نمايش نسخه نهائي : تحريف تشيع
doctor
Thursday 13 February 2003, 11:47PM
سلام
چند سال است كه حمله هاي جدي عليه مذهب تشيع در حال صورت گرفتنه كه متاسفانه خيلي از مردم ساده لوح از ان در حال تبعيت هستند
دشمنان سياسي ، دشمنان مذهبي و ... همه در صدد مذهب تشيع هستند كه بعضي از انها به ظاهر شيعه هستند و اين جنبه موضوع خيلي خطرناكتر از بقيه است...
من الان نمي خواهم صراحتا از كسي نام ببرم اما اميدوارم شما اين چنين اشخاصي را شناخته و نام ببريد...
mehreiran
Friday 14 February 2003, 02:32PM
نوشته شده بوسيله doctor
سلام
چند سال است كه حمله هاي جدي عليه مذهب تشيع در حال صورت گرفتنه كه متاسفانه خيلي از مردم ساده لوح از ان در حال تبعيت هستند
دشمنان سياسي ، دشمنان مذهبي و ... همه در صدد مذهب تشيع هستند كه بعضي از انها به ظاهر شيعه هستند و اين جنبه موضوع خيلي خطرناكتر از بقيه است...
من الان نمي خواهم صراحتا از كسي نام ببرم اما اميدوارم شما اين چنين اشخاصي را شناخته و نام ببريد...
بسم الله الرحمن الرحيم
؟؟؟؟؟؟
بهزاد
Friday 14 February 2003, 11:34PM
منظورت همون هاست كه ميگن نماز بي ولاي او (ولايت فقيه) عبادتيست بي وضو؟
يا اونهايي كه اگه آقا بگه ماست رو سياه ميبينن؟
يا...
doctor
Sunday 16 February 2003, 12:11AM
نوشته شده بوسيله mehreiran
بسم الله الرحمن الرحيم
؟؟؟؟؟؟
محسن كديور ماهنامه كيان بهمن 77
معصومين(ع) فقط در كليات و اصول اسوه اند نه در فروع و جزئيات!!!!!!!!!!
eesa
Wednesday 19 February 2003, 03:05PM
نوشته شده بوسيله doctor
سلام
بنام حقيقت
ميشه بگين تشيع چي داره كه دشمنا به اون حمله كنن ؟
اگه قسمت دستشويي و توالت و اين چيزاشو بردارين چي از تشيع ميمونه ؟ ...فكر ميكنم نحوه صحيح روزه خوني و تو سر زدن و صورت را چگونه بيشتر در هم كردن باشه !!!!
خدا رو ول كردي به جز پرداختي ....
چي گيرتون مياد از سني و شيعه بازي ؟
montazer
Wednesday 19 February 2003, 03:25PM
نوشته شده بوسيله eesa
بنام حقيقت
اگه قسمت دستشويي و توالت و اين چيزاشو بردارين چي از تشيع ميمونه ؟ ...فكر ميكنم نحوه صحيح روزه خوني و تو سر زدن و صورت را چگونه بيشتر در هم كردن باشه !!!!
با سلام و خوش امد گويي
ببخشيد جناب عيسي
شما كه مذهب تشيع و شيعه رو نمي شناسي در موردش اين جوري نظر ندين لطفا . شايد خيلي ها ادعاي شيعه (پيرو ) بودن رو بكنن ولي شيعه واقعي كمه . اگر كمي در مذهب تشيع تحقيق بكني ( تو كويت هم شيعه كم نيست ) مي بيني كه هر چي گفته شده براي نزديك شدن به خداست . هر چند شايد درك اون به زمان احتياج داشته باشه .
البته فكر كنم يكي از دوستان توضيحاتي پيرامون بعضي از مسائل در تاپيك ديگه اي بهتون دادن .
ما كه بدون دليل حرفي از مسيح عليه السلام و مسيحيت نمي زنيم اميدوارم شما هم همين طور باشيد .
يا حق
eesa
Wednesday 19 February 2003, 06:12PM
نوشته شده بوسيله montazer
با سلام و خوش امد گويي
ببخشيد جناب عيسي
شما كه مذهب تشيع و شيعه رو نمي شناسي در موردش اين جوري نظر ندين لطفا . شايد خيلي ها ادعاي شيعه (پيرو ) بودن رو بكنن ولي شيعه واقعي كمه . اگر كمي در مذهب تشيع تحقيق بكني ( تو كويت هم شيعه كم نيست ) مي بيني كه هر چي گفته شده براي نزديك شدن به خداست . هر چند شايد درك اون به زمان احتياج داشته باشه .
البته فكر كنم يكي از دوستان توضيحاتي پيرامون بعضي از مسائل در تاپيك ديگه اي بهتون دادن .
ما كه بدون دليل حرفي از مسيح عليه السلام و مسيحيت نمي زنيم اميدوارم شما هم همين طور باشيد .
يا حق
بنام دوست
ممنونم از بابت خوش آمد گويي
من 26 سال ايران زندگي كردم و در شناسنامه من دين اسلام زده شده و از شيعيان هم هستم ...من مسيحي نيستم ..در واقع من خدا ميپرستم و افسار دين به خودم نزدم .... من هر 2 ماه يا 3 ماه به خاطر كارم در كشورهاي مختلفي هستم ... نه فقط مسيحيت بلكه درباره همه اديان تحقيق مفصلي كردم ....
تشيع واقعا همون چيزيه كه نوشتم !!! براي من توصيفش كنيد
doctor
Wednesday 19 February 2003, 08:11PM
آقا عيسي من منظور شما رو از اين حرفاتون نمي فهمم!!!
ولي بايد به شما عرض كنم كه اين حرفاتون اصلا به هم ديگه ربطي نداره . از طرفي به مذهب شيعه كه كاملترين مذهب در ميان اديان و مذاهب ديگر است توهين مي كنيد و بعد مياييد و مي گو ييد كه من شيعه هستم!!!
اگر واقعا شيعه باشيد منظور من هم (تحريف تشيع) با شما و امثال شما بوده چون شما و امثال شما حرفهايشان هيچ كدام با يكديگر تطابقت ندارد. از طرفي ادعاي شيعه بودن را ميكنن و بعد...
لطفا ديگر اگر خواستيد نظري بديد بدون هيچ گونه توهيني باشد .
eesa
Thursday 20 February 2003, 10:59AM
نوشته شده بوسيله doctor
آقا عيسي من منظور شما رو از اين حرفاتون نمي فهمم!!!
ولي بايد به شما عرض كنم كه اين حرفاتون اصلا به هم ديگه ربطي نداره . از طرفي به مذهب شيعه كه كاملترين مذهب در ميان اديان و مذاهب ديگر است توهين مي كنيد و بعد مياييد و مي گو ييد كه من شيعه هستم!!!
اگر واقعا شيعه باشيد منظور من هم (تحريف تشيع) با شما و امثال شما بوده چون شما و امثال شما حرفهايشان هيچ كدام با يكديگر تطابقت ندارد. از طرفي ادعاي شيعه بودن را ميكنن و بعد...
لطفا ديگر اگر خواستيد نظري بديد بدون هيچ گونه توهيني باشد .
بنام دوست
شايد بايد بيشتر توضيح ميدادم ... بله من مثلا شيعه هستم اما فقط خدا ميپرستم نه دين !!! از شما خواستم در مورد حرفهاي من توضيح بدين چون واقعا ايا غير از ايني بود كه من گفتم ؟
خدا ا گفته انسان را ازاد آفريدم ..شايد من در يك خانواده مسلمان بدنيا اومدم اما اجازه انتخاب به من داده شده و با سالها تلاش به نتيجه هاي واقعي رسيدم كه بدون كمك خدا امكانش نبود ....
doctor
Saturday 22 February 2003, 12:05PM
آقا عيسي من نمي دانم شما چرا شيعه شديد!!! چون خيلي از دينهاي ديگه هم خدا رو مي پرستن و خيلي هم به خداشون اعتقاد دارن .
خب شما اگه قرار بود كه فقط خدارو بپرستيد و به چيزهاي ديگه توجه نداشته باشيد خب بريد مسيحي يا يهودي بشيد چون اونا حداقل ديگه احكام ندارن.(البته انجيل يا تورات اصلي يعني غير منحرف هم احكامي دارد كه شبيه دين ماست اما در اثر تحريف آنها اينگونه شدند)
eesa
Tuesday 25 February 2003, 12:49PM
نوشته شده بوسيله doctor
آقا عيسي من نمي دانم شما چرا شيعه شديد!!! چون خيلي از دينهاي ديگه هم خدا رو مي پرستن و خيلي هم به خداشون اعتقاد دارن .
خب شما اگه قرار بود كه فقط خدارو بپرستيد و به چيزهاي ديگه توجه نداشته باشيد خب بريد مسيحي يا يهودي بشيد چون اونا حداقل ديگه احكام ندارن.(البته انجيل يا تورات اصلي يعني غير منحرف هم احكامي دارد كه شبيه دين ماست اما در اثر تحريف آنها اينگونه شدند)
بنام خدايم
من شيعه نشدم و با اديان هم كاري ندارم .
صبح
Tuesday 25 February 2003, 04:38PM
سلام بر بندگان صالح خدا
ما هم فقط خدا را مي پرستيم ، فقط و فقط ... اوست يكتا و توانا و پروردگار جهانيان ...
اما پرستش خدا ، هدفي دارد ... شما كه معتقد نيستيد خدا به پرستش ما نياز دارد ؟ اگر مجالي يافتيد ، خواهشمندم بفرمائيد ، چرا خدا را مي پرستيد ؟
ما خدا را مي پرستيم ، كه ساخته شويم ، و بفهميم در اين وانفساي زندگي كسي جز او نيست كه دستمان را بگيرد. ما خدا را مي پرستيم ، تا به او بپيونديم و او را درك كنيم .
پيوستن به خدا ، ازلي شدن ، شرايطي دارد ... صفات خدا در بنده صالح خدا وجود دارد ... ، ما با پرستش خدا روح خدا را در وجودمان زنده مي كنيم ... ( و نفخت فيه من روحي ) ... سخن خدا را اجرا مي كنيم ، و ايمان داريم ، قرآن سخن خدا است .
قرآن ... مسلمانها را به عمل فرا مي خواند ... به جهاد و مقاومت ... تا عزت خداوندي كه حسين (ع) تجلي اين صفت روحاني است زنده باشد ... و فرشتگان جواب سوالشان را در مورد خلق انسان بگيرند ... فرشتگان بايد خداي را عبادت كنند ... وقتي خدا انسان را خلق كرد ... ، فرشتگان گفتند : خدايا ما هستيم ، تو را عبادت مي كنيم ... چرا او كه تجربه شده است را آفريدي ؟ ... خدا گفت ، من چيزي مي دانم كه شما نمي دانيد ... !
