PDA

نمايش نسخه نهائي : فرقه رائل

faezeh
Friday 3 January 2003, 05:13PM
ايا در مورد فرقه رائل و رايليان چيزي شنيده ايد ؟

در مورد ufo ها چطور ؟

زيتون
Friday 3 January 2003, 06:45PM
نوچ ما كه هيچي نشنيديم....!!
شما در مورد فرقه اي كه منتظر آرماگدن هستن چيزي شنيدي؟؟؟

siavash_ad
Saturday 4 January 2003, 12:17AM
نوشته شده بوسيله faezeh
ايا در مورد فرقه رائل و رايليان چيزي شنيده ايد ؟

در مورد ufo ها چطور ؟

تا آنجا كه من اطلاع دارم ufo به اين فضايي ها گفته ميشه.:smile38:

بنفش
Saturday 4 January 2003, 12:53AM
بله جماعت جالبي هستند. استدلال هايي هم كه مي كنند بسيار مشابه محمد و دين اسلام هستش. اگر موضوع ويژه اي در نظر داريد مشخص كنيد تا صحبت كنيم.

faezeh
Saturday 4 January 2003, 05:41PM
خير در مورد ارماگدون چيزي نشنيدم.
موضوع ويژه اي هم در نظر ندارم فقط مي خواستم نظريات انها را بيان كنم تا دوستان استدلال كنند.
چند روز پيش اتفاقي به سايتي برخوردم به نام رائل. رائل يك فرانسوي است كه ادعا مي كند انسانهايي از كراتي خارج از منظومه شمسي با او ارتباط برقرار كرده اند و او را مامور كرده اند به همه مردم زمين ابلاغ كند خالقين انها انسانهايي بسيار پيشرفته از نظر تكنولوي و علم هستند. و نه خدايي ماورازمين اين انسانها الوهيم نام دارند كه ريشه الله است وما را با علم ژنتيك و روانشناسي افريده اند و پيامبران را هم براي هدايت ما فرستاده اند. حتي از قران هم مدرك مي اورند و حالا انها مي خواهند برگردند به همين دليل رايليان مشغول اماده كردن يك سفارت براي انها هستند.
يك چيز جالب ديگر مي گويند شبي كه پيامبر به معراج رفتند در حقيقت به سياره الوهيم سفر كرده اند ان هم با يك سفينه فضايي. جالب است نه ؟ حالا خواهش مي كنم قبل از اينكه بنده را متهم به كفر گويي كنيد ( چون اينها نظريات من نيست ) عقايدتان را بيان كنيد. ايا مي شود اينها را قبول كرد ؟ اگر نه چرا؟ و اگر بله چرا ؟
براي اطلاعات بيشتر www.rael.org

siavash_ad
Sunday 5 January 2003, 01:37AM
نتيجه تحقيقات بنده!
پيروان فرقه رائل معتقدند بشر 25 هزار سال پيش به دست موجوداتی از ساير کرات و به شيوه شبيه سازی خلق شده است.

faezeh
Monday 6 January 2003, 04:50PM
به نظر من بعيد به نظر نمي رسد. خدا در قران مي گويد ما جهان را در هفت طبقه افريديم. وجود انسانهاي پيشرفته و كامل تر از ما در عوالم ديگر عجيب نيست. خدا كند اگر حقيقت دارد زودتر بيايند و ما را نجات دهند.

siavash_ad
Monday 6 January 2003, 06:38PM
از چي نجات بدن فائزه خانوم؟ از دست استبداد؟

yas9
Tuesday 7 January 2003, 02:02PM
faeze khanom deleto khosh nakon
age montazery ieki biado nejatemon bede doa kon va vaqean montazer bash age montazere chizi hasty be qadre iman va talashet be an miresi migam engar in filmaie fazaia bi asar nabodeha hesabi adamaro khialati mikone
naharat nashi

بهزاد
Friday 10 January 2003, 12:45PM
من خيلي راجع به رائل ها و فرقه شون اطلاعات ندارم
ولي مي دونم اين كاري ر و كه اخيرا كردن (شبيه سازي انسان) خيلي كار كثيفي است.
در ضمن اگر خداوند مخلوقاتي برتر از انسان داشت. هيچگاه او را اشرف مخلوقات خطاب نمي كرد . براي آفرينش انسان به خودش تبريك نمي گفت.
فتبارك الله احسن الخالقين.

faezeh
Saturday 11 January 2003, 07:48PM
1- اقاي سياوش منظورم نجات از دورويي از خيانت از جنايت والبته از استبداد وهر چيز ديگري كه در اين دوره زمونه زبان ادم را بند مي اورد و نمي داني دقيقا چه چيزي مي تواني جز سكوت بيان كني بود. اميدوارم متوجه شده باشيد.
2-اقاي yas9 كه خواندن مطالب شما واقعا كار سختي است در مورد انتظار من هم با شما موافقم اما صحبتي كه در مورد فيلمهاي فضايي كرديد نامفهوم بود متاسفانه چه شما خوشتان بيايد چه نيايد اين عقيده وجود دارد و طرفداراني هم پيدا كرده شما هم اگر مخالفي بايد بتواني با دلايل قانع كننده استدالال كني وگرنه عقايد شما پس از مدتي منسوخ خواهد شد علت من از طرح اين موضوع فقط به ميان كشيدن همين دلايل است.
3- اقاي بهزاد اول متشكرم كه بالاخره يكي به موضوع اصلي پرداخت دوم از كجا مطمئنيد خداوند ما را اشرف مخلوقات قرارداد. منظورم اين است كه شايد انسانهايي با تكنولژي و علم بيشتر از ما هم وجود داشته باشند البته اين كه خداوند انسان را اشرف مخلوقات قرار داد دليل براين نيست كه انسانهاي درگري وجود ندارند.

بهزاد
Monday 13 January 2003, 12:34PM
بله حق با شماست شايد انسانهايي پيشرفته تر از ما وجود داشته باشند.
ولي در مورد اينكه انسان اشرف مخلوقات است، مطمئن هستم.
چون اگر مخلوقي برتر از انسان بود، خداوند هنگام خلق كردن آن مخلوق به خودش تبريك مي گفت.

بنفش
Monday 13 January 2003, 04:00PM
نوشته شده بوسيله بهزاد
بله حق با شماست شايد انسانهايي پيشرفته تر از ما وجود داشته باشند.ولي در مورد اينكه انسان اشرف مخلوقات است، مطمئن هستم.
چون اگر مخلوقي برتر از انسان بود، خداوند هنگام خلق كردن آن مخلوق به خودش تبريك مي گفت.

:rolleyes:

بهزاد
Tuesday 14 January 2003, 02:35PM
سوالی هست بپرس تا اگه بلد بودم جوابت رو بدم.
اين اداها چيه؟؟؟

min
Wednesday 15 January 2003, 01:15AM
نوشته شده بوسيله بنفش
بله جماعت جالبي هستند. استدلال هايي هم كه مي كنند بسيار مشابه محمد و دين اسلام هستش. اگر موضوع ويژه اي در نظر داريد مشخص كنيد تا صحبت كنيم.
بنفشه خانم
اين خود نشان مي دهد كه از اسلام هيچ نمي دانيد زيرا هيچ شباهتي بين اين فرقه و دين مبين اسلام نيست
آنها اصلا يكتا پرست نيستند
باز اگر بگويي به گوساله پرستاني مثل شما مي خورند شايد :D:D:D

montazer
Wednesday 15 January 2003, 07:45PM
نوشته شده بوسيله زيتون
نوچ ما كه هيچي نشنيديم....!!
شما در مورد فرقه اي كه منتظر آرماگدن هستن چيزي شنيدي؟؟؟

بد نيست بدانيم:

امروزه شصت و يك ميليون امريكايى, به قضيه ى ((آرماگدون))(1) اعتقاد دارند. بوداييان به اين نتيجه رسيده اند كه بوداى پنجم موعود آن هاست. مسيحيان ظهور دوباره ى مسيح را انتظار مى كشند. در اين ميان, پيش گويى هاى رمز گونه ى نوسترا داموس(2) مورد استفاده ى هر دو طرف قرار گرفته است.

1. آرماگدون در لغت به معناى ((نبرد سرنوشت ساز)) و ((جنگ بزرگ)) آمده است. در اصطلاح عهد جديد, به معناى ((جايى كه واپسين نبرد بين نيكى و بدى روى مى دهد و به روز محشر منتهى مى شود)) آمده است.
2. كشيش مسيحى كه وقايع آينده را در قالب شعر پيش گويى نموده است و از جمله مهم ترين پيش گويى هاى او درباره ى حكومت و اوضاع پايان جهان است.

صبح
Thursday 16 January 2003, 04:21PM
ببخشيد اين موجودات فضائي رو كي ساخته ؟

:D

بعد اونوقت دليل شباهت آرمشون به ستاره 6 پر صهيونيستي چيه ؟
:p

بنفش
Thursday 16 January 2003, 05:54PM
ببخشيد اين موجودات فضائي رو كي ساخته ؟

هموني كه خدا رو ساخته!

بعد اونوقت دليل شباهت آرمشون به ستاره 6 پر صهيونيستي چيه ؟

جالب اين جاست كه مواضع اين گروه اصولا بيشتر به اعراب نزديكه وگرنه الان بود كه احمد دست صهيونيسم رو در آستين اين ها ببينه...

faezeh
Thursday 16 January 2003, 09:41PM
سلام
چه خبره ؟ دوستان عزيز تقاضا مي كنم به جاي متهم كردن همديگر به گوساله پرستي و صهيونيسم و از اين حرفها به موضوع اصلي بپردازيم اگر هم دليل قانع كننده اي نداريد لطفا خواننده باشيد متشكرم.
باور بفرماييد من هم ايمان و عقيده دارم ولي از نوع جستجو و پرسش. و هنوز هيچكس دقيقا دليلي نياورده تا من قانع شوم كه چرا نبايد حرف انها را قبول كرد قسم به هركس مي پرستيد اينجانب يك جوان كاملا ايراني بدون وابستگي به هيج حزب و گروه خاص يك سوال مطرح كردم و بي اندازه مشتاق دليلي هستم براي رد نظر اين فرقه اما افسوس .
در سايت مورد بحث گفته شده الوهيم با الله پيمان بسته اند پس احتمالا يكتاپرست هستند
چيزي كه باعث شده در تلاش اين فرقه براي انحراف اسلام كمي شك كنم اين است كه نمي دانم انها از اين كار چه نفعي مي برند چون اسلام را كاملا قبول دارند و حتي از ايات قران مثال مي زنند.
منتظر دلايل منطقي شما بدون اهانت و بدگويي هستم.

درويش
Thursday 16 January 2003, 10:31PM
UFO:Unidentified Flying Object
رائل رو هم چيزي نمي تونم بگم چون با تعريفي كه من از منطق دارم جور در نمياد...بنويسيد بلكه هر كدوممون يه چيزي ياد بگيريم.
سر بلند باشيد و مغرور, درويش....

صبح
Friday 17 January 2003, 11:59AM
بعد ببخشيد من موندم...

هم ماركشون صهيونيستيه

هم اسمشون ...

اسرائيل
isRAEL

ديگه : الوهيم : اسم پروردگار در زبان عبري !!! (زبان يهوديها و صهيونيستها) است .

بعد ببخشيد :p ، همه اين دين به چهار خط توضيح و خواب يه بنده خدا ختم ميشه ؟

ايشون ، معجزه اي .. چيزي هم دارن ؟ معمولا پيامبرها يه معججزه هائي دارن ;)

صبح
Friday 17 January 2003, 12:10PM
هموني كه خدا رو ساخته!

اگه بري زير تريلي هم نميتوني ثابت كني بيشتر از يك بينهايت ميتونه وجود داشته باشه :p يك بينهايت وجود دارد... آنهم خداي من است . آنهم (الله) است . ما در رياضي با "بي نهايت" معادله حل مي كنيم ... و علممان وابسته به بي نهايت است ...

اگر كسي محدود باشد .. مكان داشته باشد ... محصور در زمان بشود ... ضعيف است ... مثل همين آدم فضائيها ... چنين فرضيه و خيالي آنقدر بچه گانه است كه نگو و نپرس ... نهايت اين شبيه سازي قرقاطي از دينهاي الهي هم به همان نتيجه بهائيت !!! :D منجر خواهد شد !

اگر فرض محال را بررسي كنيم : آنها را هم "بي نهايت=الله" ساخته است ... در اين هيچ شكي نيست ! ... حال آنها را هم ما ساخته باشند ! ما بنده خداي آنهائيم ... نه بنده آنها :)

شبيه سازي به يك سلول نياز دارد ! يك سلول را چه كسي ساخته است ؟ :p :cool:

حتما جناب رائيل !

جالب اين جاست كه مواضع اين گروه اصولا بيشتر به اعراب نزديكه وگرنه الان بود كه احمد دست صهيونيسم رو در آستين اين ها ببينه...

ببينم ؟ :D مگه ديدن ميخواد ؟ چلاق هم باشي ميبيني ! :D

siavash_ad
Friday 17 January 2003, 11:32PM
موجودات فضایی متفکر، اونقدر ها که شما میگید غیرممکن نیستند، و ممکن هست که وجود داشته باشند، مسلما خداوند این قدرت رو داره که موجودات متفکری بجز انسان هم خلق کرده باشه. و انسان نسبت به این موضوع جاهل است. البته این رائل ها که به نظر من، کلاهبردار هستند، اما نمیشه وجود موجودات فضایی رو به کلی غیر ممکن پنداشت.

صبح
Saturday 18 January 2003, 12:54PM
سلام
من كه موجودات فضائي رو انكار نكردم سياوش عزيز ...

(نقل به مضمون)
ما حتي حديث داريم كه از پيغمبر ميپرسن جز بر روي زمين ، موجودات ديگري هست ؟
پيغمبر جواب ميدن كه : بله ، در آسمانها موجوداتي وجود دارند كه از اشك ريختن از خشيت الله ، گونه هايشان از بين رفته است .

اما اينكه به خواب يك نفر يك سري موجودات نامعلوم و خيالي را آفريدگار و اله (الوهيم) خود بدانيم ، و آنها را بپرستيم ، غير عقلاني است .

حالا بفرضي در زمين همين كار (شبيه سازي از سلول) انجام شد ... آيا پرودگار موجودات كولونايد زميني ، ميشود انسان ؟ يا آن دكتر ميكروبيولوژي ؟

قطعا خير !
شايد اصلا هدف اين گروه جا انداختن اين مطلب است ، كه اگر كپي كردند ، خودشان خداي موجودات خلق شده اند !!!

اين بي شباهت به نژاد پرستي صهيونيستي هم نيست . كه عده اي را بنده و عبد خود بسازند و كرامت انساني را بدينوسيله از انسانها بگيرند .

خطرناك است !!! خطرناك !

صبح
Saturday 18 January 2003, 04:48PM
دستور دادگاه آمريكا براي افشاي محل كودك شبيه سازي شده

دوشنبه، 23 دی 81

اعضاي فرقه رائل اعتقاد دارند كه انسان ها توسط موجودات فضايي شبيه سازي شده اند.

به گزارش بي.بي.سي، دادگاهي در آمريكا به شركت «كلونايد» كه ادعا مي كند، اولين انسان شبيه سازي شده را به وجود آورده، دستور داده است كه محل كودك و مادر وي را اعلام كند.

