نمايش نسخه نهائي : بنفش و عيسي
min
Thursday 6 March 2003, 09:57PM
بنفش و عيسي
قابل توجه برادران و خواهران عزيزم در اين تالار
مدتي قبل شخصي در ايرانکلابز عضو شد که نام مقدسي را بر روي خود گذاشته بود . من با اديدن اسم او که عيسي بود اميدوار شدم فردي مفيد و پيرو راستين پيامبر خدا باشد حال مسيحي يا مسلمان زياد فرق نداشت اصل اين بود که از پيامبر خدا پيروي نمايد .
بعد از مدتي که مطالبي نوشت با دقتي که کردم ديدم مطالب او چقدر شبيه مطالب بنفشي است که مقبوليت خود را در تالار ها از دست داده بود و با حرفهاي کفر آميزي که مي زد ديگر حنايش رنگي نداشت . و با دقت بيشتر ديد م دقيقا از تاريخ پيدايش عيسي بنفش ديگر پيدايش نيست .
با اعلام اين مطلب ناگهان بنفش پيدايش شد و دوباره حرفهايش را تکرار کرد . حال موقع اين بود که اين عيسي خود نمايي نمايد . سعي کرد جواب حرفهاي بنفش را با حرفهاي نسبتا ملايم تر از بنفش بدهد اما با چند جواب به بنفش ناگهان ورق برگشت و عيسي به جاي بنفش بعضي جاها جواب داد .
با اين اشتباه بزرگ دوباره دقت کردم و ديدم تاريخها و ساعتهاي حضور بنفش و عيسي هميشه پشت سر هم هست . يعني تا يکي ناپديد شده دقيقا پشت سر او آن يکي آمده . با اين شواهد يقينا اين عيسي همان بنفش صهيونيست است که از نسل گوساله پرستان ابله مي باشد .
بيدار باشيد اين عناصر را بايکوت نماييد تا اين سايت را با حرفهاي کفر آميز و اهانت به مقدسات يک ميليار مسلمان به لجن نکشند .
حق يارتان
عزت زياد
min
Thursday 6 March 2003, 10:06PM
البته بعد از اينکه چند روز پيش اين را تذکر دادم که عيسي و بنفش دنبال هم ميان و مي رن سعي کرده يه موضوع را با دو نامش جواب نده :D:D
سهره
Thursday 6 March 2003, 10:11PM
تصميم گرفته بودم ديگر هرگز جواب شما را ندهم گرچه شما نمي دانيد من كي با شما بحث كردم ولي اين مهم نيست مهم اين است كه شما گاهي فراموش مي كني اينجا سايتي براي بحث است و تبادل نظر نه جايي براي افشاگري و بيدادگري و شناساندن هويت ديگران به هم. من اگر معتقدم بحث منطقي با شما بي فايده است سكوت مي كنم ولي مدام شما را متهم نمي كنم به متحجر بودن يا حامي اشوب طلباني كه به نام انصار حزب الله فساد مي افرينند.
گرچه ميدانستم بي فايده است براي دوستان تازه وارد گفتم كه شما را نمي شناسند.
min
Thursday 6 March 2003, 10:37PM
نوشته شده بوسيله سهره
تصميم گرفته بودم ديگر هرگز جواب شما را ندهم گرچه شما نمي دانيد من كي با شما بحث كردم ولي اين مهم نيست مهم اين است كه شما گاهي فراموش مي كني اينجا سايتي براي بحث است و تبادل نظر نه جايي براي افشاگري و بيدادگري و شناساندن هويت ديگران به هم. من اگر معتقدم بحث منطقي با شما بي فايده است سكوت مي كنم ولي مدام شما را متهم نمي كنم به متحجر بودن يا حامي اشوب طلباني كه به نام انصار حزب الله فساد مي افرينند.
من كه شما را يادم نمي آيد
ولي مهم نيست
اما از تمام منطق شما مات موندم
مي شود به ما هم درس منطق بدهيد ؟
حسين آقا
Thursday 6 March 2003, 11:34PM
جالبه
عيسي= بنفش
asheghe iran_p
Friday 7 March 2003, 12:46AM
نوشته شده بوسيله min
بنفش و عيسي
قابل توجه برادران و خواهران عزيزم در اين تالار
مدتي قبل شخصي در ايرانکلابز عضو شد که نام مقدسي را بر روي خود گذاشته بود . من با اديدن اسم او که عيسي بود اميدوار شدم فردي مفيد و پيرو راستين پيامبر خدا باشد حال مسيحي يا مسلمان زياد فرق نداشت اصل اين بود که از پيامبر خدا پيروي نمايد .
بعد از مدتي که مطالبي نوشت با دقتي که کردم ديدم مطالب او چقدر شبيه مطالب بنفشي است که مقبوليت خود را در تالار ها از دست داده بود و با حرفهاي کفر آميزي که مي زد ديگر حنايش رنگي نداشت . و با دقت بيشتر ديد م دقيقا از تاريخ پيدايش عيسي بنفش ديگر پيدايش نيست .
