PDA

نمايش نسخه نهائي : عيد ولايت بر پيروان ولايت مبارکباد

min
Sunday 16 February 2003, 01:35AM
عيد غدير خم روز اکمال دين و اتمام حجت بر همه شما مبارکباد
http://www.roshd.ir/public%20info/due%20to%20light/yad%20e%20ali/vis_gal/001.jpg

min
Sunday 16 February 2003, 01:47AM
عيد ولايت مبارکباد
http://www.imamalinet.net/image/negar/tasvir/3/lit/19.jpg

montazer
Tuesday 18 February 2003, 10:50AM
دامن مهتاب

چشمانت را به باور من بسپار! قايقي از نور دارد بر درياي لحظه هاي سرشار از عصمت ، مي آيد! گستره اي عظيم ، از جلوه جمال معنا ، در پيش داريم و دريايي از زمزمه و سرود سروها و صنوبرها را.

نيلوفر عشق را مي بينيم كه بر محور زمين ، پيچيده است ، و عطر سوسن و ياس و اقاقيا را احساس مي كنيم كه در همه جا ، جاري است. اشك شوق را در سيماي گلچهرگان باغ زمين ، شاهديم و شهد انگبين و گلاب را در زجاجه هاي بلورين دلدادگان حق ، ناظريم ، سرخ رويان وادي عشق و قدسيان سرزمين پاك هم فريادگر شور و حماسه اي جاويد اند ،طنين آبي ايمان و شور شگفت باور هاي ناب و مقدس قدسيان را به سلام و صلوات بر ياوران سپيده ، مي خواند.

دلها ، در تپشي مداوم و شورانگيز ، چشمها ، مشتاقانه به راه ، دستهاي طلب ، قد كشيده تا خواهش فواره ها ، گامها ، آماده پيمودن راه خانه دوست ، آسمان و زمين ، چشم انتظار نياز خويش ، و هر آنچه كه هست ، در اشتياق سبز شكقتن ايمان و سربركشيدن جوانه هاي جاودانه هستي ، لحظه ها را شماره مي كنند...

بنگر ! مفسِّر آفتاب ، گام در هامون نهاد و جوهره حق را در كناره آن بركه، مثل بذري در دل زمين و زمان ، شكوفاند ! و شگفتا كه اين حادثه چند بعدي است ؟!

وه كه انعكاس اشعه خورشيد ، در بركه غدير ، چه نمودي دارد ؟ انگار كه سيالي از عطر حقيقت از نفسگاه غدير ، تا ملتقاي آبي آسمان ، جريان مي يابد.

و غدير ، روز روشن شدن حق در كران تا كرانه گيتي ، روز نصّ سخن گفتن، روز عهد و پيمان ، روز نماياندن نفاق و انكار كافران ، روز بيان حقايق ايمان ، روز راندن شيطان ، روز ارشاد و آزمون ، روز گزينش و تشخيص است.

غدير ، مكمل باور ، و عيد هميشه تاريخ است.

و غدير ، نه بركه اي ، كه دريايست خروشنده ، آسمانيست پر ستاره ، يادواره اي است بر حقيقت مطلق ، مظهري است بر قداست حق ، دنيايي است به گستردگي قلبهاي حق طلب . فضايست سرشار از ترنم سرشاخه هاي شادان و مهربان درخت زندگي در نوازش صبحگاهي نسيم...

غدير . تجلي اراده خداوند است . غدير نقطه تاملي در تاريخ است . غدير يك مكان محدود نيست ، غدير بي منتها و جاودانه است . غدير روح جهان و انسان است ، غدير زنجيره تداوم ايمان است ، غدير ، لحظه هاي هيجان حيات است . غدير شكوه تاريخ است . غدير وجدان پاك هستي ، غدير چشم اندازي بر گستره دين ، تلاوت آيه هاي رهايي بشر است. غدير ، فرياد جان جهان است . غدير قدرت اسلام و جان مايه اعتلاي بشريت است . غدير فرودگاه موكب مقدس پيامبر خدا (ص) و قرارگاه فرماندهي سپاه توحيد در كل هستي است. غدير ، نبض حيات حقيقت است . غدير ، مظهر قدر علي (ع) و نشانه اي بر غدر دشمنان اوست. غدير ، راوي شور و شادماني و شگفتي و سرور است.

