PDA

نمايش نسخه نهائي : نماز مي خونيد ؟‌

دارا
Tuesday 29 October 2002, 07:53PM
سلام به همگي
چند وقتيه كه در مورد نماز خوندن و نخوندن بچه مسلمونهاي ايران آمارهاي متناقض مي دن . اينجا يه راي گيري كوچولو مي كنيم نتيجش هم نميشه به كل جامعه تعميم داد . اما بهرحال اگه راي داديد هم لطفا بگيد چرا مي خونيد يا چرا نمي خونيد .

خيلي ممنون

مملي
Tuesday 29 October 2002, 10:54PM
بعله كه ميخونيم
مگه نماز خدا رو ميشه نخوند ؟
اگز خدا قبول كنه :smile34:

kimia20ir
Tuesday 29 October 2002, 11:33PM
سلام .
بله كه ميخونيم اقا...اين چه سواليه:D ؟؟

موفق باشيد

amir251
Wednesday 30 October 2002, 05:00PM
سلام
منظورتون چه نمازيه؟
اگر همون دولا راست شدنه..كه تمومه مردم عالم چه يهود و مسيح و مسلمانو... همه انجام ميدهند
تازه غربيها ورزشهاي بهتري هم بلدن!!!!

nasirimo
Wednesday 30 October 2002, 05:48PM
با سلام
نماز نیاز بدرگاه بی نیاز وارامش روح وجسم وتلاشی برای رسیدن بکمال است

حبيب
Sunday 3 November 2002, 02:30PM
ان شاءالله كه خداوند ما رو جزء نمازگزاران حقيقي قرار دهد.

دارا
Sunday 3 November 2002, 05:42PM
ان شا الله :)

سلام :) خيلي ممنون ز توجهتون ... فقط ما دو تا نماز نخون هم داريم از 8 تا ، اگه راهنمائيمون مي كردن كه چرا نمي خونن شايد (استغفر الله) ... ما هم نخونيم !!! :p اگه راي ميديد جون شما يه چيزي هم بنويسيد كه چرا مي خونيد يا نمي خونيد :smile38:

فقط بايد ديد :)

matrix
Sunday 3 November 2002, 11:14PM
البته كه مي‌خونم . نمي‌تونم نخونم . اگه كسي فقط يه روز نمازنخونه چنان تو لجنزار اين دنياي كثيف غرق مي‌شه كه ديگه هيچ غريق نجاتي نمي‌تونه درش بياره . مخصوصاً اين آقا امير كه نماز ما رو به نرمش يا چيزي پايين تر از اون تشبيه كرده. پناه بر خدا يعني اين همه مسلمون كه نماز مي‌خونن عقلشون كمه . حتماً يه چيزي ديدن تو نماز هست كه هميشه مي‌خونن . حالا اگه خدا شما رو لايق ندونسته شما نماز بخوني برو به درگاهش استغفار كن كه حسابي كارت زاره .
اين نماز هاي واجب كه هيچي ، علماي ما بعضي وقتها كه نمي‌تونن يك نماز مستحبي رو بخونن چنان به درگاه خدا توبه و زاري مي‌كنن كه انگار يه گناه نابخشودني ازشون سر زده باشه .
حالا تو برو هي نرمش كن تا به خدا نزديك بشي

SAFA
Sunday 3 November 2002, 11:50PM
ماتريكس جان قبول باشه
اما آيا نشنيده اي نداي پروردگار خطاب به پيامبر را ....

"فَبِمَا رَحْمَةٍ مِّنَ اللّهِ لِنتَ لَهُمْ وَلَوْ كُنتَ فَظّاً غَلِيظَ الْقَلْبِ لاَنفَضُّواْ مِنْ حَوْلِكَ فَاعْفُ عَنْهُمْ وَاسْتَغْفِرْ لَهُمْ وَشَاوِرْهُمْ فِي الأَمْرِ فَإِذَا عَزَمْتَ فَتَوَكَّلْ عَلَى اللّهِ إِنَّ اللّهَ يُحِبُّ الْمُتَوَكِّلِينَ "

آل عمران آيه 159

همين ...

ديوونه
Monday 4 November 2002, 11:12AM
سلام.
سلام
و سلام....

بله اقا ... منم نماز ميخونم...ولي نه براي اينكه عادت باشه يا اينكه صرفا به واجبات عمل كرده باشم...
ميخونم كه نماز يه عشق به تمام معناست...صحبت با معشوقه... خواهش عاشقانه است....ما را به راه راست هدايت كن...راه كساني كه به آنها نعمت دادي...نه گمراهان...بهترين خواهشها در نمازه....ميخوانم چون "ان الصلاه عمود الدين" در گوشم نجوا ميكند...ميخوانم چون انان كه نميخوانند از امت محمد نيستند...

يا حق
التماس دعا...
ديوونه

Neda
Saturday 16 November 2002, 04:31AM
منم نماز نميخونم و فقط قران ميخونم و به نظر خودم همين قدر كه خدا رو ميشناسم كافيه...:D

صبح
Saturday 16 November 2002, 09:34AM
سلام ... منم ميخونم :) اگه خدا قبول كنه

اما ندا خانم توي قرآن نوشته كه نماز بخونيم ... :) و عمل كردن به قرآن مثل خوندنش با ارزشه ....
بهرحال نماز خوندن عمل به فرمايش قرآنه ... و هيچ وقت ياد آدم رو از خدا غافل نمي كنه ...

