PDA

نمايش نسخه نهائي : زيباترين جملات از بزرگان

golpesare_khob
Saturday 17 August 2002, 09:30AM
سلام

من چون ديدم دراكولاي عزيز اسم تاپيكش سلام است ...

گفتم اسم مناسب براش بذاريم ...

از ايشون هم معذرت مي خوام كه در كارشون فضولي شد:p ;)

بهزاد
Sunday 13 October 2002, 02:04PM
با سلام؛
من مي خواستم يك موضوع جديد باز كنم با كلمات قصار كه در اون اگر حديث جالب يا يك سخن يا پند خوب از بزرگان جهان داريم بنويسيم كه ديدم يك موضوع با همين موضوع است و تصميم گرفتم از امروز جملات رو در اينجا بنويسم تا ديگران استفاده كنند و از شما دوستان هم خواهشم مي كنم شما هم همكاري كنيد و اگر چيزي به نظرتون مي رسه از جملات بزرگان (فرقي نمي كنه ايراني يا غير ايراني، مسلمان يا غيرمسلمان) در اين موضوع بنويسيد تا همه استفاده كنيم.
گرچه اولين صحبتي كه در اين موضوع ديدم هيچ ربطي به عنوان اين موضوع نداشت.:confused:

بخشيدن مال دنيا اندوخته است، و نگاه داشتن آن فتنه. علي(ع)

تا فردا خدانگهدار

بهزاد
Friday 18 October 2002, 04:53PM
امروز دو جمله از آقاي جكسن براون براتون انتخاب كردم كه اميدوارم مفيد واقع بشه
1- شجاع باش، حتي اگر نيستي وانمود كن كه هست، هيچكس نمي تواند تفاوت بين اين دو را تشخيص دهد.
2- كسي را كه اميدوار است هيچگاه نااميد نكن، شايد اميد تنها دارايي او باشد.
يا حق

managlab
Thursday 31 October 2002, 12:07PM
ارشمیدس می گوید: یک اهرم به اندازه کافی بلند به من بدهید من می توانم تمام جهان را تکان دهم.

حبيب
Sunday 3 November 2002, 02:08PM
تناقض را بنگر!
دو نقطه متضاد و متقابل به يكديگر بسيار نزديكترند تا نقاط وسط هر يك از دو طرف

siavash_ad
Monday 4 November 2002, 09:39AM
اگر دنیا پر از عاشق نباشه همون بهتر که این دنیا نباشه.
والا نمیدونم این جمله از چه کسیه ولی خیلی قشنگه!

ديوونه
Monday 4 November 2002, 09:50AM
مولاي متقيان امير مومنان علي عليه السلام:

اخبارى را كه مى‏شنويد پيرامون آن تفكر كنيد،تفكر براى عمل،نه تفكر براى روايت زيرا راويان علم بسيارند و عمل كنندگان بآن كم.

يا حق
التماس دعا

بهزاد
Friday 8 November 2002, 03:55PM
وقتى با كار سختى روبرو شدى به خودت تلقين كن كه شكست غيرممكن است. :smile39:

مصطفي
Saturday 9 November 2002, 09:55AM
امام علي عليه السلام مي فرمايند:

الهي كفي بي عزا ان اكون لك عبدا

و كفي بي فخرا ان تكون لي ربا

انت كما احب فجعلني كما تحب

خداوندا! چه عزتي از اين بالاتر كه من بنده تو هستم

و چه فخري از این برتر كه تو پروردگار من باشي

تو آنچناني كه من دوست دارم پس مرا آنچنان گردان كه تو دوست

ميداري.

برگرفته از مناجات امام العارفين امام علي عليه السلامهزار جهد بكردم كه سر عشق بپوشم

نبود بر سر آتش ميسرم كه نجوشم

مصطفي
Saturday 9 November 2002, 09:58AM
دكتر شريعتي:

خداوندا من با اين همه كوچكيم يك چيز از تو بيشتر دارم

من خدايي چون تو دارم و تو چون خودي را نداري.

بهزاد
Sunday 10 November 2002, 12:17AM
مهم اين است كه در صحنه هاي زمان خودت حاضر باشي كه اگر چنين نباشد فرقي نمي كند:
چه به شراب نشسته باشي، چه به نماز ايستاده باشي!!!
:smile39::smile39::smile39:

زمزمه
Tuesday 26 November 2002, 06:04PM
امام علي ع
نفس خودت را براي خودت محاسبه كن چرا كه براي ديگران حسابرسي جز تو وجود دارد.

بهلول
Thursday 28 November 2002, 11:46AM
نوشته شده بوسيله مصطفي
دكتر شريعتي:

خداوندا من با اين همه كوچكيم يك چيز از تو بيشتر دارم

من خدايي چون تو دارم و تو چون خودي را نداري.

البته فکر کنم اصل جمله مال عطار است نه دکتر شریعتی ;)

مصطفي
Saturday 30 November 2002, 11:37AM
امام حسن مجتبي عليه السلام ميفرمايند:

كن لدنياك كانك تعيش ابدا و كن لاخرتك كانك تموت غدا

براي دنيايت چنان باش كه گويي تا ابد جاويدان مي ماني و براي آخرتت چنان باش كه فردا مي ميري.

بهزاد
Sunday 1 December 2002, 10:05PM
نسبت به مردمى كه به تو مى گويند خيلى صادق و بى ريا هستى محتاط باش:smile39:

wiredracula
Sunday 1 December 2002, 11:04PM
اي كميل:

مهم آن نيست كه نماز بگزاري و روزه بداري و تصدق كني !!!

بلكه مهم آن است كه نمازت را با قلبي پرهيزكار بجا آوري و عملت نزد خداوند مورد رضايت و خشوعت تمام و كوششت مداوم باشد.

امام پرهيزكاران عليه السلام

سپهرآزادي
Sunday 8 December 2002, 09:05AM
بنام يگانه غفار

امام حسن عسگري عليه السلام ميفرمايند:

(( مباش ولي خدا درظاهر ودشمن خدا در باطن.))

