|
|
|
#1 |
|
عضو ثابت
تاريخ ثبت نام: Jan 2006
پاسخها: 67
|
آیا کسی در مورد این برجستگی اطلاعاتی دارد ؟؟؟؟
بسم الله الرحمن الرحیم
تصویری از گنبد مسجد النبی در مدینه منوره دیدم که بر گنبد آن یک برجستگی بود . آیا کسی در مورد این برجستگی اطلاعاتی دارد |
|
|
|
| تعداد 3 كاربر از ابوخالد2006 بابت نوشتن اين پست تشكر كردهاند : |
|
|
#2 |
|
عضو ثابت
تاريخ ثبت نام: Jul 2002
پاسخها: 2,378
|
ج: آیا کسی در مورد این برجستگی اطلاعاتی دارد ؟؟؟؟
سلام.
من الان مدینه منوره هستم. والله یکی یه چیزی نقل کرد که من تعجب کردم. گفت وقت تخریب قبرستان بقیع یکی از وهابی ها م میره که گنبد رو هم خراب کنه که تا کلنگ رو میزنه خشک میشه و جنازه اش رو هم نمیتونن جدا کنن. و فعلا به همین شکلی که شما زدید درش میارن. نمیدونم چی بگم!
ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــ چون تصميم به انجام كاري گرفتي. آرام باش. توكل كن. تفكر كن. سپس آستين ها را بالا بزن. آنگاه دست هاي خداوند را مي بيني كه زودتر از تو دست به كار شده اند. ![]() |
|
|
|
| تعداد 2 كاربر از ديوونه بابت نوشتن اين پست تشكر كردهاند : |
|
|
#3 |
|
عضو ثابت
|
این عکس هم خودم گرفتم . دقیقا همون چیزی هست که توی شکل بالا بزرگ شده.
ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــ چون تصميم به انجام كاري گرفتي. آرام باش. توكل كن. تفكر كن. سپس آستين ها را بالا بزن. آنگاه دست هاي خداوند را مي بيني كه زودتر از تو دست به كار شده اند. ![]() |
|
|
|
| كاربران ذيل از ديوونه بابت اين نوشته مفيد تشكر كردهاند : |
|
|
#4 |
|
همانا صبح نزديك است
|
سلام
مگه اين گنبد اينقدر بزرگه كه جنازه يه آدم اينقدري ميشه روش ؟ ! بهرحال اين حرف منطقي به نظر نمي رسه .
آخرين ويرايش صبح ، Saturday 6 January 2007 در 10:16AM. |
|
|
|
| كاربران ذيل از صبح بابت اين نوشته مفيد تشكر كردهاند : |
|
|
#5 |
|
عضو ثابت
|
بله جناب صبح.
بزرگتر از اون چیزی هست که تو عکسها دیده میشه. اون برجستگی واقعا اندازه یک انسان هست ولی توی گنبد به اندازه یه نقطه هست از دور. البته گفتم که من فقط شنیدم این مطلب رو هرگز تا از منبع موثقی نشنوم باور نمیکنم.
|
|
|
|
|
#6 |
|
عضو ثابت
تاريخ ثبت نام: Nov 2005
مكان: اصفهان
پاسخها: 114
|
جناب دیوونه سلام
التماس دعا |
|
|
|
| كاربران ذيل از سلام دوستان بابت اين نوشته مفيد تشكر كردهاند : |
|
|
#7 |
|
عضو ثابت
تاريخ ثبت نام: Aug 2006
پاسخها: 202
|
بسم الله الرحمن الرحيم
جناب ابوخالد سلام تصویری رو که گذاشتین رو در سایت شعائر با یه سری توضیحات اضافی دیده بودم. نوشته شده بود که در زمان تخریب قبور بقیع وهابیون شخصی رو با مواد منفجره میفرستن اون بالا تا گنبد مطهر رسول الله رو هم تخریب کنند و زمانی که میره بالا صاعقه ای میاد و اون شخص رو خشک میکنه.و هر کاری میکنن نمیتونن جنازه اش رو بیرون بیارن.بعد از مدتی خود رسول خدا به خواب یکی از اولیاءالله در مدینه میان و میفرماین به اینها بگو نمیتونن اون جنازه رو بیارن پایین،همونجا دفنش کنند.و جنازه ملعون مذکور همون جا دفن میشه. |
|
|
|
| كاربران ذيل از فاتح بابت اين نوشته مفيد تشكر كردهاند : |
|
|
#8 |
|
عضو ثابت
تاريخ ثبت نام: Feb 2004