موفق باشيد

بهلول
Saturday 16 November 2002, 11:52AM
ندا جان اين که خدا را بشناسی کفايت می کند اما اگر کامل و درست بشناسی
آيا اين گونه است ؟

Sina
Saturday 16 November 2002, 12:58PM
لطفا بپرسيد
آيا نماز مي خوانيد يا نماز را اقامه مي كنيد:confused:

Neda
Saturday 16 November 2002, 05:53PM
اره موافقم صبح جون و بهلول جان...
ولي اگه نماز بخونم خودم و مسخره كردم من كه روسري نميپوشم حجابم رو رعايت نميكنم بعد از اون راه بيام نماز بخونم!!!

maryam
Sunday 17 November 2002, 07:15PM
متاسفانه نماز نخوندن به یکی از مد های بسیار بیخود در بین جوانان ما تبدیل شده
و آقای امیر که با همین حرفت جهنم رو خریدی توفکر می کنی خیلی می فهمی؟
تو اصلا حق نداری وقتی خیلی درمونده می شی خدا رو صدا کنی... وقتی دلت می گیره بگی خدا جون کمکم کن!
نماز یکی از واجبات و یکی از نشانه های مسمون بودنه نه یک ورزش! حتی اگر هم ورزش! به حسابش بیاری بهترین ورزشه.
وخیلی خواص دیگری دارد که در این مقال نمی گنجد
ولی خواهشم اینه که همیشه نمازتون رو به مو قع بخونین.
-----------------
التماس دعا.......

asheghe iran_p
Wednesday 20 November 2002, 02:06AM
:):):):):)منم ميخونم:):):):):)

بيژن
Wednesday 20 November 2002, 02:15AM
نوشته شده بوسيله دارا
ان شا الله :)

سلام :) خيلي ممنون ز توجهتون ... فقط ما دو تا نماز نخون هم داريم از 8 تا ، اگه راهنمائيمون مي كردن كه چرا نمي خونن شايد (استغفر الله) ... ما هم نخونيم !!! :p اگه راي ميديد جون شما يه چيزي هم بنويسيد كه چرا مي خونيد يا نمي خونيد :smile38:

فقط بايد ديد :)

درود بر شما!
راستش من نماز(اسلامی) نمی خوانم و رای هم دادم،
البته این توضیح را نمی دهم از آن جهت که دوستانی که نماز می خوانند نماز نخوانند!

از دید من اصولا این دیدگاه که همه مردم باید مانند هم فکر و نیایش و کنند نا درست است،

من پس از مطالعه و پژوهش زیاد با وجود آن که در خانواده مسلمان به دنیا آمده بودم، آیین نیاکانم را برگزیدم و آموزه های زرتشت را در زندگی شخصی به کار می برم.

بهروز باشید
بلاگ سرود زرتشت: http://zartosht.persianblog.com

بنفش
Friday 22 November 2002, 11:55AM
جاي خوشحالي داره كه اينجا كه در قبضه حزب الله هستش نزديك به يك/سوم نماز نميخوانند. خوشبختانه تعداد افرادي كه باورهاي خرافي اجدادشون رو دنبال ميكنند داره روز به روز كمتر ميشه.

صبح
Friday 22 November 2002, 02:54PM
نوشته شده بوسيله Neda
اره موافقم صبح جون و بهلول جان...
ولي اگه نماز بخونم خودم و مسخره كردم من كه روسري نميپوشم حجابم رو رعايت نميكنم بعد از اون راه بيام نماز بخونم!!!

ندا خانوم ...
خوب قرآن هم كه گفته خانومها حجاب داشته باشن :)
ولي به نظر من عيبي نداره ... حالا آدم نماز بخونه ... چون نماز ستون دينه ... و حال و هواش آدم رو به سمت روحانيت دين ميكشونه ... بقيش ديگه لطف خداست ... تا هممون رو هدايت كنه ...

موفق باشيد

صبح
Friday 22 November 2002, 02:57PM
نوشته شده بوسيله بنفش
جاي خوشحالي داره كه اينجا كه در قبضه حزب الله هستش نزديك به يك/سوم نماز نميخوانند. خوشبختانه تعداد افرادي كه باورهاي خرافي اجدادشون رو دنبال ميكنند داره روز به روز كمتر ميشه.
نكنه بايد برن پوچ گرا بشن يا شيطون پرست و يا اصلا ول معطل ؟‌

asheghe iran_p
Saturday 23 November 2002, 02:03AM
خيلي باحال بود:D:D:D:D:D

بنفش
Saturday 23 November 2002, 02:55AM
نوشته شده بوسيله صبح

نكنه بايد برن پوچ گرا بشن يا شيطون پرست و يا اصلا ول معطل ؟‌

چرا كه نه؟ بهتر از دولاراست شدن هاي شما اساتيد نيست؟

alirezafarzan
Sunday 24 November 2002, 03:55PM
سلام بله ميخونيم اما اي كاش به جاي نماز خون نماز گزار بوديم