عيسي جان ... فرشتگان بودند ... خدا را پرستش مي كردند ... ، ما پس چكاره ايم ؟ ما اختيار عمل داريم ... و اين عمل انسان است كه هويت وجودي او را نشان مي دهد ... (ببينيم چه مي كند ... ) ... ببينيم محمد(ص) مي شود ؟
بدان كه ما نمايندگان تام الاختيار خدا بر روي زمين هستيم ... و وظيفه ما محدود به پرستش نمي شود .
صبح
Tuesday 25 February 2003, 04:42PM
نوشته شده بوسيله eesa
بنام خدايم
من شيعه نشدم و با اديان هم كاري ندارم .
السلام علي عباد الله الصالحين
چه كسي گفته است (خدا را بپرستيد؟)
اين را دينهاي توحيدي مي گويند ... ! شما چرا فقط جمله اول اينها را گرفته ايد ؟
eesa
Thursday 27 February 2003, 11:30AM
نوشته شده بوسيله صبح [/i]
سلام بر بندگان صالح خدا
ما هم فقط خدا را مي پرستيم ، فقط و فقط ... اوست يكتا و توانا و پروردگار جهانيان
بنام خدايم
پس چرا براي گرفتن جواب به امامان متوسل ميشين ؟
چرا مستقيم با خدا حرف نميزنين ؟
ميخوام پايخ شما رو بدونم
اما پرستش خدا ، هدفي دارد ... شما كه معتقد نيستيد خدا به پرستش ما نياز دارد ؟ اگر مجالي يافتيد ، خواهشمندم بفرمائيد ، چرا خدا را مي پرستيد ؟
ما خدا را مي پرستيم ، كه ساخته شويم ، و بفهميم در اين وانفساي زندگي كسي جز او نيست كه دستمان را بگيرد. ما خدا را مي پرستيم ، تا به او بپيونديم و او را درك كنيم .
بنام خدايم
نياز .... نه چون خداوند بي نيازه خداوند رو ميپرستم براي نعمتهايي كه به من ميده به تكاملي كه در من ايجاد كرده و حجاب اين جهان رو از چشمان من گرفت .... هر كسي خداي خودش رو بايد با زبان خودش دعا كنه نه با زباني كه نميشناسه ... براي مثال ميتونين به شعر موسي وشبان مولانا مراجعه كنيد ...
پيوستن به خدا ، ازلي شدن ، شرايطي دارد ... صفات خدا در بنده صالح خدا وجود دارد ... ، ما با پرستش خدا روح خدا را در وجودمان زنده مي كنيم ... ( و نفخت فيه من روحي ) ... سخن خدا را اجرا مي كنيم ، و ايمان داريم ، قرآن سخن خدا است .
كاملا حرفاتون رو قبول دارم
قرآن ... مسلمانها را به عمل فرا مي خواند ... به جهاد و مقاومت ... تا عزت خداوندي كه حسين (ع) تجلي اين صفت روحاني است زنده باشد ... و فرشتگان جواب سوالشان را در مورد خلق انسان بگيرند ... فرشتگان بايد خداي را عبادت كنند ... وقتي خدا انسان را خلق كرد ... ، فرشتگان گفتند : خدايا ما هستيم ، تو را عبادت مي كنيم ... چرا او كه تجربه شده است را آفريدي ؟ ... خدا گفت ، من چيزي مي دانم كه شما نمي دانيد ... !
بنام خدايم
من سوالي دارم ..
دليل شما براي جنگيدن حسين چي بود ؟
من اينطوري فكر ميكنم كه جهاد حتما نبايد جنگ و خون ريزي باشه
عيسي جان ... فرشتگان بودند ... خدا را پرستش مي كردند ... ، ما پس چكاره ايم ؟ ما اختيار عمل داريم ... و اين عمل انسان است كه هويت وجودي او را نشان مي دهد ... (ببينيم چه مي كند ... ) ... ببينيم محمد(ص) مي شود ؟
بدان كه ما نمايندگان تام الاختيار خدا بر روي زمين هستيم ... و وظيفه ما محدود به پرستش نمي شود .
بنام خدايم
صبح عزيز ... پرستش حقيقي و عشق واقعي به خدا چيزي نيست كه آن را تقليد كنيم ... من و تو ازاذ آفريده شده ايم براي يافتن خدا با چيزهايي كه از تاريخ امده نه براي تكرار تاريخ .... پيامبري اومد براي شناساندن خدا نه گذاردن دين براي يافتن خدا !!!
حرفهاي اونها فقط براي نشان دادن راه بود نه ماندن و درجا زدن در راه ..
فكر نكن من دين مسيحيت رو قبول دارم من قرآن و انجيل رو پذيرفتم و تورات رو اما دين مسيحيت رو هم با اينكه خيلي برتريها داره نسبت به اسلام و حتي كاستي باهاش مشكل دارم يعني دليلي نميبينم تا من هستم و ميدونم كه خدا براي يافتنش منو راهنمايي ميكنه احتياجي به دين ندارم
ميخوام حرفهاي تو رو هم بشنوم ..
ديوونه
Thursday 27 February 2003, 12:24PM
نوشته شده بوسيله eesa
بنام خدايم
من سوالي دارم ..
..
دوست عزيز عيسي..
تا اينجا همه صحبتهاي شما رو خوندم....ولي ظاهرا فقط شما خدا رو قبول داري...ولي به هيچ كدوم از گفته هاش كاري نداري...فقط صرفا هي ميگي به نام خدايم..به نام خدايم...
آخه تو هنوز نميدوني كه امام حسين جنگيد يا مقاومت كرد؟؟!؟!؟!:confused:
صبح
Thursday 27 February 2003, 01:02PM
سلام بر بندگان صالح خدا
بنام خدايم
پس چرا براي گرفتن جواب به امامان متوسل ميشين ؟
چرا مستقيم با خدا حرف نميزنين ؟
ميخوام پايخ شما رو بدونم
اين در قرآن به صراحت ذكر شده ...
شايد بشه گفت به همون دليلي كه در بسياري از فرمهاي ثبت نام ، شما (معرف) دارين ... البته اين مفهوم ابدا (منطبق نيست).
بنام خدايم
نياز .... نه چون خداوند بي نيازه خداوند رو ميپرستم براي نعمتهايي كه به من ميده به تكاملي كه در من ايجاد كرده و حجاب اين جهان رو از چشمان من گرفت .... هر كسي خداي خودش رو بايد با زبان خودش دعا كنه نه با زباني كه نميشناسه ... براي مثال ميتونين به شعر موسي وشبان مولانا مراجعه كنيد ...
خدا به (تشكر) انسان هم نياز ندارد ... خدا به هيچ چيز انسان نياز ندارد ... اينها فقط براي اعتلاي (خود) انسان است . اعمالي كه انسان ساز است و در دين خدا آمده است .
بنام خدايم
من سوالي دارم ..
بهمان دليلي كه حسين (ع) غذا مي خورد ... ، جنگ هم كرد ... ، در نگاهي ، ذلت يعني گشنگي ... و در آخر هم فنا .... ، عزت ، احتياج انسان است ... دستور دين و خدا است ... و فناي ذلتبار ، براي انساني كه خداوند موهبت (اختيار) را به او داده است ، قابل تحمل نيست ... بهمين دليل ، حسين قيام كرد... تا موهبت الهي (عزت) از او گرفته نشود ... و قيام آخر راه نيست ... و اين كشته شدن آخر راه نيست ... و آغاز يك خيزش است كه عشق به خداوند را ... و دين خدا را ... حفظ مي كند .
بنام خدايم
صبح عزيز ... پرستش حقيقي و عشق واقعي به خدا چيزي نيست كه آن را تقليد كنيم ...
پرستش عمليست عاشقانه و قلبي و غير قابل تقليد ... :)
اما عمل انسان ، چيزيست دست يافتني كه بر اساس اصول دين حق برگزيده مي شود ... آيا اگر معبود بگويد : از خدا و رسول و اولي الامر اطاعت كنيد ، اطاعت نمي كنيد ؟ آنگاه اين چه پرستشي است ؟ اين چه عشقي است ؟
من و تو ازاذ آفريده شده ايم براي يافتن خدا با چيزهايي كه از تاريخ امده نه براي تكرار تاريخ .... پيامبري اومد براي شناساندن خدا نه گذاردن دين براي يافتن خدا !!!
آيا در وجود خداي آفريننده آسمانها و زمين شكي هست ؟ خير !! اين مرحله اول ...
منظورتون رو از تكرار تاريخ متوجه نميشم .
حرفهاي اونها فقط براي نشان دادن راه بود نه ماندن و درجا زدن در راه ..
حرفهاي مسيح (ع) براي نشان دادن راه بود ... اما مسيح ، امام نبود ، حكومت نمي خواست ... پيامبر با امام تفاوت دارد ... پيامبر راه را نشان مي دهد ، امام حركت مي دهد .
پيامبر اسلام امام بود ، پيامبر هم بود ...
فكر نكن من دين مسيحيت رو قبول دارم من قرآن و انجيل رو پذيرفتم و تورات رو اما دين مسيحيت رو هم با اينكه خيلي برتريها داره نسبت به اسلام و حتي كاستي باهاش مشكل دارم يعني دليلي نميبينم تا من هستم و ميدونم كه خدا براي يافتنش منو راهنمايي ميكنه احتياجي به دين ندارم
ميخوام حرفهاي تو رو هم بشنوم ..
اگر شما قبول داشته باشي كه قرآن ، كلام خداست ... ، آيا به حرف خدا گوش نمي كني ؟ آيا به فرمايشان آنكه كه ميپرستي عمل نمي كني ؟ اگر بگويد : در راه خدا انفاق كنيد ، نماز بخوانيد ، جهاد كنيد ، ديگران را از منكر نهي كنيد و به معروف هدايت كنيد ... و ... صدها دستوري كه از آن كتاب سرچشمه مي گيرد ، عمل نمي كني ؟ پس اين چه عشقي مي شود ؟
eesa
Thursday 27 February 2003, 03:12PM
نوشته شده بوسيله صبح [/i]
[B]سلام بر بندگان صالح خدا
اين در قرآن به صراحت ذكر شده ...
شايد بشه گفت به همون دليلي كه در بسياري از فرمهاي ثبت نام ، شما (معرف) دارين ... البته اين مفهوم ابدا (منطبق نيست).
بنام خدايم
لطفا دقيقا آيه اي كه بيان شده رو بگيد كه گفته به جاي من از امامان خود طلب كمك كنيد !!!!
بعضي مواقع خود انسان فرم رو بدون معرف پيدا ميكنه ..يعين در خيلي از مواقع ..
خدا به (تشكر) انسان هم نياز ندارد ... خدا به هيچ چيز انسان نياز ندارد ... اينها فقط براي اعتلاي (خود) انسان است . اعمالي كه انسان ساز است و در دين خدا آمده است .
بنام خدا
خدمتتون عرض كردم كه خدا بي نيازه تكرار لازم نبود !
در دين نحوه آموزش اومده نه ....
