نمايش نسخه نهائي : جدايي دين از سياست
eesa
Tuesday 18 February 2003, 11:35AM
بنام بخشنده
صدها سال پيش در قرون وسطي و قبل از جنگهاي صليبي كشيشاني بودند كه دين را در امپراطوري وارد كردند و تا توانستند زور گفتند و كشتند وگفتند آنچه ما ميگوييم آن چيزي است كه خداي شما ميگويد ...تا اينكه به دست مردم از بين رفتند و واقعيت آشكار شد !!!!
حال چرا بايد به صدها سال پيش بازگشت ؟
بهزاد
Tuesday 18 February 2003, 11:41AM
برخي مي گويند از آنجا كه جز امام معصومين توانايي حكومت كردن به عدل را ندارد.
و هر حاكمي غير از معصوم حكومت كند، قطعا اشتباهات و خطاهايي خواهد داشت، لذا نبايد دين را با سياست قاطي كرد، چرا كه مردم نارسايي هاي سياسي را به پاي دين مي گذارند.
صبح
Tuesday 18 February 2003, 02:03PM
نوشته شده بوسيله بهزاد
برخي مي گويند از آنجا كه جز امام معصومين توانايي حكومت كردن به عدل را ندارد.
و هر حاكمي غير از معصوم حكومت كند، قطعا اشتباهات و خطاهايي خواهد داشت، لذا نبايد دين را با سياست قاطي كرد، چرا كه مردم نارسايي هاي سياسي را به پاي دين مي گذارند.
سلام
در مورد اين مطلب فقط كافيست به مردم گفته شود كه حكومت امام معصوم و مدينه فاضله كه هدف اسلام نيز هست ، چيزي جدا از حكومتهائيست كه مردم خود تشكيل مي دهند . و مردم همه بايد بدانند كه ممكن است در يك حكومت خطا شود .
دين براي حاكم يك سري دستور است ... رشوه نگير ... در پائين ترين سطح مردم زندگي كن ... به فقرا برس ... پاي سفره هاي تجملي ننشين ... هر شخصي اين شروط را قبول كرد يك حاكم اسلامي مي شود ... البته ممكن است خطاهائي هم از او سر بزند .
پيامبر اكرم(ص) :
" من كان من الفقهاء حافظا لدينه صائنا لنفسه مخالفا لهواه مطيعا لامر مولاه فعلي العوام ان يقلدوه "
هر كس از فقها كه ديندار بود و خوددار در مقابل نفس و مخالف هواي نفسانيش و مطيع امر مولايش (امام معصومش) پس بر مردم است كه از او پيروي كنند .
اين قطعا شرط زير بار ظلم غير دينداران نرفتن و تشكيل حكومت دادن را شامل مي شود .
حرفي كه اينگونه گفته ميشود يعني اينكه هيچ مسلماني حق ندارد حكومت تشكيل دهد ؟ بعد آنوقت اگر يك ملتي همه اش مسلمان بود ، چه كسي بايد بر آنها حكومت كند ؟ كسي كه مسلمان نباشد و عقيده آنها را احترام نكند ؟
----
جناب عيسي جان سلام خوش آمديد ...
وقتي 700 سال پيش كشيشها فقط علم را نزد خود ميدانستند و حكومت را براي خود ... آنموقع بود كه پيام 1400 سال پيش محمد (ص) به گوش ايشان نرسيده بود يا نشنيده بودند كه ( تا چين هم كه شده دنبال علم برويد ) .... و اين پيام آن حضرت به شما ايشان نرسيده بود كه با مردم نيكي كنيد ... و فقط خدا را بپرستيد ... رحمت و امانت او كه به آنها نرسيده بود ... آنموقع علي (ع) هنگامي كه حكومت مي كرد ، در خانه فقيرانه اي زندگي مي كرد و در مقام كشيشهاي قرون وسطي هيچگاه بر نيامد .... دين ما اسلام است ... لطفا ضعفهاي دين تحريف شده مسيحيت را به ما نگوئيد ....
eesa
Tuesday 18 February 2003, 02:45PM
نوشته شده بوسيله صبح
وقتي 700 سال پيش كشيشها فقط علم را نزد خود ميدانستند و حكومت را براي خود ... آنموقع بود كه پيام 1400 سال پيش محمد (ص) به گوش ايشان نرسيده بود يا نشنيده بودند كه ( تا چين هم كه شده دنبال علم برويد ) .... و اين پيام آن حضرت به شما ايشان نرسيده بود كه با مردم نيكي كنيد ... و فقط خدا را بپرستيد ... رحمت و امانت او كه به آنها نرسيده بود ... آنموقع علي (ع) هنگامي كه حكومت مي كرد ، در خانه فقيرانه اي زندگي مي كرد و در مقام كشيشهاي قرون وسطي هيچگاه بر نيامد .... دين ما اسلام است ... لطفا ضعفهاي دين تحريف شده مسيحيت را به ما نگوئيد ....
بنام خدايم
ممنونم از خوش آمدگويي شما فقط نميدونم چرا ميلي به ادرس من نمياد كه عضو بشم !!!!!
به ما اموخته شده كه براي هر قومي پيامبري خاص امده زيرا براي اون زبان براي اون نژاد بايستي سخن ميگفته .... پس پيام محمد نميتونه براي مسيحيان كار امد باشه چون با زور شمشير ديني را نبايد به كسي اثبات ميكردند با تحميل كاري كه در زمان بعد از ايشان انجام شد ...
هر دوره اي زندگي خودش رو ميطلبه و براي آيندگان نميتونه مفيد باشه
چرا اگر مثال علي رو براي حال ميزنيم پيش خودمون فكر نميكنيم چرا علي پس مثل انسانهاي عصر حجر زندگي نكرد ؟ چرا بايد قوانين هزاران سال پيش رو به خورد انسانهاي امروزي داد ؟
علي بزرگ بود اما در زمان خودش و براي عبرت ما نه براي مانند او بودن چون من منم و تو تويي ..... در ضمن شما يك مسلمان نيستيد زيرا به كلام خدا انجيل شك داريد ...يك مسلمان نبايد به خدا و كلام هو شك كند ... دليل تحريف انجيل را بگيد تا ثابت كنم و من هم شايد تحريفات قرآن را براي شما بگويم !!! من ...ميدانم قرآن و انجيل كلام خداست و خدا حفاظت كننده آنهابوده وخواهد بود ...
صبح
Tuesday 18 February 2003, 07:14PM
نوشته شده بوسيله eesa
بنام خدايم
ممنونم از خوش آمدگويي شما فقط نميدونم چرا ميلي به ادرس من نمياد كه عضو بشم !!!!!
به ما اموخته شده كه براي هر قومي پيامبري خاص امده زيرا براي اون زبان براي اون نژاد بايستي سخن ميگفته .... پس پيام محمد نميتونه براي مسيحيان كار امد باشه چون با زور شمشير ديني را نبايد به كسي اثبات ميكردند با تحميل كاري كه در زمان بعد از ايشان انجام شد ...
هر دوره اي زندگي خودش رو ميطلبه و براي آيندگان نميتونه مفيد باشه
چرا اگر مثال علي رو براي حال ميزنيم پيش خودمون فكر نميكنيم چرا علي پس مثل انسانهاي عصر حجر زندگي نكرد ؟ چرا بايد قوانين هزاران سال پيش رو به خورد انسانهاي امروزي داد ؟
علي بزرگ بود اما در زمان خودش و براي عبرت ما نه براي مانند او بودن چون من منم و تو تويي ..... در ضمن شما يك مسلمان نيستيد زيرا به كلام خدا انجيل شك داريد ...يك مسلمان نبايد به خدا و كلام هو شك كند ... دليل تحريف انجيل را بگيد تا ثابت كنم و من هم شايد تحريفات قرآن را براي شما بگويم !!! من ...ميدانم قرآن و انجيل كلام خداست و خدا حفاظت كننده آنهابوده وخواهد بود ...
:)
دليل تحريف انجيل و دين مسيحيت همين بس كه چند نوع از اين كتاب وجود دارد . من انجيل را قبول دارم ... اما كتابي به نام كتاب مقدس كه امروز چاپ مي شود ... چندين نوع دارد كه معلوم نيست كدام انجيل است ؟!؟! شما اگر بگوئي اين يكي ... ديگري مي گويد آن يكي ...
حضرت علي (ع) وصيت نكرد كه مانند انسانهاي عصر حجر زندگي كنيد .. وصيت كرد ... به مردم برسيد ، زير بار ظلم نرويد ... ذلت نپذيريد ... به فقرا برسيد ... اينها يعني دين .
دين اسلام هيچگاه نگفت : اي كساني كه عرب هستيد ...
دين اسلام گفت : اي كساني كه ايمان آورده ايد ...
اينجا اصلا نژاد مطرح نيست ... تفكري نژادي و مرزي براي قبول كردن روش زندگي روش بسيار موهوم و ناپسنديده اي است . هر روشي كه بهتر باشد ، روش زندگي من است . ربطي به نژاد ندارد .
اگر زرتشتيها براي آتش تقدسي قائل هستند و بعبارتي آتش مراد آنهاست ، اين تفكريست ناپسنديده ... يا اگر فكر كنيم خدا 3 تا است ولي يكي است ، 1=3 ، اين تفكريست غير منطقي ...
پس بهتر است دنبال روش برتر باشيم ... نه نژاد برتر !
پيام محمد (ص) براي انسانهاست ... براي نژادها و رنگها و مرزهاي جغرافيائي نيست .
روش ... روش است ... بستگي به زمان ندارد ... ، اگر رسيدن به مستمندان 1400 سال پيش خوب بود ... الآن هم خوب است . و اطاعت از آن يك امر عقلاني .... تجدد اجازه ندارد ارزشهاي انساني را زير پا بگذارد ... آنهم با اسم زمان وپيشرفت !!!!
و اما اينكه قرآن و انجيل كلام خدا هستند ... بله ... ، بيائيد با دلايل محكم بسوي خداي يكتا برويم :)
eesa
Wednesday 19 February 2003, 12:30PM
نوشته شده بوسيله صبح
:)
دليل تحريف انجيل و دين مسيحيت همين بس كه چند نوع از اين كتاب وجود دارد . من انجيل را قبول دارم ... اما كتابي به نام كتاب مقدس كه امروز چاپ مي شود ... چندين نوع دارد كه معلوم نيست كدام انجيل است ؟!؟! شما اگر بگوئي اين يكي ... ديگري مي گويد آن يكي ...
حضرت علي (ع) وصيت نكرد كه مانند انسانهاي عصر حجر زندگي كنيد .. وصيت كرد ... به مردم برسيد ، زير بار ظلم نرويد ... ذلت نپذيريد ... به فقرا برسيد ... اينها يعني دين .
دين اسلام هيچگاه نگفت : اي كساني كه عرب هستيد ...
دين اسلام گفت : اي كساني كه ايمان آورده ايد ..
اينجا اصلا نژاد مطرح نيست ... تفكري نژادي و مرزي براي قبول كردن روش زندگي روش بسيار موهوم و ناپسنديده اي است . هر روشي كه بهتر باشد ، روش زندگي من است . ربطي به نژاد ندارد .
اگر زرتشتيها براي آتش تقدسي قائل هستند و بعبارتي آتش مراد آنهاست ، اين تفكريست ناپسنديده ... يا اگر فكر كنيم خدا 3 تا است ولي يكي است ، 1=3 ، اين تفكريست غير منطقي ...
پس بهتر است دنبال روش برتر باشيم ... نه نژاد برتر !
پيام محمد (ص) براي انسانهاست ... براي نژادها و رنگها و مرزهاي جغرافيائي نيست .
روش ... روش است ... بستگي به زمان ندارد ... ، اگر رسيدن به مستمندان 1400 سال پيش خوب بود ... الآن هم خوب است . و اطاعت از آن يك امر عقلاني .... تجدد اجازه ندارد ارزشهاي انساني را زير پا بگذارد ... آنهم با اسم زمان وپيشرفت !!!!
و اما اينكه قرآن و انجيل كلام خدا هستند ... بله ... ، بيائيد با دلايل محكم بسوي خداي يكتا برويم :)
بنام خدا
دوست عزيز كتاب مقدس با انجيل نفاوت ميكنه ...كتاب آسماني مسيحيان انجياه اما كتاب مقدس شامل انجيل و نوشته هاي تورات ميباشد .... تمام نسخه ها يكي است و هيچ كدوم هم با هم تفاوتي ندارند .....!!!!
كمك به مستمندان يا نظير اين كار از دين نيست از ايمان به خداونديه كه خالق همه چيزه و هر كسي كه ايمان داشته باشه بايد از خداي خودش پيروي كنه .... منطور من از قوم نژاد انساني و برتر بودن بر ديگري نبود ...
اصلا همچين چيزي نميخواستم بگم شما متوجه حرف من نشدين و دوباره بخونينش ....
شما از حرفهاي من وديگران اون چيزي رو كه دوست دارين برداشت ميكنين من از پيشرفت نوع زندگي رو ميگم اگر كسي ميخواد مثل علي باشه بهتره همه چيزش باشه نه اينكه نشه از 1 كيلومتري خونشهم رد شد يا اينكه ديدش يا اينكه پاي صحبت مردم بشينه نه كساني كه انتخاب ميشن ميرن پيشش اشك تمساح ميريزن و ...و ... ....و ....
اخه چه ايمان داري ميتونه كمك به انسانها رو مختص به زمان كنه يكي از مهمترين خواسته هاي خدا همينه !!!!!
خواهشا اول خوب متنهاي منو بخونين بعد جواب بدين
صبح
Wednesday 19 February 2003, 03:39PM
4 نوع انجيل اصلي :
متي - مرقس - لوقا - يوحنا
اينها با هم تفاوتهاي مفهومي دارند .
پر شباهت ترين انجيل به دين ما انجيل (برنابا) است .
eesa
Wednesday 19 February 2003, 06:07PM
نوشته شده بوسيله صبح
4 نوع انجيل اصلي :
متي - مرقس - لوقا - يوحنا
اينها با هم تفاوتهاي مفهومي دارند .
پر شباهت ترين انجيل به دين ما انجيل (برنابا) است .
بنام پسر
اينان 4 نوع انجيل نيستند ...4 نفر هستند كه از طرف خدا انتخاب شدن براي نوشتن انجيل و نام اين 4 تن را قرار داد براي شناختن ايمان واقعي كساني كه اذعا ميكنند به خدا ايمان دارند ...خواستي توضيحشو خواهم گفت ....
اين مثل اين ميمونه كه زماني عثمان قرآن رو جمع آوري كرد بگيم 12 نفر اونو نوشتن ووميدونيد كه 12 نفر كه قرآن رو حفط بودن گفتند و كاتبين نوشتن !! هر نفر تعدادي از ايات رو حفط بود له جز آيشه كه تمامي قرآن را حفط بود ....
انجيل برنابا همان كتاب مقدس هستش كه براتون توضيحشو دادم ودوباره ميگم ...كتاب است شامل تورات و انجيل و كتاب آسماني مسيحيان محسوب نميشه ..انجيل كتاب آسماني اونهاست ....
صبح
Wednesday 19 February 2003, 11:18PM
قرآن واحد و بدون هيچ تحريفي نوشته شد ... قرآنهائي كه نوشته شد تفاوتي با هم ندارند ... اما چهار انجيل بسيار تفاوت دارند ...
براي مثال : صعود عيسي (ع(
يوحنا و متي از صعود عيسي (ع) ذكري به ميان نياورده اند .
لوقا (باب 16 آيه 19 ) مي نويسد :
عيسي به سوي آسمان مرتفع شده به دست راست خدا بنشست .
بدون آنكه تاريخ وقوع آن در نسبت با رستاخيزش ذكر شده باشد .
[HR]
انجيل لوقا - باب 24 آيه 5 ... :
عيسي از ايشان جدا گشته به سوي آسمان بالا برده شد .
واقعه توسط انجلينسو در آخر حكايت رستاخيز و ظهور بر يازده نفر (حواريون كه دوزادذهمين آنها (يهودا) مرده بود ) قرار داده شده است : جزئيات حكايت انجيلي لزوما اشعار بر اين دارند كه (صعود) در روز (برخاستن از قبر) اتفاق افتاده است .
اما در (اعمال رسولان) لوقا (كه همه گمان مي كننتتد او مصنف آن است ) ظهورهاي عيسي به حواريون در فاصله بين تصليب و صعود به آسمان را با عبارت زير نقل مي كند (كتاب اعمال رسولان باب اول آيات 1،2،3 ... ) :
به دليلهاي بسيار كه در مدت چهل روز بر ايشان ظاهر مي شد و درباره ي امور ملكوت خدا سخن مي گفت ...