من نمازم را وقتي ميخوانم كه گل سرخ تكبيرش را گفته باشد

siavash_ad
Sunday 24 November 2002, 05:42PM
در صفوف ايستاده بر نماز
ابن ملجم ها فراوانند باز!

hossin parnian
Sunday 24 November 2002, 09:21PM
مهم به پا داشتن نماز است نه تنها خواندن آن
و اما راي گيري ان شاالله كه همه مي خونن

سپهرآزادي
Sunday 8 December 2002, 09:31AM
سلام دوستان من هرچي تلاش كردم راي بدم نشد ولي راي من رو حتما به حساب بياريد البته چون آدم چاقي هستم فكر كنم دوبرابر ميشه
:D

سپهرآزادي
Sunday 8 December 2002, 09:45AM
تقديم به همه مسلمانان نمازگزار التماس دعا

از موءذن ميرسد برگوش آواي نماز
كي مسلمان از دل وجان شو مهياي نماز
شرط اول پاك بودن پس وضو بگرفتن ست
تاكه گردي سوي مسجد راه پيماي نماز
سعي كن دراول وقت از براي قرب حق
تابه مسجد با جماعت كردد اجراي نماز
با جماعت ذكر حض دارد فضيلت بيشتر
همتي كن اي كه خواهي فيض عظماي نماز
گر تو خواهي ارتباطي با خدا پيدا كني
اي مسلمان از حقيقت باش جوياي نماز
با حضور قلب رو بر درگه معبود كن
با خدا نزديك گشتن هست معناي نماز

ادامه دارد...

سپهرآزادي
Sunday 8 December 2002, 09:52AM
فكر دنيا كن رها تكبيره الاحرام گوي
حق بود با نيت خالص پذيراي نماز
چون نماز واقعي معراج بهر موءمن ست
يك به يك انجام ده اركان والاي نماز
با نمازت ساير اعمال ميگردد قبول
ورنه اعمال ست رد گر نيست داراي نماز
گر شفاعت خواهي از آل محمد(ًًص) روز حشر
هان سبك مشمار امر بهجت افزاي نماز

سپهرآزادي
Sunday 8 December 2002, 09:53AM
فكر دنيا كن رها تكبيره الاحرام گوي
حق بود با نيت خالص پذيراي نماز
چون نماز واقعي معراج بهر موءمن ست
يك به يك انجام ده اركان والاي نماز
با نمازت ساير اعمال ميگردد قبول
ورنه اعمال ست رد گر نيست داراي نماز
گر شفاعت خواهي از آل محمد(ًًص) روز حشر
هان سبك مشمار امر بهجت افزاي نماز

آرش
Sunday 8 December 2002, 09:58AM
نوشته شده بوسيله سپهرآزادي
سلام دوستان من هرچي تلاش كردم راي بدم نشد ولي راي من رو حتما به حساب بياريد البته چون آدم چاقي هستم فكر كنم دوبرابر ميشه
:D

سلام سپهر عزيز :)
چون هنوز مهمان هستيد نميتونيد راي بديد .
براي اينكه عضو شويد بايد به پست الكترونيكي تون سر بزنيد و نامه اي كه از طرف اين سايت اومده رو ببينيد كه يه لينك توش هست .. اون لينك رو كه بزنيد عضو ثابت ميشيد .
موفق باشيد

سپهرآزادي
Sunday 8 December 2002, 10:01AM
بي ولايت طاعت جن وبشر مقبول نيست
حب مولا روح جسم وروح ونورسيماي نماز
آن نمازاستي كه خواندش قره العيني رسول(ص)
چشم ودل را نور ميبخشد تجلاي نماز
بس اميرالمومنين (ع) مشتاق وصل دوست بود
عاقبت شد قتلگاه او مصلي نماز
چون به محراب عبادت فاطمه (س) جا ميگرفت
مطلع الانوار ميگرديد ماءواي نماز
وقت طاعت لرزه مي آمد بر اندام حسن(ع)
خاضع وخاشع مكان بگرفت بر جاي نماز
بهر حفظ دين به دشت كربلا آمد حسين (ع)
جان وسر ايثار كرد از بهر احياي نماز

آرش
Sunday 8 December 2002, 10:01AM
نوشته شده بوسيله siavash_ad
در صفوف ايستاده بر نماز
ابن ملجم ها فراوانند باز!

سياوش جان :)
ميشه چندتاشون رو نام ببريد ؟

سپهرآزادي
Sunday 8 December 2002, 10:07AM
ظهر عاشورا يكي از اصحاب محبوب حسين(ع)
از امامش كرد آن ساعت تقاضاي نماز
گفت ميخواهم نمازم با شما آرم به جا
شه دعا درحق او كرداز تمناي نماز
با مصلين حق تورا در حشر محشورت كند
اين دعا قاري بود از بهر ابقاي نماز

التماس دعا

سپهرآزادي
Sunday 8 December 2002, 10:49PM
نياز راشناخته نماز را ادا كنيم
به آب توبه جان خودهميشه شستشو كنيم
به كوي بندگي رويم و در ركوع ودر سجود
رضاي آفريدگار خويش ، جستجو كنيم
براي توبه از گناه و، راه اشتباه
انيس گريه ها شده به اشك وسجده خو كنيم
اگر چه دستمان تهي ، اگرچه بارمان گران
به اميد بسته وسعادت آرزو كنيم
خدا بزرگ وبي نياز ومافقيروكوچك ايم
بيا بيا كه باخداي خويش گفتگو كنيم

اقم الصلوه لذكري (سوره طه ، آيهء 14)

نماز را براي ياد من بپادار .

