نمايش نسخه نهائي : چگونه ملخ بخوريم؟
بنفش
Thursday 30 January 2003, 11:19PM
سوال مهمي براي من پيش اومد و اون هم اين بود كه در سفر آتي به جمكران چه كنم تا در بيابان هاي قم از گشنگي تلف نشوم. خوشبختانه روح الله دروغگو (ر.ك. چنين گفت روح الله (http://www.iranclubs.org/forums/showthread.php?s=&threadid=582)) با درايت هر چه تمام تر دستورات سرو ملخ رو شرح داده اند. گفتم شايد براي دوستان ملخ خور جالب باشد. باشد كه به حرام نيوفتند.
"صيد ملخ
٢٦٢٢ اگر ملخ را با دستيا به وسيله ديگرى زنده بگيرند بعداز جان دادن خوردن آن حلال است. و لازم نيست كسى كه آن را مىگيرد مسلمان باشد و در موقع گرفتن، نام خدا را ببرد، ولى اگر ملخ مردهاى در دست كافر باشد و معلوم نباشد كه آن را زنده گرفته يا نه، اگر چه بگويد زنده گرفتهام، حلال نيست.
٢٦٢٣ خوردن ملخى كه بال در نياورده، و نمىتواند پرواز كند حرام است."
دوستان دقت كنند هنگام تهيه ملخ از اعتقاد فروشنده به اسلام محمدي اطمينان حاصل كنند.
حزب الله
Friday 31 January 2003, 12:36AM
دوستان سلام
اول كه اين موضوع رو ديدم گفتم شايد يكي از سربازهاي آمريكائي گذرش به اين سايت افتاده ... گفتم شايد تو صحراي عربستان چيزي گيرش نيومده دنبال ملخ ميگرده :p
ديدم نخير ... اين بنفش خودمونه ...
چه ميدونم ... شايد فكر ميكنه تو گوشت ملخ ماريجوانا پيدا ميشه ... صلاح كار خويش خسروان دانند ... اگه ميخواي بخوري چرا احكام موقع قحطي رو بهانه ميكني ... هرچي ملخ صحراي جمكرانه مال تو :D
در ضمن روح اون مرد بزرگ شاد باد كه بعد از بيست و پنج سال هنوز حتي از اسمش كينه به دل داريد ..
زيتون
Friday 31 January 2003, 12:46AM
نوشته شده بوسيله حزب الله
دوستان سلام
اول كه اين موضوع رو ديدم گفتم شايد يكي از سربازهاي آمريكائي گذرش به اين سايت افتاده ... گفتم شايد تو صحراي عربستان چيزي گيرش نيومده دنبال ملخ ميگرده :p
ديدم نخير ... اين بنفش خودمونه ...
چه ميدونم ... شايد فكر ميكنه تو گوشت ملخ ماريجوانا پيدا ميشه ... صلاح كار خويش خسروان دانند ... اگه ميخواي بخوري چرا احكام موقع قحطي رو بهانه ميكني ... هرچي ملخ صحراي جمكرانه مال تو :D
در ضمن روح اون مرد بزرگ شاد باد كه بعد از بيست و پنج سال هنوز حتي از اسمش كينه به دل داريد ..
سرباز..؟؟؟آمريكائي؟؟؟ملخ...بنفش؟؟؟:eek:دوست دارهه لابد :p
دمت گرم حزب الله جان:smile39:
min
Friday 31 January 2003, 02:29AM
:D:D... بنفشـ ه
تو كه قبلا سوسك و مارمولك مي خوردي
تو كتابتون ( قانون يهود ) نوشته هر چي كه سگ مي خوره مي تونيد تو سوپتون بريزيد اما از چيزهايي كه آدمها ( مسيحيها ) مي خورند منع شده ايد .
برو فعلا غذاي سگ بخور تا بعد:D:D
سینا 555
Friday 31 January 2003, 06:26AM
بازم وحشت از سايه حضرت امام( ره ) از طرف خفاشان تاريكي.
وحشت از نور,ترس از امدن صبح, اعماق تاريك وجودشان را ميازارد....
امام خميني زنده است تا تاريخ زنده است
حزب الله
Friday 31 January 2003, 11:42AM
سلام مجدد دوستان
يك خبر در مورد همين موضوع ... چگونه ملخ بخوريم ... پيدا كردم كه حيفم اومد شما ها رو بي نصيب بذارم ...