اين عبارت (اعمال رسولان) مبداء تثبيت عيد مسيحي (صعود) است كه چهل روز پس از عيد فصح (مسيحيان) مي باشد . و در آن رستاخيز (مسيح) جشن گرفته مي شود . بنابر اين تاريخ مزبور بر خلاف انجيل لوقا تعيين شده وانگهي هيچ متن انجيلي آنرا توجيه نمي كند .
از خدائي كه اين نظم جهاني به اين دقيقي را علت است انتظار اينچنين تقض گوئي نمي رود عيسي جان .
min
Thursday 20 February 2003, 02:35AM
دين جدا از سياست!!!!!!!!!!!
اگر فردي اينقدر بلاهت به خرج دهد كه گمان كند دين از سياست جداست پس بايد جواب دهد اين همه احكام حكومتي در دين براي چه آمده . احكام حكومتي دين بسيار بيشتر از احكام شخصي و غير حكومتي است .
مثلا اگر دين حكومت در دست نداشته باشد چگونه مي خواهد قاتل را قصاص كند يا دزد را انگشت قطع كند يا ...
اين قبيل احكام كه برخي از آنها آيه صريح قرآن مي باشد خود دليل بر جدا نبودن دين از سياست است
eesa
Thursday 20 February 2003, 11:09AM
نوشته شده بوسيله min
دين جدا از سياست!!!!!!!!!!!
اگر فردي اينقدر بلاهت به خرج دهد كه گمان كند دين از سياست جداست پس بايد جواب دهد اين همه احكام حكومتي در دين براي چه آمده . احكام حكومتي دين بسيار بيشتر از احكام شخصي و غير حكومتي است .
مثلا اگر دين حكومت در دست نداشته باشد چگونه مي خواهد قاتل را قصاص كند يا دزد را انگشت قطع كند يا ...
اين قبيل احكام كه برخي از آنها آيه صريح قرآن مي باشد خود دليل بر جدا نبودن دين از سياست است
بنام خدايم
خيلي مبهم صحبت كرديد اما با برداشتي كه از صحبت شما داشتم بايد بگم كه در بيشتر كشورها چه ميكنند ؟ منظور من الگو برداري نيست فهميدن چگونه مجازات كردن انسانهاست بر اساس شخصيت روز جامعه.. آيا مسيحيان به دنبال پيروي از مسيحيان قرون وسطي كافران را آتش ميزنند كه مسلمانان بايد به روش هزاران سال پيش دست وپا قطع كنند ؟
پس بايد زبان دروغ گوي خيليها هم به روش اسلام از دهانشون بيرون كشيده بشه كه قومي به قول ديگر همفكر شما داراي تمدن با اصليت بايد فداي اون زبانهاي دروغين بشه ....
mehreiran
Thursday 20 February 2003, 08:53PM
نوشته شده بوسيله eesa
بنام خدايم
خيلي مبهم صحبت كرديد اما با برداشتي كه از صحبت شما داشتم بايد بگم كه در بيشتر كشورها چه ميكنند ؟ منظور من الگو برداري نيست فهميدن چگونه مجازات كردن انسانهاست بر اساس شخصيت روز جامعه.. آيا مسيحيان به دنبال پيروي از مسيحيان قرون وسطي كافران را آتش ميزنند كه مسلمانان بايد به روش هزاران سال پيش دست وپا قطع كنند ؟
پس بايد زبان دروغ گوي خيليها هم به روش اسلام از دهانشون بيرون كشيده بشه كه قومي به قول ديگر همفكر شما داراي تمدن با اصليت بايد فداي اون زبانهاي دروغين بشه ....
من راجع به دين تحريف شده مسيح )ع( سخن نگفتم . من راجع به آخرين دين خدا بر روي زمين سخن گفتم که خدا سخن از اکمال اين دين و اتمام حجت کرده و احکام اين دين تا روز قيامت پا برجاست .
که حلال محمد حلال الي يوم القيامه و حرام محمد حرام الي يوم القيامه
و اين احکام احکامي است که اسلام اجرايش را براي مسلمانان واجب دانسته و تا حکومت در دست دين نباشد اجراي اين احکام بيشتر شبيه به شوخي است .
نسيم سحر
Friday 21 February 2003, 03:57AM
با سلام خدمت همه اعضا و خير مقدم به خودم
به نظر من هم دين نمي تواند از سياست جدا باشد و نظرات خانم مهرايران را قبول دارم
eesa
Saturday 22 February 2003, 10:28AM
نوشته شده بوسيله صبح
قرآن واحد و بدون هيچ تحريفي نوشته شد ... قرآنهائي كه نوشته شد تفاوتي با هم ندارنداما چهار انجيل بسيار تفاوت دارند
بنام خدايم
4 انجيل وجود ندارند اون عدد چهاري كه شما بكار ميبريد بابهاي انجيل هستند مثل اين ميمونه كه بگيم قرآن چند سوره داره ؟ پس چندين بار نوشته شده و همگي با هم فرق دارند !!!
براي مثال : صعود عيسي (ع(
يوحنا و متي از صعود عيسي (ع)ذكري به ميان نياورده اند
----->با چيزهايي كه شما نوشتيد متوجه شدم كه شما انجيل رو نخونديد و يا انجيل رو از كليسا تهيه نكرديد و تقسيري از قول كسي نوشتيد چون در مقدمه نوشته متي در مورد صعود گفته شده است ويوحنا نيز در مكاشفه يوحنا آيه 5 تا 8 به صعود اشاره كرده است .
و كلا خود مكاشفه در مورد صعود بسيار صحبت ميكنه ....
لوقا (باب 16 آيه 19 ) مي نويسد :
بدون آنكه تاريخ وقوع آن درنسبت بارستاخيزش ذكر شده باشد
-----> لوقا باب 16 آيه 19 بنام مردثروتمند وايلعارز فقير نوشته شده و در مورد رستاخيز مطلبي ندارد !!!!
انجيل لوقا - باب 24 آيه 5 ... :
واقعه توسط انجلينسو در آخر حكايت رستاخيز و ظهور بر يازده نفر (حواريون كه دوزادذهمين آنها (يهودا) مرده بود ) قرار داده شده است : جزئيات حكايت انجيلي لزوما اشعار بر اين دارند كه (صعود) در روز (برخاستن از قبر) اتفاق افتاده است .
اما در (اعمال رسولان) لوقا (كه همه گمان مي كننتتد او مصنف آن است ) ظهورهاي عيسي به حواريون در فاصله بين تصليب و صعود به آسمان را با عبارت زير نقل مي كند (كتاب اعمال رسولان باب اول آيات 1،2،3 ... ) :
اين عبارت (اعمال رسولان) مبداء تثبيت عيد مسيحي (صعود) است كه چهل روز پس از عيد فصح (مسيحيان) مي باشد . و در آن رستاخيز (مسيح) جشن گرفته مي شود . بنابر اين تاريخ مزبور بر خلاف انجيل لوقا تعيين شده وانگهي هيچ متن انجيلي آنرا توجيه نمي كند .
از خدائي كه اين نظم جهاني به اين دقيقي را علت است انتظار اينچنين تقض گوئي نمي رود عيسي جان .
---->لوقا باب 24 آيه 5 تا 12 در مورد آمدن عيسي بعد از 3 روز صحبت ميكند و در مورد صعود چيزي نگفته تا آيه 49 كه در مورد صعود و برگشتن خودش سخن ميگه ....و در اعمال رسولان هم در آيه هايي كه شما گفتيد 40 روز پس از مرگ زميني عيسي گفته شده نه عيد پسح (كه شما اشتباه فصح ذكر كرديد ) در ايه 3 ميتوانيد بخوانيدش ....
eesa
Saturday 22 February 2003, 10:35AM
نوشته شده بوسيله mehreiran
من راجع به دين تحريف شده مسيح )ع( سخن نگفتم . من راجع به آخرين دين خدا بر روي زمين سخن گفتم که خدا سخن از اکمال اين دين و اتمام حجت کرده و احکام اين دين تا روز قيامت پا برجاست .
که حلال محمد حلال الي يوم القيامه و حرام محمد حرام الي يوم القيامه
و اين احکام احکامي است که اسلام اجرايش را براي مسلمانان واجب دانسته و تا حکومت در دست دين نباشد اجراي اين احکام بيشتر شبيه به شوخي است .
بنام خدا
موضوع جيدي بنام نحريف انجيل باز كردم ..در انجا منتطر شنيدن دلايل شما هستم ....
اميدوارم بتونين دليلي بيارين وگرنه بايد از ياوه گويي خودتون معذرت خواهي كنيد ....
لطفا به من بگين كجاي قرآن از طرز توالت رفتن سخن گفته يا تحريف انجيل يا تمام اسلام دروغيني كه شيعيان از اون پيروي ميكنن ...منتطر پاسخ شما هستم
min
Sunday 23 February 2003, 02:51AM
نوشته شده بوسيله eesa
بنام خدا
موضوع جيدي بنام نحريف انجيل باز كردم ..در انجا منتطر شنيدن دلايل شما هستم ....
اميدوارم بتونين دليلي بيارين وگرنه بايد از ياوه گويي خودتون معذرت خواهي كنيد ....
لطفا به من بگين كجاي قرآن از طرز توالت رفتن سخن گفته يا تحريف انجيل يا تمام اسلام دروغيني كه شيعيان از اون پيروي ميكنن ...منتطر پاسخ شما هستم
بيشتر از همه اين ادعاي جدايي دين از سياست به ياوه شبيهه
سینا 555
Sunday 23 February 2003, 09:44AM
ديانت ماعين سياست وسياست ما عين ديانت ماست
ديني كه بدرد زندگي اجتمايي ادما نرسه بيشتر شبيه خرافات است
صبح
Monday 24 February 2003, 10:39AM
نوشته شده بوسيله eesa
بنام خدايم
4 انجيل وجود ندارند اون عدد چهاري كه شما بكار ميبريد بابهاي انجيل هستند مثل اين ميمونه كه بگيم قرآن چند سوره داره ؟ پس چندين بار نوشته شده و همگي با هم فرق دارند !!!
[B]
----->با چيزهايي كه شما نوشتيد متوجه شدم كه شما انجيل رو نخونديد و يا انجيل رو از كليسا تهيه نكرديد و تقسيري از قول كسي نوشتيد چون در مقدمه نوشته متي در مورد صعود گفته شده است ويوحنا نيز در مكاشفه يوحنا آيه 5 تا 8 به صعود اشاره كرده است .
و كلا خود مكاشفه در مورد صعود بسيار صحبت ميكنه ....
[B]
-----> لوقا باب 16 آيه 19 بنام مردثروتمند وايلعارز فقير نوشته شده و در مورد رستاخيز مطلبي ندارد !!!!
[B]
---->لوقا باب 24 آيه 5 تا 12 در مورد آمدن عيسي بعد از 3 روز صحبت ميكند و در مورد صعود چيزي نگفته تا آيه 49 كه در مورد صعود و برگشتن خودش سخن ميگه ....و در اعمال رسولان هم در آيه هايي كه شما گفتيد 40 روز پس از مرگ زميني عيسي گفته شده نه عيد پسح (كه شما اشتباه فصح ذكر كرديد ) در ايه 3 ميتوانيد بخوانيدش ....
منبع : مقايسه اي ميان تورات انجيل ، قرآن و علم .
تاليف : دكتر بوكاي (فرانسوي)
ترجمه : مهندس ذبيح الله دبير .
در موضوع جديد شما اين مطلب را پيگيري خواهم كرد .
اگر در شماره گذاري جملات بين اناجيل مختلف فرقي هست بفرمائيد .
بهرحال اين فقط يكي از شبهات است ;)
eesa
Monday 24 February 2003, 02:40PM
نوشته شده بوسيله صبح
منبع : مقايسه اي ميان تورات انجيل ، قرآن و علم .
تاليف : دكتر بوكاي (فرانسوي)
ترجمه : مهندس ذبيح الله دبير .
در موضوع جديد شما اين مطلب را پيگيري خواهم كرد .
اگر در شماره گذاري جملات بين اناجيل مختلف فرقي هست بفرمائيد .
بهرحال اين فقط يكي از شبهات است ;)
بنام خدا
من دقيقا متوجه نميشم چي گقتيد اگر منطورتون شماره ايه يا باب هستش بله فرقي هست ..لطفا بيشتر توضيح بديد
Scorpion
Saturday 21 June 2003, 11:46PM
با سلام
جناب عیسی
در باب تحریف انجیل خیلی نیاز به بحث نمی بینم .
اما گفتید : "بنام پسر"
یک دلیل تحریف همین است که برای خداوند متعال صفات بشری قائل می شوند مثلا شنیده ام یهود معتقد هستند که حضرت داود علیه السلام با خداوند کشتی گرفته است .
در اصل مسلمانان انجیل و تورات و سایر ادیان الهی را قبول دارند . زیرا در اصل در همه کتب اشاره به پیامبر مبارک اسلام شده است . اما در هیچ دینی علم دین به شکل اسلام توسعه نیافته است زیرا ساختار آنان اینچنین نیست . هر دینی برای زمان خود آمده است و اسلام دین عصر دانش است . تاریخ بخوانید ببینید چطور یهودیان عنود در ازدواج هایی که منجر به تولد پیامبر می شده اند شیطنت می کرده اند .
اما دین چون راه و روش زندگی و ایدئولوژی را مشخص می کند قطعا بر حکومت هم الزام دارد زیرا هدف دین سعادت دنیا و اخری است پس قطعا بر حکومت هم تعلق می گیرد .
در قرآن هم تحریف نشده و نیست اگر بود در این همه سال خیلی ها علاقه شدید داشتند تا اعلام کنند . زبان عربی بسیار فصیح است و کاملا به زبان عربی صحیح سخن گفتن دشوار است . شما ببینید در فتحه ل در "عالمین" و کسره آن چقدر تفاوت است .
و در قرآن هم تصریح شده و گفته شده که هر کس می تواند آیه ای مانند آن بیاورد .
اما محل بحث فنی آنها اینجا نیست .
والسلام
ارش
Tuesday 8 July 2003, 09:00AM
بحث بحث جدايي دين از سياست است و در واقع اين يك اصل انكار ناپذير است چرا كه دينداري يعني با خدا بودن در حاليكه سياست عين دروغگوييست و دروغگو دشمن خداست و چگونه مي تواند يك عالم مجتهد دروغگو باشد .
صبح
Tuesday 8 July 2003, 09:37AM
نوشته شده بوسيله ارش
بحث بحث جدايي دين از سياست است و در واقع اين يك اصل انكار ناپذير است چرا كه دينداري يعني با خدا بودن در حاليكه سياست عين دروغگوييست و دروغگو دشمن خداست و چگونه مي تواند يك عالم مجتهد دروغگو باشد .
سلام
يعني با اين گفته شما برادر گرامي ... ، امام الزمان هم نمي تواند حكومت تشكيل دهد؟
نه دوست عزيز ... اسلام دستورات حكومتي دارد ... و بايد زمينه هاي ظهور و تشكيل حكومت را فراهم كرد ... چه با تشكيل حكومت ... و چه هر تلاش ديگري ...
مگر در مورد حكومت اميرالمومنين (ع) نخوانده ايد ؟ :)
اصلا اسلام آمد تا سياست تعيين كند ... سياستي مطابق با اصول اسلامي ... اسلامي كه سياست نداشته باشد ، اسلام نيست !
و بهترين جمله همان جمله مرحوم مدرس است ... :
سياست ما عين ديانت ما و ديانت ما عين سياست ما است
ارش
Tuesday 8 July 2003, 10:36AM
چرا مي خواهيد به زور حرفتان را بقبولا نيد
سياست يعني دروغگويي و اسلام باسياست نمي تواند اسلام سالمي باشد .
حال اگر به زور بخواهانيم چرا؟؟؟
سینا 555
Tuesday 8 July 2003, 03:59PM
نوشته شده بوسيله ارش
سلام ارش جان
اين اصلي انكار ناپذير نيست چرا كه در زمان پيغمبر (ص) و خلافت علي(ع) اينطور نبود كه سياست پيغمبر و حضرت علي(ع) عين درغگويي باشد و حتي در ممالك و فرهنگهاي ديگه هم سياست يا مصلحت گرايي عين دروغگويي نبوده.متاسفانه امروزه بدليل سرمايه سالاري جهاني سياستمداران بجاي سياستگري و مصلحت جويي بر پايه منافع و ارزشهاي جوامع نماينده گي سرمايه سالاران را ميكنند و همين است كه در اين مقطع تاريخ جنابعالي و بسياري ديگر اينطور نتيجه گيري ميكنند كه لزوما سياست يعني دروغگويي و اينكه اين يك اصل است و چاره اي نداريم جز اينكه مقدوراتمان را به عده اي دروغگو و بي خير از ارزشها بسپاريم. در صورت درست بودن حرف شما بايد از خودمان بپرسيم كه چگونه ميتوانيم متدين باشيم و هم زمان اعمال مشتي سياستمدار درغگو را در جوامع تحمل كنيم؟
اگر دين را براي طاقچه و پستوي خانه بخواهيم اين دين همان است كه جناب سرمايه دار و رفيق سياستمدار درغگويش براي ما ميخواهند تا بكارشان كه همان خدعه و نيرنگ و دروغ و نفاق است راحتتر برسند.
