PDA

نمايش نسخه نهائي : براي بهزاد

بنفش
Monday 2 December 2002, 10:03AM
ببخشيد من وقت دنبال كردن بقيه بحث ها رو ندارم اما يك ابهام داشتم:

1- به گفته شما سنگسار كه عبارت است از پرتاب سنگ - "كه نه كوچك باشند كه آسيبي نرسانند و نه بزرگ باشند كه سريع كشته شود" - به سر و كله انسان ار احكام صريح دينه و عقل شما حق زير سوال بردن اين حكم رو نداره.

2- خواننده هاي مورد علاقه شما عبارتند از:

داريوش
ابي و معين
سياوش قميشي
هايده
اميد و اندي و سندي و بلك كتز و ليلافروهر

مگر غير از اين است كه موسيقي و صداي زن به صراحت و با استناد به خود قرآن در اسلام حرام شده؟ عقل شما هم مجمع تشخيص مصلحت دارد!؟ اين تناقض رو چطور توجيه ميكنيد؟

بهزاد
Monday 2 December 2002, 10:43AM
سلام؛
1- بله كاملاً همينطوره.
2- اگه دقت كرده باشي اون تاپيك در مورد بهترين خواننده ها بود و من هم نظرم رو گفتم. و صد البته واضح و مبرهن است كه لزومي ندارد كه هر خواننده اي كه خوب بود من هم بهش علاقه داشته باشم. من فقط از روي انصاف اونهايي رو كه بهتر از بقيه كار مي كردند آوردم.
3- من آدم صريحي هستم. و علاقه ام رو به خواننده ها و شعرهاشون مخفي نمي كنم.
من واقعاً به خواننده هاي رديف اول تا چهارم علاقمندم.
4- هر نوع موسيقي در اسلام حرام نشده، و با معيار اسلام، تقريباً تمام موسيقي هاي داريوش و بيشتر آهنگهاي سياوش قميشي حلال است (حدّاقل حلال تر از خيلي آهنگهايي كه از صدا و سيما پخش مي شود).
در مورد صداي زن هم حق با شماست. در اسلام حرام است.
و بنده هنگام شنيدن اين نوارها فعل حرام مرتكب مي شوم.
من در اينجا هيچ تناقضي مشاهده نمي كنم.
اگر يك نفر مثل من به هر دليلي به احكام اسلام تن نمي دهد، مشكل خودش است و مطمئناَ مجازات خواهد شد.
من هم از قاعده مستثني نيستم.

kimia20ir
Monday 2 December 2002, 11:12AM
سلام....
جناب بنفش تا حالا شده بري يه نونوايي يكي از مشتري هاي اون نونوايي بد باشه...اونوقت تو از هر چي نونوايي و نونه بدت بياد؟؟؟؟؟
اگه اينطوري باشه كه هيچ جاي بحثي نيست:D مشكل از شماست.
ولي اگه نه اينطوري نباشه شما چرا اينطوري فكر ميكنيد؟؟؟
من توي اكثر بحثهاي شما كه ديدم به خاطر رفتار مسلمونها اسلام رو زير سوال ميبريد....كه اصلا صحيح نيست...!!!
مثلا چون اقا بهزاد نماز ميخونه و بعدش صداي زن كه حرامه گوش ميكنه اسلام بده؟؟؟؟؟:confused:

واقعا كه.....

بنفش
Monday 2 December 2002, 11:34AM
نوشته شده بوسيله بهزاد
سلام؛
1- بله كاملاً همينطوره.
2- اگه دقت كرده باشي اون تاپيك در مورد بهترين خواننده ها بود و من هم نظرم رو گفتم. و صد البته واضح و مبرهن است كه لزومي ندارد كه هر خواننده اي كه خوب بود من هم بهش علاقه داشته باشم. من فقط از روي انصاف اونهايي رو كه بهتر از بقيه كار مي كردند آوردم.
3- من آدم صريحي هستم. و علاقه ام رو به خواننده ها و شعرهاشون مخفي نمي كنم.
من واقعاً به خواننده هاي رديف اول تا چهارم علاقمندم.
4- هر نوع موسيقي در اسلام حرام نشده، و با معيار اسلام، تقريباً تمام موسيقي هاي داريوش و بيشتر آهنگهاي سياوش قميشي حلال است (حدّاقل حلال تر از خيلي آهنگهايي كه از صدا و سيما پخش مي شود).
در مورد صداي زن هم حق با شماست. در اسلام حرام است.
و بنده هنگام شنيدن اين نوارها فعل حرام مرتكب مي شوم.
من در اينجا هيچ تناقضي مشاهده نمي كنم.
اگر يك نفر مثل من به هر دليلي به احكام اسلام تن نمي دهد، مشكل خودش است و مطمئناَ مجازات خواهد شد.
من هم از قاعده مستثني نيستم.

تناقض اينجاست كه عقل شما سنگسار -پرتاب سنگهايي "كه نه كوچك باشند كه آسيبي نرسانند و نه بزرگ باشند كه سريع كشته شود" به سر و كله انسان- رو از احكام صريح اسلام ميدونه و حاضر به رد اون نيستي اما همون عقل حكم اسلام درباره صداي زن رو منسوخ ميدونه و شما عمل "حرام" مرتكب ميشي. اگر اون دستور "خداست" اين هم دستور "خداست" پس شما با چه استدلالي فعل "حرام" خودت رو توجيه ميكني؟ غير از دور از عقل بودنه اون دستوره؟

بنفش
Monday 2 December 2002, 11:52AM
نوشته شده بوسيله kimia20ir
سلام....
جناب بنفش تا حالا شده بري يه نونوايي يكي از مشتري هاي اون نونوايي بد باشه...اونوقت تو از هر چي نونوايي و نونه بدت بياد؟؟؟؟؟
اگه اينطوري باشه كه هيچ جاي بحثي نيست:D مشكل از شماست.
ولي اگه نه اينطوري نباشه شما چرا اينطوري فكر ميكنيد؟؟؟
من توي اكثر بحثهاي شما كه ديدم به خاطر رفتار مسلمونها اسلام رو زير سوال ميبريد....كه اصلا صحيح نيست...!!!
مثلا چون اقا بهزاد نماز ميخونه و بعدش صداي زن كه حرامه گوش ميكنه اسلام بده؟؟؟؟؟:confused:
واقعا كه.....

"جناب بنفش تا حالا شده بري يه نونوايي يكي از مشتري هاي اون نونوايي بد باشه...اونوقت تو از هر چي نونوايي و نونه بدت بياد؟؟؟؟؟"

خير.

"من توي اكثر بحثهاي شما كه ديدم به خاطر رفتار مسلمونها اسلام رو زير سوال ميبريد....كه اصلا صحيح نيست...!!!"

من نديدم شما در جايي دفاعي بكنيد. فعلا بحث درباره حكم زجركشيه انسانيست كه به نيازهاي درونيش كه از طرف خدا بهش داده شده پاسخ داده و حالا بايد به وسيله سنگ هايي "كه نه كوچك باشند كه آسيبي نرسانند و نه بزرگ باشند كه سريع كشته شود" بايد دقايق دهشتناكي شكنجه بشه و آرزوي مرگ بكنه.

راستي آيا شما از نظر محمد زن شايسته اي هستيد؟ «بهترينِ زنان، آن است كه رويش خوب‌تر و مهرش كمتر است.» گرچه من نبايد به خاطر "رفتار مسلمونها اسلام رو زير سوال" ببرم اما هر چه گشتم مسلمان تر از محمد نيافتم! محمدي كه عايشه 7 ساله رو بنا به "مصالح اسلام" به زني گرفت. تصور جماع يك مرد 60 ساله با يك دختربچه حالم رو به هم ميزنه...

"مثلا چون اقا بهزاد نماز ميخونه و بعدش صداي زن كه حرامه گوش ميكنه اسلام بده؟؟؟؟؟"

خير. با تعريف هايي كه از شما شنيده بودم تصور نمي كردم اينقدر ساده نگر باشيد. مطرح شده كه سنگسار حكم صريح اسلام است و عقل من نوعي اجازه شك كردن در اين مسئله رو نداره. حالا سوال ميشه كه مگر همان اسلام رقص و موسيقي رو حرام نكرده؟ پس چرا عقل شما در اين موضوع شك ميكنه و آن رو منسوخ ميكنه؟ اين بيشتر يك ابهام شخصي بود تا زير سوال بردن اسلام.

siavash_ad
Monday 2 December 2002, 01:10PM
اگر گوش دادن به صداي زن حرام است پس تمام عالم و آدم از جمله مسلمانان ساير كشورها مرتبا مرتكب فعل حرام ميشوند؟ در ضمن يك موضوع ديگر اينكه چرا گوش دادن زن به صداي مرد حرام نيست؟؟ آيا آن موجب تحريك نميشود؟ آيا زن ها سليم النفس هستند و مردان ضعيف النفس؟ اصلا شما يك نفر را به من نشان بدهيد كه از شنيدن صداي هايده و يا گوگوش (!) تحريك بشود!!!

چرا صداي زن در ساير اديان (كه احتمالا قبول داريد كه از طرف خداوند نازل شده) حرام نشده؟ صداي زن فقط مسلمانان را تحريك ميكند؟ وافعا آدم بعضي وقتها به تناقض هايي در اين اديان ميرسه كه شاخ در مياره. در مسيحيت گرفتن زن چندان مورد قبول نيست و خود عيسي هم زن نداشت. كشيش ها هم حق زن گرفتن ندارند. آن وقت در اسلام زن گرفتن سنت به حساب مي آيد!

kimia20ir
Monday 2 December 2002, 01:50PM
جناب بنفش خان...
اگر جايي دفاعي نكردم چون چيزي بدرد بخوري نگفتيد كه دفاع كنم. و همش يه نوع گرد وخاك بود كه من اصولا از گرد وخاك خوشم نمياد.

در مورد سنگسار هم اگه يه زن و مرد مجرد با هم زنا كنن هيچ وقت اونا رو سنگسار نميكنن.
ولي اگر زن شوهر دار و يا مرد زندار اينكار رو بكنه...نه اينكه دين اسلام اونو زشت بدونه حتي وجود يك انسان ( دقت كنيد "انسان") نه يك انسان حيوان نما....اين حركت رو بي حرمتي شديد به حريم خانواده ميدونه و تحملش سخته.

در ضمن اگر خدا غريضه اي رو مثلا غريضه جنسي رو در وجود انسان قرار داده راههاي رو براي ارضاي اون قرار داده كه صحيح ترين راه اون ازدواجه...

(لطفا تاريخ رو خوب مطالعه كنيد عايشه 9 ساله بود...و حضرت محمد(ص) 55 ساله...) اين از اوليش
ثانيا شما نبايد دختر 9 ساله عرب رو كه در مناطق گرمسير بزرگ شده كه طي تحقيقات دانشمندان به اندازه يك دختر 17 ساله امريكايي توان جسمي عقلي و جنسي رو داراست رو با دختر 9 ساله عادي الان مقايسه كنيد.

جناب سياوش خان...
اولا كه صداي اواز خوندن زن حرام نه اينكه صحبت عادي....
در ضمن منبع و مدركي كه ميگه توي دين مسيحيت و يا ساير اديان الهي كه تحريف نشده باشه رو مبني بر اينكه شنيدن اواز زن براي مرد مشكلي نداره رو ذكر كن لطفا...

موفق باشيد

حزب الله
Monday 2 December 2002, 05:31PM
بهزاد جان

سلام

ميدوني مشكل بنفشها كجاست ؟ ...آنها آدما رو سياه يا سفيد فرض ميكنند ... تحليلها و قضاوتهاي ايشان سياه يا سفيد هست.

"اسرائيليها خوب و فلسطينيها بد هستند "
" دين بد و بي ديني خوب هست "
"هرتزل خوب و علي (ع) بد هست "
"قران بد و پروتكلهاي يهود خوب است "
يا
" هر كس آهنگ يا ترانه گوش كند با اسلام بد هست "
" هر كس از جمهوي اسلامي انتقاد كنه با اسلام دشمن هست "
" هر كس در كوچه و خيابان گلايه اي از نظام بكند بر انداز است "

امثله اي از گزاره هاي ذهني اين موجودات است و تمام تحليلها و قضاوتها و پيشبيني هاي آنها مبتني بر اين نوع گزاره هاي سياه يا سفيد هستند ... ذهينيتي كه ساخته تبليغات يك سويه سرمايه داران صليبي صهيوني است ... و دقيقا به همين دليل است كه بسياري از تحليلهاي آنان غلط از آب در مي آيد

نخست وزير سابق غاصبان صهيونيست چندي پيش از درك وضعيت ايران اعلام عجز كرده بود و آشكارا گفته بود كه" يشبيني وضعيت ايران خارج از توان ما با "همه دلارهاي تزريقي آمريكايي و" امكانات موجود است ... همه برنامه ريزي ها جهت بر اندازي حكومت و ايجاد نارضايتي در ملت انجام ميشود اما ناگهان همه چيز ويران ميشود و حكومت جمهوري اسلامي همكنون در بيست و چهارمين سالگرد خود قرار دارد "

اين شكست مفتضحانه برنامه ريزي هاي اين موجودات دقيقا به همين علت سياه يا سفيد تحليل گردن انسان هاست .. غافل از آنكه همه انسانها تحت تاثير تبليغات آنان قرار نميگيرند و علي رغم بعضي شرايط نا مطلوب اقتصادي امروز كه به سبب تحريمها و فشارهاي اقتصادي همان صهيونيستها و البته ندانم كاريهاي داخلي ايجاد شده و موجب بعضي نارضايتي ها و گلايه هاي بحق ملت شده اين ملت هيچگاه دين و آئيين محمدي خود را به آنها نحواهند فروخت ... هيچگاه عشق علوي و فاطمي ( عليهم السلام ) خود را به پيروان هرتزل و چرچيل نخواهند فروخت

و تا اينجا ايران است ... ديگر جايي براي بازگشت آنان نخواهد داشت

يا حق

siavash_ad
Monday 2 December 2002, 06:55PM
جناب سياوش خان...
در ضمن منبع و مدركي كه ميگه توي دين مسيحيت و يا ساير اديان الهي كه تحريف نشده باشه رو مبني بر اينكه شنيدن اواز زن براي مرد مشكلي نداره رو ذكر كن لطفا...
شما بي زحمت منبعي رو كه گفته مشكل داره ذكر كن! معمولا هیج جا نمیگن فلان چیز مشکل نداره بلکه میگن فلان چیز مشکل داره!!! در ضمن نفرمودید که چرا آواز مرد برای زن حرام نیست.

بهزاد
Monday 2 December 2002, 10:45PM
نوشته شده بوسيله بنفش
تناقض اينجاست كه عقل شما سنگسار رو از احكام صريح اسلام ميدونه و حاضر به رد اون نيستي اما همون عقل حكم اسلام درباره صداي زن رو منسوخ ميدونه و شما عمل "حرام" مرتكب ميشي. اگر اون دستور "خداست" اين هم دستور "خداست" پس شما با چه استدلالي فعل "حرام" خودت رو توجيه ميكني؟ غير از دور از عقل بودنه اون دستوره؟

ببين اينجا داري دچار يك اشتباه فاحش (شايد هم فاحشه :D) مي شي.
عقل من حكم اسلام در مورد صداي زن را نقض نمي كند و آن را حرام مي داند. (و خودم را گناهكار)
دزدي و قتل كار بدي است و كسي كه اين كارها را مرتكب مي شود مي داند كه كار بدي را انجام مي دهد نه اينكه از نظر عقلش، اين كارها خيلي هم خوب باشد. (مگر اينكه مثل شارون و بوش اسم قتل را تلاش براي صلح بگذارد).

من هيچ توجيهي براي فعل حرام خودم ندارم جز ضعيف بودن ايمانم

بهزاد
Monday 2 December 2002, 10:52PM
نوشته شده بوسيله بنفش
بحث درباره حكم زجركشيه انسانيست كه به نيازهاي درونيش كه از طرف خدا بهش داده شده پاسخ داده و حالا بايد به وسيله سنگ هايي "كه نه كوچك باشند كه آسيبي نرسانند و نه بزرگ باشند كه سريع كشته شود" بايد دقايق دهشتناكي شكنجه بشه و آرزوي مرگ بكنه.

راجع به اين موضوع در تاپيك شكنجه به طور مستدل جواب شما را دادم؛ ولي نمي دانم چرا باز حرف خودت را مي زني؟ فكر مي كنم جريان همون روبات از پيش برنامه ريزي شده باشه;)

اگر خدا نياز را داده، راه رفعش رو هم نشان داده (ازدواج) نه هرزه گري و فساد
بيشتر از اين درباره سنگسار باهات بحث نمي كنم به دو دليل:
1- العاقل يكفي بالاشاره.
2- در خانه اگر كس است، يك حرف بس است.

بهزاد
Monday 2 December 2002, 11:03PM
سلام دوست عزيز!
پارسال دوست امسال هيچي!!!
كم كم داشتم به اين نتيجه مي رسيدم كه بي خداحافظي رفتي.
بگذريم.
ببين دوست من؛
به نظر ما مسلمانان كتب آسماني قبل از قرآن همگي تحريف شده اند و با آن چيزي كه واقعاً از جانب خدا نازل شده است، بسيار بسيار تفاوت دارد. بنابراين شايد نتوان دليل از تورات و انجيل براي حرام بودن برخي امور (مانند شنيدن صداي آواز زن براي مرد و يا حتي زنا) پيدا كرد.
وقتي كه خاخام هاي يهود براي اينكه جلوي هزره گريهايشان باز باشد به پيامبران خدا نسبت زنا مي دهند، مي خواهي در كتاب آسمانيشان، زنا را نهي كرده باشند؟

دوما:
خداوند اسلام را نسبت به ساير اديان پيشين، برتري داده و آن را دين كامل خطاب كرده است: (اليوم اكملت لكم دينكم و اتممت عليكم نعمتي...)
بنابراين بسيار طبيعي است كه مواردي كه در ساير اديان پيشين وجود نداشته (به دليل كامل نبودن ذهن انسان هاي آن دوران و عدم آمادگي براي درك و پذيرش آن دستورات) در اين دين وجود داشته باشد.
حتي در قرآن مطالبي است كه در زمان صدر اسلام، شايد خيلي ها از آن سر در نمي آوردند و نمي فهميدند، ولي الان بعد از 1400 سال، رمز و راز و درستي آنها كشف مي شود.

بهزاد
Monday 2 December 2002, 11:07PM
سلام دوست من
فكر مي كنم نظر شما در اين مورد صائب باشد.
به هر حال مسلماٌ آنها هدف ديگري غير از تنوير افكار دارند، چون اگر چنين بود، حداقل وقتي يك بار چيزي به آنها مي گفتي و قانع مي شدند، بعد از دو روز دوباره از نو مطرح نمي كردند.

صبح
Tuesday 3 December 2002, 12:33AM
سلام دوست عزيز ... :)
بنفشي كه با قوانين اسلام آشنائي ندارد ، بهتر است سوال نپرسد :cool: چون دلسوزي او براي دين اسلام همانقدر مضحك است كه سخنان بوش ... :D

مساله سنگسار در اسلام يكي از حدود الهيست ... و عمل به آن براي دوري جستن از وضعيت اجتماعي امروزي و مفلوك غربي واجب قطعيست . حال آنكه رسانه هاي غربي فارسي زبان و غير فارسي زبان يك هجمه شديد و جنگ رواني ضد آن براه انداخته اند بعهده اسلام نيست .

تِلْكَ حُدُودُ اللّهِ فَلاَ تَعْتَدُوهَا وَمَن يَتَعَدَّ حُدُودَ اللّهِ فَأُوْلَـئِكَ هُمُ الظَّالِمُونَ ...

هر كس به حدود الهي تعدي كند ظالم است ...

بنفش جان ... وضع جامعه غربي و جامعه اي كه شما نماينده آن هستيد بسيار خراب تر از آن است كه ژست متمدني به خود بگيريد تا از سنگسار (با آن شرايط خاص) خرده بگيريد .

برو خدا روزيتو جاي ديگه حواله كنه :cool::cool::cool: :p

بنفش
Tuesday 3 December 2002, 12:38AM
نوشته شده بوسيله بهزاد

ببين اينجا داري دچار يك اشتباه فاحش (شايد هم فاحشه :D) مي شي.
عقل من حكم اسلام در مورد صداي زن را نقض نمي كند و آن را حرام مي داند. (و خودم را گناهكار)
دزدي و قتل كار بدي است و كسي كه اين كارها را مرتكب مي شود مي داند كه كار بدي را انجام مي دهد نه اينكه از نظر عقلش، اين كارها خيلي هم خوب باشد. (مگر اينكه مثل شارون و بوش اسم قتل را تلاش براي صلح بگذارد).
من هيچ توجيهي براي فعل حرام خودم ندارم جز ضعيف بودن ايمانم

خيلي خوب. پس عقل شما حكم گوش ندادن به موسيقي رو بسيار خوب محكم مستدل و از طرف خدا ميدونه. :smile39:

"من هيچ توجيهي براي فعل حرام خودم ندارم جز ضعيف بودن ايمانم"

خوب اين ايمانت وقتي كه هنگام اجراي حكم سنگسار بشه كه طي اون بايد سنگ هايي "كه نه كوچك باشند كه آسيبي نرسانند و نه بزرگ باشند كه سريع كشته شود" به سر كله همنوعان خودت بزني باز هم ضعف نشوت ميده يا با ايماني "قوي" در اين امر "خداگونه" شركت ميكني؟

بنفش
Tuesday 3 December 2002, 12:43AM
نوشته شده بوسيله صبح
سلام دوست عزيز ... :)
بنفشي كه با قوانين اسلام آشنائي ندارد ، بهتر است سوال نپرسد :cool: چون دلسوزي او براي دين اسلام همانقدر مضحك است كه سخنان بوش ... :D
مساله سنگسار در اسلام يكي از حدود الهيست ... و عمل به آن براي دوري جستن از وضعيت اجتماعي امروزي و مفلوك غربي واجب قطعيست . حال آنكه رسانه هاي غربي فارسي زبان و غير فارسي زبان يك هجمه شديد و جنگ رواني ضد آن براه انداخته اند بعهده اسلام نيست .
تِلْكَ حُدُودُ اللّهِ فَلاَ تَعْتَدُوهَا وَمَن يَتَعَدَّ حُدُودَ اللّهِ فَأُوْلَـئِكَ هُمُ الظَّالِمُونَ ...
هر كس به حدود الهي تعدي كند ظالم است ...
بنفش جان ... وضع جامعه غربي و جامعه اي كه شما نماينده آن هستيد بسيار خراب تر از آن است كه ژست متمدني به خود بگيريد تا از سنگسار (با آن شرايط خاص) خرده بگيريد .
برو به فكر نان باش كه خربزه آب است .

كسي از تو سوال نكرد احمد. پيشنهاد ميكنم يك بار هم كه شده از قم بيرون بياي و جهان رو ببيني.

بهزاد جان توجه كن ايشون اجراي سنگسار - پرتاب سنگ هايي "كه نه كوچك باشند كه آسيبي نرسانند و نه بزرگ باشند كه سريع كشته شود" به سروكله انسان - رو قطعي ميدونه.

صبح
Tuesday 3 December 2002, 12:50AM
در مورد سنگسار من هم به شما جواب ندادم كه :) توضيحاتي بود كه به دوستان دادم ...

به شما عرض كردم ... برو خدا روزيتو جاي ديگه حواله كنه :)

بنفش
Tuesday 3 December 2002, 01:07AM
نوشته شده بوسيله صبح
در مورد سنگسار من هم به شما جواب ندادم كه :) توضيحاتي بود كه به دوستان دادم ...

به شما عرض كردم ... برو خدا روزيتو جاي ديگه حواله كنه :)

"به شما عرض كردم ... برو خدا روزيتو جاي ديگه حواله كنه "

اتفاقا من فكر ميكنم اگر شما بري جاي ديگه بهتر باشه. ترجيحا خارج از قم. يكم خارج از تبليغات جمهوري اسلامي جهان رو ببيني.

بنفش
Tuesday 3 December 2002, 01:29AM
نوشته شده بوسيله kimia20ir
جناب بنفش خان...
اگر جايي دفاعي نكردم چون چيزي بدرد بخوري نگفتيد كه دفاع كنم. و همش يه نوع گرد وخاك بود كه من اصولا از گرد وخاك خوشم نمياد.
در مورد سنگسار هم اگه يه زن و مرد مجرد با هم زنا كنن هيچ وقت اونا رو سنگسار نميكنن.
ولي اگر زن شوهر دار و يا مرد زندار اينكار رو بكنه...نه اينكه دين اسلام اونو زشت بدونه حتي وجود يك انسان ( دقت كنيد "انسان") نه يك انسان حيوان نما....اين حركت رو بي حرمتي شديد به حريم خانواده ميدونه و تحملش سخته.
در ضمن اگر خدا غريضه اي رو مثلا غريضه جنسي رو در وجود انسان قرار داده راههاي رو براي ارضاي اون قرار داده كه صحيح ترين راه اون ازدواجه...
(لطفا تاريخ رو خوب مطالعه كنيد عايشه 9 ساله بود...و حضرت محمد(ص) 55 ساله...) اين از اوليش
ثانيا شما نبايد دختر 9 ساله عرب رو كه در مناطق گرمسير بزرگ شده كه طي تحقيقات دانشمندان به اندازه يك دختر 17 ساله امريكايي توان جسمي عقلي و جنسي رو داراست رو با دختر 9 ساله عادي الان مقايسه كنيد.
جناب سياوش خان...
موفق باشيد

"همش يه نوع گرد وخاك بود كه من اصولا از گرد وخاك خوشم نمياد."

صحيح.

"ولي اگر زن شوهر دار و يا مرد زندار اينكار رو بكنه...نه اينكه دين اسلام اونو زشت بدونه حتي وجود يك انسان ( دقت كنيد "انسان") نه يك انسان حيوان نما....اين حركت رو بي حرمتي شديد به حريم خانواده ميدونه و تحملش سخته."

خوب كه چي؟ چون "تحملش سخته" بايد طرف رو زجركش كرد؟ هر كس به زعم شما "حيوان نما" شد رو بايد اينگونه شكنجه كرد؟

"(لطفا تاريخ رو خوب مطالعه كنيد عايشه 9 ساله بود"

6-7 ساله بود كه به زني گرفت 9 ساله بود كه جماع كرد.

"ثانيا شما نبايد دختر 9 ساله عرب رو كه در مناطق گرمسير بزرگ شده كه طي تحقيقات دانشمندان به اندازه يك دختر 17 ساله امريكايي توان جسمي عقلي و جنسي رو داراست رو با دختر 9 ساله عادي الان مقايسه كنيد."

شوخي نكنيد لطفا. يك دختر 10 ساله عرب:
http://nswas.com/school/images/ps_grde4J.jpg

يك دختر 17 ساله آمريكايي:

درج مواد مستهجن در اين سايت مجاز نمي باشد - پشتيباني باشگاه

تو اينها رو يكي ميدوني؟ اميدوارم دختر خودت در 9 سالگي به همون عذابي بيوفته كه عايشه بدبخت افتاد.

بنفش
Tuesday 3 December 2002, 01:35AM
نوشته شده بوسيله بهزاد

راجع به اين موضوع در تاپيك شكنجه به طور مستدل جواب شما را دادم؛ ولي نمي دانم چرا باز حرف خودت را مي زني؟ فكر مي كنم جريان همون روبات از پيش برنامه ريزي شده باشه;)
اگر خدا نياز را داده، راه رفعش رو هم نشان داده (ازدواج) نه هرزه گري و فساد
بيشتر از اين درباره سنگسار باهات بحث نمي كنم به دو دليل:
1- العاقل يكفي بالاشاره.
2- در خانه اگر كس است، يك حرف بس است.

"اگر خدا نياز را داده، راه رفعش رو هم نشان داده (ازدواج) نه هرزه گري و فساد "

فرض كن من نوعي يك زن مسلمانم. شوهرم بازده جنسي پاييني داره و من رو ارضا نمي كنه. از نظر اسلامي اجازه طلاق ندارم چون به هر حال نزديكي ميكنه هرچند كه سرد و بي ارزش باشه. نه اجازه صيغه دارم و نه اجازه اختيار كردن 3 شوهر ديگر. چه راهي براي من ميماند؟

بنفش
Tuesday 3 December 2002, 01:39AM
نوشته شده بوسيله حزب الله
بهزاد جان

سلام

ميدوني مشكل بنفشها كجاست ؟ ...آنها آدما رو سياه يا سفيد فرض ميكنند ... تحليلها و قضاوتهاي ايشان سياه يا سفيد هست.

"اسرائيليها خوب و فلسطينيها بد هستند "
" دين بد و بي ديني خوب هست "
"هرتزل خوب و علي (ع) بد هست "
"قران بد و پروتكلهاي يهود خوب است "
يا
" هر كس آهنگ يا ترانه گوش كند با اسلام بد هست "
" هر كس از جمهوي اسلامي انتقاد كنه با اسلام دشمن هست "
" هر كس در كوچه و خيابان گلايه اي از نظام بكند بر انداز است "

امثله اي از گزاره هاي ذهني اين موجودات است و تمام تحليلها و قضاوتها و پيشبيني هاي آنها مبتني بر اين نوع گزاره هاي سياه يا سفيد هستند ... ذهينيتي كه ساخته تبليغات يك سويه سرمايه داران صليبي صهيوني است ... و دقيقا به همين دليل است كه بسياري از تحليلهاي آنان غلط از آب در مي آيد

نخست وزير سابق غاصبان صهيونيست چندي پيش از درك وضعيت ايران اعلام عجز كرده بود و آشكارا گفته بود كه" يشبيني وضعيت ايران خارج از توان ما با "همه دلارهاي تزريقي آمريكايي و" امكانات موجود است ... همه برنامه ريزي ها جهت بر اندازي حكومت و ايجاد نارضايتي در ملت انجام ميشود اما ناگهان همه چيز ويران ميشود و حكومت جمهوري اسلامي همكنون در بيست و چهارمين سالگرد خود قرار دارد "

اين شكست مفتضحانه برنامه ريزي هاي اين موجودات دقيقا به همين علت سياه يا سفيد تحليل گردن انسان هاست .. غافل از آنكه همه انسانها تحت تاثير تبليغات آنان قرار نميگيرند و علي رغم بعضي شرايط نا مطلوب اقتصادي امروز كه به سبب تحريمها و فشارهاي اقتصادي همان صهيونيستها و البته ندانم كاريهاي داخلي ايجاد شده و موجب بعضي نارضايتي ها و گلايه هاي بحق ملت شده اين ملت هيچگاه دين و آئيين محمدي خود را به آنها نحواهند فروخت ... هيچگاه عشق علوي و فاطمي ( عليهم السلام ) خود را به پيروان هرتزل و چرچيل نخواهند فروخت
و تا اينجا ايران است ... ديگر جايي براي بازگشت آنان نخواهد داشت
يا حق

بله همانطور كه ميبينيد دست صهيونيسم از آستين من بيرون آمده و من با دلارهاي آمريكايي و كمك هاي معنوي بهايي هاي هيفا و حومه با قصد شل كردن ايمان مسلمين و با گرفتن دستور از آمريكا و شخص بوش به اين انجمن آمده و قصد دارم اسلام رو كه چيزي غير از مذهب صلح و نوعدوستي نيست رو لگدمال كرده و ارزش هاي شهداي انقلاب اسلامي و 8 سال جنگ تحميلي رو به سخره گرفته و احساسات خانواده هاي شهدا جانبازان و مفقودين رو جريحه دار كنم. :smile39:

حزب الله
Tuesday 3 December 2002, 02:28AM
عجب حكايتي دارد غرب پرستي

بنفش گويا اينجا را با آلبوم خانوادگي خويش اشتباه گرفته است :eek::D

حتي اندكي درنگ در پاسخگوي نميكند تا شايد عكس مناسبتري از سايتي غير اسرائيلي بيايد تا بيش از اين بر ذوب ولايت اسرائيل بودنش صحه نگذارد :rolleyes:

آدرس سايت : Doar Na Shimshon 99761, Israel :rolleyes:
عكس اول مربوط به يك پايگاه اسرائيلي است ... كه دختر بچه اي را گويا از فلسطين به نمايش گذاشته است

ايها الناس از اين پس بدانيد و بنويسيد و بگوئيد كه فلسطين جزو مكانهاي گرمسيري محسوب ميشود :rolleyes:

آب هوا در فلسطين با آب و هوا در صحراي حجاز مو نميزند :eek:

اين هم فراموش نشود كه فيزيك انسانها امروز با 1400 سال پيش هيچ تفاوتي ننموده است و دانشمندان آناتومي براي خودشان گفته اند كه انسان امروز بدليل كم شدن فعاليت بدني داراي فيزيك كوچكتري است :rolleyes:

و از افاضات بنفش اين كه باور كنيد پيامبري كه سجده نماز ش را طولاني ميكند تا كودكي چند ساله كه بر دوش او نشسته است آزرده نشود مراعات حال دختري 7 ساله را نميكند :o:smile41:

از او باور كنيد باور كنيد ... او فقط مرثيه خاني ميكند .. بعضي اوقا مرثيه اسرائيلي ها را ... بعض اوقات مرثيه آمريكائيها و همكنون نيز فقط براي عايشه دلسوزي ميكند

چرا به اين بيچاره تهمت هوادراي از صهيونيزم ميزنيد :( مگر دفاع از صهيونيستهاي مظلوم كه فلسطيني هاي ظالم را فقط يكي يكي ميكشند گناه است ... آنها ميتوانند بمب اتم بزنند ... شما كه عرب ها را نميشناسيد .. اصلا انسان نيستند هيچ كدامشان حق زندگي ندارند ... چه كودك 6 ماهه ... چه پيرمرد 60 ساله ... همه آنها تروريست هستند اين صهيونيستهاي مظلوم هستند كه لطف كرده اند و در خانه هاي آنها نشسته اند و بربريت آنها را كنترل ميكنند ... :rolleyes:

او فقط دلسوزي ميكند ... دلسوزي ...

بنفش
Tuesday 3 December 2002, 07:25AM
عجب حكايتي دارد غرب پرستي

بنفش گويا اينجا را با آلبوم خانوادگي خويش اشتباه گرفته است :eek::D

حتي اندكي درنگ در پاسخگوي نميكند تا شايد عكس مناسبتري از سايتي غير اسرائيلي بيايد تا بيش از اين بر ذوب ولايت اسرائيل بودنش صحه نگذارد :rolleyes:

آدرس سايت : Doar Na Shimshon 99761, Israel :rolleyes:
عكس اول مربوط به يك پايگاه اسرائيلي است ... كه دختر بچه اي را گويا از فلسطين به نمايش گذاشته است

ايها الناس از اين پس بدانيد و بنويسيد و بگوئيد كه فلسطين جزو مكانهاي گرمسيري محسوب ميشود :rolleyes:

آب هوا در فلسطين با آب و هوا در صحراي حجاز مو نميزند :eek:

اين هم فراموش نشود كه فيزيك انسانها امروز با 1400 سال پيش هيچ تفاوتي ننموده است و دانشمندان آناتومي براي خودشان گفته اند كه انسان امروز بدليل كم شدن فعاليت بدني داراي فيزيك كوچكتري است :rolleyes:

و از افاضات بنفش اين كه باور كنيد پيامبري كه سجده نماز ش را طولاني ميكند تا كودكي چند ساله كه بر دوش او نشسته است آزرده نشود مراعات حال دختري 7 ساله را نميكند :o:smile41:

از او باور كنيد باور كنيد ... او فقط مرثيه خاني ميكند .. بعضي اوقا مرثيه اسرائيلي ها را ... بعض اوقات مرثيه آمريكائيها و همكنون نيز فقط براي عايشه دلسوزي ميكند

چرا به اين بيچاره تهمت هوادراي از صهيونيزم ميزنيد :( مگر دفاع از صهيونيستهاي مظلوم كه فلسطيني هاي ظالم را فقط يكي يكي ميكشند گناه است ... آنها ميتوانند بمب اتم بزنند ... شما كه عرب ها را نميشناسيد .. اصلا انسان نيستند هيچ كدامشان حق زندگي ندارند ... چه كودك 6 ماهه ... چه پيرمرد 60 ساله ... همه آنها تروريست هستند اين صهيونيستهاي مظلوم هستند كه لطف كرده اند و در خانه هاي آنها نشسته اند و بربريت آنها را كنترل ميكنند ... :rolleyes:

او فقط دلسوزي ميكند ... دلسوزي ...

"اين هم فراموش نشود كه فيزيك انسانها امروز با 1400 سال پيش هيچ تفاوتي ننموده است و دانشمندان آناتومي براي خودشان گفته اند كه انسان امروز بدليل كم شدن فعاليت بدني داراي فيزيك كوچكتري است"

دروغ است. منبع بياوريد.

"و از افاضات بنفش اين كه باور كنيد پيامبري كه سجده نماز ش را طولاني ميكند تا كودكي چند ساله كه بر دوش او نشسته است آزرده نشود مراعات حال دختري 7 ساله را نميكند"

چه ربطي داره؟ مگه بچه بازها از از بچه بدشون مياد؟ از اين طرف مهرباني ميكنند از اون ور همخوابگي.

"چرا به اين بيچاره تهمت هوادراي از صهيونيزم ميزنيد ..."

چه ربطي به بحث داره؟ هر چي ميشه شما صحبت از صهيونيست ميكني. چيز بهتري تو اون حوزه ها ياد شما نميدن؟

asheghe iran_p
Tuesday 3 December 2002, 08:31AM
كيميا خانم من با حرفات كاملآ موافقم درست آفرين دقيقآ مثل نظر من:)

صبح
Tuesday 3 December 2002, 10:41AM
(نامعلوم) بنفش ...

كدوم يكي از دختراي 17 ساله ايراني يا خاورميانه اي الآن شبيه به اون عكسين كه شما گذاشتي ؟ اون كه 30 سالشه ... ! :o آخه چطوري اون دوتا 7 سال بعد اونشكلي ميشن ؟ :D ... خودت با اين كار تائيد كردي كه رشد نژادهاي مختلف در شرايط مختلف (عكسي كه شما گذاشته ايد يك ورزشكار است ) فرق مي كند .

اول اينكه ايكاش اين بحث رو در قسمت مذهبي مي كرديد كه ربط زيادي هم به اين موضوع نداره .

دوم اينكه در اون زمان بدليل همان وضعيت درشتي دختران عرب ازدواج با بچه 9 ساله (كه به گواهي تاريخ عربش مثل جوان 18 ساله كنوني بوده است )‌ چيز ( خلاف عرفي‌) نبوده است ... اگر كار پيامبر خلاف عرف و اخلاق بود ... (با آنهمه سفارش پيامبر براي ارزش نهادن به جايگاه زنان) ... مورد اعتراض اصحابش قرار ميگرفت . حال آنكه چنين نبوده است . علاوه بر اين ، اينكار پيغمبر اگر خلاف عرف آن زمان بوده است ، يك پوئن براي ياران قديمي شما در 1400 سال پيش مي شده است ... كه باز هم در تاريخ خبر اينچنيني نيست .! و البته پيغمبر مهربانمان كه درود خدا بر او باد ... به دست شما و امثال شما بهانه نمي دهند ;)

سوم اينكه تزوير نكنيد ... خانم كيميا گفته اند : دختر 9 ساله عرب 1400 سال پيش ... مثل دختر 17 ساله آمريكائي امروز است .

شما چطور ، عكس امروز را آورده ايد ... :confused: اگر توان اين را داريد كه عكس دختر عرب 1400 سال پيش را بياوريد ... خواهيد ديد كه شبيه به دختر 9 ساله امروزي نيست .

كلينتون 55 ساله و مونيكاي 18 ساله ؟! :D هم اكنون هم چيز خلاف عرفي در آمريكا نبود ... و ميبينيد اين اختلاف سن آنها هم هنوز هم چيز مطرح و قابل توجه و پردازشي براي مساله آنها نيست !

بنفش
Tuesday 3 December 2002, 12:44PM
نوشته شده بوسيله صبح
(نامعلوم) بنفش ...
كدوم يكي از دختراي 17 ساله ايراني يا خاورميانه اي الآن شبيه به اون عكسين كه شما گذاشتي ؟ اون كه 30 سالشه ... ! :o آخه چطوري اون دوتا 7 سال بعد اونشكلي ميشن ؟ :D ... خودت با اين كار تائيد كردي كه رشد نژادهاي مختلف در شرايط مختلف (عكسي كه شما گذاشته ايد يك ورزشكار است ) فرق مي كند .
اول اينكه ايكاش اين بحث رو در قسمت مذهبي مي كرديد كه ربط زيادي هم به اين موضوع نداره .
دوم اينكه در اون زمان بدليل همان وضعيت درشتي دختران عرب ازدواج با بچه 9 ساله (كه به گواهي تاريخ عربش مثل جوان 18 ساله كنوني بوده است )‌ چيز ( خلاف عرفي‌) نبوده است ... اگر كار پيامبر خلاف عرف و اخلاق بود ... (با آنهمه سفارش پيامبر براي ارزش نهادن به جايگاه زنان) ... مورد اعتراض اصحابش قرار ميگرفت . حال آنكه چنين نبوده است . علاوه بر اين ، اينكار پيغمبر اگر خلاف عرف آن زمان بوده است ، يك پوئن براي ياران قديمي شما در 1400 سال پيش مي شده است ... كه باز هم در تاريخ خبر اينچنيني نيست .! و البته پيغمبر مهربانمان كه درود خدا بر او باد ... به دست شما و امثال شما بهانه نمي دهند ;)
سوم اينكه تزوير نكنيد ... خانم كيميا گفته اند : دختر 9 ساله عرب 1400 سال پيش ... مثل دختر 17 ساله آمريكائي امروز است .
شما چطور ، عكس امروز را آورده ايد ... :confused: اگر توان اين را داريد كه عكس دختر عرب 1400 سال پيش را بياوريد ... خواهيد ديد كه شبيه به دختر 9 ساله امروزي نيست .
كلينتون 55 ساله و مونيكاي 18 ساله ؟! :D هم اكنون هم چيز خلاف عرفي در آمريكا نبود ... و ميبينيد اين اختلاف سن آنها هم هنوز هم چيز مطرح و قابل توجه و پردازشي براي مساله آنها نيست !

" خودت با اين كار تائيد كردي كه رشد نژادهاي مختلف در شرايط مختلف (عكسي كه شما گذاشته ايد يك ورزشكار است ) فرق مي كند ."
"اگر توان اين را داريد كه عكس دختر عرب 1400 سال پيش را بياوريد ... خواهيد ديد كه شبيه به دختر 9 ساله امروزي نيست"

ببين احمد. از نظر علمي اين غيرممكنه كه يك نژاد طي تنها 1400 سال اينقدر دستخوش تغيير بشه. ميگيد اعراب رشد سريعي دارند من هم عكس دختر 10 ساله عرب رو گذاشتم. خودت هم ميدوني كه رواياته بسياري وجود داره در تشريح بچه گانه بودن رفتار - حالات و جسم عايشه. شما اگر توان داري عكس دختر 1400 سال پيش رو بيار كه بر خلاف علوم رايج ادعا ميكني رشدي غيرعادي داشته اين حرفت حتي روايات خوده مسلمين رو نقض ميكنه.

"در اون زمان بدليل همان وضعيت درشتي دختران عرب ازدواج با بچه 9 ساله (كه به گواهي تاريخ عربش مثل جوان 18 ساله كنوني بوده است )‌ چيز ( خلاف عرفي‌) نبوده است ... اگر كار پيامبر خلاف عرف و اخلاق بود ... (با آنهمه سفارش پيامبر براي ارزش نهادن به جايگاه زنان) ... مورد اعتراض اصحابش قرار ميگرفت ... "

بله چون به زن به چشم كالا ديده مي شده و اين بدعتي بود و حالا امثال شما حكم بر بلوغ دختران 9 ساله مي ديديد و به زور اونها رو به زني يك مرد مياريد. مگر خميني نگفته علامت بلوغ "تمام شدن پانزده سال قمرى در مرد و تمام شدن نه سال قمرى در زن" هستش؟ مگه اجازه ازدواج بعد از "بلوغ" در اسلام داده نشده؟ اين بچه بازي هست يا نيست؟

"كلينتون 55 ساله و مونيكاي 18 ساله ؟! :D هم اكنون هم چيز خلاف عرفي در آمريكا نبود ... و ميبينيد اين اختلاف سن آنها هم هنوز هم چيز مطرح و قابل توجه و پردازشي براي مساله آنها نيست !"

من نمي فهمم چرا دوستانه مخ لص نميتونن بدون استناد به آمريكا و صهيونيسم استدلال بكنند. البته وقتي رهبريتون هميشه در حال انداختن مشكلات به گردن "دشمنان" هستش نبايد انتظار بيشتري از شما بره. در ضمن كلينتون متولد 1946 و لوينسكي متولد 1973 هستند كه در هنگام رابطه كلينتون 51 و لوينسكي 25 سال داشت. در ضمن پدر مونيكا اون رو به كلينتون هديه نكرده بود. مطمئنم فهم و قدرت تشخيص يك زن 25 ساله از يك دختربچه 7 ساله به مراتب بيشتره.

بهزاد
Tuesday 3 December 2002, 02:14PM
نوشته شده بوسيله بنفش
خوب اين ايمانت وقتي كه هنگام اجراي حكم سنگسار بشه كه طي اون بايد سنگ هايي "كه نه كوچك باشند كه آسيبي نرسانند و نه بزرگ باشند كه سريع كشته شود" به سر كله همنوعان خودت بزني باز هم ضعف نشوت ميده يا با ايماني "قوي" در اين امر "خداگونه" شركت ميكني؟

معلومه كه حرف حساب توي گوشت نميره
برو گفتگوهاي قبلي رو بخون. اونجا خواهي ديد كه گفته ام مجازات سنگسار مدتي است كه ديگر اجرا نمي شود. و راجع به چرايي آن هم همانجا مفصلا صحبت كرده ام (يعني اينكه دوباره نپرس، برو همانها رو بخون).

بهزاد
Tuesday 3 December 2002, 02:34PM
نوشته شده بوسيله بنفش
ببين احمد. از نظر علمي اين غيرممكنه كه يك نژاد طي تنها 1400 سال اينقدر دستخوش تغيير بشه. ميگيد اعراب رشد سريعي دارند من هم عكس دختر 10 ساله عرب رو گذاشتم. خودت هم ميدوني كه رواياته بسياري وجود داره در تشريح بچه گانه بودن رفتار - حالات و جسم عايشه. شما اگر توان داري عكس دختر 1400 سال پيش رو بيار كه بر خلاف علوم رايج ادعا ميكني رشدي غيرعادي داشته اين حرفت حتي روايات خوده مسلمين رو نقض ميكنه.
مگر خميني نگفته علامت بلوغ "تمام شدن پانزده سال قمرى در مرد و تمام شدن نه سال قمرى در زن" هستش؟ مگه اجازه ازدواج بعد از "بلوغ" در اسلام داده نشده؟ اين بچه بازي هست يا نيست؟

اون دختر ده ساله كه شما نشون داديد براي سرزميني به گرمسيري عربستان نيست، دختر عربستان، الان هم نسبت به يك دختر روس يا سوئدي كلي فرق مي كند از لحاظ جسمي.

در ضمن، مورد عايشه يك استثنا نبوده است، بانوي بزرگ اسلام (حضرت زهرا) نيز در سن نه سالگي با علي(ع) ازدواج كرد و در مدت نه سال (تا سن 18 سالگي كه به شهادت رسيد) 4 فرزند به دنيا آورد و شير داد.

حتماً قبول داري كه يك دختر نه ساله كه سهل است، يك دختر 15 ساله امروزي هم نمي تواند 4 بچه را به دنيا آورده و شير دهد. (حتي يك دختر نه ساله امروزي (با عرض معذرت) برجستگي سينه ندارد كه بخواهد يا بتواند بچه را شير دهد) پس وقتي كه آن زمان دختران توانايي انجام اين كار را داشته اند، حتماً از لحاظ رشد جسماني با امروز متفاوت بوده اند.

در مورد آخر هم اين تكه رو از رساله آقاي مكارم شيرازي (از مراجع بزرگ شيعه) جدا كرده ام. مي بيني كه با اون چيزهايي كه تو در بالا گفتي فرق مي كند.

" در صورتي كه دختران در نه سالگي توانايي انجام بعضي از تكاليف مانند روزه را نداشته باشند، از آنها ساقط مي شود و به جاي آن يك فقير را سير مي كنند و در مورد ازدواج، رشد جسماني نيز شرط است و در مورد معاملات، رشد عقلاني اقتصادي متناسب با آن معامله لازم است كه در بسياري از موارد در هيجده سالگي نيز حاصل نمي شود."

www.makaremshirazi.org\books

صبح
Tuesday 3 December 2002, 02:57PM
عرض كردم در آنزمان بدليل وضعيت جسماني دختران عرب (غير عادي هم نيست و نبود) ازدواج مردان با يك دختر بالغه 9 ساله اشكالي نداشت و عرف بوده است ... وگرنه در تاريخ اين عمل غير عادي ثبت ميشد كه بعنوان يك عمل غير عادي ثبت نشده است . (براي اين جواب بدهيد به بنده)

عكسي كه شما گذاشته ايد اصلا به دخترهاي 17 ساله نمي خورد و اين دليل فرق داشتن شرايط سني در ناحيه هاي مختلف زمين ... مثلا درشت بودن دختران عرب است .

بله چون به زن به چشم كالا ديده مي شده و اين بدعتي بود و حالا امثال شما حكم بر بلوغ دختران 9 ساله مي ديديد و به زور اونها رو به زني يك مرد مياريد. مگر خميني نگفته علامت بلوغ "تمام شدن پانزده سال قمرى در مرد و تمام شدن نه سال قمرى در زن" هستش؟ مگه اجازه ازدواج بعد از "بلوغ" در اسلام داده نشده؟ اين بچه بازي هست يا نيست؟
اجازه ازدواج داده شده چون همانطور كه امكان دارد يك دختر 17 ساله ... 30 ساله بنظر بيايد ... يك دختر 9 ساله هم امكان دارد طوري رشد كند كه در سن 9 سالگي مثل 18 ساله ها باشد ... اما همه دختر 9 ساله نميگيرند ... :cool:

من نمي فهمم چرا دوستانه مخ لص نميتونن بدون استناد به آمريكا و صهيونيسم استدلال بكنند. البته وقتي رهبريتون هميشه در حال انداختن مشكلات به گردن "دشمنان" هستش نبايد انتظار بيشتري از شما بره. در ضمن كلينتون متولد 1946 و لوينسكي متولد 1973 هستند كه در هنگام رابطه كلينتون 51 و لوينسكي 25 سال داشت. در ضمن پدر مونيكا اون رو به كلينتون هديه نكرده بود. مطمئنم فهم و قدرت تشخيص يك زن 25 ساله از يك دختربچه 7 ساله به مراتب بيشتره.

بحث بحث عرف بودن مطلب بود ... ربطي به كشور نداشت ... شما تا اسم آمريكا ميآيد گارد ميگيريد به من ربطي ندارد .

صبح
Tuesday 3 December 2002, 03:15PM
نوشته شده بوسيله بنفش

"به شما عرض كردم ... برو خدا روزيتو جاي ديگه حواله كنه "

اتفاقا من فكر ميكنم اگر شما بري جاي ديگه بهتر باشه. ترجيحا خارج از قم. يكم خارج از تبليغات جمهوري اسلامي جهان رو ببيني.

نه اتفاقا يكي از معدود جاهائي كه ميشه از شر تبليغات صهيونيستي قسر در رفت ... ايران و زير سايه مقدس جمهوري اسلاميه ... فيلمها و جنگ روانيهاي صهيونيستي كه يه كره رو بدبخت كرده اين يكي جا راه نداره .. همونطور كه صهيونيستها و انصار و اعوان مزدورشون راه ندارن ;)
:smile39:

يكم خارج از تبليغات جمهوري اسلامي جهان رو ببيني.
اين حرف شما هم يه كم قديمي شده ... واسه اينكه بهش اعتبار ببخشي دو تا آينه وردار اين حرفتو بنداز بين اون دو تا آينه ... شايد معتبر شد ...
وقتي كه تو ايران ماهواره و اينترنت نبود اين حرف رو ميزدن ... ;)

بنفش
Tuesday 3 December 2002, 03:43PM
نوشته شده بوسيله بهزاد

معلومه كه حرف حساب توي گوشت نميره
برو گفتگوهاي قبلي رو بخون. اونجا خواهي ديد كه گفته ام مجازات سنگسار مدتي است كه ديگر اجرا نمي شود. و راجع به چرايي آن هم همانجا مفصلا صحبت كرده ام (يعني اينكه دوباره نپرس، برو همانها رو بخون).

داداش جواب من رو بده. اگر اجرا شد شركت ميكني يا نه؟

بنفش
Tuesday 3 December 2002, 03:56PM
تذكر
عضو محترم بنفش
تلاش اين باشگاه بر اين است كه با گفتمان آرام و منطقي فضاي همفكريهاي مثبت را در دامنه گسترده يك ملت توسعه بخشد.

روشهاي جنابعالي در استفاده از الفاظ جسارت آميز و ناسازگار با گفتمان ثمر بخش و اهانت به مقدسات مذهبي و جريحه دار كردن احساسات مذهبي تماميت اين ملت نتيجه اي جز كينه ورزي نخواهد داشت.

لذا ضمن هشدار و تذكر جهت احترام باورهاي ديگران ، اين باشگاه اميدوار است كه همگي در ايجاد فضاي سالم گفتمان كوشا باشيم .

با تشكر
باشگاه جوانان ايراني

بنفش
Tuesday 3 December 2002, 04:10PM
نوشته شده بوسيله صبح

نه اتفاقا يكي از معدود جاهائي كه ميشه از شر تبليغات صهيونيستي قسر در رفت ... ايران و زير سايه مقدس جمهوري اسلاميه ... فيلمها و جنگ روانيهاي صهيونيستي كه يه كره رو بدبخت كرده اين يكي جا راه نداره .. همونطور كه صهيونيستها و انصار و اعوان مزدورشون راه ندارن ;)
:smile39:
اين حرف شما هم يه كم قديمي شده ... واسه اينكه بهش اعتبار ببخشي دو تا آينه وردار اين حرفتو بنداز بين اون دو تا آينه ... شايد معتبر شد ...
وقتي كه تو ايران ماهواره و اينترنت نبود اين حرف رو ميزدن ... ;)

باشه تو همون قم بمون و با پول نفت مملكت بيا تو اينترنت و صفا كن. آفرين احمد. :smile39:

حزب الله
Tuesday 3 December 2002, 11:16PM
روي سخنم اين بار " باز هم مثل هميشه " ...

بهزادها ... صبحها ... سياوشها ... داراها ... پدرام ها ... و عاشقان ايران و آباداني و آزادي و استقلال است

يك بار ديگر شما را به مطالعه نامه معرفي خود دعوت ميكنم

ياعلي گفتيم و عشق آغاز شد (http://www.iranclubs.org/forums/showthread.php?s=&threadid=345)

بيائيد اندكي تامل نموده دستهاي همديگر را گرفته و كنار هم بنشينيم ... اجازه دهيم گرد و خاك ها فرو نشيند ... و نفسي تازه كنيم

از خود بپرسيم ... كه هستيم ... چه ميخواهيم ... و كجا ميرويم ...

بله ... همينطور خوبه

اندك اندك فضاي اندودناك پيرامونمان شفاف تر ميشود ... و ميتوان ديد كه دست در دست چه كسي داريم و كنار چه كسي نشسته ايم ؟

حالا وقت آن است كه هر كسي نام بغل دستي خود را بگويد

يا الله بچه ها .. من شروع ميكنم

حزب الله : سياوش
سياوش : دارا
دارا : صبح
صبح : عاشق ايرا ن
....
اين ديگر كيست ؟ آيا كسي او را ميشناسد ؟ صدايش آشناست بسيار با او همنوا بوده ايم ... اما چهره اش آشنا نيست ... مثل ما نيست ... چرا لباسش مثل ما نيست ... اين چه كلاهي است كه به سر دارد ؟ ... چرا مشكي پوشيده است ؟

صبح فرياد كشيد : او صهيونيست است
سياوش گفت : نه نيست او به فارسي صحبت ميكند
بهزاد پرسيد : چه مي گويد ؟ چه بتن كرده است

گفتم : صهيونيستها كه عموما خرقه تزوير به تن دارند ... معمولا آنچه ميگويند ... با آنچه كه در دل دارند متفاوت است

عاشق ايران گفت : نه مثل اينكه آن خرقه را از تن بيرون آورده چون لباسش سياه است

پرسيدم چه ميگويد ؟ ميشنوي

ديگري پاسخ داد : آري ! از كينه هايش ميگويد ... از عقده هايش ... نفرت ديرينه اش نسبت به پيامبر اسلام و همه پيروان او از برادرش علي عليه السلام تا دخترش فاطمه عليها سلام و همسرش عايشه و همه دوستداران آن پيام آور سروش الهي

ديگري ادامه داد : جسارت و هتك حرمت ميكند ... تمسخر ميكند

ديگري غيرتمند گفت : او از ما نيست ... اينجا ايران است چرا اجازه ميدهيد همانكه سالها در دخمه هاي خود ميتنيدند اينجا هم بگويند

آن يكي آرامتر پاسخ داد : منكر آفتاب انكار خود كند ... بسيار بوده اند كه ساده لوحانه دست خود را بروي آفتاب گرفته اند و چشمانشان را بسته اند و به خيال خود از منزلت آفتاب كاسته اند ... او را در وانفساي خويش رها كنيد

يكي فرياد كشيد و پرسيد : نه ... او بين ما چه ميكند ... تا چند لحظه پيش دست در دست او داشتيم چطور ممكن است ؟ ميخواستيم به كمك او مشكلات كشورمان را حل كنيم ... او با ما براي ما دلسوزي ميكرد ... من صدايش را ميشناسم ... بارها براي او درد دل كرده ام ... بارها از او اخبار شنيده ام ... نه .. من بايد بدانم او كيست ... بايد نقاب از سرش بردارم

ناگهان يكي فرياد كشيد : نگاه كنيد ... نگاه كنيد چگونه به دور خود ميچرخد ... ميخواهد فضا را دوباره اندودناك كند

ديگري گفت : هشيار باشيد ... به سمت او نرويد كه باز در گرد و خاك گرفتار مي آييد ... اينبار همديگر را ميشناسيد ... موافق و مخالف با هر گرايشي دستهاي يكديگر را بگيريد و با عزمي جزم براي حل مشكلات و زدودن معضلات حلقه بزنيد و بخوانيد ...

چه بخوانيم ؟

سرودي براي آبادي كشورمان ... سرودي براي حل مشكلات مردممان .. سرودي براي حفظ استقلال و سر بلندي ميهنمان ... سرودي براي هشياري بيشتر ... سرودي براي تلاش بيشتر ... سرودي براي شناخت دشمن مشتركمان ...

و همه با هم با شادي و فرح فرياد كشيدند ... دانستيم چه بخوانيم ... و سرودند ...

يار دبستاني من
با من و همراه مني

چوب الف بر سر ما
بغض من و آه مني

حك شده اسم من و تو
رو تن اين تخته سياه

تركه بيداد و ستم
مونده هنوز رو تن ما

دشت بي فرهنگي ما
هرزه تموم علفاش

خوب اگه خوب بد اگه بد
مرده دلاي آدماش

دست من و تو بايد اين
پرده ها رو پاره كنه

كي ميتونه جز من و تو
درد ما رو چاره كنه ...

او هرگز در اين حلقه نفوذ نتواند كرد ... هر قدر كه درو خود بچرخد و گرد و خا ك كند ... هر قدر كه امكانات داشته باشد ... هر قدر ...

بنفش
Tuesday 3 December 2002, 11:56PM
نوشته شده بوسيله صبح
عرض كردم در آنزمان بدليل وضعيت جسماني دختران عرب (غير عادي هم نيست و نبود) ازدواج مردان با يك دختر بالغه 9 ساله اشكالي نداشت و عرف بوده است ... وگرنه در تاريخ اين عمل غير عادي ثبت ميشد كه بعنوان يك عمل غير عادي ثبت نشده است . (براي اين جواب بدهيد به بنده)
عكسي كه شما گذاشته ايد اصلا به دخترهاي 17 ساله نمي خورد و اين دليل فرق داشتن شرايط سني در ناحيه هاي مختلف زمين ... مثلا درشت بودن دختران عرب است .
اجازه ازدواج داده شده چون همانطور كه امكان دارد يك دختر 17 ساله ... 30 ساله بنظر بيايد ... يك دختر 9 ساله هم امكان دارد طوري رشد كند كه در سن 9 سالگي مثل 18 ساله ها باشد ... اما همه دختر 9 ساله نميگيرند ... :cool:
بحث بحث عرف بودن مطلب بود ... ربطي به كشور نداشت ... شما تا اسم آمريكا ميآيد گارد ميگيريد به من ربطي ندارد .

"عرض كردم در آنزمان بدليل وضعيت جسماني دختران عرب (غير عادي هم نيست و نبود) ازدواج مردان با يك دختر بالغه 9 ساله اشكالي نداشت و عرف بوده است ... وگرنه در تاريخ اين عمل غير عادي ثبت ميشد كه بعنوان يك عمل غير عادي ثبت نشده است . (براي اين جواب بدهيد به بنده)
اجازه ازدواج داده شده چون همانطور كه امكان دارد يك دختر 17 ساله ... 30 ساله بنظر بيايد ... يك دختر 9 ساله هم امكان دارد طوري رشد كند كه در سن 9 سالگي مثل 18 ساله ها باشد ... اما همه دختر 9 ساله نميگيرند ... :cool:"

خوب ظاهرا سانسورچيان را خوش نيامده است. بذار دوباره امتحان كنيم. به فرض محال كه حضرت عايشه دختر گرانقدر ابوبكر و همسر پيامبر بزرگواره اسلام (ص) در 7 سالگي سينه و كفل مناسبي براي امر زناشويي دارا بود يا تا سن 9 سالگي كه حضرتش با وي دخول كرد رشد بدني مناسبي داشت. آيا اين تنها اين اجازه را پيامبر گرامي خواهد داد تا با وي نزديكي كند؟ خودت نيك ميداني كه روايات بسياري در تشريح بچه گانه بودن حالات روجي و جسماني حضرت عايشه در هنگام ازدواج با رسول الله (ص) وجود دارد. باز هم خوب ميداني كه تنها با تشكيل تخمك در يك دختر وي به بلوغ كامل نرسيده و اين روند نيازمند گذشت زمان است و چندين سال به درازا مي كشد. ولي متاسفانه در دين مبين اسلام با مشاهده خون دختر رو براي انجام عمل نزديكي شوهر ميدهند. من خود دختر 9 ساله اي نميشناسم كه از فلسفه وجودي آلت تناسلي مرد آگاه باشد چه برسد به اينكه در طي عمل جنسي آن را با خود قرين سازد. اي احمد! چرا خداوند رحمان و رحيم به اين عمل رسولش اعتراضي نكرد؟ يقين است چو گويي كه "عرف" جامعه بوده است. اما آيا بت پرستي "عرف" نبود؟ بود احمد؟

"بحث بحث عرف بودن مطلب بود ... ربطي به كشور نداشت ... شما تا اسم آمريكا ميآيد گارد ميگيريد به من ربطي ندارد ."

احمدجان مگر مثال تو ربطي به موضوع بحث داشت. خود نيك ميداني كه پدر مونيكا وي را به كلينتون واگذار نكرده بود. لطفا مثاي بياور كه در عقل مومنين بگنجد.

بنفش
Wednesday 4 December 2002, 12:16AM
نوشته شده بوسيله بهزاد

اون دختر ده ساله كه شما نشون داديد براي سرزميني به گرمسيري عربستان نيست، دختر عربستان، الان هم نسبت به يك دختر روس يا سوئدي كلي فرق مي كند از لحاظ جسمي.
در ضمن، مورد عايشه يك استثنا نبوده است، بانوي بزرگ اسلام (حضرت زهرا) نيز در سن نه سالگي با علي(ع) ازدواج كرد و در مدت نه سال (تا سن 18 سالگي كه به شهادت رسيد) 4 فرزند به دنيا آورد و شير داد.
حتماً قبول داري كه يك دختر نه ساله كه سهل است، يك دختر 15 ساله امروزي هم نمي تواند 4 بچه را به دنيا آورده و شير دهد. (حتي يك دختر نه ساله امروزي (با عرض معذرت) برجستگي سينه ندارد كه بخواهد يا بتواند بچه را شير دهد) پس وقتي كه آن زمان دختران توانايي انجام اين كار را داشته اند، حتماً از لحاظ رشد جسماني با امروز متفاوت بوده اند.
در مورد آخر هم اين تكه رو از رساله آقاي مكارم شيرازي (از مراجع بزرگ شيعه) جدا كرده ام. مي بيني كه با اون چيزهايي كه تو در بالا گفتي فرق مي كند.
" در صورتي كه دختران در نه سالگي توانايي انجام بعضي از تكاليف مانند روزه را نداشته باشند، از آنها ساقط مي شود و به جاي آن يك فقير را سير مي كنند و در مورد ازدواج، رشد جسماني نيز شرط است و در مورد معاملات، رشد عقلاني اقتصادي متناسب با آن معامله لازم است كه در بسياري از موارد در هيجده سالگي نيز حاصل نمي شود."
www.makaremshirazi.org\books

بهزاد عزيز. خود نيكو ميداني كه خفقان و سانسور امروزي اجتماع در اين تالار نيز بيداد مي كند. من نيكو ميدانم كه تو نيز به اميد آزادي دل خوش كرده اي. آگاه باش كه من پاسخي بر مطلب شما نوشتم اما دوستان مستقر در صدا و سيماي جمهوري اسلامي كه بر اين تالار نظارت دارند دست به سانسور آن زدند. بعد از پاسخ من احمد يا همان صبح كه همكاري نزديكي با مسئولان اين سايت دارد برآشفت و بار دگر با پيوست گودرز و شقيقه ره به صحراي كربلا زد و از بيداد صهيونيسم سخن برد. گرچه كه بحث گفتگو نيك داني كه چنين نبود.

واما:

"اون دختر ده ساله كه شما نشون داديد براي سرزميني به گرمسيري عربستان نيست، دختر عربستان، الان هم نسبت به يك دختر روس يا سوئدي كلي فرق مي كند از لحاظ جسمي..."

بهزاد عزيز! تو به من دختر 9 ساله اي از هر خطه اي كه علاقه مندي نشان بده كه رشد عقلاني كافي براي زناشويي با مردي كه 46 سال از وي بزرگتر است را دارد. خود نيز نيك ميداني كه اين امر محال است و حتي اگر به فرض محال حضرت عايشه از رشد جسماني خوبي برخوردار بود وي چگونه آمادگي نزديكي با حضرت محمد (ص) بود؟

"بانوي بزرگ اسلام (حضرت زهرا) نيز در سن نه سالگي با علي(ع) ازدواج كرد و در مدت نه سال (تا سن 18 سالگي كه به شهادت رسيد) 4 فرزند به دنيا آورد و شير داد."

بهزاد عزيز! خود اذعان مي كني كه حضرت فاطمه (س) دخت مظلوم پيامبر در عمر كوتاهش كاري به جز بچه داري و شير دادن نكرد. آيا اين الگوي مناسبي براي زن امروزيست؟ چه چيزي بانوي بزرگوار دو عالم را لايق چنين صفتي مي كند؟

"در مورد آخر هم اين تكه رو از رساله آقاي مكارم شيرازي (از مراجع بزرگ شيعه) جدا كرده ام. مي بيني كه با اون چيزهايي كه تو در بالا گفتي فرق مي كند."

بهزاد عزيز! نقل قول من از حضرت آيت الله العظمي روح الله الموسوي الخميني (ره) رهبر عظيم الشان انقلاب اسلامي بود. ايشان همچنين به وصلت در آمدن با دختر نابالغ رو جايز دانسته و دستور به عدم دخولي كرده كه ممكن است آسيبي به دختر برساند. اما در صورت رعايت مي توان ترتيبي داد كه دختر افضا نشود و همچنان از وي بهره مند شد. خود نيك بيني كه وصلت با كودكان در دين مبين اسلام منع نشده و از اين روست كه من در عجبم كه جوان آزادي خواهي مثل تو چطور باز هم سنگ اين جماعت مقدس و نوراني را به سينه ميزند.

"اگر كسى دختر نابالغى را براى خود عقد كند و پيش از آنكه نه سال دختر تمام شود، با او نزديكى و دخول كند، چنانچه او را افضا نمايد هيچ وقت نبايد با او نزديكى كند."

بنفش
Wednesday 4 December 2002, 12:49AM
روي سخنم اين بار " باز هم مثل هميشه " ...
بهزادها ... صبحها ... سياوشها ... داراها ... پدرام ها ... و عاشقان ايران و آباداني و آزادي و استقلال است
يك بار ديگر شما را به مطالعه نامه معرفي خود دعوت ميكنم
ياعلي گفتيم و عشق آغاز شد (http://www.iranclubs.org/forums/showthread.php?s=&threadid=345)
بيائيد اندكي تامل نموده دستهاي همديگر را گرفته و كنار هم بنشينيم ... اجازه دهيم گرد و خاك ها فرو نشيند ... و نفسي تازه كنيم
از خود بپرسيم ... كه هستيم ... چه ميخواهيم ... و كجا ميرويم ...
بله ... همينطور خوبه
اندك اندك فضاي اندودناك پيرامونمان شفاف تر ميشود ... و ميتوان ديد كه دست در دست چه كسي داريم و كنار چه كسي نشسته ايم ؟
حالا وقت آن است كه هر كسي نام بغل دستي خود را بگويد
يا الله بچه ها .. من شروع ميكنم
حزب الله : سياوش
سياوش : دارا
دارا : صبح
صبح : عاشق ايرا ن
....
اين ديگر كيست ؟ آيا كسي او را ميشناسد ؟ صدايش آشناست بسيار با او همنوا بوده ايم ... اما چهره اش آشنا نيست ... مثل ما نيست ... چرا لباسش مثل ما نيست ... اين چه كلاهي است كه به سر دارد ؟ ... چرا مشكي پوشيده است ؟
صبح فرياد كشيد : او صهيونيست است
سياوش گفت : نه نيست او به فارسي صحبت ميكند
بهزاد پرسيد : چه مي گويد ؟ چه بتن كرده است
گفتم : صهيونيستها كه عموما خرقه تزوير به تن دارند ... معمولا آنچه ميگويند ... با آنچه كه در دل دارند متفاوت است
عاشق ايران گفت : نه مثل اينكه آن خرقه را از تن بيرون آورده چون لباسش سياه است ...

بله من بنفش. يكي از عوامل فراماسونري و صهيونيسم (آمريكا رو هم بگو يا ميزنم...) بله بله و آمريكا از رهبر انقلاب اسلامي حضرت آيت الله العظمي سيد علي خامنه اي - ارواحنا فدا- پوزش ميطلبم و از خانواه هاي شهدا و جانبازان و مفقودين انقلاب اسلامي و 8 سال دفاع مقدس و نبرد حق عليه باطل خواستار حلاليت هستم. ما در دفتر سازمان سيا در تهران وظيفه تماس با گروهك هاي ضدانقلاب و اهداي دلارهاي كذايي (د نگو كذايي..!) آخ! بله و دلارهاي اهداييه بوش و شارون به نشريات و جوانان مستقر در پارك ملت رو داشتيم. من با شخص جورج بنت در شب شهادت مولاي متقيان (ع) ديدار كردم كه در لباس چوپان به همراه يك گله گوسفند از اسراييل از طريق تركيه به ايران آمده بود و چمداني پر از صددلاريه چاپ 2002 به ارزش 20 ميليون دلار وجه رايج مملكتي رو از وي دريافت كردم. وي سپس قصد اغفال من رو داشت كه با مقاومت اينجانب روبرو شد و با خشم دستور افزايش برنامه هاي ماهواره اي براي ترويج بي بند و باري رو داد كه دوستان مخ لص بسيجي در يك اقدام سريع و مقدس وار دست به كندن آنتن هاي اهاليه منطقه 4 و 6 شهرداري تهران كردند و اين نقشه ناكام ماند. من چون هنوز ذره اي از ايمان و درستكاري در وجودم مانده بود ابتدا خواستم چمدان رو به بسيج مسجد القدير بدم تا يراي خشبوسازي اعضا كمي گلاب كاشان خريداري كنند كه دريافتم 20 ميليون دلار كفاف اين رو نميده. (آپارتمان نيويورك رو بگو...) بله بله. من سپس 17 هزار دلار براي دخترم بنفشه كه همراه مادر فراريش صورتي در نيويورك به سر ميبره فرستادم و اونها موفق به خريداري يك دستگاه آپارتمان 3 خوابه در بهترين نقطه منهتن شدند كه قرار بود با فرار من از ايران تبديل به خانه تيمي بشه كه با دستگيريه من توسط نيروهاي مخ لص اطلاعاتي اين نقشه استكبارانه ناكام ماند. من به جاسوسي براي شخصيت هاي حقيقي و حقوقي ضدانقلاب و شخص فرح همسر شاه معدوم اعتراف ميكنم. ما از طريق وسيله اي به نام فكس كه مدت ها نيازمند مجوز از اداره مخبرات آخ... بخشيد مخابرات بود بريده هاي روزنامه هاي به اصطلاح دوم به اصطلاح خردادي رو براي اين افراد ميفرستاديم كه بنا به گفته شخص رضا به اصطلاح پهلوي كمك شاياني براي تسريع تهاجم همه گير فرهنگي عليه نظام مقدس اسلامي بود. من در خاتمه باز هم از مظهر امام حاضر شيعيان حضرت آيت الله خامنه اي -ارواحنا فدا- عفو ميطلبم و اميدوارم دوستان قرص پتاسيم رو در مقعد... آخ ببخشيد يعني اميدوارم ملت مرا ببخشد.

بنفش بهاييه غربزده صهيونيست آمريكايي
عضو بلندپايه فراماسونري شعبه تهران نو

siavash_ad
Wednesday 4 December 2002, 11:21AM
ببخشيد آقايون علما، من فقط يك سوال داشتم و لطفا از سوال بنده برداشت هاي آنچناني نفرماييد:

چرا بسياري از قوانين اسلام كه براي عربستان 1400 سال پيش تدوين شده و تناسبي با شرايط ساير كشور ها و ساير زمانها ندارد، همچنان لازم الاجرا محسوب ميشود؟ مثلا همين قضيه دختر 9 ساله. دختر 9 ساله عربستاني هم بالغ و بزرگ و عظيم، قبول! ولي اين قانون براي دختر مسلماني هم كه در روسيه زندگي ميكند و هنوز چپ و راست خود را نميشناسد (در كشورهاي سردسيري بلوغ ديرتر حادث ميشود)هم جاري است! بسياري از قوانين اسلام به همان عربستان مربوط ميشود و اسلام را از حالت جهاني خارج ميكند. يك نمونه ديگر از قوانين اسلام كه زياد هم به چشم ميخورد، محاسبه مسائل اقتصادي و مربوط به آن با شتر است! كه آن هم در همه جا يافت نميشود ولي جزو قوانين اسلام به حساب مي آيد. لطفا رفع ابهام بفرماييد. با تشكر!

siavash_ad
Wednesday 4 December 2002, 11:24AM
آقايون آشتي كنيد! اينقدر دعوا نكنيد! چيزي كه واضحه اونكه ما همه ايراني هستيم. برادر اگر گوشت برادرش را بخوره استخوناشو دور نميندازه! يا يه همچين چيزهايي!

حزب الله
Thursday 5 December 2002, 04:14AM
سياوش جان
متاسفانه اينجا كسي عالم نيست ... همه ما تلاش ميكنيم آنچه ميدانيم به اشتراك گذاشته تا زمينه هاي انديشه و تفكر صحيح تري بروي خود بگشاييم ... صد افسوس كه برخي هدف و غايتي غير از اين دنبال ميكنند

پرسيده بودي ...
چرا بسياري از قوانين اسلام كه براي عربستان 1400 سال پيش تدوين شده و تناسبي با شرايط ساير كشور ها و ساير زمانها ندارد، همچنان لازم الاجرا محسوب ميشود؟

هموطنم
اينطور كه تصور ميكني نيست ... باب اجتهاد بروي احكام اسلامي باز است و هر مجتهدي مبتني بر تفقه و تحليل خود ممكن است نسبت به اصلاح اين احكام مبتني بر عقل و شرع و شرايط زماني و جغرافيائي اقدام نمايد ... از فلسفه هاي تقليد همين موضوع است ... از آنجا كه ممكن نيست همه مسلمانان عمر و توان خود را مختص به تفقه و دريافت علوم ديني نمايند لازم است عده اي از مسلمانان در اين امر بكوشند و احكام متناسب با شرايط زمان و مكان معاصر را استخراج نمايند ... بر ديگر مسلمانان است كه اعلم اين مجتهيدين را به عنوان مرجع و راهنما انتخاب نموده و از او در زمينه احكام و فروع دين ( و نه در زمينه اصول دين ) تقليد نمايند ...

احكام بلوغ نيز از جمله همان احكام هست ... هم بحث عزيزمان بهزاد نيز نمونه اي از يكي از مراجع تقليد در اين مورد اوردند ... همكنون بخشي از مراجع بر اين امر كه سن بلوغ دختر حداقل 13 سال ميباشد اتفاق نظر دارند ...

بگذار مثالهاي تاريخي ديگري برايت بياورم

زكات بستن به اسب يا عدم قطع دست دزد زماني كه وضعيت اقتصادي نامناسبي بر مسلمانان حاكم شد از اين نوع است

بهزاد
Thursday 5 December 2002, 07:46AM
نوشته شده بوسيله بنفش
بهزاد عزيز! تو به من دختر 9 ساله اي از هر خطه اي كه علاقه مندي نشان بده كه رشد عقلاني كافي براي زناشويي با مردي كه 46 سال از وي بزرگتر است را دارد. خود نيز نيك ميداني كه اين امر محال است و حتي اگر به فرض محال حضرت عايشه از رشد جسماني خوبي برخوردار بود وي چگونه آمادگي نزديكي با حضرت محمد (ص) بود؟

در حال حاضر چنين نمونه اي در دسترس نيست، ولي در 1400 سال بسيار در دسترس بوده، و بنده يك نمونه اش را برايت گفتم.
در مورد چگونگي آمادگي عايشه هم، والا من 1400 سال پيش نبودم ببينم چگونه آماده بوده؟ ولي اگر آمادگي نداشته بود (يا اين كار در آن زمان نامتعارف بود) معاندان و بدخواهان پيامبر، به واسطه اين عمل او را مورد طعن و كنايه قرار مي دادند و اخبارش به ما مي رسيد، كما اينكه در مورد ساير موارد رسيده است.
در ضمن در دنياي امروز من كسي را سراغ ندارم كه با يك دختر 9 و يا حتي 13 ساله ازدواج و زناشويي كند، اگر شما سراغ داريد لطفا به ما هم بگوييد تا بدانيم.

بهزاد عزيز! خود اذعان مي كني كه حضرت فاطمه (س) دخت مظلوم پيامبر در عمر كوتاهش كاري به جز بچه داري و شير دادن نكرد. آيا اين الگوي مناسبي براي زن امروزيست؟ چه چيزي بانوي بزرگوار دو عالم را لايق چنين صفتي مي كند؟

بحث راجع به موضوع ديگري بود، لطفا خارج از موضوع بحث نفرمائيد.

بهزاد عزيز! نقل قول من از حضرت آيت الله العظمي روح الله الموسوي الخميني (ره) رهبر عظيم الشان انقلاب اسلامي بود. ايشان همچنين به وصلت در آمدن با دختر نابالغ رو جايز دانسته و دستور به عدم دخولي كرده كه ممكن است آسيبي به دختر برساند. اما در صورت رعايت مي توان ترتيبي داد كه دختر افضا نشود و همچنان از وي بهره مند شد. خود نيك بيني كه وصلت با كودكان در دين مبين اسلام منع نشده"اگر كسى دختر نابالغى را براى خود عقد كند و پيش از آنكه نه سال دختر تمام شود، با او نزديكى و دخول كند، چنانچه او را افضا نمايد هيچ وقت نبايد با او نزديكى كند."