ما با غدير آشناييم ، با آن مهر مي ورزيم ، عاشقانه دوستش مي داريم ، صفايش را مي ستاييم ، و « در سايه سار نخل ولايت» كه با موجي از نسيم برخاسته از غدير ، آميزه است ، نفسي تازه مي كنيم ، جان مي گيريم ، و در تداوم پويش در راه حق ، به سوي نبرد با هرچه و هركه دشمن حق است مي رويم .

ما غدير را لمس مي كنيم ، درك مي كنيم ، مي فهميم ، ما با غدير زنده ايم و از درياي بي كرانه اي كه در غدير از فراز دست رسول (ص) بر سرزمين بشريت جاري شد ، طراوت و روشنايي مي گيريم.

ما ، دست تولي به دامن مهتاب مي زينم....

عيد غدير مبارك باد .

montazer
Tuesday 18 February 2003, 10:58AM
منادي گلها

گوش دل ، اگر بسپاري ، از لابلاي ديواره هاي تاريخ ، فريادها و پيامهاي غدير را مي شنوي ، كه پژواك وار ، در دل كوهستان زندگي مي پيچد و بشريت را اميد و نويد مي دهد.

و غدير ، از قهرمان تاريخ مي گويد . از او ، اوي بزرگي كه :

گوهري در صدف كعبه بود ، و در خانه محبوب به زمين آمد.

پيامبران و پيشينيان ، بدو توسل جستند و خداي را به نام او خواندند و طلب نصرت كردند.

از پدر و مادري بزاد كه در كمال ايمان و انسانيت و اخلاق ، احترام همه تاريخ را بر انگيختند.

اول چكاوكي بود كه زمزمه ايمان به آورنده اسلام را سرداد.

در سايه سار نور رسالت و وحي ، باليد و سر به آسمانهاي بلند ساييد.

در آن شب ، در جايگاه و بستر گل آرميد ، تا تيغ تيز كفر ، بر گلبوته محمدي (ص) گزند نياورد.

از راه پيمايان هجرت بود ، و عاقبت سرخ روي و سپيد انديشه ، به سوي دوست هجرت كرد.

در هر دو گيتي ، به برادري پيامبر نور (ص) ، مفتخر گرديد.

با درياي وجود فاطمه (س) آميخت و از اين آميزش پاك ، گوهرهايي تابناك . و اقيانوس هاس مواج مثل گلهاي هميشه بهار ,در جهان روييدند!

دستهايش حماسه ساز پيروزي نبردهاي گلها عليه خارها بود.

خروشش ، رضاي حق را در خود داشت و سكوتش شكوه سازندگي و ماندگاري آيين را همراهي مي كرد.

باغستانها، گواه تلاشهاي خالصانه اش بودندو

تهيدستان و بينوايان از شميم نقسهاي سبزش ، و از سخاوت دستهاي گرمش به زندگي ، سلام مي گفتند.

وصي و وراث بلند مقام مقام رسالت بود.

دادگري بي مانند ، حاكمي بي نظير ، امامي والا ، گلي خوشبو و شبان بيدار رمه هاي بيداري و آزادگي بود. انسانيت از او نام گرفت و جوانمردي و رادي از ردايش فرو باريد.

فرمانهاي بالندگي و حيات ، از كلامش مي جوشيد. مالك اشتر ، گواه عهدنامه بلند و جامع اوست.