سپهرآزادي
Sunday 8 December 2002, 09:07AM
امام حسين عليه السلام مي فرمايند:

از ستم كردن به كسي كه غير از خدا ياري ندارد بپرهيز.

سپهرآزادي
Sunday 8 December 2002, 09:11AM
There is big deal of diffrence between the man who wants to read abook and a man who wants a book to read.
(unknown)

بهزاد
Sunday 8 December 2002, 01:21PM
قال علي(ع):

دنيا مردار است، پر هر كس خواستار آن است، بايد آميختن با سگان را برتابد.

يا حق

سپهرآزادي
Sunday 8 December 2002, 05:51PM
اميرالموءمنين علي بن ابيطالب عليه السلام ميفرمايند:
الله الله في الفقراءو المساكين ، فشاركوهم في معائشكم.
خدا رادر رابطه با فقرا درنظر بگيريد، پس آنها رانيز درزندگي خود شريك گردانيد.اميرالموءمنين علي بن ابيطالب عليه السلام ميفرمايند:
خدا رادرنظر بگيريد نسبت به فقراءومساكين، پس آنها را در زندگي خود شريك گردانيد.

سپهرآزادي
Sunday 8 December 2002, 06:02PM
مبارك ست مرا مرگ با ولاي علي (ع)
هزار مرتبه جانم شود فداي علي(ع)
نگين سلطنتم، دست حق به دست نهاد
ازآنزمان كه به عالم شدم گداي علي(ع)
به سوي باغ جنان رو ، دربهشت بزن
زحلقه اش بشنو نام دلرباي علي(ع)
هميشه بوده به همدردي يتيم وضعيف
زفرط عاطفه نان جوين غذاي علي(ع)
هزار مرتبه خوشتر بود زبوي بهشت
نسيم روح افزاكه آيد از سراي علي(ع)
عجب مدار اگر محوشد ابودردا
سحرگهان زمناجات جانفزاي علي(ع)
شكست پشت فلك بريخت اشك چشم ملك
بلند چون به مناجات شد صداي علي(ع)
خوش آنزمان كه خدايم كند مقيم نجف
شوم مجاورايوان باصفاي علي(ع)

سپهرآزادي
Sunday 8 December 2002, 06:32PM
اين جمله بايد تابلو شود

مدتي پس از شهادت علي عليه السلام يكي از دوستان ايشان بنام ((ضراره)) به شام رفت ، ودر جلسه اي با معاويه ملاقات كرد.
معاويه كه اورا ميشناخت گفت: مقداري از فضايل علي عليه السلام برايم تعريف كن.
او تا اسم علي عليه السلام راشنيد منقلب شد وبي اختيار ، قطرات اشك از چشمانش جاري شدوگفت:از اين تقاضا بگذر ومعافم كن.
معاويه اصرار كرد وگفت: تا مقداري ازفضائل علي عليه السلام را برايم نگويي دست از تو برنمي دارم.
او به مطالبي از شان اميرالموءمنين علي عليه السلام اشاره كرد و در ميان اين مطالب جمله اي گفت: كه بسيار بلند معني است، گفت:
لا يخاف الضعيف من جوره ولا يطمع القوي في ميله.
مستضعفان و مستمندان ترس آن نداشتند كه از ناحيه او به آنها ظلم بشود و زورمندان در نيل به اهداف باطل خود، در او راه نداشتند.
به راستي سزاوارست كه اين دو جمله درتابلو نوشته شود وكنار دفتر رئيس سازمان بين الملل وهمهء رهبران جهان نصب گردد وطرفداران جقوق بشر آن را الگوي خود قرار دهند.

قال علي بن ابيطالب عليه السلام :
اياك والبغي فانه يعجل الصرعه ويحل بالعامل به العبر.
ستم مكن ، زيراستم در افتادن را نزديك ميكند وظالم را مورد عبرت ديگران قرار ميدهد.

من كه دلم به عشق حق گشته چو مهر نجلي
در همه كار ميزنم نعرهء ياعلي علي
علي بود تجلي سينه بي قرار من
آئينه رخ علي طلعت كردگار من
ولايت علي هميشه افتخار من
به افتخار ميزنم نعرهء يا علي علي
مرغ پريدهء دلم پرزده گرد بام او
كبوتر وجود من در همه حال رام او
علي بود امير من منم منم غلام او
به هرشعار ميزنم نعرهء يا علي علي
ذكر علي علي بود درهمه جا همدمم
با غم عشق مرتضي نيست به زندگي غمم
گر ببرند دست وپا به عشق او چو ميثمم
بر سر دار ميزنم نعرهء يا علي علي
بهشت رابهشته ام بهشت من علي بود
علي كه از جمال او بهشت منجلي بود
نعمت جنت صلحاءرا دهند
جنت عشاق تو سيماي توست
يا علي اغثنا

التماس دعا

آرش
Sunday 8 December 2002, 06:52PM
سلام
به به :) :smile39:
چه صفا و طراوتي :) دست شما درد نكنه :)

بهزاد
Monday 9 December 2002, 03:03PM
آقاي هوشنگ مرادي كرماني (نويسنده كتاب قصه هاي مجيد):
اگر قرار بود دنيا را به عدالت تقسيم كنند، بيش از آنچه كه الان رسيده، به من نمي رسيد.

Sepehre Azadi
Tuesday 31 December 2002, 07:37AM
در مجلس كسري ، سه تن از حكما جمع آمدند. فيلسوفي از روم ، حكيمي از هند و بزرجمهر ( يا به عبارتي بزرگمهر) از ايران . سخن بدانجا رسيد كه سخت ترين چيزها چيست ؟ فيلسوف رومي گفت : پيري ، سستي و تنگ دستي . هندي گفت : تن بيمار با اندوه بسيار . بزرجمهر گفت : نزديكي اجل با دوري از حسن عمل . همه به قول بزرجمهر باز آمدند.

