نمايش نسخه نهائي : مخافان حكومت ديني محكوند
sareban
Monday 29 July 2002, 03:23PM
نظريه جدايي دين از حكومت از دير باز طرفدران بسيار بي منطق داشته
براي اثبات اين حرف به اين تقسيم بندي توجه فرماييد
اين مخالفان سه كروهند كه هر سه محكومند
1_كساني كه نظري ديني دارندو معتقدند دين اساسا دستوري براي حكومت ندارد وفقط دستورات معنوي دارد
2_كساني ه حكومت ديني را نفي مي كنند به خاطر تجربييات تلخ وناكام اين حكومتها
3_كساني كه اساسا كاري به دستورات درون ديني ندارند بلكه معتقدند دين اكر جه دستور حكومتي هم داشته باشد با يد از اين
كارها كنار رود به خاطر مشكلات عمليي كه وجود دارد
اما نحوه محكوميت و شواهد وادله هر كروهرا به تدريج بررسي خواهيم كرد(البته اكر اين بحث يك طرفه نشود)
لطفا طرفداران هر كروه اعلام موضع كنند
pir
Monday 29 July 2002, 05:39PM
من طرفدار هر سه گروه هستم ...
همشون راست ميگن .
اصلا من طرفدار لائك شدن حكومتم ...
حكومت اسلامي ..... اونهم حكومته ساخته دسته بشر....
اين شد حكوت خدايي ....
توضيح بده جناب ....
sareban
Monday 29 July 2002, 07:36PM
خوب الحمد لاللله كه يه نفر براي بحث بيدا شد
خدمت اقاي بير عرض كنماولا همه اين كروهها در ان واحد نميتوانند
درست بكوييند
جرا كه دسته اولا جمله بعضي فقها بحث درون ديني دارند
و مي كوييند اكر دين حري در اين زمينه زده بود مي بذيرفتيم
ؤلي جه كنيم كه حرفي ندارد
بخلاف دسته هاي ديكر كه حرف دين را در اين زمينه اصلا قبول نميكنند
ولو دين صراحتا دستور به حكومت ديني داده باشد
بس مشاهده مي كني كه اين دو دسته را در ان واحد نميتواني
قبول داشته باشي
اما لائيك بودن حكومت كه دم از ان مي زني را فقط دسته سوم قبول دارند
و شديدا قائل به حكومت سكولار هستند
اما تفصيل قضيه را از كروه سوم اغاز مي كنييم
اجمالا
دليل اول انها:
مقدمه اول---روابط و مناسبات اجتماعي خصلتي متغي و سيال دارند
و در طول تاريخ متحول شده وان هم به خاطر رشد وغناي علم وتجربه بشري است
مقمه دوم---دين وتعاليم ا ن محتوايي ثابت دارند
نتيجه---امر ثابت و امر متغير قابل جمع نيست بس دين قابل انطباق با امر متغير يعني
حكومت نيست بس حكومت غير ديني تنها راه جاره است
اما جواب انقدر ساده است كه ان را به خود دوستان وا مي كذارييم
doctor
Wednesday 31 July 2002, 12:40PM
آقا جون بي پرده بگم :
ما زندگي مي كنيم كه چي بشه ؟ كه فقط مهندس و دكتر بشيم يا ماهي ده مليون گيرومون بياد؟ آخرش كه چي بشه؟؟؟
نتيجه :زندگي بر پايه دين است.من نمي گم دين بدون عقل اما به دين بايد درصدي بيشتري اختصاص داده شود!!!!!!!!!
SAFA
Sunday 4 August 2002, 09:25PM
سلام
يك سوال ؟
بفرض قبول افاضات شما آيا برقراري حكومت ديني در هر زماني و بر هر مردمي الزامي است ؟
sareban
Monday 5 August 2002, 01:56PM
خوب با سلام به صفا
اكر جه هنوز براي اين سؤال زود بود
وانهم به علت اينكه ابتدا بايد ادله خيالي مخالفين
رد شود سبس به خصوصيات خود حكومت ديني برداخت
ولي اجمالا مي توانم در جواب شما بكويم
كه دو جواب مي توان داد
نخست به اين صورت كه با توجه به خصوصياتي كه ما از
از اسلام از بزركان ديني خود شنيده ايم
با توجه به ايات و روايات دين ما تبيانا لكل شي است
از دين ما تعبير به دين كامل شده است
از دين ما تعبير به خاتم شده است
ومشخصا ديني همجون اين دين نمي تواند تعاليمي ناقص و
تنها مختص به يك زمان ومختص به بعضي افراد داشته باشد
دليل دوم كه امام خميني هم درسال 48 به ان استدلال كرد
به اين كونه بيان ميشود كه طريق استقرائي و بررسي درون ديني
و روش جستجو كرانه در دين به ميفهماند كه در بسياري از ابواب
مختلف تعالبيم اسلامي اين حقيقت خوابيده كه اسلام در همه دورانها دين ي
كه او به ما شناسانده امر حكومت ديني را امري مفروغ عنه دانسته
1-مثلا:ماليتهيي كه وضع كرده از قبيل خمس وزكات ووو
اكر همه مالياتهاي خود را بدهند رقمي غير قابل شمارش است
كه بسيار بسيار فراتر از محل صرف ان است
واز اينجا ميتوان نتيجه كرفت كه اسلام به فكر درامد سازي براي يك امر مهمتري بوده
مثل درامد سازي براي بيامبر درامدي مانند ( فدك)
2-يا مثلا: وجود احكامي كه در باب حفظ نظام اسلامي وضع شده
از جمله (و اعدوا لهم ما استطعتم من قوه و من رباط الخيل)
3_يا مثلا:مجازاتهاي جزايي اسلام مانند حدود وديات
كه به يك مكان قدرتي احتياج دارد كه بتواند حقوق مردم
وجه بسا حقوق خدايي را استيفا كند
بهزاد
Tuesday 8 October 2002, 11:59PM
با سلام؛
من با اصل حكومت ديني مشكلي ندارم ولي جزو آن گروه از افرادم كه معتقدند اين حكومت قابليت تشكيل ندارد جز در زمان ظهور امام زمان(ع). و قبل از آن هر گروهي كه به نام دين حكومت تشكيل دهد كاري جز نابودي دين و بدبين كردن مردم نسبت به آن انجام نخواهد. مانند حكومت فعلي.
filsoofebahal
Sunday 13 October 2002, 08:04PM
من ميخوام بفهمم كه اين ولايت فقيه از كي بوجود امد؟
amir251
Wednesday 16 October 2002, 08:18PM
عزیزان دین باید از حکومت جدا باشد
چون:
لازمه بقای دین است
.................................................. ...............
البته در زمان غیبت آقا...چون الان سیاست مداران ما فقط جوانان و کلا مردم را از دین زده میکنند و باعث کمرنگ شدن وجهه اسلام خواهند شد..
از کسانیکه به خاطر رئیس جمهور شدن یا رفتن به مجلس اینهمه هزینه میکنند.......چه انتظاری میتوان داشت....آیا آقایان برای حفظ اسلام اینهمه خرج میکنند یا برای حفظ حکومتشان؟؟؟
پس همان بهتر که دین از سیاست جدا باشد تا لااقل وجهه دین آسیب نبیند..
خداوند ظهورش را نزدیک کند که به خودش قسم حالا دیگه وقتشه
.................................................. ....................
ضمنا جناب ساربان لقب بی منطق را به هر کسی ندهید
بیشتر صبر کنید
amir251
Wednesday 16 October 2002, 08:22PM
سلام
از وقتیکه آقای خمینی تقریبا فهمید که انقلاب پیروز شده است
filsoofebahal
Thursday 17 October 2002, 12:22PM
سلام امير آقا
من هم با شما موافقم كه دين بايد در زمان غيبت آقا از سياست جدا باشد
هر كس به نام دين بر مردم حكومت ميكند همان كاري را ميكند كه عمر و ابوبكر كردند , يعني غصب خلافت از امام. و جالب اينجا است كه امروزه با نام شيعه , شيعه را زير خاك ميكنند :o
filsoofebahal
Thursday 17 October 2002, 12:59PM
سلام امير آقا
من هم با شما موافقم كه دين بايد در زمان غيبت آقا از سياست جدا باشد
هر كس به نام دين بر مردم حكومت ميكند همان كاري را ميكند كه عمر و ابوبكر كردند , يعني غصب خلافت از امام. و جالب اينجا است كه امروزه با نام شيعه , شيعه را زير خاك ميكنند :o
آرش
Thursday 17 October 2002, 01:12PM
سلام دوستان !
اونموقعي كه دين از سياست جدا بود چه گلي بسر اين مملكت زدند ؟
در اين يك جمله قصد تائيد همراهي دين و سياست را ندارم .
اما بايد بدونيم يك مسلمون وظيفه دخالت در سياست را داره .
اصلا كي ميگه كه اصل مشكل همراهي و يا جدائي دين از سياسته !؟
مثلا دين گويد كه : هيچگاه زير بار طاغوت نرو .
حق داريم در حكومتمان دخالت كنيم تا زير بار طاغوت نرود !