يكي از مديران شركت «كلونايد» نيز به اين دادگاه كه در ايالت فلوريداي آمريكا قرار دارد، احضار شده است. احضار وي پس از درخواست وكلا براي تعيين قيم براي كودك مورد بحث، صورت گرفت.

بي.بي.سي افزود: با توجه به اين كه هنوز آزمايش DNA براي اثبات شبيه سازي در مورد اين كودك انجام نشده است، دانشمندان ادعاي شركت «كلونايد» را در اين مورد رد كرده اند.

بي.بي.سي گفت: شركت «كلونايد» توسط فرقه رائل تاسيس شده كه اعتقاد دارد، انسان ها توسط موجودات فضايي شبيه سازي شده اند.

ماه گذشته، شركت «كلونايد» تولد اولين نوزاد دختر شبيه سازي شده را اعلام كرد و گفت كه او از روي مادرش شبيه سازي شده است.

بي.بي.سي در پايان نوشت: اين شركت اعلام كرد كه مادر، يك زن 31 ساله آمريكايي است كه شوهرش عقيم است. «كلونايد» گفت كه والدين اين كودك تمايلي به انجام آزمايش هاي DNA روي او ندارند.

منبع : بي عنوان دات كام

faezeh
Monday 20 January 2003, 11:11AM
جناب صبح اگر منظورتان از بنده خدا منم بايد عرض كنم بنده به دينم اعتقاد دارم فقط نتوانستم تضادي بين اين عقيده ودين پيدا كنم ولي با شما موافقم الله يكيست و تنها خالق ما هم اوست ولي تصور مي كنم اين فرقه به الله و خداي واحد اعتقاد داشته باشند
در هر حال فكر مي كنم تاحدودي قانع شده باشم. متشكرم.
در مورد انسانهاي شبيه سازي شده هم نمي دانم اين خبر چه قدر صحت دارد چيزي كه هست مطمئنم اين اتفاق دير يا زود خواهد افتاد و اگر هزار تا قانون و ماده و تبصره هم وضع كنند و ملتهاي مختلف در مورد غير اخلاقي بودن اين عمل سخن برانند نمي شود جلوي اين بشر حريص و كنجكاو را گرفت و ما بايد در اينده اي كه شايد خيلي هم دور نيست منتظر ظهور اين شاهكار بشر هم باشيم.

صبح
Monday 20 January 2003, 04:08PM
سلام
اين با دين ما تطابق كه نداره هيچ ... متعارض هم هست ...
به صراحت در قرآن مراحل جنين انساني شرح داده شده است . و از دو نفر بعنوان اولياء انسان ياد شده است . و گفته شده كه انسان از معجوني از گل (خاك) آفريده شده است .

اسلام مي گويد خداي يكتا و بدون محدوديت كه به هيچ چيز وابسته نيست را عابد باشيد . نه يك مشت آدم فضائي خيالي و نا معلوم و ضعيف كه در مكان و زمان و ... محدوديت دارند .

متشكرم

بنفش
Tuesday 21 January 2003, 06:12AM
اين با دين ما تطابق كه نداره هيچ ... متعارض هم هست ...
به صراحت در قرآن مراحل جنين انساني شرح داده شده است . و از دو نفر بعنوان اولياء انسان ياد شده است . و گفته شده كه انسان از معجوني از گل (خاك) آفريده شده است .

"دو نفر بعنوان اولياء انسان" (!)
احمد تو اصلا در اون تاپيك مذهب مجموعه اي از داستان ها و عقايد خرافي شركت كردي؟ يه كم 3 نيست باز هم ادعا مي كني؟

صبح
Tuesday 21 January 2003, 10:52AM
نوشته شده بوسيله بنفش

"دو نفر بعنوان اولياء انسان" (!)
احمد تو اصلا در اون تاپيك مذهب مجموعه اي از داستان ها و عقايد خرافي شركت كردي؟ يه كم 3 نيست باز هم ادعا مي كني؟

آره ... اصلا آدم يك پدر و يك مادر نداره :D

اگر بگوئيم اولياء انسان (پدر و مادر) ، دو نفر هستند ، عقيده اي خرافي است .
:p

خدا شفا بده انشالله ...

بهزاد
Tuesday 21 January 2003, 11:36AM
انشاءالله...

min
Thursday 23 January 2003, 01:36AM
نوشته شده بوسيله بنفش

هموني كه خدا رو ساخته!

مي شود بفرماييد كدام نظرشان به اعراب مي خوره
بيشتر نظرشون به گوساله پرستاني مي خوره كه فكر مي كنند خدا اومده با پيامبر شون كشتي گرفته:D

montazer
Tuesday 28 January 2003, 09:51AM
با سلام به همه
من سوال فايزه خانم را از سايت تبيان پرسيدم و جواب انها را براي ديگران نيز مي نويسم:

بسم الله الرحمن الرحيم
رايلها گروهی با شعار علم دوستی و علم پرستی که ادعا می کنند انسانها در 25 هزار سال پيش توسط گروهی از موجودات فضائی که از نظر تکنولوژی از انسانها جلوتر بوده اند خلق شده اند و دراين سالها، آن موجودات کسانی را به عنوان راهنما برای انسانها می فرستاند که " العياذ بالله " همان پيامبران الهی می باشند . شعار اصلی اين گروه علم به جای مذهب است که البته اصلا حرف جديدی نيست. ادعا و يا به اصطلاح معجزه اين گروه اين است که می گويند ما توانسته ايم انسان خلق کنيم . دختری به نام حوا که البته اين قدرت را موجودات فضائی به ما داده اند اين گروه می گويند که الوهيم رئيس آن سياره و يا خدای آن سياره که ما را خلق کرده می خواهد به زمين بيايد و ما بايد مکانی را برای آنها آماده سازيم و سفارتی برای حضورشان بسازيم بنا بر قول آنها در قرآن و تمامی کتب آسمانی به اين امر اشاره کرده اند مثلا در سوره آل عمران آيه 81 تا اينجا حرفهای اين قوم به اصطلاح علم خواه و علم پرست را شنيديد و هم اکنون می پردازيم به بررسی اين گفتار. اين گروه 25 سال است که تاسيس شده و پيامر آنها مردی است فرانسوی . او ادعا می کند که الوهيم او را با خود به سياره برده و تکنولوژی انسان سازی را به او نشان داده است. معجزه آنها خلق انسان است ولی چه انسانی !!! آنها تا به حال حاضربه نشان دادن آن دختر نشده اند و جالب است که می گويند اين دختر مادر دارد حالا اين چه معجزه ای است من نمی دانم!! اين دفعه اول نيست که يک نوزاد خارج از رحم ماردش زندگی می کند ولی مهم اسپرم اصلی آن است که اين نوزاد صاحب آن بوده . من تا حال تشنيده بودم که پيامبری معجزه خود را مخفی کند و جالتبتر از اينکه بودجه ساخت اين نوزاد را يک زن 33 ساله آمريکايی تقبل نموده است. چه کسی شنيده است که يک پيامبر به علت کمبود بودجه از نشان دادن معجزه خود خودداری کند. شعار اين گروه هم چندان خالی از اشکال نيست چون به دفعات اتفاق افتاده که يک مسئله علمی مسئله ديگری را نقض کند . اکنون برويم بر سر پيامبر رايلها : نام او رايل و حدود 45 سال دارد . او ادعا می کند که الوهيم رئيس آن کهکشان او را با خود به آن سرزمين برده و تکنولوژی ساخت انسان را به او نشان داده است جالب است اين را بدانيد که او قبل از اين ادعا نيز تابع هيچ دين و مذهبی نبوده است در صورتی که تمامی پيامبران تا قبل از مبعوث شدن خود از دين پيامبر قبل از خود تبعيت ميکردند. آنها ادعا می کنند که خداوند می خواهد به زمين بازگردد و بايد زمين را برای او آماده سازيم و سفارتی برای حضورش ترتيب دهيم که اين قسمت نيازی به نقد ندارد. جالب است که انسانی برای خدا زمين را صاف کند و خانه بسازد تا او بيايد نمی دانم که چرا من ياد اين شعر افتادم : تو کجائی تا شوم من چاکرت ........... حالا بحثی جالبتر و قشنگر وجود دارد که کدام سرزمين.؟ بيت المقدس! نمی دانم چرا وقتی متوجه شدم که کجا را می خواهند سفارت خدا کنند ياد اسرائيل و صهيونيسم افتادم ! ديگر در اين مورد نمی شود حرفی زد همه چيز در باره رايلها از همين جا مشخص می شود . بودجه توسط يک زن که احتمالا يهودی است تامين شده و شرکتی که وابستگی به ييهودی ها دارد اين پروژه را انجام داده است . حال برويم بر سر آيه قرآن و و دليل آنها : خدا در اين آيه می فرمايد که از تمامی پيامبران برای پيامبر بعدی عهد و پيمان گرفته شده است . آيا جايی شنيده ايد که پيامبر اسلام گفته باشد که بعد از او پيامبری خواهد آمد؟! تمام پيامبران مژده پيامبر بعد از خود را می دادند و نام او را می گفتند و همه اذعان می کردند که پيامبر آخری که خداوند برای راهنمائی انسانها می فرستد احمد نام دارد و تمامی ويزگيهای او را نام برده اند ولی نمی دانم که چرا رايل از قلم افتاده است.!!!!! هرچه کنکاش کرديم بيشتر جای پای يهوديان را مشاهده کرديم !!!!!؟؟؟ چرا به اصطلاح ، اين معجزه را رو نمی کنند چرا مرده را زنده نمی کنند راستی نمی دانم که چرا پيامبرشان فقط به زبان فرانسه و انگليسی صحبت می کند!! چه کسی ديده است که يک پيامبر نياز به مترجم داشته باشد!!؟ همان گونه که ديديد اين گروه گمراه گمراهگر اصلا خبری از مفاهيم توحيد ونبوت ندارد لذا همانگونه که می دانيد اين اراجيف با اصول اوليه توحيد سازگار نيست بنابراين توصيه می شود با مطالعه کتب توحيدی و اعتقادات براحتی می توانيد پی به بطلان اينگونه مطالب ببريد.
البته توضيحات جناب صبح هم اشاره به وابسته بودن اين فرقه به اسراييل دارد

faezeh
Tuesday 28 January 2003, 01:28PM
متشكرم.

montazer
Tuesday 28 January 2003, 03:22PM
نوشته شده بوسيله faezeh
متشكرم.