Sepehre Azadi
Friday 3 January 2003, 11:30PM
پيامبر اكرم صلي الله عليه وآله وسلم فرمودند:
هر گاه كسي كه از خانه اش خارج شد بسم الله بگويد دو فرشتهء مامور او گويند هدايت شدي . اگر لاحول ولا قوه الا بالله بگويد آن دو فرشته گويند محفوظ شدي و اگر توكلت علي الله بگويد آن دو فرشته گويند كفايت شدي ( خدا تو را بس است) در اين هنگام شيطان ميگويد چگونه در كسي كه هدايت شده ، محفوظ شده و كفايت شده راه پيدا كنم .
امالي شيخ صدوق (ره) ، مجلس 85 ، حديث 17
البته خودم هم امروز اين حديث رو ديدم و سريع به دوستان رساندم .
يا حق

montazer
Thursday 9 January 2003, 12:12PM
* تو خود آن کن که به ديگران می آموزی ؛ نخست خود را خوب به فرمان آر و سپس ديگران را

* درشت مگو تا نشنوی . به راستی که سخن خشم آلود رنج آورد و به تو نيز همان رسد.

* تندرستی بزرگ ترين نعمت هاست و خرسندی بزرگترين دارايی ها.

* هيچ آتشی چون آرزو و هيچ بدی چو کينه نيست ، هيچ شادمانی برتر از آرامش نيست.

* آن کس که شادی اش را در رنجه داشتن ديگران آرزو کند، گرفتار بندهای نفرت است و از نفرت آزاد نيست.

* خشم را به دور افکن، منیت را رها کن، به همه بندها چيره شو، دلبسته نام و شکل مباش و چيزی را از خود مدان ، پس در اين حال ، تو را رنجی نخواهد بود.

بهزاد
Saturday 11 January 2003, 01:55PM
آفت علما، رياست دوستی است.

بهزاد
Saturday 11 January 2003, 01:59PM
هر که نادانسته و بی علم برای مردم فتوا دهد، آن چه از دين تباه می کند، بيشتر از آن است که به اصلاح آن می پردازد

montazer
Monday 13 January 2003, 03:11PM
- شخص ديندار ، شهوتها و هوسها را رها مي کند ، پس آزاد است. ( امام صادق عليه السلام)

montazer
Monday 13 January 2003, 03:12PM
هر کس در انجام شرايط آزادي کوتاهي کند ، به بندگي بازگردانده مي شود. (حضرت علي عليه السلام)

بهزاد
Tuesday 14 January 2003, 02:30PM
روزگاری بر امت من خواهد آمد که از قرآن جز رسم، و از اسلام جز اسم آن باقی نماند. فقيهان آن زمان بدترين فقيهانند در زير آسمان، فتنه از ايشان برمي خيزد و به ايشان باز مي گردد.

yas9
Saturday 18 January 2003, 11:51AM
از امام صادق عليه السلام:هركس اشكارا گناه كند احترام او از بين ميرود و غيبت او جايز است :smile38: امالي شيخ صدوق مجلس 10 حديث 7
يا علي

بهزاد
Wednesday 22 January 2003, 06:59PM
فقيهان، امانت داران پيامبرانند، به شرط آن كه داخل دنيا نشده باشند، و چون چنين كنند، از آنان براي نگاه داري دين خود، دوري كنيد.

siavash_ad
Thursday 23 January 2003, 01:07AM
ضمن تبریک به مناسبت تایپ فارسی از طرف شما. یک پیشنهاد دارم: تمام گفتگوهای خودتون رو ویرایش کنید و به حالت فارسی در آورید. این کار سه تا فایده داره. یکی اینکه میتونیم بحثهامون رو ادامه بدیم. یکی دیگه اینکه حالت خیلی قشنگتری پیدا میکنه و شکل و شمایل ایرانی سایت هم بهم نمیخوره. سوم هم اینکه یک تمرین خیلی خوبه برای بالا رفتن سرعت تایپ شما. با تشکر.

بهزاد
Thursday 23 January 2003, 12:23PM
از علماي جبار نباشيد، كه باطل شما، حق شما را از ميان خواهد برد.

alirezafarzan
Friday 24 January 2003, 01:10AM
اagar tanhatarin tanha shavam baz ham khoda hast ost varese hameye nadashtanha,................

صبا
Friday 24 January 2003, 02:31AM
ندیدم یقینی مشکوکتر از مرگ
حضرت علی (ع)

در این مثنوی بزرگ طبیعت
ما مصرعی ناتمامیم
بودنمان
انتظار یک بیت شدن!
دکتر علی شریعتی

کار ما فلاسفه تبین جهان است, مهم تغییر آن است.
مارکس

ديوونه
Friday 24 January 2003, 11:20AM
سلام.

آيت الله بهجت:
بارها گفته ام و بار ديگر ميگويم: كسي كه بداند هر كه خدا را ياد كند خدا همنشين اوست احتياج به هيچ وعظي ندارد ميداند چه بايد بكند وچه نبايد بكند. ميداند كه آنچه مرا كه ميداند بايد انجام دهد و آنچه را كه نميداند بايد احتياط كند.

و باتشكر از تمام دوستاني كه اينجا سخنان آموزنده ارائه ميكنند تا ما هم چيزي ياد بگيريم.

يا حسين
التماس دعا
ديوونه

علي اكبر
Monday 3 February 2003, 09:38AM
جملات بزرگان
1- انسان نمي تواند به همه خوبي كنداما مي تواند نيكي را به همه نشان دهد . رولن
2-هنر و دانش بر گزيده ترين وبزر گوارترين مرد مرا به هم مر بوط مي سازد . بتهون
3- چون همه علتها را درك كنيد همه چيز را مي بخشيد. ناشناس
4- با كسي كه خود گرفتار يا گر سنه يا هراسان است مشورت مكن هر چند كه صاحب راي باشد . ابن ساعده
5-اينكه ما گمان مي كنيم بعضي چيز ها محال است بيشتر براي آن است كه براي خود عذري آورده باشيم . لار شوكو

زيتون
Monday 3 February 2003, 11:34PM
بنام مهربانترين

امير المومنين(ع):
در نهان پیرامون کاری مگرد که از اشکار کردن ان شرمت اید .اگر گونده دانا نیستی شنونده عاقل باش

بهزاد
Tuesday 4 February 2003, 02:47AM
هرگاه حكومت عدالت را اجرا نكند، از چشم مردم مي افتد.

