PDA

نمايش نسخه نهائي : انا مجنون الحسين

فدك الزهرا
Tuesday 4 March 2003, 09:30PM
سلام
قرنها از عاشوراي حسيني و نهضت اباعبدالله ميگذره . قيامي كه براي حفظ دين بود ... ولي سؤال اينه كه ما از عاشورا و فرهنگ عاشورا چي ياد گرفتيم ؟ امام حسين بخاطر اشك و گريه هاي ما شهيد نشد هدف خيلي والاتر از اين حرفها بود درسته كه گريه بر حسين هم ثواب داره باعث رقت قلب ميشه روح آدم رو به ارباب نزديكتر ميكنه ولي يه چيز مهمتر هم هست ... آيا درسته كه ما فقط از عاشورا اشك و گريه و سينه زني رو ياد بگيريم؟ پس مفاهيم كربلا چي ميشه؟ و اين تقصير كيه كه اين حقايق به ما نميرسه ؟ چرا مداحها كاري نميكنن كه معرفت شيعه زياد بشه ؟ روزهاي محرم از بهترين فرصتها براي خود سازي و تربيت نفس هست ولي آيا ما داريم به اين هدف مهم نزديك ميشيم؟ عاشورا براي ما چه مفهومي داره؟ چه معانيي رو براي ما آورده ؟ تا چه اندازه ايي اونو فهميديم و به كجا رسيديم ؟؟؟
حسين حج رو نيمه تمام نگذاشت كه ما فقط گريه كنيم . پس منظور چي بود ؟ چه رازي در قيام عاشورا نهفته است كه پس از سالها و قرنها هنوز كه هنوزه مراسم حسين به اين شور و گرمي برگزار ميشه با وجود تمام مخالفتها و تمام كارهايي كه كردن تا عاشورا فراموش بشه و نشد .
وظيفه يه شيعه در اين ايام چيست ...... و هزاران سوال ديگه كه منتظر كمك شما شيعيان و محبين حسين بن علي هستم . چه كنيم حسيني باشيم
در پناه حق

ديوونه
Tuesday 4 March 2003, 11:29PM
سلام.
خيلي ممنون از مطلب جالبتون
به نكته خيلي ظريفي اشاره كرديد.
واقعا خيلي ها الان فكر ميكنن كه با كارهاشون دارن به اسلام كمك ميكنن ولي متاسفانه با كارهاشون دارن از داخل ضربه ميزنن.
به نظر من يك ساعت مطالعه و تحقيق در مورد وقايع عاشورا و هدف قيام امام حسين بيشتر از 1000ساعت عزاداري هست.
اين نظر شخصي منه!!!

ممنون

min
Wednesday 5 March 2003, 12:48AM
من از حسين دم مي زنم
آنيش به عالم مي زنم
http://www.imamreza.net/arb/moharram.html

min
Wednesday 5 March 2003, 12:49AM
WIDTH=http://www.imamreza.net/arb/moharram.html HEIGHT=350

منكرات
Wednesday 5 March 2003, 02:29AM
بسم رب الحسين

دلم من به عشق يارم شده خونه حسين"="سرود و ذكر لبم شد انا مجنون الحسين

asheghe iran_p
Wednesday 5 March 2003, 04:48AM
دوستان عاشورا نزديك و كم كم بايد آماده بشيم براي عزاداري قدر اين روزها رو بدونيد هر چي ميخواهيد تو اين روزها از خدا بگيريد و امام حسين بگيريد من به نوبه خودم فرارسيدن عاشورا رو به همه شيعيان تسليت ميگم:(

پدرام السلطنه

montazer
Wednesday 5 March 2003, 10:38AM
عاشورا در نظر ديگران

تأثيرى كه حادثه كربلا و قيام حسين بن على«ع»بر انديشه مردم جهان،حتى غير مسلمانان داشته،بسيار است.عظمت قيام و اوج فداكارى و ويژگيهاى ديگر امام و يارانش سبب شده كه اظهار نظرهاى بسيارى درباره اين نهضت و حماسه آفرينان عاشورا داشته باشند.نقل سخنان همه آن كسان كتاب قطورى مى‏شود.بويژه كه برخى از نويسندگان غير مسلمان مستقلا كتاب درباره اين حادثه نوشته‏اند .در اينجا تنها تعدادى اندك از اين نظرها(از مسلمانان و غير مسلمانان)آورده مى‏شود:. (1)

مهاتما گاندى(رهبر استقلال هند) :من زندگى امام حسين،آن شهيد بزرگ اسلام را بدقت خوانده‏ام و توجه كافى به صفحات كربلا نموده‏ام و بر من روشن شده است كه اگر هندوستان بخواهد يك كشور پيروز گردد،بايستى از سرمشق امام حسين پيروى كند.

محمد على جناح(قاعد اعظم پاكستان) :هيچ نمونه‏اى از شجاعت،بهتر از آنكه امام حسين از لحاظ فداكارى و تهور نشان داد در عالم پيدا نمى‏شود.به عقيده من تمام مسلمين بايد از سرمشق اين شهيدى كه خود را در سرزمين عراق قربان كرد پيروى نمايند.

چارلز ديكنز(نويسنده معروف انگليسى) :اگر منظور امام حسين جنگ در راه خواسته‏هاى دنيايى بود،من نمى‏فهمم چرا خواهران و زنان و اطفالش به همراه او بودند؟پس عقل چنين حكم مى‏نمايد كه او فقط بخاطر اسلام،فداكارى خويش راانجام داد.

توماس كارلايل(فيلسوف و مورخ انگليسى) :بهترين درسى كه از تراژدى كربلا مى‏گيريم،اينست كه حسين و يارانش ايمان استوار به خدا داشتند.آنها با عمل خود روشن كردند كه تفوق عددى در جايى كه حق با باطل روبرو مى‏شود اهميت‏ندارد و پيروزى حسين با وجود اقليتى كه داشت،باعث شگفتى من است.

