PDA

نمايش نسخه نهائي : معني ازادي دين را هم فهميديم

eesa
Saturday 22 February 2003, 11:44AM
بنام حق

از زماني كه يادمه در كتابهاي مدرسه اي ميگفتند :
اسلام دين ازادي است . ديني است كه هر چي بگين اشكالي نداره چون شما ازادين و اصلا ميتونين اسلام رو نپذيرين اما آخرت با خودتون هستش ... اسلام قاقالي ليه خيلي توش محبته خيلي دوسش داشته باشين تا خدا هم دوستتون داشته باشه ...آفرين كوچولوها ...

حالا اينا رو نميدونم چي كار كنم تا با اسلام كنار بيام :
يكي از دوستان من مسيحي شدن و علاوه اينكه تمام مزاي اونها رو قطع كردن بلكه تا 2 ماه بايد از كشور خارج بشن وگرنه ...........

محسن سازگارا در نامه اي به خامنه اي مطالبي رو گوشزد كردند و به خاطر همين معلوم نيست از 3 شنبه تا حالا به كجا برده شدن و در هيچ زنداني يافت نميشن !!!!
از گنجي و نوري و انصاري هم كه بگذريم سخن ابراهيمي و افشاري از همه دردناك تر است !!! بقيه رو هم كه همه ميدونين تكرار واضخات ميشه .....
وقتي به اين همه ازادي كه داره خفم ميكنه فكر ميكنم دلم ميخواد بال در بيارم و سر تا پاي ولي امر مسلمين جهان رو ماچ كنم ...
راستي چه وقت تمام مسلمين جهان به اين اقا راي دادند ؟؟!

نسيم سحر
Sunday 23 February 2003, 01:30AM
ببين بيخود اداي مسلمونا را در نيار تو را چه به مسلماني که حرف از اسلام ميزني
من بسيار بعيد مي دانم تو اصلا مسلمون باشي.
در ضمن در هيچ کجا نگفته اند در اسلام آزادي هرچه مي خواهي بگويي.
در هر قانوني تعدادي محدوديت دارد که گفتار را هم شامل مي شود .
تو در اسلام حق نداري غيبت کني
اگر تهمت بزني حد مي خوري . ) اين هم خودش نوعي گفتاره (
حق نداري دروغ بگويي.
اگر اهانت کني هم حد مي خوري .
اينها را تا حالا نشنيده بودي
ديد دين شما اينها آزاد است ؟

eesa
Sunday 23 February 2003, 11:21AM
نوشته شده بوسيله نسيم سحر
حق نداري دروغ بگويي.

نوشته شده بوسيله نسيم سحر
حق نداري دروغ بگويي.

بنام آفريننده كه مرا ازاد آفريد
در تعريف قرآن و انجيل و تورات مسلمان به معني كسي است كه اسلام را پديرفته و اسلام معني شده است تسليم شدن در برابر دستورات خداوند..... با اين تعاريف من يك مسلمان هستم اما نه شيعه نه سني نه مسيحي و نه يهودي !
گفتار شما كاملا درسته گناهاني كه شما گفتيد مجازات دارند اما بوسيله خدا و چه كسي ميتونه صلاحيت انساني رو تاييد كنه براي اجراي حكم خدايم ؟
شايد گناه كارترين كسي باشه كه اعلام كنه اينجا مملكت ازاديه و ميتونين صحبت كنين اما زماني كه مثلا اقاي سازگارا در نامه اي به خامنه اي از ايشون انتقاد ميكنن بايد به زندان فرستاده بشن بدون حكم دادگاهي 5 روز بازجويي بشن و به اعتصاب غذاي ايشون توجهي نشه و امروز بيهوش بايد به بيمارستان فرستاده بشن ...
ازادي در اين مملكت يعني بالا گرفتن پيراهن خوني همكلاسي در بالاي سر و 3 سال زندان رفتن بدون هيچ حكمي ..
آزادي يعني وارد شدن نيروي امينيتي ( كه ميتونه شامل يه بچه 15 ساله هم باشه ) بدون مجوز به داخل هر خونه اي و در اگر مقاومت كني مورد ضرب وشتم قرار ميگيري ...
ازادي يعني دادن اطلاعات دروغ به مردم كه ما فقط 14 درصد بيكار داريم ..
..يعني ما فقط 8 درصد تورم داشتيم ...
يعني گرفتن وام هاي چند ميلياردي و واگذار كردن نفت به شركتهاي فرانسوي - روسي - مالزي - الماني ...
ازادي يعني در زندان بودن بيش از صدها نفر براي نوشتن چگونه آزاد بودن
و............... كه نوشتن اونها هيچ تاثيري در مردگان زنده اي مثل شما هيچ تاثيري نخواهد گذاشت .....
در دبيرستان بارها و در راهنمايي در كتاب تعليمات اجتماعي بارها از گفتن ازادي بحث شده ... حتي بارها گفته شده در دين اسلان هيچ اجباري نيست .... ايا نيست ؟