انديشه هاي بلندش ، و منهج بلاغت او در نهج البلاغه ، روانهاي بشريت را نشئه شراب طهور مي كند و بر بال و پر ملايك مي نشاندشان.

جاودانه ترين حماسه ، تعيين آفتاب رهبري در غدير ، به نام او آغاز شد و خاتمه يافت.

ريشه هاي پليد شرك و بت و طغيان ، با ذوالفقار او از سينه خاك بيرون كشيده شد و قوت بازوان او ، خيبر كفر را شكست، جمل شرك و نفاق را پي كرد ، و صفهاي باطل را از هم پاشيد.

آسماني ترين عاشق حق بود، و نامش از نام خدايش مشتق!

مكه از او شرف يافت و مدينه بدو افتخار كرد.

يارانش ، ياوران خدايند و آزارندگانش ، دشمنان حضرت احديت.

امامت مظلوم تاريخ است ، گلبرگ درشت گل معنا ، اولين مدار ايمان ، محور هميشه حق.

يادش ، سبزترين گل هميشه بهار باغستان توحيد است.

او منادي گلها ، ياور پروانه ها و بلنداي ستيغ پر صلابت امامت است ، آواز خوش حقيقت است ، و در پيراهنش بر پايي نوعي از قيامت. و قامتش بر فرازي از اطاعت و عبادت ، سخاوت و شجاعت ، ولايت و كرامت …

و او كه مرد تنهاي صحنه هاي نبرد است ، قهرمان قهرمانان ، شيرمردي از بيشه عدالت ، غريبي در تاريخ « مظلومي گمشده در سقيفه» ، و انساني فراتر از همه هستي و ديگر چه بگويم؟ « علي (ع)»

montazer
Tuesday 18 February 2003, 11:00AM
http://www.imamalinet.net/Image/negar/tasvir/3/big/16.jpg
http://www.iranclubs.org/forums/showthread.php?s=&postid=7006#post7006

montazer
Tuesday 18 February 2003, 11:08AM
غدير

غدير ، نمايشگر قدر مردي است كه تغظيم همه عصرها و نسل ها را به پيشگاه پاك خويش ، برانگيخته است.

و چه كسي مي تواند او را به درستي باز شناسد؟ پس همان بهتر كه رسول خدا (ص) از خليفه ، و برادر خويش سخن بگويد.

اينك گوش مي سپاريم به كلام بزرگ مرد اسلام ، نبي اكرم (ص) و برخي از آنچه كه درباره فرزند ابي طالب (ع) فرموده است:

« جز اين نيست كه مثل اهل بيت و خاندانم در ميان شما همانند مثل كشتي نوح است كه هركس بر آن سوار شود ، نجات و رهايي يابد ، و هر كس از آن روي بگرداند و دوري گزيند هلاك و نابود گردد »

« من شهر دانشم و علي در آن است . هر كس قصد آموزش و فراگيري علم را دارد بايد از آن در وارد شود.»

« من آقاي انبياء و علي آقاي اوصياء است و جانشينان من دوازده نفرند كه اولين آنان علي و آخرينشان مهدي قائم است.»

« اي علي تو ارث برنده دانش و معدن حكمت مني ، و امام و رهبر پس از من هستي .»

« من و علي پدران اين امتيم»

« هركه مي خواهد به دين من چنگ زند و پيرو آيين من باشد و پس از من به كشتي نجات نشيند ، بايد به عليّ بن ابيطالب (ع) اقتدا كند و او را امام و پيشواي خود بداند – زيرا كه او وصي و جانشين من در ميان امت است . چه در زمان زندگي و چه پس از مرگم»

« من ، آقاي فرزندان آدمم و علي سرآمد و آقاي عرب است.»

« علي (ع) همواره با حق است و حق نيز هميشه با علي (ع) است.»

« دانا ترين امت من ، در قضاوت و اعلم امتم ، پس از من ، علي بن ابي طالب (ع) است.»