سربازان آمريکايي در منطقه بلاتکليف و عصبي
بزرگترين خبرگزاري آمريکا از احساس بلاتکليفي در بين سربازان اعزامي آمريکا براي حمله به عراق خبر داد خبرگزاري آسوشيتدپرس با اشاره به عدم اتمام ماموريت بازرسان سازمان ملل در عراق سربازاني که شايد پيشروان حمله به عراق باشند اميدوارند که اين تصميمي هرچه زودتر گرفته شود آنها مي گويند ما مي خواهيم به خانه باز گرديم
اين گزارش مي افزايد سربازاني که براي انجام مانور به کويت آمده اند روحيه لازم براي جنگ را ندارند و مي گويند قطعيت در حمله احتمالي به عراق تبديل به يک انتظار نا مطلوب شده است
گوردن براوون سرباز 25 ساله آمريکايي مي گويد همه عصبي هستند اگر قرار است کاري را که بايد انجام دهيم سريع تر انجام دهيم خيلي بهتر است آنجل 32 ساله ديگر سرباز آمريکايي مي گويد
اولين سالگرد تولد فرزندم را از دست دادم زماني که خانه را ترک مي کردم همسرم گفت سالم برگرد در حالي که اکنون خود را براي بدترين آماده مي کنم
:p
شايد به همين دليل است كه آنها ملخ هاي صحراي عربستان را با خرچنگ اشتباه گرفته اند . ببينم راستي كي ميدونه گوشت ملخ شيرينتره يا خرچنگ ... :smile02:
بنفش
Friday 31 January 2003, 10:27PM
خوب نشون مي ده چقدر ساده اي. بودجه ي ارتش آمريكا رو ديدي؟
احكام قحطي؟ چرا دروغ مي گي؟ شرمت مي شه همچين مزخرفاتي در اسلام وجود داره؟ ديگه چرا خالي مي بندي؟
هاها به روح هم كه اعتقاد داري! اون بابا تا حالا 40 دفعه پوسيده, تموم شد رفت عزيز.
زيتون
Friday 31 January 2003, 11:02PM
نوشته شده بوسيله بنفش
خوب نشون مي ده چقدر ساده اي. بودجه ي ارتش آمريكا رو ديدي؟
احكام قحطي؟ چرا دروغ مي گي؟ شرمت مي شه همچين مزخرفاتي در اسلام وجود داره؟ ديگه چرا خالي مي بندي؟
هاها به روح هم كه اعتقاد داري! اون بابا تا حالا 40 دفعه پوسيده, تموم شد رفت عزيز.
ميبينم كه بنفش عزيزمون بعد دوروز دنبال جواب گشتن و گيج خوردن تشريف ائردن و چه تيكه هائي هم تو چنتشونه....:D
بنده خدا مثل اينكه ملخهائي كه نوش جان كردينم بهتون نساخته....
عقده و عصبانيت هم نگقفته تابلو شما شبرنگ نچسبون بهش:p
خوش بگذره..نوش جونت
min
Saturday 1 February 2003, 12:26AM
... بنفشـ ه
راستی نگفتی در احکام شما خوردن غذای سگ در سو÷تان چگونه گفته شده ؟
:D:D:D
بنفش
Saturday 1 February 2003, 12:41AM
چيزي كه جالبه اينه كه اساتيد "مخ لص" خودشون با استفاده از ملخ خوري ديگران رو مسخره مي كنند! چيزي كه از مسائل اسلامه! :smile39:
min
Saturday 1 February 2003, 01:10AM
نوشته شده بوسيله بنفش
چيزي كه جالبه اينه كه اساتيد "مخ لص" خودشون با استفاده از ملخ خوري ديگران رو مسخره مي كنند! چيزي كه از مسائل اسلامه! :smile39:
... بنفشـ ه
خوردن غذاي سگ و ريختن آن در سوپ هم از احكام دين مجعول شماست .