ادوارد براون(مستشرق معروف انگليسى) :آيا قلبى پيدا مى‏شود كه وقتى درباره كربلا سخن مى‏شنود،آغشته با حزن و الم نگردد؟حتى غير مسلمانان نيز نمى‏توانند پاكى روحى را كه در اين جنگ اسلامى در تحت لواى آن انجام گرفت انكار كنند.

فردريك جمس :درس امام حسين و هر قهرمان شهيد ديگرى اين است كه در دنيا اصول ابدى عدالت و ترحم و محبت وجود دارد كه تغيير ناپذيرند و همچنين مى‏رساند كه هر گاه كسى براى اين صفات مقاومت كند و بشر در راه آن پافشارى نمايد،آن اصول هميشه در دنيا باقى و پايدار خواهد ماند.

ل.م.بويد :در طى قرون،افراد بشر هميشه جرأت و پردلى و عظمت روح،بزرگى قلب و شهامت روانى را دوست داشته‏اند و در همينهاست كه آزادى و عدالت هرگز به نيروى ظلم و فساد تسليم نمى‏شود .اين بود شهامت و اين بود عظمت امام حسين.و من مسرورم كه با كسانى كه اين فداكارى عظيم را از جان و دل ثنا مى‏گويند شركت كرده‏ام،هر چند كه 1300 سال از تاريخ آن گذشته است .

واشنگتن ايروينگ(مورخ مشهور آمريكايى) :براى امام حسين«ع»ممكن بود كه زندگى خود را با تسليم شدن اراده يزيد نجات بخشد،ليكن مسؤوليت پيشوا و نهضت بخش اسلام اجازه نمى‏داد كه او يزيد را بعنوان خلافت بشناسد.او بزودى خود را براى قبول هر ناراحتى و فشارى به منظور رها ساختن اسلام از چنگال بنى اميه آماده ساخت.در زير آفتاب سوزان سرزمين خشك و در روى ريگهاى تفتيده عربستان،.(2)روح حسين فنا ناپذير است.اى پهلوان و اى نمونه شجاعت و اى شهسوار من،اى حسين!

السلام علي الحسين

montazer
Wednesday 5 March 2003, 10:47AM
دشمنت كشت ولى نور تو خاموش نگشت
آرى آن جلوه كه فانى نشود نور خداست
نه بقا كرد ستمگر،نه به جا ماند ستم
ظالم از دست‏شد و پايه مظلوم بجاست
زنده را زنده نخوانند كه مرگ از پى اوست
بلكه زنده است‏شهيدى كه حياتش ز قفاست
تو در اول،سر و جان باختى اندر ره عشق
تا بدانند خلايق كه فنا شرط بقاست

يا حســـــــــــــــــــــــين

montazer
Wednesday 5 March 2003, 11:06AM
سلطان عشق حسين
http://www.sosoz.com/Files/SND044.RaM

من از حسين دم ميزنم اتيش به عالم ميزنم

eesa
Wednesday 5 March 2003, 02:52PM
نوشته شده بوسيله فدك الزهرا
سلام
قرنها از عاشوراي حسيني و نهضت اباعبدالله ميگذره . قيامي كه براي حفظ دين بود ... ولي سؤال اينه كه ما از عاشورا و فرهنگ عاشورا چي ياد گرفتيم ؟ امام حسين بخاطر اشك و گريه هاي ما شهيد نشد هدف خيلي والاتر از اين حرفها بود درسته كه گريه بر حسين هم ثواب داره باعث رقت قلب ميشه روح آدم رو به ارباب نزديكتر ميكنه ولي يه چيز مهمتر هم هست ... آيا درسته كه ما فقط از عاشورا اشك و گريه و سينه زني رو ياد بگيريم؟ پس مفاهيم كربلا چي ميشه؟ و اين تقصير كيه كه اين حقايق به ما نميرسه ؟ چرا مداحها كاري نميكنن كه معرفت شيعه زياد بشه ؟ روزهاي محرم از بهترين فرصتها براي خود سازي و تربيت نفس هست ولي آيا ما داريم به اين هدف مهم نزديك ميشيم؟ عاشورا براي ما چه مفهومي داره؟ چه معانيي رو براي ما آورده ؟ تا چه اندازه ايي اونو فهميديم و به كجا رسيديم ؟؟؟
حسين حج رو نيمه تمام نگذاشت كه ما فقط گريه كنيم . پس منظور چي بود ؟ چه رازي در قيام عاشورا نهفته است كه پس از سالها و قرنها هنوز كه هنوزه مراسم حسين به اين شور و گرمي برگزار ميشه با وجود تمام مخالفتها و تمام كارهايي كه كردن تا عاشورا فراموش بشه و نشد .
وظيفه يه شيعه در اين ايام چيست ...... و هزاران سوال ديگه كه منتظر كمك شما شيعيان و محبين حسين بن علي هستم . چه كنيم حسيني باشيم
در پناه حق

بنام خدايم
چرا فكر ميكنيد تنها راه رسيدن به حسين اشك ريختنه ؟
آيا مرده ستايش كردن قابل قبول خداست ؟
آيا نميتونيم با شادي از اين حركتي كه شما ميگين تمجيد كرد ؟
آيا دين شيعه غير از عذا و گريه راهي براي اثبات مقدساتش نداره ؟
ووووووو......................