« هر پيامبري در امتش نظيري دارد ، و مانند من هم علي (ع) است. »

« علي (ع) با قرآن است و قرآن با علي ايندو از هم جدايي ندارند نا در كنار حوض ، بر من وارد آيند.»

« علي بهترين مردم روي زمين است .»

« علي از من است و من از اويم.»

« علي بهترين جانشينان است.»

« علي پرچمدار و امين من بر حوض كوثر و ياور من بر كليد هاي خزائن بهشت است.»

و چنين است آن ابر مرد ، آن يگانه دوران ، داماد نبي ، پدر ستارگان آسمان فضيلت ، ائمه اطهار ، راهبر همه ابرار و احرار ، آنكه آسمان بر او به غبطه مي نگريست و زمين ، بزرگي او را تحمل نمي توانست ، و خورشيد را در برابر تمثال بي مثالش، هيچ فروغي نبود.

asheghe iran_p
Wednesday 19 February 2003, 01:09AM
عيد غدير مبارك

صبح
Wednesday 19 February 2003, 09:42PM
WIDTH=400 HEIGHT=500

sareban
Wednesday 19 February 2003, 10:59PM
پیامبر(ص) در سال 10 هجری اخرین حج خود راانجام داد حجی که به حجة الوداع نامیده شد
در زمان خروج او از مدینه در شهر یک مرض مسری که می گویند حصبه بوده شیوع پیدا کرد
ولی علی رغم ان صد وبیست وچهار هزاز نفر از شهر به سوی مکه حرکت کردند
این عده کسانی بودند که با پیامبر از مکه امدند اما کسانی که حج کردند بسیار بیشتر بودند از جمله مقیمین مکه،کسانی که ازیمن امدند،ووو
ئر هنگامی که مناسک تمام شد به سوی مدینه حرکت کردند
وبه غدیر خم رسیدند
این مکانی بود که راه مدینه از راه مصر و همچنین راه عراق جدا می شد
این در روز پنجشنبه،18 ذی الحجة اتفاق افتاد
گر این هنگام ایه:
یا ایها الرسول بلغ ما انزل الیک من ربک
بر پیامبر نازل شد وپیامبر امر شد که علی را به عنوان ولیّ به مردم معرفی کند
پیامبر به کسانی که جلو بودند وحتی تا جحفة رسیده بودند فرمان بازگشت دادند
تا اینکه همه در غدیر جمع شدند ونماز را در انجا خواندند
روز بسیار گرمی بود از شدت گرما بعضی لباسها را روی سر انداخته بودند وبعضی زیر پا
پس از نماز پیامبر بر روی منبری که اززینهای شترها ساخته بودند رفتند وفرمودند:
الحمد لله ونستعینه ونومن به ونتوکل علیه ونعوذ بالله من شرور انفسناومن سیأت اعمالنا
الذی لا هادی لمن اضل ولا مضل لمن هدی واشهد ان لا اله الا الله وان محمدا عبده ورسوله
اما بعد:
خداوند به من خبر داده که هیچ پیامبری زنده نمی ماند مگر نصف عمر پیامبر پیش وچه بسا که من دعوت خدای را به زودی زود لبیک گویم
فرمود:
الستم تشهدون ان لا اله الا الل وان محمدا عبده ورسوله وان جنته حق وان الموت حق وناره حق وان الموت حق وان الساعة اتیة لا ریب فیها وان الله یبعث من فی القبور
گفتند؟بله شهادت می دهیم
گفت:خدایا شاهد باش
سپس فرمودند:
همانند فردایی من روبروی حوض کوثر در مقابل شما می ایستم پس مواظب باشید که با دو ثقل چه میکند
کسی سوال کرد وما الثقلان؟
فرمود:
ثقل اکبر کتاب خدا است یک طرف از ان در دست شما و طرف دیگر در دست پروردگار است
ودیگری ثقل اصغر
وپروردگار به منخبرداده که این دو از هم جدا نمی شوندتا اینکه در روز قیامت به نزد من در حوض کوثر برسند
پس از ان دو پیشی نگیرید که هلاک می شوید
و از ان دو عقب نمانید که نتیجه ای جز هلاکت ندارد