شما وقتي هندسه ياد ميگيري خود كتاب رو هميشه ميگيري دستت براي اينكه تا آخر عمر باهات باشه و تا چيزي خواستي بازش كني و بخونيش ؟
بهمان دليلي كه حسين (ع) غذا مي خورد ... ، جنگ هم كرد ... ، در نگاهي ، ذلت يعني گشنگي ... و در آخر هم فنا .... ، عزت ، احتياج انسان است ... دستور دين و خدا است ... و فناي ذلتبار ، براي انساني كه خداوند موهبت (اختيار) را به او داده است ، قابل تحمل نيست ... بهمين دليل ، حسين قيام كرد... تا موهبت الهي (عزت) از او گرفته نشود ... و قيام آخر راه نيست ... و اين كشته شدن آخر راه نيست ... و آغاز يك خيزش است كه عشق به خداوند را ... و دين خدا را ... حفظ مي كند .
دوباره تكرار ميكنم سوالمو ... كجاي قرآن گفته بعد از محمد امامان بايد ادامه دهنده راه او باشند... ايا از همه خواسته شده يا تعدادي ؟
پرستش عمليست عاشقانه و قلبي و غير قابل تقليد ... :)
اما عمل انسان ، چيزيست دست يافتني كه بر اساس اصول دين حق برگزيده مي شود ... آيا اگر معبود بگويد : از خدا و رسول و اولي الامر اطاعت كنيد ، اطاعت نمي كنيد ؟ آنگاه اين چه پرستشي است ؟ اين چه عشقي است ؟
بنام خدايم
عمل انسان بر اساس كردار لو سنجيده ميشود ...ذر قرآن امده مسلمان باشيد و اسلام بياوريد ... اسلام يعني تسليم شدن در برابر امر خداوند ....
پس خوشا بحال كسي كه تسليم امر او شود بواسطه تعاليم قرآن -انجيل و تورات ...
عزيزم ... كجاي كتب آسماني امده پيرو امامان بعد از پيامبران خود باشيد ؟
عشق را بايد جستجو كرد ... در تاريخ گذشته نيست من و تو در حال زندگي ميكنيم با روش حال بايد عشق را پيدا كنيم نه با خوردن نان جو يا نشستن بر زمين .... !!!
آيا در وجود خداي آفريننده آسمانها و زمين شكي هست ؟ خير !! اين مرحله اول ...
منظورتون رو از تكرار تاريخ متوجه نميشم .
در بالا منظورم رو توضيح دادم
حرفهاي مسيح (ع) براي نشان دادن راه بود ... اما مسيح ، امام نبود ، حكومت نمي خواست ... پيامبر با امام تفاوت دارد ... پيامبر راه را نشان مي دهد ، امام حركت مي دهد .
پيامبر اسلام امام بود ، پيامبر هم بود ...
بنام خدايم
براي بار چندم ..مدرك الهي بياوريد براي ادامه راه امامان ...
اگر شما قبول داشته باشي كه قرآن ، كلام خداست ... ، آيا به حرف خدا گوش نمي كني ؟ آيا به فرمايشان آنكه كه ميپرستي عمل نمي كني ؟ اگر بگويد : در راه خدا انفاق كنيد ، نماز بخوانيد ، جهاد كنيد ، ديگران را از منكر نهي كنيد و به معروف هدايت كنيد ... و ... صدها دستوري كه از آن كتاب سرچشمه مي گيرد ، عمل نمي كني ؟ پس اين چه عشقي مي شود ؟
بنام خدايم
قرآن را قبول دارم به خاطر خدايي بودنش و به حرف خدا هم گوش ميكنم چئن بايد اينطور باشه .... انفاق كردن در همه كتب آسماني آمده و بايد انجام دهم ..نماز را ميخوانم زيرا در كلمه نماز يعني عبادت پس راهي خاص براي عبادت تعيين نشده بلكه عبادت خواسته شده با زبان خودم با رسم خودم و با روشي كه مي خواهم با عشقم صحبت كنم ...جهادي كه خون پديد آورد .خير .................. امر به معروف و نهي از منكر را خداوند توصيه كرده اما چون گفته در قرآن حاجتم را با بندگانم تمام كردم نيازي به اجبار نيست هر كسي خواست بپذيرد هر كس هم خير ....
با تفنگ و شلاق و جريمه نقدي كجاي تاريخ امر بمعروف كردند ؟
عاشق خود بايد عشق را بيابد نه به آن اموش دهند كه اين حتما عشق تو براي زنده بودن !!!
5 saleh
Thursday 27 February 2003, 11:14PM
سلام علي من اتبع الهدي
جناب عيسي
اگه قران رو قبول داري پس بر عكس نظرات قبليت پيامبر را هم قبول داري
پس صحبتاي ايشون رو هم قبول داري از منابع خودمون نميگم برو مال سني ها رو ببين نميدوني كجا بري از كتاب شبهاي پيشاور پيدا كن
در قران مطالب زيادي به اين موضوع بر ميگرده تاويل وتفسير و قبول نداري كه هيچي ولي در زمان خود پيامبر اين موضوع انقدر هويدا بوده كه كسي شك نداشته بعد از ايشون با طرفندهاي دشمنان اين موضوع كمرنگ شد اما نه براي حق جويان :smile38: خداوند بزرگ هيچگاه بندگان خود را بي رهبر و راهنما رها نميكند فرد معصومي كه به علم الهي متصل است و ما بايد براي رسيدن به خدا به انها متصل شويم چون خودش از ما خواسته واين نفس ماست كه ما رو از پيروي انها باز ميداره اگر خوب بنگريم
الهي بنگريم همين
eesa
Saturday 1 March 2003, 11:23AM
نوشته شده بوسيله 5 saleh
سلام علي من اتبع الهدي
جناب عيسي
اگه قران رو قبول داري پس بر عكس نظرات قبليت پيامبر را هم قبول داري
پس صحبتاي ايشون رو هم قبول داري از منابع خودمون نميگم برو مال سني ها رو ببين نميدوني كجا بري از كتاب شبهاي پيشاور پيدا كن
در قران مطالب زيادي به اين موضوع بر ميگرده تاويل وتفسير و قبول نداري كه هيچي ولي در زمان خود پيامبر اين موضوع انقدر هويدا بوده كه كسي شك نداشته بعد از ايشون با طرفندهاي دشمنان اين موضوع كمرنگ شد اما نه براي حق جويان :smile38: خداوند بزرگ هيچگاه بندگان خود را بي رهبر و راهنما رها نميكند فرد معصومي كه به علم الهي متصل است و ما بايد براي رسيدن به خدا به انها متصل شويم چون خودش از ما خواسته واين نفس ماست كه ما رو از پيروي انها باز ميداره اگر خوب بنگريم
الهي بنگريم همين
بنام خدايم
نميدونم چرا شما هميشه نميتونين حرفاتون رو با مدرك ثابت كنيد ..
چند بار بايد بگم كه از قرآن براي من ايه بياوريد ....آيه بياوريد ...آيه بياوريد كه نوشته بعد از پيامبران امامان را پيروي كنيد .... ا ي ه
من پيامبران رو قبول دارم و داشتم نميدونم كجا گفتم قبولشون ندارم !!
تفسير رو بيخيال مثلا تفسير خميني از اسلام بيشترش به نوع توالت رفتن برميكرده تا به خدا رسيدن ...
بهزاد
Monday 3 March 2003, 01:08AM
نوشته شده بوسيله eesa
نميدونم چرا شما هميشه نميتونين حرفاتون رو با مدرك ثابت كنيد ..
چند بار بايد بگم كه از قرآن براي من ايه بياوريد ....آيه بياوريد ...آيه بياوريد كه نوشته بعد از پيامبران امامان را پيروي كنيد .... ا ي ه
يا ايها الذين آمنوا اطيعوا الله و اطيعوا الرسول و اولي الامر منكم
بدون شرح
eesa
Monday 3 March 2003, 12:33PM
نوشته شده بوسيله بهزاد
يا ايها الذين آمنوا اطيعوا الله و اطيعوا الرسول و اولي الامر منكم
بدون شرح
لطفا نام سوره و شماره آيه رو بنويس تا بعدا عربيتو بهتر كنم ....حتما بنويس .... چون يه چيزي اينجا خيلي جالبه
كم پيدايي برادر بهزاد
سینا 555
Monday 3 March 2003, 01:03PM
اوس ايسا !
شربت اب قند بدند خدمتتون!:D
eesa
Monday 3 March 2003, 01:08PM
نوشته شده بوسيله سينا 555
اوس ايسا !
شربت اب قند بدند خدمتتون!:D
فكر كنم براي خودت خوب باشه ميدوني چرا ؟
اخه يكي از دوستات ماهيت خودش رو در تاپيك دوستي نشون داده
اسمش فكر كنيم يه همچين چيزي بوده ... اوه اوه ..چي شد ...
كمك ..اين غش كرد ...
بيا عزيزم بخور ..آب قند بخور عزيزم ...