صبح
Saturday 1 February 2003, 05:21PM
ملخ كه خوردي ... ، گهي لپ لپ بخور گه دانه دانه :)
خوک رو بگو ... خوک جقدر ضرر داره ؟ :D خرچنگ چي ... چه مزه ايه ؟ :smile41: اع... :p شراب كه زهرمار ميشه چي ميشه ؟ حروم نيست ؟ !! اونجا تو د ـــيو بررره غربي :p عاقلي نبوده كه تحريمش كنه ؟ السدي چي ... ؟ ميبرتت به ابرا ؟ :p
راستی مزه خرچنگ چقدر با مزه ملخ فرق می کنه ؟ :D تو ميدوني :p
اگه ملخاي صحراي جمكران تموم شد بيا اين پشت خونه ما يه تيكه خاكي هست گاهي اوقات توش ملخ پر ميزد :p بيا شايد هم يه كمكي به اهالي محله كردي ، هم يك دلي از عزا در آوردي ...
بهزاد
Saturday 1 February 2003, 05:48PM
سلام به همه...
من ديدم اينجا داره راجع به ران قورباغه و سوپ سوسك كه غذاي مورد علاقه بنفش و همولايتيهاشه توهين ميشه، گفتم بيام دفاع كنم.
البته در اين ميان از سك (كه مين بهش اشاره كرد) و گربه و بال كوسه صرفنظر مي كنم.
صبح
Saturday 1 February 2003, 05:51PM
سلام
آقا مارماهي و جنين سقط شده يادت رفت :mad:
این که نشد !!!
سینا 555
Saturday 1 February 2003, 10:06PM
به به بنشفه خانوم.كجا بودي شما؟دنبال ملخ ميگشتي؟مثلا اينكه پيداش كردي.:D
حالا كه تو صحراي بي اب و علف ملخ صيد ميكني ,يادي هم از شتر بكنيم,اين شعره رو كه يادت مياد ؟وصف ارباب و نوكره يه جورايي.اگر هم نفهميديش صبح عزيز ميتونه واست معنيش كنه.فكركنم خوشحال بشه.:p
ضمنا بنشفه, اينطرفا بيشترتر بيا,بچه ها علاقه عجيبي به سركار عاليه دارند چون وقتي نيستي همه پكر ميشن,جونه بنفشه.:D
شتر نشخوار ميكرد پشگله خشك
كه در روياي خودان بود چون مشك
چو در راه و طريق صهيو نيسم است
زبوي اطعمش اشتر به خواب است
:D:D
min
Sunday 2 February 2003, 12:37AM
اين بفش نيومد بگه در آئينشون غذاي سگ را چگونه در سوپ مي ريزند .
چون اونها از غذاي انسانها منع شده اند .
siavash_ad
Sunday 2 February 2003, 01:25AM
آقا بذاريد هر كي هرچي ميخواد بخوره! نوش جونش
بنفش
Sunday 2 February 2003, 01:52AM
هاها... مشكل اين جاست كه ملخ خوري در دين شما وجود داره باز هم به همون استناد مي كنيد! پس اعتراف مي كنيد اصولا دين مسخره اي داريد؟ در ضمن سوسك و ران قورباغه و مارماهي غذاي مورد علاقه چيني ها هستش. جنين سقط شده هم كه مورد علاقه شكنجه گران جمهوري اسلامي هستش. مي بينيد اصولا وقتي حرفي براي زدن نداريد از اين مزخرفات زياد مي گيد, چيز جديدي نيست.
min
Sunday 2 February 2003, 01:56AM
نوشته شده بوسيله بنفش
هاها... مشكل اين جاست كه ملخ خوري در دين شما وجود داره باز هم به همون استناد مي كنيد! پس اعتراف مي كنيد اصولا دين مسخره اي داريد؟ در ضمن سوسك و ران قورباغه و مارماهي غذاي مورد علاقه چيني ها هستش. جنين سقط شده هم كه مورد علاقه شكنجه گران جمهوري اسلامي هستش. مي بينيد اصولا وقتي حرفي براي زدن نداريد از اين مزخرفات زياد مي گيد, چيز جديدي نيست.