فدك الزهرا
Wednesday 5 March 2003, 04:17PM
نوشته شده بوسيله eesa

بنام خدايم
چرا فكر ميكنيد تنها راه رسيدن به حسين اشك ريختنه ؟
آيا نميتونيم با شادي از اين حركتي كه شما ميگين تمجيد كرد ؟
آيا دين شيعه غير از عذا و گريه راهي براي اثبات مقدساتش نداره ؟
ووووووو......................
براي من يه سوال شده واقعا شما اين مطلب رو خوندين؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اگه خوندي اين سوالا ديگه چه معني داره . آدم من دارم ميگم كربلا و امام حسين فقط اشك ريختن نيست هدف بالاتري داره تو اومدي همينو گفتي؟؟؟ وقتي خودت متوجه نيستي من ديگه چيكارت كنم

ديوونه
Wednesday 5 March 2003, 04:23PM
سلام جناب عيسي خان.
خيلي گرد وخاك ميكني ها؟؟؟ چه خبره؟
شيعه ها بدجور دلتو خون كردن؟
بعيد ميدونم اون خدايي كه همه حرفاتو به نامش آغاز ميكني همون خداي محمد(ص) و علي (ع) و اولادش باشه...
نه عزيز ..شيعه خيلي چيزها داره كه هيچ قومي نداره...
و حسرت داشتنش تو دلشون ميمونه
و كساني هم كه شيعه نيستند و چشم ديدن دارائيهاي شيعه رو ندارن بالاخره بايد يه طوري خودشون رو خالي كنن ديگه....اشكالي نداره
ولي اينو بدون
حسين حسين شعار ماست.
شهادت افتخار ماست...
تا روز قيامت هم دست از دامن اربابمون بر نميداريم.
چشم كور شده كه از شيعه فقط گريه ميبينه....
گوش كر شده كه از شيعه فقط صداي عزا ميشنوه...

التماس دعا
يا حسين

eesa
Wednesday 5 March 2003, 04:51PM
نوشته شده بوسيله فدك الزهرا

براي من يه سوال شده واقعا شما اين مطلب رو خوندين؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اگه خوندي اين سوالا ديگه چه معني داره . آدم من دارم ميگم كربلا و امام حسين فقط اشك ريختن نيست هدف بالاتري داره تو اومدي همينو گفتي؟؟؟ وقتي خودت متوجه نيستي من ديگه چيكارت كنم

سلام آبجي
نزن ...منو نزن ...بابا منم از بقيه پرسيدم ..يعني تاكييد داشتم ...
كممممممممممممممك

SAFA
Wednesday 5 March 2003, 04:55PM
گریه و عزا محمل رسیدن به معرفت حسین علیه السلام و عاشوراست ... اصل نیست ... فرع است ... مرکبی است که انسان را به مقصد میرساند ... سوز و گداز و حزن برای حسین سلام الله علیه و یارانش دل را سیمرغ بلند پروازی است که جسم را از زمین و زمینیان میکند و در آسمان معرفت حسین به پرواز در می آورد ... آسمانی که در آن ستاره عزت ... ستاره شرافت .. ستاره محبت ... ستاره بندگی ... ستاره عشق ... ستاره شجاعت ... ستاره مروت .. ستاره شهامت .. و همه ستاره های پاکی ها و زیبائیها مقابل خورشید امامت محو میشوند

چه توقع است از زمینیانی که مانند من دل به خاک بسته اند و خاک بازی میکنند ... اما دریغ که برخی دیگر به سبب نادانی خود دیگران را به نادانی متهم میکنند ... والگی سیمرغ را عزا میبینند و روشنائی و نور آن آسمان را هرگز نمیبینند ... آنجا جائی است که هیچ وجود پلشتی و بدی در آن راه نتواند یافت ...

eesa
Wednesday 5 March 2003, 04:56PM
]نوشته شده بوسيله ديوونه [/i]
[B]سلام جناب عيسي خان.
خيلي گرد وخاك ميكني ها؟؟؟ چه خبره؟

خجالتمون نده .... فعلا نسيمه ..طوفانشو نديدي

شيعه ها بدجور دلتو خون كردن؟
بعيد ميدونم اون خدايي كه همه حرفاتو به نامش آغاز ميكني همون خداي محمد(ص) و علي (ع) و اولادش باشه...

ميتونيم در موردش بحث كنيم ...

نه عزيز ..شيعه خيلي چيزها داره كه هيچ قومي نداره...
و حسرت داشتنش تو دلشون ميمونه

خوشا به حال اين قوم ...

و كساني هم كه شيعه نيستند و چشم ديدن دارائيهاي شيعه رو ندارن بالاخره بايد يه طوري خودشون رو خالي كنن ديگه....اشكالي نداره

شيعه ... بخور وبخواب جيبتو پر كن ....

ولي اينو بدون
حسين حسين شعار ماست.
شهادت افتخار ماست...
تا روز قيامت هم دست از دامن اربابمون بر نميداريم.
چشم كور شده كه از شيعه فقط گريه ميبينه....
گوش كر شده كه از شيعه فقط صداي عزا ميشنوه...

التماس دعا
يا حسين

ميدونم بي ادبي از صفات شيعيانه ..خرده اي نميگيرم ..
اما من به حسين توهيني نكردم ؟
چند تا سوال داشتم كه خوشحال ميشدم براي من پاسخشون بدين .
كر و كور هم مثلا شدم ... خب بعدش

eesa
Wednesday 5 March 2003, 05:01PM
نوشته شده بوسيله SAFA
گریه و عزا محمل رسیدن به معرفت حسین علیه السلام و عاشوراست ... اصل نیست ... فرع است ... مرکبی است که انسان را به مقصد میرساند ... سوز و گداز و حزن برای حسین سلام الله علیه و یارانش دل را سیمرغ بلند پروازی است که جسم را از زمین و زمینیان میکند و در آسمان معرفت حسین به پرواز در می آورد ... آسمانی که در آن ستاره عزت ... ستاره شرافت .. ستاره محبت ... ستاره بندگی ... ستاره عشق ... ستاره شجاعت ... ستاره مروت .. ستاره شهامت .. و همه ستاره های پاکی ها و زیبائیها مقابل خورشید امامت محو میشوند

چه توقع است از زمینیانی که مانند من دل به خاک بسته اند و خاک بازی میکنند ... اما دریغ که برخی دیگر به سبب نادانی خود دیگران را به نادانی متهم میکنند ... والگی سیمرغ را عزا میبینند و روشنائی و نور آن آسمان را هرگز نمیبینند .