بنفش
Tuesday 4 February 2003, 09:23AM
نوشته شده بوسيله صبا
ندیدم یقینی مشکوکتر از مرگ
حضرت علی (ع)

ای مردم! آنان(زنان) از نظر ايمان و خِرَد و بهره، كمی و كاستی دارند: اما دليل كاستی آنها از نظر ايمان به جهت نخواندن نماز و نگرفتن روزه است در ايام حيض؛ و دليل كاستی آنان از نظر خِرَد اين است كه شهادت دو زن به جای يك مرد پذيرفته می شود؛ و دليل كاستی آنها از نظر بهره مادی نصيب ارث آنها به اندازه نصف مردان است.(نهج البلاغه - خطبه ۸۰)

- همون "حضرت"

SAFA
Tuesday 4 February 2003, 06:18PM
با سلام
خطبه منقول بنفش از نهج البلاغه حضرت امير المومنين عليه السلام از هر ويرايش هر چاپي كه نقل شده باشد حتما مكان و علت آن ذكر شده است ... اما چه ميشود كرد كه كينه توزي و تعصب كور انسان را به هلاكت مي اندازد ... و چنين خيانتي را در امانت اعتماد خوانندگان بوجود مي آورد كه با حذف موضوع و مكان خطبه اينگونه القا شود كه خطاب اميرالمومنين عليه السلام به همه زنان شايسته و اميني است كه در جايگاه محوريت خانواده زيبائي و لطافت زندگي را بوجود مي آورند و زمينه ساز جامعه سالم آينده هستند .
همان زناني كه همان حضرت در جايي ديگر از نهج البلاغه به " گل " تشبيهشان ميكند .

المراه ريحانه و ليست قهرمانه
زن گل است ... پهلوان نيست

ادامه دارد ..

SAFA
Tuesday 4 February 2003, 06:21PM
حال بعد از 1400 سال همانها كه دختران خود را قرباني رودخانه ميكردند ( مصر ) همانها كه دختران خود را هر سال براي فروش به حراج ميگذاشتند ( بابل نقل از هردوت ) همانها كه دختر خود را در برابر كشتن دختري ديگر تسليم پدر آن دختر ميكردند ( حمورابي) همانها كه قوانين زناشوئي را در قالب يك خريد و فروش وضع ميكردند و رسما معشوقه هاي بسيار اختيار ميكردند ( آشور ) و باز مانده هاي همانها كه كه در (يونان ) زنان شرعي خود را مهجور ميداشتند و به ميكده ها و زنان بد كاره رسميت بخشيدند و زنان خود را به همديگر قرض ميدادند ... همانها كه مالكيت زن را محدود يا ممنوع ميكردند ( آتن قديم و فرانسه جديد ! ) ... همانها كه فيلسوف خود را ( افلاطون ) به اين دليل كه تعليم و تربيت زنان را جايز ميدانستن به بازي و سخره ميگرفتند ( نمايشنامه پارلمان زنان و بلوتوس ) ... همانها كه هيج حقي و ارثي براي زنان قائل نبودند ... همانها كه زنان خود را در اختيار مردان نيرومند قرار ميدادند تا ارتش نيرومندتري توليد كنند ( اسپارت ) ... بازمانده هاي همان فلاسفه اي كه روسبي گري را مجاز دانسته و از آن ماليات ميگرفتند ... همانها كه كه تمتع از همجنس را رايج كردند .. همانها كه زن را جزو اشيا ميدانستند ( ايران ساساني ) ... همانها كه زنان را در رديف چهارپايان و اموال منقول محسوب ميكردند ( تورات محرف -وصاياي دهگانه ) همانها كه خدار شكر ميكردند كه دختر آفريده نشده اند ( تورات) همانها كه تا سده سيزدهم قمري ( نوزدهم ميلادي ) هيچ شان و ارزشي براي زن قائل نبودند و هانري مقدسشان در انگلستان حتي خواندن كتاب مقدس را براي زنان ممنوع اعلام كرد ... همان ها كه تا سال 1850 در انگلستان زنان را حتي مالك لباس تن خود نميدانستند ... همانها كه زن را فقط تا دو قرن پيش پشيزي ارزش قائل نبودند ... بناگه بقول ويل دورانت براي تامين نيروي كار چرخ سرمايداري خود در قالب شعارها و وعده هاي زيبا برهنه و آواره صحنه هاي توليد و سرمايه داري نمودند .

چه تزوير مضحك و تلخي است دست آويز قرار دادن خطبه ايراد شده در جنگي كه فرمانده سپاه مقابل زن خطاكار و رياست طلبي است كه ميان سپاه اسلام اختلاف افكنده و دهها كشته از مسلمانان بجاي گذاشته و اكنون پس از شكست پيروان او مورد خطاب اين خطبه قرار گرفته اند .... شايد كه بار ديگر در اين فتنه زنانه گرفتار نيايند

آري ... آشكار است كه اسلام زن را شمشير كش و قداره بند نميخواهد ... آشكار است كه اسلام زن را قهرمان ميدانهاي جنگ نميخواهد ... آشكار است خشونت زن در قالب قضاوت يا شهادت مطلوب اسلام نيست ... آشكار است كه جامعه اسلامي مانند جامعه غربي زن را مجبور به كار براي امرار معاش نميخواهد ...

اسلام زن را معطر كننده و تلطيف كننده جامعه بشري ميداند ... محور خانواده ...كانون جامعه انساني ... كه كار و تحصيل او نيز در همين راستا صورت ميگيرد .

اي همان زن است كه حتي بعد از سپري كردن دوران زيبائي جواني ( كه بسيار محدود و گذراست ) محور توجه اطرافيان و گل سر سبد خانواده است ... نعمتي كه زن غربي بكل از ان بي بهره است

ميلاد
Tuesday 4 February 2003, 06:45PM
:smile39:
سلام ... احسنت عالي بود :smile39:

بهزاد
Tuesday 4 February 2003, 11:53PM
شما به سرمايه داري روي آورديد و ضعيفان جامعه را متحير و بي سامان كرديد و رحم اجتماعي را قطع كرديد، ديگر چه عذري مي توانيد داشت؟

SAFA
Wednesday 5 February 2003, 07:57AM
اگر ممکن است منبع این حدیث زیبا را هم ذکر فرمائید

بهزاد
Wednesday 5 February 2003, 05:59PM
سلام

نوشته شده بوسيله SAFA
اگر ممکن است منبع اين حديث زيبا را هم ذکر فرمائيد

تقويم روي ميزم:D

كه چاپ "دفتر نشر فرهنگ اسلامي" است.