احمد مهاجري
Sunday 23 February 2003, 02:53PM
سلام عليكم
آقاي عيسي تا آنجا كه من فهميدم شما تمام مشكلت بر سر مصاديقه و از مصاديق مثال مي آوري و قصد داري مفاهيم را رد كني بدون آنكه بداني مفاهيم چيست . اشكال كار شما اينست كه مفاهيم را نميدانيد و در نتيجه در شناخت مصاديق دچار مشكل ميشويد و از اين مصاديق اشتباه مفهوم را رد ميكنيد .

راستي منبع اخبار شما كجاست و چگونه ميشود به اين اخبار اطمينان كرد ؟

(( التماس دعا ))

min
Monday 24 February 2003, 01:12AM
نوشته شده بوسيله eesa

در تعريف قرآن و انجيل و تورات مسلمان به معني كسي است كه اسلام را پديرفته و اسلام معني شده است تسليم شدن در برابر دستورات خداوند..... با اين تعاريف من يك مسلمان هستم اما نه شيعه نه سني نه مسيحي و نه يهودي !
گفتار شما كاملا درسته گناهاني كه شما گفتيد مجازات دارند اما بوسيله خدا و چه كسي ميتونه صلاحيت انساني رو تاييد كنه براي اجراي حكم خدايم ؟
شايد گناه كارترين كسي باشه كه اعلام كنه اينجا مملكت ازاديه و ميتونين صحبت كنين اما زماني كه مثلا اقاي سازگارا در نامه اي به خامنه اي از ايشون انتقاد ميكنن بايد به زندان فرستاده بشن بدون حكم دادگاهي 5 روز بازجويي بشن و به اعتصاب غذاي ايشون توجهي نشه و امروز بيهوش بايد به بيمارستان فرستاده بشن ...
ازادي در اين مملكت يعني بالا گرفتن پيراهن خوني همكلاسي در بالاي سر و 3 سال زندان رفتن بدون هيچ حكمي ..
آزادي يعني وارد شدن نيروي امينيتي ( كه ميتونه شامل يه بچه 15 ساله هم باشه ) بدون مجوز به داخل هر خونه اي و در اگر مقاومت كني مورد ضرب وشتم قرار ميگيري ...
يعني گرفتن وام هاي چند ميلياردي و واگذار كردن نفت به شركتهاي فرانسوي - روسي - مالزي - الماني ...
و............... كه نوشتن اونها هيچ تاثيري در مردگان زنده اي مثل شما هيچ تاثيري نخواهد گذاشت .....
در دبيرستان بارها و در راهنمايي در كتاب تعليمات اجتماعي بارها از گفتن ازادي بحث شده ... حتي بارها گفته شده در دين اسلان هيچ اجباري نيست .... ايا نيست ؟
اگر نه مسلمون نه مسيحي نه يهودي ونه ... هستي پس مسلمان و تسليم شده در برابر خدا هم نيستي زيرا خدا امر به پذيرش دين خود کرده نه هرهري مذهبي

