|
|
|
#46 | |
|
._._._.
|
نقل قول:
بهتره ترجمه چند تا از اهنگهای رپ واقعی خوانندهای امریکا و افریقای جنوبی رو گوش کنی تا با زبون این نوع موسیقی اشنا بشی خوبه خودت می گی خودشو با اینجور القاب خطاب می کنه و منظورش اینه که از نظر شما من اینطور ادمی هستم . با این حرفها میخواد ذهن ما رو متوجه چیزای خاص دیگه ای کنه و به طور کلی با منظور شعر میخونه چون موسیقی رپ موسیقی هدف داره
|
|
| تعداد 3 كاربر از sara.sara.sara بابت نوشتن اين پست تشكر كردهاند : |
|
|
#47 |
|
! Silent !
|
ج: پیشرو و هیچکس شیطان پرست!!
ولی به نظر من رپ ایرانی به ابتذال کشیده شده و کارکردی که رپ در دنیای غرب داره، در ایران نداره و نخواهد داشت..... چون بدون ریشه است و هر تازه به دوران رسیده ای رپر شده!!!
|
|
|
|
|
|
#48 |
|
._._._.
|
کارکرد رپ در غرب و امریکا اعتراضه توی ایران هم اعتراضه
ما در مورد هیچ کس حرف میزدیم نه بقیه. حساب اون از بقیه جداست.
|
| تعداد 2 كاربر از sara.sara.sara بابت نوشتن اين پست تشكر كردهاند : |
|
|
#49 |
|
! Silent !
|
من فقط نظر شخصی خودمو میگم.........
1- موسیقی ای که در آن حرف مبتذل شده شود، موسیقی نیست....... 2- موسیقی ای که در آن به دیگران توهین شود، موسیقی نیست......... 3- موسیقی ای که در آن خواننده دچار خود بزرگ بینی باشد و هیچ قاعده و عرف و هنجار اجتماعی را رعایت نکند، موسیقی نیست......... 4-............... 5-............ چون همه اینها، با فلسفه و روح موسیقی به عنوان یک هنر، در تناقض است........ و این هنر فحش دادن است تا هنر موسیقی!!! |
|
|
|
|
|
#50 |
|
._._._.
|
نظر شخصی شما در مورد رپ درست نیست. این به نظر شما فحش و حرفهای مبتذ ل لازمه رپ هستش و هدفش اعتراض به افکار و سنتهای قدیمی و پوسیده است.رپ هم نوعی موسیقیه.
|
| كاربران ذيل از sara.sara.sara بابت اين نوشته مفيد تشكر كردهاند : |
|
|
#51 |
|
عضو ثابت
تاريخ ثبت نام: Mar 2007
مكان: Under wicked sky
پاسخها: 164
|
رپ يه موسيقيه text محوره اگر تكست نباشه اصلا موسيقي نيست هرچند همين جوري هم موسيقي نيست.
|
|
|
|
|
|
#52 |
|
مریم
تاريخ ثبت نام: Aug 2008
پاسخها: 104
|
منم با سارا موافقم و پیشنهاد می کنم رپ های غرب رو گوش کنید تا خودتونم به این مسئله برسید که رپ ایرانی (البته نه همشون) داره خوب پیشرفت میکنه
|
| تعداد 3 كاربر از mary_pretty بابت نوشتن اين پست تشكر كردهاند : |
|
|
#53 |
|
! Silent !
|
خب، مثله اینکه حق با شماست! ولی نظر من همونه! من اصلا رپ رو موسیقی با معیارهایی که یک موسیقی باید داشته باشه، قبول ندارم!
|
|
|
|
| تعداد 3 كاربر از 3Reza بابت نوشتن اين پست تشكر كردهاند : |
|
|
#54 |
|
._._._.
|
البته که حق با ماست
|
| تعداد 2 كاربر از sara.sara.sara بابت نوشتن اين پست تشكر كردهاند : |
|
|
#55 |
|
عضو ثابت
|
تاجايي كه من مي دانم تنها علت پخش اين برنامه برخي مسائل سياسي-اجتماعي است(براساس نوشته هاي چند سايت)كه البته بيانش برايم مقدور نمي باشد.
![]() ![]() اگرمايل به كسب اطلاعات بيشتر هستيد به من توسط نامه اطلاع دهيد.
|
|
|
|
| كاربران ذيل از ريما بابت اين نوشته مفيد تشكر كردهاند : |
|
|
#56 |
|
مهمان
تاريخ ثبت نام: Sep 2008
پاسخها: 33
|
این برنامه می خواست این مطالب رو به جوان ها بگه که در کارش موفق نبود
چت کردن بده تالار های گفتگو بده اینترنت بده رپ بده متال بده ( من عاشق این سبکم) راک بده متالر ها و راکر ها متاد هستن! اینها شیتان پرستن! حالا تهیه کننده و کار گردان و ... هیچ کدوم از علم موسیقی هیچی بارشون نیست |
|
|
|
| تعداد 2 كاربر از میرزا عبدل دلا بابت نوشتن اين پست تشكر كردهاند : |
|
|
#57 |
|
! Silent !
|
البته برای تنویر اذهان عمومی: معتاد و شیطان!! درست میباشد!! نه متاد و شیتان!!!!
|
|
|
|
| كاربران ذيل از 3Reza بابت اين نوشته مفيد تشكر كردهاند : |
|
|
#58 |
|
عضو ثابت
|
بهترنيست كه قبل از اينكه ازرپ ورپر انتقاد كنيم وانواع برچسبهارو به اونها بزنيم كمي بينديشيم درحال حاضر3تاازبهترين رپرهادرخارج از ايران ه سرمي برند(ابليس-اسليم-تتلو)من خودم عاشق حيجان هستم
درهرحال هركس نظري دارد![]()
|
|
|
|
| تعداد 3 كاربر از ريما بابت نوشتن اين پست تشكر كردهاند : |
|
|
#59 |
|
منتقم حق فاطمه(س)، بیا
|
اللهم عجل علی ظهور قائم آل محمد اللهم و سر نبيك محمدا برويته و من تبعه على دعوته اطعام گرسنگان بصورت رایگان کلیک کنجانشینی حضرت علی بدستور خداوند متعال بوده و با آن دین اسلام کامل گشتهمعنی "مولی " و " ولی" جريان بيعت با ابوبكر در سقيفه از زبان عمرآتش به خانه فاطمه و علی برای گرفتن بیعت برای ابوبکر غضب حضرت فاطمه (س) ازابوبكر و عمر وصيت حضرت فاطمه (س) بر دفن شبانه و نامعلوم بودن قبرش Islamshia |
|
|
|
|
|
#60 |
|
عضو ثابت
|
من خودم کسی هستم که به موسیقی علاقه شدید دارم.هیچ کدوم از سبک ها رو هم زیر سوال نمی برم.اماااا رپ خون های ایرانی که امدن و تماما از آهنگ های غربی کپی برداری کردن و روی این آهنگ ها خوندن واقعا موسیقی ما رو زیر سوال بردن.
من بحثم سر اینه که چرا خود رپر ها آهنگ سازی نمیکنن....البته بعضی هاشون این کارو میکنن اماا اکثرا............ متاسفم واسه آینده موسیقی خودمون |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| كاربراني كه در حال مشاهده اين گفتگو هستند : 1 (0 عضو 1 ميهمان) | |
| ابزار گفتگو | |
|
|