بنفش
Thursday 6 February 2003, 02:16AM
نوشته شده بوسيله SAFA
حال بعد از 1400 سال همانها كه دختران خود را قرباني رودخانه ميكردند ( مصر ) همانها كه دختران خود را هر سال براي فروش به حراج ميگذاشتند ( بابل نقل از هردوت ) همانها كه دختر خود را در برابر كشتن دختري ديگر تسليم پدر آن دختر ميكردند ( حمورابي) همانها كه قوانين زناشوئي را در قالب يك خريد و فروش وضع ميكردند و رسما معشوقه هاي بسيار اختيار ميكردند ( آشور ) و باز مانده هاي همانها كه كه در (يونان ) زنان شرعي خود را مهجور ميداشتند و به ميكده ها و زنان بد كاره رسميت بخشيدند و زنان خود را به همديگر قرض ميدادند ... همانها كه مالكيت زن را محدود يا ممنوع ميكردند ( آتن قديم و فرانسه جديد ! ) ... همانها كه فيلسوف خود را ( افلاطون ) به اين دليل كه تعليم و تربيت زنان را جايز ميدانستن به بازي و سخره ميگرفتند ( نمايشنامه پارلمان زنان و بلوتوس ) ...

دوست عزيز چرا احساساتي مي شي؟ اگر خطاب به عايشه بوده چرا گفته "زنان"؟ چرا دلايلي كه به كار برده درباره تمام زنان هستش؟ مثلا گفته "دليل كاستی آنها از نظر ايمان به جهت نخواندن نماز و نگرفتن روزه است در ايام حيض". مگه تنها زني كه پريود مي شده در اين جهان عايشه بوده؟ لطفا سعي نكنيد كلام به اين واضحي رو بيهوده توجيح كنيد.

SAFA
Thursday 6 February 2003, 09:38AM
سلام دوستان
حال كه صحبت از بزرگان است بد نيست يك مثل زيبا هم از نياكان ايراني ما نقل شود ...

در خانه اگر كس است يك حرف بس است :cool:

همين ..

نيلوفر
Sunday 16 February 2003, 10:03AM
از امام جواد:
آن كه راه وارد شدن را نداند، در پيدا كردن راه خارج شدن، درمانده مي شود.

احمد مهاجري
Monday 24 February 2003, 04:21PM
الرحيل وشيك

سفر نزديك است

(( التماس دعا ))

eesa
Thursday 27 February 2003, 12:10PM
اگر ديديد شبانه صدايي در خانه شما مي ايد نترسيد دزد نيست
در روز نتوانستند نفت شما را بياورند شب برايتان آورده اند

ميخواستم رنگيش هم كنم ديدم همينطوري بهتره ..ببخشيد

azar_s
Friday 7 March 2003, 04:27PM
دكتر علي شريعتي:
""همه جيز در جهان براي بودن آدميست و درد اينست كه بودن خود براي چيست؟
چه خنده آورند آنها كه بودن خويش را در جهان ابزار چيزي قرار داده اند كه خود ابزار بودن آنهاست""
(هبوط)

montazer
Friday 7 March 2003, 04:32PM
سلام

اين هم جملاتي در مورد نيكوكاري و مرتبط با شور نيكوكاري

--------------------------------------------------------------------------------

هر كسي مؤمني را اطعام كند، خداوند او را از ميوه هاي بهشتي بهره مند خواهد ساخت.

حضرت امام حسين (ع)

--------------------------------------------------------------------------------

خوشا به حال آن كس كه با مردم خوش اخلاق و در سختي ها ياور آنها است.

امام محمد تقي (ع)

به شما توصيه مي كنم براستگويي و فاي بعهد ، ادء امانت و سرپرستي يتيمان .

امام علي النقي (ع)

دو چيز است كه بهتر از آن دو چيزي نيست، يكي ايمان به خدا و دوم خدمت به خلق.

امام حسن بن علي (ع)

كسي كه به شما احسان كرد، تلافي كنيد و اگر نتوانستيد ، از او سپاسگزاري نمائيد.

حضرت هادي (ع)

صدقه پنهاني ، غضب خداوند را خاموش مي سازد.

امام حسن مجتبي (ع)

هيچ كار خيري را براي خود نمائي انجام مده و هيچ كار خيري را بخاطر خجالت ترك مكن.

حسين بن علي (ع)

براي اطفال يتيم ، مانند پدر مهربان باشيد.

امام محمد باقر (ع)

بهترين كارهاي شما آن است كه آخرت را اصلاح كند و بهترين كارهاي خير آن است كه دائم باشد هر چند كم باشد.

علي بن موسي الرضا (ع)

هر كه مستمندي را گشايش دهد، خدا در دنيا و آخرت كارش را آسان كند.

حضرت رضا (ع)

كار خير را زود انجام ده تا كامياب شوي ، بركت عمر در كار نيك است.

حضرت رضا (ع)

بهزاد
Friday 7 March 2003, 04:54PM
دوام دولت ها در گرو اجراي آيين عدالت است.

mm-bb
Saturday 8 March 2003, 12:22AM
سلام عليكم
( و لله العزة و لرسوله و للمؤمنين )
عزت براى خدا و براى پيغمبر و براى مؤمنين است .

tafsir
Wednesday 19 March 2003, 06:26PM
به نام آفريدگار آمرزگار
سلام بر پيروان حسين(ع)
چند سخن زيبا:

نقل است که:شبی نماز همی کرد آوازی شنود که:هان!بوالحسن خواهی که آنچه از توميدانم با خلق بگويم تاسنگسارت کنند؟
شيخ گفت:ای بار خدای خواهی تا آنچه از رحمت تو ميدانم واز کرم توميبينم با خلق بگويم تاديگر هيچکس سجودت نکند؟
آواز آمدکه: نه از تو، نه از من. (از تذکرتالاولياء)

مهتاب شب که جامش از اختر لبالب است
گر هر ستاره ماه شود ، باز شب شب است .
(مهدی اخوان ثالث)

رهيافت عقلاني به معناي آمادگي براي پذيرش اين نكته است كه من ممكن است بر خطا باشم و شما بر صواب. امّا با يك تلاش مشترك هر دو ميتوانيم به حقيقت نزديكتر شويم.