با اعلام اين مطلب ناگهان بنفش پيدايش شد و دوباره حرفهايش را تکرار کرد . حال موقع اين بود که اين عيسي خود نمايي نمايد . سعي کرد جواب حرفهاي بنفش را با حرفهاي نسبتا ملايم تر از بنفش بدهد اما با چند جواب به بنفش ناگهان ورق برگشت و عيسي به جاي بنفش بعضي جاها جواب داد .
با اين اشتباه بزرگ دوباره دقت کردم و ديدم تاريخها و ساعتهاي حضور بنفش و عيسي هميشه پشت سر هم هست . يعني تا يکي ناپديد شده دقيقا پشت سر او آن يکي آمده . با اين شواهد يقينا اين عيسي همان بنفش صهيونيست است که از نسل گوساله پرستان ابله مي باشد .
بيدار باشيد اين عناصر را بايکوت نماييد تا اين سايت را با حرفهاي کفر آميز و اهانت به مقدسات يک ميليار مسلمان به لجن نکشند .
حق يارتان
عزت زياد
دوست عزيز با نظرات شما كاملآ موافقم اين كه بر همه آشكار شد عيسي= بنفش
ولي خيلي جالب بود تازه من در يكي از گفتگوهاش هم موچش و گرفتم خيلي باحال بود
پدرام السلطنه
asheghe iran_p
Friday 7 March 2003, 12:48AM
نوشته شده بوسيله سهره
دوست عزيز ميشه بپرسم به شما چرا برخورد ايشون كه به شما توهين نكرده بودند فقط موچ بنفش و گرفتند حالا شما چرا ناراحت ميشي
بنفشي كجايي بابا اين همه آي دي درست خسته نميشي؟
فكر كرده اينجا ايرانكليك كه هر روز با يك آي دي بياد:D
پدرام السلطنه
asheghe iran_p
Friday 7 March 2003, 01:50AM
http://www.iranclubs.org/forums/showthread.php?s=&threadid=491&perpage=158pagenumber=3
اين هم لينكش
پدرام السلطنه
min
Friday 7 March 2003, 01:55AM
اين را هم ببينيد بد نيست
http://www.iranclubs.org/forums/showthread.php?postid=8620#post8620
تا بعد
نسيم سحر
Friday 7 March 2003, 06:32PM
با سلام
اين دو نفر ديگر لو رفتند
از دوستان خواهش مي کنم ديگر به اينها جواب ندهند .
اينها لياقت جواب دادن را ندارند .
asheghe iran_p
Saturday 8 March 2003, 12:35AM
نوشته شده بوسيله نسيم سحر
با سلام
اين دو نفر ديگر لو رفتند
از دوستان خواهش مي کنم ديگر به اينها جواب ندهند .
اينها لياقت جواب دادن را ندارند .
چرا 2 نفر 4 نفر من كه عرض كردم هالو و سهره هم آي دي خود بنفش
پدرام السلطنه
نسيم سحر
Saturday 8 March 2003, 12:52AM
نوشته شده بوسيله asheghe iran_p
چرا 2 نفر 4 نفر من كه عرض كردم هالو و سهره هم آي دي خود بنفش
پدرام السلطنه
چه فرقي مي کنه چند نفر
من خواهش مي کنم جواب آدم هاي هتاکي مثل عيسي و بنفش را ندهيد.
اگر اين کار بکنيم تمام کساني که اينجا هستند براي ادامه بحث مجبور مي شوند به مقدسات ما مسلمانان احترام بگذارند .
چه لزومي دارد با کساني بحث کنيم که به مقدسات به سادگي آب خوردن اهانت مي کنند ؟؟
سینا 555
Saturday 8 March 2003, 01:42AM
چه فرقي مي کنه چند نفر
اگر اين کار بکنيم تمام کساني که اينجا هستند براي ادامه بحث مجبور مي شوند به مقدسات ما مسلمانان احترام بگذارند .
سلام دوستان
از درگيريهاي سركاري فاصله بايدگرفت,همونطور كه نسيم سحر فرمودند با بي جواب گذاشتن اهانت ها ابي به اسياب دغل كاران نخواهد ريخت.
خداوند به همه ما صبر عطا بفرمايد ,انشاال....
asheghe iran_p
Saturday 8 March 2003, 06:07AM
چه فرقي مي کنه چند نفر
من كه گفتم جواب نميدم:(
دلم گرفت:(
پدرام السلطنه
Admin
Saturday 8 March 2003, 03:28PM
كاربران ashegheiran_p و min
همانطور که مکررا تاکيد شد اين فضا در ايجاد همدلي و يکرنگي جوانان ايران زمين ايجاد شده است.
در اين باشگاه انديشه ها فراتر از هويت افراد نقش بازي ميکنند اما پاس داشتن حرمت همان هويت ها و فضاي سازنده تالار را وظيفه خود ميدانيم.
در اين راستا شناسه شما به مدت يک هفته به دليل عدم رعايت قوانين تالار و لفاظيهاي دور از شان اعضاي باشگاه بسته خواهد شد.
IRANIAN YOUTH CLUBS
vBulletin 5.5.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.