نمايش نسخه نهائي : شما هم استفاده ببريد!
بنفش
Tuesday 24 December 2002, 12:48AM
ببينيد چطور يك مشت رمال مفت خور پول مملكت رو حروم مي كنند تا اين اراجيف رو سرهم كنند:
http://www.bannergrams.com/uploads/110-araajif.gif
اون رشته امام زمان شناسيش منو كشته! :smile21:
سینا 555
Tuesday 24 December 2002, 09:23AM
http://www.bannergrams.com/
يك سايت كشككي بچه ها.مراجعه بفرمائيد خودتون,ضمنا به ده نفر اول مراجعه كننده به اين سايت مقدار يه من كشك سائيده شده فرد اعلا از طرف دست اندركاران سايت تقديم و اهدا ميشود,:D
حهت اطلاعات بيشتر با استارتر محترم اين تاپيك تماس حاصل فرمائيد.:cool::p
صبح
Tuesday 24 December 2002, 09:36AM
سلام ...
ظاهرا رمال و حقه باز كس ديگريست :D سراينده اراجيف هم كس ديگري است :p
ياران امام الزمان 313 نفرند . اين را همه ميدانند ... الا نويسنده ملحد اين متن مجعول .
:D
حوزه چنين رشته اي ندارد ... مگر درس امام شناسي . :cool:
اين حقه بازها اينقدر دروغگو هستند كه خود را محق ميدانند در همه چيز دروغي بسازند و شايعه درست كنند .
يا ظاهرا نويسنده مطلب فارسي يادش رفته و جاي درس ، كلمه رشته رو به كار برده .
گرچه خطوطي از اين متن عقيده ما ميباشد كه با چند كلمه اين حقه بازها مخلوط شده تا ما انكار كنيم ;)
بنفش
Tuesday 24 December 2002, 09:55AM
نوشته شده بوسيله صبح
سلام ...
ظاهرا رمال و حقه باز كس ديگريست :D سراينده اراجيف هم كس ديگري است :p
ياران امام الزمان 313 نفرند . اين را همه ميدانند ... الا نويسنده ملحد اين متن مجعول .
حوزه چنين رشته اي ندارد ... مگر درس امام شناسي . :cool:
اين حقه بازها اينقدر دروغگو هستند كه خود را محق ميدانند در همه چيز دروغي بسازند و شايعه درست كنند .
يا ظاهرا نويسنده مطلب فارسي يادش رفته و جاي درس ، كلمه رشته رو به كار برده .
گرچه خطوطي از اين متن عقيده ما ميباشد كه با چند كلمه اين حقه بازها مخلوط شده تا ما انكار كنيم ;)
113 يا 313. ممكنه اشتباه تايپي باشه. از مجله يالثارات نقل شده. بيخود شلوغ نكن. اصلا هم نمي خوام چيزي رو انكار كني. راستي امام گرامي كي از چاه كذايي در اومد؟
بنفش
Tuesday 24 December 2002, 09:56AM
نوشته شده بوسيله سينا 555
http://www.bannergrams.com/
يك سايت كشككي بچه ها.مراجعه بفرمائيد خودتون,ضمنا به ده نفر اول مراجعه كننده به اين سايت مقدار يه من كشك سائيده شده فرد اعلا از طرف دست اندركاران سايت تقديم و اهدا ميشود,:D
حهت اطلاعات بيشتر با استارتر محترم اين تاپيك تماس حاصل فرمائيد.:cool::p
سينا. دوست عزيز. سوتي دادي بسيار عظيم. بسيار. احمد اين دوست عزيز رو تحويل بگير.
احمد مهاجري
Wednesday 25 December 2002, 11:12PM
سلام عليكم
جناب بنفش لطفا بفرمائيد موارد فوق الذكر در چه شماره اي از نشريه يالثارات يه چاپ رسيده .
و البته تا آنجا كه من اطلاع دارم رشته يا گرايشي بنام امام زمان شناسي در حوزه هاي علميه وجود ندارد , اگر سند محكمي بر اين نقل داريد لطفا بيان فرمائيد .
(( التماس دعا ))
بنفش
Thursday 26 December 2002, 02:46AM
نوشته شده بوسيله احمد مهاجري
سلام عليكم
جناب بنفش لطفا بفرمائيد موارد فوق الذكر در چه شماره اي از نشريه يالثارات يه چاپ رسيده .
و البته تا آنجا كه من اطلاع دارم رشته يا گرايشي بنام امام زمان شناسي در حوزه هاي علميه وجود ندارد , اگر سند محكمي بر اين نقل داريد لطفا بيان فرمائيد .
(( التماس دعا ))
استاد گرامي بيشتر مطالب عنوان شده جاي بحث داره تا نكات فرعي كه شما بيان كرديد. مصاحبه هم در آخرين شماره آذر امسال چاپ شده.
ديوونه
Thursday 26 December 2002, 11:17AM
سلام.
جناب بفنش به نظر من بايد يكي بايد بياد از صحبتهاي شما استفاده كنه.
يعني چي؟!! خودت يه نگاه به اون نوشته بنداز؟!!!!
اون نوشته جز مسخره كردن كاري نداشته و من مطمئم كه اون يه عكس براي مسخره كردن است وبس.
ياران امام زمان 113....يا اون پائين يه جا نوشته ايت الله كوراني....بعدش نوشته آيت الله در جواب گفت..
اين طرز نوشتن نه تنها به تيپ يه روزنامه داخلي نميخوره...بلكه بيشتر به يه سايت يا روزنامه بيرون از كشور ميخوره...كه ماشاالله اونا توي مسخره كردن كم نميارن
به اميد هدايت تمام بندگان خدا و در راسشون خودم
يا حسين
التماس دعا
بنفش
Thursday 26 December 2002, 01:29PM
نوشته شده بوسيله ديوونه
سلام.
جناب بفنش به نظر من بايد يكي بايد بياد از صحبتهاي شما استفاده كنه.
يعني چي؟!! خودت يه نگاه به اون نوشته بنداز؟!!!!
اون نوشته جز مسخره كردن كاري نداشته و من مطمئم كه اون يه عكس براي مسخره كردن است وبس.
ياران امام زمان 113....يا اون پائين يه جا نوشته ايت الله كوراني....بعدش نوشته آيت الله در جواب گفت..