حيف كه باز آخرش بد تموم كردي ...
به هرحال ...
نميدونم چرا همه فكر كردن سوالهاي من براي مخالفت با حسين بوده ؟
من سوال كردم كه ببينم چي از اين كارتون ميدونين كه غير از شما پاسخي غير از توهين دريافت نكردم ...
ممنونم ... مرسي .. خيلي خوب خودتون رو توصيف كرده بودين ...
من براي عيسي خيلي شادي كردم خيلي زياد اما بعضي شبها براي زخمها و دردهايي كه كشيد هم گريستم ....
من براي علي خيلي احترام قادلم و بارها براي خوب بودنش گريستم اما شايد من يا شما يا امثال من و شما بدونن براي چي شادي ميكنيم يا براي چي گريه ميكنيم ... من ميخوام جواب كساني رو بشنوم كه كور كورانه اشك ميريزند ...
فكر كنم شما ميفهمي من چي ميگم ؟

SAFA
Friday 7 March 2003, 12:53AM
اگر مسلمان نیستید آزاده باشید ... این ندای حسین علیه السلام خطاب به همه جهانیان ظهر عاشورا طنین افکند و سروش آن تا ابد بشریت را مخاطب قرار خواهد داد .

آزادگی تنها درس عاشورا نیست اما اولین درس عاشوراست ...

جناب عیسی ... از گریه برای زخمها و دردهای پیامبر بزرگ خدا سخن گفتی اما شیعیان را به دلیل همین اندوه به مرده پرستی متهم نمودی

از سوئی بدرستی بر ضرورت شناخت و بصیرت در این شادیها و غمها تکیه کردی ... ولی بی توجه به نامه خانم فدک الزهرا که دقیقا به همین موضوع اشاره کرده بودند ناگهان اشک ریزان حسین را به کورکورانه اشک ریختن متهم کرده ای

من ميخوام جواب كساني رو بشنوم كه كور كورانه اشك ميريزند

چگونه ممکن است کسی فبل از شناخت و اگاهی از دردها و مرارتهای حضرت عیسی ( بر او بر پیامبر ما سلام ) برای ایشان بگرید ... و همینطور چگونه ممکن است قبل از شناخت مقام و منزلت حسین علیه السلام و جانفشانی های او در راه خدا و سعادت خلق خدا که شباهتهای بسیار به مسیح دارد برای ایشان و یارانشان و خانواده والا مقام آخرین فرستاده خدا اشک بریزد .

البته همانطور که خانم فدک الزهرا و دیگر دوستان اشاره کرده اند باید بر افزایش شناخت و آگاهی در این مقوله کوشید و همانطور که عرض کردم این فقط مرکب رسیدن به مقصد است ...

اما هموطن
آیا تصور نمیکنی بعضی قضاوتهایت و موضعگیریهایت از انصاف بدور است ؟

حتما حکایت سگ مرده ی که حضرت عیسی ( بر او و بر پیامبر ما سلام ) به همراه حواریون خود از او گذشتند را شنیده ای که همه یاران آن حضرت ابراز انزجار نمودند ... اما آن پیامبر بزرگ اشاره به دندانهای سفید و زیبای آن حیوان نمود

آیا تصور میکنی روش شما عیسوی است ؟

عیسی خان
اجازه نده دشمنی و نفرت از قومی تو را از حقیقت دور کند که اگر آن قوم ضرری متوجه تو نموده باشند ضربه ای بزرگتر را خود از قبل ان قوم به خود وارد نموده ای

و باز اگر نخواستی که به هیچیک از اخلاق و منش های عیسوی یا محمدی ( صلوات الله علیه ) پایبند باشی ... پیام آزادگی حسین را بیاد آر

صفا

نسيم سحر
Saturday 8 March 2003, 12:28AM
http://www.noornet.net/Gallery/Negar/Moharam/Moharam04.jpg

نسيم سحر
Saturday 8 March 2003, 12:31AM
"محرم و عاشورا از منظر امام خمينی(ره)"

- محرم ماهى است كه عدالت در مقابل ظلم و حق در مقابل باطل قيام كرده، و به اثبات رسانده كه در طول تاريخ، هميشه حق بر باطل پيروز شده است .

- محرم ماهى است كه به وسيله سيد مجاهدان و مظلومان اسلام زنده شد و از توطئه‏ عناصر فاسد و رژيم بنى اميه ، كه اسلام را تا لب پرتگاه برده بودند ، رهايى ‏بخشيد .

- اين خون سيدالشهداء است كه خونهاى همه ملتهاى اسلامى را به جوش مى‏آورد .

- ماه محرم براى مذهب تشيع ، ماهى است كه پيروزى ، در متن فداكارى و خون به ‏دست آمده است .

- محرم ماه نهضت بزرگ سيد شهيدان و سرور اولياى خداست كه با قيام خود درمقابل طاغوت ، تعليم سازندگى و كوبندگى به بشر داد و راه فناى ظالم و شكستن ‏ستمكار را به فدايى دادن و فدايى شدن دانست و اين ، خود سرلوحه تعليمات اسلام ‏است براى ملتها تا آخر دهر .

- با حلول ماه محرم ، ماه حماسه و شجاعت و ماه فداكارى آغاز شد . ماهى كه خون بر شمشير پيروز شد . ماهى كه قدرت حق، باطل را تا ابد محكوم و داغ باطله، بر جبهه ستمكاران و حكومتهاى شيطانى زد . ماهى كه به نسلها ، در طول تاريخ ، راه ‏پيروزى بر سرنيزه را آموخت ؛ ماهى كه شكست ابر قدرتها را در مقابل كلمه حق ، به ثبت رساند . ماهى كه امام مسلمين ، راه مبارزه با ستمكاران تاريخ را به ما آموخت .

- سيد الشهداء را كشتند ، اسلام ترقى‏اش بيشتر شد .

- سيد الشهداء سلام الله عليه با همه اصحاب و عشيره ‏اش قتل عام شدند ، لكن‏ مكتبشان را جلو بردند .

- شهادت حضرت سيدالشهدا ، مكتب را زنده كرد .

- زنده نگه داشتن عاشورا ، يك مساله بسيار مهم سياسى - عبادى است .

- انقلاب اسلامى ايران ، پرتويى از عاشورا و انقلاب عظيم الهى آن است .