ما مسلمانان در امور مذهبي خود قواعد و قوانيني داريم، از جمله مسئله تقليد، شما براي اينكه بتوانيد مستدل تر بحث كنيد، بهتر است اول كمي اين قوانين را مطالعه كنيد، بعد به ارائه نظر بپردازيد.
در اين قوانين تقليد از مجتهد مرده، براي مقلدين جديد جايز نيست و كساني كه قبل از فوت آن مجتهد، از او تقليد مي كرده اند، فقط مي توانند در موضوعات سابق (نه مسئله مستحدثه اي مانند سن بلوغ دختران در امروز) از مجتهد سابق خود تقليد كنند و در مسائل جديد، بايد به مجتهد زنده رجوع كنند.
در ميان مجتهدان زنده نيز من برايت مثالي زدم و ديدي كه بلوغ جسماني را شرط اول براي جايز بودن ازدواج دختر قرار داده اند، ولي سن بلوغ (براي اداي برخي تكاليف ديني، مانند نماز) را همان نه سال در نظر گرفته اند.
يك مثال ديگر هم هست (آيت الله صانعي، از مراجع تقليد) كه ايشان به طور كل، سن بلوغ دختر را 13 سال مي دانند.

در مورد وصلت با كودكان هم باز اگر رساله ها را به دقت بخواني مي بيني كه نوشته "در صورتي كه مصلحت مهمي براي كودك ايجاب كند، (مانند مسائل محرميت و...) ازدواج با آن ها مانعي ندارد" و صد البته در ادامه قيد شده كه "البته چنين مصلحت هايي در امروز به ندرت اتفاق مي افتد".
يا حق

سینا 555
Thursday 5 December 2002, 08:31AM
نوشته شده بوسيله بنفش

باشه تو همون قم بمون و با پول نفت مملكت بيا تو اينترنت و صفا كن. آفرين احمد. :smile39:

بنشفه خانم ,من اكثر حرفاي شما و ديگران را خوانده ام وربه عنوان يك ايراني كه سالهاست نه در قم بلكه در سوئد زندگي كرده ام برداشت شما از غرب و پلوراليسم غربي و ازادي و امثالهم برداشتي كاملا اشتباه ميبينم و فكر مكنم به جهت تبليغات زيادي كه دشمنان دين براه انداخته اند تحت تاثير شديد اين تبلغات جهت دار قرار داريد لذا بدون اينكه وارد جزئيات اين بحث بيثمر بشوم از شما تقاضا ميكنم كمي در گفته هاي خود بيشتر تامل فرمائيد .

به نظر من شما نه شناخت درستي از دين داريد و نه شناخت درستي از جامعه غرب.

اگر حرفم را صريح گفتم حمل بر بي ادبي نفرما ئيد.

با پوزش از شما و اميد سلامتي

سينا

بنفش
Thursday 5 December 2002, 10:41AM
نوشته شده بوسيله بهزاد

در حال حاضر چنين نمونه اي در دسترس نيست، ولي در 1400 سال بسيار در دسترس بوده، و بنده يك نمونه اش را برايت گفتم.
در مورد چگونگي آمادگي عايشه هم، والا من 1400 سال پيش نبودم ببينم چگونه آماده بوده؟ ولي اگر آمادگي نداشته بود (يا اين كار در آن زمان نامتعارف بود) معاندان و بدخواهان پيامبر، به واسطه اين عمل او را مورد طعن و كنايه قرار مي دادند و اخبارش به ما مي رسيد، كما اينكه در مورد ساير موارد رسيده است.
در ضمن در دنياي امروز من كسي را سراغ ندارم كه با يك دختر 9 و يا حتي 13 ساله ازدواج و زناشويي كند، اگر شما سراغ داريد لطفا به ما هم بگوييد تا بدانيم.
بحث راجع به موضوع ديگري بود، لطفا خارج از موضوع بحث نفرمائيد.
ما مسلمانان در امور مذهبي خود قواعد و قوانيني داريم، از جمله مسئله تقليد، شما براي اينكه بتوانيد مستدل تر بحث كنيد، بهتر است اول كمي اين قوانين را مطالعه كنيد، بعد به ارائه نظر بپردازيد.
در اين قوانين تقليد از مجتهد مرده، براي مقلدين جديد جايز نيست و كساني كه قبل از فوت آن مجتهد، از او تقليد مي كرده اند، فقط مي توانند در موضوعات سابق (نه مسئله مستحدثه اي مانند سن بلوغ دختران در امروز) از مجتهد سابق خود تقليد كنند و در مسائل جديد، بايد به مجتهد زنده رجوع كنند.
در ميان مجتهدان زنده نيز من برايت مثالي زدم و ديدي كه بلوغ جسماني را شرط اول براي جايز بودن ازدواج دختر قرار داده اند، ولي سن بلوغ (براي اداي برخي تكاليف ديني، مانند نماز) را همان نه سال در نظر گرفته اند.
يك مثال ديگر هم هست (آيت الله صانعي، از مراجع تقليد) كه ايشان به طور كل، سن بلوغ دختر را 13 سال مي دانند.
در مورد وصلت با كودكان هم باز اگر رساله ها را به دقت بخواني مي بيني كه نوشته "در صورتي كه مصلحت مهمي براي كودك ايجاب كند، (مانند مسائل محرميت و...) ازدواج با آن ها مانعي ندارد" و صد البته در ادامه قيد شده كه "البته چنين مصلحت هايي در امروز به ندرت اتفاق مي افتد".
يا حق

"ولي اگر آمادگي نداشته بود (يا اين كار در آن زمان نامتعارف بود) معاندان و بدخواهان پيامبر، به واسطه اين عمل او را مورد طعن و كنايه قرار مي دادند و اخبارش به ما مي رسيد، كما اينكه در مورد ساير موارد رسيده است."

ببين داداش! مگه وقتی محمد دعوت به یکتاپرستی کرد با طعنه و کنایه روبرو نشد؟ مگه غیر از این بود که حتی "خدا" هم در محکومیت ابولهب آیه نازل کرد؟ خوب آنموقع هم این متعارف بود که دختران رو به مردان دیگر هدیه کنند و اصلا کاری به نظر خود دختر و یا آمادگیش برای ازدواج نداشتند. طبیعیه محمد هم طبق رسوم جامعه دست به نزدیکی با یک دختر 9 ساله زد. اما این انتظاریست که از دینی میره که ادعای هویت بخشیدن به زنان رو می کنه؟ "خدا" هم که ظاهرا اعتراضی نداشته. پس میشه نتیجه گرفت الان هم اگه من با یک دختر 9 ساله که به فرض محال رشد کاملی داشته نزدیکی کنم کاری بر خلاف خواسته "خدا" نکردم. گور بابای جامعه که به این میگه بچه بازی! "خدا" که اعتراضی نداره!

"در ضمن در دنياي امروز من كسي را سراغ ندارم كه با يك دختر 9 و يا حتي 13 ساله ازدواج و زناشويي كند، اگر شما سراغ داريد لطفا به ما هم بگوييد تا بدانيم."

چشم یک تاپیک جدا خواهم زد. اما این کار چگونه محمد رو مبری می کنه؟

"بحث راجع به موضوع ديگري بود، لطفا خارج از موضوع بحث نفرمائيد."

یک تاپیک جدا هم برای فاطمه می زنم.

"ما مسلمانان در امور مذهبي خود قواعد و قوانيني داريم، از جمله مسئله تقليد، شما براي اينكه بتوانيد مستدل تر ..."

بهزاد جان! این حکم خمینی رو خیلی از علمای زنده دیگه هم تایید می کنند. خمینی هم که تا همین 13 سال پیش زنده بود! این چه مذهبیه که اینقدر دست افراد رو برای ازدواج با افراد خردسال باز گذاشته؟ یک فرد جانی و منحرف به راحتی میتونه در مقابل طلبی که از یک خانواده داره به راحتی خواستار ازدواج با دختر خردسال این خانواده بشه و با استناد به دستورات دینی کلاه شرعی ببافه و اعمال پلید خودش رو اجرا کنه. چیزی که به کرات در همین ایران اتفاق میوفته و پدر خانواده بنا به ارادتی که به شخصی داره دخترش رو به زنی طرف در میاره. مصلحت مهمه یا تصمیم خود دختر؟ دختري كه به دليل كوچك بودن تصوري داستان گونه از زندگي زناشويي داره با مصلحت طلبي قرباني فرهنگ و مذهب عقب مانده يك اجتماع ميشه.

بنفش
Thursday 5 December 2002, 10:47AM
نوشته شده بوسيله سينا 555

بنشفه خانم ,من اكثر حرفاي شما و ديگران را خوانده ام وربه عنوان يك ايراني كه سالهاست نه در قم بلكه در سوئد زندگي كرده ام برداشت شما از غرب و پلوراليسم غربي و ازادي و امثالهم برداشتي كاملا اشتباه ميبينم و فكر مكنم به جهت تبليغات زيادي كه دشمنان دين براه انداخته اند تحت تاثير شديد اين تبلغات جهت دار قرار داريد لذا بدون اينكه وارد جزئيات اين بحث بيثمر بشوم از شما تقاضا ميكنم كمي در گفته هاي خود بيشتر تامل فرمائيد .
به نظر من شما نه شناخت درستي از دين داريد و نه شناخت درستي از جامعه غرب.
اگر حرفم را صريح گفتم حمل بر بي ادبي نفرما ئيد.
با پوزش از شما و اميد سلامتي
سينا

بنفشه كيه؟ با بقيه حرف هاي شما كاملا مخالفم. اگر حرفي مرتبط با موضوع بحث داريد مطرح كنيد يا در تاپيك جداگانه اي آغازگر بحثي جديد باشيد. گرچه تاپيك "پربار" شما در تالار سياست چنگي به دل نميزنه.

بهزاد
Thursday 5 December 2002, 11:38AM
خودت اعتراف كردي كه اين كار در آن زمان معمول بوده.
مطمئن باش اگر اين كار مشكلي داشت، اسلام صريحا آن را نفي مي كرد، همانطور كه زنده به گور كردن دختران را نفي كرد.
در ضمن شما كه الان نماينده سازمان دفاع از حقوق زنان و دختران 1400 سال پيش شده اي، مي تواني يك مورد بياوري كه در آن زمان به خاطر ازدواج با اين شرايط (در سنين پائين) دچار مشكل شده باشند.
اگر آنطور كه شما ادعا مي كنيد آمادگي براي ازدواج نداشته اند، خوب حتما بايد دچار مشكل بشوند ديگر!
در مورد آخر قسمت اول گفتگوت هم بگو ببينم با موبايل خدا تماس گرفتي و بهت گفت كه با اين كارت مخالف نيست؟؟؟
شما را كه نمي دانم ولي ما مسلمانان طبق تعليمات دينمان در اين موارد به نظر مراجع تقليد رجوع مي كنيم. و ديدي كه در گفتگوي قبلي نظرات دو تا از اونها رو برات آوردم. حالا باز هم حرف خودت را بزن.
قسمت آخر گفتگوت هم كه خودت مي دوني به اندازه يك دو ريالي ارزش بحث رو نداره، چون كاملا دور از منطق و واقعيت است. پس جوابي بهش نمي دهم.
يا حق

بنفش
Thursday 5 December 2002, 12:13PM
نوشته شده بوسيله بهزاد
خودت اعتراف كردي كه اين كار در آن زمان معمول بوده.
مطمئن باش اگر اين كار مشكلي داشت، اسلام صريحا آن را نفي مي كرد، همانطور كه زنده به گور كردن دختران را نفي كرد.
در ضمن شما كه الان نماينده سازمان دفاع از حقوق زنان و دختران 1400 سال پيش شده اي، مي تواني يك مورد بياوري كه در آن زمان به خاطر ازدواج با اين شرايط (در سنين پائين) دچار مشكل شده باشند.
اگر آنطور كه شما ادعا مي كنيد آمادگي براي ازدواج نداشته اند، خوب حتما بايد دچار مشكل بشوند ديگر!
در مورد آخر قسمت اول گفتگوت هم بگو ببينم با موبايل خدا تماس گرفتي و بهت گفت كه با اين كارت مخالف نيست؟؟؟
شما را كه نمي دانم ولي ما مسلمانان طبق تعليمات دينمان در اين موارد به نظر مراجع تقليد رجوع مي كنيم. و ديدي كه در گفتگوي قبلي نظرات دو تا از اونها رو برات آوردم. حالا باز هم حرف خودت را بزن.
قسمت آخر گفتگوت هم كه خودت مي دوني به اندازه يك دو ريالي ارزش بحث رو نداره، چون كاملا دور از منطق و واقعيت است. پس جوابي بهش نمي دهم.
يا حق

"مطمئن باش اگر اين كار مشكلي داشت، اسلام صريحا آن را نفي مي كرد،"

ممنون از تاييد شما. بحث رو خاتمه يافته تلقي ميكنم.

صبح
Thursday 5 December 2002, 12:26PM
نوشته شده بوسيله بنفش

خوب ظاهرا سانسورچيان را خوش نيامده است. بذار دوباره امتحان كنيم. به فرض محال كه حضرت عايشه دختر گرانقدر ابوبكر و همسر پيامبر بزرگواره اسلام (ص) در 7 سالگي سينه و كفل مناسبي براي امر زناشويي دارا بود يا تا سن 9 سالگي كه حضرتش با وي دخول كرد رشد بدني مناسبي داشت. آيا اين تنها اين اجازه را پيامبر گرامي خواهد داد تا با وي نزديكي كند؟ خودت نيك ميداني كه روايات بسياري در تشريح بچه گانه بودن حالات روجي و جسماني حضرت عايشه در هنگام ازدواج با رسول الله (ص) وجود دارد.(1) باز هم خوب ميداني كه تنها با تشكيل تخمك در يك دختر وي به بلوغ كامل نرسيده و اين روند نيازمند گذشت زمان است(2) و چندين سال به درازا مي كشد. ولي متاسفانه در دين مبين اسلام با مشاهده خون دختر رو براي انجام عمل نزديكي شوهر ميدهند. من خود دختر 9 ساله اي نميشناسم (3) كه از فلسفه وجودي آلت تناسلي مرد آگاه باشد چه برسد به اينكه در طي عمل جنسي آن را با خود قرين سازد. اي احمد! چرا خداوند رحمان و رحيم به اين عمل رسولش اعتراضي نكرد؟ يقين است چو گويي كه "عرف" جامعه بوده است. اما آيا بت پرستي "عرف" نبود؟ بود احمد؟(4)

"بحث بحث عرف بودن مطلب بود ... ربطي به كشور نداشت ... شما تا اسم آمريكا ميآيد گارد ميگيريد به من ربطي ندارد ."
احمدجان مگر مثال تو ربطي به موضوع بحث داشت. خود نيك ميداني كه پدر مونيكا وي را به كلينتون واگذار نكرده بود. لطفا مثاي بياور كه در عقل مومنين بگنجد.(5)

اي نماينده صهيونيستها در سايتهاي ايراني بيا اين جوابت ...;)
(1) عايشه از 9 سالگي تا 18 سالگي با پيغمبر اسلام (درود بيكران خدا بر او باد) بود ... هزارها حديث از شخص عايشه اعم از علاقه او به پيغمبر (درود بيكران خدا بر او باد) و لوس كردنهاي بي حد و حصر خود براي پيغمبر (درود بيكران خدا بر او باد) و در مقابل علاقه فراوان پيغمبر (درود بيكران خدا بر او باد) به خديجه (درود بيكران خدا بر او باد) شامل مي شد. علاقه عايشه به پيغمبر (درود بيكران خدا بر او باد) يك مطلب مسلم است .

(2) براي بچه دار شدن بله ... ولي در مورد ساير موارد اشكالي ايجاد نمي كرد ... عجيب ميبينم كه تو اي نماينده صهيونيسم جهاني در سايتهاي ايراني همه چيز ازدواج را در مطالب خاص ميبيني ... ازدواج كه همه اش نشد آن !

(3) شما نبايد بشناسي ... 1400 سال پيش بايد بشناسد .
(4) نه عرف نبود ورچيده شده بود . خوابي يا بيدار ؟
(5) باز هم يا در حال فرار كردن از مطلبي يا متوجه نميشوي ... مونيكاي 18 ساله با كلينتون 55 ساله (در اخبارهاي انموقع اينچنين گفته ميشد) چطور با هم ازدواج كردند ؟ اصلا مهم نيست كه چه كسي باعث شد ... اما آنچه كه مسلم بود چيز خارج عرف آنها ( :p ) نبود .

بنفش
Thursday 5 December 2002, 12:36PM
نوشته شده بوسيله صبح

اي نماينده صهيونيستها در سايتهاي ايراني بيا اين جوابت ...;)
(1) عايشه از 9 سالگي تا 18 سالگي با پيغمبر اسلام (درود بيكران خدا بر او باد) بود ... هزارها حديث از شخص عايشه اعم از علاقه او به پيغمبر (درود بيكران خدا بر او باد) و لوس كردنهاي بي حد و حصر خود براي پيغمبر پيغمبر (درود بيكران خدا بر او باد) و در مقابل علاقه فراوان پيغمبرپيغمبر (درود بيكران خدا بر او باد) به خديجه پيغمبر (درود بيكران خدا بر او باد) علاقه عايشه به پيغمبر يك مطلب مسلم است .
(2) براي بچه دار شدن بله ... ولي در مورد ساير موارد اشكالي ايجاد نمي كرد ... عجيب ميبينم كه تو اي نماينده صهيونيسم جهاني در سايتهاي ايراني همه چيز ازدواج را در مطالب خاص ميبيني ... ازدواج كه همه اش نشد آن !
(3) شما نبايد بشناسي ... 1400 سال پيش بايد بشناسد .
(4) نه عرف نبود ورچيده شده بود . خوابي يا بيدار ؟
(5) باز هم يا در حال فرار كردن از مطلبي يا متوجه نميشوي ... مونيكاي 18 ساله با كلينتون 55 ساله (در اخبارهاي انموقع اينچنين گفته ميشد) چطور با هم ازدواج كردند ؟ اصلا مهم نيست كه چه كسي باعث شد ... اما آنچه كه مسلم بود چيز خارج عرف آنها ( :p ) نبود .

در گفتگو با بهزاد مشخص شد كه به زني گرفتن دختر خردسال در دين اسلام بي اشكال و داراي مجوز است و از نظر "خدا" هم امري نيكو و پسنديده است. بحث را خاتمه يافته تلقي ميكنم.

پ‌ن: اين مجوز شامل به زني دادن دختريست که از نظر عقلي آماده تصميم گيري درست براي خود نيست. مگر اينکه ادعا کنند عايشه که در ۷ سالگي به محمد داده شد از خود استقلال عقلي و درک کافي داشت. همانطور که ادعا کرده اند در ۱۴۰۰ سال پيش دختران خردسال از فلسفه وجودي آلت تناسلي مرد مطلع بودند و آمادگيه روحي براي نزديکي رو داشتند. چيزي که دختران امروزي بعضا تا ۱۸-۲۰ سالگي ازش مطلع نيستند يا در صورت آگاهي برچسب فاسد و منحرف ميخورند.

صبح
Thursday 5 December 2002, 01:17PM
نوشته شده بوسيله بنفش

در گفتگو با بهزاد مشخص شد كه به زني گرفتن دختر خردسال در دين اسلام بي اشكال و داراي مجوز است و از نظر "خدا" هم امري نيكو و پسنديده است. بحث را خاتمه يافته تلقي ميكنم.

پ‌ن: اين مجوز شامل به زني دادن دختريست که از نظر عقلي آماده تصميم گيري درست براي خود نيست. مگر اينکه ادعا کنند عايشه که در ۷ سالگي به محمد داده شد از خود استقلال عقلي و درک کافي داشت. همانطور که ادعا کرده اند در ۱۴۰۰ سال پيش دختران خردسال از فلسفه وجودي آلت تناسلي مرد مطلع بودند و آمادگيه روحي براي نزديکي رو داشتند. چيزي که دختران امروزي بعضا تا ۱۸-۲۰ سالگي ازش مطلع نيستند يا در صورت آگاهي برچسب فاسد و منحرف ميخورند.