سپس دست علی را انقدر بالا اورد که همه او راشناختند
پس از ان گفت:
ایها الناس من اولی الناس بالمومنین من انفسهم؟
چه کسیاز خود مومنین ومردم به انهاسزاوارتر است
گفتند : خدا ورسول او بهتر می دانند
سپس فرمود:خدا مولای من ومن مولای مومنین هستم
فمن کنت مولاه فهذا علی مولاه
هر که من مولای اویم علی مولای اوست
واینرا چهار مرتبه تکرار کردسپس فرمود :
الهم ادر الحق حیث ما دار
هر جایی کا اوست ودر هر موقعیتی که اوقرار دارد حق وحقیقت را در آن موضع قرار بده
وسپس دستور دادندکه که این ابلاغ ولایت امیر المومنین راحاضران به غایبین بگویند

وهنوز مردم متفرق نشده بودند که این ایه نازل شد
الیوم اکملت لکم دینکم واتممت علیکم نعمتی ورضیت لکم الاسلام دینا
وپیامبر فرمود:
الله اکبر علی اکمال الدین واتمام النعمة ورضا الرب برسالتی والولایة لعلی من بعدی

asheghe iran_p
Thursday 20 February 2003, 12:56AM
عيد غدير بر عاشقان مباركباد

عيدتون مباركباد

min
Thursday 20 February 2003, 02:10AM
عيد ولايت بر عاشقان امير مومنان مباركباد
نماز بي ولاي تو عبادتيست بي وضو
به منكر علي بگو نماز خود قضا كند

min
Thursday 20 February 2003, 02:48AM
عيد ولايت مباركباد
http://www.imamalinet.net/Image/negar/tasvir/3/big/03.jpg
- عيد ولايت
قيل لابى عبد الله(ع):

للمؤمنين من الاعياد غير العيدين و الجمعة؟

قال: نعم لهم ما هو اعظم من هذا، يوم اقيم اميرالمؤمنين(ع) فعقد له رسول الله الولاية فى‏اعناق الرجال والنساء بغدير خم.

وسائل الشيعه، 7: 325، ح 5.

به امام صادق(ع) گفته شد:

آيا مؤمنان غير از عيد فطر و قربان و جمعه عيد ديگرى دارند؟ فرمود:

آرى، آنان عيد بزرگتر از اينها هم دارند و آن روزى است كه اميرالمؤمنين(ع) در غدير خم بالا برده شد و رسول خدا مساله ولايت را بر گردن زنان و مردان قرار داد.

sareban
Thursday 20 February 2003, 07:31AM
احتجاج حضرت صديقه زهرا سلام اله عليها
روايت
ازفاطمه وزينب وام كلثوم دخترهاي موسي بن جعفر(س) ازفاطمه دختر امام صادق(ع) كه او از فاطمه دختر امام باقر (ع)واو از فاطمه دختر امام سجاد (س)واو از فاطمه وسكينه دختران سيد الشهدا(س) وانها از
ام كلثوم دختر امير المومنين(س) واو از مادر شهيدش دختر گرامي پيامبر (ص) صديقه زهرا (س)نقل مي كند كه فرمودند:
انسيتم قول رسول الله(ص) يوم غدير خم { من كنت مولاه فهذا علي مولاه}
آ يا فراموش كرديد گفته پيامبر خويش در روز غدير را كه فرمودند:
هر آن كه را من سرپرست اويم علي سرپرست و والي اوست