ديني كه خود را در پستوها پنهان كند جز خرافه پرستي نميتواند باشد.دست بر قضا همين دين گوشه نشينيست كه افيوني براي مردم ستمديده ميشود تا از حركت بازايستيم و زور را روا بدانيم.چقدر مسخره مينمايد وقتي در خلوتمان بگوييم لا اله الا الله ولي در زندگيمان به ان عمل نكنيم.اينجور تدين عين خرافه پرستيست و در خود تضادي ريشه اي خواهد داشت.
يا حق
صبح
Tuesday 8 July 2003, 04:04PM
نوشته شده بوسيله ارش
چرا مي خواهيد به زور حرفتان را بقبولا نيد
سياست يعني دروغگويي و اسلام باسياست نمي تواند اسلام سالمي باشد .
حال اگر به زور بخواهانيم چرا؟؟؟
سلام
:p من و آقا سينا منطقي براي گفته هايمان داريم ... زوري در كار نيست ! :)
شما نيز اگر منطقي در رد گفته هاي ما داريد بفرمائيد :)
;)
ارش
Wednesday 9 July 2003, 08:25AM
جناب سينا و جناب صبح
ما در عصر حاضر زندگي مي كنيم و حرفمان مال عصر حاضر است. چه سياستي در كجاي دنيا سراغ داريد كه درآن دروغ نباشد.
بعدش باور كنيد خيلي از مردم مي گويند اگر اسلام اين است نخواستيم چرا نمي خواهيد واقعيت رو قبول كنيد . شكم خالي حاليش نيست دين چيه اسلام چيه
شكم خالي انسان رو وادار به هر كار مي كنه( چرا دزدي ظاهري(چون در واقع 99 درصد مردم ايران دزدند يعني اينطوري بار آمده اند) زياد شده روسپيگري زياد شده كجاست چشمي كه اينها رو ببيند
واي بر كساني (دولتمردها)كه اينها رو ميبينند خم به ابرو نمي آورند .
Scorpion
Wednesday 9 July 2003, 09:08AM
با سلام به همه دوستان
ديانت ما عين سياست ماست و سياست ماعين ديانت ما.
در اين كه سياست از دين جدا نيست شكي نيست اما آنچه بايد موردتوجه قرار گيرد اين است كه سياست بايد در خدمت اسلام باشد .
در واقع سياست خيلي مد نظر نيست آنچه مد نظر است كياست است .
المومن كيس .
كياست آن است كه انسان همه چيز را همه جا نگويد , حتي گاهي كاري حلال در شرايط نادرست حرام مي شود و گاه برعكس (تقيه) .
ياعلي
صبح
Wednesday 9 July 2003, 09:19AM
نوشته شده بوسيله ارش
جناب سينا و جناب صبح
ما در عصر حاضر زندگي مي كنيم و حرفمان مال عصر حاضر است. چه سياستي در كجاي دنيا سراغ داريد كه درآن دروغ نباشد.
بعدش باور كنيد خيلي از مردم مي گويند اگر اسلام اين است نخواستيم چرا نمي خواهيد واقعيت رو قبول كنيد . شكم خالي حاليش نيست دين چيه اسلام چيه
شكم خالي انسان رو وادار به هر كار مي كنه( چرا دزدي ظاهري(چون در واقع 99 درصد مردم ايران دزدند يعني اينطوري بار آمده اند) زياد شده روسپيگري زياد شده كجاست چشمي كه اينها رو ببيند
واي بر كساني (دولتمردها)كه اينها رو ميبينند خم به ابرو نمي آورند .
دوست عزيز سلام
اين مشكلات را كه فقط ايران - آنهم بخاطر اسلام - ندارد !
مگر محروميتهاي زمان شاه ملعون فراموش شده است ؟
اصلا طبق گزارش فائو دو كشور آمريكا و ژاپن باعث گسترش مرگ در جهان معرفي شدند . روزي بيست و چهار هزار نفر ( و بيشتر) بر اثر گرسنگي در جهان ميميرند ... اين وضعيت امروزي دنيا است كه رو به فناست ... طبيعيست كه روي ما هم تاثير بگذارد !
شما درست مي فرمائيد ... فقر ايمان را مي خورد ! اما اصلا اشكال از اسلام نيست ! من نميدانم اصلا چرا سياست را جدا از اسلامي ميدانيد ... !!! مسيحيت شريعت ندارد ... مي تواند از سياست جدا باشد ... اما اسلام كه مملو از دستورات مردمي و جوامعي و حكومتي است ! كه سعادت انسان را نيز تضمين مي كند !
قرن 6 هجري ... ، وضع جامعه و حكومت اسلامي آنقدر خوب بود كه ديگر فقيري پيدا نمي شد دوست عزيز ... و شور گذاشتند ، تصميم گرفتند پول زكات مردم را كه بيكار مانده بود ، از آفريقا برده آزاد كنند .
اين كار مشكلي نيست ... قرن 6 هجري فقط به سيستم اسلامي عمل نمودند ... اختلاف طبقاتي حل شد ... و چنين جامعه فاخري ايجاد شد !
من حكومت امير المومنين را مثال نزدم تا نگوئيد امير المؤمنين اميرالمؤمنين بود !
امروز ما غرق در جاهليت مدرن هستيم ... و همينطور اين كره خاكي به نفع ظلم پيشگان به سياهي مي رود !... آنگاه شما به اسلام ايراد وارد مي كنيد ؟
عجب ها !
ارش
Wednesday 9 July 2003, 09:50AM
شما چرا ايران را با جاهاي ديگه مقايسه مي كنيد
ايران جزمعدود كشورهاييست كه چهار فصل را در يك زمان داره(نقشه جغرافيايي را در نظر بگيراز جنوب تاشمال شرق تا غرب)همه و همه جز استثناهاست
ايران جز معدود كشورهاييست كه از سير تا پياز صادر مي كند
ايران كشور پر درآمدي كشور فقيري نيست كه بخواهد با نا كجا آباد مقايسه شود
دوست ايراني
Wednesday 9 July 2003, 07:58PM
سلام
با اجازه:
ايران جز معدود كشورهاييست كه از سير تا پياز صادر مي كند
ايران كشور پر درآمدي كشور فقيري نيست كه بخواهد با نا كجا آباد مقايسه شود
من چون رشته تحصيلي و كارم در مقوله اقتصادي به استحضار شمامي رسانم كه برخلاف نظر شما ما اصلاُ در بخش صادرات غير نفتي موفق نيستيم و نبوديم .
شما فقط به انواع كالاهايي كه صادر مي شود توجه نكنيددر كنار اين مقوله هزينه صادرات ودرآمد ناشي از آن را هم مطالعه كنيد آنوقت متوجه مي شويد كه در اغلب موارد ما با زياندهي فقط صرفاُ براي اينكه بازار را حفظ كنيم صادرات داشتيم.
متاسفانه بعلت سياستهاي غلط اقتصادي و حتي اجراي بدتر اين سياستها در سطوح مياني ما در بخش صادرات ناموفق بوديم و كشور عمدتاً از طريق درآمد نفت اداره مي شود .
ضمناً يادآور مي شوم توانهاي بالقوه اقتصادي كشور منطبق با نظر شما است و براي بالفعل نمودن اين توانمنديها نياز به سرمايه گذاريهاي عظيم وصرف هزينه هاي زيادي است . بنابراين تا اين توانها بالفعل نشود ما كشور ثروتمندي نيستيم.
با تشكر.
min
Friday 11 July 2003, 03:13AM
جناب آقا آرش
حتي اگر در تمام دنيا يك حكومت پيدا نشود كه در سياستش دروغ نباشد دليلي بر جدايي دين از سياست نيست .
شما در مورد دين بايد از خود دين منطق بياوريد نه از جاي ديگر .
در دين اسلام احكام سياسي چند برابر احكام غير سياسي است .
در دين اسلام از ابتداي اسلام پيامبر به دنبال تشكيل حكومت بود و حضرت علي و ائمه نيز همان سياست را دنبال مي كردند . و ديديم كه حتي حضرت علي براي تشكيل حكومت اسلامي جنگيدند .
چگونه مي شود چنيني ديني را از سياست جدا دانست ؟
ارش
Sunday 13 July 2003, 10:47AM
دين از سياست بايد جدا باشد
در حال حاضراسلامي كه در ايران هست جز دين گريزي كاري نكرده
سینا 555
Sunday 13 July 2003, 06:24PM
نوشته شده بوسيله ارش
دين از سياست بايد جدا باشد
دوست گرامي ارش
اينكه شما ميگوييد بايد جدا باشد چيزي را حل نميكند.شما يك مروري دوباره به گفته هاي دوستان و گفته هاي خود بفرما شايد بيشتر تفاهم حاصل شود.
به نظرم شما ارزشهاي اخلاقي و اسلامي را ارج مي نهيد ايا درست متوجه شده ام؟
با ارزوي وفاق
دوست ايراني
Monday 14 July 2003, 12:19AM
به نام خداي حكيم و عادلدين از سياست بايد جدا باشد
سلام
بارها اين جمله دين از سياست جدا بايد باشد را شنيدم و هر بار از خودم پرسيدم كساني كه اين حرفها را مي زنند چه برداشتي از دين دارند.
آيا دين واقعي مي تواند در حاشيه مسائل قرار گيرد دين يعني چه ؟؟
آيا دين مجموعه قوانين و مقررات الهي نيست كه براي سهولت زندگي ما انسانها ايجاد شده است آيا شما دين خود را يك دردسر مي بينيد.!
اگر بپذيريم كه دين مجموعه دستوراتي است كه از طرف خالق ايجاد شده است و او به همه نيازهاي مخلوقش واقف است او مي داند مخلوقش در اجتماع زندگي مي كند پس نمي شود كه قانوني بگذارد كه صرفاُ فردي باشد. بنابراين او اجتماع و نظام اجتماعي را در نظر گرفته است. با بررسي بيشتر كتاب كريم خدا و سيره اهل بيت (ع) مي شود اين قوانين را ديد.
البته ناگفته نماند به نوعي حق با شماست جز در صدر اسلام و حكومت كوتاه اميرالمومنين علي(ع) نمي توانيم مثالي از حكومت ديني واقعي بياوريم.
اما بايد جهت گيري را ديد ما مردم همواره مثال حكومت علي (ع) را در كوچه و بازار و محفلهاي عمومي ميشنويم حتي عامي ترين مردم دائماُ اين مقايسه را انجام مي دهند و اعتراض مي كنند پس نتيجه مي گيريم مردم باور دارند كه اگر دين در سياست بطور صحيح اجرا شود عادلانه ترين حكومت خواهد بود .
اين شعار جدايي دين از سياست يك شعار كاملاُ غربي است ودر واقع نظريه پردازان غربي قصد داشتند دست كليسا را ازحكومت كوتاه كنند كه متاسفانه مانند ساير صادرات فرهنگي آنان توسط روشنفكران ما اين محصول نيز وارد كشور شد.
ما بايد به جاي پاك كردن صورت مسئله مسئله را حل نماييم
بايد به سمت شناخت كامل از دين واجراي صحيح آن در سياست جهت گيري نماييم واز توفيقات بدست آمده هرچند ناچيز خوشحال شده و بستر را براي حكومت ديني واقعي مهيا نماييم اين امكان ندارد مگر اينكه تك تك مسلمانان اين مرزو بوم با دين بطور صحيح آشنا شوند و راهكارهاي ارائه شده در دين را شناسايي و طي زندگي روزمره خود بكار گيرند تا اجتماع اصلاح شده وبه تبع آن حكومت اصلاح شود.
انشا،الله
فجر
Tuesday 15 July 2003, 02:59AM
سلام من عضو جديد هستم.به نظر من وقتي ميگوييم سياست از دين جدا بايد مشخص باشد كدام دين منظور ماست.شايد مسيحيت چيزي براي دخالت در سياست نداشته باشد ولي فكر كنم دين اسلام اينطور نيست.
موفق باشيد
فجر
Tuesday 15 July 2003, 06:36AM
با سلام به همه دوستان!
از اقاي آرش چندسوال داشتم كه شايد جواب انها بتواند نظر ايشان را برايم روشنتر كند.
1) از يك سو شما سياست را عين دروغگوي دانسته ايد و از سوي ديگرنيز شديدا با حكومت دين مخالفت ميكنيد.:confused: دوست داشتم بدانم, حال شما چه شيوهاي را براي نظم و اداره جامعه بشري پيشنهاد ميكنيد؟
چرا نمي خواهيد واقعيت رو قبول كنيد . شكم خالي حاليش نيست دين چيه اسلام چيه
واي بر كساني (دولتمردها)كه اينها رو ميبينند خم به ابرو نمي آورند .2)
اين طور متوجه شد م كه از وجود فقر و فساد ناراحت و يا نگران هستيد. از نظر شما عامل بروز و رشد اين مشكلات چيست؟
چه راهي را براي برخورد و جلوگيري از اين مشكلات پيشنهاد ميكنيد؟
اميدوارم كه پاسخ شما بتواند ديدگاه شما را براي من و ساير دوستان روشنتر كند.
رضا24
Wednesday 16 July 2003, 09:05AM
با سلام
البته بايد توجه داشت كه بين حكومتهاي ديني واقعي مثل حكومت عدل علي(ع) با حكومتهايي كه به دروغ خود را حكومت ديني معرفي مي كنند و از دين به عنوان ابزاري براي رسيدن به منافع خود استفاده مي كنند تفاوت اساسي وجود دارد. متاسفانه بعضي افراد اين دو را با هم اشتباه مي كنند.
بهزاد
Wednesday 16 July 2003, 09:36AM
ما بالاخره نفهميديم از نظر آقا رضا دين از سياست جدا هست يا نيست؟
سینا 555
Wednesday 16 July 2003, 10:15PM
به نظر مي رسد در عراق رويدادي مانند يك انقلاب مشابه انقلاب ايران را شاهد خواهيم بود و حال آنكه آمريكا خود را براي آن آماده نكرده است.
جان كين استاد دانشگاه وست مينستر و موسس مركز پژوهش هاي دموكراسي لندن در گفت وگو با واحد مركزي خبر با اعلام اين مطلب انقلاب ايران را يك پديده مهم در تاريخ منطقه توصيف كرد و افزود: آمريكا سعي دارد تحت عنوان دمكراسي ناامني را در ميان كشورهاي خاورميانه رواج دهد و حال آنكه طبيعت اين قوه قهريه بايد شناسايي شود.
وي تاكيد كرد، درجريان حمله آمريكا به عراق تحت نام دموكراسي هيچ دموكراسي مجاز شناخته نشده است و اين موضوع موجب ناامني خواهد شد و نتيجه آن در چند هفته و ماه آينده ظاهر خواهد شد.
وي ضمن رد برخي ادعاهايي كه گفته مي شود دموكراسي نيازمند سكولاريسم است تاكيد كرد، اين موضوعي تنگ نظرانه است كه از اروپاي اواخر قرآن هيجدهم و اوايل قرن نوزدهم نشات گرفته است و هم اكنون درميان تصميم گيرندگان كاخ سفيد رواج دارد.
كين تصريح كرد: به عقيده آنان اعتقاد به مذهب و تلاش انسان ها براي حكومت برخودشان و عملكرد عقلايي (عملي نيست) به اعتقاد آنها اين شيوه راه به جايي نخواهد برد و به هرج ومرج منجر خواهد شد حال آنكه شواهد نشان داده است در سنت اسلامي اخلاق، قانون، روش هاي حكومتداري و اداره جامعه وجود دارد كه مي تواند آبشخور نهال دموكراسي باشد.وي تاكيد كرد: اسلام يك سنت و به عبارتي ديگر يك سنت معنوي است، سنتي روحاني كه مملو از بينش هاي حقوقي و سياسي است و بر برابري و تساوي كه يك ارزش بزرگ دموكراتيك است تاكيد مي كند. استاد دانشگاه وست مينستر افزود: اسلام آموزه و سنتي است كه در آن برقانون، قانونگذاري نقش قانون و اهميت اظهارنظر آزادانه تاكيد شده كه همان شورا است، و اين ها عناصر اصلي تشكيل دهنده دموكراسي هستند. وي گفت: از سوي ديگر قانون و قانونگذاري در اسلام روندي پويا و درحال تكامل است و دراين حالت نقش شريعت مثبت و مطابق با دموكراسي است، يعني شريعت دراين حالت مخلوق بشر است و نه يك الهام الهي كه ثابت و غيرمنعطف است، دراين وضع قوانين اسلامي محصول تلاش بشر است و مي توان در آنها تغيير و تحول ايجاد كرد.
eesa
Thursday 17 July 2003, 12:13PM
نوشته شده بوسيله Scorpion
با سلام
جناب عیسی
در باب تحریف انجیل خیلی نیاز به بحث نمی بینم .
اما گفتید : "بنام پسر"
یک دلیل تحریف همین است که برای خداوند متعال صفات بشری قائل می شوند مثلا شنیده ام یهود معتقد هستند که حضرت داود علیه السلام با خداوند کشتی گرفته است .
در اصل مسلمانان انجیل و تورات و سایر ادیان الهی را قبول دارند . زیرا در اصل در همه کتب اشاره به پیامبر مبارک اسلام شده است . اما در هیچ دینی علم دین به شکل اسلام توسعه نیافته است زیرا ساختار آنان اینچنین نیست . هر دینی برای زمان خود آمده است و اسلام دین عصر دانش است . تاریخ بخوانید ببینید چطور یهودیان عنود در ازدواج هایی که منجر به تولد پیامبر می شده اند شیطنت می کرده اند .
اما دین چون راه و روش زندگی و ایدئولوژی را مشخص می کند قطعا بر حکومت هم الزام دارد زیرا هدف دین سعادت دنیا و اخری است پس قطعا بر حکومت هم تعلق می گیرد .
در قرآن هم تحریف نشده و نیست اگر بود در این همه سال خیلی ها علاقه شدید داشتند تا اعلام کنند . زبان عربی بسیار فصیح است و کاملا به زبان عربی صحیح سخن گفتن دشوار است . شما ببینید در فتحه ل در "عالمین" و کسره آن چقدر تفاوت است .
و در قرآن هم تصریح شده و گفته شده که هر کس می تواند آیه ای مانند آن بیاورد .
اما محل بحث فنی آنها اینجا نیست .
والسلام
بنام خداوندم
همه چيز در خود كلمه خلاصه نميشود ...
به دنبال آونچه كه خداوند شما رو فرستاده باشيد
eesa
Thursday 17 July 2003, 12:24PM
نوشته شده بوسيله دوست ايراني [/i]
[B]به نام خداي حكيم و عادل
[COLOR=indigo][ALIGN=JUSTIFY]سلام
بارها اين جمله دين از سياست جدا بايد باشد را شنيدم و هر بار از خودم پرسيدم كساني كه اين حرفها را مي زنند چه برداشتي از دين دارند.
آيا دين واقعي مي تواند در حاشيه مسائل قرار گيرد دين يعني چه ؟؟
آيا دين مجموعه قوانين و مقررات الهي نيست كه براي سهولت زندگي ما انسانها ايجاد شده است آيا شما دين خود را يك دردسر مي بينيد.!
اگر بپذيريم كه دين مجموعه دستوراتي است كه از طرف خالق ايجاد شده است و او به همه نيازهاي مخلوقش واقف است او مي داند مخلوقش در اجتماع زندگي مي كند پس نمي شود كه قانوني بگذارد كه صرفاُ فردي باشد. بنابراين او اجتماع و نظام اجتماعي را در نظر گرفته است. با بررسي بيشتر كتاب كريم خدا و سيره اهل بيت (ع) مي شود اين قوانين را ديد.
البته ناگفته نماند به نوعي حق با شماست جز در صدر اسلام و حكومت كوتاه اميرالمومنين علي(ع) نمي توانيم مثالي از حكومت ديني واقعي بياوريم.
اما بايد جهت گيري را ديد ما مردم همواره مثال حكومت علي (ع) را در كوچه و بازار و محفلهاي عمومي ميشنويم حتي عامي ترين مردم دائماُ اين مقايسه را انجام مي دهند و اعتراض مي كنند پس نتيجه مي گيريم مردم باور دارند كه اگر دين در سياست بطور صحيح اجرا شود عادلانه ترين حكومت خواهد بود .
اين شعار جدايي دين از سياست يك شعار كاملاُ غربي است ودر واقع نظريه پردازان غربي قصد داشتند دست كليسا را ازحكومت كوتاه كنند كه متاسفانه مانند ساير صادرات فرهنگي آنان توسط روشنفكران ما اين محصول نيز وارد كشور شد.
ما بايد به جاي پاك كردن صورت مسئله مسئله را حل نماييم
بايد به سمت شناخت كامل از دين واجراي صحيح آن در سياست جهت گيري نماييم واز توفيقات بدست آمده هرچند ناچيز خوشحال شده و بستر را براي حكومت ديني واقعي مهيا نماييم اين امكان ندارد مگر اينكه تك تك مسلمانان اين مرزو بوم با دين بطور صحيح آشنا شوند و راهكارهاي ارائه شده در دين را شناسايي و طي زندگي روزمره خود بكار گيرند تا اجتماع اصلاح شده وبه تبع آن حكومت اصلاح شود.
بنام آفريننده
زماني كه برداشت مختلفي از يك مسئله ميتونه وجود داشته باشه و هر كسي دوست داره ساز خودش رو بزنه پس اون چيز نبايد به شكل جمعي به اجرا در بياد دوست عزيز
كاري كه 2003 سال پيش مسيح براي از بين بردنش اومد ... و به خواست پدر بايد خودش فداي اين بودن ميشد .....
در ان زمان هم فقط مردم فكر ميكردند كه پيشوايان ديني درست حرف ميزنند ..مثل الان
مي گفتند فقط ما حق داريم در مورد دين صحبت كنيم و كلام خدا را فقط ما بايد معني كنيم ...ثل الان
ميگفتند تا ميتوانيد به مكانهاي مقدس پول يا كالا هريه بدهيد ..مثل الان
ميگفتند فقط ما ميتوانيم گناه را ببخشيم شما نميتوانيد از خدا بخواهيد كه شما را ببخشد .... مثل الان
و و وووووووو .....
پس اگر مسيح دوباره امد مطمئن باشيد دوباره به صليب كشيده ميشود چون الان همن 2003 سال پيشه !!!!
رضا24
Friday 18 July 2003, 09:37AM
با سلام
ما بالاخره نفهميديم از نظر آقا رضا دين از سياست جدا هست يا نيست؟
اول شما به اين سئوال من جواب بدهيد.
ايا شما حكومت طالبان و ايران را حكومت ديني مي ناميد؟
سینا 555
Friday 18 July 2003, 10:30PM
به نظر مي رسد در عراق رويدادي مانند يك انقلاب مشابه انقلاب ايران را شاهد خواهيم بود و حال آنكه آمريكا خود را براي آن آماده نكرده است.
جان كين استاد دانشگاه وست مينستر و موسس مركز پژوهش هاي دموكراسي لندن در گفت وگو با واحد مركزي خبر با اعلام اين مطلب انقلاب ايران را يك پديده مهم در تاريخ منطقه توصيف كرد و افزود: آمريكا سعي دارد تحت عنوان دمكراسي ناامني را در ميان كشورهاي خاورميانه رواج دهد و حال آنكه طبيعت اين قوه قهريه بايد شناسايي شود.
وي تاكيد كرد، درجريان حمله آمريكا به عراق تحت نام دموكراسي هيچ دموكراسي مجاز شناخته نشده است و اين موضوع موجب ناامني خواهد شد و نتيجه آن در چند هفته و ماه آينده ظاهر خواهد شد.
وي ضمن رد برخي ادعاهايي كه گفته مي شود دموكراسي نيازمند سكولاريسم است تاكيد كرد، اين موضوعي تنگ نظرانه است كه از اروپاي اواخر قرآن هيجدهم و اوايل قرن نوزدهم نشات گرفته است و هم اكنون درميان تصميم گيرندگان كاخ سفيد رواج دارد.
كين تصريح كرد: به عقيده آنان اعتقاد به مذهب و تلاش انسان ها براي حكومت برخودشان و عملكرد عقلايي (عملي نيست) به اعتقاد آنها اين شيوه راه به جايي نخواهد برد و به هرج ومرج منجر خواهد شد حال آنكه شواهد نشان داده است در سنت اسلامي اخلاق، قانون، روش هاي حكومتداري و اداره جامعه وجود دارد كه مي تواند آبشخور نهال دموكراسي باشد.وي تاكيد كرد: اسلام يك سنت و به عبارتي ديگر يك سنت معنوي است، سنتي روحاني كه مملو از بينش هاي حقوقي و سياسي است و بر برابري و تساوي كه يك ارزش بزرگ دموكراتيك است تاكيد مي كند. استاد دانشگاه وست مينستر افزود: اسلام آموزه و سنتي است كه در آن برقانون، قانونگذاري نقش قانون و اهميت اظهارنظر آزادانه تاكيد شده كه همان شورا است، و اين ها عناصر اصلي تشكيل دهنده دموكراسي هستند. وي گفت: از سوي ديگر قانون و قانونگذاري در اسلام روندي پويا و درحال تكامل است و دراين حالت نقش شريعت مثبت و مطابق با دموكراسي است، يعني شريعت دراين حالت مخلوق بشر است و نه يك الهام الهي كه ثابت و غيرمنعطف است، دراين وضع قوانين اسلامي محصول تلاش بشر است و مي توان در آنها تغيير و تحول ايجاد كرد.
سینا 555
Friday 18 July 2003, 10:32PM
نوشته شده بوسيله سينا 555
No comments?:confused:
شماره 1
Saturday 19 July 2003, 12:48AM
نوشته شده بوسيله صبح
دين براي حاكم يك سري دستور است ... رشوه نگير ... در پائين ترين سطح مردم زندگي كن ... به فقرا برس ... پاي سفره هاي تجملي ننشين ... هر شخصي اين شروط را قبول كرد يك حاكم اسلامي مي شود ... البته ممكن است خطاهائي هم از او سر بزند .
جناب آقای صبح پس با فرمایش شما ما هنوز حاکم اسلامی نداریم . عزیز من حرف ما هم همینه که بابا اینها ربطی به اسلام ندارند.
حکومت اسلامی این نیست که ما میبینیم.
رشوه میگیرند .... در بالاترین سطح زندگی میکنند .... به فقرا نمی رسند..... از سفره های تجملیشان که نگو ......
Scorpion
Sunday 20 July 2003, 01:18PM
با سلام
جناب آقای صبح پس با فرمایش شما ما هنوز حاکم اسلامی نداریم . عزیز من حرف ما هم همینه که بابا اینها ربطی به اسلام ندارند.
رشوه میگیرند .... در بالاترین سطح زندگی میکنند .... به فقرا نمی رسند..... از سفره های تجملیشان که نگو ......
اتفاقا ما حاكم اسلامي داريم زيرا حاكم اسلامي ما هيچ كدام از نقاط ضعفي كه شما گفتيد ندارد الحمدلله . در مورد حكومت هم شما تعميم ندهيد بهتر است چه بسيار انسانهاي خوب در راس كارها داريم ، خدا حفظشان كند .
يا علي
بهزاد
Sunday 20 July 2003, 01:50PM
نوشته شده بوسيله رضا24
با سلام
اول شما به اين سئوال من جواب بدهيد.
ايا شما حكومت طالبان و ايران را حكومت ديني مي ناميد؟
سلام.
دوست عزيز سوال را با سوال پاسخ نمي دهند.
خواستيد جواب سوال من را بدهيد تا بحث ادامه پيدا كند. نخواستيد هم مختاريد.
صبح
Sunday 20 July 2003, 07:17PM
نوشته شده بوسيله شماره 1
اگر بخواهيم روي شايعه ها و دروغهاي شما و ضد انقلاب حساب كنيم ... حرف شما صحيح است ... اما اگر بخواهيم روي حقيقت حساب كنيم ... حرف شما معنائي ندارد .
شماره 1
Sunday 20 July 2003, 09:41PM
نوشته شده بوسيله صبح
اگر بخواهيم روي شايعه ها و دروغهاي شما و ضد انقلاب حساب كنيم ... حرف شما صحيح است ... اما اگر بخواهيم روي حقيقت حساب كنيم ... حرف شما معنائي ندارد .
آقاي صبح به من دروغگو نگوئید .من اگر چیزی گفتم همه اش مستند است .
در مورد رشوه -- فراوان مثال میشود زد یکی پرونده آقای شهرام جزایری عرب .لابد از آن مطلع هستید.
در مورد بالاترین سطح زندگی نه تنها سطح زندگیشان بالاست بلکه وقتی برای مردم صحبت میکنند هم باید جدا از مردم و آن بالاها بنشینند دیگران هم حق نشستن روی صندلی را ندارند چون اسلام به خطر می افتد باید روی زمین بنشینند. در مورد سطح زندگی بد نیست اشاره کنید کدام یک از آقایان در خانی آباد یا یاغچی آباد و یا رباط کریم زندگی میکنند؟؟؟؟
در مورد فقرا که اظهر و منالشمسه !!!!
از سفره های رنگین دوتا شو خودم اتفاقی حضور داشتم و خوب میدونم.
Sunday 20 July 2003, 10:54PM
نوشته شده بوسيله شماره 1
آقاي صبح به من دروغگو نگوئید .من اگر چیزی گفتم همه اش مستند است .
در مورد رشوه -- فراوان مثال میشود زد یکی پرونده آقای شهرام جزایری عرب .لابد از آن مطلع هستید.
در مورد بالاترین سطح زندگی نه تنها سطح زندگیشان بالاست بلکه وقتی برای مردم صحبت میکنند هم باید جدا از مردم و آن بالاها بنشینند دیگران هم حق نشستن روی صندلی را ندارند چون اسلام به خطر می افتد باید روی زمین بنشینند. در مورد سطح زندگی بد نیست اشاره کنید کدام یک از آقایان در خانی آباد یا یاغچی آباد و یا رباط کریم زندگی میکنند؟؟؟؟
در مورد فقرا که اظهر و منالشمسه !!!!
از سفره های رنگین دوتا شو خودم اتفاقی حضور داشتم و خوب میدونم.
سطح زندگي ايشان و ساده زيستي ايشان و فرزندانشان هم بر كسي پوشيده نيست ... آقاي دروغ پرداز ! ( من ديده ام )
ايشان بخاطر اين روي صندلي يا بالا مي نشينند كه مردم بتوانند ايشان را ببينند ... و خيلي اوقات هم مثل بقيه روي زمين مي نشينند !
والله ما هالو و احمق نيستيم كه چرنديات و دروغهاي شما را باور كنيم ... در حاليكه خلاف آن را ديده ايم ... اينكه بگوئيد مستند است مستند نمي شود !
شماره 1
Sunday 20 July 2003, 11:23PM
نوشته شده بوسيله صبح
شهرام جزاير عرب آمد به دفتر رهبري پول بدهد پرتش كردند بيرون ... معروف هم شد جناب آقاي دروغ پرداز !
سطح زندگي ايشان و ساده زيستي ايشان و فرزندانشان هم بر كسي پوشيده نيست ... آقاي دروغ پرداز ! ( من ديده ام )
ايشان بخاطر اين روي صندلي يا بالا مي نشينند كه مردم بتوانند ايشان را ببينند ... و خيلي اوقات هم مثل بقيه روي زمين مي نشينند !
والله ما هالو و احمق نيستيم كه چرنديات و دروغهاي شما را باور كنيم ... در حاليكه خلاف آن را ديده ايم ... اينكه بگوئيد مستند است مستند نمي شود !
من اشاره به شخص خاص يا دفتر خاصي نکردم این شمائید که چنین برداشت میکنید آقای راستگو .
هیچکس شما را هالو و احمق هم خطاب نکرد باز هم این شمائید که اینگونه فکر میکنید. اینجا ما نمی خواهیم عقیده ای را تحمیل کنیم فقط بحث و تبادل نظر میکنیم اگر شما قبول ندارید باهم دعوا نداریم خوب آزادید.
ولی اجازه بدهید ما هم در عقاید و افکارمان آزاد باشیم .
حالا در مورد شهرام جزایری کسی نگفت او به دفتر رهبری رشوه پیشنهاد کرد . وقتی سخاوت این دفتر آنقدر بالاست که بیش از بودجه کل آموزش و پرورش به کشورهای اسلامی برای حفظ اسلام پول میبخشند شهرام جزایری عددی نیست که به این دفتر پول رشوه بدهد.!!!
بنده سوال کردم سراغ دارید از بزرگان و گردانندگان حکومت در جنوب شهر زندگی کنند تا درد مردم را درک کنند؟؟؟ سراغ دارید کسی بتواند با حکومتیان آزادانه صحبت کند؟ همانگونه که مردم با علی صحبت میکردند؟ شما کسی را مثال نزدید.
عزیز من در ماشینهایی که اینها مینشینند گلوله هم نفوذ نمی کند چه رسد به صدای مردم!!!!!!