اين طرز نوشتن نه تنها به تيپ يه روزنامه داخلي نميخوره...بلكه بيشتر به يه سايت يا روزنامه بيرون از كشور ميخوره...كه ماشاالله اونا توي مسخره كردن كم نميارن
به اميد هدايت تمام بندگان خدا و در راسشون خودم
يا حسين
التماس دعا
الله! چه همه چسبيدن به مسائل فرعي. در مورد نكته هاي نقل شده كه بيشتر اتقاق نظر داريد. كجا مسخره شده؟ فكر نمي كنم به غير از جزيره خضرا كه جديدا معلوم شده اثباتش غيرممكنه و اساتيد نقضش مي كنند به بقيه موارد مطرح شده اعتراضي داشته باشيد. مطمئنم افرادي هم در حوزه ها وجود دارند كه كارشون تدريس اين خرافات هستش. حقيقتيه كه بايد قبول كنيد.
min
Friday 27 December 2002, 03:21AM
نوشته شده بوسيله بنفش
استاد گرامي بيشتر مطالب عنوان شده جاي بحث داره تا نكات فرعي كه شما بيان كرديد. مصاحبه هم در آخرين شماره آذر امسال چاپ شده.
بنفشه خانم اين مطلبي كه شما چاپ كرده ايد كاملا مجعول است
مي شود صفحه خود اين روزنامه را اسكن ماييد و چاپ نماييد
چه سوالي پرسيدم معلوم است نمي شود
با صفحه اصلي كه نمي شود اين شارلاتان بازي را در آورد:D:D
Sepehre Azadi
Friday 27 December 2002, 11:53AM
بابا كدوم روزنامه اين يارو رو الكي تحويل نگيرين يه كمي قاطي داره هي مياد چرت ميگه ميزنه به چاك .
بنفشه ميگم اهورامزدا بخورتت ها:D
بنفش
Friday 27 December 2002, 01:57PM
نوشته شده بوسيله min
بنفشه خانم اين مطلبي كه شما چاپ كرده ايد كاملا مجعول است
مي شود صفحه خود اين روزنامه را اسكن ماييد و چاپ نماييد
چه سوالي پرسيدم معلوم است نمي شود
با صفحه اصلي كه نمي شود اين شارلاتان بازي را در آورد:D:D
امام "زمان" رو ميگي؟ ميدونم مجعوله احتياجي به يادآوري نبود!
در ضمن كجا شارلاتان بازي ديدي؟ تمامي موارد در روايت هاي ديني وجود دارند. اين مصاحبه هم واقعا با مجله ذكر شده صورت گرفته. خودت هم مي دوني. بيخود شلوغش نكن.
بنفش
Friday 27 December 2002, 02:06PM
"اين يارو رو الكي تحويل نگيرين يه كمي قاطي داره "
"بنفشه ميگم اهورامزدا بخورتت ها:D "
"هي مياد چرت ميگه ميزنه به چاك ."
بدون شرح...
maryam
Friday 27 December 2002, 03:13PM
جناب بنفش لطفا بفرمائيد موارد فوق الذكر در چه شماره اي از نشريه يالثارات يه چاپ رسيده
بابا كدوم روزنامه اين يارو رو الكي تحويل نگيرين يه كمي قاطي داره هي مياد چرت ميگه ميزنه به چاك .
بنفشه ميگم اهورامزدا بخورتت ها
-------------------------------
خانمها و آقایون زر(ببخشیدا) زدید با این بحثتون!
صبح
Friday 27 December 2002, 03:31PM
سلام
2 بار 113 ؟ ... در متن 2 بار 113 به جاي 313 نوشته شده است ؟ باور مي كنيد اشتباه چاپي باشه ؟
آيا رشته امام الزمان شناسي هم اشتباه چاپيه ؟ :D
عقلا ... شرفا ... عرفا ... از حيث عقيده ... وقتي آدم يه چيزي مينويسه ، يا ميگه اين متن مربوط به خودمه و از خودم گفتم ، يا يك آدرس معتبر و صحيح ميده ميگه اينا گفتن .
اينطوري نميشه ... آقا سيناي ما هم كاملا صحيح گفت ... يك سايت اندر هوا كه بنفش خان ماجراي ما فايل بهش آپلود ميكنه :D
آخه مدرك كو ؟ سند كو ؟
آدم عاقل بي دليل و سند هيچ گفته اي رو قبول نمي كنه .
آدم متين و موجه هم بي سند و مدرك و دليل گفته اي رو ارائه نميده :p
تنها كساني از اين كارها مي كنن و جعليات ميسازن كه هدفهاي خاصي رو دنبال مي كنن . هدفهائي همچون اسلام ستيزي ... جنگ با مهدويت ... جنگ با عزت طلبي و آزادي خواهي .
اين تازه يك نمونه كوچيكشه ;)
min
Saturday 28 December 2002, 12:44AM
برادران و خواهران
اين بنفشه خانم اينبار بدجوري خودش را لو داد
من به ايشان توصيه مي كنم از اين به بعد قبل از جعل كردن اول برود مطالعه كند بعد بيايد اراجيف بنويسد
اين مطلب همه اش اشتباه چاپي است :D:D:D
ديگر منيازي به نقد ندارد
به نظر من به اين مطلب به اندازه كافي جئاب داده شده خود را سرگرم اين اراجيف نكنيد
يك ديوانه اي يك چيزي نوشت ولش كنيد /
بنفش
Saturday 28 December 2002, 04:32AM
نوشته شده بوسيله صبح
سلام
2 بار 113 ؟ ... در متن 2 بار 113 به جاي 313 نوشته شده است ؟ باور مي كنيد اشتباه چاپي باشه ؟
آيا رشته امام الزمان شناسي هم اشتباه چاپيه ؟ :D
عقلا ... شرفا ... عرفا ... از حيث عقيده ... وقتي آدم يه چيزي مينويسه ، يا ميگه اين متن مربوط به خودمه و از خودم گفتم ، يا يك آدرس معتبر و صحيح ميده ميگه اينا گفتن .
اينطوري نميشه ... آقا سيناي ما هم كاملا صحيح گفت ... يك سايت اندر هوا كه بنفش خان ماجراي ما فايل بهش آپلود ميكنه :D
آخه مدرك كو ؟ سند كو ؟
آدم عاقل بي دليل و سند هيچ گفته اي رو قبول نمي كنه .