اي روشنفكران جهان
اي مسلمان
واي شيعيان
فراموش نكنيد قولي را كه در روز غدير به پيامبر اسلام داديد وفراموش نكنيد عهدي را كه باخداي خويش بستيد
وفراموش نكنيد روزي راكه دين به وسيله آن روز تكميل شد
اليوم اكملت لكم دينكم واتممت عليكم نعمتي

sareban
Thursday 20 February 2003, 10:11AM
احتجاج امیر المومنین(س) به حدیث غدیر در شوری
فرمودند:
من هم اکنون چیزی را برای شما بازگو میکنم که هیچ کدامتان نمی توانید آن را انکارکنید
سپس فرمود:
ای جماعت: ایا در میان شما کسی هست که قبل از من به خدا ایما اورده باشد؟
گفتند : نه
گفت: ایا در میان شما کسی هست که مانند من همسری که دخت پیامبراست داشته باشد؟
گفتند:نه
گفت:ایا در میان شما کسی هست که فرزندانی مانند حسنین که سید شباب اهل بهشتند داشته باشد؟
گفتند: نه
گفت: ایا در میان شما نزدیک تر از من از رسول خدا هست؟
گفت:ایا در میان شما کسی هست که پیامبر با او پیمان برادری بسته باشد؟
گفت:ایا در میان شما کسی هست که پیامبر به او گفته باشد( من کنت مولاه فهذا علی مولاه)؟
و
و

نسيم سحر
Friday 21 February 2003, 04:33AM
اي كاش مسلمانان در آن زمان بيعت شكني نمي كردند و مانند مسلمانان ايران بر پاي بيعت خود مي ماندند و اسلام را به اين روز نمي انداختند.
الهم العن اولا ثم العن ثانيا و ثالثا و رابعا و العن يزيدابن معاويه خامسا

asheghe iran_p
Friday 21 February 2003, 06:00AM
امروز عيد غدير است و من آنچنان خوشحالم كه نميتوانم خوشحاليم را به زبان بياورم و خوش به حال شما ها كه در ايران هستيد

عيد شما مبارك:)

شيطان
Saturday 22 February 2003, 12:42AM
نوشته شده بوسيله asheghe iran_p
امروز عيد غدير است و من آنچنان خوشحالم كه نميتوانم خوشحاليم را به زبان بياورم و خوش به حال شما ها كه در ايران هستيد

عيد شما مبارك:)

منم تو ايرانم پس خوش به حالم:p

asheghe iran_p
Saturday 22 February 2003, 12:45AM
نوشته شده بوسيله شيطان

منم تو ايرانم پس خوش به حالم:p

آره دوست عزيز خوش به حالتون كه تو ايران هستيد من تنها آرزوم اينه كه برگردم پس قدر لحظات و بدونيد كه من حسرت لحظاتي رو ميخورم كه تو ايران بودم و قدر نميدونستم

نسيم سحر
Saturday 22 February 2003, 12:49AM
غدير از نگاه چهارده خورشيد
اساس مذهب تشيع بر دو حديث پايه گذارى شده است: يكى حديث ثقلين (1) ، كه پيامبراكرم(ص) در كمتر از نود روز در چهار مكان آن را به مردم گوشزد كرد؛ ديگرى حديث غدير. مى‏توان گفت حديث دوم مكمل حديث اول است.

سفارش بيش از حد پيامبر(ص) در باره قرآن و عترت و نيز اصرار آن حضرت بر امامت و جانشينى اميرمومنان(ع) نشان دهنده اين حقيقت است كه حضرت نگران آشوبى بود كه امت اسلامى بعد از وى با آن رو به رو مى‏شود.

اهميت دادن به غدير، اهميت دادن به رسالت پيامبرگرامى اسلام(ص) است. ما در اين مقاله واقعه غدير را از زبان عارفان واقعى غدير يعنى پيامبر(ص) و امامان معصوم(عليهم السلام) مورد مطالعه قرار مى‏دهيم.