... بنفشـ ه
باز از جواب طفره رفتي
اون غذاي سگي كه شب عيد تو سوپت ريختي خوش مزه بود؟
بنفش
Sunday 2 February 2003, 02:02AM
نوشته شده بوسيله min
... بنفشـ ه
باز از جواب طفره رفتي
اون غذاي سگي كه شب عيد تو سوپت ريختي خوش مزه بود؟
مشكل اين جاست كه من همچين كاري نكردم. اگه سوالت موضوعيت داشت جواب مي دادم. تنها چيزي كه اين جا با منبع و به طور مستدل ذكر شده آداب ملخ خوري روح الله دروغگو هستش. بقيه موارد همش باد هوا هستند.
min
Sunday 2 February 2003, 02:16AM
نوشته شده بوسيله بنفش
مشكل اين جاست كه من همچين كاري نكردم. اگه سوالت موضوعيت داشت جواب مي دادم. تنها چيزي كه اين جا با منبع و به طور مستدل ذكر شده آداب ملخ خوري روح الله دروغگو هستش. بقيه موارد همش باد هوا هستند.
پس اين غذاي سگ خوري شما چي شد
تو كتاب قانون يهود شما اومده برو بخون
بنفش
Sunday 2 February 2003, 02:21AM
نوشته شده بوسيله min
پس اين غذاي سگ خوري شما چي شد
تو كتاب قانون يهود شما اومده برو بخون
نشد جيگر. تو ادعا مي كني خودت هم اين جا نقل كن. وگرنه بيخود مزخرف نگو.
سینا 555
Sunday 2 February 2003, 02:24AM
بشنفه ,من براي حفظ انقلاب,دين و مملكتم حاضرم تو رم بخورم:D:D,اينو به ارباب شارون قصاب باشي بگو,بهت ملخ ميده بخوري:D,اينقدرهم زور نزن اينجا كسي سركار عاليه رو جدي تلقي نميكنه,فقط من باب سرگرمي باهات يكبدوميكنند,آخه ديدن يك به دو كنه قهاري هستي,بات انتراكت ميگيرند:p:p
min
Sunday 2 February 2003, 02:29AM
نوشته شده بوسيله بنفش
نشد جيگر. تو ادعا مي كني خودت هم اين جا نقل كن. وگرنه بيخود مزخرف نگو.
حالا كه مي خواي بخون:
تلمود ( قانون يهود )
در ايم عيد يهودي مي تواند داخل سوپ خود چيزهايي كه يك سگ بتواند بخورد بريزد ولي از ريختن چيزهايي كه يك مسيحي بتواند بخورد منع گرديده است .
راستي جالب اينه كه مسيحيت قرنها بعد از يهوديت پديد آمده حال چگونه قبل از پديد آمدن مسيحيت شما از خوردن غذاي آنها منع شديد اين هم از اعجاز تحريف گران دين شماست
بنفش
Sunday 2 February 2003, 02:34AM
نوشته شده بوسيله min
حالا كه مي خواي بخون:
تلمود ( قانون يهود )
در ايم عيد يهودي مي تواند داخل سوپ خود چيزهايي كه يك سگ بتواند بخورد بريزد ولي از ريختن چيزهايي كه يك مسيحي بتواند بخورد منع گرديده است .
راستي جالب اينه كه مسيحيت قرنها بعد از يهوديت پديد آمده حال چگونه قبل از پديد آمدن مسيحيت شما از خوردن غذاي آنها منع شديد اين هم از اعجاز تحريف گران دين شماست
هاها... همچين چيزي در تلمود اومده؟ ييخود نيست مي گم همه اديان سامي سرشار از جفنگيات هستند!
min
Sunday 2 February 2003, 02:37AM
نوشته شده بوسيله بنفش
هاها... همچين چيزي در تلمود اومده؟ ييخود نيست مي گم همه اديان سامي سرشار از جفنگيات هستند!
دين آبائ و اجدادي تو است
از همون زماني كه گوساله پرستي پيش كشيديد دين حضرت موسي را اينگونه تخريب كرديد
بنفش
Sunday 2 February 2003, 02:43AM
نوشته شده بوسيله min
دين آبائ و اجدادي تو است
از همون زماني كه گوساله پرستي پيش كشيديد دين حضرت موسي را اينگونه تخريب كرديد
نه اما دين آباواجدادي من هم به همين اندازه مسخرست... مثلا مي شه با دختري به كوچيكي 6 ماه نزديكي كرد به شرطي كه "ذايل" نشه... يا پيامبرش با دختر 6 ساله ازدواج مي كنه... يا اگه تو آبي ادرار كردي و مزه ي ادرار نداد مي توني بخوريش...!