آدم متين و موجه هم بي سند و مدرك و دليل گفته اي رو ارائه نميده :p
تنها كساني از اين كارها مي كنن و جعليات ميسازن كه هدفهاي خاصي رو دنبال مي كنن . هدفهائي همچون اسلام ستيزي ... جنگ با مهدويت ... جنگ با عزت طلبي و آزادي خواهي .
اين تازه يك نمونه كوچيكشه ;)
باز شلوغ كردي؟ مجله ذكر شده رو خودت بخر و اختلافات ادعايي رو ذكر كن. سينا هم كه سوتي داد و رفت. مدرك هم كه آدرسش رو 20 دفعه بهت دادم. جنگ با مهدويت؟ تمامي اين اراجيف در كتب مذهبي وجود داره. به عدد 113 و بودن اون رشته اعتراض داري, نمي توني كه كل مطلب رو زير سوال ببري. حقيقت اينه كه اين مصاحبه صورت گرفته و آخوندهايي هم هستند كه با پول مملكت اين اراجيف رو ترويج مي كنند. اين قدر براي من شعار نده.
بنفش
Saturday 28 December 2002, 04:39AM
نوشته شده بوسيله min
برادران و خواهران
اين بنفشه خانم اينبار بدجوري خودش را لو داد
من به ايشان توصيه مي كنم از اين به بعد قبل از جعل كردن اول برود مطالعه كند بعد بيايد اراجيف بنويسد
اين مطلب همه اش اشتباه چاپي است :D:D:D
ديگر منيازي به نقد ندارد
به نظر من به اين مطلب به اندازه كافي جئاب داده شده خود را سرگرم اين اراجيف نكنيد
يك ديوانه اي يك چيزي نوشت ولش كنيد /
اشتباه چاپي؟ كدوم مورد اشتباه چاپيه؟ چرا "كفر" ميگي؟ همه موارد ذكر شده از علماي خودتون هستند. از روايت مسخره خضرا گرفته تا وسيله جنگي "امام زمان". تمامي اين ها باورهاي رايج شماها هستند. چيزي جعل نشده. ديوانه هم تويي نه من. فكر كردي با شانتاژ مي توني هيچ غلطي بكني؟ اون از تاپيك مسخره شكنجه ايراني ها در آمريكا اون هم از گنده گوزي درباره نابودي اسرائيل. تمام حرف هات شعار و ادعاهاي مسخره و بي پايه هستش. اگر حرفي نداري غلط مي كني چرت و پرت مي نويسي.
احمد مهاجري
Sunday 29 December 2002, 01:05PM
سلام عليكم
جناب بنفش از آنجا كه بنده دسترسي به مجله مذكور نداشتم فرض را بر اين ميگذارم كه فرمايش شما پيرامون چاپ اين مطلب در مجله يالثارات صحت داشته باشد . دوست عزيز شما به يك نكته توجه نفرموده ايد :
من يك طلبه ساده علوم ديني ميباشم و سير مطالعاتي من پيرامون امام زمان در سه كتاب مهدي موعود ( كه ترجمه جلد 13 بحار الانوار است ) , كتاب نجم الثاقب و كتاب غيبت نعماني مي باشد . با اين حال بنده ميتوانم تشخيص دهم كه برخي مطالب نوشته شده , دچار اشكال است پس چگونه است كه يك آيت الله كه رشته او امام زمان شناسي است :eek: ( كه البته نميدانم رشته امام زمان شناسي از كجا آمده ) در گفتارش اينگونه دچار اشتباه شود :confused: . با اين تفاصيل و با فرض چاپ اين مطلب در مجله يا لثارات چند حالت مورد تصور است :
1- چنين شخصي وجود نداشته ( منظور همان آيت الله است ) و مجله آن نوشته ها را از خودش درآورده .
2- مصاحبه با آيت الله صورت گرفته و مجله مصاحبه را دستكاري كرده .
3- مصاحبه صورت گرفته ولي سطح مطالعاتي آن آيت الله بسيار كم بوده ;) .
اما فرض ديگري وجود دارد كه نه چنين آيت اللهي وجود داشته باشد و نه چنين مطالبي در مجله اي به چاپ رسيده باشد و اين نظريه دو مو’يد دارد : اول اينكه رشته اي به نام امام زمان شناسي در مدارس علميه قم وجود ندارد , دوم اينكه متن جوابيه هاي آيت الله كوراني شباهتي به نحوه گفتار و نوشتار علماي ديني ندارد .
البته فرض سوم نيز چندان دور از ذهن نيست .
(( التماس دعا ))
siavash_ad
Sunday 29 December 2002, 06:33PM
با سلام
من یک سوال داشتم که احتمالا شما پاسخ آن را میدانید. تبدیل شدن به یک حجت الاسلام و سپس آیت الله و در نهایت آیت الله عظمی به طور متوسط و معمولی به چند سال تحصیلات حوزوی نیازمند است؟ با تشکر
بنفش
Tuesday 31 December 2002, 06:17AM
سلام عليكم
جناب بنفش از آنجا كه بنده دسترسي به مجله مذكور نداشتم فرض را بر اين ميگذارم كه فرمايش شما پيرامون چاپ اين مطلب در مجله يالثارات صحت داشته باشد . دوست عزيز شما يك به نكته توجه نفرموده ايد :
من يك طلبه ساده علوم ديني ميباشم و سير مطالعاتي من پيرامون امام زمان در سه كتاب مهدي موعود ( كه ترجمه جلد 13 بحار الانوار است ) , كتاب نجم الثاقب و كتاب غيبت نعماني مي باشد . با اين حال بنده ميتوانم تشخيص دهم كه برخي مطالب نوشته شده , دچار اشكال است پس چگونه است كه يك آيت الله كه رشته او امام زمان شناسي است :eek: ( كه البته نميدانم رشته امام زمان شناسي از كجا آمده ) در گفتارش اينگونه دچار اشتباه شود :confused: . با اين تفاصيل و با فرض چاپ اين مطلب در مجله يا لثارات چند حالت مورد تصور است :
1- چنين شخصي وجود نداشته ( منظور همان آيت الله است ) و مجله آن نوشته ها را از خودش درآورده .
2- مصاحبه با آيت الله صورت گرفته و مجله مصاحبه را دستكاري كرده .
3- مصاحبه صورت گرفته ولي سطح مطالعاتي آن آيت الله بسيار كم بوده ;) .
اما فرض ديگري وجود دارد كه نه چنين آيت اللهي وجود داشته باشد و نه چنين مطالبي در مجله اي به چاپ رسيده باشد و اين نظريه دو مو’يد دارد : اول اينكه رشته اي به نام امام زمان شناسي در مدارس علميه قم وجود ندارد , دوم اينكه متن جوابيه هاي آيت الله كوراني شباهتي به نحوه گفتار و نوشتار علماي ديني ندارد .
البته فرض سوم نيز چندان دور از ذهن نيست .
(( التماس دعا ))
خوب اخوي! شما كه خودت مطالعات فراواني پيرامون اين قضيه داشتي لطف كن و بگو كدام يك از موارد ساختگي هستند؟ من جستجوي كوچكي كردم و تمامي اين نكات رو در روايات و كتب ديني مسلمانان ديدم. حالا شايد شما در موارد كوچكي اختلاف نظر داشته باشيد, اما كل مطلب رو نمي تونيد نفي كنيد. ولي اين ادعا كه نحوه گفتار آقاي كوراني شباهتي به علماي دين ندارد بسيار بر من گران آمد. شوخي مي كنيد؟
احمد مهاجري
Tuesday 31 December 2002, 03:02PM
سلام عليكم
جناب بنفش شما فرموديد :
شما كه خودت مطالعات فراواني پيرامون اين قضيه داشتي لطف كن و بگو كدام يك از موارد ساختگي هستند؟ من جستجوي كوچكي كردم و تمامي اين نكات رو در روايات و كتب ديني مسلمانان ديدم.
دوست عزيز هر چه در كتب حديثي مي بينيد به صرف عربي بودنش نمي توان گفت حديث معصومين است مثلا همين مطلب جزيره خضرا در هيچ حديث معتبري آورده نشده و يا عمر طولاني دجال در احاديث اهل سنت است و شيعه سند آن حديث را ضعيف ميداند و جالب تر آنكه بعضي از برادران اهل سنت نيز آنرا مردود ميشمارند . و يا شماره 113 ( كه به فرموده شما چند بار در اين متن اشتباه چاپي شده ) اشتباه است و 313 نفر صحيح است و يا حديثي كه دلالت كند بر اينكه حضرت با ادوات جنگي زمان خودشان ( يعني با سلاحهاي قديمي ) كفار را تنبيه خواهند كرد وجود ندارد بلكه عكس آن نيز قابل تصور است چه آنكه با تعابير مختلفي در احاديث آورده شده كه حضرت علم را پيشرفت ميدهند .
ولي اين ادعا كه نحوه گفتار آقاي كوراني شباهتي به علماي دين ندارد بسيار بر من گران آمد. شوخي مي كنيد؟
به هيچ عنوان شوخي نميكنم . به اين قسمت از نوشته ها كه خودتان در اول تاپيك به آن اشاره كرديد توجه كنيد :
(( سوال بعدي از آيت الله كوراني اينست كه آيا درست است كه امام زمان را خانمي در ايران به شهادت خواهد رساند ؟
آيت الله گفته من هم در لبنان و نجف شنيدم يك خانم ايراني امام زمان را شهيد خواهد كرد . ))
دوست عزيز يك عالم ديني و محقق هيچگاه در سخنانش به شنيده ها استدلال نميكند و اين مطلب اولين اصل در تحقيق است . پس چگونه ممكن است استاد رشته امام زمان شناسي چنين اشتباهي را مرتكب شود ؟ !! .
راستي آخرش معلوم نشد اين رشته امام زمان شناسي از كجا آمده و اين بزرگوار در كدام مدرسه علميه قم مشغول به تدريس ميباشند ;) .
(( التماس دعا ))
احمد مهاجري
Tuesday 31 December 2002, 03:08PM
سلام عليكم
مدت اتمام دروس حوزوي و اشتهاد در احكام چيزي حدود 22 سال است ( 10 سال سطح و 12 سال خارج سطح ) البته اين زمان با توجه به خود شخص و اساتيدي كه دارد متغير است .
(( التماس دعا ))
siavash_ad
Tuesday 31 December 2002, 10:49PM
سلام عليكم
مدت اتمام دروس حوزوي و اشتهاد در احكام چيزي حدود 22 سال است ( 10 سال سطح و 12 سال خارج سطح ) البته اين زمان با توجه به خود شخص و اساتيدي كه دارد متغير است .
(( التماس دعا ))
با تشكر از توجه شما
من يك سوال ديگر هم داشتم كه تبديل شدن از يك حجت الاسلام به يك آيت الله عظمي، چقدر زمان ميبرد؟ و تفاوت سطح علمي اين دو عنوان، چند سال تحصيل است؟
بنفش
Thursday 2 January 2003, 06:26PM
دوست عزيز هر چه در كتب حديثي مي بينيد به صرف عربي بودنش نمي توان گفت حديث معصومين است مثلا همين مطلب جزيره خضرا در هيچ حديث معتبري آورده نشده و يا عمر طولاني دجال در احاديث اهل سنت است و شيعه سند آن حديث را ضعيف ميداند و جالب تر آنكه بعضي از برادران اهل سنت نيز آنرا مردود ميشمارند . و يا شماره 113 ( كه به فرموده شما چند بار در اين متن اشتباه چاپي شده ) اشتباه است و 313 نفر صحيح است و يا حديثي كه دلالت كند بر اينكه حضرت با ادوات جنگي زمان خودشان ( يعني با سلاحهاي قديمي ) كفار را تنبيه خواهند كرد وجود ندارد بلكه عكس آن نيز قابل تصور است چه آنكه با تعابير مختلفي در احاديث آورده شده كه حضرت علم را پيشرفت ميدهند .
خوب اين برمي گرده به تعابير متفاوتي كه از روايات ديني وجود داره. مطلب جزيره خضرا اولين بار از سوي يكي از علماي خودتون مطرح شده و هنوز هم درباره اون كتب بسياري منتشر ميشه. دجال و ادوات جنگي هم همينطور. طبيعيه كه اختلاف نظر وجود داره به خصوص درباره مهدي كه روايات بسيار پراكنده, متناقض, و دور از عقل هستند. هيچوقت در اين موارد در حلقه هاي ديني اشتراك نظر وجود نداشته, نمي شه كه شما كل مطلب رو بشوري بذاري كنار!