اينطور نيست ؟
آرش
Thursday 17 October 2002, 01:18PM
بنام خداي علي که فقط او و فرزندانش توانستن دين و حکومت را با هم داشته باشند
امير آقا سلام!
فرزندان علي (ع) هيچگاه حكومت نداشتند !
از دوازده امام ما فقط امام علي (ع) 5 سال حكومت كرد !
filsoofebahal
Thursday 17 October 2002, 02:53PM
آقا آرش عزيز
اون موقع كه دين از سياست جدا بود كسي گلي به سر اين مملكت نميزد ولي به كار دين هم كسي كار نداشت و دين حرف خودشو ميزد و دولتمردان هم حرف خودشان را ميزدند. ولي از زماني كه يك حكومت نام دين را بر خودش گذاشت و مدعي شد كه آنچه دين ميگويد را من براي شما بيان ميكنم و اجرا ميكنم آنموقع هست كه مشكل بوجود ميايد. از موقعي كه يك نفر بيايد بگويد كه كسي ولايت علي را قبول دارد كه ولايت فقيه را قبول كند , از آن موقع هست كه اشكال بوجود ميايد.
من ميگويم كه آقا هر ظلمي ميخواهيد بكنيد و هر چه ميخواهيد پول و سرمايه اين مملكت را بالا بكشيد. ولي به دين كار نداشته باشيد. كاري را كه ميكنيد به نام اسلام تمام نكنيد , به نام مصلحت مملكت تمام كنيد , به نام دموكراسي تمام كنيد , خلاصه هر غلطي ميخواهيد بكنيد ولي نگوييد ما حكم الهي را انجام ميدهيم. :)
شاهين
Friday 18 October 2002, 01:43AM
اقا جان من موضع خودمو معلوم كنم دعوا نشه!!!
http://impact.users.netlink.co.uk/namir/flag.jpg
اينههههه!!!
زنده باد ايران زنده باد ازادي......!!
بهزاد
Friday 8 November 2002, 04:03PM
مگه در سايه حكومت ديني نميشه ايراني آزاد و آباد و سربلند و به قول شما زنده داشت؟
siavash_ad
Friday 8 November 2002, 04:18PM
با سلام
به نظر بنده فردی شایستگی تشکیل حکومت دینی را دارد که دین را کاملا درک کرده و در واقع از خود دین باشد. فکر نمیکنم کسی به جز شخص آقا امام زمان (عج) قدرت و صلاحیت تشکیل همچین حکومتی را داشته باشد. در غیر این صورت حکومت دینی تبدیل میشود به اسراییل، به اروپای تحت سلطه کلیسا، به طالبان که تمام اعمال ننگین خود را به پای دین مینویسند و دشمنی با خودشان را، دشمنی با خداوند قلمداد میکنند. در حال حاضر درآوردن ادای حکومت دینی فقط به دین ضربه میزند. نمونه آن هم همین نظام خودمان است! دین ضربه میخورد چون اشتباهات حاکمان دینی به نام دین نوشته میشود و این مسلما به ضرر دین است.
پس نتیجه میگیریم که دین در حال حاضر باید از حکومت ( و نه از سیاست های کشور) کنار برود. نمونه موفق همچین کشوری مالزی است که هم دینش را دارد و هم دنیا را! مردم هم به دینشان عشق میورزند. حکومت هم دینی نیست.
بهزاد
Friday 8 November 2002, 04:26PM
من با اين حرفت كه جز امام زمان (عج) كسي نمي تواند حكومت ديني تشكيل دهد موافقم و اگر صفحه يك همين تاپيك رو بخوني متوجه مي شي ولي نتونستم منظورت رو از اين كه دين از حكومت بره كنار ولي در سياست باشه، بفهمم.
siavash_ad
Friday 8 November 2002, 04:32PM
یعنی اینکه سیاستمداران بر کشور حاکم باشند (و نه روحانیون، که نماد دین هستند) اما قوانین و سیاست های کشور بر اساس دین باشد و یا اینکه با دین در تضاد نباشد. مثل عربستان که روحانیون نقشی در قدرت ندارند اما سیاست های کشور بر اساس دین است. البته حکومت عربستان تنها یک مثال است و منظور بنده این نیست که حکومت عربستان ایده آل است. فکر میکنم مطلب روشن باشد.
بهزاد
Sunday 10 November 2002, 09:36PM
الان هم كسي غيرروحانيون رو از مناصب حكومتي محروم نكرده است. غير از سه پست رهبري، رياست قوه قضائيه، و وزارت اطلاعات كه غير از اوّلي كه بحث راجع به اون يك تاپيك جداگانه مي خواهد و كلي وقت و البته مقدار معتنابهي پول براي خريدن اينترنت!!!:D;)
اون دوتاي بقيه بنا به مقتضيات حكومت اسلامي بايد روحاني بالاترين شخص اون دستگاهها باشه
ما كه نمي تونيم مردم رو مجبور كنيم كه به روحاني ها راي ندهند.
هر وقت راي نداند اونها خود بخود از صحنه سياسي حذف مي شوند.;):p
siavash_ad
Sunday 10 November 2002, 09:51PM
مثلا شما بفرمایید که اگر روزی، زبانم لال! خدای نکرده! به فرض محال! مردم این رهبری را (به كلي) نخواهند چگونه میتوانند آنرا از صحنه سیاسی کشور حذف کنند؟؟؟؟؟؟ مثلا مردم بخواهند كه اختيارات رهبر به رئيس جمهور انتقال يابد. اگر مي شود كه اين موضوع را مشخص بفرماييد. با تشكر
siavash_ad
Sunday 10 November 2002, 09:53PM
اگر خواستيد يك تاپيك هم راجع به اين موضوع به راه بيندازيم
بهزاد
Sunday 10 November 2002, 10:20PM
راهش اين است كه براي تغيير قانون اساسي تقاضاي رفراندوم كنند.
بعد به تغيير قانون اساسي (كه خودشن قبلا تاييدش كردن)، راي بدن و وظائف رهبر رو به هر كسي كه دلشون خواست (مثلا شهردار تهران) :Dتفويض كنند.;)
بهزاد
Sunday 10 November 2002, 10:22PM
در مورد اون تاپيك هم كه گفتي فعلا بايد فكر كنم تا بعد ببينم چي پيش مي آيد؟؟؟!!!
فعلا يا حق
siavash_ad
Sunday 10 November 2002, 10:33PM
ببخشيد، يك سوال ديگه! اين درخواست رفراندم را چه كسي مي تواند تنظيم كند؟ احتمالا منظور شما مجلس است. كه بايد مصوباتش از تاييد شوراي نگهبان بگذرد. يك مطلب ديگر اينكه درخواست رفراندم بايد به تاييد خود رهبر برسد كه فكر نميكنم هيچ رهبري حاضر به امضاي رفراندمي بشود كه اختياراتش را سلب كند!
بهزاد
Monday 11 November 2002, 01:35PM
سلام؛
فكر نمي كنم وسط اين بحث جاي اين چيزها باشه.
بهزاد
Monday 11 November 2002, 01:40PM
اگر شوراي نگهبان مخالفت كرد با نظر مجلس، قانون راهكارش رو نشون داده كه در اين مواقع بايد چكار كرد.
در مورد قسمت دوم صحبتت هم بايد بگم اگر مسؤولين بر سر قدرت هستند به پشتوانه حمايت ملت است. و اگر روزي ملت تصميم به عدم حمايت بگيرد مطمئن باشيد كه هيچكس نمي تواند منصب خودش را به زور حفظ كند. همانطور كه پيشينيان نتوانستند.
پس اگر الان ميبينيم كه مسؤولين با كمال اقتدار در مناصب خود هستند اين به دليل حمايت بي دريغ مردم است. نه چيز ديگر.
صبح
Monday 11 November 2002, 02:39PM
سلام ...
اييينه
WIDTH=550 HEIGHT=400
;)
freedom
Tuesday 12 November 2002, 09:10AM
حکومت دینی اولین چیزی را که به همراه خواهد آورد تقدس طبقه حاکم است.. همیشه طبقه حاکمان حکومت دینی .. خود را مقدس میشمارند..
تقدس طبقه حاکم.. جز بدبختی چیزی به ارمغان نمیاورد.. برای اینکه از مقدسین نمیشود انتقاد کرد و کسی نمیتواند بگوید که این قدیس دارد اشتباه میکند.. چنانچه کسی چنین کاری را بکند.. مخالف با خدا و دین معرفی خواهد شد.. بنابراین جرات انتقاد از بین میرود و حکومتی که نتوان از آن انتقاد کرد.. جز فساد و تباهی چیزی به همراه نخواهد داشت..
و اگر کسی با این حرف من مخالف است.. بگوید که آیا در جمهوری اسلامی از رهبر میتوان انتقاد کرد؟ و آیا کسی جرات میکرد در یک روزنامه به آقای خمینی اعتراض کند؟ یا الان به آقای خامنه ای اعتراض کند؟
بنابراین هیچ حکومت دینی هرگز نمیتواند حکومت مطلوب و صالحی باشد
پس: طرفداران حكومت دینی محكومند
صبح
Tuesday 12 November 2002, 11:42AM
:D
فقط حكومتي قابل قبول است كه دست نشانده استثمار كثيف صهيونيستي باشد .
