PDA

نمايش نسخه نهائي : ساده زيستي پايه گذاران حكومت اسلامي

mehreiran
Thursday 13 February 2003, 01:39AM
خواهران و برادران عزيز
با سلام
همانگونه كه مي بينيد چه در اينجا و چه در مكانهاي ديگر دشمنان انقلاب ئ اسلام سعي دارند هدف انقالب را هدف دنيايي عده اي براي رسيدن به رفاه و آسايش خود جلوه دهند
محكم ترين دليل براي رد اين مطالب ساده زيستي پايه گذاران انقلاب اسلامي است
لطفا هر كدامتان مطالب يا عكسهايي در اين مورد داريد در اينجا بكذاريد .
http://rajaee.roshd.ir/LImage.asp?Dir=image&Index=4#Tag1
اين هم يكي ديگر خانه رئيس جمهور مملكت
http://rajaee.roshd.ir/LImage.asp?Dir=image&Index=19#Tag1
رفت آمد رئيس جمهور مملكت در ميان مردم
http://rajaee.roshd.ir/LImage.asp?Dir=image&Index=6#Tag1

Sepehre Azadi
Thursday 13 February 2003, 02:06AM
امروز همه دشمنان سعي دارند تا چهره پايه گذاران را خراب كنند كه به شكرانه لطف خدا هيچ گاه موفق نبوده اند
عمال آنها سعي دارند تا خود را نماينده مردم نشان دهند و جو داخل را به هم بريزند اما كران و كوران هستند كه در اتاقي تاريك گام بر ميدارند
مردم ما به قول رهبر عزيزمان فهميده ترين مردم دنيا هستند . مردمي كه در سياه ترين دوران تاريخ خود شيطان را كه بر جان و مال و هستي و ناموس آنها پنجه افكنده بود بيرون راندند در بدترين شرايط زير حملات جنگي دنيا ايستادند از جان ومال مايه گذاشتند جوانان در جبهه ها كشته شدند تا خون پدران كه براي انقلاب قيام نمودند پايمال نشود مادران از هستي و جوان خويش دست كشيدند تا اسلام عزيز در اين مملكت پايدار ماند و اينك اين ماييم كه پرچم افتخار را بر دوش ميكشيم تا به سر منزل مقصود گام برداريم و اينك ماييم كه هيچ گاه جنايات وحشيانه اي كه در حقمان روا داشتند به باد فراموشي نخواهيم سپرد . اينك اين ماييم كه ادامه دهنده راه عزيزانمان هستيم . چه با قلم و چه با اسلحه در هر ميداني براي سربلندي وطن ميكوشيم .
براستي كجاي دنيا را ميتوان نام برد كه رييس جمهورش به مانند شهيد رجايي باشد شهيدي كه اعضاي بدنش را با آتش سيگار سوزاندند اما استقامت نمود شهيدي كه براي ديدار محرومين به نقاطي ميرفت كه حتي راننده او هم آن نقاط رابلد نبود . شهيدي كه مردم را ميفهميد و مردم هم او را .
كجاي دنيا رهبري چون خميني كبير (ره) به خود ديده رهبري كه حتي سالهاي سال در تاريكي تبعيد و ظلم تنها صبر ميكند و با مردم همنشين است رهبري كه تمام مردم به او عشق مي ورزند . رهبري كه داغش با قلبها چه ها كه نكرد ...
و كجاي دنيا رهبري به مانند خامنه اي عزيز سراق دارد عزيزي كه جانباز راه دفاع از ارزشهاست عزيزي كه در كارنامه خود در رنج و سختي در تمامي لحظات در كنار رزمندگان دوش به دوش آنان با دشمن كافر مردانه جنگيد و مردم اينگونه به او عشق مي ورزند . كه دشمنان ميخواستند او را خيلي زودتر از اينها از ما بگيرند كه به لطف خدا نتوانستند .

min
Tuesday 25 February 2003, 12:31AM
اكنون نيز مقام معظم رهبري از ساده زيست ترين افراد اين مملكت هستند .
ماجراي خواستگاري پسر مقام معظم رهبري از فرزند دكتر حداد عادل خود نشان گر اين ساده زيستي است كه به زودي در همين جا درج مي كنم . ( به خاطر اينكه متن كامل بيان شده توسط خود آقاي دكتر را نقل كنم در روزهاي بعد مي نويسم )

