نمايش نسخه نهائي : علي(ع ؟)،اسطوره يا واقعيت؟
amshaspand
Thursday 13 February 2003, 03:59AM
نظر حقير به اسطوره گرايش بيشتري دارد,تا نظر دوستان چه باشد........:o
amshaspand
Thursday 13 February 2003, 10:25PM
درود
شيعه ايراني اگر علي را دوست نداشته باشد,بايد برود چكار كند؟
دوستدار عمر شود؟
مگر براي ايراني و مسلمان ماندن چاره ديگري هم هست؟:rolleyes::confused::smile40:
SAFA
Saturday 15 February 2003, 01:15AM
و عليك درود
براستي حكايت غريبي است لب چشمه رفتن و تشنه برگشتن ... در جمع محبين اهل بيت بودن و بي نصيب بازگشتن ... آفتاب را ديدن و منكر روشنائي آن شدن ...
دوست هم ميهن ...
اينبار از عشق ايران و ايراني به علي عليه السلام كه اين عشق را در شير مادر و دستان نوازشگر پدر شيرين يافته اند نخواهم نوشت ... از بزرگمرديها و عجايب و خصوصيات اين بزرگمرد كه صفحات تاريخ را زرين نموده است نخواهم نوشت ... از عشق بي بديل شيعيان علي الخصوص ايرانيان كه با هر گرايش و سليقه اي او را مظهر جوانمردي و مروت ميدانند نميخواهم صحبت كنم ...
با من همراه شو و اينبار آن بزرگ مرد را از زاويه ديد يك بيگانه با فرهنگ پاك شيعي به نظاره بنشين ...
علي كيست ؟
اين پرسش فرا تر از ما ... كه علي را در خون خود شيريت يافتيم ... و اين افتخار الهي نصيبمان شد كه شيعه و عاشق علي باشيم ... ديگران را نيز مبهوت و حيران گذاشته است
اينبار ميخواهيم از زبان سه نويسنده و شاعر مسيحي و غير ايراني از علي بشنويم ... افرادي كه از ديدگاههاي جامعه سنتي ايراني و شيعي نيز آگاه نبوده اند .
1- كتاب ( الامام علي صوت العداله الانسانيه ) ( امام علي نداي عدالت بشري ) كتابي است 5 جلدي كه نويسنده معروف آن جرج جرداق لبناني است
2- منظومه شعر ( محلمه الغدير ) كه تمامي زندگي علي عليه السلام را به نظم در آورده است .اين ديوان سروده شاعر مسيحي معروفبولس سلامه است
3- كتاب امام علي نوشته سليمان كتاني كه جايزه بهترين كتاب درباره حضرت علي عليه السلام را در يافت نموده است
آري ! افتخار عشق والاي اكثريت ايرانيان نسبت به آن بزرگمرد تا ابد در تاريخ ثبت خواهد شد اما اين به اين معني نيست كه عشق به علي مختص ايرانيهاست ...
از زبان جرج جرداق مسيحي بشنويد ... " علي عليه السلام در زماني متولد شد كه هيچكس ياراي شناخت و درك او را نداشت ... او در پاكيها و عظمتهاي خويش تاوان سختي را به جامعه بي درك خود پرداخت و همچنان اين گوهر ناشناخته ماند تا پس از قرنها از همسايگان عرب ( منظور ايرانيها ) مرداني برخاستند كه فرق بين گوهر و سنگ را شناختند "
اين نويسنده مسيحي 5 جلد كتاب در مورد اميرالمومنين علي عليه آلاف التحيه و السلام نگاشته است
با من همراه شو و ببين عشق به علي چگونه قلب يك مسيحي عاشق را به طپش و جوش و خروش واميدارد ...
نويسنده و شاعر دوم بولس سلامه مينويسد ... به من ميگويند تو مسيحي هستي و اين شعرها در وصف علي كار شيعيان است ... من خود را فرد پرهيزگاري نميدانم ... اما اگر عشق به علي شيعه بودن را در پي دارد ... پس اي آسمانها شهادت دهيد و اي زمينها اقرار كنيد كه ...