اين تنها شرط حكومت است .
:p
siavash_ad
Tuesday 12 November 2002, 11:49AM
صبح خان
حكومت ديني در ايران چه ربطي به صهيونيزم دارد؟!؟!؟ ما داريم راجع به كشور خودمان بحث ميكنيم. شما چرا هر مطلبي را كه درست نميدانيد به صهيونيزم متصل ميكنيد؟
بهزاد
Tuesday 12 November 2002, 11:51AM
سلام؛
مشكل شما اين است كه حكومت فعلي را حكومت ديني مي دانيد در حالي كه چنين نيست
حكومت ديني حكومت پيامبر(ص) در مدينه و علي(ع) در كوفه بود. كه احتمالا بدانيد در آن دوران هر كسي مي توانست به تصميمات بالاترين مقام حكومت آن روز اعتراض و يا انتقاد كند و يا حتّي نسبت به آن بزرگواران هتاكي كند. و كسي متعرض نمي شد بلكه با خوشرويي ارشادش مي كردند و اگر جاهل بود آگاهش مي كردند و اگر عناد داشت مطابق قانون و حكم خدا با او رفتار مي كردند.
منظور از حكومت ديني حكومتي است كه مقدّرات مردم بر اساس دستورات دين حنيف تعيين شود نه مصالح شخصي و سياسي و حزبي و جناحي و...
بنابراين در يك حكومت ديني هيچ لزومي به تقديس طبقه حاكم احساس نمي شود.
siavash_ad
Tuesday 12 November 2002, 11:57AM
دقيقا بهزاد جان!
اين حكومت يك حكومت دين نما است كه تنها اداي دينداري را در مي آورد! من با نظر شما در اين زمينه كاملا موافقم. در زمان پيامبر (ص) بدترين توهين ها به ايشان ميشد. و ايشان با رفتار خود آن كساني را كه اين رفتار را ميكردند به دين متمايل ميكردند! (مثل همان ماجراي خاكستر ريختن بر سر حضرت رسول (ص)) اما آقايان با رفتار خود حتي كساني را كه ديندار هستند از دين متنفر ميكنند! چه رسد به جذب غير دينداران.
SAFA
Tuesday 12 November 2002, 12:09PM
اول سلام :confused:
دوم به چي محكومند ؟ به ... :o
با منطق جناب بوش و دارو دسته اش به مرگ و نيستي شما چطور ؟ :p
اما از هر چه بگذريم سخن دوست خوشتر است
freedom خان ... عزيزم
نامه شما مبتني بر 2 فرض غلط ناشي از تعريف معلول شما از حكومت ديني است
1- تقدس رهبران حكومت ديني در جايگاه حكومت
2- انطباق كامل جمهوري اسلامي با حكومت ديني
در اولين گام حكومت ديني را مستلزم تقدس طبقه حاكم دانسته ايد ... آري اگر تنها حكومت ديني ذهن شما محدود به قرون وسطي و حكومتهاي مشابه ميباشد نقلي نيست ... اما حكومت ديني دلخواهي كه ( ظاهرا اينجا طرفدار زياد دارد :smile39: ) الگويي ديگر دارد ... رهبران و حاكماني كه - گر چه مقدسند - اما در جايگاه حكومت تقدسي براي خود قائل نيستند ... با مردم نشست و برخاست ميكردند و با مردم غذا مي خوردند و با آنها گرسنگي ميكشيدند ... همانند مردم در شهر و بازار رفت و آمد ميكردند و دوشادوش مردم در جنگها شركت ميجستند ... از آنها مشورت ميگرفتند و انتقاد و جسارت آنها را تحمل ميكردند ... نمونه هاي بسيار از اين رويه در تاريخ رهبران حكومت ديني يافت ميشود( اگر لازم است بفرماييد نقل كنم هر مسلماني هر چقدر شناسنامه اي از آنها مطلع است مگر اينكه ... :p )
رهبران حكومت هاي غير ديني چگونه اند ... آيا حاضر هستند يك شب فقط يك شب به محله هاي فقير نشين سر بزنند تا حتي يك نفر سر گرسنه بر زمين نگذارد ؟
آيا در تمام تاريخ حكومت هاي غير ديني يك نفر مانند امير المومنين علي عليه السلام پيدا ميشود ؟
اين همان تفاوتي است كه سبب مي شود حكومت ديني علوي بعد از 14 قرن هنوز طالب داشته باشد ...
از سوي ديگر اينكه در حكومتهاي غير ديني تقدس كه هيچ ، كرامتي نيز براي حاكم قائل نمي شوند امتياز ويژه اي نيست
بعضي ساده لوحانه تصور ميكنند اينكه در آمريكا عكس بوش را با بوزينه مونتاژ ميكند نشانه آزادي است غافل از آنكه بوش قبل از هر چيز انسان است و اين كار نشان از بي مايه بودن "كرامت انسان" حتي رئيس جمهور در آنجا دارد
و ديگر اينكه هر مبتدي و تازه واردي در دنياي سياست ميداند كه حاكمان واقعي آمريكا مهر ه هاي مرئي نيستند
خط قرمز هاي آنجا را جاي ديگر بايد جست ... در منع كمترين انتقاد از يهود و صهيونيزم ... در منع انتشار و حتي اختيار كتاب پروتكلهاي دانشوران صهيون حتي در انگليس ... در منع ابراز خطبه هاي محتوي آْيات جهاد ... در منع اختيار حجاب و ...
و آخر ين فرض غلط يا مغلوط شما انطباق صد در صد جمهوري اسلامي با حكومت ديني علوي است ... ادعايي كه حتي حكام جمهوري اسلامي از آن سر باز ميزنند بلكه آن را تلاشي در جهت استقرار اسلام و مبارزه با توطئه هاي چند ده ساله جهاني عليه اسلام ضمن اقرا به اشتباهات و نقص هاي موجود ميدانند ...
اگر چنين نتيجه اي گرفته ايد حتما اين كشف را به اطلاع آنها برسانيد :p:cool: شادمان خواهند شد :D
نماز روزه همه دوستان قبول
بهزاد
Tuesday 12 November 2002, 12:14PM
سلام؛
الحق كه باصفايي
حرفت منطقي بود.
منتظر جواب ساير دوستان مي مانم.
freedom
Tuesday 12 November 2002, 12:20PM
نوشته شده بوسيله siavash_ad
صبح خان
حكومت ديني در ايران چه ربطي به صهيونيزم دارد؟!؟!؟ ما داريم راجع به كشور خودمان بحث ميكنيم. شما چرا هر مطلبي را كه درست نميدانيد به صهيونيزم متصل ميكنيد؟
احسنت.. و جالب اينكه عين همين انتقاد شما به آقاي صبح ... دهها بار در سايت ايران كليك مطرح ميشد.. ولي گويي آب در هاون كوبيده ميگشت:confused:
freedom
Tuesday 12 November 2002, 12:29PM
نوشته شده بوسيله بهزاد
سلام؛
مشكل شما اين است كه حكومت فعلي را حكومت ديني مي دانيد در حالي كه چنين نيست
حكومت فعلي نمونه اي از يك حكومت ديني است كه داراي ضعفهاي شديدي در ساختار است و اين ضعفها ويژگي ذاتي حكومت ديني هستند.. كه به يكي از آنها اشاره كردم..
اما تعريفي ارائه داديد..
منظور از حكومت ديني حكومتي است كه مقدّرات مردم بر اساس دستورات دين حنيف تعيين شود نه مصالح شخصي و سياسي و حزبي و جناحي و... بنابراين در يك حكومت ديني هيچ لزومي به تقديس طبقه حاكم احساس نمي شود.
مقدرات مردم بر اساس دستورات دين تعيين شود.. .. بفرماييد كه چه كسي يا كساني تعيين ميكنند كه يك مقدره مطابق با دين هست يا نه؟
به اين سوال پاسخ دهيد تا ادامه دهيم..:smile40:
freedom
Tuesday 12 November 2002, 12:34PM
دقيقا بهزاد جان!
اين حكومت يك حكومت دين نما است كه تنها اداي دينداري را در مي آورد! من با نظر شما در اين زمينه كاملا موافقم. در زمان پيامبر (ص) بدترين توهين ها به ايشان ميشد. و ايشان با رفتار خود آن كساني را كه اين رفتار را ميكردند به دين متمايل ميكردند! (مثل همان ماجراي خاكستر ريختن بر سر حضرت رسول (ص)) اما آقايان با رفتار خود حتي كساني را كه ديندار هستند از دين متنفر ميكنند! چه رسد به جذب غير دينداران.
دوست عزيز.. مطلبي را كه شما عنوان كرده ايد.. اين خطر را دارد كه ما تشويق بشويم به اينكه بدنبال نوع ديگري از حكومت ديني برويم.. كه حاكمانش درست باشند و ...
و بدنبال اين سراب تا قيامت بدويم..