نميدانم شما چطور از مذاكره با آقاي بهزاد به اين نتيجه رسيده ايد ؟ :confused:
دوست عزيز منطقت ضعيفه ... اشتباه كردي ... بگو ديگه چيزي ندارم كه بگم ... مجبور نيستي كه زور بزني حالا انشاالله يه جا ديگه جبران ميكني ... :smile40:

اين وسط بحث رساله امام ربطي به موضوع عايشه و پيغمبر نداره ... اونقدر فرافكني مي كني كه نذاري بحث درست پيش بره . چرا هي اين شاخه اون شاخه ميپري ... اون وسط هم كه بحث حضرت صديقه (درود بيكران خدا بر او باد) رو وسط كشيدي كه بازم آقا بهزاد نذاشت فرافكني كني. ;)

----
رساله آيت الله صافي :
(مـسـاله 2419) اگر كسى دختر نابالغى را براى خود عقد كند, نبايد پيش از آن كه نه سال دختر تمام شود, با او نزديكى ودخول كند, و اگر پيش از آنكه نه سالش تمام شود با او نزديكى كرد ظاهر ايـنـسـتكه موجب حرمت نزديكى با او بعد از نه سال نمى شود اگرچه احتياط اينستكه تا آخر عمر خصوصا اگر افضا نموده باشد از دخول به او با رضايت او خوددارى نمايد و الا او را طلاق دهد.
اين مساله طبق جوي كه (ن-ص-ج-د-س-ا) درست كرده اند .... فقط مخصوص مردهاي 50 ساله نميشود ... بلكه بنظر ميآيد بيشتر در مورد مردهاي (نوجوان) 15 ساله باشد .... كه شرايط ازدواج داشته باشند .

آقا بهزاد گفته اند كه در مورد ممسائل جديد ... به علماي زنده رجوع كنيد ...

شما نديديد ؟

بنفش
Thursday 5 December 2002, 02:14PM
نوشته شده بوسيله صبح

نميدانم شما چطور از مذاكره با آقاي بهزاد به اين نتيجه رسيده ايد ؟ :confused:
دوست عزيز منطقت ضعيفه ... اشتباه كردي ... بگو ديگه چيزي ندارم كه بگم ... مجبور نيستي كه زور بزني حالا انشاالله يه جا ديگه جبران ميكني ... :smile40:

اين وسط بحث رساله امام ربطي به موضوع عايشه و پيغمبر نداره ... اونقدر فرافكني مي كني كه نذاري بحث درست پيش بره . چرا هي اين شاخه اون شاخه ميپري ... اون وسط هم كه بحث حضرت صديقه (درود بيكران خدا بر او باد) رو وسط كشيدي كه بازم آقا بهزاد نذاشت فرافكني كني. ;)
----
رساله آيت الله صافي :

اين مساله طبق جوي كه (ن-ص-ج-د-س-ا) درست كرده اند .... فقط مخصوص مردهاي 50 ساله نميشود ... بلكه بنظر ميآيد بيشتر در مورد مردهاي (نوجوان) 15 ساله باشد .... كه شرايط ازدواج داشته باشند .
آقا بهزاد گفته اند كه در مورد ممسائل جديد ... به علماي زنده رجوع كنيد ...
شما نديديد ؟

هر جور دوست داري نتيجه بگير. براي من اهميتي نداره.

بهزاد
Thursday 5 December 2002, 03:48PM
نوشته شده بوسيله بنفش
[B]هر جور دوست داري نتيجه بگير. براي من اهميتي نداره.

من كه نفهميدم از كجاي بحث با من به اين نتيجه رسيدي.
ولي به هر حال به قول خودت هر جور دوست داري نتيجه بگير، براي من هم اهميت نداره، من وظيفه خودم مي دونم به شبهاتي كه مطرح ميشه، تا اونجايي كه سوادم ياري مي كنه پاسخ بدهم. حالا قانع شدن يا نشدن طرف به من مربوط نيست، مهم قضاوتي است كه ديگران با خواندن مطالب مي كنند.

ولي فكر مي كنم نظر صبح در اين مورد درست باشد، در اين زمينه كم آورده اي.

اميدوارم اگر اينطور است، شهامت ابرازش را داشته باشي.

بنفش
Thursday 5 December 2002, 04:04PM
نوشته شده بوسيله بهزاد

من كه نفهميدم از كجاي بحث با من به اين نتيجه رسيدي.
ولي به هر حال به قول خودت هر جور دوست داري نتيجه بگير، براي من هم اهميت نداره، من وظيفه خودم مي دونم به شبهاتي كه مطرح ميشه، تا اونجايي كه سوادم ياري مي كنه پاسخ بدهم. حالا قانع شدن يا نشدن طرف به من مربوط نيست، مهم قضاوتي است كه ديگران با خواندن مطالب مي كنند.
ولي فكر مي كنم نظر صبح در اين مورد درست باشد، در اين زمينه كم آورده اي.
اميدوارم اگر اينطور است، شهامت ابرازش را داشته باشي.

بهزاد! توجه كن:

ادعا: اسلام ديني جهانگير و براي تمامي ملت ها و تمامي زمان هاست.

حقيقت: عرف جامعه عرب 1400 سال پيش:
1- بت پرستي
2- خيرات کردن دختران به مردان

حقيقت: عرف جامعه بعد از محمد:
1- يكتاپرستي
2- خيرات کردن دختران به مردان

حقيقت: دستور "خدا":
1- يكتاپرستي
2- هيچ

نقل قول:
"مطمئن باش اگر اين كار مشكلي داشت، اسلام صريحا آن را نفي مي كرد" - بهزاد

ادعا: اسلام ديني جهانگير و براي تمامي ملت ها و تمامي زمان هاست.

حقيقت: حكم صريح اسلام درباره ممنوعيت ازدواج با خردسالان:
هيچ

حقيقت: ازدواج با خردسالان مورد تاييد محمد پيامبر اسلام و نماينده خداست.

نتيجه: ازدواج با خردسال در دين اسلام ممنوع نيست و به تقليد از محمد و با مجوز شرعي صورت مي‌گيرد. "خدا" دستوري براي منع آن صادر نكرده.

نكته: در جهان كنوني ازدواج دختران خردسال عملي زشت و قبيح تلقي مي شود.

ابهامي هست؟

بهزاد
Thursday 5 December 2002, 04:32PM
كمتر مغلطه و سفسطه كن
1- خيرات دختران در زمان پيامبر واقعا بي اساس است. مثالي هم برايش داري؟
2- مي گي اسلام هيچ دستور صريحي براي ممنوعيت ازدواج خردسالان ندارد
در جوابت نظر دو تا از مراجع رو (كه نظر اسلام است) برايت آوردم ولي باز هم حرف خودت رو مي زني.
3- دائما سعي داري كه بگي پيامبر و اسلام ازدواج با خردسالان را تأييد و به آن عمل مي كنند. در حالي كه از اول اين تاپيك تا اينجا حداقل سه بار برايت ثابت كردم كه مورد ادعايي شما (عايشه) خردسال نبود.
اگر امروز يك دختر 9 ساله خردسال است، در 1400 سال پيش نبوده.
امروز هم بر خلاف ادعايي كه كرده اي و گفته اي مسلمانان به تقليد از پيامبرشان با خردسالان ازدواج مي كنند، كسي ازدواج با كودك خردسال را تأييد نمي كند و به آن عمل نمي كند.
اگر داري يك مورد بياور كه يك مسلمان با يك خردسال ازدواج كرده است.
اين را در چند گفتگوي قبل هم ازت خواستم كه خيلي راحت سانسورش كردي.

طفره نرو.

بنفش
Thursday 5 December 2002, 04:51PM
نوشته شده بوسيله بهزاد
كمتر مغلطه و سفسطه كن
1- خيرات دختران در زمان پيامبر واقعا بي اساس است. مثالي هم برايش داري؟
2- مي گي اسلام هيچ دستور صريحي براي ممنوعيت ازدواج خردسالان ندارد
در جوابت نظر دو تا از مراجع رو (كه نظر اسلام است) برايت آوردم ولي باز هم حرف خودت رو مي زني.
3- دائما سعي داري كه بگي پيامبر و اسلام ازدواج با خردسالان را تأييد و به آن عمل مي كنند. در حالي كه از اول اين تاپيك تا اينجا حداقل سه بار برايت ثابت كردم كه مورد ادعايي شما (عايشه) خردسال نبود.
اگر امروز يك دختر 9 ساله خردسال است، در 1400 سال پيش نبوده.
امروز هم بر خلاف ادعايي كه كرده اي و گفته اي مسلمانان به تقليد از پيامبرشان با خردسالان ازدواج مي كنند، كسي ازدواج با كودك خردسال را تأييد نمي كند و به آن عمل نمي كند.
اين را در چند گفتگوي قبل هم ازت خواستم كه خيلي راحت سانسورش كردي.
طفره نرو.

"1- خيرات دختران در زمان پيامبر واقعا بي اساس است. مثالي هم برايش داري؟"

عايشه. برداشت من اينه كه وي در 7 سالگي توسط پدرش به محمد داده شد. لطفا برداشت خودت رو بيان كن.

"2- مي گي اسلام هيچ دستور صريحي براي ممنوعيت ازدواج خردسالان ندارد
در جوابت نظر دو تا از مراجع رو (كه نظر اسلام است) برايت آوردم ولي باز هم حرف خودت رو مي زني"

عجب! من گفتم؟

"مطمئن باش اگر اين كار مشكلي داشت، اسلام صريحا آن را نفي مي كرد"
"با موبايل خدا تماس گرفتي و بهت گفت كه با اين كارت مخالف نيست؟؟؟"

من گفتم؟!

"دائما سعي داري كه بگي پيامبر و اسلام ازدواج با خردسالان را تأييد و به آن عمل مي كنند. در حالي كه از اول اين تاپيك تا اينجا حداقل سه بار برايت ثابت كردم كه مورد ادعايي شما (عايشه) خردسال نبود.
اگر امروز يك دختر 9 ساله خردسال است، در 1400 سال پيش نبوده."

ببين ديگه داري به شعور من و خواننده ها توهين ميكني. عايشه در 7 سالگي به محمد داده شد و در 9 سالگي با وي جماع شد. در 1400 سال پيش فرد 7 ساله خردسال نبود!؟ بابا چقدر ما پس رفت كرديم پس!

"امروز هم بر خلاف ادعايي كه كرده اي و گفته اي مسلمانان به تقليد از پيامبرشان با خردسالان ازدواج مي كنند، كسي ازدواج با كودك خردسال را تأييد نمي كند و به آن عمل نمي كند.
اين را در چند گفتگوي قبل هم ازت خواستم كه خيلي راحت سانسورش كردي"

من سانسور نكردم عرض كردم چشم. الصبر! الصبر!

بهزاد
Friday 6 December 2002, 03:49PM
اولا كه عايشه 9 ساله بود كه به عقد پيامبر در آمد و اگر شما مي گويي هفت ساله بوده، يك مدرك معتبر ارائه كن لطفاٌ.
دوماٌ توسط پدرش داده شده يعني چي؟
فروخته، هديه كرده، يا...
اگر منظورت اين است كه با اجازه پدرش به عقد پيامبر درآمده، اين با خيرات خيلي فرق مي كند. سعي كن در گفتگوهايت از لغات مناسب استفاده كني. تا اين شائبه پيش نيايد كه هدف خاصي داري.
اون جمله اي كه از من نقل كرده اي (موبايل خدا) در مورد اين بود كه شما گفتي خدا با ازدواج خردسالان مخالف نيست. من هم آن جواب را بهت دادم. فكر مي كنم اين عكس منظور شما رو رسوند.
در ضمن اسلام يك دين جامد نيست كه يك بار آمده باشد و تا دامنه قيامت همان حرف روز اول را بزند، اسلام يك دين به روز است و بر اساس نيازهاي روز حكم صادر مي كند. كه در مورد مسائل امروز هم نظر اسلام را برايت گفتم. ولي اون جمله اي را كه شما از من نقل كرده اي مربوط به 1400 سال پيش است. نه امروز.
اگر با اين استدلالات به شعور شما توهين مي شود، اين مشكل از شعور شماست، نه استدلال من و در مورد ساير خواننده ها هم خودشان زبان دارند، و اگر خواستند چيزي بگويند، بلدند. نيازي به دفاع شما ندارند.
اولا كه 7 سالگي نه، 9 سالگي، دوما طي اون سه بار برايت گفتم كه يك دختر 9 ساله در آن زمان، خردسال نبوده است. حال اگر شما در مقايسه آن روز با وضع امروز احساس پسرفتگي مي كني اين باعث كتمان حقيقت آن روز نمي شود.
در مرد آخر هم كه فعلا صبر مي كنم، ولي مطمئن باش فراموش نمي كنم.

بنفش
Friday 6 December 2002, 04:28PM
نوشته شده بوسيله بهزاد
اولا كه عايشه 9 ساله بود كه به عقد پيامبر در آمد و اگر شما مي گويي هفت ساله بوده، يك مدرك معتبر ارائه كن لطفاٌ.
دوماٌ توسط پدرش داده شده يعني چي؟
فروخته، هديه كرده، يا...
اگر منظورت اين است كه با اجازه پدرش به عقد پيامبر درآمده، اين با خيرات خيلي فرق مي كند. سعي كن در گفتگوهايت از لغات مناسب استفاده كني. تا اين شائبه پيش نيايد كه هدف خاصي داري.
اون جمله اي كه از من نقل كرده اي (موبايل خدا) در مورد اين بود كه شما گفتي خدا با ازدواج خردسالان مخالف نيست. من هم آن جواب را بهت دادم. فكر مي كنم اين عكس منظور شما رو رسوند.
در ضمن اسلام يك دين جامد نيست كه يك بار آمده باشد و تا دامنه قيامت همان حرف روز اول را بزند، اسلام يك دين به روز است و بر اساس نيازهاي روز حكم صادر مي كند. كه در مورد مسائل امروز هم نظر اسلام را برايت گفتم. ولي اون جمله اي را كه شما از من نقل كرده اي مربوط به 1400 سال پيش است. نه امروز.
اگر با اين استدلالات به شعور شما توهين مي شود، اين مشكل از شعور شماست، نه استدلال من و در مورد ساير خواننده ها هم خودشان زبان دارند، و اگر خواستند چيزي بگويند، بلدند. نيازي به دفاع شما ندارند.
اولا كه 7 سالگي نه، 9 سالگي، دوما طي اون سه بار برايت گفتم كه يك دختر 9 ساله در آن زمان، خردسال نبوده است. حال اگر شما در مقايسه آن روز با وضع امروز احساس پسرفتگي مي كني اين باعث كتمان حقيقت آن روز نمي شود.
در مرد آخر هم كه فعلا صبر مي كنم، ولي مطمئن باش فراموش نمي كنم.

"اولا كه عايشه 9 ساله بود كه به عقد پيامبر در آمد و اگر شما مي گويي هفت ساله بوده، يك مدرك معتبر ارائه كن لطفاٌ."

تصحيح مي كنم هنگام ازدواج 6 سال داشت.

سن عايشه هنگام مرگ محمد: 18 سال
ازدواج عايشه با محمد: 2 سال و اندي سال قبل از هجرت
مدت اقامت محمد در مدينه: 10 سال

18 منهاي 2 منهاي 10 مساوي است با 6.

"دوماٌ توسط پدرش داده شده يعني چي؟
فروخته، هديه كرده، يا...
اگر منظورت اين است كه با اجازه پدرش به عقد پيامبر درآمده، اين با خيرات خيلي فرق مي كند."

يك دختر 6 ساله به زنيه مردي در مياد. نظر تو چيه؟

"اسلام يك دين به روز است و بر اساس نيازهاي روز حكم صادر مي كند. كه در مورد مسائل امروز هم نظر اسلام را برايت گفتم. ولي اون جمله اي را كه شما از من نقل كرده اي مربوط به 1400 سال پيش است. نه امروز."

ببين داداش! اينجاست كه مشكل ايجاد ميشه. در مورد سنگسار يا حجاب نميشه شك كرد چون دستور صريح "خدا" وجود داره. اما در مورد ازدواج با خردسالان ميشه چون دستور صريح وجود نداره. درسته؟ پس در اسلام دست افراد براي اين كار باز گذاشته شده. قبول داري يا نه؟

"اگر با اين استدلالات به شعور شما توهين مي شود، اين مشكل از شعور شماست، نه استدلال ..."

شما بدون هيچ مدركي ادعا مي كني دختر 6 ساله آمادگي ازدواج و دختر 9 ساله آمادگي نزديكي با يك مرد رو داره. دليلت عدم اعتراض اعراب اون زمانه. اما آيا دليل علمي داري؟ چه مدركيست كه اشاره كنه در اين 1400 سال انسان اينقدر بلوغش به تاخير افتاده؟ چطور دختران ما كه به دبستان ميروند به علوم روز دسترسي دارند آمادگي ذهني ندارند اما عايشه بي سواد عامي صحرايي در 6 سالگي آمادگي ذهني براي ازدواج داره؟ آخه مگه نبايد با شرايط اجتماع سنجيده بشه؟ جامعه بدويه اون زمان چطور دختراني تا اين درجه مترقي و آگاه داشته؟

از محمد توسط جابر ابن عبدالله نقل شده:
"وقتي ازدواج كردم پيغمبر خدا از من پرسيد: چگونه زني اختيار كردي؟ جواب دادم: با بانويي جاافتاده ازدواج كرده ام. گفت: چرا علاقه اي به دختران جوان و باكره نداري؟ و براي حس كردن آنها؟ پيغمبر همچنين گفت: چرا كودكي نگرفتي كه او با تو و تو با او بازي كنيد؟"

بهزاد
Friday 6 December 2002, 05:17PM
نوشته شده بوسيله بنفش
تصحيح مي كنم هنگام ازدواج 6 سال داشت.
سن عايشه هنگام مرگ محمد: 18 سال
ازدواج عايشه با محمد: 2 سال و اندي سال قبل از هجرت
مدت اقامت محمد در مدينه: 10 سال
18 منهاي 2 منهاي 10 مساوي است با 6.

پيامبر تا حضرت خديجه زنده بود با هيچ كس ازدواج نكرد و حضرت خديجه بعد از وقايع شعب ابوطالب وفات كرد.
در ضمن روايت و راوي و سندي رو كه اين سال ها را ازش درآوردي ننوشتي.

نظر تو چيه؟

من نظرم رو قبلا گفته ام. شما نظرتون رو بفرمائيد.

ببين داداش! اينجاست كه مشكل ايجاد ميشه. در مورد سنگسار يا حجاب نميشه شك كرد چون دستور صريح "خدا" وجود داره. اما در مورد ازدواج با خردسالان ميشه چون دستور صريح وجود نداره. درسته؟ پس در اسلام دست افراد براي اين كار باز گذاشته شده.

كسي نگفت در مورد ازدواج ميشود شك كرد چون دستور صريح خدا در اين مورد نيست. چرا بيخودي از خودت حرف مي زني.
من گفتم اسلام يك دين به روز است، يعني اگر مسئله اي در زمان حاضر پيش بيايد، اسلام جوابگو است.
در مورد ازدواج رو كه برات مثال زدم.
در مورد سنگسار هم كه همينطور (الان ديگر مجازات سنگسار اعمال نمي شود).
در مورد حجاب هم، اگر مراجع تقليد تشخيصي بدهند و بر اساس آن حكمي كنند، لازم الاجراست.
اگر ميبيني ما در مورد حجاب به احكام اسلام در 1400 سال پيش عمل مي كنيم، براي اينكه ضرورتي بر تغيير جدي نداشته.
وگرنه در موارد بالا كه خودت مطرح كردي ديدي كه بر اساس نياز روز دستور عوض شده، هرچند دستور صريح نيز داشته است.
در ضمن، وضع حجاب الان با 1400 سال پيش فرق مي كند.
و اين به دليل اقتضائات زمان است.
گرچه كمي خارج از بحث بود، ولي بي خيال جواب گفتم.

شما بدون هيچ مدركي ادعا مي كني دختر 6 ساله آمادگي ازدواج و دختر 9 ساله آمادگي نزديكي با يك مرد رو داره.

اولا من نگفتم شش ساله، گفتم نه ساله.
دوما من مدرك داشتم و آن عموميت اين كار بود. و در چند گفتگوي قبل هم گفتم كه اگر آمادگي نداشتند، بايد دچار مشكل مي شدند، شما موردي را سراغ داري كه دچار مشكل شده باشند، و شما هم با زيركي سانسورش كردي.
سوما شما هم بدون هيچ مدركي حرف من را داري انكار مي كني.