min
Monday 24 February 2003, 01:15AM
نوشته شده بوسيله eesa

آزادي يعني تهمت زدن اهانت کردن فحاشي کردن حرمت براي هيچ کس و هيچ چيز قائل نشدن پيمان شکستن و ... البته در مرام نامه امثال شما

eesa
Monday 24 February 2003, 02:14PM
نوشته شده بوسيله min

اگر نه مسلمون نه مسيحي نه يهودي ونه ... هستي پس مسلمان و تسليم شده در برابر خدا هم نيستي زيرا خدا امر به پذيرش دين خود کرده نه هرهري مذهبي

بنام خدايم

مراجع شود به متنهايي كه درباره انجيل نوشتم

eesa
Monday 24 February 2003, 02:20PM
نوشته شده بوسيله احمد مهاجري
سلام عليكم
آقاي عيسي تا آنجا كه من فهميدم شما تمام مشكلت بر سر مصاديقه و از مصاديق مثال مي آوري و قصد داري مفاهيم را رد كني بدون آنكه بداني مفاهيم چيست . اشكال كار شما اينست كه مفاهيم را نميدانيد و در نتيجه در شناخت مصاديق دچار مشكل ميشويد و از اين مصاديق اشتباه مفهوم را رد ميكنيد .

راستي منبع اخبار شما كجاست و چگونه ميشود به اين اخبار اطمينان كرد ؟

(( التماس دعا ))

بنام حقيقت
مفاهيم براي من از منطق سرچشمه ميگيرند ... اگر حرف بي منطقي زده بشه خب نميتونه داراي مفاهيم باشند ..مثل مطالبي كه دوستان براي تحريف انجيل ذكر كردند ... حتي ايه ها و بابها رو اشتباه نوشتند يا از ايه اي نام ميبرند كه وجود نداره ...پس چطور ميشه به اين افراد منطق رو ثابت كرد ؟ مفهوم براي من از هر چيزي روشنتره اگر منطقي وجود داشته باشه ...
در مورد كسب خبر از مكالمه تلفني كه با راديو انجام دادند همسرشون در مدت زنداني بودنشون و خود سازگارا از بيمارستان و تماما صحبتها با مدرك صوتي هستش يا تصويري در سايتهاي راديويي صداي آمريكا ....
با اين سنديات نميشه گفت كه باز هم دروغ ميگن ..ميشه ؟

احمد مهاجري
Monday 24 February 2003, 04:00PM
سلام عليكم
آقاي عيسي ظاهرا بنده منظورم را ناقص به عرض شما رسوندم . براي همين يك مثال ميزنم : مسيحيت را مفهوم و آقاي x را كسي كه ادعا ميكند مسيحي است را در جايگاه مصداق قرار دهيد . همانطور كه قبلا عرض كرده بودم روش اصولي حركت از مفهوم به مصداق است يعني مسيحيت را ( به عنوان يك مفهوم ) درست بشناسيم و سپس به سراغ آقاي x برويم حال اگر اعمال آقاي x با مسيحيت همخوان بود او مصداق مسيحيت است و الا مصداق , به حساب آوردن آقاي x اشتباه است .

مثلا كشتن يك انسان در دين مسيحيت حرام است , اگر آقاي x اينگونه عمل كند نميتوان گفت : (( مسيحيت كشتن انسان را جائز شمرده و يا نميتوان گفت : مسيحيت دين بي فائده ايست چرا كه آقاي x كه مسيحي است آدمكش است .)) چراكه آقاي x اصلا به مسيحيت عمل نكرده و مصداق آن به حساب نمي آيد . و مصداق به حساب آوردن آن نوعي مغلطه در كلام است .