هالو
Tuesday 25 February 2003, 04:30AM
سلام

بعد از خواندن اين تاپيك سرا پا صداقت و حقيقت گوئي تصميم گرفتم "دم خروس"را نديده بگيرم و "قسم حضرت عباستان"را باور كنم:)

"دروغگو دشمن خداست"( آخوند مسجد محلمون)

هالو:rolleyes:

Sepehre Azadi
Tuesday 25 February 2003, 08:25AM
قابل توجه دوستان قديمي ايران كلابز .
بايد عرض كنم يه عده كه سايتي بنام ايران كلابز دات كام رو به تازگي درست كردن . نتونستن همچي به چيزهايي كه ميخواستن برسن و حالا يكي يكي ويروسهاي اون سايت داره مياد توي اين سايت و يه مانور كوچولو ميده .
:D

بهزاد
Tuesday 25 February 2003, 12:11PM
سپهر جان، من به آدرسي كه گفته بودي رفتم و ديدم كه يكي از دومينهاي فرعي همين سايته. اون سايتي كه شما بهش اشاره كردي ايران كلاب دات كام بود.
قربانت

eesa
Tuesday 25 February 2003, 03:40PM
نوشته شده بوسيله min
اكنون نيز مقام معظم رهبري از ساده زيست ترين افراد اين مملكت هستند .
ماجراي خواستگاري پسر مقام معظم رهبري از فرزند دكتر حداد عادل خود نشان گر اين ساده زيستي است كه به زودي در همين جا درج مي كنم . ( به خاطر اينكه متن كامل بيان شده توسط خود آقاي دكتر را نقل كنم در روزهاي بعد مي نويسم )

بنام خدايم
راستش فكر ميكنم هزينه ترياك ايشون خودش ساده زيستي رو از بين ميبره ...
از حساب دفتر رهبري خبر دارين ؟
ايا اطلاع دارين چرا شهرام جزايري دادگاهي شد ؟

صبح
Tuesday 25 February 2003, 03:57PM
تو آئين شما تهمت زدن آزاده ؟ حروم نیست ؟
بترس از عواقب تهمت و افترا ... :(

ديگه اونچه که عيآنه ساده زيستي رهبران اين حكومته ! چيزي كه دشمنانشون چون جوابي براش ندارن فقط قصد شانتاژ دارن ... !

حتي نميتونن اجراي عدالت رو ببينن و براش (بهانه) ميتراشن !

eesa
Tuesday 25 February 2003, 04:01PM
نوشته شده بوسيله صبح
تو آئين شما تهمت زدن آزاده ؟ حروم نیست ؟
بترس از عواقب تهمت و افترا ... :(

ديگه اونچه که عيآنه ساده زيستي رهبران اين حكومته ! چيزي كه دشمنانشون چون جوابي براش ندارن فقط قصد شانتاژ دارن ... !

حتي نميتونن اجراي عدالت رو ببينن و براش (بهانه) ميتراشن !

بنام خدايم
ترس در وجود من نيست چون با خدايم از عشقي پر هستم كه نميتوانند آن را نابود كنند ....
جالبه كه از ايشون اينقدر بي خبر هستين چون دوستان فشاريتون دليلشون اينه كه رهبر سرطان دارن !!! حالا من نميدونم يك انسان بيمار آيا ميتونه مملكتي به اين عظيمي رو نگه داره ؟!؟!؟

صبح
Tuesday 25 February 2003, 04:18PM
نوشته شده بوسيله eesa

بنام خدايم
ترس در وجود من نيست چون با خدايم از عشقي پر هستم كه نميتوانند آن را نابود كنند ....
جالبه كه از ايشون اينقدر بي خبر هستين چون دوستان فشاريتون دليلشون اينه كه رهبر سرطان دارن !!! حالا من نميدونم يك انسان بيمار آيا ميتونه مملكتي به اين عظيمي رو نگه داره ؟!؟!؟

شما اول حرفت رو ثابت كن ... هوچيگري هم نكن ... اصلا ادعاي شما بي اساس است ... اگر صادق هستي ، مدركي بياور كه حرفهايت را ثابت كند .