سپهرآزادي
Sunday 8 December 2002, 10:54PM
موانع تانگرداني زخود دور
درون خانهء دل نايدت نور
تو تا خود را به كلي در نبازي
نمازت كي شود هرگز نمازي
چوذاتت پاك گردد زين همه شين
نمازت گرددآنگه قره العين

مملي
Thursday 12 December 2002, 08:41AM
سپهر جان
قبول حق باشه

Sepehre Azadi
Friday 13 December 2002, 05:54AM
ان شاءالله
دوست عزيز

صبا
Friday 24 January 2003, 03:03AM
من مسلمانم
قبله ام یک گل سرخ
جانمازم چشمه مهرم نور
دشت سجاده من.
من وضو با تپش پنجره ها می گیرم
در نمازم جریان دارد ماه جریان دارد طیف.
سنگ از پشت نمازم پیداست
من نمازم را وقتی می خوانم
که اذانش را باد گفته باشد
سر گلدسته سرو
من نمازم را پی تکبیره الاحرام علف می خوانم
پی قد قامت موج

کعبه ام بر لب آب
کعبه ام زیر اقاقی هاست
کعبه ام مثل نسیم می رود باغ به باغ می رود شهر به شهر
حجرالاسود من روشنی باغچه است.

min
Friday 24 January 2003, 03:57AM
نماز پرچم اسلام است و به گفته پيامبر هر كه نماز نخواند مسلمان نيست
پس آن كساني كه تارك صلات هستند كه جزو مسلمانها نيستند
اما در مورد آنها كه گاهي نماز مي خوانند .
از حضرت امام خميني پرسيدند منظور اين حديث كه كسي كه نماز را سبك بشمارد در قيامت مورد شفاعت ما قرار نمي گيرد كدام دسته اند آيا آنها كه يك روز مي خوانند و يك روز نمي خوانند
حضرت فرمودند نه اينها كه جزو تارك الصلات ها هستند منظور كساني است كه وقتي اذان مي گويند وضو نگرفته اند .
پس فقط كساني مسلمانند كه هميشه نماز مي خوانند .

min
Friday 24 January 2003, 04:02AM
نماز بي ولاي تو عبادتيست بي وضو
به منكر علي بگو نماز خود قضا كند

Sepehre Azadi
Thursday 6 February 2003, 07:10AM
روز اولي كه امام خميني (ره) وارد نوفل لوشاتو شدند ، نزديك به 300 الي 400 نفر خبرنگار با دوربين حاضر شده و تختي گذاشتند كه امام بر روي آن ايستادند و قرار بود هر چند نفر خبرنگار يك سئوال بپرسند ، دو سه سئوال كه پرسيدند صداي اذان ظهر شنيده شد.
بلافاصله امام در حاليكه مي فرمودند :
وقت فضيلت ميگذرد آنجا را ترك كردند ، در حاليكه حاضرين از اين امر متعجب بودند ، شخصي از امام خواهش كرد كه چند دقيقه اي صبر كنيد تا حداقل چهار، پنج سئوال ديگر بنمايند ولي امام فرمودند : به هيچ وجه نمي شود و رفتند.
روز جمعه اي خبر نگاران براي مصاحبه با ايشان آمده بودند ولي امام فرمودند:حالا وقت به جا آوردن مستحبات است ، وقت مصاحبه نيست ، پس از به جا آوردن مستحبات فرمودند : من براي مصاحبه آماده هستم.
داستانهايي از علماء ص 90

مظهر (( تنهي عن الفحشاءوالمنكر )) بود
خانهء دل را پر از شور ونوا دارد نماز
در قيام و در قعودش جلوهء حق آشكار
در ركوع و در سجودش رازها دارد نماز
از فروع دين بود اما نگهدار اصول
در جماعاتش بسي عشق و صفا دارد نماز
درس صبر و استقامت را به انسان ميدهد
حركت قدسي به صدر المنتهي دارد نماز
ارتباط بنده را با حق نمايد برقرار
شور وحالي در دل اهل دعا دارد نماز
شاعر : محمد علي خيرآبادي سبزواري

التماس دعا

montazer
Tuesday 18 February 2003, 10:38AM
دير گاهى است در اين تنهايى
رنگ خاموشى ، در طرح لب است .
بانگى از دور مرا مى خواند
ليك پاهايم ، در قير شب است .
رخنه اى نيست در اين تاريكى
در و ديوار به هم پيوسته
سايه اى لغزد، اگر روى زمين
نقش وهمى ست ، زبندى رسته
نفس آدم ها
سر به سر، افسرده است
روزگارى ست در اين گوشه پژمرده هوا
هر نشاطى ، مرده است ...
...ديرگاهى است كه چون من ، همه را
رنگ خاموشى ، در طرح لب است
جنبشى نيست در اين خاموشى
دست ها، پاها در قير شب است .
قير شب - سهراب سپهرى