خواهش ميكنم. ;)

محبوبه
Tuesday 11 April 2006, 11:28AM
:rolleyes:

اطلاعات من در مورد فرقه رائل نسبتا خوبه اما نمي دونم چرا هر جه بيشتر در مورد اين فرقه اطلاع كسب مي كنم مغزم بيشتر قفل مي كنه و همچنين در مورد كلونينك:confused:
يعني مي شه ؟

جان جانان
Tuesday 11 April 2006, 10:20PM
اطلاعات من در مورد فرقه رائل نسبتا خوبه اما نمي دونم چ و همچنين در مورد كلونينك:confused:

کاربر محترمه محبو.به

لطف کنید اطلاعات خو.د را در همین تاپیک بگذارید ( بطو.ر کامل در هر دو. مو.رد )، از انجا که این مو.ضو.ع قابل بحث و. پیگیری نیست و. محفل کنو.نی نیز مناسب برای طرح آن به عنو.ان مناظره ، این اطلاعات را صرفاً جهت ارضای حس کنجکاو.ی و. افزایش اطلاعات عمو.می میخو.اهم پس منتظر پاسخی نباشید .
پیشتر تشکر میکنم .

با قرآن در صحنه
Wednesday 12 April 2006, 04:32PM
سلام ببخشید من مطالب را نخواندم فقط جمله ای را دیدم که توضیحی عرض میکنم و آن اینکه : این گفته که انسان اشرف مخلوقاتست هر چند گفته ای عمومی و رایج هست اما از دیدگاه قرآن انسان اشرف مخلوقات نیست بلکه خداوند انسانرا بر بسیاری از مخلوقات فضیلت داده است و نه همه آنها .( سوره مبارکه اسرا آیه 70)

با قرآن در صحنه
Wednesday 12 April 2006, 04:35PM
واینکه این قبیل افراد اینگونه مطالب را از آیات متشابه قرآن کریم استخراج میکنند مورد قبول هست .

آنانکه در قلبشان مرض است آیات متشابه را با هدف فتنه و تاویل آن پیگیری میکنند ( قرآن کریم )

ice_girl833
Sunday 1 October 2006, 04:30PM
رائل رو آره همین دیرو یه چیزایی خوندم که شاخ در او وردم ولی ufo چیه دیگه؟

امید یک محقق
Thursday 18 January 2007, 01:45AM
خدمت همه ی دوستان سلام...مطالب این قسمت رو دیدم و چون مطالعات نسبتا زیادی در این مورد داشتم خواستم که از بعضی مسائلی که به اشتباه در اینجا گفته شده پرده بردارم، چون منجر به گل آلود شدن حقیقت می شه:
1)عزیزی گفته بود که معجزه ی رائل کلونینگ هستش...خدمت دوست عزیزمون عرض کنم که اصولا در مکتب رائل چیزی به نام معجزه وجود نداره و معجزات پیامبران گذشته هم در حقیقت کاربرد یک سری تکنیک های علمی بوده که برای مردم اون زمان غیر قابل درک بوده و اون رو به عنوان معجزه تلقی می کردند. در سیاره ی الوهیم هم راجع به کلونینگ به رائل یاد ندادند. موسسه ی کلوناید هم یک موسسه ی مستقل هستش که یک سری از اعضاش رائلی هستن ولی این موسسه به کل مستقل از گروه رائلیان هست و کارهاشم ربطی به گروه رائلیان نداره! رائلیان از تمام گروههای علمی به خصوص اونهایی که به رمز زدایی از طبیعت کمک می کنند حمایت معنوی می کنند از جمله موسسه ی کلوناید. به اعتقاد رائلی ها کتاب رائل(که اگه پیداش کردین حتما بخونین) آشکار سازی نشانه هایی هستش که در ادیان گذشته هستند و در حقیقت اون نشانه های در ادیان گذشته همه و همه برای این روز بوده که انسان به رشدی از علم برسه که بتونه کار الوهیم رو درک کنه.انسانهای باهوش و با ذهن باز با خواندن این کتاب خیلی از پرسش هاشون جواب داده می شه و احساس می کنن که رشته ای از حقیقت در این مطالب هست و عده ای شون رائلی می شن.
2) یک سری دوستان مدام پای صهیونیسم رو وسط می کشن. می خواستم بگم عزیزای من، این عادت بد رو که رژیم جمهوری اسلامی در شما ایجاد کرده و هر مطلب عجیب و غریب رو ربطش می دین به صهیونیست ها از سرتون بیرون کنید!! هر مشکلی جلوی پامون سبز می شه ، همش صهیونیسم صهیونیسم می کنیم!! گروه رائل از منتقدان جدی رژیم صهیونیستی هستش و در کتابها و نوشته هاشون پیش بینی کردن که در صورت ادامه ی جنایت توسط این رژیم ، اسرائیل در آینده ی نزدیک از بین خواهد رفت.
3) عزیزان من، رائلی ها موجودات فضایی رو پرستش نمی کنند و موجودات فضایی جای خدا برای اونها نیستند. رائلی ها به بینهایت معتقدن که همه ی جهان رو در بر گرفته ، از تک تک اتم های شما تا بزرگترین کهکشانها...اونا معتقدن ذرات ریز اتمی خودشون دنیاهایی هستند مملو از کهکشانها در مقیاسی بسیار کوچکتر و جهان ما هم با همه ی عظمتش، با تمام کهکشانها و سیارات و ستاره هایش ، یک ارتعاش و یک انرژی در جهانی بسیار بزرگتر است و این تا بینهایت ادامه دارد. برای رائلی ها بینهایت که مفهومی خیلی عظیمی هست به عنوان سر جهان و رمز جهان و افسون جهان در نظر گرفته میشه.اونها معنقدن که بینهایت رو نمی شه درک کرد ،چون ذهن ما محدوده ولی می شه اون رو حس کرد .از این رو مدیتیشن های خاصی دارن که به گفتهی اونها بهشون کمک می کنه با بینهایت هماهنگ بشن. در نظر اونها مرگ چیزینیست جز بازگشت به همین بینهایت و یکی شدن با اون. الوهیم در حقیقت طراحان موجود بیولوژیکی انسان روی کره ی زمین هستند و با مهندسی ژنتیک بسیار پیشرفته حیات رو که در حقیقت سامانه های منظمی از ماده است طراحی کردند و خود ما هم در آینده ، وقتی به اندازه ی کافی پیشرفت کردیم در سیاراتی دیگر حیات بوجود خواهیم آورد و این همون معنای جانشینی و خلیفه الله بودن است. همه ی اینها به خاطر این است که ویروس انسانیت در هستی به بقای خودش ادامه دهد. در حقیقت نوعی تولید مثل آگاهانه است. مسلما اگه ربات های پیشرفته ی آینده فکر کنند که موجودات هوشمندی به اسم انسان خالق اونها بودن ، شما به اونها گوساله پرست نمی گید!!!
4) مقاله های جالبی به زبان فارسی تو وبلاگ زیر راجع به این مکتب وجود داره. می تونین چک کنین:
http://iranraelians.persianblog.com