- كربلا ، كاخ ستمگرى را با خون درهم كوبيد و كربلاى ما ، كاخ سلطنت‏ شيطانى را فرو ريخت .

- كربلا را زنده نگه داريد و نام مبارك حضرت سيدالشهداء را زنده نگه داريد كه‏ با زنده بودن او اسلام ، زنده نگه داشته مى‏شود .

- مساله كربلا ، كه خودش در راس مسائل سياسى هست ، بايد زنده بماند .

- ملت بزرگ ما بايد خاطره عاشورا را با موازين اسلامى ، هر چه شكوهمندتر حفظ نمايد .

- اين محرم را زنده نگه داريد ، ما هر چه داريم از اين محرم است .

- محرم و صفر است كه اسلام را زنده نگه داشته است .

- تمام اين وحدت كلمه‏اى كه مبدا پيروزى ما شد ، براى خاطر اين مجالس عزا و تبليغ و ترويج اسلام شد . اين مجالس سوگوارى و اين مجالس‏ بزرگداشت‏ سيد مظلومان و سرور آزادگان ، كه مجالس غلبه سپاه عقل بر جهل ، و عدل بر ظلم ، و امانت بر خيانت ، و حكومت اسلامى بر حكومت طاغوت‏ است ، بهتر است محرم هر چه با شكوهتر و فشرده ‏تر برپا شود و بيرقهاى خونين عاشورا به علامت‏حلول روز انتقام مظلوم از ظالم ، هر چه بيشتر افراشته شود.

- ماه محرم ، ماهى است كه مردم آماده ‏اند براى شنيدن مطلب حق.

- گريه كردن بر عزاى امام حسين، زنده نگه‏داشتن نهضت و زنده نگه‏داشتن همين‏ معنا كه يك جمعيت كمى در مقابل يك امپراطورى بزرگ ايستاد ، دستور است .

- بايد سينه زدن هم محتوا داشته باشد .

- عاشورا روز عزاى عمومى ملت مظلوم است ، روز حماسه و تولد جديد اسلام و مسلمانان است .
http://www.noornet.net/Gallery/Negar/Moharam/Moharam03.jpg

montazer
Saturday 8 March 2003, 12:49AM
چه ديار اسرار اميزي است ديار اشك !

السلام علي الحسين
و علي علي بن الحسين
و علي اولاد الحسين
و علي اصحاب الحسين

http://www.maktoob.com/intifada/images/sept-blod-new.gif

asheghe iran_p
Saturday 8 March 2003, 06:29AM
اين حسين كيست كه عالم همه ديوانه اوست؟

پدرام السلطنه

eesa
Saturday 8 March 2003, 04:36PM
]نوشته شده بوسيله SAFA [/i]
اگر مسلمان نیستید آزاده باشید ... این ندای حسین علیه السلام خطاب به همه جهانیان ظهر عاشورا طنین افکند و سروش آن تا ابد بشریت را مخاطب قرار خواهد داد .

بنام خدايم
دقيقا من هم مسلمانم هم آزاده .... چون هم خودم رو به خدا تسليم كردم هم بنا بر فرموده خودش ميخواهم آزادباشم

آزادگی تنها درس عاشورا نیست اما اولین درس عاشوراست ...

بنام خدايم
ولي من از قرآن اين مطلب رو اموختم و از سخنان انجيل ...
آيا در اينان نيز با خون ريزي يا جنگ اين درس رو به من ياد دادند ؟

جناب عیسی ... از گریه برای زخمها و دردهای پیامبر بزرگ خدا سخن گفتی اما شیعیان را به دلیل همین اندوه به مرده پرستی متهم نمودی

بنام خدايم
زماني شخصي از جايي عبور ميكرد ..ديد مردي در حال كاري است ..گفت چه ميكني ..آن شخص پاسخ داد با خدايم راز و نياز ميكنم و از او ميخواهم كه دعاي مرا مستجاب كند..... رهگذر پاسخ داد پس دوباره دعايت را انجام بده زيرا آنچه با خدايت گفتي با من نيز در ميان گذاردي پس اين ديگر راز نيست زيرا آن را فاش ساخته اي ....
دوست عزيز... خلوت دل آدم توسط خود آدم ساخته ميشه ..برداشتي كه انسان از شخصيت انسانهاي بزرگ ميكنه ... من چراغها رو خاموش نميكنم و كسي رو هم وا نميدارم كه براي من روزه بخونه و مختص به زمان خاصي نيست هر مكان زا زماني ممكنه ياد خيلي از چيزها بيفتم ...
پس اين مرده پرستي نيست ... به هزاران انسان براي خالي كردن احساسم ضرر نميرسونم ...
من زماني از مرده پرستي حرف ميزنم كه براي خودستايي در جايي جماعتي بوجود مياد و زار زار گريه ميكنند به اون خدا از 90% اونها بپرسين فقظ يه جمله بلدن كه براي اقا هر كاري ميكنيم اما اصلا نميدونن براي چي دارن گريه ميكنن يا چي هست ... مثل خيلي از مراسم ايرانيها بيشتر سنت شده تا حرف دل ....

از سوئی بدرستی بر ضرورت شناخت و بصیرت در این شادیها و غمها تکیه کردی ... ولی بی توجه به نامه خانم فدک الزهرا که دقیقا به همین موضوع اشاره کرده بودند ناگهان اشک ریزان حسین را به کورکورانه اشک ریختن متهم کرده ای

بنام خدايم
خيلي خوب نوشتين شايد بهترين نوع تفسيري بود كه ممكن هستش اما من فكر ميكنم با توضيحات بالا پاسخ اين مطلب رو هم داده باشم

چگونه ممکن است کسی فبل از شناخت و اگاهی از دردها و مرارتهای حضرت عیسی ( بر او بر پیامبر ما سلام ) برای ایشان بگرید ... و همینطور چگونه ممکن است قبل از شناخت مقام و منزلت حسین علیه السلام و جانفشانی های او در راه خدا و سعادت خلق خدا که شباهتهای بسیار به مسیح دارد برای ایشان و یارانشان و خانواده والا مقام آخرین فرستاده خدا اشک بریزد .
بنام خدايم
من خيلي راحت صحبت ميكنم چون گفتن حقيقت براي من مثل آب خوردن ميمونه .... يكي از چيزهايي كه منو از شيعه بودن دور كرد همين قضاوتهاي قبل از دفاع هستش ... شما از كجا ميدونيد كه من درد عيسي يا علي رو حس نكردم ؟ راستي من در مورد علي صحبت كردم نه حسين ..... اين رو فراموش نكنيد
من مصلوب شدن عيسي را ديدم چون به اونجا رفتم و زماني كه علي ضربت خورد . روزهاي بعدش رو ديدم و ميدونم كه چه بوده كه اينطوري سخن ميگم ....