فدك الزهرا
Monday 3 March 2003, 08:23PM
نوشته شده بوسيله بنفش
خيلي خنديدم كه يكي تو دنيا هست اينجوري فكر ميكنه
از حالا بخاطر مثالي كه ميزنم عذر ميخوام شرمنده ولي واقعا جاي فكر كردن داره و يه ذره هم خجالت داره
به يه سگ يه چيزي بدي اصلا يه استخون بدي بهت وفا دار ميشه اون سگه يه حيوونه حيووني كه همه ميگن عقل نداره و شعور نداره ... به يه بچه كوچولو هم يه اسباب بازي بدي بار ديگه كه تو رو ديد باهات بازي ميكنه ميخنده و خلاصه خوب ميشه باهات ....
ولي آدما كه همه دار و ندارشون از خداست ، آدمي كه پيچيده ترين مخلوقه ، بلد نيست شكر كنه . يه دقيقه اگه نفس كشيدن ازت گرفته بشه ميميري ، يه مرض ساده بگيري هلاك ميشي اينهمه نعمت خدا بهت داده خيليهاشو هم نميدوني اونوقت يه شكر نميذاري اينه معرفت؟ حالا نگيد شكر كردن يه جور ديگه است خدا گفته با نماز شكر كنيد ما هم موظفيم اينجوري شكر گذار باشيم
يه ذره شعور چيز بدي نيست

ایراندوست
Saturday 17 March 2007, 12:44AM
فرض کن الان در یک همایش جهانی شرکت کردی و می خوای در سخنرانی خودت چیزی بگی تا مخاطبین غیر مسلمان تو در جلسه مجاب بشوند که نماز بخوانند.حالا چی میگی؟مثلا میگی چون در قران گفته باید نماز بخوانید؟!

خدا انسانها را دوست و رفیق می خواهد.مثل ان قضیه موسی و شبان که همگی شنیده اید.مخالفت اصلی من همیشه با کارهای ظاهری و تقلیدی مثل نماز برای این بوده که یک شخص تا چهار رکعت نماز خوند اون وقت تصور می کنه که دیگه جای وسط بهشته و از انجام کارهای عملی نیکو باز می ماند.بسیار زنماز خوانهایی که ثروت فراوان دارند و در شهرشان کودکان خیابانی و زنان خود فروش و کارتن خوابها و ... وجود دارند.عبادت و معنویت در عمل دیده می شود.مثلا من بسیاری از خانمها را دیده ام که پشت سر همه غیبت و بد گویی می کنند و روز ی17 رکعت هم نماز می خونند!اما من بسیاری کمونیستها را دیده ام که هیچ گاه نماز هم نخواندند اما همیشه به فکر فقرا بودند و دروغ و ریا نمی کردند.مهربان بودند .حتی گیاه خوار بودند
!اول یک چیزی را مقدس می کنند تا کسی نتونه از اون انتقاد کنه.من از شما می پرسم اگر از اخرین عصر یخبندان تا امروز شمارش کنیم دهها میلیارد انسان روی کره زمین بوجود امدند که هیچ کدام به نماز اعتقادی نداشتند .و این عده کمی هم که نماز می خوانند تنها به دلیل این است که در منطقه جغرافیایی به دنیا امده اند که در مدارسش و تلوزیونش و درو دیوار شهرش تبلیغ می شود

shabgard
Saturday 17 March 2007, 01:32AM
وقتي عمر حمله كرد ايران در زمان يزدگرد سوم به بهونه وارد كردن دين حق اومد
وبسيار خشونت بار اورد
يزدگر در نامه اي به او گفت اگر فكر ميكني خدايي كه حالا به وجودش پي بردي ما نميپرستيم اشتباه ميكني
ما مدت هاست كه خداي يكتا را ميپرستيم و روزي 5 نوبت نماز بجا مي آوريم ولي به زبان و ميل خود
اينك شما همان كار ما را به زور ميخواهيد به ما تلقين كنيد
نميدونم بعضي ها ميگن نماز چيه نماز همونه كه خدا رو بشناسي و به حرفش عمل كني پس اگه گفت بخون بايد بخوني حالا شايد به زبون خودت
واي به حال آنان كه نماز را سبك ميشمارند

tirana
Saturday 17 March 2007, 01:37AM
فرض کن الان در یک همایش جهانی شرکت کردی و می خوای در سخنرانی خودت چیزی بگی تا مخاطبین غیر مسلمان تو در جلسه مجاب بشوند که نماز بخوانند.حالا چی میگی؟مثلا میگی چون در قران گفته باید نماز بخوانید؟!