در حديث است كه: ببين "چه"(چه چيز) مي گويد و منگر "كه"(چه كسي) مي گويد.
به گفتار بنگر كه گفتار چيست ... به گوينده منگر كه آن شخص كيست. مهم نيست كه طرف كيه مهم اينه كه چي داره ميگه شايد يه حرف خوبي زد ولي خودش عمل نكنه

همت شدن همت ميخواد.....

عشق راباحساب وكتابهاي روزانه زنجيرنكنيم...

اي دلبر مامباش بي دل بر ما
يك دلبر ما كه به دوصددل برما
نه دل برما نه دلبراندربرما
يا دل برمافرست يادلبر ما

نميدونم اين شعر از كيه ...كمكش كنيم دل ودلبرش روبا هم پيدا كنه ،چون به نظرمن اينها لازم و ملزوم هم هستند ...

امروز ،اولين روزازبقيه زندگي توست...پس طرحي نو درانداز .

عشق فرزند قرابت روح است واين وابستگي اگربه لحظه اي خلق نشود ،به سالها وحتي نسل ها موجود نخواهدشد.

از خدا برگشتگان را كار چندان سخت نيست ... سخت كار ما بود كز ما خدا برگشته است

شيطان يه محك هست كه بوسيله اون آدم امتحانش رو پس ميده بوسيله شيطان هست كه عشقت رو به خدا ثابت ميكني

سخن كه بر سامعه مكرر آيد در قلب ريشه دواند.

چه بسار اعتراف به تقصير كه گوياتر است از زبان تشكر آيد.

به اميد ظهور مهدي موعود
خدا نگهدار

tafsir
Wednesday 19 March 2003, 06:35PM
به نام حضرت دوست
سلام
و حال چند شعر زيبا:

اي قوم به حج رفته كجاييد كجاييد معشوق همين جاست بياييد بياييد
معشوق تو همسايه ديوار به ديوار در باديه سر گشته شما در چه هواييد؟

Man agar shekaste ahdam
to vafaye khod negah kon
be khataye man che bini
be ataye khod negah kon
be daroone na moradan
manegar be tire bakhty
to ke kaabeye moradi
be safaye khod negah kon

اولش را می نویسم, می دونم که بقیه اش را اکثرتان حفظید. هر کس نمی دونه, بپرسه دیگران بهش می گن:
دوستان شرح پريشاني من گوش كنيد/داستان من و حيراني من گوش كنيد ...
روزگاری من و دل ساکن کویی بودیم/ ساکن کوی بت عربده جویی بودیم
عقل و دین باخته,دیوانه ی رویی بودی/ بسته ی سلسله ی سلسله مویی بودیم...

دلت را خانه ما كن ، مصفا كردنش با من
به ما درد دل افشا كن ، مداوا كردنش با من
اگر گم كرده ايي اي دل كليد استجابت را
بيا يك لحظه با ما باش پيدا كردنش با من
بيفشان قطره اشكي ،‌كه من هستم خريدارش
بياور قطره ايي اخلاص، دريا كردنش با من
اگر درها به رويت بسته شد ،‌ دل بد مكن بازآ
در اين خانه دق الباب كن ،‌ وا كردنش با من
به من گو حاجت خود را ،‌ اجابت ميكنم آني
طلب كن آنچه ميخواهي مهيا كردنش با من
بيا قبل از وقوع مرگ ،‌ روشن كن حسابت را
بياور نيك و بد را ،‌ جمع و منها كردنش با من
اگر عمري گنه كردي ،‌ مشو نوميد از رحمت
تو تو به نامه را بنويس امضا كردنش با من

مجو قرار من اي دوست واگذار مرا ..... كه آن قرار دلم خواست بيقرار مرا

دلا ديوانه شو ديوانگي هم عالمي دارد

چكار كنم دلم به غم اسيره
جمعه غروب بهونتو ميگيره
همش بهت دروغ ميگم ميدونم
يه راست بگم ميخوام پيشت بمونم
همه ميگن وقتي بياي بهاره
از آسمون بارون گل ميباره
كي ميشه اون روز خدا ببينم
بوسه از اون خال سياه بچينم
خوش بحال كسي كه با تو ياره
سر به روي زانوي تو ميذاره
قلب من از معرفت تو دوره
تو حاضري چشم منه كه كوره
دلم ميخواد ناله كنم ز سينه
تا كه بياي با هم بريم مدينه
پشت بقيع كنار من بموني
روضه مادرو خودت بخوني

هر چي ميگم رضا رضا دلم كه سير نميشه ... تا كه ميخوام ببينمت بهم ميگي نميشه

عيب از ماست اگر دوست ز ما مستور است .... ديده بگشاي كه بيني همه عالم طور است

‌همسفر من بشكسته پر من ...... سنگ صبورم سينه سپر من ...... اي دلخوشي ام همنفسم نور دو عينم ..... حالا مرو زود است بمان جان حسينم

دريغا چشم بينايي ندارم ببين جز جان رسوايي ندارم ... اگر رد ميكني رد كن ولي من بجز درگاه تو جايي ندارم

در روايت است که شبهای جمعه که ميشود خدای متعال رو به ملائکه ميکند ومی فر مايد شب جمعه شد ولی بنده فراری من نيامد باور کن اگر بنده فراری بداند که مولايش چقدر در انتظار بر گشت او است از شوق جان ميداد

به اميد ظهور

min
Thursday 20 March 2003, 04:14AM
اگر دين نداريد لااقل آزاده باشيد .