دوست عزيز يك عالم ديني و محقق هيچگاه در سخنانش به شنيده ها استدلال نميكند و اين مطلب اولين اصل در تحقيق است . پس چگونه ممكن است استاد رشته امام زمان شناسي چنين اشتباهي را مرتكب شود ؟ !! .
اين حرف شما بسيار بر من گران آمد! بسيار! به شنيده ها استناد نمي كنند؟ برادر مهاجري, چندين مورد برايت مثال بياورم كه دوستان با استناد به شنيده ها سخن گفتند؟ چه درباره مسائل ديني, چه درباره مسائل سياسي. دين شما مبتني بر شنيده ها هستش. چه قرآن, چه روايات و احاديث. از امام صادق شنيدم كه گفت چنين, از رسول الله شنيدم كه فرمود چنان. مگر غير از اينه كه راوي با اطميناني كه به گوينده داشته چيزي رو نقل كرده و حالا اين روايات پايه هاي اسلام رو تشكيل مي دهند؟ چه چيزي حاج آقا كوراني رو از اين قاعده مستثني مي كنه؟
راستي آخرش معلوم نشد اين رشته امام زمان شناسي از كجا آمده و اين بزرگوار در كدام مدرسه علميه قم مشغول به تدريس ميباشند ;) .
قرار بود بشه؟ والا من به مدارس ديني از نزديك دسترسي ندارم. شما, برادر احمد, كه طلبه "علوم" ديني هستي. خودت لطف كن دراين باره براي ما از اطرافيان پرس و جو كن.
min
Friday 3 January 2003, 01:46AM
نوشته شده بوسيله بنفش
اشتباه چاپي؟ كدوم مورد اشتباه چاپيه؟ چرا "كفر" ميگي؟ همه موارد ذكر شده از علماي خودتون هستند. از روايت مسخره خضرا گرفته تا وسيله جنگي "امام زمان". تمامي اين ها باورهاي رايج شماها هستند. چيزي جعل نشده. ديوانه هم تويي نه من. فكر كردي با شانتاژ مي توني هيچ غلطي بكني؟ اون از تاپيك مسخره شكنجه ايراني ها در آمريكا اون هم از گنده گوزي درباره نابودي اسرائيل. تمام حرف هات شعار و ادعاهاي مسخره و بي پايه هستش. اگر حرفي نداري غلط مي كني چرت و پرت مي نويسي.
بنفشه خانم
ديگه نمي خواستم جواب اين مطلب را بدم چون احتياجي به جواب نمي بينم اما ديدم بدجوري قاط زدي گفتم يه دفعه سكته مي كني يه چيزيت ميشه
گفتي كدوم اشتباه چاپي ؟ اول عدد 113 كه كاملا اشتباه است و خود ادعا كردي اشتباه چاپي است .
دوم رشته امام زمان شناسي كه اصلا يك همچين رشته اي نداريم مگر اينكه شما جديدا ساخته باشي
برو جونم يه كم مطالعه كن برگرد
در ضمن مواظب باش نچايي .... :D:D:D
min
Friday 3 January 2003, 01:54AM
نوشته شده بوسيله siavash_ad
با تشكر از توجه شما
من يك سوال ديگر هم داشتم كه تبديل شدن از يك حجت الاسلام به يك آيت الله عظمي، چقدر زمان ميبرد؟ و تفاوت سطح علمي اين دو عنوان، چند سال تحصيل است؟
سياوش جان
اين آيه را خوندي ؟
(( اگر گمان كنيم شما در آنچه علم داريد مجاز به مجادله باشيد . چرا در آنچه علم نداريد به جدل بر مي خيزيد ))
بهتر است بدانيد در حوزه درجه علمي به نام حجت الاسلام و آيت الله و آيت الله العظمي وجود ندارد . اينها فقط الفاظ احترام است كه هر كس براي احترام به فرد بالاتر يا پايين تر از درجه علمي مي دهد .
تنها درجه اي كه وجود دارد اجتهاد است كه پس از مدتي درس خواندن و تمام كردن درس خارج به اين درجه ميرسند . دقيقا هم رسيدن به اين درجه در تمام افراد يكسان نيست و با پشتكار افراد فرق مي كند .
به شما هم توصيه مي كنم به اندازه سر سوزن مطالعه فرماييد بعد اينجا ادعايي بنماييد .
siavash_ad
Friday 3 January 2003, 02:39AM
نوشته شده بوسيله min
سياوش جان
اين آيه را خوندي ؟
(( اگر گمان كنيم شما در آنچه علم داريد مجاز به مجادله باشيد . چرا در آنچه علم نداريد به جدل بر مي خيزيد ))
بهتر است بدانيد در حوزه درجه علمي به نام حجت الاسلام و آيت الله و آيت الله العظمي وجود ندارد . اينها فقط الفاظ احترام است كه هر كس براي احترام به فرد بالاتر يا پايين تر از درجه علمي مي دهد .
تنها درجه اي كه وجود دارد اجتهاد است كه پس از مدتي درس خواندن و تمام كردن درس خارج به اين درجه ميرسند . دقيقا هم رسيدن به اين درجه در تمام افراد يكسان نيست و با پشتكار افراد فرق مي كند .
به شما هم توصيه مي كنم به اندازه سر سوزن مطالعه فرماييد بعد اينجا ادعايي بنماييد .