استناد آن روزنامه ها و صدا و سیما چشمهایتان را باز کنید ولی بدون فیلتر ببینید و بخوانید.
در این کشوری که من زندگی میکنم که سرزمین کفر است
;) . من که مسلمان هستم آزاد هستم مسجد داشته باشم و برای ساخت آن دولت به من کمک مالی هم میکند با اینکه علاوه بر مسلمان بودن خارجی هم هستم.
یک زن مسلمان هر گونه که میخواهد پوشش انتخاب میکند و کسی جرات تعرض به آن را ندارد.
و اگر بخواهم بالاترین مقام کشور را ببینم به راحتی امکان پذیر است.
و اگر انتقادی هم از دولت داشته باشم میتوانم آزادانه مطرح کنم.
آیا این به حکومت علی نزدیک است یا حکومت اسلامی ایران؟؟؟؟؟!!!!!
Monday 21 July 2003, 12:52AM
باسلام
آقاي شماره 1
همانگونه که مردم با علی صحبت میکردند؟ شما کسی را مثال نزدید.
عزیز من در ماشینهایی که اینها مینشینند گلوله هم نفوذ نمی کند چه رسد به صدای مردم!!!!!!
همان اوائل كه حفاظتي در ميان نبود نزديك بود همين يكي را هم از ما بگيرند .
ثانيا شما از ملاقاتهاي مقام معظم رهبري با خانواده هاي شهدا اطلاع داريد ؟ آيا از صبحانه خوردن هاي ايشان با مردم اطلاع داريد ؟
توبه كنيد استغفار كنيد اين سيد حسيني به شما جماعت چه كرده است ؟ من بسيار در مورد ايشان تحقيق كرده ام بيش از 4 سال از هركسي كه ممكن بوده است چيزي بداند سوال كرده ام وبه ايشان ايمان و ارادت قلبي دارم .
و اگر بخواهم بالاترین مقام کشور را ببینم به راحتی امکان پذیر است
مي شود يك عكس با بالاترين مقام سوئد بياندازيد ما ببينيم .
آقاي عزيز با اين حرفها نمي شود به مقام ايشان لطمه زد شما رفته ايد و از راه دور حرف مي زنيد به استناد حرفهاي نامعلوم و اسناد نامعلوم .
شما كافي است در مراسم بيت شركت كنيد مادرم و خواهرهايم هر چند هفته يكبار ايشان را ملاقات مي كنند . بسياري از دوستانم كه خانواده شهيد هستند و بيش از يك شهيد داده اند ايشان به خانه شان رفته است آنهم بي دعوت و غير منتظره .
از شماي جنگ ديده بعيد است نگذاريد مورد اول و دوم وصيت شهيد باكري در مورد شما مصداق يابد .
در پايان براي خودم و شما از خداوند طلب عاقبت خير مي كنم .
يا علي
سینا 555
Monday 21 July 2003, 03:57AM
نقل قول از:شماره 1
در این کشوری که من زندگی میکنم که سرزمین کفر است
من که مسلمان هستم آزاد هستم مسجد داشته باشم و برای ساخت آن دولت به من کمک مالی هم میکند با اینکه علاوه بر مسلمان بودن خارجی هم هستم.
منهم در اين كشوري كه شما زندگي ميكنيد زندگي ميكنم
راجع به ازاد بودن مسجد داشتن!!مگر در ايران كليسا نداريم؟يا جلويش را گرفته اند.اما راجع به ساخت مسجد شما پس نميدانيد براي ساخت مسجدي با پول خود مسلمانان و نه دولت سويد كه شما گفتيد!!در شهر بزرگ ما 11 سال كمون شهر به بهانه هاي مختلف سنگ اندازي كرد و بعد از 11 سال با پافشاري مومنين قرار گذاشتند مسجد در محله ي دورافتاده اي ساخته شود ضمنا هيچ پولي هم دولت سويد به كسي نداد:confused:و نمي دهد.
اينطور وانمود ميكنيد مثل اينكه هر كس بخواهد مسجد بسازد ميتواند فرمي پر كند و پولي بگيرد و شروع به ساخت كند نه جانم اصلا و ابدا اينجورها نيست و نبوده.تا اونجاي كه بنده ميدونم كل مساجد ساخته شده در سويد 7 عدد هست و اين با جمعيت 400000 نفري مسلمانها در سويد همخوني نداره.در مالمو با 45000 مسلمان يك مسجد با هزار بدبختي و ساخته شده كه تا حالا كه 19 سال از عمرش ميگذره بارها به اتش كشيده شده.
در استهكلم كه پايتخت است تا همين 3 سال پيش مسجدي نبود و اين با وجود اينكه 90000 مسلمان در انجا زندگي ميكنه.اگه مسجد سازي مثل اب خوردن بود كه اوليش تو پايتخت 3 سال پيش افتتاح نميشد. اينقدر سختگيري ميكنن به بهانه هاي مختلف تا علاقه مندان خسته بشوند.
جو ضد اسلامي هم كه قربونش برم دايم داره تو رسانه ها بر طبل تروريست بودن مسلمانها ميكوبه و تصوير يك ديو رو از افراد مسلمان نشون ميده.
اينها رو كه شما تو سويد هستيد بايد تو بحث هاي تلويزيوني شنيده باشيد خود سويديها اذعان دارند كه مسلمونها به قولي diskrimera ميشن!!
یک زن مسلمان هر گونه که میخواهد پوشش انتخاب میکند و کسی جرات تعرض به آن را ندارد.
اولا هزار جور تبليغ مسموم عليه زن در اسلام ميشه كه در سطح جامعه بايد به اون خواهراني كه جرات ميكنند مقنعه استفاده كنند افرين گفت چه اينها دايم از طريق تاثير تبليغات منفي رسانه اي روي مردم بهشون اهانتها ميشه و در موقع گرفتن يك فرصت شغلي شديدا كنار زده ميشن..شما بايد اينا رو بهتر بدونيد همشهري جان:)
و اگر بخواهم بالاترین مقام کشور را ببینم به راحتی امکان پذیر است.
شما برو يه وقت بگير از اقاي persson ببينم چي بهت ميكن.
بله ممكنه تو سخنراني كنفرانسي باشه شما هم حضور داشته باشيد احيانا هم از نزديك شما رد بشه و دستي هم تكون بده ولي كسي به شما وقت ملافات بهتون نخواهد داد.تازه شما گيريم ايشون رو ديديد يه جايي حب كه چي؟حتما به حرفاي شما ترتيب اثر ميدهند:p
صد تا قول به خود مردم سويد ميدن 2 تا شو اجرا ميكنند من و شما كه ول معطليم.
اگر انتقادی هم از دولت داشته باشم میتوانم آزادانه مطرح کنم.هر انتقادي؟ميدونيد كه شما مثلا اگر مساله كشتار يهوديها را زير سوال ببريد جرم است؟زندان هم دارد؟البته تو ذهن خودتون ميتونيد ولي اين انتقاد رو در سطح جامعه ترويج بديد اوضاع شما بد ميشه.تا حالا چند نفر سر اين مساله دادگاهي شدن و اب خنك هم نوش جان كردند.انتقاد سالم و سازنده در ايران ما هم وجود داره عزيز.
راستي امار بگير ببين در ايران ما چند تا مسيحي وجود داره بعد ببين چند تا كليسا هست بعد تقسيمش كن به هم بعد ببين به هر چند نفر يك كليسا ميرسه بعد اين امارو با امار مساجد سويد و مسلموناش مقايسه كن بعد فكر كن كه سويد نمونه كشوراي غربيه بعد نتيجه بگير كجا انصافا ازادي اديان داريم.
ضمنا 400000 مسلمون نبايد يه نماينده داشته باشند تو مجلس اينم بسنج با امار ايران!!
ha det så bra!:)
رضا24
Monday 21 July 2003, 10:19AM
با سلام
دوست عزيز سوال را با سوال پاسخ نمي دهند.
خواستيد جواب سوال من را بدهيد تا بحث ادامه پيدا كند. نخواستيد هم مختاريدحالا شما به اين سئوال من جواب بدهيد. مگر چقدر وقت مي برد؟ گويا مي خواهيد از جواب دادن فرار كنيد.
ایراندوست
Saturday 17 March 2007, 12:53AM
دهها مذهب در جهان وجود دارد.حتی در داخل شیعه و سنی فرقه های گوناگون وجود دارد.دهها عقیده غیر مذهبی نیز وجود دارد.پس تنها راه حل اینکه در جامعه بتوانیم با صلح و ارامش کنار هم زندگی کنیم این است که در قالب یک جمهوری پارلمانی دموکراتیک همه اندیشه ها ازادانه فعالیت کنند بدون تمامیت خواهی.
tirana
Saturday 17 March 2007, 01:38AM
دهها مذهب در جهان وجود دارد.حتی در داخل شیعه و سنی فرقه های گوناگون وجود دارد.دهها عقیده غیر مذهبی نیز وجود دارد.پس تنها راه حل اینکه در جامعه بتوانیم با صلح و ارامش کنار هم زندگی کنیم این است که در قالب یک جمهوری پارلمانی دموکراتیک همه اندیشه ها ازادانه فعالیت کنند بدون تمامیت خواهی.
مگه تو ایران صلح و ارامش برای مذاهب و ادیان گوناگون وجود ندارد؟
karl poper
Saturday 17 March 2007, 01:41AM
تنها راه پیشرفت در یک مجموعه خصوصا یک کشور اجازه مطرح شدن عقاید مختلف وبرخورد آنها با یکدیگر است . دگماتیسم و اعتقاد به حقیقت مطلق و محکوم کردن گروه های دیگر در دراز مدت موجب تشکیل مردابی از تفکرات سنتی می شود که عوامل و افکار جدید را در خود فرو می برد و موجبات عقب ماندگی یک کشور را پدید می آورد.
ایراندوست
Saturday 17 March 2007, 01:47AM
اگر کسانی فکر می کنند که عقیده شان حقیقت دارد پس چرا از بیان عقاید دیگر و یا نقد عقیده خودشان می ترسند؟!بخصوص ادیان سنتی همیشه از نقد و بررسی فرار کرده اند.اروپائیان موفق شدند که به رنسانس خود برسند و مدیریت جامعه را از دست کلیسا خارج کنند و در همین مدت کوتاه به اندازه هزار برابر دوران مدیریت کلیسا سازندگی و پیشرفت صنعتی داشته باشند.
هستي
Saturday 17 March 2007, 09:33AM
بسمه تعالي
ظاهرا هدف زندگي از نظر شما پيشرفت مادي وصنعتي است واين از نگاه مادي وتك بعدي به انسان سرچشمه مي گيرد.
انسان يك موجود چند بعدي است وبايد همه جانبه در نظر گرفته شود.
بنا براين در مذهب تنها بدنبال تامين دنياي مادي انسان نيستند.
خداگونگي انسان مهم است.
شما گمان مي كنيد كه فرد ديگري باشد كه بتوانيد از نظر رشد با امام خميني مقايسه اش كنيد.
-------------
اما
نهايت عقل چيست؟
اگر قرار است فلسفه نقد بشود باز هم بايد فيلسوفي كرد.
ایراندوست
Saturday 17 March 2007, 11:34AM
خوب ما یک مذهب که نداریم.خود شم بهتر از من می دانید که حتی در داخل خود شیعه فرقه های گوناگون هست.در سنی نیز فرقه های مختلف است.در مسیحیت همچنین.در یهودیت نیز.و بسیایر مکاتب دیگر.و بسیاری عقاید غیر مذهبی نیز وجود دارد.ما باید از خود بپرسیم که ایا تحقیق کاملی انجام داده ایم در مورد اینها یا اینکه همان چیزی را که دم دست ما بوده و در اطراف ما بیشتر تبلیغ میشده تقلید وار قبول کرده ایم؟
sareban
Saturday 17 March 2007, 11:39AM
خوب ما یک مذهب که نداریم.خود شم بهتر از من می دانید که حتی در داخل خود شیعه فرقه های گوناگون هست.در سنی نیز فرقه های مختلف است.در مسیحیت همچنین.در یهودیت نیز.و بسیایر مکاتب دیگر.و بسیاری عقاید غیر مذهبی نیز وجود دارد.ما باید از خود بپرسیم که ایا تحقیق کاملی انجام داده ایم در مورد اینها یا اینکه همان چیزی را که دم دست ما بوده و در اطراف ما بیشتر تبلیغ میشده تقلید وار قبول کرده ایم؟
دلیل نمیشود!
خردگرائی هم یک مکتب ندارد! ماتریالیسم هم یک مکتب ندارد و دهها نحله مختلف دارند پس چطور شد که اختلاف در آنها اشکالی ندارد ولی به ما که رسید آسمان تپید؟!
ایراندوست
Saturday 17 March 2007, 11:48AM
مشکل اینجاست که مذهبیون ایمانی و تقلیدی هستند .اما مباحث منطقی و فلسفی اساسش شک و بحث و تغییر است.مذهبی که 1400 سال است تغییر نکرده مثل ویندوزی می ماند که مثلا در زمان سیستم عامل داس مانده باشد!
صبح
Saturday 17 March 2007, 11:54AM
اشتباه نكنيد ... ما يك مذهب اكثريت داريم ... و در يك سيستم دموكراتيك نظر اكثريت پيش ميرود .
ایراندوست
Saturday 17 March 2007, 11:55AM
برای همین است که من به جمهوری پارلمانی معتقدم و مخالف جمهوری اکثریتی.ضمن اینکه مذهب به عنوان یک نهاد اجتماعی محترم است که می تواند حتی در بسیایر از مسائل سیاسی هم تاثیر گذار باشد اما نباید قانون اساسی بر مبنای یک مذهب خاص تدوین شود.
sareban
Saturday 17 March 2007, 11:56AM
مشکل اینجاست که مذهبیون ایمانی و تقلیدی هستند .اما مباحث منطقی و فلسفی اساسش شک و بحث و تغییر است.مذهبی که 1400 سال است تغییر نکرده مثل ویندوزی می ماند که مثلا در زمان سیستم عامل داس مانده باشد!
آیا اصل عدالت تغییر میکند ؟ آیا اصل اینکه ادمی میخواهد خوب باشد و به کمال برسد تغییر میکند؟ آیا اصل اینکه آدیم اجتماعی است تغییر میکند؟ ایا اصل نیاز انسان به پوشش و تغذیه تغییر میکند؟ آیا نیازش به عقل و خرد واستفاده از ابزار برای پیشبرد اهداف تغییر میکند ؟ خیر پس چگونه میشود نیازش به اصل دین که آن هم اصلی فطری در وجودش است تغییر کند؟
اما جزئیات دین هم بر خلاف نظر شما ثابت نیست و میتواند روزی فرمان به سکوت بدهد و میتواند زمانی امر به جهاد کند و بر اساس عوض شدن موضوعات، حکم هم عوض شود نه اینکه احکام مترتب بر اصل آن موضوع تغییر یابد!
صبح
Saturday 17 March 2007, 11:58AM
اين جعلي است كه از پس تقليد در ميان شما رواج دارد . و متاسفانه مراجع تقليد شما هم بي اطلاع بودهاند .... وگرنه ميدانستند " تقليد عقيده " در اسلام حرام است .... آنچه كه حكم تقليد است ... تقليد در احكام و مسائل عملي است ، مثل مسواك زدن است ... كه شما صرفا يك مادهاي را به فرچهاي ميزنيد ... و دندان خود را مسواك ميزنيد ... بدون اينكه بدانيد درون اين خمير دندان دقيقا چيست ... شما اين امكان را داريد كه داروساز بشويد ، و دارو بسازيد ...همچنانكه هر انساني ميتواند مرجع تقليد بشود ... راه باز است ... اما اگر نخواهيم ، از اهل علم ، كمك مي گيريم .
اميدوارم از تكرار اين جهالت نسبت به اسلام خودداري نمائيد .
ایراندوست
Saturday 17 March 2007, 11:59AM
خوب مشکل هم اینجاست.مثلا در شیعه به امامت معتقدند اما ایا مثلا ما باید یک سنی را مجبور کنیم که او هم معتقد باشد؟یا مثلا یک زن مسیحی را باید مجبور کنیم روسری سرش بگذارد؟
در مورد قوانین وحشیانه قصاص چه می گویید؟مثل شلاق و سنگسار و ...
صبح
Saturday 17 March 2007, 12:02PM
برای همین است که من به جمهوری پارلمانی معتقدم و مخالف جمهوری اکثریتی.ضمن اینکه مذهب به عنوان یک نهاد اجتماعی محترم است که می تواند حتی در بسیایر از مسائل سیاسی هم تاثیر گذار باشد اما نباید قانون اساسی بر مبنای یک مذهب خاص تدوین شود.