پاسخها: 404
|
چند نکته کوچک و نه چندان مهم:
- چرا در مورد قبور ائمه بقیع صاعقه نیامده؟ - چرا در سامرا خشکیدگی انسانی روی نداده؟ - اگر الان ما بریم روی گنبد که با کلنگ (!) تخریب کنیم، باز صاعقه میاد؟ - ... و یه نکته مهم: - اساسا حضرت باری تعالی، چه هنگام در امور پست دنیوی دخالت می کنند؟ nogodman |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
سرفراز باشی میهن من
تاريخ ثبت نام: Oct 2005
پاسخها: 757
|
نقل قول:
یه نکته قابل تامل اینکه : با وجودی که چندبار سیل خانه کعبه را ویران کرده اما خداوند درمقابل سپاه ابرهه از این خانه محافظت کرده
|
|
|
| تعداد 2 كاربر از ابومحسن بابت نوشتن اين پست تشكر كردهاند : |
|
|
#10 |
|
عضو ثابت
|
بسم الله الرحمن الرحیم
دیونه جان برای ما هم دعا کن |
|
|
|
|
|
#11 |
|
عضو ثابت
|
بسم الله الرحمن الرحیم
دوست عزیز ، جناب فاتح شما درست می فرمایید این تصویر دارای توضیحاتی بود که من انها را جدا کردم که تنها افراد مطلع و کسانی که به آن مکان مقدس رفته باشند ( مانند دوست عزیزمان جناب دیوونه ) نظر بدهند با کمال تشکر از کلیه دوستان |
|
|
|
|
|
#12 |
|
عضو ثابت
|
سلام دوستان عزیز.
من جهت اطمینان از شیعیانی که در منقطه شیعه نشین مدینه ساکن هستند جریان رو پرسیدم و ایشان بر این قضیه صحه گذاشتند. البته برای اطمینان بیشتر انشاءآلله خدمت "شیخ عمری - شیخ شیعیان مدینه که دوران تخریب رو بوده اند " میرسم و حتما این رو خواهم پرسید. التماس دعا از همگی. دعا گوی شما هم هستم.
|
|
|
|
|
#13 | |
|
سرفراز باشی میهن من
تاريخ ثبت نام: Oct 2005
پاسخها: 757
|
نقل قول:
همواره موفق و موید باشی التماس دعا
|
|
|
|
|
#14 | |
|
عضو ثابت
|
نقل قول:
با تشکر از شما برادر عزیز ، اما اگر امکان دارد از افرادی که غیر شیعه هستند هم در این مورد سوال بفرمایید تا ببینیم آنها چه دارند که بگویند . باز هم از زحمات شما متشکرم و التماس دعا دارم . |
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
عضو ثابت
تاريخ ثبت نام: Dec 2002
مكان: آوارم ام و بي مکان اما ريشه در زمين دارم..چه فرق دارد ..صبرا شتيلا..
پاسخها: 1,073
|
من شنيدم اين ماجراي وهابي ملعون رو ...ولي شنيدم كه رد بدنش هست ونه جنازه اش..از يكي از اعراب البته شنيدم كه خودش گفت من ديده ام.ولي چه اصراريه جنازه اون ملعون بچسبه به اين گنبد مطهر؟
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| كاربراني كه در حال مشاهده اين گفتگو هستند : 1 (0 عضو 1 ميهمان) | |
| ابزار گفتگو | |
|
|
گفتگوهاي مشابه
|
||||
| گفتگو | آغازگر گفتگو | تالار | پاسخها | عنوان آخرين گفتگو |
| پاسخی به مدعی ( نقد مختصری بر " در پاسخ مفتری" ) | puyan | دين و دنيا | 94 | Friday 28 November 2008 05:24PM |
| آیه مبارکه تطهیر ... سوره احزاب آیه 33 | SAFA | دين و دنيا | 58 | Saturday 1 November 2008 03:25PM |
| پيامدهای ارجاع پرونده هسته *ای ايران به شورای امنيت | niloofar_e Shem | اخبار و سياست | 167 | Sunday 23 March 2008 04:24PM |
| ازحضرت عمربنویسیم | مولوی | دين و دنيا | 96 | Wednesday 8 August 2007 07:54AM |
| مغالطه - سفسته ها | هرمز بهمن | دين و دنيا | 7 | Thursday 4 May 2006 03:55PM |