|
|
|
#46 |
|
وصال او ز عمر جاودان به..
تاريخ ثبت نام: Jul 2006
پاسخها: 651
|
ج: عکس های موبایل
سلام..
1)ای بابا.... اینجا هم شاهد ارجحیت روابط بر ضوابط باشیم؟؟؟ ![]() پس نقد عکس من (مثلا عکس بگم بهتره!!) چی؟؟؟ بعد از ارزو خانوم نوبت ما بودا !!!!خوبه همش یک روز غایب بودم....حقمو خوردن اونم با سالاد و نوشابه!! 2)جناب دیوونه از بابت ترجمه خوبتون ممنون... 3)زینب خانوم خیلی خوش آمدید....
به ضریح ها ببندند دخیل را ولی من... به کجا ببندم این دل که تواش ضریح باشی؟؟؟ آخرين ويرايش وصال ، Friday 22 June 2007 در 11:15PM. |
|
|
|
|
|
#47 | |
|
عكاسباشي
تاريخ ثبت نام: Jun 2006
پاسخها: 710
|
نقل قول:
ما كه اصفهاني هستيم اين طوري نمي گيم.واقعا كه...مهموني گفتن...حبيب خدايي گفتن. دوم -عكس شما به علت ديوار آجري كج،ساخت غير اصولي و غير استاندارد بودن و از همه مهمتر عدم مقاومت در برابر زلزله نقد نخواهد شد. سوم -من كه عربي بلد نيستم زياد ولي نصف حرفهام توي اين ترجمه ها نبود تازه يه چيزهايي هم از خودش اضافه كرد بود اين آقاي ديوونه، شما از كجا فهميدين مي فرمايين ترجمه اش خوب بود؟ چهارم- ما كه مي دونيم. پنجم- عكس بعدي لطفا
|
|
|
|
#48 | |
|
|
نقل قول:
1)شما مهمون سر زده براتون مياد مهمون هاي قبلي رو فراموش ميكنين و ولشون ميكنين به امان خدا؟؟؟؟براي ما قمي ها مهمون همه جورش حبيب خداست هم سر زدش هم دعوت شدش....رسم مهمون نوازي رو خوب بلديم....بالاخره هر روز چند صد هزار مهمون سرزده وارد شهرمون ميشه....كلي هم بهشون خوش ميگذره...دفعه بعد هم باز ميان هين جا.. 2) فعلا بماند... 3)ما هم اصلا عربي بلد نيستيم ولي ترجمه كردن از فارسي به عربي كار هر كسي نيست...اين بود كه ازشون تشكر كردم چند تا اشكال كوچك هم هست كه با اجازه جناب ديوونه و جهت توجيه بهتر زينب خانوم در پست بعد من هم يه ترجمه از فرمايشات شما رو قرار ميدم . 4) ما هم ميدونيم به روي خودمون نمياريم ريا نشه.. 5)عكس بعدي لطفا حالا 2 ) همين ديوار آجري كج، كه به علت ساخت غير اصولي و غير استاندارد بودن و از همه مهمتر عدم مقاومت در برابر زلزله نقد نفرمودين..در همين زلزله اخير در كانون اصلي زلزله قرار گرفت و آخ هم نگفت ..دريغ از كوچكترن ترك....بر عكس برجهاي تهران كه با پس لرزه هاي زلزله ترك خورد... اما نقد تكيه بر جاي بزرگان نتوان زد ولي ...عكس رو نقد ميكنم و نمره ميدم البته با اجازه شما.... عكس نشان دهنده يك در چوبي قديمي و ديوارهاي آجريه و خلاصه يادي از معماري گذشته هست...يه جور نوستالژي....يه در كوچك در ميان ديواره هاي كوتاه.... عكس با مقداري زاويه از بالا گرفته شده كه باعث كوچكتر شدن در شده....عكاس !!! هم ميخواسته همين كوچكي در رو نشون بده و مخصوص كمي ازبالا عكس گرفته...در مورد رنگ هم در مونيتور خودم خوب بود ولي در اين مونيتور كمي زرد رنگ است كه نميدانم به كداميك بايد اعتماد كرد؟؟؟ اما نمره: سوژه یابی :1.5 رعایت کادر بندی :1 ترکیب بندی :1 فوکوس بودن و واضح بودن :1 نور و رنگ مناسب :1 (البته با توجه به رنگ در مانيتور موبايل و كامپيوتر خودم) بدیع و تازه بودن یا انتقال احساسی خاص:1.5 (با ارفاق) جمع : 7 (با ارفاق )
به ضریح ها ببندند دخیل را ولی من... به کجا ببندم این دل که تواش ضریح باشی؟؟؟ آخرين ويرايش وصال ، Saturday 23 June 2007 در 11:32AM. |
|
|
|
|
|
|
#49 |
|
|
السلام عليكي با اختي الكريمة
بعد التحية..اتمني لكي اوقات كوئيسة و مفيدة في هذا الموقع هذه ترجمة، هي كلام الاخ صدرا صدر بعد السلام و التحية الصورة لها خلفيه جميلة و الموضوع يقر في مكان مناسب جدا ( الذي يسمي نقطه الذهبيه). ساعة التصوير كانت في نصف اليوم....اذا تصوري في بداية الصبح او في المغرب هتكون احسن... كانت احسن ان تصوري عموديا علي شان تزيد السما الي جزييات الصورة... في قالب الصورة ،السما يشكل ثلث القالب دائما و الباقي يختص بالارض و الموضوع.....و في التصوير من السما ،هيكون بالعكس.... كيفية الصورة و الوان كمان عاليا و الجزئيات واضحة. لالتصوير ،كنتي جالسه علي الارض و هذا عمل صحيح جدا . و كانت افضل ان تاخذي زاوية اكثر علي شان يبين عظمة الجبل * الموضوع:1 من 2 رعايةالقالب=: 2من 2 ما اعرف ايش معني تركيب بندي(مكان الاجزاء في الصورة): 1.5 من 2 وضوخ التصوير:1 من1 ضو**ء (نور) و الوان المناسب: 1 من1 بداعة الصورة او انتقال احساسة الخاصة : 1من 2 سامحيني يا اختي اذا في خطايا كثيره في ترجمتي... ![]()
به ضریح ها ببندند دخیل را ولی من... به کجا ببندم این دل که تواش ضریح باشی؟؟؟ آخرين ويرايش وصال ، Saturday 23 June 2007 در 12:03PM. |
|
|
|
| كاربران ذيل از وصال بابت اين نوشته مفيد تشكر كردهاند : |
|
|
#50 |
|
عضو ثابت
تاريخ ثبت نام: Jun 2007
مكان: Saudi Arabia
پاسخها: 46
|
شكراً جزيلاً
صدرا صدر ديوونه وصال أحسنتم كثيراً.. و إن كانت ترجمتكما تحمل بعض الأخطاء اللغوية و لكنها ممتازة في إيصال المضمون.. وفقكم الله.. زينب.. |
|
|
|
|
|
#51 | |
|
عكاسباشي
|
نقل قول:
دوم- خيلي هم ماند واقعا اين همه توضيح و تفسير. سوم-خوب شد اصلا بلد نبوديد اگر يه كم بلد بودين يا خيلي بلد بودين چه مي شد. چهارم- پنجم- من ديگه عكس شما رو نقد نمي كنم. گويا به درجه استادي رسيده ايد و مي شود عكسهاي من را هم نقد كنيد چه برسه باقي دوستان. معماري گذشته خشت خام بود و كاه گل و كلون هاي آويخته تركيب آجر و در چوبي كجايش نوستالوژيه؟ مونيتور خودتون رو با نرم افزار هاي مخصوص اين كار كاليبره كنيد.مخصوصا اگر ال سي دي هست. 0.5 1 1 0.5 0.5 1 با ارفاق
دردل من چیزی ست ...مثل یک بیشه ی نور...مثل خواب دم صبح وچنان بی تابم که دلم می خواهد بدوم تا ته دشت ... بروم تاسرکوه دورها آوایی ست ... که مرامی خواند آخرين ويرايش صدرا صدر ، Saturday 23 June 2007 در 12:41PM. |
|
|
|
|
|
|
#52 |
|
چند موافق و ملیونها منافق
|
چين-شانگهاي
سالها نشستیم و برای تشنگی حسین ضجه زدیم اما هیچگاه نیندیشیدیم که درد حسین آب نبود که درد او جرعه ای عدالت بود . افسوس ! که ما حسین را به سرِ بریده شناختیم . حسین به جنگ رفت با این حال که خوب می دانست برگشتی در این سفر نیست ؛ راز جاودانگی حسین و یارانش در همین بود...آخرين ويرايش ارزو ، Monday 25 June 2007 در 07:36AM. |
|
|
|
| كاربران ذيل از ارزو بابت اين نوشته مفيد تشكر كردهاند : |
|
|
#53 | |
|
|
نقل قول:
2)نه دیگه عمر ما به یاد آوری کاه گل و خشت خام قد نمیده..... برای ما همون در چوبی و دیوار آجری میشه آخر نوستالژی 3)نقد عکس که اشکالی نداره... هر کسی نظر خودش رو میده ..یکی میگه خوبه یکی هم میگه بده...نباید ارزیابی می کردیم که خوب اونم ترفندی بود برای اخذ نمره و فهمیدن اشکالات کارمون.....خلاصه قصدمون جسارت نبود....و ممنون از ارزیابی... آرزو خانوم لطفا حجم و سایز عکس ها رو کمی کم کن که راحت تر باز بشه..