خدا ميدونه تو چي پشت پرده داري
فدك الزهرا
Tuesday 4 March 2003, 08:56PM
سلام . بحث جالبي رو انتخاب كردين چون واقعا يه سري آدم چيز نفهم به مذهب تشيع يه سري خرافات اضافه كردن .. متاسفانه دشمنان شيعه از خود شيعه ها هستن يه عده عين ( اون يارو ) كه فقط به خاطر جلب توجه به همه چيز اعتراض ميكنن و فكر ميكنن هنره اگه بيان بگن آره ما امام و دين قبول نداريم در حاليكه جدي جدي دارن بي عقلي محض خودشونو ثابت ميكنن اين جور حماقتها رو همه ديدن يه نمونه بارزش هم تو همين باشگاه جوانان ايراني هست همه هم ميشناسيدش چون خيلي تابلو بي منطقه . وقتي اين جور مخلوقات رو ميبينم خدا رو شكر ميكنم كه به من معرفت و شعور دين شناسي داد . احمق نيستم كه بگم خدايا فقط خودتو ميپرستم و كاري به دينت ندارم چون ميدونم اينا دستور خود خداست كه ادعاي پرستششو ميكنم آخه چطور ممكنه خدا پرست باشي و حرفاشو قبول نكني خود خدا گفته و دين تعيين كرده پس بايد به حرفاش عمل كني . اما گفتم اينجور آدما فقط براي اثبات وجود حرفاي بي منطق ميزنن كه صرفا اعصاب خورد كن هست و هيچ معني نداره خلاصه حرف مفت ميزنن تلف كردن وقت براي اينجور افراد هم درست نيست چون به قصد فهم نيومدن فقط ميخوان سر و صدا راه بندازن . توي قرآن هم اومده و اذا خاطبهم الجاهلون قالوا سلاما . به اينجور افراد كه رسيدي ساكت شو و بگو آره جون خودت اصلا تو درست ميگي ول كن ديگه . چون واقعا فايده نداره بحث با اينا
اگه قرآن ميخوني كه اينو بايد بدوني كه قرآن تفسير ظاهري داره و تفسير باطني . حتما شماي نابغه هم به تنهايي نميتوني همه قرآن رو درست و كامل تفسير كني و اين برميگرده به همون امامايي كه تو قبولشون نداري ( حالا چه قبول داشته باشي چه نداشته باشي سر سوزن هم تاثير نداره ) انما وليكم الله و رسوله و الذين آمنوا الذين يقيمون الصلوة و يوتون الزكوة و هم راكعون ... اين يه آيه قرآن هست كه ميگه ولي شما خدا و رسول و ... الي آخره ساده ترين دليل هست كه خدا ولي قرار داده كه بايد اطاعت بشه ... هزاران آيه ديگه هست كه به طور واضح و پنهان اطاعت از اولياء خدا رو واجب كرده . مذهب تشيع احتياجي نداره كسي ازش دفاع كنه خودش كامل كامل هست و همه نيازهاي بشر رو تأمين ميكنه ولي مردم يه سري خرافات بهش اضافه كردن بجاي اينكه با اعتراض و استفاده از حرفاي ركيك كه تربيت و ادب شما رو نشون ميده چون هر آدمي حرفاش مشخص ميكنه چه جور آدميه ، بجاي اين حرفا بريد بگرديد ببينيد خدا چي گفته تويي كه ادعاي خدا پرستي و فهم و شعور ميكني و جالب اينجاست كه حرفايي ميزني از مزخرف هم مزخرفتره كمترينش اين الفاظ نادرست شماست خب آدم حرفتو درست بزن چرا فحش ميدي و مثالاي ناجور ميزني ؟ آدمايي كه ميرن و ميگردن و عاقلن هر چي بيشتر به درك مفاهيم ميرسن بيشتر متواضع ميشن چقدر از بزرگان گفتن كه در تمام عمر فهميديم هيچي ندونستيم كسي عاقله كه بدونه كم ميدونه اوني كه ادعا ميكنه خيلي بلده خيلي ميفهمه بزرگترين دليل بر نفهمي اونه و اينجوري ميخواد نقصشو بر طرف كنه .
خدا هم تو بنده هاش چه حكمتايي داره ها واقعا اينا رو كه ميبينم از صبر خدا تعجب ميكنم . حيفه آدمي كه عرضه مخلوق خدا بودن شاملش شده آدمي كه بهش منت مسلمون بودن و شيعه بودن بهش گذاشتن بياد عمرشو تلف كنه سر لجبازي و حرفاي بي منطق . چه خوبه كه حقايق رو پيدا كنيم واقعا بخوايم كه بفهميم نه فقط لج كنيم خدا كه به من و تو احتياج نداره ما بهش محتاجيم الكي ما رو خلق نكرد بگرديم ببينيم هدف خلقت ما چي بود اين ديني كه خدا گذاشته به تكامل ما كمك ميكنه كه گفته شده بايد ازش پيروي كنيم عمر كمتر از اونه كه صرف وقت گذروني بشه ولي : ان الله يهدي من يشاء .. خدا هر كس كه بخواد رو خودش هدايت ميكنه و انشا الله كه هدايت خدا نصيب همه ما بشه
وقتي تو اين دوره زمون با اينهمه كتاب و بحث و وسايل و علوم افرادي پيدا ميشن اينجوري ميگن پس چه برسه به دوران پيغمبر كه آدما اينقدر نفهم بودن واقعا كه راست گفت رسول خدا وقتي فرمودند : ما اوذي نبي مثلي . هيچ پيغمبري مثل من اذيت نشد ... آخه سخت تر از اين نيست كه به يه بي عقل بخواي حرف حساب بزني و قانعش كني
در پناه حق
فدك الزهرا
Tuesday 4 March 2003, 09:02PM
اينكه يه افراد بگن مذهب تشيع چي چي داره و به جزئيات تشيع گير دادن دليل بر كمبود و نقص مذهب شيعه نيست بلكه دليل بر اينه كه اون افراد نميدونن مذهب تشيع چي داره . اگه فلسفه و منطق خوندين كه اين استدلال هست هر چيزي رو عقلا قبول كنن مورد قبول هست هر چيزي با عقل ثابت بشه پذيرفته شده است اگه يكي بياد نقضش كنه دليل بر درستي حرف طرف نيست چون عقل بشر قبولش داره . تو كه از علوم آل بيت خبر نداري اول برو بحثهاي امام رضا در مجالس مامون رو بخون اول برو علوم باقر العلوم رو ببين چي چي هست برو ببين امامها تك تك چي چي ميگفتن بعد بيا حرف بزن . اينكه دعاهاي جزئي رو خوندي و ميگي شيعه فقط همينه اين ديگه عقل خودتو نشون ميده . اصلا دعاهاي ما چقدر مضامين علمي داره احاديث و گفتارهاي ائمه ما رو هنوز هم خيليا كشفش نكردن جاي افتخاره كه ما شيعه اييم يه همچين مذهبي داريم نه جاي طعن و بد گفتن به اين مذهبه ....
واقعا يه سري با خودشون مشكل دارن
خدا شفات بده
eesa
Wednesday 5 March 2003, 04:19PM
نوشته شده بوسيله فدك الزهرا [/i]
[B]اينكه يه افراد بگن مذهب تشيع چي چي داره و به جزئيات تشيع گير دادن دليل بر كمبود و نقص مذهب شيعه نيست بلكه دليل بر اينه كه اون افراد نميدونن مذهب تشيع چي داره .
سلام فاطي كماندو
ببين اول 2 تا نفس عميق بكش ... حالا آب قندت هم بخور ...
حالا دوباره متن بالا رو بخون ببين چي نوشتي ....
اگه فلسفه و منطق خوندين كه اين استدلال هست هر چيزي رو عقلا قبول كنن مورد قبول هست هر چيزي با عقل ثابت بشه پذيرفته شده است اگه يكي بياد نقضش كنه دليل بر درستي حرف طرف نيست چون عقل بشر قبولش داره . تو كه از علوم آل بيت خبر نداري اول برو بحثهاي امام رضا در مجالس مامون رو بخون اول برو علوم باقر العلوم رو ببين چي چي هست برو ببين امامها تك تك چي چي ميگفتن بعد بيا حرف بزن .
فاطي كماندوي عزيز ... ببين عقل ميره مطالب شيعه رو ميخونه ميگه مثلا مانند علي باشيد ...ساده باشيد ... فلان كنيد ...اخه وقتي دوباره عقل من ميبينه كه ساده ترين مرد يعني اكبر خودمون چهارمين مرد پولدار دنياست .... چيو بايد باور كنه .... دم خروس يا قسم حضرت عباس ؟
اينكه دعاهاي جزئي رو خوندي و ميگي شيعه فقط همينه اين ديگه عقل خودتو نشون ميده . اصلا دعاهاي ما چقدر مضامين علمي داره احاديث و گفتارهاي ائمه ما رو هنوز هم خيليا كشفش نكردن جاي افتخاره كه ما شيعه اييم يه همچين مذهبي داريم نه جاي طعن و بد گفتن به اين مذهبه ....
واقعا يه سري با خودشون مشكل دارن
خدا شفات بده
اي فرزانه خرد ...اي مظهر علم و عقل ... اي فاطي رزمنده ....
شما كه عربي ميدوني اون بدبختي كه نميدونه نبايد بفهمه از خدا چي ميخواد توي دعاش يا چي داره ميگه ؟
اين يعني ورد خوندن فاطي جونم
هنوز كماندوها رو ميفرستن اسرائيل تعليم ببينن ؟
فدك الزهرا
Wednesday 5 March 2003, 04:29PM
كي با شما بود؟؟؟؟؟ به خودت شك داري؟ آدم نميتونه دو كلمه حرف بزنه زود فكر ميكنه با خودشم اه اه اه
eesa
Wednesday 5 March 2003, 04:38PM
نوشته شده بوسيله فدك الزهرا [/i]
[B]سلام . بحث جالبي رو انتخاب كردين چون واقعا يه سري آدم چيز نفهم به مذهب تشيع يه سري خرافات اضافه كردن ..
اي الهه درك وفهم .... اي خداوند مذهب .... بسي خشنودي ماست كه شما رو در ميان خود داريم ....
برايشان اسفندي بدودانيد و نمك بر سرش بريزيد كه چشمش نزنند
اخه چرا تف سر بالا ميندازي ؟ تويي كه ادعاي شيعت ميشه در كجاي مذهبت اومده كه توهين آزاده ؟
هر كاري بكني من دهنم مثل مال تو بي چاك نيست ... يعني خداي من به من اينطوري ياد نداده
متاسفانه دشمنان شيعه از خود شيعه ها هستن يه عده عين ( اون يارو ) كه فقط به خاطر جلب توجه به همه چيز اعتراض ميكنن و فكر ميكنن هنره اگه بيان بگن آره ما امام و دين قبول نداريم در حاليكه جدي جدي دارن بي عقلي محض خودشونو ثابت ميكنن اين جور حماقتها رو همه ديدن يه نمونه بارزش هم تو همين باشگاه جوانان ايراني هست همه هم ميشناسيدش چون خيلي تابلو بي منطقه .
منو ميگه .... تو رو خدا بگو با مني ... عقده ميشه برام ... منو ميگه ها ..
وقتي اين جور مخلوقات رو ميبينم خدا رو شكر ميكنم كه به من معرفت و شعور دين شناسي داد . احمق نيستم كه بگم خدايا فقط خودتو ميپرستم و كاري به دينت ندارم چون ميدونم اينا دستور خود خداست كه ادعاي پرستششو ميكنم آخه چطور ممكنه خدا پرست باشي و حرفاشو قبول نكني خود خدا گفته و دين تعيين كرده پس بايد به حرفاش عمل كني .
فاطي كماندو ميترسم يهو فشارت بيفته پايين ...
اي الهه شعور ... اي پايان معرفت ... end خدا شناسي ...
در مذهبت بهت ياد ندادن كه مثل علي با محبت صحبت كني ؟
اما گفتم اينجور آدما فقط براي اثبات وجود حرفاي بي منطق ميزنن كه صرفا اعصاب خورد كن هست و هيچ معني نداره خلاصه حرف مفت ميزنن تلف كردن وقت براي اينجور افراد هم درست نيست چون به قصد فهم نيومدن فقط ميخوان سر و صدا راه بندازن .
والا ما كه هرچي ميگيم شيعه رو براي من ثابت كنين ..نميكنين ...
فاطي كماندو جونم ... عزيزم ... آبجي شيعه اي من ... اينقدر حرص نخور خوب نيست برات به خدا ..... من كه ميگم اثباتش كنين خب بكنين ديگه شايد ما هم به يه حقوق ماهيانه بخور نميري برسيم ؟
راستي حقوق تو از ملاها چقدره ؟
توي قرآن هم اومده و اذا خاطبهم الجاهلون قالوا سلاما . به اينجور افراد كه رسيدي ساكت شو و بگو آره جون خودت اصلا تو درست ميگي ول كن ديگه . چون واقعا فايده نداره بحث با اينا
يعني معني آيه همين ميشه كه تو نوشتي ...