Sepehre Azadi
Thursday 20 March 2003, 04:35AM
اگر چشم داري به ديگر سراي
به نزد نبي و وصي گير جاي

golpesare_khob
Monday 31 March 2003, 05:43PM
از همه دوستان بخاطر جملات توپشون متشكرم .

بهزاد
Monday 31 March 2003, 05:50PM
قال علي (ع)

انسان زير زبان خويش پنهان است.

Sepehre Azadi
Wednesday 9 April 2003, 03:32AM
رسول اكرم صلي الله عليه و آله وسلم :حكيم ترين مردم كسي است كه از مردم نادان بگريزد .

بهزاد
Wednesday 9 April 2003, 08:54AM
وقتي خداوند براي بنده اي نيكي خواهد، حاجتهاي مردم را در دست او قرار مي دهد.

خ - نائيني
Wednesday 9 April 2003, 01:09PM
داني چرادر سيرخودبرخويش مي لرزد قلم
ترسد كه جرمي را زند در حق مظلومي رقم:smile07:

بهزاد
Wednesday 9 April 2003, 04:16PM
واي بر آنكه نداند و واي بر آنكه بداند و عمل نكند.

golpesare_khob
Wednesday 9 April 2003, 06:08PM
در لذتي كه پشيماني بدنبال دارد . هيچ خيري نيست

golpesare_khob
Wednesday 9 April 2003, 06:11PM
چيزي بر زبان نياوريد كه از ارزش شما بكاهد

امام حسين ع

golpesare_khob
Wednesday 9 April 2003, 06:13PM
سجده شكر از واجب ترين و لازمترين مستحبات است

بهزاد
Wednesday 9 April 2003, 07:12PM
تا سخن نگفته باشي، سخن در بند توست. و چون گفتي، تو در بند آني

Sepehre Azadi
Thursday 10 April 2003, 05:12AM
امام صادق عليه السلام
هر كس تيغ ستم بر كشد با همان تيغ كشته ميشود .

بهزاد
Thursday 10 April 2003, 11:50AM
شادي مومن در چهره اش و اندوه او در دلش است

herkul
Sunday 13 April 2003, 12:52PM
حق و حقيقت گوئي حتي يك دوست برايم باقي نگذاشت.
من از مظلومي كه به ظالم احترام بگذارد نفرت دارم.

بهزاد
Sunday 13 April 2003, 02:47PM
از بدترين عيبهاي آدمي، پوشيده ماندنن عيبهاي او بر خود اوست.

Sepehre Azadi
Sunday 13 April 2003, 05:09PM
رسول خدا صلي الله عليه و آله و سلم ميفرمايند:
سرآغاز نافرماني خداي عزوجل شش چيز است :
1 دوستي دنيا
2 دوستي رياست
3 دوستي خوراك
4 دوستي خواب
5 دوستي استراحت
6 دوستي زنان

البته دوست داشتن اين شش چيز زماني ناپسند است كه به حد افراط رسد و موجب معصيت گردد ، اما دوست داشتن آنها به حد اعتدال و به قصد كمك بر تقوي وعبادت پسنديده است ، حتي دوستي رياست براي كمك به مظلوم و امر به معروف و و نهي از منكر و اجراء حدود عبادت است .
اصول كافي ج3 ص 397

داستانهايي از رسول خدا صلي الله وعليه و آله وسلم ص 95

بهزاد
Sunday 13 April 2003, 06:48PM
منافق، بسيار سخن است و اندك كار.

آسيد
Thursday 5 June 2003, 01:42AM
به نام حق
1-من تازه واردم (يعني تحويلم بگيرين)
2-شهيد هميشه زنده انقلاب استاد مطهري:
بايد باور كنيم اسلام دين عمل است
3-حتما كتابهاي استاد مطهري رو بخونين
خدا شهادت را نصيبمان كند !

صبح
Thursday 5 June 2003, 02:54PM
نوشته شده بوسيله آسيد
به نام حق
1-من تازه واردم (يعني تحويلم بگيرين)
2-شهيد هميشه زنده انقلاب استاد مطهري:
بايد باور كنيم اسلام دين عمل است
3-حتما كتابهاي استاد مطهري رو بخونين
خدا شهادت را نصيبمان كند !

با سلام :)
خوش آمديد ... از جمله برحقتان متشكر ...
الهي آمين ..
و سلام بر شما

آسيد
Friday 6 June 2003, 01:20AM
به نام حق
سلام خدمت همگي
صبحي جون ممنون خيلي ارادت
جمله اي ديگر از همون شهيد بزرگوار :
موسيقي واقعا قدرت فوق العاده اي دارد مخصوصا از جهت پاره كردن پرده تقوا وعفت
خدا رهبر عزيزمون رو تا ظهور حضرت حجت نگه دارد
ياحق

herkul
Sunday 8 June 2003, 06:56AM
نوشته شده بوسيله آسيد
به نام حق
سلام خدمت همگي
صبحي جون ممنون خيلي ارادت
جمله اي ديگر از همون شهيد بزرگوار :
موسيقي واقعا قدرت فوق العاده اي دارد مخصوصا از جهت پاره كردن پرده تقوا وعفت
خدا رهبر عزيزمون رو تا ظهور حضرت حجت نگه دارد
ياحق
سلام سيد
من با اين جمله اصلا موافق نيستم اصلا!!
چون موسيقي رو من دقيقا اثر عكس اين گفته رو داره.
بعموان مثال آهنگ عشق الهي اثر عصار را گوش كردي؟روح آدم رو پرواز ميده . يا خيلي آهنگهاي ديگه. شايد باورت نشه ولي من حتي با خيلي از آهنگهاي لس آنجلسي (!) هم همينطور ميشم .
..............يا حق

محمدسام
Monday 9 June 2003, 03:29AM
رسول اكرم مي فرمايد:
خوارترين مردم نزد خداوند كسي است كه امر مسلمين دردستش باشد وبه عدل رفتارنكند
ونيز مي فرمايد :
هركه با ظالمي راه برود گناهكار است

محمود
Tuesday 8 July 2003, 06:58AM
بنام خدا
انسان ارزو نمي كند مكر اينكه قبل از ان خداوند تمامي اسباب ان را فراهم كند.:)
يـا حق

حزب الله
Tuesday 8 July 2003, 06:55PM
سلام آقا سيد
من هم با نظر هركول موافقم ... هر موسيقي مشمول اين جمله نميشود ... تصور ميكنم منظور استاد شهيد بيشتر بعضي موسيقي هاي مبتذل باشد ...