aliabedi
Sunday 6 May 2007, 09:08PM
با عرض سلام خدمت همگی. من با حرف امید یک محقق موافقم. من کتاب رائیل را چندین بار خوانده ام اولش گیج شدم ولی بعد هر چه بیشتر تحقیق کردم به درستی حرفهایشان پی بردم

هیلل
Monday 7 May 2007, 04:25AM
بيشتر نظرشون به گوساله پرستاني مي خوره كه فكر مي كنند خدا اومده با پيامبر شون كشتي گرفته:D
آقای محترم حضرت یعقوب نه با خدا بلکه با یکی از فرشته ها کشتی گرفته و در ترجمه عهد عتیق مسیحیان به اشتباه خدا ترجمه شده. از کسانی که مسیح را پسر خدا و در ضمن خود خدا می دانند بعید نیست که دائما خدا را به جهان ماده وارد کنند.
خواهشا از بستن این دروغ به تورا بپرهیزید که البته پیامبر خود شما در قرآن می گوید و ما کتابی کامل به موشه ربنو دادیم. ولی هیچ گاه از انجیل کامل نام برده نمی شود. پس خواهش می کنم با تورا شوخی نکنید که ما هم با مقدسات شما شوخی نمی کنیم.

هیلل
Monday 7 May 2007, 04:29AM
عده ای شون رائلی می شن.
2http://iranraelians.persianblog.com

پدر بزرگم همیشه می گفت یادت نره هر جا هستی از جو اونجا باید یه سره گردن بالا تر باشی و گرنه جو با خودت می برتش. عقاید همه کس محترمه و من کاملا به شما احترام می گذارم اما از اینها در تاریخ زیادن. امثال عیسی و ..... زیاد اومدنو رفتن

هیلل
Tuesday 8 May 2007, 12:01AM
جناب امید یک محقق
و دوستان دیگر
با سلام
من یک سری سوالاتی دیشب که فکر می کردم به ذهنم اومد و خواستم مطرح کنم