پس بنويس قرآن 2 ...ارسال شده از فاطي كماندو
اگه قرآن ميخوني كه اينو بايد بدوني كه قرآن تفسير ظاهري داره و تفسير باطني . حتما شماي نابغه هم به تنهايي نميتوني همه قرآن رو درست و كامل تفسير كني و اين برميگرده به همون امامايي كه تو قبولشون نداري ( حالا چه قبول داشته باشي چه نداشته باشي سر سوزن هم تاثير نداره )
هيچ تفسيري هم نداره .... كلاميه كه همه بايد بخوننش ..هر كي دركش كرد ... خدا منتظرشه ...
راستي از كجا فهميدي من نابغم چون مامانم اينا هنوز نميدونن ؟:smile40:
انما وليكم الله و رسوله و الذين آمنوا الذين يقيمون الصلوة و يوتون الزكوة و هم راكعون ... اين يه آيه قرآن هست كه ميگه ولي شما خدا و رسول و ... الي آخره ساده ترين دليل هست كه خدا ولي قرار داده كه بايد اطاعت بشه ... هزاران آيه ديگه هست كه به طور واضح و پنهان اطاعت از اولياء خدا رو واجب كرده .
كجاي اين آيه اسمي از رسول براي اطاعت اورده ؟ بله براي اون زمان رسول بوده اما كي گفته براي ايندگان ؟ امام پرستي رو كجاي قرآن نوشته؟
مذهب تشيع احتياجي نداره كسي ازش دفاع كنه خودش كامل كامل هست و همه نيازهاي بشر رو تأمين ميكنه ولي مردم يه سري خرافات بهش اضافه كردن بجاي اينكه با اعتراض و استفاده از حرفاي ركيك كه تربيت و ادب شما رو نشون ميده چون هر آدمي حرفاش مشخص ميكنه چه جور آدميه ،
واي كه اگه من ندونم چطوري بايد توالت ....خدايا يعني منو ميببخشي ؟
يعني هزاران سال مردم توالت رفتن بلد نبودن ميرن جهنم خدا؟
بجاي اين حرفا بريد بگرديد ببينيد خدا چي گفته تويي كه ادعاي خدا پرستي و فهم و شعور ميكني و جالب اينجاست كه حرفايي ميزني از مزخرف هم مزخرفتره كمترينش اين الفاظ نادرست شماست خب آدم حرفتو درست بزن چرا فحش ميدي و مثالاي ناجور ميزني ؟ آدمايي كه ميرن و ميگردن و عاقلن هر چي بيشتر به درك مفاهيم ميرسن بيشتر متواضع ميشن چقدر از بزرگان گفتن كه در تمام عمر فهميديم هيچي ندونستيم كسي عاقله كه بدونه كم ميدونه اوني كه ادعا ميكنه خيلي بلده خيلي ميفهمه بزرگترين دليل بر نفهمي اونه و اينجوري ميخواد نقصشو بر طرف كنه .
شيعه .... آبجي end شيعه .... خدا گفته فحاشي به كافر واجبه ؟
خوشا به حال من كه كافرم اما مثل شما فحاشي نميكنم
خدا هم تو بنده هاش چه حكمتايي داره ها واقعا اينا رو كه ميبينم از صبر خدا تعجب ميكنم .
شاخ در نياري يه وقت
حيفه آدمي كه عرضه مخلوق خدا بودن شاملش شده آدمي كه بهش منت مسلمون بودن و شيعه بودن بهش گذاشتن بياد عمرشو تلف كنه سر لجبازي و حرفاي بي منطق .
واقعا ...كو گوش شنوا
چه خوبه كه حقايق رو پيدا كنيم واقعا بخوايم كه بفهميم نه فقط لج كنيم خدا كه به من و تو احتياج نداره ما بهش محتاجيم الكي ما رو خلق نكرد بگرديم ببينيم هدف خلقت ما چي بود اين ديني كه خدا گذاشته به تكامل ما كمك ميكنه كه گفته شده بايد ازش پيروي كنيم عمر كمتر از اونه كه صرف وقت گذروني بشه
اخه بخور رو بخواب و جيبتو پر كن از راههاي شيعه بودنه فاطي كماندو
ولي : ان الله يهدي من يشاء .. خدا هر كس كه بخواد رو خودش هدايت ميكنه و انشا الله كه هدايت خدا نصيب همه ما بشه
آمين ... نميدوني چه حالي ميده وقتي شاملت بشه
وقتي تو اين دوره زمون با اينهمه كتاب و بحث و وسايل و علوم افرادي پيدا ميشن اينجوري ميگن پس چه برسه به دوران پيغمبر كه آدما اينقدر نفهم بودن واقعا كه راست گفت رسول خدا وقتي فرمودند : ما اوذي نبي مثلي . هيچ پيغمبري مثل من اذيت نشد ... آخه سخت تر از اين نيست كه به يه بي عقل بخواي حرف حساب بزني و قانعش كني
در پناه حق
چقدر بده واقعا ايشالله زودتر خوب شين ....
حضرت محمد هم حتما راست گفتم آخه بنده خدا كلي به صليب كشيده شدند و كلي شلاق و فحش و ناسزا شنيدن و سرزميني رو نگرفتن و جنگ هم نكردن و ............. او بابا بنده خدا خيلي به خودش سخت ميكرفته ...
عاقل .... آخه خودت بخون پيامبر اينطوري از خودش تعريف ميكنه ؟ ايا مرد خدا از خودش اينطوري ميگه ؟ عيسي از اين حرفها زد چون خدا رو لعنت كردند اما محمد پيامبر خدا بود فاطي عزيزم ...
ايشالله شما هم زودتر خوب شين
eesa
Wednesday 5 March 2003, 04:39PM
نوشته شده بوسيله فدك الزهرا
كي با شما بود؟؟؟؟؟ به خودت شك داري؟ آدم نميتونه دو كلمه حرف بزنه زود فكر ميكنه با خودشم اه اه اه
آمبولانس بيارين ..اين از حال رفت ....
بدو ميني ...
kimia20ir
Wednesday 5 March 2003, 04:49PM
نوشته شده بوسيله eesa
... ببين عقل ميره مطالب شيعه رو ميخونه ميگه مثلا مانند علي باشيد ...ساده باشيد ... فلان كنيد ...اخه وقتي دوباره عقل من ميبينه كه ساده ترين مرد يعني اكبر خودمون چهارمين مرد پولدار دنياست .... چيو بايد باور كنه .... دم خروس يا قسم حضرت عباس ؟
؟
خوشم مياد خيلي با منطقي:D
آخه يه چيزي بگو كه حداقل يه ذره منطقي باشه.
عين اين مي مونه كه عيسي بگه من خدا پرستم بعد يه همكيش و هم مذهب عيسي بگه كه نه خدايي نيست...يا خدا اينطوري كه عيسي ميگه نگفته.
اون وقت كيميا بگه : من نميدونم خدايي هم وجود داره؟:confused:
خيلي سوتي دادي جناب عيسي خان...
eesa
Wednesday 5 March 2003, 05:10PM
نوشته شده بوسيله kimia20ir
خوشم مياد خيلي با منطقي:D
آخه يه چيزي بگو كه حداقل يه ذره منطقي باشه.
عين اين مي مونه كه عيسي بگه من خدا پرستم بعد يه همكيش و هم مذهب عيسي بگه كه نه خدايي نيست...يا خدا اينطوري كه عيسي ميگه نگفته.
اون وقت كيميا بگه : من نميدونم خدايي هم وجود داره؟:confused:
خيلي سوتي دادي جناب عيسي خان...
اين پاسخ شما نميدونم چه رابطه اي با حرف من داشت ؟!!؟
راستشو بخواي اصلا نميفهمم چي ميگي ...
اگر منظورت اكبر ... كه خطيب شما مگه نيست ؟ مگه راهنماي شما نيست ؟ مگه از بزرگان شيعه نيست ؟ پس چطوري اينطوريه ؟
سوتي من چيه ؟ لطفا فارسي حزف بزنين
Scorpion
Saturday 21 June 2003, 11:47PM
با سلام
جناب عیسی
"فاطي كماندو ميترسم يهو فشارت بيفته پايين ...
در مذهبت بهت ياد ندادن كه مثل علي با محبت صحبت كني ؟"
از شما توقع نداشتم اینگونه صحبت کنید شما که می گوئید خدائی هستید .
پس واقعا من این مدت سرکار بودم .
از علی علیه السلام می گویید و خود نقض می کنید .
بحث درباره شیعه
اگر اسلام بیاورید اثبات شیعه آسان است .
جزء 5 سوره النساء آيه 59
يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُواْ أَطِيعُواْ اللّهَ وَأَطِيعُواْ الرَّسُولَ وَأُوْلِي الأَمْرِ مِنكُمْ فَإِن تَنَازَعْتُمْ فِي شَيْءٍ فَرُدُّوهُ إِلَى اللّهِ وَالرَّسُولِ إِن كُنتُمْ تُؤْمِنُونَ بِاللّهِ وَالْيَوْمِ الآخِرِ ذَلِكَ خَيْرٌ وَأَحْسَنُ تَأْوِيل
در باره شیعه کتابهای جستجوی حق در بغداد ، شبهای پیشاور و یک کتاب دیگر هم هست که به نام زنی است که در حضور خلیفه شیعه را اثبات کرد و اسمش در خاطرم نیست . اگر خیلی استاد هستید کتابی هست فکر می کنم به نام "المراجعات" ، بخوانید .
در ضمن پول داشتن اثبات بی دینی نیست . البته هر کسی هم علی علیه السلام نیست .
خداوند در قرآن به ابراهیم علیه السلام می فرماید :
- جزء 1 سوره البقرة آيه 124 ( اماما: 1 )
وَإِذِ ابْتَلَى إِبْرَاهِيمَ رَبُّهُ بِكَلِمَاتٍ فَأَتَمَّهُنَّ قَالَ إِنِّي جَاعِلُكَ لِلنَّاسِ إِمَامًا قَالَ وَمِن ذُرِّيَّتِي قَالَ لاَ يَنَالُ عَهْدِي الظَّالِمِين
خداوند بعد از نبوت به ابراهیم علیه السلام امامت عطا فرمودند .
چه مقامی .
عاشق باید آنگونه با معشوق سخن بگوید که او دوست دارد .
انا لله و اما الیه راجعون
eesa
Thursday 17 July 2003, 01:23PM
نوشته شده بوسيله Scorpion
با سلام
جناب عیسی
"فاطي كماندو ميترسم يهو فشارت بيفته پايين ...
در مذهبت بهت ياد ندادن كه مثل علي با محبت صحبت كني ؟"
از شما توقع نداشتم اینگونه صحبت کنید شما که می گوئید خدائی هستید .
پس واقعا من این مدت سرکار بودم .
از علی علیه السلام می گویید و خود نقض می کنید .
بحث درباره شیعه
اگر اسلام بیاورید اثبات شیعه آسان است .
جزء 5 سوره النساء آيه 59
يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُواْ أَطِيعُواْ اللّهَ وَأَطِيعُواْ الرَّسُولَ وَأُوْلِي الأَمْرِ مِنكُمْ فَإِن تَنَازَعْتُمْ فِي شَيْءٍ فَرُدُّوهُ إِلَى اللّهِ وَالرَّسُولِ إِن كُنتُمْ تُؤْمِنُونَ بِاللّهِ وَالْيَوْمِ الآخِرِ ذَلِكَ خَيْرٌ وَأَحْسَنُ تَأْوِيل
در باره شیعه کتابهای جستجوی حق در بغداد ، شبهای پیشاور و یک کتاب دیگر هم هست که به نام زنی است که در حضور خلیفه شیعه را اثبات کرد و اسمش در خاطرم نیست . اگر خیلی استاد هستید کتابی هست فکر می کنم به نام "المراجعات" ، بخوانید .
در ضمن پول داشتن اثبات بی دینی نیست . البته هر کسی هم علی علیه السلام نیست .
خداوند در قرآن به ابراهیم علیه السلام می فرماید :
- جزء 1 سوره البقرة آيه 124 ( اماما: 1 )
وَإِذِ ابْتَلَى إِبْرَاهِيمَ رَبُّهُ بِكَلِمَاتٍ فَأَتَمَّهُنَّ قَالَ إِنِّي جَاعِلُكَ لِلنَّاسِ إِمَامًا قَالَ وَمِن ذُرِّيَّتِي قَالَ لاَ يَنَالُ عَهْدِي الظَّالِمِين
خداوند بعد از نبوت به ابراهیم علیه السلام امامت عطا فرمودند .
چه مقامی .
عاشق باید آنگونه با معشوق سخن بگوید که او دوست دارد .
انا لله و اما الیه راجعون
بنام خداوندم
دوست عزيز بار ها اينو دارم ميگم اما باز هم ميگم
هر كسي براي من جاي خودش رو داره !!!!!!
من
من
دليلي نميبينم كه در ان مكان خودم باشم ...هنوز !
زمانش نزديكه اما .....
شما اگر خواستين با من باشين نه از ديگران به خودتون خرده يگيريد !!!
Scorpion
Thursday 17 July 2003, 04:15PM
با سلام
آقاي عيسي
دوست عزيز بار ها اينو دارم ميگم اما باز هم ميگم
هر كسي براي من جاي خودش رو داره !!!!!!
من
من
دليلي نميبينم كه در ان مكان خودم باشم ...هنوز !
زمانش نزديكه اما .....
شما اگر خواستين با من باشين نه از ديگران به خودتون خرده يگيريد !!!
شما به راستي همانطور كه اعتقاد داريد عمل كرده ايد و به همه انسانها محبت مي ورزيد !!! . همانطور كه قبلا عرض شد از شما كه نام خداوند را بر خود مي دانيد اين جملات مناسب نيست كلام زشت از هر كسي صادر شود زشت است ولي از بعضي زشت تر است . هرچه به خداوند نزديكتر باشيد بايد بيشتر مراقب و مواظب باشيد زيرا سقوط نيز سخت تر خواهد بود .
براي من باكسي بودن مهم نيست مهم اين است كه من با خدا باشم همين كافي است .
يا علي
محمود
Thursday 17 July 2003, 09:48PM
سلام
خيلي از اين گفتگوها خوشم اومد
واقعا بحث هاي جالبيند ولي عيسي جان اين كلام خداست"اطيعوالله و اطيعوالرسول و الوالامرمنكم"اگر خدارا قبول بايد حرفاشو و نامه هاشو هم قبول داشته باشي
كه مي گويد ازخدا اطاعت كنيد و از رسول(محمد)واز علي و فاطمه و حسن و حسين و.... خودش گفته حرف محمد و علي و من و تو و هيچ كس ديگر نيست .
eesa
Friday 18 July 2003, 12:10PM
با سلام
آقاي عيسي
شما به راستي همانطور كه اعتقاد داريد عمل كرده ايد و به همه انسانها محبت مي ورزيد !!! . همانطور كه قبلا عرض شد از شما كه نام خداوند را بر خود مي دانيد اين جملات مناسب نيست كلام زشت از هر كسي صادر شود زشت است ولي از بعضي زشت تر است . هرچه به خداوند نزديكتر باشيد بايد بيشتر مراقب و مواظب باشيد زيرا سقوط نيز سخت تر خواهد بود .
براي من باكسي بودن مهم نيست مهم اين است كه من با خدا باشم همين كافي است .
يا علي
بنام خداوند بخشنده مهربان
شما هم كه حرف منو ميزنيد ;)
پس مو فق باشيد
eesa
Friday 18 July 2003, 12:12PM
نوشته شده بوسيله محمود
سلام
خيلي از اين گفتگوها خوشم اومد
واقعا بحث هاي جالبيند ولي عيسي جان اين كلام خداست"اطيعوالله و اطيعوالرسول و الوالامرمنكم"اگر خدارا قبول بايد حرفاشو و نامه هاشو هم قبول داشته باشي
كه مي گويد ازخدا اطاعت كنيد و از رسول(محمد)واز علي و فاطمه و حسن و حسين و.... خودش گفته حرف محمد و علي و من و تو و هيچ كس ديگر نيست .
بنام خداوند بخنشده مهربان
شما ميگيد فقط از خدا اطاعت كنم كه همه زندگي من به همين خلاصه ميشه دوست عزيز پس لطفا دلايل خدايي بودن علي ..فاطمه و بقيه رو بياريد تا اونها رو هم پرستش كنم و ازشون بخوام كه دعاهاي منو برآورده كنن !!!!!!!!!!!!!!
ممنون ميشم
Scorpion
Sunday 20 July 2003, 02:52PM
با سلام
در خدائي بودن علي عليه السلام فقط ذكر داستان جنگيدن حضرتش با عمر بن عبدود كافي است .
همچنين فاطمه زهرا سلام الله عليها ، اينكه در علم الهي سرآمد زمان بوده است و داستانهايي كه از زندگي ايشان روايت مي شود كافي است .
در مورد باقي ائمه عليه السلام هم داستانهاي زندگي ايشان كافي است .
لطفا دلايل خدايي بودن علي ..فاطمه و بقيه رو بياريد تا اونها رو هم پرستش كنم و ازشون بخوام كه دعاهاي منو برآورده كنن
باز هم خلط مطلب كرديد از ايشان بخواهيد براي رواي حاجت شما دعا كنند نه اينكه خود روا كنند .
Scorpion
Sunday 20 July 2003, 03:02PM
با سلام
در منزلت فاطمه صديقه طاهره ام ابيها عليها سلام :
هنگامى كه از كارهاى خانه فراغت مىيافت به عبادت مىپرداخت، به نماز، دعا، تضرّع به درگاه خدا و دعا براى ديگران.
امام صادق(عليه السلام) از اجداد خويش از حسن بن على(عليه السلام) روايت كرده است كه : مادرم شبهاى جمعه را تا بامداد در محراب عبادت مىايستاد و چون دست به دعا برمىداشت مردان و زنان باايمان را دعا مىكرد، امّا درباره خود چيزى نمىگفت.
روزى بدو گفتم: مادر! چرا براى خود نيز مانند ديگران دعاى خير نمىكنى؟ گفت: فرزندم! همسايه مقدّم است.
-----------------------------
فاطمه زهرا(عليها السلام) با بيان احكام و معارف اسلام، زنان را به وظايفشان آشنا مىساخت.
فضّه خدمتگزار فاطمه(عليها السلام)، كه از شاگردان و پرورش يافتگان مكتب اوست در مدّت بيست سال جز با آيات قرآن سخنى نگفت و هر گاه قصد بيان مطلبى را داشت با آيهاى متناسب از قرآن، منظور خويش را بيان مىكرد.
فاطمه(عليها السلام) نه تنها از فراگرفتن دانش خسته نمىشد، بلكه در ياد دادن مسائل دين به ديگران از حوصله و پشتكار فراوانى برخوردار بود.
روزى زنى نزد او آمد و گفت: مادرى پير دارم كه در مورد نماز خود اشتباهى كرده و مرا فرستاده تا از شما مسألهاى بپرسم.
زهرا(عليها السلام) سؤال او را پاسخ فرمود.
زن براى بار دوم و سوم آمد و مسأله پرسيد و پاسخ شنيد، اين كار تا ده بار تكرار شد و هر بار آن بانوى بزرگوار، سؤال وى را پاسخ فرمود.
زن از رفت و آمدهاى پى در پى شرمگين شد و گفت: ديگر شما را به زحمت نمىاندازم.
فاطمه(عليها السلام) فرمود: باز هم بيا و سؤالهايت را بپرس، تو هر قدر سؤال كنى من ناراحت نمىشوم، زيرا از پدرم رسول خدا(صلى الله عليه وآله وسلم)شنيدم كه فرمود: روز قيامت علماى پيرو ما محشور مىشوند و به آنها به اندازه دانششان خلعتهاى گرانبها عطا مىگردد و اندازه پاداش به نسبت ميزان تلاشى است كه براى ارشاد و هدايت بندگان خدا نموده اند.
---------------------------
حضرت زهرا(عليها السلام) بخشى از شب را به عبادت مشغول مىشد.
آن قدر نمازهاى شب او طولانى مىشد و بر روى پاهايش مىايستاد كه پايش ورم مىكرد.
حسن بصرى متوفّاى 110 هجرى گويد: هيچ كس در ميان امّت از نظر زهد و عبادت و پارسايى از فاطمه(عليها السلام)والاتر نبود.
