PDA

نمايش نسخه نهائي : عرف,خدايگان و پيدايش اديان

amshaspand
Monday 3 February 2003, 06:30PM
با درود
آيا دين باعث پيدايش عرف بود يا عرف دليل وجود دين؟
من به گزينه دوم گرايش بيشتري دارم ويكي از دلايلم چند خدايي بودن اديان در بدو است......
از دوستان در رد يا اثبات مطالب فوق ياري مي خواهم
"لطفا دلايل فراموش نشود":D

زيتون
Monday 3 February 2003, 11:18PM
فكر ميكنم اول يه تعريف از دين و يك تعريف از عرف داشته باشيم براي شروع كار بهتر باشه!

amshaspand
Sunday 9 February 2003, 03:27AM
با درود
عرف:نيك و بد در نظر جمع,وجدان جمعي.....
دين:در بالا منظور حقير,اديان توحيدي بوده است......:D

min
Tuesday 11 February 2003, 01:12AM
نوشته شده بوسيله amshaspand
با درود
آيا دين باعث پيدايش عرف بود يا عرف دليل وجود دين؟
من به گزينه دوم گرايش بيشتري دارم ويكي از دلايلم چند خدايي بودن اديان در بدو است......
از دوستان در رد يا اثبات مطالب فوق ياري مي خواهم
"لطفا دلايل فراموش نشود":D
اول مرغ خلق شد يا تخم مرغ؟

amshaspand
Tuesday 11 February 2003, 02:57AM
نوشته شده بوسيله min

اول مرغ خلق شد يا تخم مرغ؟

مرغ:smile39:
خلق هم نشد......:D

amshaspand
Tuesday 11 February 2003, 03:02AM
اما براي برگشتن به بحث
يك توضيح مختصر......
ظهور پيامبران در زمانيكه "عرف" به مرحله دو قطبي نرسيده باشد,ممكن نبود......يعني پيامبران بنيانگذاران اخلاق نيك نيستند ولي از آن,كاري كه منطقي هم بوده,بهره وري جسته اند.......
اگر خدايان عهد عتيق را نگاه كنيم,مي بينيم كه هر كشور,گروه يا آدمي خداي محبوب خود را داردو اين,دليلي نداشته جز "عرف" چند قطبي و تعريف نشده آنزمان........بدينسان,دريانوردان,مسافران,كشاورزان, جنگجويان,راهزنان همه و همه,خداي خود را داشته اند,خداهايي آئينه وار و تجلي يافته از احساسات هر فرد يا گروه.........
بد و خوب,هنوز معناي واقعي و امروزين خود را نگرفته بودند ........وبد و خوب معني نمي گيرند,مگر با تجربه:smile39::smile39::smile39::D

mehreiran
Thursday 13 February 2003, 01:16AM
نوشته شده بوسيله amshaspand
اما براي برگشتن به بحث
يك توضيح مختصر......
ظهور پيامبران در زمانيكه "عرف" به مرحله دو قطبي نرسيده باشد,ممكن نبود......يعني پيامبران بنيانگذاران اخلاق نيك نيستند ولي از آن,كاري كه منطقي هم بوده,بهره وري جسته اند.......
اگر خدايان عهد عتيق را نگاه كنيم,مي بينيم كه هر كشور,گروه يا آدمي خداي محبوب خود را داردو اين,دليلي نداشته جز "عرف" چند قطبي و تعريف نشده آنزمان........بدينسان,دريانوردان,مسافران,كشاورزان, جنگجويان,راهزنان همه و همه,خداي خود را داشته اند,خداهايي آئينه وار و تجلي يافته از احساسات هر فرد يا گروه.........
بد و خوب,هنوز معناي واقعي و امروزين خود را نگرفته بودند ........وبد و خوب معني نمي گيرند,مگر با تجربه:smile39::smile39::smile39::D
اين حرف شما كه پيامبران پايه گذار اخلاق نيستند غلط است زيرا اولين بشر كه به وجود آمده خود پيامبر خدا بوده و اخلاقيات را به فرزندان خود گوش زد مي كرده .

amshaspand
Thursday 13 February 2003, 03:00AM
نوشته شده بوسيله mehreiran

اين حرف شما كه پيامبران پايه گذار اخلاق نيستند غلط است زيرا اولين بشر كه به وجود آمده خود پيامبر خدا بوده و اخلاقيات را به فرزندان خود گوش زد مي كرده .

اولين بشر نهه؟
اولين بشر كي پا بجهان نهاد؟
كي بود؟حضرت آدم؟
شما چند سالتونه؟:D:rolleyes: