بازگشت به عقب   باشگاه جوانان ايراني / تالار گفتمان ایرانیان > باشگاه عمومي > ورزش و ورزشكاران

نکات

پاسخ

ابزار گفتگو
قديمي Sunday 30 May 2004   #1
asheghe iran_p
پدرام

نشان asheghe iran_p

تاريخ ثبت نام: Nov 2002
مكان: اتاوا
پاسخ‌ها: 7,836
همه چيزم را از آقاحضرت ابوالفضل (ع) دارم

رضا زاده:

همه چيزم را از آقاحضرت ابوالفضل دارم

بخش خبري سايت حضرت ابوالفضل گفتگويي با قهرمان آذربايجاني جهان ترتيب داده و حسين رضازاده هم در پاسخ به اين سايت نكات جالبي پيرامون توسلاتش به وجود مبارك حضرت ابوالفضل العباس بيان كرده است.

شرح اين گفتگو در سايت حضرت ابوالفضل به اين شرح آمده است؛

قهرمان شيرين زبان آذربايجاني همه افتخارات خودش را نتيجه توسل به دامن حضرت ابوالفضل العباس مي داند.

حسين رضازاده جوان بيست و پنج ساله اردبيلي قوي ترين مرد جهان است و هنوز هيچ انساني روي كره خاكي نتوانسته ركورد او را بزند. اين افتخار بزرگ براي او و تاريخ ورزش ايران با مدد مولاي همه جوانمردان و علمداران عالم به دست آمده و رضازاده هم شكر گذار درگاه كرم آقا ابوالفضل است.

جوان اردبيلي ارتباط چنداني با رايانه و سايت هاي اينترنتي ندارد و بيشتر به دنبال تمرين و آماده سازي براي حضور در المپيك است

،*اما از شنيدن خبر افتتاح سايت اختصاصي مولا از خوشحالي در پوست نمي گنجيد.

رضازاده در گفتگو با سايت حضرت اباالفضل العباس ابتدا افتتاح اين سايت را به همه دست اندركاران آن و همچنين به حضور همه شيعيان آقا اميرالمومنين تبريك گفت و در ادامه حرف هايش را اينگونه آغاز كرد؛ در مورد مولايم كه همه هست و نيستم را از او دارم نمي دانم چگونه بايد حرف بزنم اما همه مي دانند كه افتخار قهرماني جهان را با عنايت خاصه مولا دارم.

از بچگي ارادت خاصي به حضور آقا داشتم خصوصا با توجه به آنكه قرار بود اسم من هم ابوالفضل باشد اما به هر حال نام مقدس حسين برايم انتخاب شد و حالا اسم تنها فرزندم را به نام مقدس آقا گذاشته ام و به وجود اين فرزند خصوصا با اسم اربابمان افتخار مي كنم.

رضازاده در مورد افتخاراتي كه با عنايت حضرت عباس به دست آورده است گفت: در المپيك چهره چندان شناخته شده اي نبودم و مي دانستم كار بسيار سختي در پيش دارم اما به ياري آقا اميدوار بودم. وقتي آن وزنه را با نام مقدس حضرت بالاي سر بردم و قهرمان جهان شدم شايعاتي در مورد آن كلمه درست شد.

من گفتم يا ابوالفضل و خبرنگاران خارجي مي گفتند رضازاده ورد جادو خوانده و با جادوگري قهرمان شده است!

از من همين سوال را پرسيدند و از شنيدن جواب من خيلي خوششان آمد. من گفتم ما ايراني ها يك آقايي داريم كه به او مي گوييم باب الحوائج ، يعني هر چه از او مي خواهيم اگر از ته دل بخواهيم مي دهد. نام ديگر ايشان ابوالفضل است و من هم او را صدا

زدم.

خبرنگاران خارجي از من آدرس اين آقا را مي خواستند تا بروند و از او حاجت بگيرند.

رضازاده با افتخار از قهرماني در رقابت هاي جهاني ياد مي كند و مي گويد: نام مقدس آقا را روي پيراهنم نوشتم و وزنه را بالاي سر بردم تا باز هم به كمك مولا افتخار ديگري به دست آورم انشاءالله در المپيك هم آقا كمك مي كنند تا دل مردم را شاد كنم.

رضازاده به همراه ابوالفضل چندماهه اش به زودي به عنوان يكي از خدام آقا در سايت ثبت نام خواهد كرد.

Bookmarks

كاربراني كه در حال مشاهده اين گفتگو هستند : 1 (0 عضو 1 ميهمان)

ابزار گفتگو

قوانين ارسال نوشته
شما نمی توانید سرنگار جدید ارسال نمائید.
شما نمی توانید پاسخ ارسال کنید.
شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
شما نمی توانید نوشته های خود را ویرایش نمائید

کدتالار روشن هست
شكلكهاروشن هستند
[IMG]کد روشن هست
كد HTML خاموش هست

پرش به تالار مورد نظر

كليه زمانها +3.5 نسبت به گرينويچ . هم اكنون ساعت 04:02PM مي‌باشد.

© کليه حقوق براي باشگاه جوانان ايراني محفوظ است .
قوانين باشگاه