(( التماس دعا ))

eesa
Tuesday 25 February 2003, 12:09PM
نوشته شده بوسيله احمد مهاجري
سلام عليكم
آقاي عيسي ظاهرا بنده منظورم را ناقص به عرض شما رسوندم . براي همين يك مثال ميزنم : مسيحيت را مفهوم و آقاي x را كسي كه ادعا ميكند مسيحي است را در جايگاه مصداق قرار دهيد . همانطور كه قبلا عرض كرده بودم روش اصولي حركت از مفهوم به مصداق است يعني مسيحيت را ( به عنوان يك مفهوم ) درست بشناسيم و سپس به سراغ آقاي x برويم حال اگر اعمال آقاي x با مسيحيت همخوان بود او مصداق مسيحيت است و الا مصداق , به حساب آوردن آقاي x اشتباه است .

مثلا كشتن يك انسان در دين مسيحيت حرام است , اگر آقاي x اينگونه عمل كند نميتوان گفت : (( مسيحيت كشتن انسان را جائز شمرده و يا نميتوان گفت : مسيحيت دين بي فائده ايست چرا كه آقاي x كه مسيحي است آدمكش است .)) چراكه آقاي x اصلا به مسيحيت عمل نكرده و مصداق آن به حساب نمي آيد . و مصداق به حساب آوردن آن نوعي مغلطه در كلام است .

(( التماس دعا ))

بنام خدايم پس بهتره من هم كمي توضيح بدم فكر ميكنم منظور منو متوجه نشديد !!!
(( اسلام را مفهوم و آقاي x را كسي كه ادعا ميكند مسلمان است را در جايگاه مصداق قرار دهيد . همانطور كه قبلا عرض كرده بودم روش اصولي حركت از مفهوم به مصداق است يعني اسلام را ( به عنوان يك مفهوم ) درست بشناسيم و سپس به سراغ آقاي x برويم حال اگر اعمال آقاي x با اسلام همخوان بود او مصداق اسلام است و الا مصداق , به حساب آوردن آقاي x اشتباه است .

مثلا كشتن يك انسان در دين اسلام حرام است , اگر آقاي x اينگونه عمل كند نميتوان گفت : (( اسلام كشتن انسان را جائز شمرده و يا نميتوان گفت : اسلام دين بي فائده ايست چرا كه آقاي x كه مسلمان است آدمكش است .)) چراكه آقاي x اصلا به اسلام عمل نكرده و مصداق آن به حساب نمي آيد . و مصداق به حساب آوردن آن نوعي مغلطه در كلام است . ))

ببخشيد البته قبلش از بابت كپي رايتش اجازه نگرفتم !!!

eesa
Tuesday 25 February 2003, 12:12PM
نوشته شده بوسيله min

آزادي يعني تهمت زدن اهانت کردن فحاشي کردن حرمت براي هيچ کس و هيچ چيز قائل نشدن پيمان شکستن و ... البته در مرام نامه امثال شما

تكبير

هر كسي به خاطر اين سخنان سينشو بيشتر جر بده ميگم اقا حسين يه قاقالي لي اون دنيا براش بيشتر بذاره ...
جر بدين ...

صبح
Tuesday 25 February 2003, 04:53PM
جناب آقا عيسي
هر كجا كه نوشته ايد ... پر است از شايعه هاي اثبات نشده ... ، شايعه هاي كه مطمئنا دشمنان اين مرز و بوم براي نابود كردن ملت سرفراز ايران ، در ميان طرحهاي جنگ رواني در دهان شما گذاشته اند ...

براي اينكه اين ظن از بين برود ، لطفا با مدرك صحبت كنيد .

min
Wednesday 26 February 2003, 12:29AM
نوشته شده بوسيله eesa

تكبير

هر كسي به خاطر اين سخنان سينشو بيشتر جر بده ميگم اقا حسين يه قاقالي لي اون دنيا براش بيشتر بذاره ...
جر بدين ...
خانم بنفش
اسم جديدت مبارک
از اسم قبلي که سودي به شما و اربابتان نرسيد
شايد با اين اسم بتوني کاري بکني:D:D

eesa
Thursday 27 February 2003, 11:42AM
نوشته شده بوسيله صبح
جناب آقا عيسي
هر كجا كه نوشته ايد ... پر است از شايعه هاي اثبات نشده ... ، شايعه هاي كه مطمئنا دشمنان اين مرز و بوم براي نابود كردن ملت سرفراز ايران ، در ميان طرحهاي جنگ رواني در دهان شما گذاشته اند ...

براي اينكه اين ظن از بين برود ، لطفا با مدرك صحبت كنيد .

www.sholesadi.com
فقط ميخواستم پيش غذا باشه :cool:

حسين آقا
Sunday 2 March 2003, 09:34PM
نفس دين اسلام بسيار خوب است اما بعضي از ما نمي توانيم دستورات آن را به خوبي اجرا كنيم براي همين مشكلاتي ايجاد مي شود كه آن را به قول معروف به دين اسلام
مي يبنديم. پس اگر مشكلاتي گريبان گير جامعه ما شده نبايد آن را تقصير دين بدانيم
رهسپاريم با ولايت تا ظهور

eesa
Monday 3 March 2003, 12:44PM
نوشته شده بوسيله حسين آقا
نفس دين اسلام بسيار خوب است اما بعضي از ما نمي توانيم دستورات آن را به خوبي اجرا كنيم براي همين مشكلاتي ايجاد مي شود كه آن را به قول معروف به دين اسلام
مي يبنديم. پس اگر مشكلاتي گريبان گير جامعه ما شده نبايد آن را تقصير دين بدانيم
رهسپاريم با ولايت تا ظهور

بنام خدايم
اين حرف شما بارها در اينجا زده شده ..بله نفس اسلام خوبه چون اسلام يعني تسليم شدن در برابر امر خداوند ... اما امر خداوند ايا زور و مردم رو در بدبختي نگه داشتنه ؟

min
Wednesday 5 March 2003, 01:21AM
نوشته شده بوسيله eesa

بنام خدايم
اين حرف شما بارها در اينجا زده شده ..بله نفس اسلام خوبه چون اسلام يعني تسليم شدن در برابر امر خداوند ... اما امر خداوند ايا زور و مردم رو در بدبختي نگه داشتنه ؟
نه بنفشـ ه
اما مطمئنم يه يهودي مثل تو از دين اسلام سر در نمياره
تو برو كتاب قانون يهودت را از بر كن

منكرات
Wednesday 5 March 2003, 02:05AM
بسم رب الحسين
سلام
دوست عزيز خدا پرست ان ازادي كه دوستان اصلاح طلبتان از ان دم مي زنند ازادي توطئه گري،منافق گري و هوچي گريست:D نه ازادي انديشه وبيان براي درك بهتر ازادي از نگاه اسلام مطلبي كه با همين نام در قسمت سياسي نوشته ام بخوان شايد معناي واقعي ازادي را بهتر درك كني;)

eesa
Wednesday 5 March 2003, 04:07PM
نوشته شده بوسيله min

نه بنفشـ ه
اما مطمئنم يه يهودي مثل تو از دين اسلام سر در نمياره
تو برو كتاب قانون يهودت را از بر كن

مجبورم همينطوري بيمار بپذيرمت ..به هرحال احتياج به درمان داري ...
من يهودي نيستم لوگو قشنگ ....
اسمم هم عيسي است خواستي با من حرف بزني اسمم رو با لفظ آقا يا عزيزم يا از اين جور چيزا صدا ميكني ...
تو مين خودمي

eesa
Wednesday 5 March 2003, 04:09PM
نوشته شده بوسيله منكرات
بسم رب الحسين
سلام
دوست عزيز خدا پرست ان ازادي كه دوستان اصلاح طلبتان از ان دم مي زنند ازادي توطئه گري،منافق گري و هوچي گريست:D نه ازادي انديشه وبيان براي درك بهتر ازادي از نگاه اسلام مطلبي كه با همين نام در قسمت سياسي نوشته ام بخوان شايد معناي واقعي ازادي را بهتر درك كني;)

من زياد با اونها هم موافق نيستم چن فقط جيبهاي خودشون رو پر ميكنن ... من اميدوارم مردمم به اون چيزي كه داشتن دوباره برسن يعني ازادي بيان و روح ...

