|
|
|
#1 |
|
خود را به خالقم می سپارم.
|
اهل عامه (سنت) چرا در اذان خود بدعت كرده اند؟؟؟ آيا كافرند؟؟؟
چرا اهل سنت به جاي حي علي خير العمل در اذان الصلاه خير من النوم مي گويند؟؟؟
(متقي هندي در كنزالعمال , ج 4, ص 266 از طبراني نقل مي كند كه بلال در صبح اذان مي گفت و حي علي خيرالعمل را مي گفت و نيز رجوع شود به : موطا" مالك , ج 1, ص 93) منتظر پاسخ بدعت گذاران هستيم%%% . . . .
گروهک فقط قرآن - فقط من(سامبی های سراسر متفرق) پاسخ دهند:آيه ي مباركه ي ( كهيعص ) را بدون استفاده از احاديث , به طور صريح معني كنيد و بگوييد از كجا مطمئنيد كه معني كردن شما صحيحه؟! *اندر فرارهای گروهک به اصطلاح فقط قرآن از مناظره با شیعیان* خبر -خبر -خبر گروهك /فقط تفسير من از قرآن/ سر تقسيم ارث همديگر را كشتند! */*آیا اینها هم غیر خدا را می خواندند؟؟؟اینجا*آیا ما شفیعان را پرستش می کنیم؟؟؟ اینجا*شرکت غاصبین خلافت در ترور رسول ا... اینجا*بن *مقام والای مادر در قرآن اینجا *بن بست عقیدتی کاربر هیدایت اینجا امامت در نزد شیعه: اینجاگرفتاری برای حقیر پیش آمده است.از محبین اهل بیت و دوستان عزیز عاجزانه التماس دعا داریم.%%![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
سلام بر امام حسين ع
تاريخ ثبت نام: Jul 2007
پاسخها: 1,372
|
ج: اهل عامه (سنت) چرا در اذان خود بدعت كرده اند؟؟؟ آيا كافرند؟؟؟
نقل قول:
ما هم با اقاي مهرداد منتظريم كسي از اهل سنت جواب اين سوال را بدهد يا حق
قال تعالى: وأني لغفار لمن تاب وآمن وعمل صالحا ثم اهتدى الطبري- جامع البيان- الجزء : ( 16 ) - رقم الصفحة : ( 243 ) 22146 - حدثنا إسماعيل بن موسى الفزاري ، قال : أخبرنا عمر بن شاكر ، قال : سمعت ثابتا البناني يقول في قوله : وإني لغفار لمن تاب وآمن وعمل صالحا ثم إهتدى قال : به ولايةأهل بيت رسول الله ![]() |
|
|
|
|
| كاربران ذيل از احمدfff بابت اين نوشته مفيد تشكر كردهاند : |
|
|
#3 |
|
|
هنوز هم ان شاا... تعالی منتظریم
![]() -
گروهک فقط قرآن - فقط من(سامبی های سراسر متفرق) پاسخ دهند:آيه ي مباركه ي ( كهيعص ) را بدون استفاده از احاديث , به طور صريح معني كنيد و بگوييد از كجا مطمئنيد كه معني كردن شما صحيحه؟! *اندر فرارهای گروهک به اصطلاح فقط قرآن از مناظره با شیعیان* خبر -خبر -خبر گروهك /فقط تفسير من از قرآن/ سر تقسيم ارث همديگر را كشتند! */*آیا اینها هم غیر خدا را می خواندند؟؟؟اینجا*آیا ما شفیعان را پرستش می کنیم؟؟؟ اینجا*شرکت غاصبین خلافت در ترور رسول ا... اینجا*بن *مقام والای مادر در قرآن اینجا *بن بست عقیدتی کاربر هیدایت اینجا امامت در نزد شیعه: اینجاگرفتاری برای حقیر پیش آمده است.از محبین اهل بیت و دوستان عزیز عاجزانه التماس دعا داریم.%%![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
هنوز هم ان شاا... تعالی منتظریم
![]() .
