظر كادر بندي وتركيب بهتر است و كمتر اين فضاي اضافه را دارد.همينطور بنا را با شكوه تر و با جذابيت و عظمت بيشتري به بيننده القا مي كند.
سوژه یابی :1 رعایت کادر بندی :2 ترکیب بندی :.1.5 فوکوس بودن و واضح بودن :1 نور و رنگ مناسب :1 بدیع و تازه بودن یا انتقال احساسی خاص:1 جمع : 7.5
|
|
|
#69 |
|
عكاسباشي
|
اين تصوير نيازي به نقد ندارد.جز اينكه نمي دانم از زاويه ديگر اين درختان و بوته هاي مزاحم هم بوده اند يا نه. همين. سوژه یابی :2 رعایت کادر بندی :2 ترکیب بندی :.1 فوکوس بودن و واضح بودن :1 نور و رنگ مناسب :1 بدیع و تازه بودن یا انتقال احساسی خاص:2 جمع : 9
|
| كاربران ذيل از صدرا صدر بابت اين نوشته مفيد تشكر كردهاند : |
|
|
#70 |
|
عضو ثابت
|
سلام به آقاي صدر و دوستان ديگر
از نقدتون ممنونم اميدوارم بتونم تو عكسهاي بعد استفاده كنم متشكرم از وقتي كه گذاشتيد. در پناه خدا |
|
|
|
|
|
#71 |
|
وصال او ز عمر جاودان به..
تاريخ ثبت نام: Jul 2006
پاسخها: 651
|
اینم تقدیم به کنکوری ها...!!!!
غم نخور...غصه نخور.. وقتی دلت پیش منه!!! (به امید موفقیت همه کسانی که تلاش کردند.)
|
|
|
#72 |
|
یا حسین یا لیتنا کنا معک
تاريخ ثبت نام: Apr 2006
مكان: 51.29 شمالي - 35.40 شرقي
پاسخها: 5,219
|
اوه اوه این کتاب ها منو یاد بدبختی هایم انداخت
وَإِن كَذَّبُوكَ فَقُل لِّي عَمَلِي وَلَكُمْ عَمَلُكُمْ أَنتُمْ بَرِيئُونَ مِمَّا أَعْمَلُ وَأَنَاْ بَرِيءٌ مِّمَّا تَعْمَلُونَ وَمِنْهُم مَّن يَسْتَمِعُونَ إِلَيْكَ أَفَأَنتَ تُسْمِعُ الصُّمَّ وَلَوْ كَانُواْ لاَ يَعْقِلُونَ وَمِنهُم مَّن يَنظُرُ إِلَيْكَ أَفَأَنتَ تَهْدِي الْعُمْيَ وَلَوْ كَانُواْ لاَ يُبْصِرُونَ إِنَّ اللّهَ لاَ يَظْلِمُ النَّاسَ شَيْئًا وَلَكِنَّ النَّاسَ أَنفُسَهُمْ يَظْلِمُونَ |
|
|
|
| كاربران ذيل از tirana بابت اين نوشته مفيد تشكر كردهاند : |
|
|
#73 |
|
عضو ثابت
|
به دوران كنكورم هيچ وقت نمي*گم يادش بخير!!!
دوران سختي بود.... ولي براي كنكوريها آرزوي موفقيت مي*كنم
|
|
| كاربران ذيل از amoon بابت اين نوشته مفيد تشكر كردهاند : |
|
|
#74 |
|
چند موافق و ملیونها منافق
|
واقعا سخته
خدا به همه كمك كنه موفق باشند
سالها نشستیم و برای تشنگی حسین ضجه زدیم اما هیچگاه نیندیشیدیم که درد حسین آب نبود که درد او جرعه ای عدالت بود . افسوس ! که ما حسین را به سرِ بریده شناختیم . حسین به جنگ رفت با این حال که خوب می دانست برگشتی در این سفر نیست ؛ راز جاودانگی حسین و یارانش در همین بود... |
|
|
|
|
|
#75 |
|
عضو ثابت
|
خوب ديگه از فضاي كنكور بياييد بيرون!!!
اين دو تا عكس رو از داخل ماشين انداختم! امكان پياده شده و زاويه بندي نبود و چون نور خورشيد از روبرو بود عكسها تقريبا ضد نور از آب در اومدند. البته تعداد عكسها 7-8 تايي مي*شد اما تنها اين دو تا رو انتخاب كردم (ميگن مشت نمونه خروار است!!!!) ![]()
|
|
| كاربران ذيل از amoon بابت اين نوشته مفيد تشكر كردهاند : |
![]() |
| Bookmarks |
| كاربراني كه در حال مشاهده اين گفتگو هستند : 1 (0 عضو 1 ميهمان) | |
| ابزار گفتگو | |
|
|
گفتگوهاي مشابه
|
||||
| گفتگو | آغازگر گفتگو | تالار | پاسخها | عنوان آخرين گفتگو |
| اخبار پزشكي و بهداشتي | وصال | سلامت و پزشكي | 42 | Saturday 8 December 2007 12:38AM |
| منظورمه هشت ساله. | ديوونه | آزاد | 6 | Friday 19 October 2007 11:12AM |
| رنج های جهان اسلام ! | saleh57 | دين و دنيا | 0 | Tuesday 27 February 2007 02:23PM |
| زندگی مسلمانان در سایه رعب و وحشت فیلم های هالیوودی | صبح | سينما و تئاتر | 3 | Wednesday 10 January 2007 04:47PM |
| مقالات آموزشي (چگونه عکس های بهتری بگيريم) | صدرا صدر | عكاسي | 0 | Monday 3 July 2006 04:23PM |