البته همانطور که خانم فدک الزهرا و دیگر دوستان اشاره کرده اند باید بر افزایش شناخت و آگاهی در این مقوله کوشید و همانطور که عرض کردم این فقط مرکب رسیدن به مقصد است ...

اما هموطن
آیا تصور نمیکنی بعضی قضاوتهایت و موضعگیریهایت از انصاف بدور است ؟

حتما حکایت سگ مرده ی که حضرت عیسی ( بر او و بر پیامبر ما سلام ) به همراه حواریون خود از او گذشتند را شنیده ای که همه یاران آن حضرت ابراز انزجار نمودند ... اما آن پیامبر بزرگ اشاره به دندانهای سفید و زیبای آن حیوان نمود

آیا تصور میکنی روش شما عیسوی است ؟
بنام خدايم
دوست عزيز من فكر ميكنم براي عمو سپهر بود كه توضيح ميدادم ... من نه ميخوام عيسي باشم نه محمد و نه كسي ديگر بلكه ميخوام از اين ها هم بالاتر باشم چون بر اين مسئله واقف هستم .... من دليلي نميبينم كه تقليد كار كسي رو بكنم كه قرنها پيش ميزيسته بر حسب زمان خودش ... چون من مطمئن هستم اگر عيسي دوباره بيار با الاغ مسيري رو طي نميكنه چه بسا با بنز پيروانش رو هدايت كنه !!!!!!!

عیسی خان
اجازه نده دشمنی و نفرت از قومی تو را از حقیقت دور کند که اگر آن قوم ضرری متوجه تو نموده باشند ضربه ای بزرگتر را خود از قبل ان قوم به خود وارد نموده ای

و باز اگر نخواستی که به هیچیک از اخلاق و منش های عیسوی یا محمدی ( صلوات الله علیه ) پایبند باشی ... پیام آزادگی حسین را بیاد آر

صفا [/QUOTE]

بنام خدايم
حرفهاي شما رو مي پذيرم چون واقعا منطقي نوشته شده ..اما دوست من ... مطمئنا من شخصيتي ندارم كه بر اساس خرافات يا دروغ با كسي صحبت كنم يا چيزي رو مردود اعلام كنم ... اسلام حرفهاي خيلي زيبايي داره يا قرآن پر از معاني زيباييه اما حيف كه كمتر كسي از واقعيت اونها خبر داره ....من از سيعه زده نشدم چون همه دينها داراي اشكالات زيادي هستند همشون اما وقتي من اينطور به شيعه ميتازم براي اين هستش كه ميخوام ببينم اين كساني كه در اين جا فعاليت ميكنن چقدر ازش خبر دارن ؟ چي ميدونن ازش ؟ اما دريغ از يك جواب منطقي فقط حرفهاي اخوندها و ديگر افرارد ره به من تحويل ميدن ....
از شما ممنونم كه از خودتون صحبت كردين و فكر و حرفهاي ديگر آدمها رو مثل بقيه براي من رديف نكردين ...
موفق باشين

سینا 555
Sunday 9 March 2003, 03:28AM
گريه ميكنيم براي امام حسين(ع) زيرا كه:

گريه ميكنيم براي از بين رفتن انسانيت..چون انسانيم
گريه ميكنيم براي مظلومان.

گريه ميكنيم براي زير پا رفتن حق و حقيقت..چون انسانيم.
گريه ميكنيم چون انسانيم و مسئول در برابر انسانيت خودمان.
گريه ميكنيم براي تمام شهيدان راه حق وحقيقت.

گريه كردن نياز امروز ماست
شهادت خالصانه سالار شهيدان براي اين بود كه به نياز امروز ما جواب دهد.شهيد شدند تا شهادت بگيرند از من و شما.

امروزه در دنيا مگر جز گريه كردن راه ديگري براي انسان و انسانيت مانده
گريه كردن عكس العمل فطري و طبيعي انسان در برابر نا حقي هاست.

اين گريه كردنها براي از دست رفتن اساسي ترين عنصر انساني ماست
گريه كردن پاك كردن وجود خود از منيت من است در راه رسيدن به حق.

گريه ميكنيم چون ميخواهيم ازاده باشيم..عدالت خواه باشيم
گريه ميكنيم تا تعهدمان را نسبت به وظيفه انسانيمان حفظ كنيم
گريه ميكنيم تا راه چاره ي درست را دريابيم.

و
گريه راهيست براي ياداوري شاهد بودن ما
گريه ميكنيم چون ميخواهيم عاشق باشيم و عاشق بمانيم

شما گريه نميكني؟
در عجبم!!:o

eesa
Sunday 9 March 2003, 03:30PM
]نوشته شده بوسيله سينا 555 [/i]
گريه ميكنيم براي امام حسين(ع) زيرا كه:

گريه ميكنيم براي از بين رفتن انسانيت..چون انسانيم
گريه ميكنيم براي مظلومان.

بنام خدايم
يعني اگر حسيني نبود شما براي مطلومان گريه نميكرديد و نميتونستين از فقرا حمايت كنيد ؟

گريه ميكنيم براي زير پا رفتن حق و حقيقت..چون انسانيم.
گريه ميكنيم چون انسانيم و مسئول در برابر انسانيت خودمان.
گريه ميكنيم براي تمام شهيدان راه حق وحقيقت.