حزب الله
Sunday 2 February 2003, 07:37AM
باز هم سلام دوستان
اين عكس رو هم در رابطه با همين موضوع به مناسبت دهه فجر از من داشته باشيد ... دعا يادتون نره :)
صبح
Sunday 2 February 2003, 08:57AM
نوشته شده بوسيله بنفش
ملخ خوري در دين ما وجود داره :confused: :p ، اينا خرچنگشو ميخورن :D ميشه بگين چه فرقي دارن اينا ؟ وقتي قحطي شد تو برو چلوكباب بخور ... :p روشم آب خرچنگ بريز مزه خرچنگ بگيره تا يهو نشه به مذاقت خوش نياد :p اگر هم گيرت نيومد و دلت نيومد ملخ بخوري ... ميتوني سرت رو بذاري زمين بميري :p
اگه هم سير نشدي بيا اينو بخور ...
http://shopping.corbis.com/shared/images/67/11546672/MF010070.jpg
جنين گوساله ... در دنياي متمدنتون براي فروش ! :mad:
صبح
Sunday 2 February 2003, 09:10AM
اوضاع شيكمي بنفش براهه مثل اينكه :D
بيا بخور سير شي ... جنين آدم هم تو دنياي متمدنتون پيدا ميشه ! :mad:
http://www.geocities.com/orthopapism/anthropophagy3.html
بنفش
Sunday 2 February 2003, 09:37AM
نوشته شده بوسيله صبح
اوضاع شيكمي بنفش براهه مثل اينكه :D
بيا بخور سير شي ... جنين آدم هم تو دنياي متمدنتون پيدا ميشه ! :mad:
http://www.geocities.com/orthopapism/anthropophagy3.html
هاها... از كي تا حالا من نماينده تايواني هاي جنين خور در ايران كلابز شدم!؟
بنفش
Sunday 2 February 2003, 09:43AM
نوشته شده بوسيله صبح
ملخ خوري در دين ما وجود داره :confused: :p ، اينا خرچنگشو ميخورن :D ميشه بگين چه فرقي دارن اينا ؟ وقتي قحطي شد تو برو چلوكباب بخور ... :p روشم آب خرچنگ بريز مزه خرچنگ بگيره تا يهو نشه به مذاقت خوش نياد :p اگر هم گيرت نيومد و دلت نيومد ملخ بخوري ... ميتوني سرت رو بذاري زمين بميري :p
اگه هم سير نشدي بيا اينو بخور ...
جنين گوساله ... در دنياي متمدنتون براي فروش ! :mad:
خرچنگ و ملخ فرقي ندارند؟ چه جالب. ظاهرا شما نيازمند درس زيست شناسي هم هستيد! عكس گوساله رو هم مشخص كن متعلق به چه كشوريه بعد مي تونيم درباره اينكه ربطي به جهان متمدن ما داره يا نه صحبت كنيم. ربط اين حرف ها رو به آداب ملخ خوري روح الله دروغگو متوجه نشدم. در ضمن فكر نمي كنم آداب جنين خوري در هيچ مذهبي وجود داشته باشه, در اين جا به آداب احمقانه اسلام اشاره كردم وگرنه عادت هاي احمقانه در تمام دنيا وجود دارند, اين چه كمكي به اسلام مي كنه؟
بهزاد
Sunday 2 February 2003, 12:51PM
ديدم اين عكس هم بي ربط به بحث نيست گفتم بقيه هم استفاده
ببرند.:p
http://behzad1358.netfirms.com/iranclubs/0017.jpg
min
Tuesday 4 February 2003, 12:59AM
نوشته شده بوسيله بنفش
نه اما دين آباواجدادي من هم به همين اندازه مسخرست... مثلا مي شه با دختري به كوچيكي 6 ماه نزديكي كرد به شرطي كه "ذايل" نشه... يا پيامبرش با دختر 6 ساله ازدواج مي كنه... يا اگه تو آبي ادرار كردي و مزه ي ادرار نداد مي توني بخوريش...!
ببن ديني كه شما براي خودتون درست كرديد اينقدر مشكل داره كه تو از ديناي ديگه سر در نمي آري؟
بعضي از احكام خاخام هاي شما آنقدر شرمناكه كه آدم از بيان اون هم خجالت مي كشه .