------------------------------
40 بخشى از خطبه زهرا(عليها السلام)
قالَتْ فاطِمَةُ الزَّهراءُ(عليها السلام) فى خُطْبَتِهَا المَعْرُوفَةُ:حضرت زهرا(عليها السلام) در آن سخنرانى معروفش در مسجد فرمود:
ـ جَعَلَ اللّهُ الاِْيمانَ تَطْهيرًا لَكُمْ مِنَ الشِّرْكِخداوند ايمان را براى تطهير شما از شرك قرار داد،
ـ وَ الصَّلاةَ تَنْزيهًا لَكُمْ مِنَ الْكِبْرِو نماز را براى پاك شدن شما از تكبّر،
ـ وَ الزَّكاةَ تَزْكِيَةً لِلنَّفْسِ وَ نِماءً فِى الرِّزْقِو زكات را براى پاك كردن جان و افزونى رزقتان،
ـ وَ الصِّيامَ تَثْبيتًا لِلاِْخْلاصِو روزه را براى تثبيت اخلاص،
ـ وَ الْحَجَّ تَشْييدًا لِلدّينِو حجّ را براى قوّت بخشيدن دين،
ـ وَ الْعَدْلَ تَنْسيفاً لِلْقُلُوبِو عدل را براى پيراستن دلها،
ـ وَ إِطاعَتَنا نِظامًا لِلْمِلَّةِو اطاعت ما را براى نظم يافتن ملّت،
ـ وَ إِمامَتَنا أَمانًا لِلْفُرْقَةِو امامت ما را براى در امان ماندن از تفرقه،
ـ وَ الْجِهادَ عِزًّا لِلاِْسْلامِو جهاد را براى عزّت اسلام،
ـ وَ الصَّبْرَ مَعُونَةً عَلىَ اسْتيجابِ الاَْجْرِو صبر را براى كمك در استحقاق مزد،
ـ وَ الاَْمْرَ بِالْمَعْرُوفِ مَصْلَحَةً لِلْعامَّةِو امر به معروف را براى مصلحت و منافع همگانى،
ـ وَ بِرَّ الْوالِدَيْنِ وِقايَةً مِنَ السُّخْطِو نيكى كردن به پدر و مادر را سپر نگهدارى از خشم،
ـ وَ صِلَةَ الاَْرْحامِ مَنْماةً لِلْعَدَدِو صله ارحام را وسيله ازدياد نفرات،
ـ وَ الْقِصاصَ حَقْنًا لِلدِّماءِو قصاص را وسيله حفظ خونها،
ـ وَ الْوَفاءَ بِالنَّذْرِ تَعْريضًا لِلْمَغْفِرَةِو وفاى به نذر را براى در معرض مغفرت قرار گرفتن،
ـ وَ تَوْفِيَةَ الْمَكاييلِ وَ الْمَوازينِ تَغْييرًا لِلْبَخْسِو به اندازه دادن ترازو و پيمانه را براى تغيير خوى كمفروشى،
ـ وَ النَّهْىَ عَنْ شُرْبِ الْخَمْرِ تَنْزيهًا عَنِ الرِّجْسِو نهى از شرابخوارى را براى پاكيزگى از پليدى،
ـ وَ اجْتِنابَ الْقَذْفِ حِجابًا عَنِ اللَّعْنَةِو دورى از تهمت را براى محفوظ ماندن از لعنت،
ـ وَ تَرْكُ السَّرِقَةِ إِيجابًا لِلْعِفَّةِو ترك سرقت را براى الزام به پاكدامنى،
ـ وَ حَرَّمَ الشِّرْكَ إِخْلاصًا لَهُ بِالرُّبُوبِيَّةِو شرك را حرام كرد براى اخلاص به پروردگارى او،
ـ فَاتَّقُوا اللّهَ حَقَّ تُقاتِهِ وَ لا تَمُوتُنَّ إِلاّ وَ أَنْتُمْ مُسْلِمُونَبنابراين، از خدا آن گونه كه شايسته است بترسيد و نميريد، مگر آن كه مسلمان باشيد،
ـ وَ أَطيعُوا اللّهَ فيما أَمَرَكُمْ بِهِ وَ نَهاكُمْ عَنْهُو خدا را در آنچه به آن امر كرده و آنچه از آن بازتان داشته است اطاعت كنيد،
ـ فَإِنَّهُ إِنَّما يَخْشَى اللّهَ مِنْ عِبادِهِ الْعُلَماءُزيرا كه «از بندگانش، فقط آگاهان، از خدا مىترسند.» (سوره فاطر آيه 28)
----------------
البته بنده به علت مسلمان نبودن شما از ذكر احاديث نبوي و تفسير قرآن در باب وجود مبارك ايشان خودداري كردم و به ذكر تاريخ بسنده نمودم .
در باب باقي معصومين هم كتاب فروغ جاويدان و بسياري كتب ديگر هست كه مي توانيد مطالعه كنيد.
يا علي
eesa
Sunday 20 July 2003, 09:01PM
نوشته شده بوسيله Scorpion [/i]
[B]با سلام
در خدائي بودن علي عليه السلام فقط ذكر داستان جنگيدن حضرتش با عمر بن عبدود كافي است .
بنام خداوندم
خداي من از جنگ نيست .... خداي من از خون نيست .... خداي من از عشق ورزيدن به دشمنان سخن مي گه :)
پس علي نميتونه خدايي باشه :)
همچنين فاطمه زهرا سلام الله عليها ، اينكه در علم الهي سرآمد زمان بوده است و داستانهايي كه از زندگي ايشان روايت مي شود كافي است .
در مورد باقي ائمه عليه السلام هم داستانهاي زندگي ايشان كافي است .
باز هم خلط مطلب كرديد از ايشان بخواهيد براي رواي حاجت شما دعا كنند نه اينكه خود روا كنند .
بنام خداوند
فقط مطالبي را كه در قرآن از ايشان گفته شده بياوريد چون غير از كلام خدا روايت براي من سنديت ندارد ... يعني هر انسان عاقلي نبايد به روايت بسنده كنه ;) ....
خب ....
eesa
Sunday 20 July 2003, 09:04PM
:)نوشته شده بوسيله Scorpion
با سلام
در منزلت فاطمه صديقه طاهره ام ابيها عليها سلام :
هنگامى كه از كارهاى خانه فراغت مىيافت به عبادت مىپرداخت، به نماز، دعا، تضرّع به درگاه خدا و دعا براى ديگران.
امام صادق(عليه السلام) از اجداد خويش از حسن بن على(عليه السلام) روايت كرده است كه : مادرم شبهاى جمعه را تا بامداد در محراب عبادت مىايستاد و چون دست به دعا برمىداشت مردان و زنان باايمان را دعا مىكرد، امّا درباره خود چيزى نمىگفت.
روزى بدو گفتم: مادر! چرا براى خود نيز مانند ديگران دعاى خير نمىكنى؟ گفت: فرزندم! همسايه مقدّم است.
-----------------------------
فاطمه زهرا(عليها السلام) با بيان احكام و معارف اسلام، زنان را به وظايفشان آشنا مىساخت.
فضّه خدمتگزار فاطمه(عليها السلام)، كه از شاگردان و پرورش يافتگان مكتب اوست در مدّت بيست سال جز با آيات قرآن سخنى نگفت و هر گاه قصد بيان مطلبى را داشت با آيهاى متناسب از قرآن، منظور خويش را بيان مىكرد.
فاطمه(عليها السلام) نه تنها از فراگرفتن دانش خسته نمىشد، بلكه در ياد دادن مسائل دين به ديگران از حوصله و پشتكار فراوانى برخوردار بود.
روزى زنى نزد او آمد و گفت: مادرى پير دارم كه در مورد نماز خود اشتباهى كرده و مرا فرستاده تا از شما مسألهاى بپرسم.
زهرا(عليها السلام) سؤال او را پاسخ فرمود.
زن براى بار دوم و سوم آمد و مسأله پرسيد و پاسخ شنيد، اين كار تا ده بار تكرار شد و هر بار آن بانوى بزرگوار، سؤال وى را پاسخ فرمود.
زن از رفت و آمدهاى پى در پى شرمگين شد و گفت: ديگر شما را به زحمت نمىاندازم.
فاطمه(عليها السلام) فرمود: باز هم بيا و سؤالهايت را بپرس، تو هر قدر سؤال كنى من ناراحت نمىشوم، زيرا از پدرم رسول خدا(صلى الله عليه وآله وسلم)شنيدم كه فرمود: روز قيامت علماى پيرو ما محشور مىشوند و به آنها به اندازه دانششان خلعتهاى گرانبها عطا مىگردد و اندازه پاداش به نسبت ميزان تلاشى است كه براى ارشاد و هدايت بندگان خدا نموده اند.
---------------------------
حضرت زهرا(عليها السلام) بخشى از شب را به عبادت مشغول مىشد.
آن قدر نمازهاى شب او طولانى مىشد و بر روى پاهايش مىايستاد كه پايش ورم مىكرد.
حسن بصرى متوفّاى 110 هجرى گويد: هيچ كس در ميان امّت از نظر زهد و عبادت و پارسايى از فاطمه(عليها السلام)والاتر نبود.
------------------------------
40 بخشى از خطبه زهرا(عليها السلام)
قالَتْ فاطِمَةُ الزَّهراءُ(عليها السلام) فى خُطْبَتِهَا المَعْرُوفَةُ:حضرت زهرا(عليها السلام) در آن سخنرانى معروفش در مسجد فرمود:
ـ جَعَلَ اللّهُ الاِْيمانَ تَطْهيرًا لَكُمْ مِنَ الشِّرْكِخداوند ايمان را براى تطهير شما از شرك قرار داد،
ـ وَ الصَّلاةَ تَنْزيهًا لَكُمْ مِنَ الْكِبْرِو نماز را براى پاك شدن شما از تكبّر،
ـ وَ الزَّكاةَ تَزْكِيَةً لِلنَّفْسِ وَ نِماءً فِى الرِّزْقِو زكات را براى پاك كردن جان و افزونى رزقتان،
ـ وَ الصِّيامَ تَثْبيتًا لِلاِْخْلاصِو روزه را براى تثبيت اخلاص،
ـ وَ الْحَجَّ تَشْييدًا لِلدّينِو حجّ را براى قوّت بخشيدن دين،
ـ وَ الْعَدْلَ تَنْسيفاً لِلْقُلُوبِو عدل را براى پيراستن دلها،
ـ وَ إِطاعَتَنا نِظامًا لِلْمِلَّةِو اطاعت ما را براى نظم يافتن ملّت،
ـ وَ إِمامَتَنا أَمانًا لِلْفُرْقَةِو امامت ما را براى در امان ماندن از تفرقه،
ـ وَ الْجِهادَ عِزًّا لِلاِْسْلامِو جهاد را براى عزّت اسلام،
ـ وَ الصَّبْرَ مَعُونَةً عَلىَ اسْتيجابِ الاَْجْرِو صبر را براى كمك در استحقاق مزد،
ـ وَ الاَْمْرَ بِالْمَعْرُوفِ مَصْلَحَةً لِلْعامَّةِو امر به معروف را براى مصلحت و منافع همگانى،
ـ وَ بِرَّ الْوالِدَيْنِ وِقايَةً مِنَ السُّخْطِو نيكى كردن به پدر و مادر را سپر نگهدارى از خشم،
ـ وَ صِلَةَ الاَْرْحامِ مَنْماةً لِلْعَدَدِو صله ارحام را وسيله ازدياد نفرات،
ـ وَ الْقِصاصَ حَقْنًا لِلدِّماءِو قصاص را وسيله حفظ خونها،
ـ وَ الْوَفاءَ بِالنَّذْرِ تَعْريضًا لِلْمَغْفِرَةِو وفاى به نذر را براى در معرض مغفرت قرار گرفتن،
ـ وَ تَوْفِيَةَ الْمَكاييلِ وَ الْمَوازينِ تَغْييرًا لِلْبَخْسِو به اندازه دادن ترازو و پيمانه را براى تغيير خوى كمفروشى،
ـ وَ النَّهْىَ عَنْ شُرْبِ الْخَمْرِ تَنْزيهًا عَنِ الرِّجْسِو نهى از شرابخوارى را براى پاكيزگى از پليدى،
ـ وَ اجْتِنابَ الْقَذْفِ حِجابًا عَنِ اللَّعْنَةِو دورى از تهمت را براى محفوظ ماندن از لعنت،
ـ وَ تَرْكُ السَّرِقَةِ إِيجابًا لِلْعِفَّةِو ترك سرقت را براى الزام به پاكدامنى،
ـ وَ حَرَّمَ الشِّرْكَ إِخْلاصًا لَهُ بِالرُّبُوبِيَّةِو شرك را حرام كرد براى اخلاص به پروردگارى او،
ـ فَاتَّقُوا اللّهَ حَقَّ تُقاتِهِ وَ لا تَمُوتُنَّ إِلاّ وَ أَنْتُمْ مُسْلِمُونَبنابراين، از خدا آن گونه كه شايسته است بترسيد و نميريد، مگر آن كه مسلمان باشيد،
ـ وَ أَطيعُوا اللّهَ فيما أَمَرَكُمْ بِهِ وَ نَهاكُمْ عَنْهُو خدا را در آنچه به آن امر كرده و آنچه از آن بازتان داشته است اطاعت كنيد،
ـ فَإِنَّهُ إِنَّما يَخْشَى اللّهَ مِنْ عِبادِهِ الْعُلَماءُزيرا كه «از بندگانش، فقط آگاهان، از خدا مىترسند.» (سوره فاطر آيه 28)
----------------
البته بنده به علت مسلمان نبودن شما از ذكر احاديث نبوي و تفسير قرآن در باب وجود مبارك ايشان خودداري كردم و به ذكر تاريخ بسنده نمودم .