ما مسلمانها از روزي مي ترسيم كه صداقت از وجودمان برود ... از روزي كه ظالم باشيم و به حقيقت ظلم كنيم ... از روزي كه يك بنده ظالم و سرافكنده در مقابل حسابرسي خدا باشيم ... خشيت و خشوع مقدسي كه ما را به سوي خدا هدايت مي كند ... و از ظلم باز مي دارد ... اگر از (ظالم بودن) نمي ترسي ... نترس ... عاقبت نزد تقواپيشگان است .

eesa
Tuesday 25 February 2003, 04:36PM
نوشته شده بوسيله صبح

شما اول حرفت رو ثابت كن ... هوچيگري هم نكن ... اصلا ادعاي شما بي اساس است ... اگر صادق هستي ، مدركي بياور كه حرفهايت را ثابت كند .

ما مسلمانها از روزي مي ترسيم كه صداقت از وجودمان برود ... از روزي كه ظالم باشيم و به حقيقت ظلم كنيم ... از روزي كه يك بنده ظالم و سرافكنده در مقابل حسابرسي خدا باشيم ... خشيت و خشوع مقدسي كه ما را به سوي خدا هدايت مي كند ... و از ظلم باز مي دارد ... اگر از (ظالم بودن) نمي ترسي ... نترس ... عاقبت نزد تقواپيشگان است .

بنام خدايم
ثابت كنم ؟!؟!؟!؟!؟ واقعا نميدوني يا ........
به هر حال ميتونيد وقتي از خونتون خارج ميشيد در هر كوي وبرزن اين آب و خاك موجوداتي زنده ميبينيد بنام آدم .... از هر كدوم كه خواستيد ميتونيد سوال كنيد تا دليلي براتون بيارن !!!!
منم اميدوارم به چيزهايي كه گفتي خودت عمل كني روسات كه نتونستن ... خيلي حرفات خوب بود ...

صبح
Tuesday 25 February 2003, 04:49PM
نوشته شده بوسيله eesa

بنام خدايم
ثابت كنم ؟!؟!؟!؟!؟ واقعا نميدوني يا ........
به هر حال ميتونيد وقتي از خونتون خارج ميشيد در هر كوي وبرزن اين آب و خاك موجوداتي زنده ميبينيد بنام آدم .... از هر كدوم كه خواستيد ميتونيد سوال كنيد تا دليلي براتون بيارن !!!!
منم اميدوارم به چيزهايي كه گفتي خودت عمل كني روسات كه نتونستن ... خيلي حرفات خوب بود ...

نه من واقعا نميدونم ... و از هر كس كه پرسيدم ، گفت از ديگران بپرس ... عين شما ... :p از ديگران بپرس را اولين كسي كه گفته است ، يا جاسوس سي آي اي بوده است يا جاسوس سيا ... يك آدم كثيفي كه جز نابود كردن ديگر ملتها براي منافع شخصيش هيچ چيز نمي بيند ... و يك سري ساده لوح كه دنبال حقيقت نمي گردند ... فقط تكرار مي كنند ...

خدا عاقبتشان را به خير كند .

min
Wednesday 26 February 2003, 12:42AM
نوشته شده بوسيله eesa

بنام خدايم
راستش فكر ميكنم هزينه ترياك ايشون خودش ساده زيستي رو از بين ميبره ...
از حساب دفتر رهبري خبر دارين ؟
ايا اطلاع دارين چرا شهرام جزايري دادگاهي شد ؟
... بنفشـ ه
با اسم جديد اومدي ولي آنقدر حرفات و تهمتات تابلو شبيه قبله که هرکي قبلا متن تو را خونده باشه مي شناسه
قر نيا
همه يهوديا عين تو مثل آب خوردن تهمت مي زنند . اين در طول تاريخ ثابت شده . اون پيامبر خدا حضرت موسي را آنقدر آزار داديد که از نفرين اون جمعيتتون زياد نمي شه . ديگه چي مي خواهيد ؟

asheghe iran_p
Wednesday 26 February 2003, 02:38AM
باز شروع شد بنفش جان اين كارها واسه ايرانكليك نه اينجا:D

eesa
Thursday 27 February 2003, 11:33AM
نوشته شده بوسيله صبح

نه من واقعا نميدونم ... و از هر كس كه پرسيدم ، گفت از ديگران بپرس ... عين شما ... :p از ديگران بپرس را اولين كسي كه گفته است ، يا جاسوس سي آي اي بوده است يا جاسوس سيا ... يك آدم كثيفي كه جز نابود كردن ديگر ملتها براي منافع شخصيش هيچ چيز نمي بيند ... و يك سري ساده لوح كه دنبال حقيقت نمي گردند ... فقط تكرار مي كنند ...