خدا انسانها را دوست و رفیق می خواهد.مثل ان قضیه موسی و شبان که همگی شنیده اید.مخالفت اصلی من همیشه با کارهای ظاهری و تقلیدی مثل نماز برای این بوده که یک شخص تا چهار رکعت نماز خوند اون وقت تصور می کنه که دیگه جای وسط بهشته و از انجام کارهای عملی نیکو باز می ماند.بسیار زنماز خوانهایی که ثروت فراوان دارند و در شهرشان کودکان خیابانی و زنان خود فروش و کارتن خوابها و ... وجود دارند.عبادت و معنویت در عمل دیده می شود.مثلا من بسیاری از خانمها را دیده ام که پشت سر همه غیبت و بد گویی می کنند و روز ی17 رکعت هم نماز می خونند!اما من بسیاری کمونیستها را دیده ام که هیچ گاه نماز هم نخواندند اما همیشه به فکر فقرا بودند و دروغ و ریا نمی کردند.مهربان بودند .حتی گیاه خوار بودند
!اول یک چیزی را مقدس می کنند تا کسی نتونه از اون انتقاد کنه.من از شما می پرسم اگر از اخرین عصر یخبندان تا امروز شمارش کنیم دهها میلیارد انسان روی کره زمین بوجود امدند که هیچ کدام به نماز اعتقادی نداشتند .و این عده کمی هم که نماز می خوانند تنها به دلیل این است که در منطقه جغرافیایی به دنیا امده اند که در مدارسش و تلوزیونش و درو دیوار شهرش تبلیغ می شود
اگر قبول کنیم جهانی است پس خدایی هم هست حال که ما جزئی از جهان هستیم پس خاقی هم داریم که ما رافریده و این حق است که انچه خدا می گوید انجام دهیم
حالا این سوال مطرح می شه خدا چه به ما گفته ؟
خدا به ما گفته که نماز بخوانبد . واین گفته در قران است . قران هم معجزه ای است الاهی و کتابی که همه جهان اعجاز ان راقبول دارند
پس نماز گفته ی من یا اخوندا نیست گفته خداست
این هم که ما در این منطقه جغرافیایی متولد شدیم و مسلمان شدیم هم لطف خداست
همه نماز خوانها بهشتی نیستند . من خودم نماز خوان ها یی رو می شناسم که مشروب می خورند ، زنا میکنند و ...
پس نماز خوندن نشانه انسان بودن نیست

ایراندوست
Saturday 17 March 2007, 01:56AM
شما می گویید همه جهان این اعجاز قران را قبول دارند!!مثلا میلیونها کمونیست در جهان قبول ندارند.بسیاری از مسیحیان قبول ندارند.بسیاری از بوداییان قبول ندارند.اتئه ایست ها همچنین.اگر جمعیت کره زمین را حساب کنیم حدود 85 درصد قبول ندارند.این ادیان سنتی عقاید تقلدیدی محلی و جغرافیایی هستند.مثلا کسیکه به تقلید الان مثلا مسیحی است اگر در جای دیگر به دنیا امده بود باز به تقلید همرنگ انجا می شد.انسانها 2 گروه هستند.دسته اول خودشان فکر می کنند .دسته دوم برایشان دیگران فکر می کنند.

karl poper
Saturday 17 March 2007, 02:16AM
خواندن نماز از دیدگاه پیروان ادیان اعمالی است سمبلیک برای پرستش معبود که این اعمال اگر خارج از حوزه دین بررسی شود مفهومی نخواهد داشت.انجام نماز و دیگر احکام این چنینی به خودی خود موجب سعادت نخواهند شد انجام آنها برای رفتن به بهشت یا دوری از جهنم به نظر بنده ثمری در بر ندارد.زیرا اینکه چه کسی درست نماز می خواند یا اشتباه و نماز چه کسی باعث سعادت اخروی او می شود قابل تشخیص نیست. پس درفایده نماز(و دیگر احکام) باید دنبال دلایل دیگر بود.به نظر بنده نمازی که با توجه(= تفکر) به یک عامل غیر مادی (ولو فرضی) خوانده شود باعث رهایی انسان از زندگی صرفا مادی می شود و وجود احساساتی که جنبه مادی ندارند را به او گوش زد می نماید.

tirana
Saturday 17 March 2007, 09:34AM
اگر قبول ندارند پس چرا پر فروشترین کتاب امریکا قران است؟
شما چی قبول دارید؟

ایراندوست
Saturday 17 March 2007, 11:32AM
به شما اینجوری گفته اند و شما هم باور کردید!در ضمن همواره برای رسیدن به حقایاق دنبال کمیت نباشیم بلکه دنبال کیفیت باشیم!روزگاری گالیله تنها کسی بود که می گفت زمین کروی است و جماعت کثیری مخالف او بودند اما چون حق با او بود حرف او امروز غالب است.

sareban
Saturday 17 March 2007, 11:34AM
بله ممکن است خیلی چیزها بر اساس تبلیغات مفت باور بعضی از افراد بشوند و مثلا بر اساس تبلیغات سلطه طلب ها آواتار پادشاهی بزنند ولی چیزی که درونی و ارتباط قلبی است مثل نماز ، هیچگاه از تبلیغات اثر زیادی نمیبرند چون نتیجه اش بر خود شخص مشخص می باشد.