چه مدركيست كه اشاره كنه در اين 1400 سال انسان اينقدر بلوغش به تاخير افتاده؟

چه مدركي بالاتر از وضعيت دختران فعلي؟

چطور دختران ما كه به دبستان ميروند به علوم روز دسترسي دارند آمادگي ذهني ندارند اما عايشه بي سواد عامي صحرايي در 6 سالگي آمادگي ذهني براي ازدواج داره؟ آخه مگه نبايد با شرايط اجتماع سنجيده بشه؟ جامعه بدويه اون زمان چطور دختراني تا اين درجه مترقي و آگاه داشته؟

اولا كه 9 سالگي نه شش سالگي.
دوما ميزان آمادگي كه آن زمان براي ازدواج لازم بود با الان فرق مي كرد.
خودت در خط بعدش اعتراف كرده اي كه بايد هرچيز با شرايط اجتماع سنجيده بشود، و در شرايط اجتماع آن زمان، يك دختر نه ساله، چيزهايي رو كه براي يك ازدواج لازم بوده بداند، مي دانسته است.
در ضمن اون موقع نياز به اين سطح آگاهي كه الان نياز است، نبوده است.

"وقتي ازدواج كردم پيغمبر خدا از من پرسيد: چگونه زني اختيار كردي؟ جواب دادم: با بانويي جاافتاده ازدواج كرده ام. گفت: چرا علاقه اي به دختران جوان و باكره نداري؟ و براي حس كردن آنها؟ پيغمبر همچنين گفت: چرا كودكي نگرفتي كه او با تو و تو با او بازي كنيد؟"

سلسله راويان، و كتابي كه اين روايت رو ازش نقل كردي بيار تا روي اصيل بودنش بحث كنيم.

faezeh
Saturday 14 December 2002, 08:35PM
با عرض سلام
ابتدا متشكر از سياوش به خاطر تذكرش هرچند هنوز دليلش را نفهميدم ولي شيفت و xحرف حمزه را تايپ مي كند.
واما جناب بنفش من قبلا هم جواب شما را داده بودم ولي دراينجا البته اگر همسطح شما باشم و من را قابل بدانيد(البته خطاب به همه كساني كه اين بحث را دنبال مي كنند عرض مي كنم وگرنه شما كه به قول خودتان به منبع ناب حقيقت دست يافته ايد و به هيج وجه مانند من و همفكرانم تحت تاثيرتبليغات اين وآن قرارنگرفته -يد) مي گويم مثال شما مانند كسي است كه مثلا (گرچه خيلي قابل قياس نيست) درعلم پزشكي درمواردي توجيه نشده نكاتي دررشته اي ازآن برايش مبهم يا شايد مسخره است ان وقت مي گويد اصلا پزشكي و طب كار مسخره و خرافي و ببهوده اي است چرا؟ چون مثلا فلان نكته در بهمان رشته را نمي تواند بپذريد اگچه خيلي ها جواب بدهند يا دراصول پزشكي كه علم بسيار پيچيده و گسترده اي است دستوري را نميتواند بپذيرد پس نتيجه مي گيرد اصلا كل حرفه ي پزشكي چرت وپرت است. و مردم نبايد براي درمان به اين رشته مراجعه كنند حالا چه بكنند نمي دانم همانطور كه خود در بعضي قسمتها گفته ايد ما براي قبول مذهب بايد به سوالات خودمان و اشكالاتي كه احيانا شما مطرح كرده ايد پاسخ بگوييم ولي من فكرمي كنم براي قبول دين بحث بر سر موضوعي مثل ازدواج پيامبر با عايشه ي 6يا7يا9 ساله يا داستان افرينش و از اين قبيل كارمسخره و بي بهره اي است. كه حالا چون شما با ان مخالفيد با اصل دين و مذهب و اصلا فلسفه ظهورانبيا مخالفيد. من لااقل شخصا دين رانپذريفتم چون قبول دارم ازدواج پيامبر با عايشه درست است انساني دين دار, مسلمان و شيعه ام به دليل اينكه به حضور حقيقتي پاك و يكتا در عالم و لزوم هدايت خود به عنوان انساني خاطي و نادان از جانب او و به تبع ان ظهور فرستادگان ويژه او اعتقاد دارم كه اين اصلا به اين معني نيست كه هيچ سوال يا اشكالي نداشته باشم البته اين موضوع جاي بحث بيشتري دارد كه ديگر وقت ان نيست دراخراز همه خوانندگان خواهش مي كنم خيلي درمثال بالا كنكاش نفرمايند چون خوب مي دانم اگر وارد جزيات ان شويم بسيار اشكال پيدا خواهد شد وفقط براي روشن شدن موضوع بيان كردم . در ضمن خطاب به حزب الله به عقيده من متهم كردن دايم مخالفين عقيده شما به صهيونيسم وامريكايي بودن واز همين دست انگ ها فقط باعث مي شود فاصله بين ما و مخالفين عقايد ما بيشتر و بيشتر و شباهت ما به آنها از نظر ندانستن اصول بحث منطقي هم زيادتر شود. با عرض پوزش از پرچانگي اين جانب

siavash_ad
Saturday 14 December 2002, 11:46PM
خواهش میکنم. قابل شما رو نداشت. اینجا را هم یک نگاهی بفرمایید! راجع به مشکل «ی»
http://www.iranclubs.org/forums/showthread.php?s=&threadid=198

بنفش
Sunday 15 December 2002, 12:24AM
نوشته شده بوسيله faezeh
با عرض سلام
ابتدا متشكر از سياوش به خاطر تذكرش هرچند هنوز دليلش را نفهميدم ولي شيفت و xحرف حمزه را تايپ مي كند.
واما جناب بنفش من قبلا هم جواب شما را داده بودم ولي دراينجا البته اگر همسطح شما باشم و من را قابل بدانيد(البته خطاب به همه كساني كه اين بحث را دنبال مي كنند عرض مي كنم وگرنه شما كه به قول خودتان به منبع ناب حقيقت دست يافته ايد و به هيج وجه مانند من و همفكرانم تحت تاثيرتبليغات اين وآن قرارنگرفته -يد) مي گويم مثال شما مانند كسي است كه مثلا (گرچه خيلي قابل قياس نيست) درعلم پزشكي درمواردي توجيه نشده نكاتي دررشته اي ازآن برايش مبهم يا شايد مسخره است ان وقت مي گويد اصلا پزشكي و طب كار مسخره و خرافي و ببهوده اي است چرا؟ چون مثلا فلان نكته در بهمان رشته را نمي تواند بپذريد اگچه خيلي ها جواب بدهند يا دراصول پزشكي كه علم بسيار پيچيده و گسترده اي است دستوري را نميتواند بپذيرد پس نتيجه مي گيرد اصلا كل حرفه ي پزشكي چرت وپرت است. و مردم نبايد براي درمان به اين رشته مراجعه كنند حالا چه بكنند نمي دانم همانطور كه خود در بعضي قسمتها گفته ايد ما براي قبول مذهب بايد به سوالات خودمان و اشكالاتي كه احيانا شما مطرح كرده ايد پاسخ بگوييم ولي من فكرمي كنم براي قبول دين بحث بر سر موضوعي مثل ازدواج پيامبر با عايشه ي 6يا7يا9 ساله يا داستان افرينش و از اين قبيل كارمسخره و بي بهره اي است. كه حالا چون شما با ان مخالفيد با اصل دين و مذهب و اصلا فلسفه ظهورانبيا مخالفيد. من لااقل شخصا دين رانپذريفتم چون قبول دارم ازدواج پيامبر با عايشه درست است انساني دين دار, مسلمان و شيعه ام به دليل اينكه به حضور حقيقتي پاك و يكتا در عالم و لزوم هدايت خود به عنوان انساني خاطي و نادان از جانب او و به تبع ان ظهور فرستادگان ويژه او اعتقاد دارم كه اين اصلا به اين معني نيست كه هيچ سوال يا اشكالي نداشته باشم البته اين موضوع جاي بحث بيشتري دارد كه ديگر وقت ان نيست دراخراز همه خوانندگان خواهش مي كنم خيلي درمثال بالا كنكاش نفرمايند چون خوب مي دانم اگر وارد جزيات ان شويم بسيار اشكال پيدا خواهد شد وفقط براي روشن شدن موضوع بيان كردم . در ضمن خطاب به حزب الله به عقيده من متهم كردن دايم مخالفين عقيده شما به صهيونيسم وامريكايي بودن واز همين دست انگ ها فقط باعث مي شود فاصله بين ما و مخالفين عقايد ما بيشتر و بيشتر و شباهت ما به آنها از نظر ندانستن اصول بحث منطقي هم زيادتر شود. با عرض پوزش از پرچانگي اين جانب

" واما جناب بنفش من قبلا هم جواب شما را داده بودم "

كجا؟

در مورد بقيه موارد حرف تازه اي نزديد. اينكه "به دليل اينكه به حضور حقيقتي پاك و يكتا در عالم و لزوم هدايت خود به عنوان انساني خاطي و نادان از جانب او و به تبع ان ظهور فرستادگان ويژه او اعتقاد دارم" نشاندهنده بر حق بودن محمد نيست. بحث راجع به ادعاهاي مذهب هيچ ربطي به بحث درباره اصول پزشكي ندارد. شخصي ادعاي پيامبري كرده و مجموعه اي از قوانين رو به مردم معرفي كرده. من مي گويم تنقضات بسيار زياد است و منطق اجازه نمي ده بپذيرم محمد پيامبر خداست. اگر نكته اي در رابطه با بحث داريد لطفا مطرح كنيد.

بهزاد
Sunday 15 December 2002, 03:15PM
اول از همه سلام
دوم به اين تالار و اين بحث خوش آمديد.
سوم صحبتتان متين و منطقي بود، ولي چه مي شود كرد كه:
ختم الله علي قلوبهم و علي سمعهم و علي ابصارهم قشاوة...
چهارم از بيان نظرياتتان در اين بحث استقبال مي كنم.
يا حق

بهزاد
Sunday 15 December 2002, 03:18PM
سلام
شما اگه وقت داري لطف كن اول جواب گفتگوهاي من در اين تاپيك و منابع و مآخذي رو كه قول داده بودي ارائه كن، بعد بيا راجع به همين موضوع با يك نفر ديگه بحث كن.

بنفش
Sunday 15 December 2002, 05:20PM
نوشته شده بوسيله بهزاد
سلام
شما اگه وقت داري لطف كن اول جواب گفتگوهاي من در اين تاپيك و منابع و مآخذي رو كه قول داده بودي ارائه كن، بعد بيا راجع به همين موضوع با يك نفر ديگه بحث كن.

وقت ندارم. گفتگوهاي من هم با بقيه در سطح چند خط جواب معموليه. مگه رو به موتي اين قدر هول مي زني؟

بهزاد
Sunday 15 December 2002, 05:43PM
خدا رو چه ديدي شايد بوديم
دلم مي خواد قبل از رفتن خودم (و شايد هم شما) جوابم رو بگيرم.
به قول داريوش:
كس نمي داند كدامين روز مي آيد
كس نمي داند كدامين روز مي ميريد.

faezeh
Sunday 15 December 2002, 11:06PM
با عرض سلام
جناب سياوش من هنوز نتوانستم مشكل (ي) را حل كنم ببخشيد.
واما بنفش اولا جواب شما را درقسمت مربوط به مذهب.... داده بودم دوما من هنوز نفهميدم دقيقا مشكل شما كجاست در ابتداي بحث مخالفت خود را با اصل دين و مذهب چه مذهب عيسي چه موسي و چه محمد(ص) عنوان كرديد ودلايلتان را هم از انجيل هم از تورات وهم از قران بيان كرديد من هم جواب دادم در مورد پذيرش اصل دين بحث هاي شما بي مورد است درضمن شما براي رد مذهب تنها چند دليل اورديد وهرجا با پاسخ مواجه شديد با متهم كردن ديگران به متعصب بودن ودرنهايت اين كه وقت نداريد موضوع ديگري را عنوان كرديد ولي در هر مورد بحث پا در هوا ماند در حال حاضر هم متوجه شدم شما اصلا داعيه مخالفت با اسلام را داريد نه صرفا دين. درمورد دين محمد نيز دلايلم در رابطه با تناقضاتي كه عنوان كرديد قبلا توسط ديگران بيان شده اين كه محمد(ص) پيام اور خداست چون قران معجزه اوست و قران كلام خداست چون تك تك ايات ان را با دلايل منطقي پذيرفتم( كه صحبت درباره اين دلايل بحث ديگري را پيش خواهد كشيد ) بنابراين اگر حضرت محمد كه به حقانيتش ايمان دارم با دختري كم سن و سال ازدواج كرد اولا نه براي ارضاي هوس كه شايد مقاصد سياسي يا مصلحت هايي در بين بوده دوما اين امر به خواست خود عايشه صورت مي گيرد نه با زور ديگران سوما من دلايل شما را مبني براينكه عايشه را با يك دختربچه امروزي مقايسه مي كنيد قبول ندارم چهارما ايمان دارم كه او پيامبر خدا و معصوم است .در نهايت دوست عزيز صحبت پيرامون اين مباحث احتياج به قبول پيش فرض هايي را دارد تا در اين مقطع مثلا شما برنگرديد بگوييد" دلاياتان براي پذيرش قران چيست " ابتدا بپذيريم كه خدا يكيست سپس او براي هدايت ما پيامبراني فرستاده به انها عصمت داده تا پيروي از انها بي مشكل باشد معجزه داده تا حقانيت انها ثابت شود درضمن به ما هم عقل و فطرت داده كه اگر شما با هر كدام از اين موارد مخالف بوديد بحث كنيم و سپس پله به پله برسيم به مباحث فعلي . دوست من هر بحث منطقي راه و روش و اصول خاص دارد ونمي توان همينطوري شروع كرد به بحث و منتظر جواب ديگران شد. مثلا من اسلام را قبول دارم مسئله تقليد را هم پذيرفتم ولي فكر مي كنم بعضي از مراجع تقليد احكامي صادر مي كنند كه به هيچ وجه نمي توان در شرايط امروز جامعه ما اجرا كرد و من مجبور به اجتهاد شخصي مي شوم حالا اگركسي در اين مورد جوابي دارد مي توانيم با هم بحث كنيم .
در پايان مايلم درمورد اياتي از سوره نسا كه شما هربار ان را با دلايل معلوم تايپ مي كنيد جواب دهم كه مردم هم عصر قران كسانيكه قران ابتدا بر انها نازل شد مردم 1400سال پيش در شبه جزيره عربستان هستند و هر عقل سليمي مي پذيرد كه شرايط نوع زندگي و تفكرات ان مردم با ما خيلي فرق مي كند بنابراين دستوراتي كه بر انها حكم شده لزوما مربوط به ما نيست ( مانند سنگسار) حال اگر كساني به دليل كج فهمي ان دلايل را برمردم همه زمانها واجب مي دانند نبايد قضاوت انها را پاي دين نوشت. صحبت بسياراست ولي به دليل اينكه خيلي خسته شدم باشد براي بعد.
يا علي مدد.

بنفش
Sunday 15 December 2002, 11:46PM
نوشته شده بوسيله faezeh
با عرض سلام
جناب سياوش من هنوز نتوانستم مشكل (ي) را حل كنم ببخشيد.
واما بنفش اولا جواب شما را درقسمت مربوط به مذهب.... داده بودم دوما من هنوز نفهميدم دقيقا مشكل شما كجاست در ابتداي بحث مخالفت خود را با اصل دين و مذهب چه مذهب عيسي چه موسي و چه محمد(ص) عنوان كرديد ودلايلتان را هم از انجيل هم از تورات وهم از قران بيان كرديد من هم جواب دادم در مورد پذيرش اصل دين بحث هاي شما بي مورد است درضمن شما براي رد مذهب تنها چند دليل اورديد وهرجا با پاسخ مواجه شديد با متهم كردن ديگران به متعصب بودن ودرنهايت اين كه وقت نداريد موضوع ديگري را عنوان كرديد ولي در هر مورد بحث پا در هوا ماند در حال حاضر هم متوجه شدم شما اصلا داعيه مخالفت با اسلام را داريد نه صرفا دين. درمورد دين محمد نيز دلايلم در رابطه با تناقضاتي كه عنوان كرديد قبلا توسط ديگران بيان شده اين كه محمد(ص) پيام اور خداست چون قران معجزه اوست و قران كلام خداست چون تك تك ايات ان را با دلايل منطقي پذيرفتم( كه صحبت درباره اين دلايل بحث ديگري را پيش خواهد كشيد ) بنابراين اگر حضرت محمد كه به حقانيتش ايمان دارم با دختري كم سن و سال ازدواج كرد اولا نه براي ارضاي هوس كه شايد مقاصد سياسي يا مصلحت هايي در بين بوده دوما اين امر به خواست خود عايشه صورت مي گيرد نه با زور ديگران سوما من دلايل شما را مبني براينكه عايشه را با يك دختربچه امروزي مقايسه مي كنيد قبول ندارم چهارما ايمان دارم كه او پيامبر خدا و معصوم است .در نهايت دوست عزيز صحبت پيرامون اين مباحث احتياج به قبول پيش فرض هايي را دارد تا در اين مقطع مثلا شما برنگرديد بگوييد" دلاياتان براي پذيرش قران چيست " ابتدا بپذيريم كه خدا يكيست سپس او براي هدايت ما پيامبراني فرستاده به انها عصمت داده تا پيروي از انها بي مشكل باشد معجزه داده تا حقانيت انها ثابت شود درضمن به ما هم عقل و فطرت داده كه اگر شما با هر كدام از اين موارد مخالف بوديد بحث كنيم و سپس پله به پله برسيم به مباحث فعلي . دوست من هر بحث منطقي راه و روش و اصول خاص دارد ونمي توان همينطوري شروع كرد به بحث و منتظر جواب ديگران شد. مثلا من اسلام را قبول دارم مسئله تقليد را هم پذيرفتم ولي فكر مي كنم بعضي از مراجع تقليد احكامي صادر مي كنند كه به هيچ وجه نمي توان در شرايط امروز جامعه ما اجرا كرد و من مجبور به اجتهاد شخصي مي شوم حالا اگركسي در اين مورد جوابي دارد مي توانيم با هم بحث كنيم .
در پايان مايلم درمورد اياتي از سوره نسا كه شما هربار ان را با دلايل معلوم تايپ مي كنيد جواب دهم كه مردم هم عصر قران كسانيكه قران ابتدا بر انها نازل شد مردم 1400سال پيش در شبه جزيره عربستان هستند و هر عقل سليمي مي پذيرد كه شرايط نوع زندگي و تفكرات ان مردم با ما خيلي فرق مي كند بنابراين دستوراتي كه بر انها حكم شده لزوما مربوط به ما نيست ( مانند سنگسار) حال اگر كساني به دليل كج فهمي ان دلايل را برمردم همه زمانها واجب مي دانند نبايد قضاوت انها را پاي دين نوشت. صحبت بسياراست ولي به دليل اينكه خيلي خسته شدم باشد براي بعد.
يا علي مدد.

"من هنوز نفهميدم دقيقا مشكل شما كجاست در ابتداي بحث مخالفت خود را با اصل دين و مذهب چه مذهب عيسي چه موسي و چه محمد(ص) عنوان كرديد ودلايلتان را هم از انجيل هم از تورات وهم از قران بيان كرديد من هم جواب دادم "

؟؟ در ابتداي بحث شما هنوز در اين سايت ثبت نام نكرده بوديد! نام كاربري عوض شده؟

" در مورد پذيرش اصل دين بحث هاي شما بي مورد است درضمن شما براي رد مذهب تنها چند دليل اورديد وهرجا با پاسخ مواجه شديد با متهم كردن ديگران به متعصب بودن ودرنهايت اين كه وقت نداريد موضوع ديگري را عنوان كرديد ولي در هر مورد بحث پا در هوا ماند"

كجا؟ بعد شما به بقيه چكار داري اگر مطلبي هست بيان كنيد وقت كه كردم مفصل صحبت مي كنيم.

"در حال حاضر هم متوجه شدم شما اصلا داعيه مخالفت با اسلام را داريد نه صرفا دين."

صحيح!

