PDA

نمايش نسخه نهائي : ميترائيسم.اولين دين جهان !

پويا
Saturday 28 December 2002, 08:48AM
سلام به همه عزيزان.
ميترائيسم ظاهرا اولين دين جهان است و گرايش به نور دارد و مبدا هستي را روشنائي ميداند.
دوره قبل از زرتشت آن بصورت خاص نور گرا بوده. با بوجود آمدن زرتشت تغيراتي ايجاد شده و البته ميدانيم كه زرتشت هم بسيار نور گرا است و من خود در آتشكده يزد ديدم. و البته آثاري هم در شوش است.
در دوره بعد از زرتشت خود بخود تحولاتي داشته ولي در اصل آن خدشه وارد نشده.
در دانشگاهها امروزي مخصوصا در اروپا مطلع شدم كه تز در مقاطع كارشناسي ارشد و دكتري جهت يافتن اتصال آن با تمام اديان جهان كه ظاهرا همه از ميترائيسم نشات گرفته اند تعريف شده است.
-----------------------------------------------------------------------
دوستان از شنيدن اطلاعات بيشتر در اين مورد خوشحال ميشوم و در جلسات بعد توضيح بيشتري ميدهم.

SAFA
Friday 3 January 2003, 11:01PM
من كماكان منتظرم ... ميدانم كه بسيار كم ميدانم و مشتاقم كه درباره هر چيزي بييشتر بدانم

پويا
Tuesday 7 January 2003, 11:17AM
در ابتدا از مسئول محترم اين قسمت خواهش ميكنم براي رعايت حقوق ديگران در ارتباط با ذكر مطالب من هر گونه صلاح ميدانند عمل نمايند.
--------------------------------------------------------------------------------
17 نفر از دوستان گرامي اين موضوع را ديدن ولي ظاهرا علاقهاي به شركت در بحث نداشته اند.
من اين اطلاعات را از جاهاي مختلف و افراد مختلف گرفته ام و نظر من نيستند:
در ميترائيسم اعداد مقدسي وجود دارد از جمله 12 و 14 كه در آن زمان منجمان و تاريخ دانها براي اين اعداد ارزش خاصي قائل بودند.
ظاهرا بعد از اسلام و در دوران حكومت مسلمانان دانشمندان ميترائيسم براي اينكه رد پاي آن از بين نرود آنرا در مذهب شيعه گنجانده اند.
و نيز در ميترائيسم چون علم دين سينه به سينه از پدر به فرزند انتقال ميافته و در اسلام چنين چيزي نبوده باز هم در شيعه اينگونه گنجانده شده .
--------------------------------------------------------موفق باشيد تا بعد

صبا
Saturday 25 January 2003, 10:59PM
من هم بی صبرانه مشتاق خواندن مطالب بیشتر در این زمینه هستم.
با تشکر