مثل حكم تجاوز پدر به دخترش قبل از ازدواج
اين نهايت حيوانيته كه تو در دينت كه يهوده داري
Sepehre Azadi
Wednesday 5 February 2003, 04:55PM
نوشته شده بوسيله بهزاد
ديدم اين عكس هم بي ربط به بحث نيست گفتم بقيه هم استفاده
ببرند.:p
http://behzad1358.netfirms.com/iranclubs/0017.jpg
چه عكس باحالي اوردي سينا ها كلي خنديدم :D:D:D
بابا بي خيال اين يارو كيه اسمش ،ها يادم اومد بنفش ها بي خيال بابا اين معلوم نيست چي ميگه يا حرف حسابش چيه مياد يه چرتي پيدا ميكنه و هي تاپيك ميزنه من كه به جواباش كلي ميخندم منطق باحالي داره
صبح
Wednesday 5 February 2003, 05:51PM
جناب بنفش
عكسهائي كه بنده گذاشتم حاصل تلاشهاي بسيار استثمارگرانيست كه فقط بفكر سرمايه
داري و سرمايه پروري ، مشغول تهاجم به فرهنگ مردم اين كره خاكي هستند ، و از هيچ جنايتي نيز چشم پوشي نمي كنند . تاريخ اين وحش امروز را شاهد نبوده است ...
همانطوري كه شما ميدانيد تايوان كشوري است آمريكائي ، تمام عيار و تحت نفوذ اربابان آمريكائيش ...
و شما و امثال شما نام اين دنيا را ، دنياي متمدن مي ناميد ... تهي كردن روش و بنيان و عقيده مردم ، حمله به دين و قيدها و روشهاي متعالي زندگي ، همان حمله اي كه در پروتكلهاي دانشوران صهيون ، به صراحت قيد شده است ، به نتيجه نشسته است ... ببينيد و خوش باشيد ... !
باز مردم تاريخ اگر گرسنه ميشدند ، ملخ مي خوردند ... !
اما مردمي كه حاصل تبليغات و روشهاي نوين صهيونيسم و آمريكا هستند ، جنين مي خورند ...
بنفش
Thursday 6 February 2003, 02:12AM
:smile39:نوشته شده بوسيله صبح
جناب بنفش
عكسهائي كه بنده گذاشتم حاصل تلاشهاي بسيار استثمارگرانيست كه فقط بفكر سرمايه
داري و سرمايه پروري ، مشغول تهاجم به فرهنگ مردم اين كره خاكي هستند ، و از هيچ جنايتي نيز چشم پوشي نمي كنند . تاريخ اين وحش امروز را شاهد نبوده است ...
همانطوري كه شما ميدانيد تايوان كشوري است آمريكائي ، تمام عيار و تحت نفوذ اربابان آمريكائيش ...
و شما و امثال شما نام اين دنيا را ، دنياي متمدن مي ناميد ... تهي كردن روش و بنيان و عقيده مردم ، حمله به دين و قيدها و روشهاي متعالي زندگي ، همان حمله اي كه در پروتكلهاي دانشوران صهيون ، به صراحت قيد شده است ، به نتيجه نشسته است ... ببينيد و خوش باشيد ... !
باز مردم تاريخ اگر گرسنه ميشدند ، ملخ مي خوردند ... !
اما مردمي كه حاصل تبليغات و روشهاي نوين صهيونيسم و آمريكا هستند ، جنين مي خورند ...
احمد جان چقدر حرف مفت مي زني عزيز. "تايوان كشوري است آمريكائي"! "اما مردمي كه حاصل تبليغات و روشهاي نوين صهيونيسم و آمريكا هستند ، جنين مي خورند"! هركي ندونه فكر مي كنه الان 100ها رستوران مك دونالد در تايوان جنين سرو مي كنند و غذاي ملي تايوان هستش! يه نفر از بد حادثه تو تايوان جنين خورده و از اين كار عكس گرفته حالا تو اومدي به زمين و زمان ربطش مي دي! تو همين ايران كلي پيش مياد مرتكب قتل مي شن و گوشت طرف رو هم مي خورن. با توجه به منطق شما من هم مي تونم نتيجه گيري كنم مردمي كه حاصل تبليغات و روشهاي نوين اسلام و اعراب هستند ، انسان مي خورند! داستاني داريم با جناب عالي...
IRANIAN YOUTH CLUBS
vBulletin 5.5.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.