رسول خدا و غدير
شيخ صدوق در كتاب «امالى» از امام باقر(ع) و آن حضرت از جدش چنين نقل مى‏كند: روزى رسول گرامى اسلام(ص) به اميرمومنان(ع) فرمود: اى على، خداوند آيه «ياايهاالرسول بلغ ما انزل اليك من ربك» (2) را در باره ولايت تو بر من نازل كرد. اگر آنچه به من امر شده تبليغ نكنم، عملم باطل است و كسى كه خدا را بدون ولايت تو ملاقات كند، كردارش باطل است. اى على، من جز سخن خدانمى‏گويم . (3)

امام على و غدير
سليم بن قيس هلالى به بيعت اميرمومنان(4) باابوبكر اشاره كرده، مى‏گويد:

«ثم اقبل عليهم على‏فقال: يا معشرالمسلمين و المهاجرين و الانصار انشد كم الله اسمعتم رسول الله يقول يوم غديرخم كذا و كذا فلم يدع شيئا قال عنه رسول الله الا ذكرهم اياه قالوا نعم» (4)

پس على(ع) به مردم فرمود: اى مسلمانان و مهاجران و انصار، آيا نشنيديد كه رسول خدا(ص) روز غديرخم چنين و چنان فرمود. سپس تمام چيزهايى را كه پيامبر(ص) در آن روز فرموده بود به مردم ياد آورى كرد. همگى گفتند: آرى.

در اين زمينه مى‏توان به استدلالهاى اميرمومنان على(ع) اشاره كرد. از جمله استدلال آن حضرت براى ابوبكر كه فرمود: بر اساس حديث پيامبر(ص) در روز غدير، آيا من مولاى تو و هر مسلمانى هستم يا تو؟ ابوبكر گفت: شما. (5)

ابى الطفيل مى‏گويد: در روز شورا در خانه بودم و شنيدم كه على(ع) گفت: آيا غير از من كسى در ميان شما هست كه پيامبر(ص) به او گفته باشد: «من كنت مولاه فعلى مولاه اللهم وال من والاه و عاد من عاداه.» همگى گفتند: نه. (6)

حضرت زهرا(س) و غدير
ابن عقده در كتاب معروفش «الولايه» از محمد بن اسيد چنين روايت كرده است: از فاطمه زهرا پرسيدند: آيا پيامبر(ص) پيش از رحلتش در باره امامت اميرمومنان چيزى فرمود؟

آن حضرت جواب داد: «و اعجباانسيتم يوم غديرخم؛» (7) شگفتا! آيا روز غديرخم را فراموش كرديد؟!

فاطمه بنت الرضا از فاطمه بنت الكاظم(ع) و او از فاطمه بنت الصادق(ع) چنين نقل كرد: ام كلثوم، دختر فاطمه زهرا(س) نقل كرد كه پيامبر در روز غدير فرمود: «من كنت مولاه فعلى مولاه» (8)

صبح
Thursday 27 January 2005, 10:08PM
سلام اين مال دو سال پيشه رفتم پيداش كردم :p توش اطلاعات خوب هست بخونيد ;)

عيدتون هم مبارك :smile07:

min
Thursday 27 January 2005, 11:22PM
با سلام
ما تفسير هذا الحديث؟ لولاك ما خلقت الأفلاك ولولا علي لما خلقتك ولولا
فاطمه لما خلقتكما جميعاً
جواب :بسمه تعالي؛
اللهم صل علي فاطمة و ابيها و بعلها و بنيها والسرالمستودع فيها قد
طفحت كلمات العلماء من الخاصة جميعهم و من العامة كثير منهم بان اصل
مادة بدن الصديقة الطاهرة فاطمة الزهراء سلام الله عليها ليست من مادة هذا
العالم، بل هي من الجنة من اعلي اشجارها و ثمارها، و اما الروح
المتناسبة مع هذا البدن التي اختارها الله لفاطمة سلام الله عليها فهي من