در حكومت پيشنهادي شما نخست وزير اكثريت به اندازه كافي قدرت ندارد و دولت متشتتي نتيجه ميدهد.... حكومت بايد بر اساس اكثريت و عقيده اكثريت تشكيل شود .
sareban
Saturday 17 March 2007, 12:04PM
خوب مشکل هم اینجاست.مثلا در شیعه به امامت معتقدند اما ایا مثلا ما باید یک سنی را مجبور کنیم که او هم معتقد باشد؟یا مثلا یک زن مسیحی را باید مجبور کنیم روسری سرش بگذارد؟
دو مثال شما به هم مرتبط نیست عقیده چیزی زوری نیست لا اکراه فی الدین..
ولی امور اجتماعی مثل حجاب اموری به هم تنیده هستند و هر جایش بلغزد جای دیگری آسیب میبیند و برای کم شدن خطر باید بهترین قانون را چید و بهترین قانون برای انسان، قانونی است که خالق انسان وضع کرده نه آنکه چند نفر ادم بی دین غرق در شهوات قانون انسانی وضع کنند! قصاص هم قانونی است که تضمین حیات اجتماعی بشر و کشته نشدن دیگر انسانها را میکند و اتفاقا کاملا بر عکس آنچه شما فکر میکنید نبودن قانون قصاص است که وحشیانه است چون جامعه را مانند جنگلی خواهد کرد که رقابت خاصی بر حیوانات قاتل نیست بلکه در صورت کشتن دیگران، تنها چند صباحی به جنگل همسایه میروند و بعدا هم بسلامتی برمیگردند اینکه نشد تضمین برای حیات ما !
ایراندوست
Saturday 17 March 2007, 12:08PM
البته جمهوری اکثریتی چندین گام از استبداد جلوتر است اما جمهوری پارلمانی نیز چندین گام از جمهوری اکثریتی جلوتر است.
فرض کنیم ما 20 وزارت در دولت داریم.حال به ازای هر 5 درصد رای به یک حزب یک وزارت می رسد .یعنی مثلا اگر حزبی 15 درصد رای دارد 3 وزارت می گیرد.و بدیهی است که ریاست دولت با حزب اکثریت است.مشکل لبنان و عراق هم همین گونه به حل می رسد.مثلا در لبنان حزب الله می گوید که حدود 30 درصد کابینه را می خواهد.(دولت وحدت ملی)در فلسطین نیز همین راه حل موجب وحدت فتح و حماس می شود.اینگونه دیگر کسی خارج دولت نمی ماند تا بر علیه دولت توطئه کند و چوب لای چرخ بگذارد.دولت همبستگی ملی می شود.دوران تمامیت خواهی به سر امده .مثلا در هیمن امریکا حزب جمهوری خواه با فقط چند درصد رای بیشتر تمام کابینه دولت را می گیرد در صورتیکه اگر به سبک پارلمان یو درصدی باشد حزب دمورکات هم سهم بزرگی در دولت خواهد داشت.
صبح
Saturday 17 March 2007, 12:08PM
چرا در مهد دموكراسي ، پس از شعار دروغ آزادي پوشش ، زنان را مجبور مي كنند در مدارس حجاب از سر بردارند .... ؟ دليل اين كار چيست ؟ شما بايد به عرف جوامع احترام بگذاريد .... ، و عرف اكثريت جامعه مي تواند در قوانين مؤثر باشد .
براي از بين رفتن قصاص و سنگسار بايد جرمهاي عامل آن از بين برود و راهي جز اين نيست ... اسلام نميخواهد جوامع مسلمان همچون اروپا رو به افول بروند و جرمهاي سنگيني كه عامل از بين رفتن جامعه و خانواده مي شود ، پاسخهاي سنگين نيز دارد و مجرمين از عمل بدان بترسند.
ما به هيچوجه از جرمهاي ضد اخلاقي دفاع نميكنيم و حتي اگر سنگسار نباشد ... اعدام حداقل پاسخ خيانتكاران به خانواده و جامعه است . لازم نيست الگوي ما جوامعي باشد كه تنبان خود را نگه نداشتهاند...
صبح
Saturday 17 March 2007, 12:10PM
البته جمهوری اکثریتی چندین گام از استبداد جلوتر است اما جمهوری پارلمانی نیز چندین گام از جمهوری اکثریتی جلوتر است.
فرض کنیم ما 20 وزارت در دولت داریم.حال به ازای هر 5 درصد رای به یک حزب یک وزارت می رسد .یعنی مثلا اگر حزبی 15 درصد رای دارد 3 وزارت می گیرد.و بدیهی است که ریاست دولت با حزب اکثریت است.مشکل لبنان و عراق هم همین گونه به حل می رسد.مثلا در لبنان حزب الله می گوید که حدود 30 درصد کابینه را می خواهد.(دولت وحدت ملی)در فلسطین نیز همین راه حل موجب وحدت فتح و حماس می شود.اینگونه دیگر کسی خارج دولت نمی ماند تا بر علیه دولت توطئه کند و چوب لای چرخ بگذارد.دولت همبستگی ملی می شود.دوران تمامیت خواهی به سر امده .مثلا در هیمن امریکا حزب جمهوری خواه با فقط چند درصد رای بیشتر تمام کابینه دولت را می گیرد در صورتیکه اگر به سبک پارلمان یو درصدی باشد حزب دمورکات هم سهم بزرگی در دولت خواهد داشت.
یعنی مثلا اگر حزبی 15 درصد رای دارد 3 وزارت می گیرد.
اگر همه وزارتها يك وظيفه داشتند اشكالي نداشت ... اما نمي توان يك وزارت كه متعلق به همه كشور است را به يك اقليت داد ... چون با سياستهاي اقليتي آن را پيش ميبرد ! وزارت گوجه فرنگي كه نيست .... آنرا به تعداد مساوي تقسيم كنيم ... اكثريت بايد در همه وزارتها تسلط داشته باشد ، چون اكثريت است .
ایراندوست
Saturday 17 March 2007, 12:12PM
بله حالا من وارد جزئیات نشدم اما یکی از اصول جمهوری پارلمانی این است که وزراتهای حساس مثل وزارت اطلاعات و کشور و دفاع در دست حزب اکثریت باشد.البته تبصره های بسیایر هم هست که به مرور ذکر می کنم.
SAFA
Saturday 17 March 2007, 12:43PM
این گتگو چه ربطی به موضوع داره ... اگر کسی می خواد برای جمهوری دمکراتیک پارلمانی گفتگو کنه بهتره یک سرفصل جدا بزنه و بقیه رو دعوت به گفتگو کنه ... اینطور حاشیه پردازی ها فقط برای انحراف گفتگو است
صبح
Saturday 17 March 2007, 12:50PM
بله حالا من وارد جزئیات نشدم اما یکی از اصول جمهوری پارلمانی این است که وزراتهای حساس مثل وزارت اطلاعات و کشور و دفاع در دست حزب اکثریت باشد.البته تبصره های بسیایر هم هست که به مرور ذکر می کنم.
وزارت اگر حساس نيست ... چرا تشكيل شده است ! ببينيد ما ناكارائي اين سيستم را در عراق امروز شاهديم ... نيازي نيست راه دور برويم .
ایراندوست
Saturday 17 March 2007, 06:22PM
اتفاقا بعد از کلی کشتار در فلسطین و لبنان و عراق و غیره در عمل معلوم شد که یا همه یا هیچ کس!!
یعنی احزاب وقتی بهشان در کابینه سهم داده می شود دست از نزاع و درگیری بر می دارند.اما شما چون ذهنتان از اول با خرافات اسلامی رشد پیدا کرده نمی توانید درک کنید که تمامیت خواهی اشتباه است.چون اسلام همواره تمامیت خواه بوده است.
صبح
Saturday 17 March 2007, 06:34PM
بله خوب از طرف تروريستهاي اقليت ممكن است هر عملي سر بزند ،اما سزاست كه اكثريت با تقويت خود پاسخ اين زياده طلبي ها را بدهند ... ما بحث حقوق مشخص اكثريت در گرداندن كشور را داريم و شما براي فرار از اكثريت هجوياتي از برداشت غلط و جهل آلود خود از اسلام نشان مي دهيد و اينگونه ثابت مي كنيد كه نه شما و نه عقايد و آرمانهايتان قابل بحث نيستند :) البته مشخص است شما نيز دست كم از اقليت بعثي عراق ، و تروريستهاي فتح در فلسطين نداريد كه اينطور جاه طلبانه حقوق و آراء اكثريت را همچون گوجه فرنگي تقسيم مي كنيد ... گويا اينجا بازار شام است ....
ایراندوست
Saturday 17 March 2007, 06:41PM
شما در کامپیوتر خودتان ایا سیستم عامل داس استفاده می کنید؟!نه سیتسم عامل و ویندوز جدید استفاده می کنید.تازه این فقط تفاوت چند سال است.ادیان که خرافاتی عقب مانده متعلق به صدها سال پیش هستند.شما الان مغزت توسط یک سیستم عامل خرافی متعلق به صدها سال پیش کار می کند.سعی کن خودت را نجات دهی.
sareban
Saturday 17 March 2007, 06:51PM
شما در کامپیوتر خودتان ایا سیستم عامل داس استفاده می کنید؟!نه سیتسم عامل و ویندوز جدید استفاده می کنید.تازه این فقط تفاوت چند سال است.ادیان که خرافاتی عقب مانده متعلق به صدها سال پیش هستند.شما الان مغزت توسط یک سیستم عامل خرافی متعلق به صدها سال پیش کار می کند.سعی کن خودت را نجات دهی.
پس شما چرا خودتون رو از ایرانی بودن نجات نمیدید و هزاران سال است ایرانی هستید؟! فرمت کنید این سیستم عامل داس رو!:smile28:
ایراندوست
Saturday 17 March 2007, 06:55PM
ایران که مثل اسلام مکتب زندگی نیست.شما دچار مغلطه و سفسطه شدید.اسلام مدعی است که راه زندگی است.اما ایران فقط محل زندگی است و ادعای راه زندگی نکرده است!
بعد هم کسانیکه می گویند دین از سیاست جدا باشد خیر و صلاح دین را می خواهند.الان هر چی دزدی و توطئه و الودگیهای سیاست است به چای دین نوشته می شود.به قول دوستی کاری را که در 1400 سال مخالفان اسلام در ایران نتواسنته بودن انجام دهند در همین 30 سال توسط خود اخوندها انجام شد!
دکتری بود می گفت برای ترک سیگار یک سیگار بد بو بکش!
صبح
Saturday 17 March 2007, 07:02PM
يك محل زندگي ، و پرستيدن آن دردي از شما درمان نمي كند ... شما براي زندگي احتياج به روش داريد ... و صرفا متهم كردن جاهلانه ديگران به خرافات هيچ كمكي به شما نمي كند . اين شمائيد كه دزدي و آلودگي را به نام دين مي نويسيد ... و اين از پس عدم اطلاع شما نسبت به حقايق دين است ... و الا اسلام مرزهاي مشخصي دارد و كافي است به جاي نسبت كور خرافات دادن بدان ، بيشتر آن را مطالعه كنيد .... خيالات شما نيز صرفا به درد محافل شب نشيني و غش و اميد خودتان مي خورد ... قدرتي كه ايران اسلامي به اسلام داد .... در تاريخ سابقه نداشته است ... و امروز ايران بطور مشخص ، بعنوان يكي از قطبهاي ايستادگي در مقابل تاريكيهاي مدرن دنياي استبداد و طاغوت ميدرخشد ...
sareban
Saturday 17 March 2007, 07:10PM
ایران که مثل اسلام مکتب زندگی نیست.شما دچار مغلطه و سفسطه شدید.اسلام مدعی است که راه زندگی است.اما ایران فقط محل زندگی است و ادعای راه زندگی نکرده است!
بعد هم کسانیکه می گویند دین از سیاست جدا باشد خیر و صلاح دین را می خواهند.الان هر چی دزدی و توطئه و الودگیهای سیاست است به چای دین نوشته می شود.به قول دوستی کاری را که در 1400 سال مخالفان اسلام در ایران نتواسنته بودن انجام دهند در همین 30 سال توسط خود اخوندها انجام شد!
دکتری بود می گفت برای ترک سیگار یک سیگار بد بو بکش!
خیر شما سفسطه میکنید !
بله ایران محل زندگی است ولی ایران دوستی یک ایده است و خدمت به ایران هم یک ایده و ناسیونالیسم هم یک ایده ! چرا شما سالها است ایران پرست وایران دوست بارمی آئید؟ بیاندازید دور این سیستم داس را :smile55: ;)
ایراندوست
Saturday 17 March 2007, 07:21PM
مباحث را مخلوط نکنیم.مثلا همین سپاه پاسداران از نظر استراتژیک وجود سپاه به منافع ملی ایران کمک می کند و بسیار مفید است هر چند با ایدئولوژی مذهبی ان مشکل داشته باشیم.این اسلام هم اگر مثلا از طریق سازمان کنفرانس اسلامی منفعتی برای ایران داشته باشد خوب است اما اگر همین اسلام را قاطی فرهنگ و قانون کنیم به مملکت اسیب می زند.
بعد هم این همه سنگ اسلام رو به سینه می زنید. همیشه این کشورهای عربی اسلامی ضد ایران عمل کرده اند.جنگ عراق یک نمونه بود.همین جنگ لبنان و اسرائیل باز همین را ثابت کرد.اما کشورهای غیر مسلمانی مثل ونزوئلا و کوبا و چین و ... بیشتر برای ایران منفعت داشته اند. البته خوشبختانه دولت فعلی متوجه همین قضیه شده است و در سیاست خارجی خوب عمل کرده است.
صبح
Saturday 17 March 2007, 07:28PM
مباحث را مخلوط نکنیم.مثلا همین سپاه پاسداران از نظر استراتژیک وجود سپاه به منافع ملی ایران کمک می کند و بسیار مفید است هر چند با ایدئولوژی مذهبی ان مشکل داشته باشیم.این اسلام هم اگر مثلا از طریق سازمان کنفرانس اسلامی منفعتی برای ایران داشته باشد خوب است اما اگر همین اسلام را قاطی فرهنگ و قانون کنیم به مملکت اسیب می زند.
بعد هم این همه سنگ اسلام رو به سینه می زنید. همیشه این کشورهای عربی اسلامی ضد ایران عمل کرده اند.جنگ عراق یک نمونه بود.همین جنگ لبنان و اسرائیل باز همین را ثابت کرد.اما کشورهای غیر مسلمانی مثل ونزوئلا و کوبا و چین و ... بیشتر برای ایران منفعت داشته اند. البته خوشبختانه دولت فعلی متوجه همین قضیه شده است و در سیاست خارجی خوب عمل کرده است.
خوب اين نظر شماست ... :) نظر ما اين است كه در صورت عدم دخالت يك منشاء شناخته شده و معتبر در قوانين ،قوانين به دست يك مشت آدم لا قيد مي افتد و هر كاري كه دوست دارند با پول و تطميع يا ارعاب و وحشت مي كنند تا عملي غير معقول را به انجام برسانند ... اصل تبعيت از يك دين الهي ، بدين دليل است كه دين الهي در ميان مردم پذيرفته و معتبر است و چنين منبع معتبري براي تعيين محدوديتهاي حكومت و در اين سطح بسيار محبوب و مورد قبول در ميان مردم وجود ندارد .
حال مخيريم كه انتخاب كنيم ، كه همچون سيستمهاي غربي احزاب پول و قدرت براي آينده كشور تصميم بگيرند و قانون تصويب كنند ... يا منبع وحي ، و رسالت پيامبران الهي ... كه بطور مشخص اكثريت مردم ايران بدان معتقدند .
ایراندوست
Saturday 17 March 2007, 07:31PM
هیچکدام نه پول نه خرافات بلکه رای مردم در یک جمهوری پارلمانی.
صبح
Saturday 17 March 2007, 07:36PM
هیچکدام نه پول نه خرافات بلکه رای مردم در یک جمهوری پارلمانی.
جمهوري پارلماني شما كه كاملا منطبق با همان سيستمهاي غربي است ... ، همانطور كه گفتم ، ما بعنوان شيعيان مسلمان همان رجوع به رسالت انبياء را مد نظر داريم و هم اكنون بعنوان زمينهاي در قالب جمهوري اسلامي حامي آن هستيم ... مسلكهايي كه وحي الهي را كناري مي نهند تا "خود تصميم بگيرند" ابدا توانائي رقابت با تبعيت از قرآن و وحي الهي را ندارند ... چون صرفا به قدرت طلبي خود اهميت مي دهند ... و از الف آن كه قرآن را كنار مينهند معلوم است كه چكاره هستند و براي چه آمده اند .