Scorpion
Saturday 21 June 2003, 11:51PM
با سلام
جناب عیسی
در باره زندگی آقا سید چه می دانید ؟
مدتی از طرق مختلف درباره ایشان اطلاع به دست آوردم . هرچه این جماعت به او تهمت می زنند دروغ است . زندگی ایشان بسیار فقیرانه است . شما در تلویزیون ببینید پشتی های ایشان همان پشتی های اول است عوض نشده . در مورد زندگی اما خمینی ( رضی الله عنه ) هم که نیازی به گفتن نیست .
اما جماعتی که بیخود خود را منسوب به او می کنند موج سوارند فردا کس دیگری بیاید از او مایه می گذارند .
اما معتقدم در باره اسلام بی تحقیق سخن نگوئید . مطالعه کنید خوب . اسلام دین وسیعی است ، تاریخ پر فراز و نشیبی دارد .
اسلام در اصطلاح به دینی اطلاق می شود که آخرین پیامبر ، حضرت ختمی مرتبت محمد بن عبدالله صلی الله علیه و آله آوردند .
البته لااکراه فی الدین هم فراموش نشود .
والسلام علی من التبع الهدی

eesa
Thursday 17 July 2003, 12:41PM
نوشته شده بوسيله Scorpion
با سلام
جناب عیسی
در باره زندگی آقا سید چه می دانید ؟
مدتی از طرق مختلف درباره ایشان اطلاع به دست آوردم . هرچه این جماعت به او تهمت می زنند دروغ است . زندگی ایشان بسیار فقیرانه است . شما در تلویزیون ببینید پشتی های ایشان همان پشتی های اول است عوض نشده . در مورد زندگی اما خمینی ( رضی الله عنه ) هم که نیازی به گفتن نیست .
اما جماعتی که بیخود خود را منسوب به او می کنند موج سوارند فردا کس دیگری بیاید از او مایه می گذارند .
اما معتقدم در باره اسلام بی تحقیق سخن نگوئید . مطالعه کنید خوب . اسلام دین وسیعی است ، تاریخ پر فراز و نشیبی دارد .
اسلام در اصطلاح به دینی اطلاق می شود که آخرین پیامبر ، حضرت ختمی مرتبت محمد بن عبدالله صلی الله علیه و آله آوردند .
البته لااکراه فی الدین هم فراموش نشود .
والسلام علی من التبع الهدی

بنام حقيقت

دوست عزيز زندگي كردن در كاخ يا خوابيدن روي كاه درد مردم نيست ...
چه سود انسان به خودش سختي بده اما حتي ندونه مردمش چي ميخو.ان ؟!
چه سود كه بگه داد مردم همه نواره !!!!!!!!!
چه سود كه دستور ننوشتن صادر كنه ....
چه سود كه از نام ائمه براي خودش استفاده كنه !!!
چه فايده كه بيت المال زو به دست دوستان بسپاره ...
و.................................................

nogodman
Sunday 15 February 2004, 03:32AM
adzadi dar vahle avval ba foro kastane falsafe,elahiiat,... be khod-agahi va dar marhale bad ba rahaee az bande taalloghate hayate maddi faraham nemishavad.
khod-agahi va rahaee az abzare tolide maddi dar monasebate sarmaye daraneye an.

asheghe iran_p
Sunday 15 February 2004, 11:12PM
nogodman عزيز توضيحات شما رو خوندم ولي اين توضيحاتي كه شما دادي كه ميشه بي بند و باري آيا آزادي كه شما ميخواهيد اين است؟:smile27: متاسفم براتون

nogodman
Monday 16 February 2004, 05:08AM
tanha vasele beine azadie tosifie bande va bi band o bari sefahat mibashad

Scorpion
Monday 16 February 2004, 12:29PM
باسلام
من با آزادگي موافقترم تا آزادي !!!
ياحق

nogodman
Tuesday 17 February 2004, 01:22AM
azadegi chi hast?