خير.. من راه كوتاهتر و مطمئن تر را انتخاب ميكنم.. دولت دموكراتيك (ليبرال يا سوسيال) .. كه ابزار قدرتمندي مثل انتخابات .. احزاب .. آزادي بيان ... آزادي مطبوعات.. پارلمان.. تفكيك قوا.. همه تضمين كننده مردمسالاري آن هستند.. و چيزي به نام رهبر اساسا در آن وجود نداشته باشد..
freedom
Tuesday 12 November 2002, 12:37PM
نوشته شده بوسيله صبح
:D
فقط حكومتي قابل قبول است كه دست نشانده استثمار كثيف صهيونيستي باشد .
اين تنها شرط حكومت است .
زماني دلم برايت ميسوخت..
به تو گفته بودم كه ديگر حتي دلم هم برايت نميسوزد.. و فقط ميتوانم لبخندي نثار منطق ضعيفت كنم
SAFA
Tuesday 12 November 2002, 12:49PM
جناب بهزاد
از راه دور ارادت مرا بپذيريد
گرچه دلهاي مسلمانان از راه دور هم به هم نزديك و مانوس است
مشتاق ديدار هستم
مرا از دعاي خير در اين ماه مبارك فراموش نفرمائيد
يا علي
بهزاد
Tuesday 12 November 2002, 12:50PM
سلام
اول گفته اي كه اين مشكلات فعلي در ذات حكومت ديني است. بايد در جوابت بگويم كه
اسلام به ذات خود ندارد عيبي - هر عيب كه هست از مسلماني ماست.
دوم: گفته اي كه چه كساني تعيين مي كنند مقدرات بر اساس دين هست يا خير؟ جواب اين است: كتاب الله و عترتي (برگرفته از حديث پيامبر (ص)) و در زمان غيبت وليعصر (عج): علماء امتنا. (برگرفته از حديث امام زمان(عج)).
سوم: در جواب دوستمان سياوش گفته اي كه راه ميانبري نشان مي دهي: سوسياليزم و ليبراليزم با مولفه هايي چون احزاب، انتخابات، آزادي بيان و...
واقعاً خنده ام گرفت.
كدام حكومت سوسياليستي را سراغ داري كه داراي اين مشخصات باشد؟
و نكته چهارم و آخر اينكه تمام اين مولفه هايي كه گفتي ضامن سلامت حكومت هستند، در ايران فعلي ما وجود دارند.
اگر به قول شما اينها ضامن سلامت حكومت است، پس چرا به حكومت فعلي ايراد مي گيري؟؟؟!!!
من فكر مي كنم كه آرزوي قلبي ات را در آخر جمله ات گفته اي: رهبر!
خوب اين را از اول بدون مقدمه چيني مي گفتي تا معلوم شود مشكلت كجاست و چيست؟
صبح
Tuesday 12 November 2002, 12:59PM
صبح خان
نه اصلا بحث من در آن يك پست ايران نبود ... ولي اگر كشور ما برود زير استعمار كثيف صهيونيستي ما ديگر راحت ميشويم و حداقل اين يكي دو روز زندگي را با شكم پر ميگذرانيم ...
اينطور راحت تر است ديگر ...
:confused::cool:
SAFA
Tuesday 12 November 2002, 01:01PM
سخت نگير ... از زير زبونشون در رفت ... مثل همون جنگهاي صليبي ...
freedom
Tuesday 12 November 2002, 01:07PM
دوم به چي محكومند ؟ به ... :o
به همون چيزي كه تاپيك استارتر مدعي شده كه مخالفان حكومت ديني به آن محكومند..
با منطق جناب بوش و دارو دسته اش به مرگ و نيستي شما چطور ؟ :p
من صحبتهاي بوش رو گوش كردم.. بسيار منطقي.. درست و قابل قبوله.. و تنها سياستمدار غربي كه به نظرم آدم جالبيه آقاي بوش هستن.. :smile39: ميخواي اون قسمت از صحبتهاش كه راجع به خواسته هاي مردم ايرانه برات بيارم؟
freedom خان ... عزيزم
نامه شما مبتني بر 2 فرض غلط ناشي از تعريف معلول شما از حكومت ديني است
1- تقدس رهبران حكومت ديني در جايگاه حكومت
2- انطباق كامل جمهوري اسلامي با حكومت ديني
مورد اول رو به موازات شما بحث خواهم كرد.. و مورد دوم رو الان جواب ميدم: .. جمهوري اسلامي نوعي حكومت ديني محسوب ميشه.. و اشكالاتي كه داره.. ويژگي ذاتي حكومت دينيه...
در اولين گام حكومت ديني را مستلزم تقدس طبقه حاكم دانسته ايد ... آري اگر تنها حكومت ديني ذهن شما محدود به قرون وسطي و حكومتهاي مشابه ميباشد نقلي نيست ... اما حكومت ديني دلخواهي كه ( ظاهرا اينجا طرفدار زياد دارد :smile39: ) الگويي ديگر دارد ...
قرون وسطي؟؟
مقدس تر از رهبران جمهوري اسلامي چيزي پيدا ميشه؟ يعني امام خامنه اي .. رهبر مسلمين عالم.. ولي بر جان و مال و ناموس مردم.. مقدس نيست؟؟؟:eek:
تعداد طرفداران را در يك رفراندوم مشخص كنيم بهتر است.. يا سري به ايران كليك بزنيد..:p
رهبران و حاكماني كه - گر چه مقدسند - اما در جايگاه حكومت تقدسي براي خود قائل نيستند ... با مردم نشست و برخاست ميكردند و با مردم غذا مي خوردند و با آنها گرسنگي ميكشيدند ... همانند مردم در شهر و بازار رفت و آمد ميكردند و دوشادوش مردم در جنگها شركت ميجستند ... از آنها مشورت ميگرفتند و انتقاد و جسارت آنها را تحمل ميكردند ... نمونه هاي بسيار از اين رويه در تاريخ رهبران حكومت ديني يافت ميشود( اگر لازم است بفرماييد نقل كنم هر مسلماني هر چقدر شناسنامه اي از آنها مطلع است مگر اينكه ... :p )
افسانه.. چنين چيزي غير قابل پياده سازي است و همينكه ملاها زحمت كشيدند و اين ايده آل ماليخوليايي را در ايران ايجاد كردند.. و مردم سازه زيستي آنها را ديدند و به ريش خود خنديدند كافيست.. تا كي ميخواهيد غصه آخرت مردم را بخوريد و دنياي خود را بسازيد؟
در جنگ هم مشورتي دركار نبود.. آقاي رفسنجاني و آقاي خميني خود تصميم ميگرفتند كه بجنگند يا صلح كنند..;)
رهبران حكومت هاي غير ديني چگونه اند ... آيا حاضر هستند يك شب فقط يك شب به محله هاي فقير نشين سر بزنند تا حتي يك نفر سر گرسنه بر زمين نگذارد ؟
نه.. بلكه سعي ميكنند طوري عمل كنند كه محله فقير نشين هم از امكانات مناسب زندگي برخوردار شود.. و البته كه ميبينيم رهبران جمهوري اسلامي چقدر با فقيران دمخورند:D
نيازي به اينكار نيست.. سيستم هاي قوي تامين اجتماعي از فقيران حمايت ميكند.. هر دولت منتخب در كشورهاي دموكرات مجبور است به خواسته مردم رسيدگي كند.. و گرنه اولا توسط مردم و در اولين انتخابات طرد ميشود.. و ثانيا در صورت اثبات تخلف محاكمه ميشوند..
اما رهبران حكومت ديني مانند معصومين به حساب ميايند و هرگز به كسي جوابگو نيستند..
آيا در تمام تاريخ حكومت هاي غير ديني يك نفر مانند امير المومنين علي عليه السلام پيدا ميشود ؟
آيا در جمهوري اسلامي يا هر حكومت ديني كه شما بسازيد پيدا ميشود؟
اين همان تفاوتي است كه سبب مي شود حكومت ديني علوي بعد از 14 قرن هنوز طالب داشته باشد ...
آره ميبينم.. فقط يك رفراندم برگزار كنيم تا ببينيم چقدر طرفدار دارد.. چون شما هم هرگز نخواهيد توانست علي داشته باشيد.. پس تفاوتي وجود ندارد.. مگر آنچه من گفتم.. حاكمان شما مقدس شمرده خواهند شد
از سوي ديگر اينكه در حكومتهاي غير ديني تقدس كه هيچ ، كرامتي نيز براي حاكم قائل نمي شوند امتياز ويژه اي نيست
پيش خودتان قضاوت نكنيد.. اين سيستمهاي بشري بعد از سالها بسيار بهينه شده و مناسب هستند و موفقترين حكومتهاي دنيا كه بالاترين درجات رفاه و آسايش .. تكنولوژي .. و مردمسالاري دارند.. و پيشرفته ترين ها.. همه داراي چنين سيستم حكومتي هستند..
نگاهي بكنيد: http://www.mideastclick.com/forums/showthread.php?s=&threadid=26497
و ديگر اينكه هر مبتدي و تازه واردي در دنياي سياست ميداند كه حاكمان واقعي آمريكا مهر ه هاي مرئي نيستند
جدي؟ خواهيم خنديد.. نتيجه زحمات سيماي لاريجاني..:smile39:
خط قرمز هاي آنجا را جاي ديگر بايد جست ... در منع كمترين انتقاد از يهود و صهيونيزم ... در منع انتشار و حتي اختيار كتاب پروتكلهاي دانشوران صهيون حتي در انگليس ... در منع ابراز خطبه هاي محتوي آْيات جهاد ... در منع اختيار حجاب و ...