ایراندوست
Saturday 17 March 2007, 07:42PM
خوب دینداران اول باید ثابت کنند که حقیقتا تورات و انجیل و قران از طرف خدا امده است.
sareban
Saturday 17 March 2007, 07:45PM
یعنی اگر ثابت کردیم انوقت جمهوری پارلمانی کشک خواهد شد؟ :D
صبح
Saturday 17 March 2007, 07:49PM
خوب دینداران اول باید ثابت کنند که حقیقتا تورات و انجیل و قران از طرف خدا امده است.
لازم نيست به شخص شما ثابت كنند ... ، حضور آنها در مراسم مذهبي و سياسي همچون محرم و رمضان و 22 بهمن و روز قدس .... نشان اكثريتي غير قابل انكار است كه حقانيت اسلام و قرآن براي آنها ثابت شده است . حال مي خواهد براي شما ثابت بشود ... يا نشود ! شايد شما اصلا نخواهيد هيچوقت اين حقانيت را قبول كنيد !!!:)
ایراندوست
Saturday 17 March 2007, 07:50PM
در جمهوری پارلمانی یک حزب مذهبی هم ازاد است که رای بیاورد و به میزان رای خود در دولت مشارکت کند.اما در سیستم ولایت فقیهی هیچ سکولاری حق مشارکت در دولت را ندارد.
البته مثلا شخص احمدی نژاد فرای قانون تلاش داشته در عمل کمی به وحدت ملی کمک کند.اما باید مشکل از قانون اساسی حل شود.همان قانونی که قرار بود بعد از انقلاب شکوهمند 57 یک جمهوری دموکراتیک باشد اما توطئه موجب شد خلافت اسلامی شود!
sareban
Saturday 17 March 2007, 07:52PM
در جمهوری پارلمانی یک حزب مذهبی هم ازاد است که رای بیاورد و به میزان رای خود در دولت مشارکت کند.اما در سیستم ولایت فقیهی هیچ سکولاری حق مشارکت در دولت را ندارد.
البته مثلا شخص احمدی نژاد فرای قانون تلاش داشته در عمل کمی به وحدت ملی کمک کند.اما باید مشکل از قانون اساسی حل شود.همان قانونی که قرار بود بعد از انقلاب شکوهمند 57 یک جمهوری دموکراتیک باشد اما توطئه موجب شد خلافت اسلامی شود!
سکولاریسم اگر به معنای مبارزه با قوانین دینی در جامعه باشد کشک است و بدرد لای جرز هم نمیخورد ولی اگر بمعنای... یادم نمیاد بدرد چیزی بخورد ببخشید:D
صبح
Saturday 17 March 2007, 08:07PM
خوب وقتي ملت مسلمانند ... سكولاريسم مثل اين است كه بگوئيم بودائيها بيايند و حق مشاركت داشته باشند ... آخر اول قد خودتان را اندازه بگيريد ... بعد انتظار مشاركت داشته باشيد . اسلام يعني سياست ... و سياست مسلمان يعني اسلام ... مضحك است كه اسلام و سياست از هم جدا تصور شود.
ایراندوست
Saturday 17 March 2007, 09:43PM
شما همچین می گید اسلام انگار اسلام فقط یک فرقه دارد ابتدا دو شاخه شیعه و سنی و سپس در داخل خود شیعه و سنی هم چندین انشعاب مختلف.بعد هم تازه بسیاری غیر مسلمان هستند .البته اگر امار بگیریم امروز اکثر مردم ایران از اسلام سیاسی متنفر هستند.اگر اخوندا به مساجد خودشان بروند محترم تر خواهند بود.
صبح
Saturday 17 March 2007, 11:25PM
شما همچین می گید اسلام انگار اسلام فقط یک فرقه دارد ابتدا دو شاخه شیعه و سنی و سپس در داخل خود شیعه و سنی هم چندین انشعاب مختلف.بعد هم تازه بسیاری غیر مسلمان هستند .البته اگر امار بگیریم امروز اکثر مردم ایران از اسلام سیاسی متنفر هستند.اگر اخوندا به مساجد خودشان بروند محترم تر خواهند بود.
اينها همه به قرآن و سنت پيامبر اعتقاد دارند ... و اين شرط اسلام است .... نه چيز ديگر ، ما همچنان با ديد اكثريت نسبت به اين دو قانون مي خواهيم ...
اتفاقا اگر آمار بگيريم مردم همه سياسي - اسلامي هستند ... ادعاهاي پوچ را به بگذاريد كنار تا ديد درست تري نسبت به جامعه ايراني پيدا كنيد ... مردم اسلام بطور يقين ... و به شهادت تاريخ از كفار بيزار هستند و هميشه يكتا پرست بوده اند ... آخوندها همان كساني هستند كه ملت ايران را از وابستگي و ذلت ... و كاپيتولاسيون ... و دستور گرفتن اول شخص مملكت از بيگانه با نشان مجعول شير و خورشيد ، نجات دادند ... و احترام آنها در اين مجال همواره نزد افراد آزاده اين ملت محفوظ است . اگر چند نفر از اين قشر هميشه يار مردم در طول تاريخ ، به اعمال ضد اسلامي دست بزنند اين مجوزي براي شما نخواهد بود كه وقيحانه قدرت طلبي سياسي خود را به معرض تماشا بگذاريد ... چون خاكسترهاي اين پرچم سرسپرده به بيگانه شما اولين پرچمي است كه قبل از پرچم آمريكا و اسرائيل زير پاي ملت ايران قرار دارد .
اكنون مثلا بنده مرام شخصي همچون محمد علي ابطحي ، يا حسن روحاني كه منافع ملت را به باد داد ... قبول ندارم اما هيچگاه نمي گويم كه چون اين دو عمامه به سر دارند ، پس همه عمامه به سرها وضعشان خراب است ... كه اين عكس العمل عين دگماتيسم و تحجر و عدم تعقل است . به شهادت تاريخ ، روحانيون شيعه هميشه در كنار مردم ... و براي مردم زيسته اند ... و بجاي حمله ور شدن به اين تشكل شيعي مملو از استبداد ستيزي ، مي بايست آنرا اصلاح كرد ... تا نابود ... دشمن آن را نابود مي كند ... و دوست ، آن را اصلاح.
ایراندوست
Saturday 17 March 2007, 11:34PM
مثل بحث روشنفکر دینی می ماند که از طرف افرادی همچون سروش مطرح می شود.اگر کسی روشنفکر حقیقی باشد که دیگر نباید به خرافات ادیان سنتی معتقد باشد.البته این با معنویت و عرفان حقیقی منافات ندارد.عرفان و معنویت حقیقی بسیار از خرافه های ادیان ابراهیمی دور است.حالا هی این سروش و ازمایش و خط شریعتی و غیره تلاش کنند که یک جوری خرافه و فلسفه را به هم ببافند نمی شود.خیلی وقت است که خرافاه های ادیان سنتی از فلسفه اخراج شده اند.
صبح
Saturday 17 March 2007, 11:39PM
مثل بحث روشنفکر دینی می ماند که از طرف افرادی همچون سروش مطرح می شود.اگر کسی روشنفکر حقیقی باشد که دیگر نباید به خرافات ادیان سنتی معتقد باشد.البته این با معنویت و عرفان حقیقی منافات ندارد.عرفان و معنویت حقیقی بسیار از خرافه های ادیان ابراهیمی دور است.حالا هی این سروش و ازمایش و خط شریعتی و غیره تلاش کنند که یک جوری خرافه و فلسفه را به هم ببافند نمی شود.خیلی وقت است که خرافاه های ادیان سنتی از فلسفه اخراج شده اند.
با نسبت خرافه دادن به عقايد ديگران كه چيزي از جاهليت و ناداني شما كم نمي شود ... ميشود ؟ :)
هستي
Sunday 18 March 2007, 07:55AM
بسمه تعالي
ميشه بگين كه روشنفكران واقعي به چه چيزهايي اعتقاد دارند؟به ماترياليسم ناب يا؟!!
منظورم اصول است نه مباحث سياسي.
ایراندوست
Sunday 18 March 2007, 04:00PM
اصولش مبتنی بر تحقیق و منطق و استدلال است در حالیکه ادیان سنتی اصولشان بر تقلید و ایمان استاور است.
daniyal
Sunday 18 March 2007, 04:43PM
تنها راه پیشرفت در یک مجموعه خصوصا یک کشور اجازه مطرح شدن عقاید مختلف وبرخورد آنها با یکدیگر است . دگماتیسم و اعتقاد به حقیقت مطلق و محکوم کردن گروه های دیگر در دراز مدت موجب تشکیل مردابی از تفکرات سنتی می شود که عوامل و افکار جدید را در خود فرو می برد و موجبات عقب ماندگی یک کشور را پدید می آورد.
نظرت در مورد باتلاق بهاییت چیه ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من که شناختمت دستت رو چرا آردی کردی؟؟!! ( قصه شنگول و منگول یادته ؟)
karl poper
Sunday 18 March 2007, 09:51PM
نظرت در مورد باتلاق بهاییت چیه ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من که شناختمت دستت رو چرا آردی کردی؟؟!! ( قصه شنگول و منگول یادته ؟)
این تاپیک در مورد جدایی دین از سیاست است و بنده هم نظر خود را مطرح کردم.البته در تفکر بهایی هم جدایی دین از سیاست با مشکلی روبرو نخواهد بود(بر عکس ادیان ابراهیمی) زیرا در آن نه مرجعی مثل آخوند و پاپ وجود دارد که خواهان اخذ کرسی های قدرت سیاسی باشد و نه تفکر نجس بودن غیر بهاییان و گمراه بودنشان مطرح است .به همین دلیل بنده مشکلی با سکولاریسم و برابری همه انسان ها با هر عقیده ندارم و بر این مسئله نیز تاکید هم می کنم.این نکته را هم یادآور می شوم که هرکس می خواهد نظر خود را مطرح کند لازم نیست در صور اسرافیل بدمد که من دارای فلان دین هستم یا اصلا اعتقادی به دین دارم یا نه مهم تفکری است که مطرح می شود اگرشما با آن تفکر موافقید مهم مرجع آن نیست اگر هم مخالفید باز مهم مرجع آن نیست شما میتوانید تنها نظرو تفکر را نقد کنید نه مرجع آن را.
صبح
Sunday 18 March 2007, 09:57PM
البته در تفکر بهایی هم جدایی دین از سیاست با مشکلی روبرو نخواهد بود(بر عکس ادیان ابراهیمی):D
خوب است كه معترفيد بهائيت چيزي غير از اديان ابراهيمي است ;) .... اما بر خلاف توهم خيال پردازان ، هر مسلماني خود را موظف مي داند كه در سياست ( تصميم گيري براي آينده ) دخالت كند . و اسلام غير از اين نيست ... اگر از اسلام سياستش را بگيريد ... ، چيزي شبيه به همان بهائيت كه بعنوان يك توطئه شناخته شده ، حاصل مي شود ... و اين حربه و دشمني دشمنان اسلام است . چون ما همچنانكه بايد از حقوق هسته اي محروم باشيم .... بايد از حقوق سياسي هم محروم باشيم ... :)
اسلام دستوراتي سياسي دارد ، و هيچ دليلي نداريم آنها را ناديده بگيريم ... و اين اصلا ربطي به آخوند ندارد ... آخوند هم نبود كتابها و اسناد و احاديث و قرآن موجود بود ... و اصولا ، تهاجم به روحانيت ، تهاجم كوري است كه اساس علمي ندارد .
صبح
Sunday 18 March 2007, 10:04PM
اصولش مبتنی بر تحقیق و منطق و استدلال است در حالیکه ادیان سنتی اصولشان بر تقلید و ایمان استاور است.
تقليد و ايمان ؟ :p .... يعني شما به "علم" ايمان نداريد ؟ .... و حتي به علم هم " شك " داريد .... كه " ايمان " را اينگونه منكر مي شويد و مذموم ميشمريد ؟ :p خوب كسي كه " شك گراست " ، يعني معلق است ... و اصلا دليلي براي بحث كردن ندارد ... چون هيچ وقت پيشرفتي نمي كند ... شك پس از شك ... نمي تواند سعادت يا حتي پيشرفتي تنظيم كند .
و اين دومين بار است كه به شما گفته مي شود " تقليد در عقايد در اسلام حرام است و تقليد مطرح در جنگ رواني ضد اسلامي ، تقليد احكام عملي است .... كه همه انسانها در زندگي روزمره خود در مراجعه به دكتر و متخصص مشغول آنند " ، و شما مانند طوطي حرف خود را تكرار مي كنيد . و تازه به ديگران تهمت تقليد در عقايد مي زنيد .
اميدوارم از تقليد طوطي وار جملات بي اساس و غير علمي دشمنان اسلام دست برداريد .
karl poper
Sunday 18 March 2007, 10:25PM
البته که دیانت بهایی با وجود تایید ادیان ابراهیمی در زمان خودشان چیزی غیر ازانان است .هرکس جدا از عقیده اش دارای شخصیت انسانی است که باید به این شخصیت احترام گذاشته شود پیروان ادیان قبل دارای احترام هستند کسانی هم که به دینی معتقد نیستند قابل احترام هستند. دین برای اتحاد آمده اگر قرار باشد دین موجب تفرقه بین انسان ها شود بی دینی بهتر است. بهاییان هم در کشور هایی که آزادی عقیده وجود دارد در انتخابات شرکت می کنند و در کشور هایی که احترامی برای عقاید دیگران قایل نیست لزومی در شرکت در انتخابات نمی بینند .دغدغه محروم بودن از حقوق انسانی بیشتر از محروم بودن ازحقوق هسته ای است. سکولاریسم نه تنها ارزش اسلام را کم نمی کند بلکه موجب بالا رفتن ارزش آن و دیگر ادیان می شود.روحانیان هم در این نوع حکومت دارای ارزش اجتماعی مربوط به خود خواهند بود.
ایراندوست
Sunday 18 March 2007, 10:49PM
بهائیت هم یک خرافاتی است مثل بقیه ادیان.تازه همه ان خرافات قبلی را دارد و یک سری خرافات جدید بهش اضافه شده!اسلامیا زرنگ بودن گفتن موسی و عیس قبول اما محمد اخرشه!اما انگار بهائیها زرنگترند که گفتن موسی و عیسی و محمد قبول اما بهالله و باب اخرشه!
خرافات که حدی نداره.در هند بیش از 1300 مذهب مختلف اختراع کرده اند از موش پرستی گرفته تا گاو پرستی و غیره.
اما معنویت حقیقی بسیار از این چیزها دور است.
karl poper
Sunday 18 March 2007, 11:13PM
البته بهاییان ادعای اینکه پیامبرشان آخرین است نکرده اند و در اعتقاداتشان هم خرافات جایی ندارد. دیدگاهی هم که در تفکر بهایی وجود دارد این نیست که شما حتما آن را به عنوان دین قبول کنید یا نه مهمتر از آن این است که هرکس به هر عقیده ای بتواند نظر خودش را مطرح کنید در این تاپیک هم در مورد جدایی دین از سیاست است شما اگر می خواهید تفکر بهایی در این مورد را نقد کنید مختارید و می تواند اگر معایبی در آن دید هاید مطرح نمایید .من و شما و بقیه
کسانی که در این تاپیک هستند نظراتمان را برای پیشرفت و احیای ایران مطرح می کنیم این کشور نه متعلق به بهاییان است نه مسلمانان نه لاییک ها و نه هیچ گروه دیگر ایران متعلق به همه ماست و همه حق داریم در مورد آن نظر بدهیم ممکن است در مسائلی هم با هم اختلاف نظر داشته باشیم اما حق نداریم به خاطر آن کل شخصیت و یک گروه را زیر سوال ببریم بهترین کار این است که نظرات و تفکرات را نقد کنیم.شما که تاکید بر استقلال پایگاه های مختلف تفکری و اجتماعی دارید اگر دیدگاهی از هر گروه را مخالف پیشرفت میبینید آن را مطرح کنید نه اینکه اسم و رسم یا دین بودن یا نبودن را نقد کنید.
