PDA

نمايش نسخه نهائي : سوال از شما وجواب از باقي عزيزان

sareban
Tuesday 20 August 2002, 10:36AM
سلام عزیزان
اقا سعی داریم در این تایپيك مسائلي كه به صورت يك سوال برايتان
درامده در اين جا مطرح كنيم
وجوابهاي دوستان را در اين زمينه بشنويم
شما مي توانيد در زمينه هاي مختلف ديني فقهي عقائدي سوالها واشكالتي كه موجود است رابپرسيد وجوابهائي را كه داخل در گفگوهاي مردم نيست وخارج از بحث انهاست با ادله نسبتا اجمالي ولي اقناع كننده بشنويد
به عنوان مثال اولين گفتگو را خود اغاز مي كنم
سوال:براي چه بايد اوامر خدايي اجرا شود وانسان در پيدا كردن راه درست خود مختار نباشد در حالي كه خود انسان راه درست را مي شناسد

حبيب
Tuesday 5 November 2002, 02:38PM
ساربان عزيز!
به نظر من سؤالت اشكال داره يا بهتر بگم من صورت سؤال روتا حدودي قبول ندارم
به نظر من اراده خداوند بر اين قرار گرفته كه انسان موجودي مختار باشه و در اين هنگام فرمود :(لا اكراه في الدين)
چه رسد در اجراي اوامر حق تعالي، پس انسان در دايره قضا و قدر الهي مختار است چنانكه روزي حضرت علي(ع)، از كنار ديواري كه احتمال ريزش داشت برخاستند و بسوي ديگر رفتند، يكي از اصحاب سؤال كرد يا علي از قدر الهي فرار مي كنيد؟
حضرت فرمودند: از قدري بسوي قدر ديگر حركت مي كنم.
در ضمن لازم است يادآور شويم بشر آنجا نيازمند هدايت است كه عقل محدود او پيرامون مسئله اي راه به جايي نمي برد وگرنه عقل بشر درآنجا كه مسائل كلي را در مي يابد،نيازمند هادي نيست.
در تعاليم الهي انسان همواره به تفكرو تدبر دعوت شده است .آيا اين به اين دليل نيست كه بشر موجودي مختار است و اگر اينگونه نبود دعوت چه مفهومي داشت؟
البته اين مسئله خيلي جاي بحث دارد،ما در خدمتيم.
يا علي

بهلول
Saturday 16 November 2002, 02:05PM
چگونه کشف شد که انسان راه درست را می شناسد ؟

يک سوال برای روشن شدن جواب شما : چرا کامپيوتر بايد از انسان برنامه بگيرد؟ (تازه رايانه از انسان فرزتره !! )

قربان شما
بهلول