ایراندوست
Saturday 17 March 2007, 11:51AM
اشتباه شما این است که تصور می کنید پرچم شیرو خورشید متعلق به نظام استبدادی پهلوی است.در حالیکه این پرچم تاریخی ایران است.خود من هم جمهوری خواه هستم.در تاپیک سیاست توضیح کافی هست.
بعد هم شما جوش چیزی را می زنید که از تقلید بدست اورده اید و من جوش چیزی را می زنم که از تحقیق بدست امده!

sareban
Saturday 17 March 2007, 11:58AM
اشتباه شما این است که تصور می کنید پرچم شیرو خورشید متعلق به نظام استبدادی پهلوی است.در حالیکه این پرچم تاریخی ایران است.خود من هم جمهوری خواه هستم.در تاپیک سیاست توضیح کافی هست.
بعد هم شما جوش چیزی را می زنید که از تقلید بدست اورده اید و من جوش چیزی را می زنم که از تحقیق بدست امده!
شما چه چیزی را با تحقیق بدست آورده اید ؟ لطفا یک نمونه اش را بگوئید تا میزان تحقیقتان را دریابیم!

ایراندوست
Saturday 17 March 2007, 12:17PM
یکی از تحقیقات من در مورد فیزیک نجومی و کیهان شناسی است و نحوه شکل گیری کیهان بعد از بیگ بنگ یا همان انفجار بزرگ اولیه.که تمام این تحقیق مبتنی بر شواهد و عکسهای تلسکوپهای دقیقی مثل تلسکوپ هابل است.همین تحقیق یک دروغ ادیان را مشخص می کند.:
این حضرت ادم و حوا که در ادیان سنتی (یهودی و مسیحی و اسلام)می گویند اولین انسانها روی زمین بودند و حدود 12 هزار تا 15 هزار سال پیش زندگی می کردند اشتباه بزرگی است.بارها استخوان انسانهای متمدن همراه با ابزار متعلق به صدها هزار سال پیش یافت شد که شما هم احتمالا در اخبار دیده باشید.عمر زمین ما حدود 4 میلیارد سال است.و عمر کیهان نزدیک به 15 میلیارد سال.این ارقام با ارقام ادیان سنتی در مورد خلقت انسان و کیهان نمی سازد

sareban
Saturday 17 March 2007, 12:25PM
یکی از تحقیقات من در مورد فیزیک نجومی و کیهان شناسی است و نحوه شکل گیری کیهان بعد از بیگ بنگ یا همان انفجار بزرگ اولیه.که تمام این تحقیق مبتنی بر شواهد و عکسهای تلسکوپهای دقیقی مثل تلسکوپ هابل است.همین تحقیق یک دروغ ادیان را مشخص می کند.:
این حضرت ادم و حوا که در ادیان سنتی (یهودی و مسیحی و اسلام)می گویند اولین انسانها روی زمین بودند و حدود 12 هزار تا 15 هزار سال پیش زندگی می کردند اشتباه بزرگی است.بارها استخوان انسانهای متمدن همراه با ابزار متعلق به صدها هزار سال پیش یافت شد که شما هم احتمالا در اخبار دیده باشید.عمر زمین ما حدود 4 میلیارد سال است.و عمر کیهان نزدیک به 15 میلیارد سال.این ارقام با ارقام ادیان سنتی در مورد خلقت انسان و کیهان نمی سازد
نظریه بیگ بنگ یک دروغ علمی است گرچه درصورت صحت هم هیچ تنافی با قرآن وروایات هم ندارد!
اما اینکه دروغ است چون امکان ندارد بشر با این حجم عظیم قواعد مادی ، توانائی شناخت نقطه ابتدائی ماده واین جهان را داشته باشد حداقل با این ابزار محدود فعلی وبا این پیچیدگی شدید همان قوانین بسیط علمی و اینک هم بسیاری از محققین غربی به این نتیجه رسیده اند که جهان در حال انبساط است نه انقباض و همین امر نظریه بیگ بنگ را بطور کلی به چالش کشیده!

ایراندوست
Saturday 17 March 2007, 12:30PM
انبساط ربطی به بیگ بنگ ندارد.انبساط بر می گردد به ماده ایی به نام ماده سیاه که جالب است بیش از 91 درصد کیهان را فرا گرفته!
در ضمن چون سرعت نور مشخص است (در حدود 300 هزار کیلیومتر در ثاینه ) اگر از یک فاصله مثلا 9 میلیون کیلومتری ما بخواهد نوری به ما برسد 30 ثاینه طول می کشد.حال وقتی که تلسکوپهای پیشرفته نوری را ازیک ستاره در فاصله مثلا 900 میلیون کیلیومتری دریافت می کنند یعنی این تصویر متعلق به 3 هزار ثانیه پیش ان است یک جور عکاسی از تاریخ!حال ما تصاویری در دست داریم که متعلق به 13 میلیارد سال پیش است!یعنی نزدیک به زمان بیگ بنگ.یعنی بیگ بنگ نظریه نیست یک مشاهده است.