ببخشيد آقاي با مطالعه
من فقط يك سوال مطرح كرده ام (آن هم نه از شما). نميدانم، آيا مطرح كردن سوال هم شد ادعا؟؟؟؟؟؟؟ :confused:
بنفش
Friday 3 January 2003, 04:07PM
نوشته شده بوسيله min
بنفشه خانم
ديگه نمي خواستم جواب اين مطلب را بدم چون احتياجي به جواب نمي بينم اما ديدم بدجوري قاط زدي گفتم يه دفعه سكته مي كني يه چيزيت ميشه گفتي كدوم اشتباه چاپي ؟ اول عدد 113 كه كاملا اشتباه است و خود ادعا كردي اشتباه چاپي است .دوم رشته امام زمان شناسي كه اصلا يك همچين رشته اي نداريم مگر اينكه شما جديدا ساخته باشي
برو جونم يه كم مطالعه كن برگرد در ضمن مواظب باش نچايي .... :D:D:D
مي بيني چقدر حقيري؟
گفتي: "اين مطلب همه اش اشتباه چاپي است"
نتونستي بيشتر از يك مورد كه خودم قبلا اذعان كرده بودم بياري. تو كه نه قدرت استدلال داري نه شعور درست و حسابي چرا بيخود خودت رو قاطي مي كني؟
زيتون
Friday 3 January 2003, 06:49PM
به به بنفشه عزيز هنوز كه مشغول در افشاني هستيد...;)
بابا يه سرم بيايد اون تالار يكم از پلتيكتون مستفيز.....!!:eek: بشيم...:D
صبح
Friday 3 January 2003, 06:58PM
نوشته شده بوسيله بنفش
مي بيني چقدر حقيري؟
گفتي: "اين مطلب همه اش اشتباه چاپي است"
نتونستي بيشتر از يك مورد كه خودم قبلا اذعان كرده بودم بياري. تو كه نه قدرت استدلال داري نه شعور درست و حسابي چرا بيخود خودت رو قاطي مي كني؟
د نشد ديگه .... خانه ات از پايبست ويران است ... اونم چه جور ...
دو بار 113 اشتباه چاپي نيست عزيزم .. اشتباه بيسوادي و مزدوريست ...
رشته امام الزمان شناسي هم كه اصلا انگار نه انگار كه كلي روش مانور داردي :D عين خيالش هم نيست كه چه دروغهائي نوشته .
خيلي ممنون كه هويت خودتون رو بهمين سادگي و خوشمزگي نشون ميدين .
راحت ميشيم :cool:
بنفش
Saturday 4 January 2003, 12:51AM
نوشته شده بوسيله صبح
د نشد ديگه .... خانه ات از پايبست ويران است ... اونم چه جور ...
دو بار 113 اشتباه چاپي نيست عزيزم .. اشتباه بيسوادي و مزدوريست ...
رشته امام الزمان شناسي هم كه اصلا انگار نه انگار كه كلي روش مانور داردي :D عين خيالش هم نيست كه چه دروغهائي نوشته .
خيلي ممنون كه هويت خودتون رو بهمين سادگي و خوشمزگي نشون ميدين .
راحت ميشيم :cool:
كجاي خانه از پاي بست ويران است؟ در ضمن رشته امام زمان شناسي هم هنوز جاي بحث داره. من قانع نشدم كه اين رشته وجود نداره. بقيه مطالب همه در دين شما موجود هستند.
صبح
Saturday 4 January 2003, 02:52PM
دل گفت که مرا علم لدنی هوس است = تعليمم کن که اگر تو را دسترس است
گفتم كه الف ، گفت دگر ، گفتم هيچ = در خانه اگر كس است يك حرف بس است
احمد مهاجري
Sunday 5 January 2003, 04:11PM
سلام عليكم
جناب بنفش شما فرموديد :
اين حرف شما بسيار بر من گران آمد! بسيار! به شنيده ها استناد نمي كنند؟ برادر مهاجري, چندين مورد برايت مثال بياورم كه دوستان با استناد به شنيده ها سخن گفتند؟ چه درباره مسائل ديني, چه درباره مسائل سياسي. دين شما مبتني بر شنيده ها هستش. چه قرآن, چه روايات و احاديث. از امام صادق شنيدم كه گفت چنين, از رسول الله شنيدم كه فرمود چنان. مگر غير از اينه كه راوي با اطميناني كه به گوينده داشته چيزي رو نقل كرده و حالا اين روايات پايه هاي اسلام رو تشكيل مي دهند؟ چه چيزي حاج آقا كوراني رو از اين قاعده مستثني مي كنه؟
دوست عزيز شنيدن دو گونه است اول آنكه مستند است و شرط در يقين آور بودنش آنست كه گوينده شخصي مطمئن و عادل باشد و دوم آنكه سند مشخصي ندارد كه در اين صورت حتي مطمئن بودن گوينده نيز باعث يقين آور بودن كلام نميشود ( و حد اكثر باعث ظن ميشود ) و مثالهائي كه شما زديد از نوع اول و كلام آقاي كوراني مثال براي نوع دوم مي باشد و مقايسه كردن اين دو نوع شنيده ها اشتباه است .
قرار بود بشه؟ والا من به مدارس ديني از نزديك دسترسي ندارم. شما, برادر احمد, كه طلبه "علوم" ديني هستي. خودت لطف كن دراين باره براي ما از اطرافيان پرس و جو كن.
تا آنجا كه بنده پرس و جو كرده ام رشته و گرايشي به نام امام زمان شناسي وجود ندارد .
(( التماس دعا ))
siavash_ad
Sunday 5 January 2003, 05:04PM
نوشته شده بوسيله min
سياوش جان
اين آيه را خوندي ؟
در حوزه درجه علمي به نام حجت الاسلام و آيت الله و آيت الله العظمي وجود ندارد
اينها فقط الفاظ احترام است كه هر كس براي احترام به فرد بالاتر يا پايين تر از درجه علمي مي دهد
سلام
به نظر شما دو جمله فوق با هم تناقض ندارند؟ اول گفته ايد كه درجه علمي فقط اجتهاد است. بعد گفتيد كه براي احترام به درجه علمي بالاتر و يا پايينتر از اين الفاظ استفاده ميشود. خب اين يعني به هر حال اين الفاظ براي تشخيص درجه علمي به كار ميرود.
احمد مهاجري
Sunday 5 January 2003, 05:36PM
سلام عليكم
آقا سياوش القاب مذكور تا قبل از انقلاب بصورت فعلي رواج نداشت و پس از انقلاب بدين صورت در آمد كه براي درجات بالاتر اينگونه لقب گذاري كنند .
(( التماس دعا ))
siavash_ad
Sunday 5 January 2003, 05:40PM
سلام عليكم
آقا سياوش القاب مذكور تا قبل از انقلاب بصورت فعلي رواج نداشت و پس از انقلاب بدين صورت در آمد كه به درجات بالاتر اينگونه نامگذاري كنند .
(( التماس دعا ))
عليكم السلام
با تاييد صحبت شما بايد گفت كه اين القاب به نوعي از لوازم و نتايج دين حكومتي هستند (كه بسيار شبيه مسيحيت حكومتي قرون وسطاست). و اين درجات وجود دارند. پس لطفا اين آقاي مين را هم ارشاد بفرماييد كه ميگويند درجه فقط اجتهاد است. ميبخشيد من اينقدر سوال ميكنم، ولي نفرموديد كه بين درجه حجت الاسلامي و آيت الله العظمي چند سال تحصيل فاصله است. با تشكر
احمد مهاجري
Sunday 5 January 2003, 06:04PM
سلام عليكم
شما فرموديد :
پس به نظر شما اين درجات وجود دارند؟
مسلما در هر علمي علما, درجه علمي متفاوت خواهند داشت .
پس لطفا اين آقاي مين را هم ارشاد بفرماييد كه ميگويند درجه فقط اجتهاد است.
فرمايش ايشان كاملا صحيح است و بايد توجه داشت كه هر كس به درجه اجتهاد نزديكتر باشد از نظر مقام علمي بالاتر است . اجتهاد قدرت استنباط احكام است كه ملكه ذهن مجتهد ميگردد .
نفرموديد كه بين درجه حجت الاسلامي و آيت الله العظمي چند سال تحصيل فاصله است
جواب سوال شما سخت است چراكه اين القاب الفاظ اعتباري هستند كه در دوره معاصر جعل شده و بيشتر جنبه عرفي دارد . اما معمولا به كساني كه دوره سطح را در حوزه علميه تمام ميكنند , حجت الاسلام ميگويند . و معمولا تا پايان درس خارج ( كه بطور متوسط 8 تا 12 سال طول ميكشد ) همين اصطلاح را بكار ميبرند . البته بازهم تكرار ميكنم كه اينها مفاهيمي هستند اعتباري كه بيشتر جنبه عرفي دارند .
(( التماس دعا ))
min
Friday 10 January 2003, 01:52AM
نوشته شده بوسيله siavash_ad
در حوزه درجه علمي به نام حجت الاسلام و آيت الله و آيت الله العظمي وجود ندارد
اينها فقط الفاظ احترام است كه هر كس براي احترام به فرد بالاتر يا پايين تر از درجه علمي مي دهد
سلام
به نظر شما دو جمله فوق با هم تناقض ندارند؟ اول گفته ايد كه درجه علمي فقط اجتهاد است. بعد گفتيد كه براي احترام به درجه علمي بالاتر و يا پايينتر از اين الفاظ استفاده ميشود. خب اين يعني به هر حال اين الفاظ براي تشخيص درجه علمي به كار ميرود.
جناب آقاي سياوش
باز متوجه نشدي
گفتم براي احترام نه به عنوان درجه علمي
مثلا استاد به شاگرد مي گويد حجت الاسلام و شاگرد به استاد مي گويد آيت الله و به همان استاد رئيس حوزه علميه مي گويد حجت الاسلام اين ها در بين مردم به عنوان درجه جه افتاده والا درجه اي به اين نامها ندارم و اينها فقط الفاظ احترام است .
در ضمن اكثرا علماي بزرگ به هم حجت الاسلام مي گويند در حالي كه شيخ الفقها حضرت آيت الله العظمي اراكي در نامه اي به آقاي خامنه اي
لفظ آيت الله العظمي را به كار بردند
به كوري چشم آنان كه نمي توانند ببينند :D:D
بهزاد
Friday 10 January 2003, 11:43AM
حالا جدا از اين حرفها
به نظر شما روحانيان هم بايد از لحاظ ميزان سواد و سطح علمي درجه بندي شده باشند كه به راحتي و حتي از روي لباس بشود آنها را شناسايي كرد يا يا خير؟
مانند نظاميان، يا دانشگاهيان.
خوشحال مي شوم نظراتتان را بشنوم.
چون در سيستم فعلي يك روحاني بعد از حدود چهار سال درس خواندن لباسي را مي پوشد كه يك روحاني با سابقه 70 سال تحقيق و تدريس هم همان را مي پوشد.
min
Saturday 11 January 2003, 03:43PM
نوشته شده بوسيله بهزاد
حالا جدا از اين حرفها
به نظر شما روحانيان هم بايد از لحاظ ميزان سواد و سطح علمي درجه بندي شده باشند كه به راحتي و حتي از روي لباس بشود آنها را شناسايي كرد يا يا خير؟
مانند نظاميان، يا دانشگاهيان.
خوشحال مي شوم نظراتتان را بشنوم.
چون در سيستم فعلي يك روحاني بعد از حدود چهار سال درس خواندن لباسي را مي پوشد كه يك روحاني با سابقه 70 سال تحقيق و تدريس هم همان را مي پوشد.
با سلام
جناب آقاي بهزاد عزيز
اول مي پرسم مگر دانشجويان و يا اساتيد دانشگاهها درجه اي دارند كه بشود آنها را از روي آن شناخت كه چه ميزان علم دارند ؟
روحانيت هم همان گونه است
در حوزه درجه علمي و ميزان علم و سواد كاملا شناخته شده است اما درجه آنها اين القاب نيست
درجات حوزه سطح و مقدماتي - خارج و نهايتا رسيدن به اجتهاد است
در بين اين سطوح اصطلاح هاي تخصصي تري هم به كار مي رود .
به اينها مي گويند درجات علمي كه در دانشگاهها آنها را به نام ليسانس و فوق و ... مي شناسند
در استخدام كشوري هم همطرازي آنها با مدارك دانشگاهي مشخص شده و بعيد مي دان بيشتر از اين چيزي لازم باشد .
بهزاد
Thursday 6 March 2003, 12:59AM
نوشته شده بوسيله maryam
[B]جناب بنفش لطفا بفرمائيد موارد فوق الذكر در چه شماره اي از نشريه يالثارات يه چاپ رسيده
گرچه اين سوال را بنده نكرده بودم، ولي به هر حال سوال يا مدركي است كه از جانب جناب بنفش بي پاسخ مانده.
بنفش
Thursday 6 March 2003, 01:41AM
نوشته شده بوسيله بهزاد
گرچه اين سوال را بنده نكرده بودم، ولي به هر حال سوال يا مدركي است كه از جانب جناب بنفش بي پاسخ مانده.
اگر كمي در تاپيك جست و جو كني مي بيني جواب اين سوال به بقيه داده شده.
بهزاد
Thursday 6 March 2003, 01:48AM
وقيح شمايي كه حتي همين الان هم داري دروغ ميگي ، چون هيچ كجا به شماره اين نشريه اشاره اي نكرده اي
بنفش
Thursday 6 March 2003, 01:51AM
نوشته شده بوسيله بهزاد
وقيح شمايي كه حتي همين الان هم داري دروغ ميگي ، چون هيچ كجا به شماره اين نشريه اشاره اي نكرده اي
سلام عليكم
(( التماس دعا ))
asheghe iran_p
Thursday 6 March 2003, 02:00AM
:Dنوشته شده بوسيله بنفش
سلام عليكم
(( التماس دعا ))
آدم درغگو كم حافظه است
آخرش اينقدر آي دي بازي كار دستت داد بنفشي جون آخه با آي دي بنفش مياي بعد ميگي جناب بنفش.
حالت خوبه تو يا واقعآ خودت هم قاط زدي؟:D :D
اين هم از كشفيات من
پدرام السلطنه
min
Thursday 6 March 2003, 10:12PM
نوشته شده بوسيله بنفش
سلام عليكم
(( التماس دعا ))
آخ آخ
عجب خرابکاري کردي بنفشـ ه
از بس آي دي باز کردي خودت هم قاطي کردي يادت رفته با کدوم آي ديت اومدي جواب خودتا دادي؟:D:D:D
بميرم برات
براي بنفشيسي
يه کف مرتب بزنيد
بدجوري خودش را لو داد
asheghe iran_p
Friday 7 March 2003, 01:08AM
كجايييييييييييييييييييييييي بنفشي جون خوب حالت گرفته است
بيا جواب ما رو هم بده دلم تنگ برات:D
پدرام السلطنه
بنفش
Friday 7 March 2003, 03:29AM
آدم درغگو كم حافظه است
آخرش اينقدر آي دي بازي كار دستت داد بنفشي جون آخه با آي دي بنفش مياي بعد ميگي جناب بنفش.
حالت خوبه تو يا واقعآ خودت هم قاط زدي؟
اين هم از كشفيات من
min :
خ آخ
عجب خرابکاري کردي بنفشـ ه
از بس آي دي باز کردي خودت هم قاطي کردي يادت رفته با کدوم آي ديت اومدي جواب خودتا دادي؟
بميرم برات
براي بنفشيسي
يه کف مرتب بزنيد
بدجوري خودش را لو داد
پدرام السلطنه
دوستان خرفت من: اگر كمي زحمت به خود مي داديد مي ديديد كه اين فقط كپي گفتگوي من و آقاي مهاجري از صفحه ي قبل هستش. چقدر يك نفر بايد كندذهن باشه كه بدون تحقيق بياد اين جوري خودش رو مسخره ي همه بكنه؟ واقعا آبروي هرچه مسلمان هست رو برديد!
asheghe iran_p
Friday 7 March 2003, 04:01AM
نوشته شده بوسيله بنفش
دوستان خرفت من: اگر كمي زحمت به خود مي داديد مي ديديد كه اين فقط كپي گفتگوي من و آقاي مهاجري از صفحه ي قبل هستش. چقدر يك نفر بايد كندذهن باشه كه بدون تحقيق بياد اين جوري خودش رو مسخره ي همه بكنه؟ واقعا آبروي هرچه مسلمان هست رو برديد!
اولآ تو نميخواد سنگ مسلمان ها رو به سينه بزني
بعدش خودم ديدم نقل قول بالا بود و نوشته تو پايين ديگه براي همه روشن شده عيسي جون سهر جون و بنفش جون و هالو جونممممممم
شك من هم در مورد سهر درست بود ميدونستم خودتي راستي اگر كامپيوترت هك شد چي باز هم ميگي دروغ ميگم:D ؟
پدرام السلطنه
نسيم سحر
Saturday 8 March 2003, 12:16AM
http://www.noornet.net/Gallery/Negar/Moharam/Moharam11.jpg
نسيم سحر
Saturday 8 March 2003, 12:21AM
اين هم براي کوري چشم همين يه نفري که با چند تا آي دي مياد...
http://www.noornet.net/Gallery/Negar/Moharam/Moharam07.jpg
نسيم سحر
Saturday 8 March 2003, 12:23AM
http://www.noornet.net/Gallery/Negar/Moharam/Moharam06.jpg
Scorpion
Saturday 21 June 2003, 11:54PM
با سلام خدمت دوستان
جناب بنفش و Siavash_ad
در قدیم معمولا سطح علمی با لفظ مطابقت داشت مانند ثقه الاسلام و حجه اللاسلام و آیت الله و آیت الله العظمی .
امروزه هر که عمامه می گذارد یکباره حجه الاسلام می شود . اما الفاظ جنبه احترامی دارد و خیلی مهم نیست . شبیه به استاد و استادیار و پروفسور و ... .
در نظامی گری با سابقه و یا تشویق درجه افزایش می یابد .
اما از نظر علمی ، گذراندن شرح لمعه و خارج و ... میزان است . که بعضی معادل دانشگاهی هم دارد .
اما از نظر فردی افراد سه نوع هستند مقلد ، محتاط ، مجتهد ، مرجع تقلید .
مقلد که کسانی هستند که به حد علمی نرسیده اند . محتاط کسانی هستند که به سخت ترین فتاوی عمل می کنند و مجتهد کسی است که توان استخراج احکام را از مبانی فقه دارد و تقلید بر وی حرام است و مرجع تقلید که مجتهدی است که به حدی است که دیگران از وی تقلید نمایند .
تعداد یاران امام زمان 313 نفر عنوان گردیده است . اما وجود مبارک ایشان آنچنان هست که لایق باشد تخصصی در شناخت ایشان گذاشته شود آنچنان که بعضی علما به طور اخص به ایشان و زندگی و اخبار و احادیث و روایات مربوط پرداخته اند .
کتابها در این زمینه نوشته شده است . اما ساده ترین راه اثبات وجود ایشان اثبات خداوند است و خداوند به مقتضای حکمتش دنیا را بدون ولی و خلیفه حقیقی اش نمی گذارد .
در این مورد به کتب شیعه مراجعه فرمائید .
والسلام
Iran_Zamin
Monday 21 July 2003, 06:42AM
نوشته شده بوسيله نسيم سحر
اين هم براي کوري چشم همين يه نفري که با چند تا آي دي مياد...
http://www.noornet.net/Gallery/Negar/Moharam/Moharam07.jpg
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
IRANIAN YOUTH CLUBS
vBulletin 5.5.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.