خدا عاقبتشان را به خير كند .

بنام خدايم
خب يه سري به برادران خودتون بزنيد ...
من چند تا سوال دارم اگر جواب بدين در جا مسلمون ميشم و در راهي مثل راه شما مبارزه ميكنم !!!
روز شنبه مطرح ميكنم ...منتظر باشيد

eesa
Thursday 27 February 2003, 11:36AM
نوشته شده بوسيله min

... بنفشـ ه
با اسم جديد اومدي ولي آنقدر حرفات و تهمتات تابلو شبيه قبله که هرکي قبلا متن تو را خونده باشه مي شناسه
قر نيا
همه يهوديا عين تو مثل آب خوردن تهمت مي زنند . اين در طول تاريخ ثابت شده . اون پيامبر خدا حضرت موسي را آنقدر آزار داديد که از نفرين اون جمعيتتون زياد نمي شه . ديگه چي مي خواهيد ؟

بنام خدايم
راستش من فقط يه رنگ دارم
من نه بنفشم نه قرمز نه زرد فقط ابيم ....
تهمت در اسلام شما آزاده ؟

min
Friday 28 February 2003, 02:38AM
نوشته شده بوسيله eesa

بنام خدايم
راستش من فقط يه رنگ دارم
من نه بنفشم نه قرمز نه زرد فقط ابيم ....
تهمت در اسلام شما آزاده ؟
نه بنفشـ ه جان
ولي سالوس بازي هم ممنوعه

Sepehre Azadi
Friday 28 February 2003, 06:12AM
[QUOTE]نوشته شده بوسيله eesa
[B]

بنام خدايم
من چند تا سوال دارم اگر جواب بدين در جا مسلمون ميشم و در راهي

گر جمله كائنات كافر گردند
بر دامن كبريا نشيند گردي

برو عمو دين رو كه از توي سايت نميشه انتخاب كرد .
دين هر كس زماني ميتونه براش مفيد باشه كه باعث رشد باشه نه فقط به زبان . و اين طرز صحبتت نشون ميده هدف مسيحي بودن خودتت رو هم نميدوني . يا اگه پدر مادر مسيحي هم داشتي دين رو از اونها به ارث بردي اما يه دفعه هم خواستي دين مسيحيت رو بشناسي:confused:

min
Saturday 1 March 2003, 12:27AM
خواستگاري پسر مقام معظم رهبري از دختر دكتر حداد عادل :آقاي دكتر حداد عادل تعريف مي كردند : سال 77 خانمي به منزل ما زنگ زده بود و گفته بود كه : مي خواهيم براي خواستگاري خدمت برسيم . خانم ما گفته بود خانم ما اكنون سال چهارم دبيرستان است و مي خواهد ادامه تحصيا بدهد . ايشان دوباره پرسيده بودند كه اگر امكان دارد ما بياييم دختر خانم را ببينيم تا بعدا اما خانم ما قبول نكرده بود .
بعد خانم ما از ايشان پرسيده كه اصلا شما خودتان را معرفي نماييد و ايشان هم گفته بودند : من خانم مقام معظم رهبري هستم . خانم ما از هول دوباره سلام عليك كرده بود و گفته بود : ما تا حالا به همه پاسخ رد داده ايم اما شما صبر كنيد با آقاي دكتر صحبت كنيم بعد به شما خبر مي دهم . آن زمان خانم من مدير دبيرستان هدايت بود.
بعد از صحبت با من قرار بر اين شد كه آنها بيايند دخترمان را در مدرسه ببينند كه هم دختر ما متوجه نشوند و هم آن كه اگر آنها نپسنديدند لطمه اي به دخترمان نخورد . طبق هماهنگي قبلي خانم آقا آمدند و در دفتر مدرسه ديدند و رفتند . پس از يكسال با هماهنگي به خواستگاري آمدند .آن زمان دختر من ديپلم گرفته بود و كنكور هم شركت كرده بود . پس از مقدمات كار يكروز پسر آقا با مادرشان با يك قواره چادر به عنوان كادو براي عروس آمدند و صحبت كرديم و پس از رفتن آقا مجتبي نظر دخترم را پرسيدم ايشان موافق بودند . بعد از چند روز خدمت آقا رفتيم . آقا فرمودند : آقاي دكتر داريم خويش و قوم مي شويم خانواده ها به نتيجه اي رسيدند . نظر شما چيست . گفتم : آقا اختيار ما دست شماست .
آقا فرمودند : نه شما دكتر و استاد دانشگاهيد و خانمتان هم همينطور وضع زندگي شما مناسب است اما زندگي من اينطور است اگر بخواهم تمام زندگيم را بار كنم غير از كتابهايم يك وانت بار بيشتر نمي شود . اينجا هم دو اتاق اندرون يك اتاق بيروني داريم كه اقايان و مسئولين آنجا با من ديدار مي كنند . من پول ندارم خانه بخرم خانه اي اجاره كرده ايم كه يك طبقه مصطفي و يك طبقه هم مجتبي زندگي مي كنند . شما با دخترت صحبت كن كه خيال نكند حالا كه عروس رهبر مي شود چيزهايي در ذهنش باشد ما اينطور زندگي مي كنيم اما شما زندگي نسبتا خوبي داريد حالا اگر ايشان بخواهد وارد اين زندگي شود كمي مشكل است مجتبي معمم هم نيست مي خواهد قم برود درس بخواند و روحاني شود همه اينها را بگو بداند .
من هم به دخترم تمام صحبتهاي آقا را گفتم و او هم قبول كرد . آقا در زمان قبل از رئيس جمهوريشان خانه اي در خيابان ايران داشتند كه آن را اجاره داده اند و خرج زندگيشان را از آن راه در مي آوردند ايشان حقوق رهبري نمي گيرند و از وجوهات هم براي خود استفاده نمي كنند .
هنگام صحبت در مورد مراسم عقد و مهريه و .. آقا فرمودند : در مورد مهريه اختيار با دختر خانم شماست . ولي من كه براي مردم خطبة عقد مي خوانم سنت من اين بوده كه براي بيشتر از 14 سكه خطبه نمي خوانم اگر بخواهيد مي توانيد بيشتر از 14 سكه مهر كنيد ولي شخص ديگري خطبه را بخواند . چون تا حالا بيشتر از 14 سكه براي مردم خطبه نخوانده ام براي پسر و عروسم هم نمي خوانم .
گفتم : آقا هر طور شما صلاح بدانيد
بعد آقا فرمودند : در مورد مراسم عروسي هم مي توانيد در تالار بگيريد ولي من به دلايل امنيتي نمي توانم شركت كنم . مي خواهيد اين دو تا اتاق اندروني و اين اتاق بيروني را اندازه بگيريد ببينيد چقدر مهمان جا مي شود نصف مي كنيم نصف را ما دعوت مي كنيم نصف ر اشما . ما حساب كرديم بيشتر از 150 نفر جا نمي شد حتي اقوام درجه دوم را هم نمي شد دعوت كرد اما براي قبول كرديم .
آقا غير از فاميل آقايان خاتمي كروبي هاشمي و ناطق نوري و دكتر حبيبي را دعوت فرمودند . يك نوع غذا هم درست كرديم قبل از اينها صحبت خريد بازار شد آقا مجتبي گفتند من نه حلقه مي خواهم و نه ساعت و نه چيز ديگر . آقا گفتند : اينطور خوب نيست . من هم گفتم حداقل يك حلقه بخريد . آقا فرمودند من يك انگشتر عقيق دارم كه كسي برايم هديه آورده آن را به دختر شما هديه مي دهم و دختر شما هم به عنوان حلقه به مجتبي بدهد . ما هم قبول كرديم . انگشتر كمي بزرگ بود داديم كوچكش كردند و خلاصه خرج حلقه داماد شد 600تومان .
به آقا گفتيم در همه اين مسائل احتياط كرديم ديگر لباس عروس را بگذاريد به عهده ما و آقا هم قبول كردند و فرمودند : طبق متعارف حساب كنيد .آن زمان نزديك عروسي پسرمان هم بود يك لباس عروس براي عروسمان سفارش داده بوديم قبل از عروسمان با رضايت ايشان تن دخترم كرديم .آقا هم يك فرش ماشيني به پسرشان دادند و ماهم يك فرش داديم . مراسم را به همين صورت برگزار كرديم .
هنگام بردن عروس خانواده آقا آمدند عروس را ببرند ولي آقا بدليل مشغله زياد نتوانستند بيايند . اما وقتي عروس را به خانه آقا برديم براي خداحافظي ساعت از 1 بامداد گذشته بود و ديديم آقا هنوز بيدار نشسته اند و منتظر عروس هستند . و فرمودند : من اخلاقا وظيفه خودم مي دانستم كه براي اولين بار كه عروس به خانه مان مي آيد به استقبالش بروم و بدرقه اش كنم .
ما خيلي تعجب كرديم . فكر نمي كرديم آقا با آن همه مشغله تا اين موقع براي استقبال عروسشان بيدار بمانند . حتي آقا غذا هم نخورده بودند . چون خانواده آقا سرشان شلوغ بود يادشان رفته بود غذا درست كنند و اقا با يكي از محافظها نان و پنير خورده بودند .
بعد هم آقا چند دقيقه اي براي عروس صحبت كردند و نصيحتهايي براي زندگي به عروس داماد كردند و تا درب خانه عروس و داماد را بدرقه كردند .
جال تر از همه اين بود كه براي عروسي آقا به هيچكس اجازه ندادند حتي از كوچكترين وسايل دفتر استفاده كنند. و ماشين شب عروسي را هم دو دستگاه پيكان از فاميلها گرفتند .