|
|
|
|
|
#5 |
|
من مسافری غری
|
مثل اینکه اهل سنت تو این سایت نیست
![]()
|
| تعداد 2 كاربر از کاوشگر بابت نوشتن اين پست تشكر كردهاند : |
|
|
#6 |
|
عضو ثابت
تاريخ ثبت نام: Oct 2008
پاسخها: 4
|
اگر تمام اکثرآدمهای دنیا به فرقه شیعه ویا سنی سایر فرق گرویده شوند باز از نظر قرآن فرقه هستند 0
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
عضو ثابت
پاسخها: 4
|
دیدار به قیامت0 واقعا که سایب سطح پائینی بود 0
قرآن بخوانید |
|
|
|
|
|
#8 |
|
|
شما اثبات کن مسلمانی بعد مثلا بیطرف بودن خودت رو اثبات کن بعد به این و اون ایراد بگیر عزیزم
.
گروهک فقط قرآن - فقط من(سامبی های سراسر متفرق) پاسخ دهند:آيه ي مباركه ي ( كهيعص ) را بدون استفاده از احاديث , به طور صريح معني كنيد و بگوييد از كجا مطمئنيد كه معني كردن شما صحيحه؟! *اندر فرارهای گروهک به اصطلاح فقط قرآن از مناظره با شیعیان* خبر -خبر -خبر گروهك /فقط تفسير من از قرآن/ سر تقسيم ارث همديگر را كشتند! */*آیا اینها هم غیر خدا را می خواندند؟؟؟اینجا*آیا ما شفیعان را پرستش می کنیم؟؟؟ اینجا*شرکت غاصبین خلافت در ترور رسول ا... اینجا*بن *مقام والای مادر در قرآن اینجا *بن بست عقیدتی کاربر هیدایت اینجا امامت در نزد شیعه: اینجاگرفتاری برای حقیر پیش آمده است.از محبین اهل بیت و دوستان عزیز عاجزانه التماس دعا داریم.%%![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() آخرين ويرايش mehrdad_123 ، Wednesday 22 October 2008 در 05:47PM. |
|
|
|
| كاربران ذيل از mehrdad_123 بابت اين نوشته مفيد تشكر كردهاند : |
|
|
#9 | |
|
عضو ثابت
تاريخ ثبت نام: Feb 2008
مكان: تهران
پاسخها: 6,983
|
نقل قول:
حقانیت سنت تو در اسلام طالبان و سعودی ووووو کاملا هویداست . نه اصلا ما را کیش و مات کردید هههههه . |
|
|
|
|
| تعداد 2 كاربر از هلنا بابت نوشتن اين پست تشكر كردهاند : |
|
|
#10 |
|
محمد صادق بازیگوش
تاريخ ثبت نام: Aug 2007
مكان: شهر هرت
پاسخها: 2,033
|
[quote=mehrdad_123;252441]چرا اهل سنت به جاي حي علي خير العمل در اذان الصلاه خير من النوم مي گويند؟؟؟
(متقي هندي در كنزالعمال , ج 4, ص 266 از طبراني نقل مي كند كه بلال در صبح اذان مي گفت و حي علي خيرالعمل را مي گفت و نيز رجوع شود به : موطا" مالك , ج 1, ص 93) چونکه حضرت علی وقتی هنگام اذان صبح خواب رفت و خدا خورشید را برای او برگردانداز دشمنی با امام دراذان خود بدعه میکنند و میگویند الصلاه خیر من النوم یعنی حضرت علی تقصیر واجب کرد ( زبونم لال) و هیچ به معجزه ای که برای او اتفاق افتاد اهمیتی ندادند
|
|
|
#11 |
|
محمد صادق بازیگوش
|
ای برادر نادان که ادعای معرفت میکنی تو که پیامبر رو قبول نداری یک سوره بنام او در قران نامیده شده