Scorpion
Tuesday 17 February 2004, 02:11AM
باسلام
تفاوت آزادي و آزادگي بسيار زياد است .
آزادي اينكه يعني هر كسي در حد قدرت خودش هر كاري كه مي خواهد انجام دهد و آزادگي يعني اينكه بسياري از كارها را بتواند انجام دهد ولي به دلايل انساني ، اخلاقي ، ديني يا هر چيزي كه فرض شود از اختيارات خودش به طور محدود تري استفاده نمايد .
مثلا پولي روي زمين افتاده است آزادي به او حق مي دهد آن را بردارد و خود استفاده كند ولي آزادگي به او مي گويد كه پول را بردارد و به دنبال صاحبش بگردد .
آزادگي فراتر از آزادي است زيرا در آزادي انسان مقيد به هوا و هوس است و در آزادگي مقيد به خوبي !!! .
ياحق

asheghe iran_p
Tuesday 17 February 2004, 04:16AM
نوشته شده بوسيله nogodman
azadegi chi hast?

دقيقآ همون چيزی است که شما فقط به زبان مياريد و معنيش رو نميدانيد
:mad:

احمد مهاجري
Tuesday 17 February 2004, 02:17PM
آزادگي بنا بر نظر بعضي نتيجه اين شعر پائين است كه ميگويد :

نه به اشتري سوارم , نه چو خر به زير بارم
نه خداوند رعيت , نه غلام شهريارم
نفسي ميزنم آسوده و عمري به سر آرم

البته شعر بالا بيانگر اين نكته است كه حريت و آزادگي اينست كه انسان زير بار احد الناسي نباشد و كسي هم زير بار او نبوده باشد . البته شايد اين هم نوعي از آزادگي باشد ولي بنده اين را تعريف دقيقي از آزادگي نميدانم .

شايد برخي آزادگي را در اين بدانند كه آدمي كارهاي نيك انجام دهد , اين نيز صحيح است ولي باز هم كامل نيست .
اگر توجه كنيد تمامي اديان { الهي } آمدند تا راه كمال و سعادت بشري را بما نشان دهند و بي شك احكامي كه از طرف خداوند براي ما وضع شده است تماما نيك و باعث پيشرفت ما هستند ولي ما قبل از متعبد بودن انسان هستيم , يعني به ما گفته ميشود انسان متعبد , بنابراين اگر خوب به خودمان بنگريم در ميابيم كه برخي از صفات الهي در وجودمان است كه ربطي به شريعت خاصي ندارد و در تمامي انسانها يافت ميشود . البته بايد توجه داشت كه اين صفات هرگز با شريعت هاي الهي مغايرتي ندارند ولي بدون شريعت هم اينها در وجود ما به وديعه گذاشته شده است , براي تفهيم بيشتر مثالي از صحراي كربلا براي شما مي آورم كه مولايمان امام حسين ( عليه السلام ) در روز عاشورا به سپاهيان يزيدي زماني كه به خيام اهل بيت امام حمله بردند , ايشان فرمودند : اي قوم اگر دين نداريد آزاده باشيد ( البته اين جمله را ظاهرا در چند مورد فرموده بودند , جان عالمي به فداي ايشان ) و اين سخن خود پرده از معني آزادگي بر ميدارد و ميفهماند كه اگر سپاه يزيدي به فطرت خود رجوع ميكردند هرگز اينگونه با اهل بيت پيامبرشان رفتار نميكردند .

(( التماس دعا ))

herkul
Tuesday 17 February 2004, 04:33PM
سلام
روزي به بزرگي (فكر كنم امام خميني) گفتند : آقا طلبه اي دزدي كرده.
فرمودند : نگيد طلبه اي دزدي كرده بگيد دزدي لباس طلبگي پوشيده.

اسلام به ذات خود ندارد عيبي
هر عيب كه هست از مسلماني ماست

.............. يا حق