ایراندوست
Tuesday 20 March 2007, 09:47PM
اشتباه نکنید.ما الان داریم بحث فلسفی می کنیم.یعنی اگر در این بحث یک عقیده را بی محتوا و خرافه مطرح می کنیم از نظر فلسفی است اما از نظر اجتماعی در جامعه ایران هر کس هر عقیده ایی داشته باشد مختار است.
karl poper
Tuesday 20 March 2007, 10:15PM
جناب ایراندوست اگر ممکن است منابعی که شما از آنها اطلاعاتی راجع به اعتقادات بهاییان کسب کرده اید را بیان نمایید .تا آنجایی که بنده راجع به این گروه تحقیق کرده ام (هم از لحاظ تاریخی و هم از لحاظ محتوی) به نتایجی غیر از نتیجه گیری شما رسیده ام البته احتمال ناقص بودن هر تحقیقی وجود دارد و بنده با کمال میل آماده دریافت دیدگاه شما هستم.البته اینکه بهاییت و بابیت به عنوان دین مطرح می شود دلیل خوبی برای بدبین بودن به آنها نمی تواند باشد.تعالیم 12 گانه بهاییان که در حدود 160 سال پیش در ایران مطرح شد نه تنها خرافه نیستند همان هایی است که شما غالبا از آنها به دفاع می پردازید.تعالیمی که بعضا همزمان با مطرح شدن در ایرن توسط یک شخص ایرانی در اروپای مترقی نیز قابل تصور نبودند.تحری حقیقت و ترک تعصبات جاهلیه- تساوی حقوق زن و مرد -قرار دادن تربیت فرزندان برای والدین به عنوان یک امر واجب-تشویق به انجام کسب و کار به جای تکدی .تشویق پیشرفت علم و صنعت-بیان برابری همه انسان ها از هر دین و عقیده نژاد -بیان دیدگاه های جدید به جای داستان ها و افسانه های گذشته-مطرح شدن اصل دموکراسی برای اولین بار توسط یک ایرانی-و...-همه مسائلی است که در زمان تاسیس این گروه(با هر اسمی که شما برای آن متصورید)برای هیچ کس قابل تصور نبود و امروز میبینیم که علت عقب افتادگیمان نیز چیزی به غیر از وجود خلاف این نظرات نبوده و نیست.آیا اینها خرافه هستند؟آیا مانع پیشرفت هستند؟غیر منصفانه است که شما به عنوان یک محقق با شنیدن نام دین بر هر چیز به کلی آن را بی محتوی بنمامید.
ایراندوست
Wednesday 21 March 2007, 12:58AM
اول اینکه باز تاکید می کنم اینجا بحث ما فلسفی است و گرنه از نظر سیاسی همه عقاید از جمله عقیده شما دوست گرامی باید در ایران ازاد باشند.یعنی اگر مثلا فردا من ریاست جمهور بودم بیشترین وسایل را برای کسانی فراهم می کنم که از نظر عقیده با انها مخالفم.
اما بر گردیم به بحث فلسفی خود.من در مقاله ایی در سایت هم میهن بحثی را باز کردم تحت عنوان دین عصر جدید.یعنی دینی که مختص امروز باشد با توجه به تمام نظرات فلسفی و عرفانی و علمی امروز جهان.ادرس سایت هم میهن=www.forum.hammihan.com
در مورد بهائیت خوب مگر این طور نیست که بهائیت می گوید که ما ادامه اسلام هستیم .خوب پس اگر کسی اسلام را قبول نداشته باشد ادامه انرا هم قبول ندارد.در ضمن من تحقیق زیادی در مورد بهائیت کرده ام از کتاب سه مکتوب میرزا اقا خان کرمانی که به نفع بهائیت نوشته تا نوشته های شهبازی که ضد ان است یا تحقیقات بهرام مشیری.همچنین برنامه تلوزیونی بهائیان در ماهواره را هم نگاه می کنم.
البته قبول دارم که خیلی بهتر از ادیان سنتی است اما باز ان چیزی نیست که فلسفه ارمانی در نظر دارد.
البته شاید برای دوران گذار از خرافات خوب باشد.اما باز مثلا در ان از حضرت بها الله صحبت می شود و باز بحث وحی وسط می اید و از این حرفها.(کتاب بیان)
karl poper
Wednesday 21 March 2007, 01:18AM
البته هدف از صحبت ها و فعالیت های همه ما زندگی مسالمت آمیز با عقاید مختلف در کنار یکدیگر وترویج برابری و ارزش های انسانی است که خوشبختانه در این مورد اتفاق نظر داریم و بقیه مسائل در فرع اینها قرار دارد و تبادل نظر بینمان نیز در راستای همین هدف خواهد بود.
در مورد منابعی که ذکر نمودید البته صادقانه بگویم بنده آنها را مطالعه نکرده ام .اما در مورد آقا خان کرمانی عرض کنم که ایشان بهایی نبودند بلکه بابی بودند.اما شما را به مطالعه منابع دیگر از جمله کتب نوشته شده توسط بهاییان دعوت می کنم.(اگر علاقه مند به این مسئله بودید نام آن ها را ذکر خواهم نمود).اما در مورد وحی تنها به این اکتفا می کنم که مفهوم وحی از دیدگاه بهاییان چیزی غیر از اعتقادات پیروان ادیان قبل از آن است که آن هم در صورت تمایل شما یا در تاپیکی دیگر و یا در همینجا و یا به صورت خصوصی خدمتتان عرض خواهم کرد.
در مورد ایده آل فلسفه و عرفان و علم امروز هم از لینکی که داده اید حتما استفاده می کنم از شما به خاطر این آدرس ممنونم.
ایراندوست
Wednesday 21 March 2007, 01:25AM
در بین کتابهایی که هر روز دانلود می کنم کتابهای زیادی هم در مورد بهائیت هست که البته هنوز در نوبت مطالعه ام قرار نگرفته که به زودی خواهم خواند.برای دانلود چنین کتابهایی در هر زمینه هم می توانید به سایت زیر بروید=
http://www.persianbooks2.blogspot.com (http://www.persianbooks2.blogspot.com)
که این سایت بالا یک گروه گوگلی هم دارد که اگر ایمیل خود را در ان گروه ثبت کنید هر روز کتابهای جدید به ایمیل شما فرستاده می شود.همچنین اگر در داخل ایران باشید کلی فیلتر شکن فرستاده می شود.
اما در مورد بحث بهائیت مثلا بهرام مشیری که یک محقق استاندارد است و در تلوزیونهای ماهواره ایی برنامه پر بیننده ایی دارد چندین برنامه مخصوص را به بررسی تاریخ باب و بهائیت اختصاص داد و حتی در ان برنامه از یکی از بهائیان دعوت نمود تا به سوالات پاسخ دهد.کاملا بی طرفانه و منصف.برای اشنایی با بهرام مشیری هم می توانید به سایت زیر بروید=
http://www.bahrammoshiri.com/farsi (http://www.bahrammoshiri.com/farsi)
daniyal
Wednesday 21 March 2007, 02:20AM
تعالیم 12 گانه بهاییان که در حدود 160 سال پیش در ایران مطرح شد نه تنها خرافه نیستند همان هایی است که شما غالبا از آنها به دفاع می پردازید.تعالیمی که بعضا همزمان با مطرح شدن در ایرن توسط یک شخص ایرانی در اروپای مترقی نیز قابل تصور نبودند.تحری حقیقت و ترک تعصبات جاهلیه- تساوی حقوق زن و مرد -قرار دادن تربیت فرزندان برای والدین به عنوان یک امر واجب-تشویق به انجام کسب و کار به جای تکدی .تشویق پیشرفت علم و صنعت-بیان برابری همه انسان ها از هر دین و عقیده نژاد -بیان دیدگاه های جدید به جای داستان ها و افسانه های گذشته-ا.
آیین اسلام در 1428 سال پیش از سوی یکتا خالق جهانیان تنها برای حفظ آبروی نوع بشر و اعتلای آن و نهادینه کردن عدالت اجتماعی - توسط محمد (ص) خاتم النبی - هدیه آورده شد .
و چقدر تاسف برانگیز است که آقایان بهاء و باب تازه در 160 سال پیش متوجه قسمتی ناچیزاز آن شده اند - ( آن هم به طور معوج ) انگار که این آقایان در 160 سال پیش تازه وارد کهکشان راه شیری شده بودند !!!!
چرا ؟ چونکه انگار این اسلام نبود که جلوی کشته شدن نوزادان دختر را گرفت ...
انگار این اسلام نبود که تمام مظاهر شرک و بت پرستی را درکعبه نابود کرد...
انگار این اسلام نسیت که می گوید تقلید در اعتقاد باطل است و انسان باید در حقیقت دین به ایمان برسد...
انگار این اسلام نیست که درجه و حرمت زنان را به نهایت ممکن رسانده - تاجایی که می گوید بهشت زیر پای مادران است .
انگار این اسلام نیست که میگوید به والدینتان احسان و نیکی روا دارید و با کودکانتان با نرمی و عطوفت برخورد نمایید ( فرزند صالح گلی از گلهای بهشت است ) مگر می شود هر باغبانی چنین گلی پرورش دهد؟!
انگار این اسلام نیست که پیامبرش - درود خدا بر او وخاندان مطهرش - بوسه بر دستان کارگری میزند و می گوید تا عرق کارگر خشک نشده مزدش را بپردازید.
انگار این اسلام نیست که پیامبرش سفارش کرد : به دنبال علم بروید هر چند که در دورترین نقاط جهان باشد ... و باز تاکید شده : زگهواره تا گور دانش بجوی .
انگار این اسلام نیست که می گوید همه انسانها از هر رنگ و تیره و نژاد در برابر آفریدگار یکتا یکسانند و نزدیکترین انسانها به خداوند با تقوا ترین آنهاست ولاغیر.
وانگار این اسلام نیست که درعلم فقه اش برای همگام سازی - احکام ثانویه را در خود دارد.
با این تفاسیر فکر میکنید آقایان بهاء و باب کجای کاربوده اند ؟!!
karl poper
Wednesday 21 March 2007, 03:27AM
البته در اسلام هم احکامی شبیه به ابنها وجود دارد اما این احکام نیاز به تکمیل دارند مثلا:
چرا ؟ چونکه انگار این اسلام نبود که جلوی کشته شدن نوزادان دختر را گرفت ...
انگار این اسلام نیست که درجه و حرمت زنان را به نهایت ممکن رسانده - تاجایی که می گوید بهشت زیر پای مادران است .
البته جلوی زنده بگور کردن دختران را در آن زمان گزفتن کار بزرگی بوده اما از آن تا تساوی حقوق زن و مرد 1428 سال تفاوت است.بهشت زیر پای مادران است چه معنی میدهد؟اگر زنی بچه دار نشد از بهشت محروم می شود؟ البته اسلام پیشرفتی در افکار اعراب آن زمان که هیچ حقی برای زن در نظر نمی گرفتند ایجاد کرد .آن را از صفر به نصف رساند.
انگار این اسلام نبود که تمام مظاهر شرک و بت پرستی را در نابود کرد...
البته اسلام بت های اعراب جاهلیه را از بین برد اما اولا یکتا پرستی در ادیان قبل هم مطرح شده بود ثانیا با گذشت زمان و افول دین بت های جدید جای آن بتها را گرفته اند که برای از بین رفتن آنها نیاز به یادآوری است.
انگار این اسلام نسیت که می گوید تقلید در اعتقاد باطل است و انسان باید در حقیقت دین به ایمان برسد...
البته اسلام تقلید در اصول را منع کرده و این تنها نیمی از راه است زیرا امروزه تقلید در فروع نیز قابل قبول نیست وبرای مومن بودن نیازی به واسطه نیست عقل هرکس مرجع خودش است.
انگار این اسلام که میگوید به والدینتان احسان و نیکی روا دارید و با کودکانتان با نرمی و عطوفت برخورد نمایید ( فرزند صالح گلی از گلهای بهشت است ) مگر می شود هر باغبانی چنین گلی پرورش دهد؟!
البته در زمانی که اعراب دختران خود را زنده به گور می کردند و با بچه ها بد رفتاری می کردند تاکید بر عطوفت با ایشان قدم موثری بود اما وجوب تربیت صحیح چیزی غیر از عطوفت است.
انگار این اسلام نبود که پیامبرش - درود خدا بر او وخاندان مطهرش - بوسه بر دستان کارگری میزند و می گوید تا عرق کارگر خشک نشده مزدش را بپردازید.
انگار این اسلام نبود که پیامبرش سفارش کرد : به دنبال علم بروید هر چند که در دورترین نقاط جهان باشد ... و باز تاکید شده : زگهواره تا گور دانش بجوی .
البته بالا بردن مقام کارگر در آن زمان و تشویق به کسب علم در هر نقطه ای قابل ستایش است اما تشویق به کسب علوم و صنایعی که به دیگران سودی می رسانند (نه علومی که از حرف شروع و به حرف ختم می شوند وامروزه در کشورمان رایج است) منع تکدی و حرام کردن برده داری تشویق به شرکت در امور اجتماعی از هر قشر(نه اینکه خیلی از امور مختص گروهی خاص شود) و...مسایلی است که با دست بوسی کارگر تفاوت دارد.
انگار این اسلام نیست که می گوید همه انسانها از هر رنگ و تیره و نژاد در برابر آفریدگار یکتا یکسانند و نزدیکترین انسانها به خداوند با تقوا ترین آنهاست ولاغیر
ابته دردیدگاه اسلامی حدی به نام دین وجود دارد و کسانی که خارج از اسلام هستند قابل قیاس با مسلمانان نیستند اما امروزه دین هم نمی تواند تعیین انسانیت کند برای همین در دیدگاه بهایی تاکید می شود که ((همه بار یک دارید و برگ یک شاخصار))
وانگار این اسلام نیست که درعلم فقه اش برای همگام سازی - احکام ثانویه را در خود دارد.
در علم فقه راجع به عصای موسی و کشتی نوح و ریختن ستارگان و داستان های اینچنینی که صرفا سمبلیک و در حد فهم مردم نابالغ است (که البته در آن زمان به جا بود) چه توضیحی وجود دارد به جز اینکه یک روز اژداهای موسی 1 سر است و روز دیگر 2 سر.
ایراندوست
Wednesday 21 March 2007, 03:41AM
راستی این قضیه نوح خیلی خنده دار شده.اول اینکه مثلا ما فقط بیش از هزار گونه مورچه داریم.ایا نوح از هر گونه یک جفت برداشت؟!
دوم اینکه مثلا چرا نامی از حیواناتی مثل کانگورور برده نشده؟(چون نویسنده این کتابها هیچ خبری از وجود اسرتالیا نداشته است!)
سوم اینکه تکلیف این همه حیوان که در طول تاریخ منقرض شدند چی؟
چهرام تکلیف دایناسورها چی می شود؟!
پنجم خوب خدا دوباره خلق می کرد زحمت نوح نمی شد!
daniyal
Wednesday 21 March 2007, 05:07AM
تساوی حقوق زن و مرد یعنی چی ؟ _ ( اگر دین ندارید آزاده باشید )
چطور متوجه نیستید بهشت زیر پای مادران است یعنی چه؟ تعریفتان از حقوق چیست ؟
حقوق فردی و حقوق اجتماعی چگونه مشخص می گردد ؟
آیا رعایت حقوق فردی افراد مستلزم عدم رعایت حقوق اجتماعی است و یا برعکس این قضیه صادق است؟ از منطق چه می دانید ؟ از سفسطه چطور ؟
صبح
Wednesday 21 March 2007, 12:28PM
راستی این قضیه نوح خیلی خنده دار شده.اول اینکه مثلا ما فقط بیش از هزار گونه مورچه داریم.ایا نوح از هر گونه یک جفت برداشت؟!
دوم اینکه مثلا چرا نامی از حیواناتی مثل کانگورور برده نشده؟(چون نویسنده این کتابها هیچ خبری از وجود اسرتالیا نداشته است!)
سوم اینکه تکلیف این همه حیوان که در طول تاریخ منقرض شدند چی؟
چهرام تکلیف دایناسورها چی می شود؟!
پنجم خوب خدا دوباره خلق می کرد زحمت نوح نمی شد!
به اعتقاد دانشمندان زمين روزي بطور كامل با آب پوشانده شده بوده است و در تمامي نقاط كره زمين رسوبهاي ناشي از پائين آمدن سطح آب وجود دارد .... حال بايد از شما پرسيد كه اين مورچهها آنموقع كجا بودند :) آيا اگر بگوئيم شما نميتوانيد ... خدا هم بايد نتواند ؟ و آيا اين "بايد" ... همان جهل نيست ؟
برنابا جوینده
Wednesday 21 March 2007, 09:09PM
درود بر شما،
من اصلا کاری به این دین و فلان مذهب الان ندارم! ... آنچه که به نظر من، باید در وحله اول در نظر گرته بشه اینه که: دین و حکومت هر دوشون باید «مردمی» باشند.
البته «مردمی» بودن به آن معنا نیست که دینی باشه یا حکومتی باشه که محتواش و مفاهیمش رو مردم تعیین کنند یا به سلیقهی مردم باشه. نه! ... یک دین مردمی یعنی دینی که مردم خودشون اون رو خواستن، رفتن طرفش! یک حکومت مردمی هم یعنی این!
حال این وسط یک چیزی یک پدیدهای، یک شترمرغ حمال و پرندهای ...، بهوجود اومده بنام: «مردمسالاری دینی»! به نظر من این عبارت، یک عبارتِ متناقض هست. حکومت یا دینی هست یا مردمسالار. حکومت «مردمسالار د&