بنام خدايم
يعني از خدا نميشه اين چيزها رو خواست ؟

گريه كردن نياز امروز ماست
شهادت خالصانه سالار شهيدان براي اين بود كه به نياز امروز ما جواب دهد.شهيد شدند تا شهادت بگيرند از من و شما.

بنام خدايم
ايا خدا احتياج به خون ما داره ؟ يا خونريزي رو توصيه كرده ؟

امروزه در دنيا مگر جز گريه كردن راه ديگري براي انسان و انسانيت مانده
گريه كردن عكس العمل فطري و طبيعي انسان در برابر نا حقي هاست.

بنام خدايم
كلمه جز شما درست نيست ...يعني من اينطوري فكر ميكنم ...
بله ..قبل از هر چيزي از خدا بخواهيد ..اگر نشد گريه كنيد براي آنچه نصيبتان نشده است
اين گريه كردنها براي از دست رفتن اساسي ترين عنصر انساني ماست
گريه كردن پاك كردن وجود خود از منيت من است در راه رسيدن به حق.

گريه ميكنيم چون ميخواهيم ازاده باشيم..عدالت خواه باشيم

خداوند تو را ازاد آفريده دوست من .... چرا از كسي ديگه اين را ميخواهي

گريه ميكنيم تا تعهدمان را نسبت به وظيفه انسانيمان حفظ كنيم
گريه ميكنيم تا راه چاره ي درست را دريابيم.

همه اينها نزد خداست نه بنده خدا دوست عزيز

و
گريه راهيست براي ياداوري شاهد بودن ما
گريه ميكنيم چون ميخواهيم عاشق باشيم و عاشق بمانيم

عاشق خدا باشيم نه بنده خدا .... عشق تكرار ندارد ..بي همتاست اين احساس ...آن را به خداي خود بدهيد نه بنده خدا

شما گريه نميكني؟
در عجبم!!:o [/QUOTE]

.................................................. .......:o

hamSAFAr
Tuesday 11 March 2003, 08:02AM
WHY SOME MUSLIMS CRY?

fwd by "Huma Fatima Shabbir" <huma_shabbir@hotmail.com>

Don’t think our cries are too extreme. There’s good reason for grown men to scream.Our actions aren’t of those insane We weep in dhikr of Husayn.When the guilty kills the innocent To usurp Islamic Government,Should not a Muslim cry in pain? Husayn! Husayn! Husayn! Husayn

Reflect on Husayn’s flawless fame. Reflect on Yazeed, steeped in shame.Shall not the heart be pierced by woe, When the Khalif is Al-Islam’s foe?Oh what a dark, sad thought to bear, It breaks the heart, moves joy to tear.That’s why our tears fall down like rain. Husayn! Husayn! Husayn! Husayn!

A heart of stone’s too hard to cry. A mind that’s closed won’t wonder why.A foolish man is deaf and blind. A coward always stays in line.But a soul that prostrates on it’s face. With trembling heart, seeking God’s Grace Won’t hide from Truth, can’t hide the pain.Husayn! Husayn! Husayn! Husayn

The Khalif chose vile tricks, and lies. Husayn chose death, not compromise.This Prophet’s son would not bow down; Preferring death to being boundTo evil hind’s Satanic Son. So with his death The Imam won.Islam’s loss was Islam’s gain. Husayn! Husayn! Husayn! Husayn!

Oh what a brave and selfless deed, To give up life for Islam’s creed;To sacrifice both friend, and kin To show the world Islam from sin.Are you confused which side is right? How would you stand if called to fight?Are you aware just who was slain. Husayn! Husayn! Husayn! Husayn!

The leader of The Garden’s Youth Was murdered by a drunk uncouth.Understand the scene my friend; An angel murdered by a jinn.A jinn who held the Ummah’s reins; A womanizer half insaneCondemned to death The Chaste Husayn. Husayn! Husayn! Husayn! Husayn!

Though martyrdom gave Abbas wings, Thirst remains and grief still stings.But tears alone won’t slake our thirst. Tears by themselves can make things worse.Who will stand? Who will try To speak The Truth ... To stand ... To die;To cause a tyrant’s moon to wane? Husayn! Husayn! Husayn! Husayn!Husayn! Husayn! Husayn! Husayn! Husayn! Husayn! Husayn! Husayn!

m_kave
Friday 14 March 2003, 10:15AM
http://www.iranwideweb.net/Pouria/Track19.mp3

زيتون
Friday 14 March 2003, 08:29PM
یکی با صدای لرزان و ملتهب گفت :
پس کیست آنکه در میدان ظهور کرده است ؟!
من پیامبر را به چشم دیده ام . هم اوست بر قلخ شبابی و جوانی !
دیگری قاطعانه فریاد زد :کور شوم اگر این همان محمد نباشد که من با همین دو چشم دیده ام .
و سومی شمشیر از نیام کشید: کشانده ای ما را به جنگ با پیامبر؟!
و ما همچنان چرخ میی زدیم و من سمهایم را محکمتر از همیشه بر خاک می کوفتم و انگار می کردم که دلهای دشمن را در زیر پا گرفته ام.
صدای ابن سعد به تحقیر و استهزا یاران خویش بلند شد: دست بردارید از این گمانهای باطل ! بیدار شوید از این خواب وهم ! این که پیش روی شماست علی اکبر است همان کسی است که برای او جایزه های کلان معین شده است....................
من که این قصه یادم بود , وقتی دشمن در کربلا برای علی اکبر امان آورد زیاد تعجب نکردم . دشمن گمان می برد که دو نفر را اگر از سپاه امام جدا کند کمر امام می شکند یکی عباس بن علی و دیگر علی بن حسین ................
در آن شب عباس و علی برخاستند بر امام خویش سلام گفتند و این مضمون را به دامان محبوب ریختند : جهان بی حضور تو خالی است .زندگی بدون تو بی معناست .دنیا پس از تو نباشد ......