در باب باقي معصومين هم كتاب فروغ جاويدان و بسياري كتب ديگر هست كه مي توانيد مطالعه كنيد.
يا علي
بنام خداوندم
خسته نباشيد دوست عزيزم
خب
از قرآن چي دارين ؟
من هم تا فرداي ميتونم روايت بنويسم هم از خودم هم از بقيه ;)
از كلام خدا كه صحت بر خدايي بودن اينان داشته باشه لطفا سند ...
مثل عيسي .. مثل ابراهيم مثل محمد يوسف و بقيه كه در همه قرآن و انجيل ناميده شده اند :)
Scorpion
Monday 21 July 2003, 12:54AM
با سلام
جناب عيسي
من هم تا فرداي ميتونم روايت بنويسم هم از خودم هم از بقيه
چون شما مسلمان نيستيد خواستم از مراتب بندگي ايشان نسبت به خداوند آگاه شويد .
شما كه قران را قبول نداريد دليل آنرا براي چه مي خواهيد .معهذا:
انا اعطيناك الكوثر فصل لربك وانحر ان شانئك هوالابتر
موفق باشيد
eesa
Monday 21 July 2003, 12:04PM
با سلام
جناب عيسي
چون شما مسلمان نيستيد خواستم از مراتب بندگي ايشان نسبت به خداوند آگاه شويد .
شما كه قران را قبول نداريد دليل آنرا براي چه مي خواهيد .معهذا:
انا اعطيناك الكوثر فصل لربك وانحر ان شانئك هوالابتر
موفق باشيد
بنام خداوند مهربان
شما مثل يگ نوار ضبط شده هستيد براي من ;)
بين همه آدمهايي كه تا به جال ديده بودم برام خيلي جالبه هيچ كسي مثل شما باهاش برخورد نكرده بودم كه حتي يك اپسيلونيه دماغش رو هم نميبينه !!!! .....
هميشه موفق باشيد تجربه جديد من ;)
Scorpion
Monday 21 July 2003, 12:16PM
با سلام
نوار ضبط شده بهتر از صداي انساني است كه به جاي پاسخ طفره مي رود و توهين مي كند . جلوي بيني ام را نبينم بهتر است تا اينكه حتي خودم را نبينم چه برسد به بيني ام.
خدايم بداند كه در جهت او گام بر مي دارم براي من كافي است نتيجه و حرف ديگران را به جان و دل خريدارم .
توفيق همگان را از خداوند جل جلاله خواستارم
Scorpion
Monday 21 July 2003, 12:29PM
نوشته شده بوسيله eesa
بنام خداوندم
خداي من از جنگ نيست .... خداي من از خون نيست .... خداي من از عشق ورزيدن به دشمنان سخن مي گه :)
پس علي نميتونه خدايي باشه :)
خداي من از هيچ چيز جز خودش نيست او خداست و به چيز ديگري وابسته نيست . خداي من عادل است با نيكان نيكي مي كند و بدكاران را به سزاي اعمالشان مي رساند . خداي من همانطور كه از محبت سخن مي راند از عدالت هم سخن مي گويد . خداي من كامل مطلق است و نقص در او راه ندارد .
پس تو نمي تواني خدائي باشي چرا كه :
1- در صحبتهايت نسبت به بندگان خداوند توهين روا مي داري در حالي كه خود از بندگان خدايي و فكر نمي كني شايد آنها نزد خداوند از تو برتر باشند ، شايد از تو بيشتر بدانند و بفهمند .
2- براي خداوند شريك قائل مي شوي و نام ايشان را بر جاي نام خداوند مي گذاري :بنام پدر ، بنام پسر . در حالي كه من هرگز سخن جز به نام خداوند آغاز نكردم و انشا الله نخواهم كرد .
3- تو نمي تواني درباره وجود مقدس علي عليه السلام نظر دهي زيرا زنگار كفر چشمان تو را پوشانده است .آيا در تاريخ نخوانده اي كه كمتر كسي به اندازه او عادل ، مهربان و در راه خداوند محكم و پابرجا بود .
در انتها طفره رفتن شما برمن اثري ندارد و ان شا الله در راه خدا سست نمي شوم .
اعوذ بالله من الشيطان الرجيم
eesa
Wednesday 23 July 2003, 01:05PM
خداي من از هيچ چيز جز خودش نيست او خداست و به چيز ديگري وابسته نيست . خداي من عادل است با نيكان نيكي مي كند و بدكاران را به سزاي اعمالشان مي رساند . خداي من همانطور كه از محبت سخن مي راند از عدالت هم سخن مي گويد . خداي من كامل مطلق است و نقص در او راه ندارد .
پس تو نمي تواني خدائي باشي چرا كه :
1- در صحبتهايت نسبت به بندگان خداوند توهين روا مي داري در حالي كه خود از بندگان خدايي و فكر نمي كني شايد آنها نزد خداوند از تو برتر باشند ، شايد از تو بيشتر بدانند و بفهمند .
2- براي خداوند شريك قائل مي شوي و نام ايشان را بر جاي نام خداوند مي گذاري :بنام پدر ، بنام پسر . در حالي كه من هرگز سخن جز به نام خداوند آغاز نكردم و انشا الله نخواهم كرد .
3- تو نمي تواني درباره وجود مقدس علي عليه السلام نظر دهي زيرا زنگار كفر چشمان تو را پوشانده است .آيا در تاريخ نخوانده اي كه كمتر كسي به اندازه او عادل ، مهربان و در راه خداوند محكم و پابرجا بود .
در انتها طفره رفتن شما برمن اثري ندارد و ان شا الله در راه خدا سست نمي شوم .
اعوذ بالله من الشيطان الرجيم
بنام خداوندم
خوشحالم كه منو با علي مقايسه كردين ;)
پس براي من دعا كنيد كه خدايي باشم :)
اعود بالله من العيسي ارحيم
Scorpion
Wednesday 23 July 2003, 06:54PM
با سلام
جناب عيسي
ميان ماه من تا ماه گردون تفاوت از زمين تا آسمان است .
دعا مي كنم همه ما هدايت شويم .
خداحافظ
shakila
Wednesday 9 May 2007, 06:44AM
بنام حقيقت
شیعه برای انسانهای فهیم و باشخصیت همه چیز دارد
ولی موجودات بی ارزش و پست درک و فهمش را ندارند
جناب عیسی
عبدالامير
Wednesday 9 May 2007, 02:37PM
بنام حقيقت
دوست عزيز جناب عيسي
با سلام
متاسفانه بحث شما با دوستان و دوستان با شما بسيار تند شده . من از همين اول بگم كه طرفدار اين نوع بحث كردن نيستم . ولي اينروهم بگم كه به عقايد شيعي پايبندم .
1) اينكه فرموديد شيعه چيزي ندارد ، به نظر من بي انصافي است . آيا اين همه تعاريفي كه توسط غير مسلمانان و .... از نهج البلاغه مي شود ، جملاتي كه توسط مستشرقين مسيحي در مورد عظمت مقام علي ابن ابيطالب نوشته و گفته مي شود و......هيچ است . شيعه اگر همين يك علي را داشته باشد ، همه چيز دارد . همان علي كه جرج جرداق مسيحي درباره اش مي گويد :
اي روزگار چه ميشد كه تمام توان خود را بكار گيري تا بار ديگر فردي چون علي را بياوري .هيهات كه نخواهي توانست .
2) جاي بسي تعجب است كه شما ادعا مي كنيد در هيچ اثر شيعي چيزي جز احكام توالت رفتن وجود ندارد . از شما كه ادعا داريد در كشورهاي خارجي زندگي كرده ايد ، بعيد است كه بدون سند و مدرك ادعا كنيد .
3) اسلام آقاي x و y نيست كه شما با زير سوال بردن عملكرد غلط اشخاص ، اسلام و تشيع را زير سوال ببريد .
4) پيشواي همين شيعه( كه شما آنرا مذهب توالت رفتن مي دانيد) مي فرمايد هركس بواسطه مردم وارد دين شد ، بواسطه همانها هم از دين خارج مي شود .
بنابر اين خوشحال مي شوم مدارك شما در مورد اينكه شيعه مذهب توالت رفتن است را ببينم و اين يعني اينكه در تمام كتب شيعه فقط از اين دست مطالب يافت مي شود و شما بايد اينرا ثابت كنيد .
yar-mahdi
Wednesday 9 May 2007, 03:04PM
بسم رب المهدی :smile07:
سلام علیکم
دوستان عزیز ! بهتر است وقت خود را برای کارهای مهم تری اختصاص بدهید .
از قدیم گفته اند : جواب ابلهان خاموشی است !
پرويز
Wednesday 9 May 2007, 05:03PM
دوستان
تعجب است. نوشتۀ عيسی در کدام تاريخ است و تهديدها و توهين های کاربران دگر در کدام تاريخ؟
آخرين نوشتۀ وی:
http://www.iranclubs.net/forums/showthread.php?t=2434
vBulletin 5.5.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.