حجاب در آن كشورها ممنوع است؟
راستي اگر اينهمه آمريكا بد است.. اصحاب و اذناب جمهوري اسلامي در آنجا چه ميخواهند؟ و آنان كه در عاشورا در دي سي سينه ميزنند..
در آمريكا انتقاد از هر چيزي آزاد است.. خودتان را فريب ندهيد..
و آخر ين فرض غلط يا مغلوط شما انطباق جمهوري اسلامي با حكومت ديني است ... ادعايي كه حتي حكام جمهوري اسلامي از آن سر باز ميزنند ... حتما اين كشف را به اطلاع آنها برسانيد :p:cool: حتما شادمان خواهند شد :D
رهبر ما كه نامش نامش علي.. راهش راه علي..
مالك اشتر علي!!! به شهر ما خوش آمدي..
امام خامنه اي..
ولايت فقيه..
مقام عظماي ولايت..
حضرت آيت الله عظمي خامنه اي..
اينها همه نشانه تقدس طبقه حاكم است..
اما.. خيلي خوشحال ميشوم كه شما و ساير همفكرانتان كه مدعي هستيد جمهوري اسلامي با حكومت ديني انطباق ندارد.. اين مسئله را رسما و علنا اعلام بفرماييد.. در تالار سياست .. يا همين تالار.. اعلام كنيد كه حكومت جمهوري اسلامي، حكومت ديني نيست
صبح
Tuesday 12 November 2002, 01:09PM
نوشته شده بوسيله freedom
زماني دلم برايت ميسوخت..
به تو گفته بودم كه ديگر حتي دلم هم برايت نميسوزد.. و فقط ميتوانم لبخندي نثار منطق ضعيفت كنم
ناز دلت :p
ببخشيد ... قبلا من افتخار آشنائي با چنين نامي را نداشتم .
فقط يكي يادم مياد كه وقتي بحثهاي فلسطين باهاش مي كرديم ، خبر به خاك و خون كشيده شدن فلسطينيها كه ميرسيد ... شروع مي كرد به سرودن شعر در مدح آپاچي هاي اسرائيلي ...
حرفهاش خيلي شبيه به شما بود ... :p
شما همون كه نيستي ؟
:confused:
freedom
Tuesday 12 November 2002, 03:03PM
آره من همونم..:smile39:
فكر كردم ميدوني.. آخه من با اين اسم تو سه تا سايت ديگه هم هستم.. ايران بي بي .. براي فردا.. بيدادبين.. :smile40:
اما قضيه آپاچي هم.. اينطوري كه تو ميگي نيست ها.. ولي خب.. چون دوست داري همين كه تو ميگي قبوله:D
SAFA
Wednesday 13 November 2002, 02:59AM
عزيزم ... از اصول گفتمان حفظ خونسردي ... احترام به عقايد طرف مقابل و نقد منصفانه است ... متاسفانه شما حتي از پاسخ سلام هم طفره رفته اي ... لينكي كه از ايران كليك آورده اي هم مطابق معمول مملو از اهانت ها و ابراز عقيده ه هاي دور از شان گفتمان است
اميدوارم شما هم مثل من علاقمند به حفظ محيط مناسب اين تالار جهت نزديكي و همدلي هر چه بيشتر ايرانيان باشي و همه ما تلاش كنيم كه اين تالار به سرنوشت سايت هاي مشابه گرفتار نايد
از حاشيه بپرهيزيم و بر مطلب بيافزاييم
موضوع اصلي گفتگو مزيتهاي حكومت ديني بر حكومتهاي غير ديني در يك جامعه ديندار است ... نكته اي را لازم به ذكر ميبينم ... حكومت ديني بدون خواست و اراده مردم نميتواند بوقوع بپيوندد
شايد بتوان گفت اولين نماد مردم سالاري ( و نه دمكراسي ) در تشكيل يك حكومت را ميتوان در تشكيل حكومت مدينه توسط پيامبر بزرگ اسلام جستجو كرد ... انتخابات مدرني در 1400 سال پيش ... در قالب مانيفست انتخاباتي پيمان طائف و بيعت اكثريت مردم مدينه با پيامبر خدا ... بدون هيچ اجباري و بدون هيچ تقدسي
نمونه دوم بيعت مردم با امير المومنين علي عليه السلام
اين نوع انتخاب ازاد مردم حتي در حكومت يونان نيز سابقه ندارد حتما مطلع هستيد دمكراسي يونان اين طبقه نخبگان بودند كه صلاحيت انتخاب داشتند و ديگر طبقه هاي مردم از اين صلاحيت برخوردار نبودند ... تامل در اين نكته با اطلاع از اينكه اين حكومت به عنوان سنبل و نماد دمكراسي غير ديني شناخته شده است پند آموز است ... و شايد كمي مضحك :rolleyes:
جمهوري اسلامي نيز در وهله اول به درستي اجراي حكومت ديني را به راي گذاشت ... اين به اين علت است كه ماهيت حكومت ديني استوار بر خواست و اراده مردم است
مردمي كه اجراي قوانين و احكام شرع را در جامعه خود خواستار باشند . وگر نه طبيعي است حكومت ديني بكار مردم بي دين نايد
در نامه قبل ادعاي شما مبتني بر مجاز نبودن انتقاد در حكومت ديني رد شد ... شما در نامه اول خود اين ادعا را موجب مطلوب نبودن حكومت ديني دانسته بوديد ... با رد اين ادعا طبيعي است تالي آن نيز مردود است
در مورد الگوهاي حكومت ديني نوشته بودم ... پاسخ شما به هيچ وجه مفهوم نبود .. چه چيز افسانه است ... اينكه كسي سر گرسنه بر زمين نگذارد ؟ ... اينكه انسان ها در محدوده كرامت شان آزاد باشند ؟ يا اينكه رهبر همراه و هم سطح مردم باشد ... براي تك تك آنها ارزش قائل باشد و شخصا براي رفع نياز آنها اقدام نمايد
آري ... من هم ميدانم در مرام غير ديني چنين چيزي امكان ندارد ... ممكن نيست كه حاكم شبانه كيسه نان به دوش بكشد تا هيچ گرسنه اي در وسعت مملكت او باقي نماند ... ممكن نيست حاكم فقط به جرم اينكه خانواده يك سرباز براي مدتي كوتاه از توجه او محروم مانده اند صورتش را به آتش نزديك كند و خود را نهيب زند
ساده زيستي حاكم نه تنهاممكن است بلكه نمونه هاي مشابه غير ديني هم دارد ... آيا واقعا تصور ميكنيد حاكم براي حكومت بايد بر گرده مردم سوار شود ؟:rolleyes:
شما هم ميدانيد كه رهبران دموكرات محبوب شما علاقه اي به سرنوشت انسانهاي گرسنه نشان نميدهند ... وگر نه آمار 24 هزار گرسنه در روز مانند لكه ننگي بر تارك بشريت نميدرخشيد
http://www.iranclubs.org/forums/showthread.php?s=&threadid=240
راستي نظرتان درباره جمهوري دمكراتيك كنگو با بيشترين آمار مرگ و مير چيست :p
اين همان منطق شما در ارزيابي حكومت ديني است ... با اين منطق حكومت دمكراتيك كنگو همپايه حكومت فرانسه است :rolleyes:
بديهي است جمهوري اسلامي نيز يك حكومت ديني است كه در اين عرصه موفقيت هاي بسيار و طبيعتا خطاهايي نيز دارد ... اما اينكه در مقام ارزيابي يا آن را حكومت ديني ندانيم و يا آنكه صد در صد مطابق حكومت ديني ايدهآل بشمار آوريم ... دور از منطق و منفعلانه ميباشد
و اما در مورد خط قرمزهاي موجود در جوامع غربي صحبت بسيار شده است ... محدوديت حجاب ... قانون هاي رسمي براي جلوگيري از هر گونه تحقيق و انتقاد به يهود ... و ... حتي در ليبرال ترين كشور ( فرانسه ) از نشانه هاي آن است
دوستي به من قول داده است كه متن قانون ممنوعيت خريد و فروش كتاب پروتكلهاي صهيون در انگليس را به من برساند ... اگر به زعم شما اين ممنوعيت وجود ندارد براي برهان خلف فقط يك چاب جديد از آن را كه قابل دسترس باشد از هر انتشاراتي معرفي نمائيد ... مطمئن باشيد خريداران بسياري طالب آن خواهند بود
در مورد ارادت شما به جناب بوش و آپاچي ها سكوت را بهترين پاسخ ميدانم
علیرضا
Wednesday 13 November 2002, 03:26AM
در زمانی که ما هستیم و افراد برای دنیایشان حاضرند برادر خود را بکشند حکوت دین معنی ندارد:confused:
freedom
Wednesday 13 November 2002, 08:06AM
به نقل از بی بی سی:
به نظر می رسد "پروتکل بزرگان يهود" شامل جزئيات ملاقاتی ميان رهبران قوم يهود در پايان قرن نوزدهم در سوئيس است که در آن برای تسلط بر جهان توطئه شده است.