اولا شما که مثلا واسه خودت قرآن ترجمه میکنید معنى إلى الكعبين الكعبان في آية الوضوء هما مفصلا الساقين عن القدمين كما هو وارد عن الإمام الباقر عليه السلام . وجاء في ( لسان العرب ) ( 1 ) : " أن ابن جابر سأل أحمد بن يحيى عن الكعب فأومأ ثعلب إلى رجله إلى المفصل منها بسبابته فوضع السبابة عليه ثم قال : هذا قول المفضل ابن الأعرابي قال : ثم أومأ إلى الناتئين وقال : هذا قول أبي عمرو بن العلاء والأصمعي قال : وكل قد أصاب " . وذهب الجمهور إلى أن الكعبين هنا إنما هما العظمان الناتئان في جانبي كل ساق وقد احتجوا لذلك بأنه لو كان الكعب مفصل الساق عن القدم لكان الحاصل في كل رجل كعبا واحدا فكان ينبغي أن يقول : ( وأرجلكم إلى الكعاب ) كما أنه لما كان الحاصل في كل يد مرفقا واحدا قال : ( وأيديكم إلى المرافق ) . والجواب : أنه لو قال هنا : ( إلى المرفقين ) لكان التعبير صحيحا بلا إشكال ويكون المعنى حينئذ : ( فاغسلوا وجوهكم وأيديكم إلى مرفقي كل منكم وامسحوا برؤوسكم وأرجلكم إلى الكعبين من كل منكم ) فتثنية الكلمتين في الآية وجمعهما على حد سواء في الصحة وكذلك جمع إحداهما وتثنية الأخرى ولعل بلاغة التعبير قد اقتضت ذلك . خدا فرمود : ولقد صرفنا في هذا القران للناس من كل مثل وكان الانسان اكثر شيء جدلا اگر جدل نبود شب از روز روشن نمیشد مثل شما نیستیم که من الذين هادوا يحرفون الكلم عن مواضعه ويقولون سمعنا وعصينا واسمع غير مسمع وراعنا ليا بالسنتهم وطعنا في الدين ولو انهم قالوا سمعنا واطعنا واسمع وانظرنا لكان خيرا لهم واقوم ولكن لعنهم الله بكفرهم فلا يؤمنون الا قليلا
من الذين هادوا يحرفون الكلم عن مواضعه ويقولون سمعنا وعصينا واسمع غير مسمع وراعنا ليا بالسنتهم وطعنا في الدين ولو انهم قالوا سمعنا واطعنا واسمع وانظرنا لكان خيرا لهم واقوم ولكن لعنهم الله بكفرهم فلا يؤمنون الا قليلا
![]() آخرين ويرايش پشتیبانی باشگاه ، Thursday 23 October 2008 در 12:24AM. |
|
|
|
|
|
#12 |
|
محمد صادق بازیگوش
|
ومنهم الذين يؤذون النبي ويقولون هو اذن قل اذن خير لكم يؤمن بالله ويؤمن للمؤمنين ورحمة للذين امنوا منكم والذين يؤذون رسول الله لهم عذاب اليم
هر دروغی هم که به قرآن در بیاری شما پیامبر اکرم رو ازار میدی
|
|
|
#13 |
|
مهمان
پاسخها: 39
|
سلام ما این عبارت را فقط در نماز صبح می گیم که علت را هم میدونید
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
مهمان
پاسخها: 11
|
سلام nikmanesh حرفات برام جالبه اما من که سنی هستم فکر میکنم چندان تفاوتی با هم نداشته باشیم اخه ما هم میگیم اول قران بعد سنت و ....اما من فکر میکنم یه کم تحت تاثیر جو حاکم بر جامعه عقایدت در مورد اهل سنت شکل گرفته به هر حال همین که از مذهب قبلیت برگشتی و دنبال حقیقت بودی خودش خیلیه همین که قران رو برداشتی و توش دنبال هدایت گشتی نشون از دغدغه ی فکریت میده و خوشالم چنین انسانهایی وجود دارند و اما یه چند کلمه میخواستم در از ضلیل شدن به وسیله مراجع و به نام قران بگم قران میگه هذا کتاب المبین وهذا بیان اللناس ( ببخشید اگه اشتباه تایپی هست)و معنیش هم بدیهیه اما قزوینی می گه : قران 70 بطن داره و هیچ کس نمی تونه اون رو بفهمه به جز ما( مراجع) پس هر کس می خواد قران رو بفهمه باید زنبیلشو ور داره بیاره تا از معنی قران پرش کنیم و در جایی دیگه میگه :مذهب ما 90 درصدش تقیه هست یعنی معانیه درست قران 90 درصدش به مریدانشون نمی رسه و میشه الان که اگه پای صحبت شون بشینی و بگی فلان ایهء؟ میگن یا در مورد امام زمان هست یا در مدح و ولایت علی یا در ذم عمر و ..... و جالب حتی یه نفر دنبالش نمی ره تا بینه واقعا درسته؟ و این طوری بود داستان پیدایش امامت و ولایت و امام زمان و ....حال بنگریم به صریح ترین ایه در مورد امام زمان که مضمونش اینه که ضعیفان رو وارث زمین قرار میدهیم اما قبل و بعدش همش در مورد بنی اسراییل هست یعنی امام زمان بنی اسراییلیه؟؟ یا ایه ای که میگن علی سر نماز یک هو نماز شو ول میکنه و به گدا زکات میده پس علی سر نماز حواسش به همه چی بوده الا خدا و نماز و این که چه جوری میشه سر نماز و رکوع نماز رو بشکنی و این کار رو بکنی بماند و اینکه چه جوری به علی زکات طلا و نقره واجب شده ؟حتما یه معدن طلا داشته حالا ما کافریم یا شما؟؟؟ لطفا هر کی جواب قانع کننده داره حرف بزنه ... اینا 1 هزارم سوالات و شبهات منه اگه خواستین بقیهش رو هم میگم( این پست در یه بخش ئیگه هم هست)
|
|
|
|
|
|
#15 | |
|
محمد صادق بازیگوش
|
نقل قول:
مگه جد و ابادته میگی علی بگو حضرت علی تازه همه معلوماتت هم اشتباهه و از روی نادانی این حرفها رو میزنی حضرت علی درباره دنیا میگف ( طلقتک ثلاث) یعنی ای دنیا 3 بار طلاقت دادم یعنی اصلا چیزهای دنیوی برایش مهم نبود تازه جناب .... معنی مستضعفین فی الآرض دو معنا داره یکی اینکه یکی دینش اسلام باشه و در منطقه ای زندگی کنه که هیچ از اسلام بو نبرده و معنای دیگه این است که مستضعفینی که به منظورش پیامبرانی بودند که از دست مردم ظلم کشیدند با اینکه خود قوی بودند اما نمیخواستن به مردم ظلم کنن بلکه رحمت باشن (ولقد صرفنا في هذا القران للناس من كل مثل وكان الانسان اكثر شيء جدلا ) (فطوعت له نفسه قتل اخيه فقتله فاصبح من الخاسرين ) (قالوا يا شعيب ما نفقه كثيرا مما تقول وانا لنراك فينا ضعيفا ولولا رهطك لرجمناك وما انت علينا بعزيز ) منظور از مستضعفین انهایی هستند که به خدا و دین اسلام اعتقاد دارند ولی از جهت مردم ظلم شدند ونه اینکه انها هیچ قوتی ندارند در این ایه (فوكزه موسى فقضى عليه قال هذا من عمل الشيطان انه عدو مضل مبين ) (فاصبح في المدينة خائفا يترقب فاذا الذي استنصره بالامس يستصرخه قال له موسى انك لغوي مبين) اگر پیامبر با یک انگشت ان مرد را بغیر قصد کشت پس چرا ترسید و از شهر فرار کرد با اینکه خدا با او بود پس مستظعفین نه یهودند و نه اونیکه شما فکر میکنید
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| كاربراني كه در حال مشاهده اين گفتگو هستند : 1 (0 عضو 1 ميهمان) | |
| ابزار گفتگو | |
|
|
گفتگوهاي مشابه
|
||||
| گفتگو | آغازگر گفتگو | تالار | پاسخها | عنوان آخرين گفتگو |
| ايا حديث «من كنت مولاه فهذا علي مولاه» صراحتاً خلافت علي را اعلام كرده است? | fares110 | دين و دنيا | 542 | Friday 5 December 2008 09:19PM |
| شکل واقعی وضو در کتاب و سنت - آیت الله جعفر سبحانی | صبح | دين و دنيا | 34 | Sunday 27 April 2008 11:26AM |
| برادران اهل تشيع جواب دهند | haamed | دين و دنيا | 141 | Friday 15 February 2008 01:08AM |
| تكامل فكر سياسى شيعه از شورى.. تا ولايت فقيه | أحمد الكاتب | دين و دنيا | 7 | Monday 18 June 2007 03:37PM |
| خيال خام | alibitaraf | دين و دنيا | 17 | Wednesday 20 April 2005 06:47PM |