مهدی شجاعی

زيتون
Sunday 16 March 2003, 10:07PM
راز ماندگاری حادثه عاشورا

این حسین کیست که عالم همه دیوانه ی اوست
و این چه شمعیست که دلها همه پروانه ی اوست
شاید یکی از سارار ماندگاری نهضت عاشورا این باشه که این نهضت و جریانات و رفتارهای امام حسین با نیازهای عمیق و مثبت بشری سر و کار داشته ،،نیازها و تمایلاتی که اصیل هستند و هیچ وقت کهنه نمیشند و به همین خاطر هم این نهضت کهنه نمیشه ،،،یکی از این نیاز ها نیاز به آزادگی و عزت نفس هست ،، این حس یکی از ماندگار ترین حسهای بشری است که در همه فرهنگها به خاطرش مبارزه کردند یک حس کاملا اشنا و دوست داشتنی و مقدس ،، زیر بار ذلت نرفتن و در برابر فرومایگان پستی نکردن به این جملات امام حسین توجه کنید و با دقت بخونید :
الا ان الدعى بن الدعى قد ركز بين اثنتين بين السله والذله و هيهات منا الذله يابى الله لنا ذلك و رسـوله و المـومنون و حجـور طابت و طهرت و اءنـوف حميه و نفـوس آبيه مـن ان نـوثـر طـاعه اللئام علـى مصـارع الكـرام
الله اکبر ،، من نمی دونم این جمله با دل شما چکار میکنه اما من را که به عرض می بره و غوغا و تلاطمی در قلبم ایجاد میکنه ،، خون در عروقم به جریان میوفته دقت کنید امام چی می فرماند :
آن فرومایه پسر مرد فرومایه من را بین 2راهی انتخاب قرار داده یا کشته شدن و یا ذلت و لی هیهاااااااااااااااات که حسین زیر بار ذلت بره (دلم نمیاد ترجمه کنم احساس میکنم زیبائی و عظمتش از بین میره اما چاره ای نیست )
چرا زیر بار ذلت نمیره ؟؟؟
اول اینکه خدا این را برای حسین نمیپذیره ،، ان العزه له جمیعا ،، تمام عزت مال خداست و هر کسی که خدائی باشه عزتمنده پس ذلت در کار مردان خدا نیست .
در مرتبه بعد پیامبر خدا است ،، حسین در دامان پیامبر بزرگ شده خون محمد در رگهای حسین جاری هست ،، محمد برای حسین نمیپذیره که زیر بار ذلت بره .
مومنین نمی پذیرند ،، مومنی که دست پرورده خداست عزیز هست خون با حمیت و غیرت عجین شده ذلت را نمی پذیره
دامنهای پاک و مطهری که حسین در دامن اونها پرورش یافته این را برای حسین نمی پذیره ،، حسین فرزند فاطمه است ،، فاطمه در برابر ظلم قیام کرد ،، اول مدافع شیعه فاطمه بود چطور حسین می تونه ذلت را بپذیره ،، هیهات که دور باد از او ...
ایا تا همین جا مساله تمام میشه ؟؟تا اینجا که متعلق به شیعه و مسلمانها بود اما نه قضیه فراتر ووسیع تر از این حرفهاست ،،حسین می فرمایه :
انوف حمیه و نفوس ابیه ،، هیچ انسان با غیرت و هیچ نفس با عزتی این را نمی پسنده ،، چه چیزی را نمی پسندند ؟؟اینکه حسین انسان کامل اطاعت از فرومایگان را بر قتلگاه بزرگان و کرام ترجیح بده ،،، نه نه ،،، این در شان حسین نیست ،، حسین بالاتر و والاتر از این هاست که دست ذلت به پیش بیاره ودر برابر فرومایگان خوار و خفیف باشه
پس قضیه متعلق به تمام انسانهای تاریخ هست حسین برای سربلندی این حس عزیز و مقدس بشری در طول تاریخ قیام کرد پس شایسته است که در طول تاریخ ماندگار و جاوید باشه ،،،، درود بر تو ای عصاره انسانیت و خلاصه کمال و نردبان معرفت .....

asheghe iran_p
Sunday 16 March 2003, 11:35PM
اي دل خسته اگر عقده عالم به گلوست
داستان تو و غم صحبت سنگ ست و سبوست
آستان بوس حرم باش و بپرس از در دوست
اين حسين كيست كه عالم همه ديوانهء اوست
وين چه شمعي ست كه جانها همه پروانه اوست

دل هر كس كه حسيني ست ز خود بي خبرست
كشتهء عشق حسين از همه كس زنده تر ست
بس كه آن نور رخش در همه جا در نظرست
هر كجا مينگرم جلوه مستانه اوست

هر سري آرزوي بوسه به پايش دارد
هر خدا جوي توسل به ولايش دارد
هر دلي ميل سوي كرببلايش دارد

باز اين چه شورش است كه در خلق عالم است
باز اين چه نوحه و چه عزا و چه ماتم است

يا ابا عبدلله حسين

http://www.fotros.net/images/moharram80_jpg.jpg

دوست دارم كه بسوزد پر من صدها بار گر حسين بن علي مي دهدم بال و پري يا حسين بن علي

سينه خيز كوي احسان حسين ميروم تا بيعت العباس حسين من كه از روز ازل احساسيم هر چه بادا تا ابد عباسيم

يا حسين واي واي يا حسين واي واي يا حسين واي واي يا حسين واي واي حسينم

نسيم سحر
Monday 17 March 2003, 12:02AM
آقاي عاشق ايران
بازگشتتان را تبريك مي گويم
اميدوارم حضورتان مستمر باشد .
والسلام

asheghe iran_p
Monday 17 March 2003, 12:31AM
نوشته شده بوسيله نسيم سحر
آقاي عاشق ايران
بازگشتتان را تبريك مي گويم
اميدوارم حضورتان مستمر باشد .
والسلام

با سلام و تشكر از شما دوست عزيز من به نوبه خودم اين ماتم بزرگ و به شما تسليت ميگم