اين سند در واقع در پاريس توسط ماموران پليس مخفی روسيه جعل شده بود.
"نيکولاس دوم"، تزار روس، موقعيت را برای آنکه مشکلات کشورش را به گردن يهوديان بياندازد مناسب يافته بود و اين سند را جعل کرده بود.
هرچند جعلی بودن اين سند به سرعت و از جمله توسط روزنامه "تايمز" لندن در سال 1921 فاش شد، اما هويت و حيات خاص خود را يافت و بسياری آن را باور کردند.
در آلمان دهه 1930 ، هيتلر از آن برای بنای ايدئولوژی حزب نازی استفاده کرد.
طی ساليان متمادی، ميليون ها نسخه از اين پروتکل به زبان های عربی و ژاپنی و همچنين انگليسی چاپ شده است.
در آمريکا هنوز گروه های نئونازی و کوکلاس کلان ها آن را تبليغ می کنند
http://www.bbc.co.uk/persian/arts/021107_la-si-egypt.shtml
به شما همکاری با کوکلوس کلانها و نازیها رو تبریک میگم:smile39:
------------------------------------------------------------------------------------------
حکومت دینی ایران نمونه حکومتی بود که بقول طرفدارانش به خواست خدا و با حضور برترین انسانهای روی زمین بوجود آمد.. به سرعتی حیرت آور به فساد کشیده شد .. فقر در کنار ثروت اندوزی ملاها.. و در کنار جملاتی که شما در وصف حکومت اسلامی میگویید..
کار بجایی کشید که دختران ایرانی سر از فاحشه خانه های کشورهای عربی و حتی پاکستان در آوردند.. البته میدانم این جمله روی شما هیچ تاثیری نمیگذارد.. چون شما ........
آیا حکومت اسلامی ایران خطایی مرتکب شد که به اینجا رسید؟ یا اینکه اساسا هرکاری میکرد به این روز میرسید؟:cool:
وعده های توخالی شما در مورد ویژگيهاي حكومت ديني.. ديگر روي مردم هيچ اثري ندارد.. اگر مدعي چنين چيزي هستيد.. چرا آنرا پياده نكرديد؟
ما از حكومتهاي 1400 سال پيش اطلاعات كاملي در دست نداريم و نيازي هم به صحبت در اين باره نيست.. چون ما در جلوي چشم خودمان دنياي امروز را داريم و كشورها و حكومتهايش را.. و درباره آن بحث ميكنيم..
شما ميگوييد جمهوري اسلامي حكومت ديني نيست.. از شما ميپرسم .. چرا جمهوري اسلامي حكومت ديني نيست؟
بهزاد
Saturday 16 November 2002, 11:37PM
جمهوري اسلامي اسلامي يك حكومت ديني نيست چون قوانين دين حنيف اسلام را اجرا نمي كند.
ما مسلمانان معتقديم كه اسلام براي كليه مسائل بشري راه حل دارد.
اگر چنين است (كه واقعا همينطور است) پس الان كه ما براي مشكلاتمان راه حل نداريم، پس قطعا يك جاي كارمان مشكل دارد ديگر. شايد هم چندجاي كارمان.
يا حق.
Freedom1
Sunday 17 November 2002, 12:49PM
نوشته شده بوسيله بهزاد
جمهوري اسلامي اسلامي يك حكومت ديني نيست چون قوانين دين حنيف اسلام را اجرا نمي كند..
كدام قوانين را اجرا نميكند؟:smile41:
بهزاد
Sunday 17 November 2002, 02:07PM
مثالها زيادند ولي براي اينكه دلت نخواد يكي دو تاش رو برات ميگم.
جلوگيري از ربا خواري.
مبارزه جدي با فساد و فحشا.
و...
فعلا كافيه تا بعد.
مسيحا
Sunday 17 November 2002, 06:15PM
با سلام
بهزاد عزيز با عرض معذرت در بعضي از مطالبت منطق و استدلال را خوب مي شناسي اما در اين مورد به خصوص نمي توانم نظرت را قبول كنم چون فساد و فحشا يا مبارزه با مفاسد اقتصادي هيچ ربطي به اين ندارد كه ما بگوييم حكومت ديني نيست .
شما وضعيت ايده ال را مطرح مي كنيد اين درست
ما هم قبول داريم در حكومت ديني فساد و فحشا نبايد باشد مبارزه با مفاسد اقتصادي بايد صورت گيرد .
اما دوست عزيز
تمام اين چيزهاي خوبي كه تعريف مي كني زماني اتفاق مي افتد كه حاكم و مردم هر دو بخواهند .
فرياد مظلوميت اين سيد كه بارها و بارها نداي مبارزه با مفاسد اقتصادي را سر داده چرا نمي خواهيم بشنويم
چرا ياريش نمي كنيم
حاكم وقتي تنها باشد كاري نمي تواند بكند حتي در مورد تجاوز به مرزهاي اسلامي چه برسد به مبارزه با مفاسد اقتصادي كه در دست باندهاي مافيايي هست كه هر لحظه كسي بخواهد گلوي آن ها را بگيرد
در كشور بلوايي به پا ميكنند تا رد گم شود
....
به ياد بياوريم علي (ع) را كه تك و تنها در مسجد كوفه بود و با سيلي بر صورت خود مي كوبيد كه اي نامردان مرد نما اي كاش شما را نديده بودم
اگر فقط 300 تن با من بوديد( به نظرم ) اجازه نمي دادم دشمن در جاي جاي مملكت اسلامي آشوب به پا كند .
پس بياييد دست از شعارهاي زيبا برداريم و به جاي اين شعار دادن ها علي را ياري كنيم .
بهزاد
Sunday 17 November 2002, 08:29PM
من فعلا قصد ندارم كه توي اين باشگاه راجع به موضوع رهبري چيزي بگم. به خاطر همين خيلي وارد بحث نميشم. ولي همينقدر بگم كه به نظر من: اينكه رهبر بياد و بگه مشكلات را حل كنيد، كافي نيست. اين رو من هم بلدم بگم.
مشكل بي كاري را حل كنيد. با فساد مبارزه كنيد. اقتصاد را رونق بدهيد. توليد را افزايش دهيد. گراني را كاهش دهيد. با هم ديگه دعوا نكنيد. و...
ولي از قديم گفته اند دو صد گفته چو نيم كردار نيست. من منتظرم تا رهبر تهديدش را عملي كند تا بلكه فرجي حاصل شود. (گرچه ميل باطني ام اين است كه كار به آنجا نكشد). به نظر من رهبر نبايد فقط بعضي وقتها و بر عليه برخي از جريانها دست به اقدامات عملي بزند. در طول اين پنج سال (از سال 76) شايد دو مورد هم پيدا نشود كه جريان اينوري حكومت (جناح راست) به طور علني توبيخ شده باشند. در حالي كه آن طرف بسيار برايش اين موضوع پيش آمده است.
به هر حال به نظرم همان به صحنه آوردن مردم بهترين گزينه باشد (متاسفانه).
ميگويم متاسفانه چون خيلي درد است كه نخبگان يك مملكت نتوانند با زبان خوش با يكديگر كنار بيايند كه نياز به اين كارها نباشد.
يا حق.
بهزاد
Sunday 17 November 2002, 08:32PM
من دو نكته رو يادم رفت بگم در مورد اينكه چرا اين سيد را ياري نمي كنيم.
1- اينكه تا حالا كه از ما نخواسته؛ اگه خواست يك كاري ميكنيم كارستان.
2- از كجا معلوم كه در جريان اين مبارزه با مفاسد اقتصادي مرگ فقط براي همسايه حق نباشد؟؟؟
به ياد بياوريم جريان 123 ميليارد تومان اختلاس بانك صادرات را
يا حق
ANTI-AKHOND
Sunday 17 November 2002, 11:58PM
نوشته شده بوسيله بهزاد
2- از كجا معلوم كه در جريان اين مبارزه با مفاسد اقتصادي مرگ فقط براي همسايه حق نباشد؟؟؟
يا حق
ميشه بفرماييد چيكار ميكنيد؟
البته تا حالا چند نمونه از امثال شما ديدم
گفتم شايد چيز جديدي هم باشه
مسيحا
Monday 18 November 2002, 12:30AM
نمي دانم اين مثال درستي است بزنم يا نه ؟!
ولي با خود بينديشيم كه آيا به راستي اگر اين سيد مظلوم از ما كمك خواست به ياريش مي شتابيم .
يا چو جماعت زمان علي (ع) در تابستان ها گرما را بهانه كرده و در زمستان ها سرما را .
دوست عزيز آقاي بهزاد خان نمي دانم چه كاره هستي اما اگر دانشجو باشيد كه اميدوارم اين گونه باشد . خوب است نظري به دانشگاه ها بيفكنيد و ببينيد چه كساني با شعار تو خالي توسعه سياسي سعي در گمراه كردن دانشجو ها از آن چه كه بايد باشند هستند.
من دانشجوي خوب را دانشجوي (جسارتا) خرخواني كه فقط دنبال درس باشد نمي دانم به نظرم دانشجوي خوب كسي است كه سياسي باشد و لي ابزار دست سياستمداران نشود .