با این پیش فرض در مسلک رائلی که ما همه مخلوق گروهی دیگر و آن گروه مخلوق گروهی دیگر است و این موضوع تا بی نهایت ادامه پیدا می کند (ما گروه پسران و خالقان ما گروه پدران نام دارند)::
انسان اساسا میل به آن دارد که چیزی را اختراع کند که در زمینه ی خاصی از خود انسان توانا تر باشد . مثلا کامپیوتر را خلق کرد تا در محاسبات که بسیار از انسان پیشتاز است او را یاری کند. پس مخلوقات انسان با جنبه ی کمک به او و پوشش ناتوانی او در زمینه ی خاصی می باشد و این میل طبیعی انسان است. ما یعنی آخرین گروه پسران هستیم و در حال خلق موجودی. انسان به قول شما کنجکاو همواره از دستکاری های رنتیکی اهداف خاصی دنبال میکند. مثلا می خواهد انسانی با هوش تر بسازد(و این یعنی دقیقا خلق چیزی برتر) و بهتر از انسان فعلی در زمینه های دیگر. پس با این حساب ما که نسخه های رنتیکی ساخته شده توسط گروه پدرانمان هستیم در حقیقت می توان این موضوع را به پدرانمان هم تعمیم داد و این موضوع کاملا محتمل و عقلانی است. گروه پدران ما که خود اجسامی مادی هستند با صرف نیرو و زمان ما را اختراع کردند(نه تنها انسان بلکه هیچ عاقلی که مادی باشد وقت خود را صرف کاری بیهوده نمی کند ) پس این گمان می رود که ما از گروه پدرانمان کامل تر باشیم. حال به سراغ گروه پدرانمان می رویم. آنها نیز گروهی مخلوق گروه پدران خود هستند و این تا بی نهایت ادامه دارد. با تعمیم این فرض می توان نتبجه گرفت که گروه پدرانمان از پدر بزرگهایمان کامل ترند و الی آخر تا گروه مورد نظر در بینهایت( فرض بینهایت مجاز نیست اما ما برای اینکه کرانی داشته باشیم چیزی در حدود بی نهایت را مفروض می کنیم.) پس درنتیجه گروه پدران در خانه ی اول(آغازین) باید چیزی در حد عقب افتاده های ذهنی و یا موجودات تک سلولی باشند. و البته با در نظر گرفتن اینکه چیزی که در بینهایت قرار می گیرد باید حتما نیستی باشد چون اگر همینجور از توانایی های گروه پدران کم کنیم باید در نهایت به نیستی برسیم و یعنی نیستی هستی را آفریده که این تئوری در این قسمت نارسایی دارد.( با در نظر داشتن اینکه آیا یک تک سلولی می تواند یک polycell بسازد؟؟؟)
اما فرض کنیم چنین نباشد. یعنی هر گروه پدران از پسران خود کاملتر باشند. در نتیجه گروه پدرانی که در بی نهایت قرار می گیرند باید قادر مطلق باشند و بی نهایت در همه چیزشان نمایان باشد. اما مسئله اینست که خانه ی بی نهایت ملموس نیست و آن خانه هم خالقی دارد. این می تواند تعریف خدای ما باشد اما نظر یه در اینباره هم نارسایی دارد.
مسئله ی دیگر اینکه فرض کنیم که گروه پسران آخر که ما باشیم( یا حتی اگر چند تا باشد هم این فرض باز قابل تعمیم است) تصمیم می گیرد در حالی که هنوز کسی را خلق نکرده با هم جنگ کند و مثلا در این کره خاکی همه به جان هم می افتند و با بمب اتم همدیگر را نیست می کنند. پس در نتیجه حلقه ی انسانیت با نابودی گروه پسران(ها) از بین می رود. پس حتما باید گروه پدران ما تا زمان جانشین سازی گروه پسران جوان توسط ما صبر کند تا اگر ما نابود شدیم گروهی دیگر جایگزین کند. بنابر این قطعا عمر گروه پدران ما از ما بیشتر است( منظور عمر مجموعه است ). چون این موضوع به پدران ما هم می تواند تعمیم داده شود(کشتن همدیگر) پس در نتیجه گروه پدران آنها هم باید منتظر گروه پدران ما شوند.(چون هر فرضی راجع به هر گروه پدرانی محتمل است ). همین گونه اگر بالا رویم باید گروهی که در نزدیکی کران بینهایت است بی نهایت سال عمر داشته باشد و یعنی immotal باشد که چنین چیزی از مخلوق بعید است چرا که اگر مجموعه ای می خواهد حالتی در بینهایت داشته باشد دست کم باید فاکتوری از بینهایت در آن جاری شود مثلا بینهایت energy یا یک چیزی شبیه آن. پس ما دست کم یک فاکتور جاودانه می خواهیم و چون همه ی آنها مخلوقند فاکتور جاودان منتطقی به نظر نمی رسد.
در ضمن در باب دین هم باید گفته شود اگر دینها از جانب پدران هستند پس چرا در دینی چیزی گفته می شود و در دیگری نقض می شود؟؟؟ مثلا ختنه در یهودیت می آید و در مسیحیت نقض می شود و یا گوشت خوک و یا هر چیز دیگر
اگر آنها می خواهند ما به جای کنونی برسیم پس باید ادیان را موازی هم می فرستادند. اما چنین نیست پس ادعای رائل نقض می شود. در ضمن در رائلیت روح معنایی ندارد پس چرا در ادیان ارسالی آنها روح و doom day و منجی و مسائل دیگر عنوان می شود؟؟؟
و خیلی چیزهایی دیگر که با فکر کردن می توان به آنها دست یافت.
.............در حالت کلی نظریه ای پذیرفته است که در آن مثال نقض و یا فرض نقیض و جود نداشته باشد اما در رائل چنین نیست........

به نظر من این کار آنها در تمسک جویی به ادیان گوناگون نوعی تلاش برای جذب پیروان است.
خوشحال می شوم با دوستان در بحث مشارکت کنند.
با ایمان همچو اوراهم
خنده رو همچو ییصحق

هیلل

aliabedi
Thursday 10 May 2007, 03:49PM
http://www.parstech.org/detail.php?id=1031
خواندن این کتاب را به شما پیشنهاد می کنم

arsha
Wednesday 14 May 2008, 11:20AM
man ghablan dar morede ina chizai shenide budam vali 2rooz pish bood ke ketabesh be dastam resid albate ebook book vali motmaen nistam ke dar sale 1972 neveshte shode bashe mikham bedoonam aya kasi hast ke az tarikhe sabto enteshare in ketab daghighan khabar dashte bashe?