من شيعه هستم ... من شيعه هستم ... من شيعه هستم
آيا از خود نميپرسي آن چيست كه قلب اين مسيحي عاشق را اينچنين به طپش در آورده است ؟
از فتوت و جوانمردي علي نشنيده اي ؟ كو همتايي كه روز سردار بدر و طلايه دار احد و فاتح خيبر و قهرمان برانداز خندق باشد و شب در كنار گرسنگان زانو زند و همدرددي كند ؟ كو همتاي روزه داري كه غذاي اندك خود را در سه روز متوالي در لحظات افطار به مسكين و يتيم و اسير بخشد ؟ كو همتايي كه كه در اوج قدرت و حكومت كمترين حقي حتي از مسيحي و يهودي را زايل نكند ؟ كو همتائي كه در شبهاي هول انگيز ترين و سهمناك ترين جنگها آرام و مطمئن برسجاده نماز بنشيند و دستها را به سوي خداوند متعال بلند كند ؟ كو همتايي كه در حاكميت با دست خود چاه بكند و نخلستان آباد نمايد و يكجا همه را وقف نمايد ؟ كو همتائي كه اهانت به يك زن يهودي را در حكومت اسلام سزاوار مرگ مسلمان ميداند ؟كو همتائي كه بي پناه ماندن خانواده يك سرباز را با آتش به خود نهيب ميزند ؟
آري هموطن
براي يكبار هم كه شده از حصار بوقهاي تزوير و دروغ برون آي و از خود دليل اين عشق و محبت ايرانيان و غير ايرانيان را سوال كن
موفق باشي
سینا 555
Saturday 15 February 2003, 02:59AM
:confused:
علي(ع)هم واقعيست هم اسطوره
جانم به فداي او و خاندان پر عصمتش
amshaspand
Saturday 15 February 2003, 06:35PM
نوشته شده بوسيله amshaspand
درود
شيعه ايراني اگر علي را دوست نداشته باشد,بايد برود چكار كند؟
دوستدار عمر شود؟
مگر براي ايراني و مسلمان ماندن چاره ديگري هم هست؟:rolleyes::confused::smile40:
با درود
حرف حقير به زبان ساده تر چيزي نيست جز اجبار ايرانيان در دوست داشتن علي(ع؟)........
توضيح مي دهم:
ايراني در ايراني بودن خود اختياري ندارد ولي در مسلمان بودن چرا........
يك ايراني كه با فرهنگ اسلامي بزرگ شود ,راهي بجز دوستداري علي و نفرت عمر ندارد........بدينسان,با تفكيك "نيروها",تمام نفرت متوجه عمر مي شود و تمام عشق متوجه علي(ع؟)........
نيروها چيستند؟؟
_آموزش تلقيني
ـشكاف سياسي ميان اعراب
_حس وطن پرستي :
كه به نفرت از دشمنان ايران و در اين مورد بخصوص اعراب,منجر مي شود.......اينچنين، ما از تمامي اعراب بغير از امامان و يارانشان متنفريم........
چرا اين استثنا؟
بخاطر اينكه دشمن دشمن ما دوست ماست......البته اين امر مي بايست درحد يك دوستي ديپلماتيك,چيزي كه در آغاز وجود داشت,باقي مي ماند.....ولي انگار كه ايراني با تكرار ترفندش(شيعيسم) در طي اعصار,خودش هم باورش شده كه اينست و آن نيست............
به هر حال ايراني عمر را دوست ندارد چون ايرانيست و علي(ع؟) را دوست دارد چون چاره اي جز اين ندارد...(كه البته دارد)......
و براستي كه ايراني پارادوكسيست به تنهايي
:smile34: :smile19: :smile09: :smile25:
SAFA
Sunday 16 February 2003, 12:45AM
برادر هموطن
كليد واژه هاي نامه آخر شما ... اجبار .. نفرت .. دشمني .... كينه و نسبت دادن همه آنها به همه ايرانيان است . من اين ادعا را شايسته پاسخگويي نميبينم اماباز اگر خواستي ردپاي اين كيمياي عشق به علي عليه السلام را حتي در ميان اهل سنت ... بيابي ميتواني به كتابهاي دو نويسنده مشهور به نام طه حسين ( كتاب علي و بنوه ) و عبدالفتاح مقصود مراجعه كني
شايد دريابي كه انسانها را به سياه و سفيد نميتوان تقسيم نمود ... شايد اگر كمي بيشتر تاريخ ميهن خود را ميدانستي در ميافتي كه تشيع در ايران فراز و نشيب زيادي داشته و تنها بعد از دوره صفوي عموميت پيدا نموده است ... همكنون نيز در حاشيه ايران بسياري از اهل سنت زندگي ميكنند .. آيا آنها ايراني نيستند ... آيا مسلمان نيستند ؟
چطور از دشمني و كينه با اعراب سخن ميگوييد درحاليكه درصدي از شهروندان ايراني عرب هستند ... شايد آنها را ايراني نميداني ؟ ... نميدانم ترك و كرد و بلوچ و لر و تركمن و تاجيك و گيلكي را هم با همين چوب ميزني يا نه اما برادرم ... دشمني با يك قوم و نژاد شايسته يك فكر آزاد نيست
همه ايرانيان مسلمان شيعه نيستند ... همه شيعيان ايراني نيستند ... همه محبين علي مسلمان نيستند ... همه ايرانيان از نژاد آريا نيستند ... و انسانها و اعتقاد آنها سياه يا سفيد نيست .. طيفهاي خاكساري رنگ را هم درياب
موفق باشي
Scorpion
Saturday 21 June 2003, 11:55PM
با سلام
در این زمینه کتابی بنام علی علیه السلام شهسوار اسلام نوشته یک مسیحی فرانسوی را توصیه می کنم که علیرغم اشتباهاتی که نویسنده دارد ولی کلیت مطلب بسیار جالب رسانده شده است .
والسلام
IRANIAN YOUTH CLUBS
vBulletin 5.5.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.