eesa
Saturday 1 March 2003, 11:33AM
نوشته شده بوسيله Sepehre Azadi
[QUOTE]نوشته شده بوسيله eesa
[B]

بنام خدايم
من چند تا سوال دارم اگر جواب بدين در جا مسلمون ميشم و در راهي

گر جمله كائنات كافر گردند
بر دامن كبريا نشيند گردي

برو عمو دين رو كه از توي سايت نميشه انتخاب كرد .
دين هر كس زماني ميتونه براش مفيد باشه كه باعث رشد باشه نه فقط به زبان . و اين طرز صحبتت نشون ميده هدف مسيحي بودن خودتت رو هم نميدوني . يا اگه پدر مادر مسيحي هم داشتي دين رو از اونها به ارث بردي اما يه دفعه هم خواستي دين مسيحيت رو بشناسي:confused:

بنام خدايم
ببين عمو جونم شما وقتي فكرت در همين حده بايد اينطوري هم صحبت كني .... منظور من چيزه ديگه اي بود كه شما و امثال شما هميشه در جواب اعتقاداتشون كم ميارن ... خيلي هم ...چون چشمها را بايد شست جور ديگه بايد ديد ..من پدر و مادر مسيحي ندارم و من مسيحي نيستم عمو جونم .... حرف در مياري عمو ....

Sepehre Azadi
Saturday 1 March 2003, 10:31PM
مين عزيز
دستت درد نكنه متن جالبي بود

eesa
Sunday 2 March 2003, 11:49AM
نوشته شده بوسيله Sepehre Azadi
مين عزيز
دستت درد نكنه متن جالبي بود

اره واقعا خسته نباشي حملش خيلي سنگين بود ..نهههههههههههههه ؟
مين فكر ميكنم داستانهاي تخيلي خيلي ميخونه ...نه عمو ؟
عمو سپهر .... چرا دستهاي تو به خون الودست عمو ؟

min
Wednesday 5 March 2003, 12:08AM
نوشته شده بوسيله eesa

اره واقعا خسته نباشي حملش خيلي سنگين بود ..نهههههههههههههه ؟
مين فكر ميكنم داستانهاي تخيلي خيلي ميخونه ...نه عمو ؟
عمو سپهر .... چرا دستهاي تو به خون الودست عمو ؟
بنفشـ ه
خوشم مياد كه به سنگ پاي قزوين گفتي زكي

eesa
Wednesday 5 March 2003, 04:11PM
نوشته شده بوسيله min

بنفشـ ه
خوشم مياد كه به سنگ پاي قزوين گفتي زكي

نگفتي بالاخره اين لوگوت يعني چي ؟

min
Thursday 6 March 2003, 11:56PM
نوشته شده بوسيله eesa

نگفتي بالاخره اين لوگوت يعني چي ؟
نگفتي سنگ پاي قزوين چي شد؟

eesa
Saturday 8 March 2003, 08:57PM
نوشته شده بوسيله min

نگفتي سنگ پاي قزوين چي شد؟

توليد نميشه ديگه ...
خب حالا جواب منو بده ..لوگوت چيه اونوقت ؟