تمام كساني كه از دوم خرداد به بعد بر سر كار آمدند مدام از دانشجو دم زده اند اما همه اين ها براي اين كه از اين نمد كلاهي براي خود ببافند اين چنين مي گويند .
حال ببيند نظر مقام معظم رهبري (روحي فداك ) در مورد دانشجو و دانشگاه چيست ؟
ايشان بارها تاكيد كرده اند كه خدا لعنت كند كساني را كه نمي خواهند دانشگاه ها سياسي باشند .
و در اين چند ماه اخير بارها تاكيد كردند كه نياز امروز كشور ما جنبش نرم افزاري است .
پس ببينيد چه كساني به علم و چه كساني به هياهو دعوت مي كنند
پيش خود قضاوت كنيد .
حتي اگر خواستيد در باشگاه مطلبي خلاف فكرتان بنويسد.
كساني كه در طول اين سال ها مدعي اصلاح طلبي بودند و خود را پيشقراولان جنبش دانشجويي مي دانستند ديديد كه در دادگاه ها وقتي به پاي ميز محاكمه آمدند چگونه خوار و ذليل از گذشته خويش ابراز ندامت كردند . مسعود بهنود ، شمس الواعظين ، نيك آهنگ كوثر ، .....
....
همه بالاتفاق گفتند كه ما تندروي كرده ايم و اشتباه كرده ايم ....
به همين راحتي اشتباه كرده ايم ....
تاوان اين اشتباهات فاجعه اي مانند كوي دانشگاه را به وجود آورد كه لكه ننگي بر تاريخ ايران ماند .
كه حتي رهبر معظم انقلاب نيز از اين واقعه شوم ابراز ناراحتي كردند .
برادر عزيز حتي اگر ملي گرا هم كه باشيم حتي اگر وطن پرست هم باشيم حكومت ديني را هم قبول نداشته باشيم
بايد بپذيريم كه امروز روز كار و تلاش است نه شعارهاي زيبا و نه هياهو هاي سياسي
يا علي مدد
siavash_ad
Monday 18 November 2002, 12:50AM
به نظر من یکی کردن آقای خامنه ای با علي عليه السلام و مقايسه مردمان اين دو نفر اصلا كار درستي نيست، خودتان هم ميدانيد.
اين مشكل كشور ماست كه دانشجوي كشور به جاي اينكه به دنبال تحقيق و نو آوري در رشته دانشگاهي خود باشد، تماما به دنبال مسايل سياسي است. اين مطلب نشانه آن است كه سياستمداران كارشان را به درستي انجام نميدهند كه دانشجو خود را مجبور به دخالت در سياست ميبيند. هر فردي بايد كار خودش را انجام بدهد. البته منظور من اين نيست كه دانشگاه بايد از سياست عاري باشد، ولي نسبت فعاليتهاي سياسي دانشجو نبايد از 15 يا 20 درصد بيشتر شود درحاليكه شايد 80 درصد فعاليت دانشجويان ما سياسي است و نه علمي!
افرادي چون مسعود بهنود ، شمس الواعظين ، نيك آهنگ كوثر به ترتيب نويسنده، روزنامه نگار و كاريكاتوريست هستند و هيچ ربط خاصي هم به رهبري جنبش دانشجويي ندارند. احتمالا منظور شما اين است كه اين افراد از حاميان اين جنبش هستند. در ضمن آنها در بازداشتگاههاي قوه قضاييه مورد پذيرايي قرار گرفته بودند كه اينچنين در دادگاه اظهار پشيماني كردند و نه در فضاي يك بحث آزاد و منطقي. اگر شما را هم به بازداشتگاههاي اسرائيل ببرند، در عرض چند ساعت براي سلامتي جناب شارون دعا خواهيد كرد! و اسرائيل را ارث پدري صهيونيست ها تلقي خواهيد نمود!
Freedom1
Monday 18 November 2002, 07:47AM
نوشته شده بوسيله بهزاد
در طول اين پنج سال (از سال 76) شايد دو مورد هم پيدا نشود كه جريان اينوري حكومت (جناح راست) به طور علني توبيخ شده باشند. در حالي كه آن طرف بسيار برايش اين موضوع پيش آمده است.
فقط اين يك جمله تو.. نشون از واقع بيني و انصاف داره.. اي كاش همه ما هميشه انصاف داشته باشيم:smile39:
Freedom1
Monday 18 November 2002, 08:01AM
نوشته شده بوسيله بهزاد
يا حق
تا بحال از شما نخواسته و هيچوقت هم نخواهد خواست.. براي اينكه شما قاضي و نيروي انتظامي و فلان و بهمان نيستيد.. و واقعا در حد شما نيست كه بخواهيد مثلا با فساد مبارزه كنيد يا با ربا خواري مبارزه كنيد..
اما رهبر امكانات وسيعي براي مبارزه دارد.. قوه قضائيه.. بنيادهاي جورواجور.. صدا و سيما.. نيروهاي نظامي و انتظامي .. همه و همه در اختيار رهبر است.. ولي او هيچ كاري نميكند.. موارد اختلاسهاي بنياد جانبازان را كه به ياد داريد؟
به هر حال.. 3 حالت بيشتر ندارد:
1- رهبر اصلا خبر ندارد .. برخي از طرفداران حكومت چنين چيزي را ادعا ميكنند.. ولي بايد گفت بسيار خنده دار است كه رهبر مانند كبك سرش را توي برف كند و از اوضاع كشور بيخبر باشد..
2- رهبر ميداند ولی جرات برخورد را ندارد.. معقولتر است .. و البته نشانه بي عرضگي رهبر است..
3- رهبر خودش يكي از آنهاست.. شخص من به اين حالت معتقدم.. و مجموعه رفتارهايي را كه رهبر در برخورد با قتلهاي زنجيره اي .. اختلاسها.. ترور حجاريان.. جريان چماقداران در كوي دانشگاه و موارد مشابه انجام داده.. دليلي بر ادعاي من است
اما مشكل چگونه حل ميشود؟
تا زماني كه جمهوري اسلامي هست.. هرگز مشكل حل نخواهد شد.. سيستم حكومتي جمهوري اسلامي هرگز قابليت پياده سازي نظام موفق سياسي اقتصادي را ندارد.. و حتي قابليت اصلاح را هم ندارد..
فساد در هر كشوري تاحدودي موجود است.. و هيچ كشوري مطلقا از فساد بري نيست... اما ميزان آن و نحوه برخورد با آن مهم است..
در كشورهاي دموكرات (مخصوصا سوسيال دموكرات) برخورد با مفاسد بخاطر نظارت مستمر احزاب و استقلال واقعي قوه قضائيه بسيار جدي صورت ميگيرد..
و از آنجا كه در كليه كشورهاي دموكرات.. در هر دوره مثلا چهارساله .. مردم در انتخابات حتي نفر اول كشور را هم تغيير ميدهند.. چنانچه آن فرد و اطرافيانش فسادي انجام بدهند .. و فرضا تا در قدرت هستند هم مشكلي پيدا نكنند.. نهايتا بعد از پايان دوره تصدي خود.. محاكمه خواهند شد..
راستي اين قضيه آقازاده ها و برخورد با مفاسد و چرت و پرتهايي كه تحويل ملت داده ميشد.. چه شد؟
حتما به سرنوشت ماجراي برخورد با ثروتهاي بادآورده تبديل شد.. يادتونه كه؟:cool:
سر به لاک خویش بردی ای دریغ...
نان به نرخ روز خوردی ای دریغ
كلیك كن:
http://www.geocities.com/hamedshownet/khiabankhabha.html
بهزاد
Monday 18 November 2002, 01:46PM
سلام؛
ما در اين تاپيك راجع به حكومت ديني و موافقان و مخالفان و نحوه پياده كردن اين حكومت و اصولا امكان عملي تشكيل اين حكومت و... صحبت مي كنيم. نه توسعه سياسي يا اقتصادي يا دانشجويان يا... در اين زمينه اگر سخني داري به گوش جان مي شنوم.
يا حق
مملي
Tuesday 19 November 2002, 12:44PM
فريدم ...
به دل نگير ...
ولي فكر كنم كم آوردي زدي تو جاده خاكي :p
چرا جواب هيجكدوم از جوابايي كه بت دادن نميدي :D
ميدوني كه ... چيو ميگم .. آها .. همون :cool:
بيژن
Wednesday 20 November 2002, 02:30AM
از نگاه من دين به عنوان چيزي شخصي مي تواند در خودسازي افراد و در نهايت ساختن جامعه اي خوب و سالم كارساز باشد.
نمونه هاي بسيار بد و ناگواري از كارهاي كساني كه فكر كردند با زور و كشتار مي توانند همه مردم را به بهشت بفرستند در تاريخ وجود دارد و ما يكي از اين نمونه ها را امروز در كشور خود شاهد هستيم!
من خود را فرد دين داري مي دانم و هستم با اين حال به شدت به آزادي باور و بيان و سكولاريسم و تكثر و اين كه هيچ چيز مقدس و غير قابل انتقادي در جان و جود ندارد، معتقد هستم. به نظر من به اين شكل مي توان يك انسان ديندار خوب بود و با ساير مردمان با دوستي زندگي كرد.
