نمايش نسخه نهائي : اقاي صدام
Mohajer
Saturday 25 January 2003, 01:01AM
بسم الله الرحمن الرحیم
درباره عراق چه می دانید ؟
درباره رژیم عراق چه می دانید ؟
نظرتان درباره جنگ امریکا علیه عراق چیست ؟
ایا جنگ امریکا علیه عراق به کشورهای دیگری سرایت خواهد کرد ؟
siavash_ad
Saturday 25 January 2003, 01:07AM
والا من نظرم رو راجع به صدام بعدا میگم. ولی یه نکته رو گوشزد کنم که برای تایپ عنوان گفتگوها، حرف ((ی)) را با دکمه های Shift+X وارد كنيد. كه به صورت 1740 نمايش داده نشه.
montazer
Tuesday 28 January 2003, 10:55AM
نوشته شده بوسيله Mohajer
بسم الله الرحمن الرحیم
درباره عراق چه می دانید ؟
درباره رژیم عراق چه می دانید ؟
نظرتان درباره جنگ امریکا علیه عراق چیست ؟
ایا جنگ امریکا علیه عراق به کشورهای دیگری سرایت خواهد کرد ؟
سلام
صدام در 28 اوريل 1937 پس از متاركه پدر و مادرش در منزل دايي خود سعدون الناصري به دنيا امد . تا 10 سالگي از رفتن به مدرسه محروم بود در 20 سالگي دايي خود را به قتل رساند و روانه زندان شد اما 6 ماه بعد ازاد شد(كاش همون وقت اعدامش مي كردن:mad: ) او در سال 59 به عضويت حزب بعث عراق در امد .... در سال 68در سن 32 سالگي به معاونت شوراي فرماندهي حزب بعث برگزيده شد و اين سمت را تا سال 1979 حفظ كرد و پس از ان خود در صدر حكومت عراق قرار گرفت و در ماه هاي نخست حكومت تصفيه هاي خونين و بي سرو صدايي در عراق انجام داد و به تسليح ارتش عراق پرداخت و در سپتامبر 1980به ايران حمله كرد:mad:
ببخشيد من فقط همينقدر مي دونستم اميدوارم دوستان كاملتر از من توضيح بدن
در باره جنگ عراق من يكي كه دعا مي كنم جنگ نشه البته نه به دليل اينكه بخوام از صدام حمايت كنم بلكه براي جلوگيري از ريختن خون ادمها و يه كمي هم به خاطر خودمون;) چون اگه جنگي صورت بگيره دودش تو چشم همه مي ره خصوصا كشورهايي كه پايگاههاي امريكايي در اونجا قرار دارن(مثل كويت)
منتظر نظر هاي دوستان هستم.
Mohajer
Wednesday 5 February 2003, 12:37AM
بسم الله الرحمن الرحیم
صدام حسین التکریتي در سال 1937 و در نتیجه یک همخوابي نامشروع بین مادر صدام و شخص مجهولی که بعدها به گردن یک مرد دیوانه به نام حسین افتاد در ده العوجه ـ یعنی ده کج ـ بدنیا امد . مادر صدام صبحه بارها تلاش کرد که از این فرزند نامشروع خلاصي یابد ولي نتوانست . بعد از تولد و بنا به دلایلي مادر صدام نتوانست او را شیر دهد و یک خانواده یهود که دلشان برای این بچه و زن مي سوخت امر شیردادن به ملعون را بر عهده گرفتند (صدام از شیر یک زن یهودی استفاده کرد) .
صدام در خانواده اي سراسر فاحشه بزرگ شد و به اتفاق پدربزرگش در اوان نوجوانی بهمراه بقیه خانواده به بغداد مهاجرت نمودند انها در انجا اقدام به تاسیس باند دزدي و شرارت نموده و اولین قربانی صدام از بشریت دایي وی بوده . صدام از کودکي با خود تکه اهني همیشه همراه داشت تا بتواند در مواقع لزوم از ان استفاده کند و حتي حیوانات مانند سگ و گربه نیز از دست این ملعون راحت نبودند و صدام اقدام به زدن انها با این میله اهني مي نموده و حتي هنگامی که برای مدتي وارد مدرسه مي شد این تکه اهن را در زیر لباس خود پنهان مي کرد .
صدام انساني شرور و مکار بوده و به هیچگونه عرف اخلاقي یا دیني پایبند نبوده و نمي باشد . او در بغداد مدتي به عنوان شاگرد راننده کار کرده و در این مدت مورد استفاده جنسي واقع شده و به این امر معروف بوده . تقریبا 30 سال ابتداي زندگي صدام سراسر از گناه , اعمال غیر اخلاقي و حوادثي ناهنجاري بوده که بعدها در روح این انسان تاثیر بسزایي مي مگذارد .
پس از تاسیس حزب بعث در سوریه بدست میشیل عفلق ـ لعنه الله علیه ـ و ورود هسته هاي اولیه ان در عراق و نیاز این حزب به اوباش و اراذلي همچون صدام بوده وي با کمال میل وارد این حزب مي شود .
ادامه دارد...
IRANIAN YOUTH CLUBS
vBulletin 5.5.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.