"چون تك تك ايات ان را با دلايل منطقي پذيرفتم( كه صحبت درباره اين دلايل بحث ديگري را پيش خواهد كشيد ) بنابراين اگر حضرت محمد كه به حقانيتش ايمان دارم با دختري كم سن و سال ازدواج كرد اولا نه براي ارضاي هوس كه شايد مقاصد سياسي يا مصلحت هايي در بين بوده دوما اين امر به خواست خود عايشه صورت مي گيرد نه با زور ديگران سوما من دلايل شما را مبني براينكه عايشه را با يك دختربچه امروزي مقايسه مي كنيد قبول ندارم "

اين دليل هاي شما قراره من يا يك فرد سومي رو راضي كنه؟ شما پذيرفتي حالا هم ميگي هركاري كردند درست بوده. شدي مثل بهزاد اول دين رو قبول داره بعد سعي در توجيه اون رو داره. اينكه شايد مصلحتي در بين بوده كه نشد دليل. عايشه 6 ساله چطور از خودش قدرت تصميم گيري داشته؟ با چه مداركي مقايسه عايشه با دختران امروزي رو قبول ندارين؟ دوستانتون كه هيچ مدرك مستدلي نياوردند شايد شما به منابعي دسترسي داري كه بقيه ندارند.

"چهارما ايمان دارم كه او پيامبر خدا و معصوم است"

خير محمد معصوم نبوده. حتي در قرآن به موارده بسياري اشاره شده كه محمد خطا كرده و بعد "خدا" گفته مهم نيست و تموم شده. در ضمن بنده ايمان ندارم پيامبر خداست. لطفا جوري بحث كنيد كه پايه درست و حسابي داشته باشه.

"در نهايت دوست عزيز صحبت پيرامون اين مباحث احتياج به قبول پيش فرض هايي را دارد تا در اين مقطع مثلا شما برنگرديد بگوييد" دلاياتان براي پذيرش قران چيست " ابتدا بپذيريم كه خدا يكيست سپس او براي هدايت ما پيامبراني فرستاده به انها عصمت داده تا پيروي از انها بي مشكل باشد معجزه داده تا حقانيت انها ثابت شود درضمن به ما هم عقل و فطرت داده كه اگر شما با هر كدام از اين موارد مخالف بوديد بحث كنيم و سپس پله به پله برسيم به مباحث فعلي ."

حتي به فرض محال كه محمد پيامبر "خدا" بوده آيا اين عمل شنيعش قابل توجيه؟ چطور نميشه به طور مستقل روي اخلاقيات محمد بحث كرد و بايد به قول شما پله پله اومد پايين؟

"دوست من هر بحث منطقي راه و روش و اصول خاص دارد ونمي توان همينطوري شروع كرد به بحث و منتظر جواب ديگران شد. مثلا من اسلام را قبول دارم مسئله تقليد را هم پذيرفتم ولي فكر مي كنم بعضي از مراجع تقليد احكامي صادر مي كنند كه به هيچ وجه نمي توان در شرايط امروز جامعه ما اجرا كرد و من مجبور به اجتهاد شخصي مي شوم حالا اگركسي در اين مورد جوابي دارد مي توانيم با هم بحث كنيم ."

خانه از پاي بست ويران است
خواجه در بند نقش ايوان است

من دارم راجع به اعمال محمد و اثر مستقيم اون ها بر جامعه امروز صحبت مي كنم. كما اينكه اغلب قوانين قضايي ايران از قوانين 1400 سال پيش برداشت شده. در خيلي موارد مجتهدين اتفاق نظر دارند مثل ديه و ارث زن. اگر همه مثل شما بودند و اين قدر انعطاف پذير بودند كه مملكت اينطور نمي شد.

"در پايان مايلم درمورد اياتي از سوره نسا كه شما هربار ان را با دلايل معلوم تايپ مي كنيد جواب دهم كه مردم هم عصر قران كسانيكه قران ابتدا بر انها نازل شد مردم 1400سال پيش در شبه جزيره عربستان هستند و هر عقل سليمي مي پذيرد كه شرايط نوع زندگي و تفكرات ان مردم با ما خيلي فرق مي كند بنابراين دستوراتي كه بر انها حكم شده لزوما مربوط به ما نيست ( مانند سنگسار) حال اگر كساني به دليل كج فهمي ان دلايل را برمردم همه زمانها واجب مي دانند نبايد قضاوت انها را پاي دين نوشت."

به به... بهزاد ايشون چي ميگن؟ خوب فائزه خانم من هم همين رو ميگم ديگه. بايد كم كم تمام اين قوانين 1400 ساله رو درست كرد بلكه بشه به نتيجه دلخواه رسيد. خوب شما كه به اين وضوح دستور قرآن رو نفي مي كني چه دليلي براي دفاع از بقيه احكام و تناقضات داري؟ در ضمن عقايد شما در جاي خود قابل احترام هستش مشكل اينه كه عده اي متحجر دارن اعتقادات خودشون رو به جامعه تحميل مي كنند و اين چيزي نيست كه بشه از كنارش گذشت.

"يا علي مدد"

به خطبه 80 نهج البلاغه مراجعه شود.

در ضمن من هر دفعه آيات سوره نسا رو تايپ نمي كنم. شما هم ميتونين آيه مورد علاقه خودتون -به فرض زنان كشتزار شمايند- رو در تنظيمات شخصي قرار بدين كه هر دفعه زير مطالبتون گذاشته بشه.

بهزاد
Sunday 15 December 2002, 11:55PM
سلام
برات جواب دارم (اون هم از نوع دندون شكنش) ولي نميگم.
هر وقت رفتي براي گفته هاي پوچ قبلي ات دليل و مدرك مستند آوردي (قول داده اي كه بياوري، من هم صبرم زياد است) آن وقت من هم برايت ثابت مي كنم. كه اين حرفهايت همه چرت و از اين شاخه به آن شاخه پريدن است.
فعلا در اين زمينه كاري بهت ندارم تا به قول خودت سرت خلوت بشه و دلايلي رو كه گفتي بياري. منتظر مي مونم.

faezeh
Monday 16 December 2002, 10:25PM
سلام فكر مي كنم بايد يك چيزهايي روشن شود.
1-من از ابتداي بحث ثبت نام نكرده بودم ولي تمام مطالب را از اول خواندم .
2-ببخشيد كه من انقدر خنگم چون هنوز نفهميدم مشكل شما كجاست. اول مي گويي با اصل دين مخالفي بعد مي گويي من ايمان ندارم محمد پيامبر خداست بعد مي گويي حالا بر فرض كه پيامبر خداست چرا عمل شنيع مرتكب مي شود سپس بحث را مي كشاني به قوانين داخل ايران و براي من از مجتهديني مثال مي زني كه من اكثرشان را هم قبول ندارم ونمي دانم كجاي حرفهاي من دفاع از اين نظام و اين اخوندهاي هيچي نفهم بود كه انقدر ذوق كردي.
4-مدام از عالم و ادم مدرك و سند مي خواهي بدون اينكه كوچكترين دليلي براي مخالفتهايت بياوري . لطفا با دليل بگو كجاي قران محمد خطا كرده و خدا گفته مهم نيست
كه باز من گيج شدم بالاخره قران را قبول داري كه از ان دليل مي اوري يا نه. مي گويي من ايمان ندارم محمد پيامبر خداست چرا؟ چون با يك دختر كم سن و سال ازدواج كرده؟ همين ؟ حالا اگر من دليل بياورم كه پيامبر خداست دليل من را رد مي كني
پس نيامدي كه بحث كني من بحث مي كنم تا يا خود قانع شوم يا ديگران نه اينكه تا مي توانم مخالفت كنم.
5-لازم مي بينم مواضع خود را بيان كنم تا ديگر از جانب من حرف نزني. بنده به هيچ وجه دستورات قران را نفي نكردم بلكه عقيده دارم يكي از وظايف اصلي مجتهدين تطبيق ايات قران با شرايط امروز است.
6-نهج البلاغه در دسترسم نبود و منظور شما را نفهميدم جز اينكه با حضرت علي هم مخالفي.
7-انصافا يك جمله منطقي در ميان مطالبت پيدا كردم " چطور نمي شود به طور مستقل روي اخلاقيات محمد بحث كرد " چرا نمي شود در صورتي كه بخواهي واقعا بحث كني
هرطور مي خواهي فكر كن ولي من مطمئن شدم هرگز تصميم نداري حتي اگر با دليل منطقي مواجه شدي اعتراف كني.
8-ديگر مايل به ادامه اين گونه بحث نيستم چون به يك گفتگوي بي حاصل تبديل شده و بحث اصلي پيش نمي رود.باز هم مي گويم براي ادامه اين گفتگو ابتدا بايد روي موارد زيربه توافق برسيم.
الف) خدا يكتا, دانا و حكيم است.
ب)محمد و بقيه پيامبران فرستادگان او و مبرا از خطا هستند
پ)قران كلام او و ايات ان براي هدايت نوع بشر است.
و...........
با هركدام مخالفتي داشتي عنوان كن و خواهشا با دليل مخالفت كن تا بحث كنيم بعد
مي رسيم به اينكه چرا فرستاده معصوم خدا با يك دختر كم سن و سال ازدواج كرده
زيرا صحبت ما در مورد يك انسان عادي نيست . اگر با اصول و پله به پله امدي من هم تا جايي كه يا خودم متقاعد شوم يا شما مي ايم ولي اگر باز رفتي سراغ اينكه عايشه 5 ساله بود و الي اخر من همينجا انصرافم را اعلام مي كنم چون ادامه اين بحث كار بيخودي است.
جناب بهزاد فراموش كردم قبلا از خوشامدگويي شما تشكر كنم و خواهش مي كنم دلايلتان را لااقل براي من بيان كنيد . متشكرم
يا علي مدد

بنفش
Tuesday 17 December 2002, 03:14AM
نوشته شده بوسيله faezeh
سلام فكر مي كنم بايد يك چيزهايي روشن شود.
1-من از ابتداي بحث ثبت نام نكرده بودم ولي تمام مطالب را از اول خواندم .
2-ببخشيد كه من انقدر خنگم چون هنوز نفهميدم مشكل شما كجاست. اول مي گويي با اصل دين مخالفي بعد مي گويي من ايمان ندارم محمد پيامبر خداست بعد مي گويي حالا بر فرض كه پيامبر خداست چرا عمل شنيع مرتكب مي شود سپس بحث را مي كشاني به قوانين داخل ايران و براي من از مجتهديني مثال مي زني كه من اكثرشان را هم قبول ندارم ونمي دانم كجاي حرفهاي من دفاع از اين نظام و اين اخوندهاي هيچي نفهم بود كه انقدر ذوق كردي.
4-مدام از عالم و ادم مدرك و سند مي خواهي بدون اينكه كوچكترين دليلي براي مخالفتهايت بياوري . لطفا با دليل بگو كجاي قران محمد خطا كرده و خدا گفته مهم نيست
كه باز من گيج شدم بالاخره قران را قبول داري كه از ان دليل مي اوري يا نه. مي گويي من ايمان ندارم محمد پيامبر خداست چرا؟ چون با يك دختر كم سن و سال ازدواج كرده؟ همين ؟ حالا اگر من دليل بياورم كه پيامبر خداست دليل من را رد مي كني
پس نيامدي كه بحث كني من بحث مي كنم تا يا خود قانع شوم يا ديگران نه اينكه تا مي توانم مخالفت كنم.
5-لازم مي بينم مواضع خود را بيان كنم تا ديگر از جانب من حرف نزني. بنده به هيچ وجه دستورات قران را نفي نكردم بلكه عقيده دارم يكي از وظايف اصلي مجتهدين تطبيق ايات قران با شرايط امروز است.
6-نهج البلاغه در دسترسم نبود و منظور شما را نفهميدم جز اينكه با حضرت علي هم مخالفي.
7-انصافا يك جمله منطقي در ميان مطالبت پيدا كردم " چطور نمي شود به طور مستقل روي اخلاقيات محمد بحث كرد " چرا نمي شود در صورتي كه بخواهي واقعا بحث كني
هرطور مي خواهي فكر كن ولي من مطمئن شدم هرگز تصميم نداري حتي اگر با دليل منطقي مواجه شدي اعتراف كني.
8-ديگر مايل به ادامه اين گونه بحث نيستم چون به يك گفتگوي بي حاصل تبديل شده و بحث اصلي پيش نمي رود.باز هم مي گويم براي ادامه اين گفتگو ابتدا بايد روي موارد زيربه توافق برسيم.
الف) خدا يكتا, دانا و حكيم است.
و...........
با هركدام مخالفتي داشتي عنوان كن و خواهشا با دليل مخالفت كن تا بحث كنيم بعد
زيرا صحبت ما در مورد يك انسان عادي نيست . اگر با اصول و پله به پله امدي من هم تا جايي كه يا خودم متقاعد شوم يا شما مي ايم ولي اگر باز رفتي سراغ اينكه عايشه 5 ساله بود و الي اخر من همينجا انصرافم را اعلام مي كنم چون ادامه اين بحث كار بيخودي است.
جناب بهزاد فراموش كردم قبلا از خوشامدگويي شما تشكر كنم و خواهش مي كنم دلايلتان را لااقل براي من بيان كنيد . متشكرم
يا علي مدد

"1-من از ابتداي بحث ثبت نام نكرده بودم ولي تمام مطالب را از اول خواندم ."

نوشتي "جواب دادم". من جوابي نديدم.

"2-ببخشيد كه من انقدر خنگم چون هنوز نفهميدم مشكل شما كجاست. اول مي گويي با اصل دين مخالفي بعد مي گويي من ايمان ندارم محمد پيامبر خداست بعد مي گويي حالا بر فرض كه پيامبر خداست چرا عمل شنيع مرتكب مي شود سپس بحث را مي كشاني به قوانين داخل ايران و براي من از مجتهديني مثال مي زني كه من اكثرشان را هم قبول ندارم ونمي دانم كجاي حرفهاي من دفاع از اين نظام و اين اخوندهاي هيچي نفهم بود كه انقدر ذوق كردي."

"اول مي گويي با اصل دين مخالفي "
"بعد مي گويي من ايمان ندارم محمد پيامبر خداست "
"بعد مي گويي حالا بر فرض كه پيامبر خداست چرا عمل شنيع مرتكب مي شود"

خوب؟

"سپس بحث را مي كشاني به قوانين داخل ايران و براي من از مجتهديني مثال مي زني كه من اكثرشان را هم قبول ندارم ونمي دانم كجاي حرفهاي من دفاع از اين نظام و اين اخوندهاي هيچي نفهم بود كه انقدر ذوق كردي."

كدوم مجتهد؟ مطمئني مطلب درست رو خوندي؟

"مدام از عالم و ادم مدرك و سند مي خواهي بدون اينكه كوچكترين دليلي براي مخالفتهايت بياوري . لطفا با دليل بگو كجاي قران محمد خطا كرده و خدا گفته مهم نيست"

باشه.

"باز من گيج شدم بالاخره قران را قبول داري كه از ان دليل مي اوري يا نه."

دقت كن. گفتم "حتي قرآن هم". استناد به قرآن براي اين بود كه شما قبولش داري.

"مي گويي من ايمان ندارم محمد پيامبر خداست چرا؟ چون با يك دختر كم سن و سال ازدواج كرده؟ همين ؟"

خير. فكر مي كنم مطلب اشتباه رو خونده باشي.

"حالا اگر من دليل بياورم كه پيامبر خداست دليل من را رد مي كني
پس نيامدي كه بحث كني من بحث مي كنم تا يا خود قانع شوم يا ديگران نه اينكه تا مي توانم مخالفت كنم."

لطفا دليل بياوريد. فعلا كه فقط وعده دادين.

"لازم مي بينم مواضع خود را بيان كنم تا ديگر از جانب من حرف نزني. بنده به هيچ وجه دستورات قران را نفي نكردم بلكه عقيده دارم يكي از وظايف اصلي مجتهدين تطبيق ايات قران با شرايط امروز است."

عجب! خوب برداشت شما و مجتهدي كه ازش پيروي مي كنيد از اون آيه سوره نسا چيه؟

"نهج البلاغه در دسترسم نبود و منظور شما را نفهميدم جز اينكه با حضرت علي هم مخالفي."

اينکه کسي (يا چيزي) خيلي به نظرتون فوق العاده مياد، معمولا به اين خاطره که در موردش به اندازه ي کافي اطلاعات ندارين.
(تقدس ؟) (+ (http://aaab.blogspot.com))

"انصافا يك جمله منطقي در ميان مطالبت پيدا كردم " چطور نمي شود به طور مستقل روي اخلاقيات محمد بحث كرد " چرا نمي شود در صورتي كه بخواهي واقعا بحث كني
هرطور مي خواهي فكر كن ولي من مطمئن شدم هرگز تصميم نداري حتي اگر با دليل منطقي مواجه شدي اعتراف كني."

هرجور دوست داري فكر كن.

"ديگر مايل به ادامه اين گونه بحث نيستم چون به يك گفتگوي بي حاصل تبديل شده و بحث اصلي پيش نمي رود.باز هم مي گويم براي ادامه اين گفتگو ابتدا بايد روي موارد زيربه توافق برسيم."

براي گفتگو درباره ازدواج محمد با عايشه!؟

"الف) خدا يكتا, دانا و حكيم است.
و..........."

اين موارد رو در تاپيك ديگه اي دنبال مي كنم.

"با هركدام مخالفتي داشتي عنوان كن و خواهشا با دليل مخالفت كن تا بحث كنيم بعد
زيرا صحبت ما در مورد يك انسان عادي نيست . اگر با اصول و پله به پله امدي من هم تا جايي كه يا خودم متقاعد شوم يا شما مي ايم ولي اگر باز رفتي سراغ اينكه عايشه 5 ساله بود و الي اخر من همينجا انصرافم را اعلام مي كنم چون ادامه اين بحث كار بيخودي است."

چون محمد انسان عادي نبوده ميتونسته با عايشه 6 ساله ازدواج كنه... چه جالب!

بهزاد
Thursday 6 March 2003, 12:07AM
نوشته شده بوسيله بنده
"در ضمن در دنياي امروز من كسي را سراغ ندارم كه با يك دختر 9 و يا حتي 13 ساله ازدواج و زناشويي كند، اگر شما سراغ داريد لطفا به ما هم بگوييد تا بدانيم."

نوشته شده بوسيله بنفش
چشم یک تاپیک جدا خواهم زد. اما این کار چگونه محمد رو مبری می کنه؟

و من تا به امروز در سكوت كامل، منتظر ايجاد اين تاپيك هستم.

بهزاد
Thursday 6 March 2003, 12:12AM
نوشته شده بوسيله بنفش

نوشته شده بوسيله بنده
"بحث راجع به موضوع ديگري بود، لطفا خارج از موضوع بحث نفرمائيد."

یک تاپیک جدا هم برای فاطمه می زنم.

و من كماكان منتظرم...

بهزاد
Thursday 6 March 2003, 12:19AM
نوشته شده بوسيله بنده
"امروز هم بر خلاف ادعايي كه كرده اي و گفته اي مسلمانان به تقليد از پيامبرشان با خردسالان ازدواج مي كنند، كسي ازدواج با كودك خردسال را تأييد نمي كند و به آن عمل نمي كند.
اين را در چند گفتگوي قبل هم ازت خواستم كه خيلي راحت سانسورش كردي"

نوشته شده بوسيله بنفش
من سانسور نكردم عرض كردم چشم. الصبر! الصبر!

و من هنوز در حال صبر كردنم
خيلي صبورم نه؟؟؟:D;)

بهزاد
Thursday 6 March 2003, 12:31AM
نوشته شده بوسيله بنفش

نوشته شده بوسيله بهزاد
سلسله راويان، و كتابي كه اين روايت رو ازش نقل كردي بيار تا روي اصيل بودنش بحث كنيم.

بعد از 9 روز:

نوشته شده بوسيله بهزاد
سلام

نوشته شده بوسيله بنفش
وقت ندارم. گفتگوهاي من هم با بقيه در سطح چند خط جواب معموليه. مگه رو به موتي اين قدر هول مي زني؟

و من از آنجايي كه مشرف به موت نبودم باز هم صبر كردم و صبر...

min
Thursday 6 March 2003, 10:54PM
نوشته شده بوسيله بهزاد

بعد از 9 روز:

و من از آنجايي كه مشرف به موت نبودم باز هم صبر كردم و صبر...
بهزاد جان
سلام
چقدر عجله مي كني
خوب اين بدبخت چند تا آي دي داره بايد به همه جواب بده هنوز نوبت بنفش نشده