به ضریح ها ببندند دخیل را ولی من... به کجا ببندم این دل که تواش ضریح باشی؟؟؟ آخرين ويرايش وصال ، Sunday 24 June 2007 در 06:19PM. |
|
|
|
|
|
|
#54 |
|
عكاسباشي
|
شما ديگه خودتون به مقام استادي رسيدين بريد جلو هواتونو دارن بچه ها. عكسهاي من رو هم يه نظري بدين بد نيست.
آرزو خانم عكس زيباتون با اين حجم يك مگابايتي حداقل 5 دقيقه زمان مي بره براي دانلود شدن. اما عكس زيبايي است.با سبزي زيبا و يك دست و كادربندي درست و تقريبا دقيق.يك سوم بالايي اسمان به درستي در كادر جا گرفته. گرچه تنها نمايش يك منظره زيبا است وتا اين حد عكس واجد شرايط خوبي است. سوژه یابی :1 رعایت کادر بندی :2 ترکیب بندی :.1.5 فوکوس بودن و واضح بودن :1 نور و رنگ مناسب :1 بدیع و تازه بودن یا انتقال احساسی خاص:1 جمع : 7.5
|
| كاربران ذيل از صدرا صدر بابت اين نوشته مفيد تشكر كردهاند : |
|
|
#55 |
|
|
چين-شانگهاي
سالها نشستیم و برای تشنگی حسین ضجه زدیم اما هیچگاه نیندیشیدیم که درد حسین آب نبود که درد او جرعه ای عدالت بود . افسوس ! که ما حسین را به سرِ بریده شناختیم . حسین به جنگ رفت با این حال که خوب می دانست برگشتی در این سفر نیست ؛ راز جاودانگی حسین و یارانش در همین بود... |
|
|
|
|
|
#56 |
|
|
برايان تريسي-تهران-خرداد 86
سالها نشستیم و برای تشنگی حسین ضجه زدیم اما هیچگاه نیندیشیدیم که درد حسین آب نبود که درد او جرعه ای عدالت بود . افسوس ! که ما حسین را به سرِ بریده شناختیم . حسین به جنگ رفت با این حال که خوب می دانست برگشتی در این سفر نیست ؛ راز جاودانگی حسین و یارانش در همین بود... |
|
|
|
| كاربران ذيل از ارزو بابت اين نوشته مفيد تشكر كردهاند : |
|
|
#57 |
|
عضو ثابت
پاسخها: 158
|
سلام به دوستان گرامي.
حس دانشجويي رو دارم كه دير سر كلاسش اومده!! اساتيد گرامي خواهند بخشيد.نكته مهمي كه لازم مي*دونم قبل از ارسال عكسهام بگم اينه كه سوژه*ها نو نيستند و بارها عكاسان ديگري هم عكسهاي فراووني از اين اماكن گرفتند. اينو گفتم كه يعني مي*دونم نمره نو بودن سوژه رو نمي*گيرم!!! ![]() عكس اول هارونيه ![]() آخرين ويرايش amoon ، Wednesday 11 July 2007 در 07:43PM. |
|
|
|
|
|
#58 |
|
عضو ثابت
|
عكس دوم بناي يادبود نادر شاه ![]() آخرين ويرايش amoon ، Wednesday 11 July 2007 در 07:44PM. |
|
|
|
|
|
#59 |
|
عضو ثابت
|
عكس سوم همان بنا از زاويه*ايي ديگر ![]() آخرين ويرايش amoon ، Wednesday 11 July 2007 در 07:45PM. |
|
|
|
|
|
#60 |
|
عضو ثابت
|
عكس چهارم مقبره فردوسي ![]() آخرين ويرايش amoon ، Wednesday 11 July 2007 در 07:46PM. |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| كاربراني كه در حال مشاهده اين گفتگو هستند : 1 (0 عضو 1 ميهمان) | |
| ابزار گفتگو | |
|
|
گفتگوهاي مشابه
|
||||
| گفتگو | آغازگر گفتگو | تالار | پاسخها | عنوان آخرين گفتگو |
| اخبار پزشكي و بهداشتي | وصال | سلامت و پزشكي | 42 | Saturday 8 December 2007 12:38AM |
| منظورمه هشت ساله. | ديوونه | آزاد | 6 | Friday 19 October 2007 11:12AM |
| رنج های جهان اسلام ! | saleh57 | دين و دنيا | 0 | Tuesday 27 February 2007 02:23PM |
| زندگی مسلمانان در سایه رعب و وحشت فیلم های هالیوودی | صبح | سينما و تئاتر | 3 | Wednesday 10 January 2007 04:47PM |
| مقالات آموزشي (چگونه عکس های بهتری بگيريم) | صدرا صدر | عكاسي | 0 | Monday 3 July 2006 04:23PM |