بهزاد
Wednesday 20 November 2002, 06:23AM
شما اهورامزدا را هم قابل انتقاد مي داني؟
Freedom1
Wednesday 20 November 2002, 09:11AM
نوشته شده بوسيله مملي
فريدم ...
به دل نگير ...
ولي فكر كنم كم آوردي زدي تو جاده خاكي :p
چرا جواب هيجكدوم از جوابايي كه بت دادن نميدي :D
ميدوني كه ... چيو ميگم .. آها .. همون :cool:
كدوم؟؟ :rolleyes:
hossin parnian
Sunday 24 November 2002, 09:37PM
پيامبر حكومت ديني تشكيل داد
امامان هم اگر شرايط جور بود حكومت تشكيل ميدادند
حزب الله2
Thursday 28 November 2002, 03:08PM
جوامع بشري بي دين و داراي آزادي هاي بي قيد و بند خيلي زود از هم مي پاشند
نمونه آن بسيار زياد است از جمله طرح فرويد .
دين با فطرت انساني هم خوان است
بيژن
Friday 29 November 2002, 03:10AM
نوشته شده بوسيله حزب الله2
نمونه هاي بسيار زيادي هم از استفاده ابزاري از دين در تاريخ بشر وجود دارد كه موجب پديد آمدن صفحه هاي ننگيني از تاريخ بشريت گرديده است، تحميل عقيده و تفتيش عقيده دگيران و شكنجه و سركوب و كشتار مردمان به خاطر باور ديني از جنايات عمده اي بر عليه بشريت و آزادي فطري او بوده است كه به نام دين و از سوي دين داراني كه از آزادگي تهي بوده اند صورت گرفته است.
بهزاد
Friday 29 November 2002, 04:38AM
سلام
ظاهراٌ قابل ندونستيد سؤال من رو پاسخ بديد.
فكر نمي كنيد اين كار شما با كردار نيك در تضاد باشه؟؟؟
يا حق
بيژن
Friday 29 November 2002, 12:37PM
نوشته شده بوسيله بهزاد
سلام
ظاهراٌ قابل ندونستيد سؤال من رو پاسخ بديد.
فكر نمي كنيد اين كار شما با كردار نيك در تضاد باشه؟؟؟
يا حق
بهزاد درود بر شما!
من را براي بي توجهي كه در پاسخ به شما انجام دادم ببخشيد.
راستش سخن من خيلي روشن است، در پاسخ شما بايد بگويم بله!
از نظر شخص من شما مي توانيد در همه موارد مربوط به آيين بهي زرتشت انتقاد پرسش و حتي توهين كنيد!
اگر من توانستم پاسخ شما را مي دهم و شما مي توانيد بپذيريد و قانع شويد و مي توانيد نپذيريد. در مورد كسي هم كه اهانت و فحاشي مي كند بايد بدانيم كه چنين فردي در آغاز و با كار خود خودش را محكوم مي كند و نشان مي دهد كه آن قدر بي محتوا و ارزش است كه دست به چنين كاري مي زند.
از نظر شخص من، انسان امروز ديندار يا بي دين بايد سكولار باشد! به ويژه انسان ديندار در عصر حاضر براي زندگي در اجتماع و جامعه بزرگ جهاني بايد توان تحمل همه باور ها حتي آنان كه به شدت به او انتقاد دارند و مخالف هستند را داشته باشد.
شما هم اگر خواستيد مي توانيد هر نظري در ارتباط با آيين بهي زرتشت كه داشتيد با نام و يك آدرس ايميل و يا صفحه شخصي براي دريافت پاسختان در بلاگ سرود زرتشت بنويسيد.
بلاگ سرود زرتشت: http://zartosht.persianblog.com
Freedom1
Friday 29 November 2002, 03:28PM
نوشته شده بوسيله حزب الله2
طرح فرويد؟ بي ديني؟
بد نيست بدوني كه چيزهايي كه بعنوان فساد شناخته ميشه (اعتياد - قتل - خودكشي- طلاق - ايدز - فحشا) تو ايران وضعيت بسيار وخيمي داره.. منتها آمار در ايران مخفيه.. و اعلام نميشه..
براي مثال.. آمار طلاق طبق اعلام رسمي در دو سال اخير 11 و 20 درصد افزايش داشته.. اما تعدادش اعلام نشده.. آمار ازدواج كاهش داشته و تعدادش هم اعلام شد..
آمار ايدز در ايران نه واقعا مشخصه و نه رسما اعلام شده
آمار خودكشي اعلام نميشه..
آمار فحشا.. همين بس كه ميخواستن بعنوان راه حل خانه هاي عفاف درست كنن..
دختران ايراني به فاحشه خانه هاي كشورهاي عربي و پاكستان!!! فروخته شدن و ميشن..
ضمنا.. بعد از همه اين صحبتها.. منظور من از آزادي .. آزادي سياسي بود:smile41:
edalat
Friday 14 February 2003, 11:34AM
اقا صفا دلیل هم داری یا کورکورتنه گفتی مثل ر,سا و فقهایتان
دین از سیاست جداست
حکومت دینی برای 1000 سال ÷یش بوده قران را بخوان راجع به زن چه گفته و.....
edalat
Friday 14 February 2003, 11:36AM
با موافقان حکومت دینی نباید بحث کرد
asheghe iran_p
Saturday 15 February 2003, 02:04AM
نوشته شده بوسيله edalat
چرا نبايد بحث كرد ؟
سینا 555
Saturday 15 February 2003, 02:45AM
نوشته شده بوسيله edalat
لابد بايد گردنشونو زد!!؟؟:D:o:D
asheghe iran_p
Saturday 15 February 2003, 03:07AM
نوشته شده بوسيله سينا 555
لابد بايد گردنشونو زد!!؟؟:D:o:D
:smile18:
سینا 555
Saturday 15 February 2003, 04:35AM
نوشته شده بوسيله asheghe iran_p
:smile18:
سسسيسسسسس
:smile27: :smile27: ;)
min
Sunday 16 February 2003, 02:36AM
جناب آقاي ساوش و بهزاد عزيز
راستي اين چه دين ناقصي است که پيامبر آورده و مردم را 1300 سال مي خواهد به حال خود رها کند بدون آنکه کسي هدايتگر آنها باشد . راستي اين چه تهمتي است که بر رسول خدا و علي )ع( مي بنديد .
مي شود ديني که داعيه کاملترين دين را دارد اينگونه ملت را بي زعيم رها کند تا زماني که امام معصومش قيام کند ؟
پس غدير خم و کامل شدن دين و اتمام حجت چه معني ميدهد ؟
ياعلي
بهزاد
Sunday 16 February 2003, 08:43AM
نوشته شده بوسيله min
جناب آقاي ساوش و بهزاد عزيز
راستي اين چه دين ناقصي است که پيامبر آورده و مردم را 1300 سال مي خواهد به حال خود رها کند بدون آنکه کسي هدايتگر آنها باشد . راستي اين چه تهمتي است که بر رسول خدا و علي )ع( مي بنديد .
مي شود ديني که داعيه کاملترين دين را دارد اينگونه ملت را بي زعيم رها کند تا زماني که امام معصومش قيام کند ؟
پس غدير خم و کامل شدن دين و اتمام حجت چه معني ميدهد ؟
ياعلي
سلام دوست من، مين عزيز...
همانطور كه قبلا گفته ام، بنا بر دلايلي بنده قصد ورود به مقوله "ولايت فقيه" را ندارم.
به خاطر همين، با عرض پوزش از ادامه بحث حول اين محور معذورم.
اگر هم در جايي مي بينيد كه اشاره اي به اين مبحث شده، از روي ناچاري و به خاطر گسسته نشدن انسجام بحث بوده است.
در ضمن من در جايي نه با ولايت فقيه مخالفت كرده ام و نه موافقت، پس لطفا از روي حدس و گمان موضع بنده را مشخص نفرمائيد.
قربانت
بهزاد
شاهين
Tuesday 18 February 2003, 02:51PM
نوشته شده بوسيله بهزاد
سلام دوست من، مين عزيز...
همانطور كه قبلا گفته ام، بنا بر دلايلي بنده قصد ورود به مقوله "ولايت فقيه" را ندارم.
به خاطر همين، با عرض پوزش از ادامه بحث حول اين محور معذورم.
اگر هم در جايي مي بينيد كه اشاره اي به اين مبحث شده، از روي ناچاري و به خاطر گسسته نشدن انسجام بحث بوده است.
در ضمن من در جايي نه با ولايت فقيه مخالفت كرده ام و نه موافقت، پس لطفا از روي حدس و گمان موضع بنده را مشخص نفرمائيد.
قربانت
بهزاد
بابا اين بحثه چيه
دين بايد جدا از حكومت باشه!!:smile39:
eesa
Tuesday 18 February 2003, 02:53PM
بنام اصليت
دين تنها چهارچوبيه براي خفه كردن ازادي - تحميل زور و حرف اشخاص حكومت وقت (در هر كشوري ) و گزينه بندي آن توسط اشخاصي مثل شما براي هيچ و پوچ ....
ما ميدانيم اصل خداست پس فرعيات نبايد مانع رسيدن ما به خدا شوند
IRANIAN YOUTH CLUBS
vBulletin 5.5.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.