علي يارتان
خدا بهمراهتان

mdq
Tuesday 8 July 2003, 09:56PM
به گفته مولايم علي
پيروزي به دور انديشي است و دور انديشي به جولان فكر است وجولان فكر به راز
داري است

سميه
Friday 18 July 2003, 10:35PM
من گنجینه حافظه ام راکه پر از خاطره های تلخ ورنج آور ودیر پای زندگی است
بدنیا وآخرت نمیدهم.
در لحظاتی که تنها نشسته ام وبا آنها سر گرمم واینها بودند که مرا از سختیهاومذلتها
نجات دادند، هر خاطره ای چون مرواریدوستاره ای درخشان در افق زندگییم درخشندگی خاص دارد.
آه خاطراتم، آه خاطراتم
(غلامحسین ذوالفقاری)

dadvand
Wednesday 12 May 2004, 02:56PM
با سلام به همه دوستان عزیز
امام زین العابدین در صحیفه سجادیه می فرماید :
پروردگارا :
من در کلبه فقیرانه خود چیزی دارم که تو در عرش کبریایی ات نداری
من چون تویی دارم تو چون خودت نداری
یا علی

مزدك بامداد
Friday 14 May 2004, 05:50PM
http://www.iranian.com/Shorts/2004/May/Images/rail.jpg
و اينهم سخني از يك بزرگ معاصر !

ديوونه
Monday 23 April 2007, 02:04PM
امام علي (عليه السلام) فرمود: آنان که به من بدي کردند مرا هوشيار کردند. آنان که از من انتقاد کردند به من راه و رسم زندگي آموختند. آنان که به من بي اعتنايي کردند به من صبر و تحمل آموختند. آنان که به من خوبي کردند به من مهر و وفا و دوستي آموختند

Maria
Saturday 12 May 2007, 09:28PM
"All our knowledge-- past, present, and future-- is nothing compared to what we will never know."
--Konstantin Tsiolkovsky-- (Grandfather of the Russian space program)
تمامه اندوخته هاي ما ( در گذشته و حال و آينده ) در برابر چيزهايي كه هيچ گاه نخواهيم توانست آموخت هيچ هستند.
به نظرم بسيار پرمعناست.

ارزو
Saturday 12 May 2007, 09:46PM
محبت را به هيچ چيز تشبيه نتوان كرد زيرا كه هيچ چيز دقيق تر و لطيف تر از محبت نيست. (سمنون محب)

ارزو
Saturday 12 May 2007, 09:46PM
عشق هرگز به رنگ ترديد در نمي آيد . (بوبن)

عشق ، سپيده دم ازدواج است و ازدواج شامگاه عشق . ( بالزاك )

ارزو
Saturday 12 May 2007, 09:56PM
ایستاده مردن بهتر از زانو زده زیستن است . (آلبرت کامو)

ارزو
Saturday 12 May 2007, 09:56PM
اگر کسی ترا آنطور که میخواهی دوست ندارد، به این معنی نیست که تو را با تمام وجودش دوست ندارد. (مارکز)

ارزو
Saturday 12 May 2007, 09:58PM
شما بدون تسلط بر خود نمی توانید فاتح دیگران باشید. (کیم وو چونگ)

amin_deltang
Wednesday 16 May 2007, 05:31PM
نه کسی زدردم اگه نه کسی شناخت ما را
نه نوازشی ، نه عشقی نه کسی نواخت ما را
چو غریب زیستم من ،تو بگوی کیستم من
که شده است زندگانی همه یکنواخت مارا
زخدای شرمسارم که نیامدم به کاری
متحیرم که خالق به چه کار ساخت مارا
نه وفا زیار دیدم نه محبت از رفیقی
که زسوز بی وفایی دل و جان گداخت ما را
:smile07: :smile07: :smile07: :smile07: :smile07: :smile07: :smile07: :smile07: :smile07: :smile07: :smile07: :smile07: :smile07: :smile07: :smile07: :smile07: :smile07: :smile07:
از طرف تنها ترین تنها :smile07:

reza_sa
Friday 1 June 2007, 12:04PM
دنيا سراب است و مغرور شدن به آن پشيماني.
از امام عاشقان علي (ع)

Maria
Saturday 25 August 2007, 01:49PM
Be the change you wish to see in the world -- Gandhi
خودت همان تغييري باش كه آرزو داري در دنيا مشاهده كني -- گاندي

daniyal
Saturday 25 August 2007, 02:09PM
چه هوای آفتابیه ملسی شده اینجا ...

Maria
Monday 27 August 2007, 11:49AM
You don't have to burn books to destroy a culture. Just get people to stop reading them -- Ray Bradbury
براي از بين بردن يك فرهگ نيازي به سوزندن كتابها نيست. فقط اجازه ندهيد مردم آنها را بخوانند.

1052
Tuesday 28 August 2007, 11:18PM
Just as no one can tell you how to fell about a butiful sun set
.One can not tell you how to live
In your life you are the artist and must shape your experiences with your own hand

همانطور که ديگري نمي تواند بگويد چگونه احساسي نسبت به غروب زيباي خورشيد داشته باشي
به همان گونه ديگري نمي تواند بگويد که چگونه زندگي کني.
تو آن هنرمندي که بايد با دست هاي خود تنديس تجربه ها را تراش دهي.

jalaladdin30
Tuesday 27 May 2008, 07:16PM
اگر تنهاترین تنهایان شوم باز هم خدا هست
او جانشین همه نداشته های من است
(دکتر شریعتی)

jalaladdin30
Tuesday 27 May 2008, 07:17PM
خداوندان نعمت را کرم نیست
کریمان را به دست اندر درم نیست