sareban
Saturday 17 March 2007, 12:48PM
انبساط ربطی به بیگ بنگ ندارد.انبساط بر می گردد به ماده ایی به نام ماده سیاه که جالب است بیش از 91 درصد کیهان را فرا گرفته!
در ضمن چون سرعت نور مشخص است (در حدود 300 هزار کیلیومتر در ثاینه ) اگر از یک فاصله مثلا 9 میلیون کیلومتری ما بخواهد نوری به ما برسد 30 ثاینه طول می کشد.حال وقتی که تلسکوپهای پیشرفته نوری را ازیک ستاره در فاصله مثلا 900 میلیون کیلیومتری دریافت می کنند یعنی این تصویر متعلق به 3 هزار ثانیه پیش ان است یک جور عکاسی از تاریخ!حال ما تصاویری در دست داریم که متعلق به 13 میلیارد سال پیش است!یعنی نزدیک به زمان بیگ بنگ.یعنی بیگ بنگ نظریه نیست یک مشاهده است.
فیزیکدان فیزیک ناشناس ندیده بودم که بحمد الله حاصل شد! :D
انبساط اجرام آسمانی کاملا با نظریه بیگ بنگ در تضاد است چون بیگ بنگ قائل به یک انفجار ویک انبساط اولیه است و میگوید به مرور زمان از قدرت اولیه و شتاب اجرام آسمانی کم شده و رو به سکون میروند اما اگر ثابت بشود _که گویا دارد میشود_که اجرام در نقطه زمانی" بعد" از نقطه زمانی "حال" ، از هم دورترند و شتاب بیشتری درون ان هست نتیجه میگریم که بسبب قانون دوم ترمودینامیک ، شتاب در ابتدا نبوده بلکه اینک دارد حاصل میشود!

tirana
Saturday 17 March 2007, 12:52PM
به شما اینجوری گفته اند و شما هم باور کردید!در ضمن همواره برای رسیدن به حقایاق دنبال کمیت نباشیم بلکه دنبال کیفیت باشیم!روزگاری گالیله تنها کسی بود که می گفت زمین کروی است و جماعت کثیری مخالف او بودند اما چون حق با او بود حرف او امروز غالب است.
شما اعجاز قران را قبول دارید یا نه؟ ظاهرا به فیزیک علاقه دارید ، بله؟

صبح
Saturday 17 March 2007, 01:37PM

بر خلاف اين تصور ، نماز تنها به ظاهر آن نيست اگر چه استفاده ظاهري نيز دارد .... نماز دو حالت آن واجب و مستحب است ... و مستحب‌ترين نماز ، يعني نماز شب ، ‌كاملا در اختفا و تاريكي شب مطلوب است ... و البته نماز صبح نيز كه واجب است ، نزديك به همين حدود است ... لذا ، اصلا در اين ميان يك كنفرانس بين المللي پشيزي نمي ارزد ... بلكه يك ارتباط محكم و گرم صرف ميان انسان و خداست ...

نماز خواندن بر خلاف اشتباه مضحك شما ، هيچ ربطي به منطقه جغرافيايي ندارد ... براي نقض ادعاي شما بنده مثلا ( يوسف اسلام ) را مثال مي‌زنم كه سالها با نام كت استيونز گوش‌هاي نماز نخوانها را مي‌نوازيد ... پدران او هيچگاه نماز نخواندند اما او نه تنها نماز مي‌خواند بلكه دو سه تا مدرسه اسلامي نيز تاسيس كرد و هزاران نفر از طرفداران خود را نيز به نماز خواندن عادت داد ...كمي هم اهل تاريخ و تحقيق باشيد ، مي بينيد كه چگونه بت پرستان مكه به نماز‌خوانهاي مجاهد بدل شدند .... و امروز نواي آنها را مسلمانان مالزي و آمريكا تكرار مي كنند .... آخر چرا چنين ادعائي مي كنيد كه براحتي نقض مي‌شود ؟: p

شما اگر با كارهاي ظاهري و تقليدي مخالفيد احتمالا بايد با سخنراني ، با رژه رفتن ... با تشويق كردن يك تيم فوتبال ... با فوتبال بازي كردن ... با عمو زنجير باف بازي كردن ... هم بايد مخالف باشيد ... و اين چيزي نيست جز تحجر !

صبح
Saturday 17 March 2007, 01:42PM
وقتي عمر حمله كرد ايران در زمان يزدگرد سوم به بهونه وارد كردن دين حق اومد
وبسيار خشونت بار اورد
يزدگر در نامه اي به او گفت اگر فكر ميكني خدايي كه حالا به وجودش پي بردي ما نميپرستيم اشتباه ميكني
ما مدت هاست كه خداي يكتا را ميپرستيم و روزي 5 نوبت نماز بجا مي آوريم ولي به زبان و ميل خود
اينك شما همان كار ما را به زور ميخواهيد به ما تلقين كنيد
نميدونم بعضي ها ميگن نماز چيه نماز همونه كه خدا رو بشناسي و به حرفش عمل كني پس اگه گفت بخون بايد بخوني حالا شايد به زبون خودت
واي به حال آنان كه نماز را سبك ميشمارند
لطفا نويسنده و يا تشكر كننده يك سند تاريخي در اين مورد بياورد ... ، تا آنجا كه ما ميدانيم ، يزگرد صرفا پس از ديدن نام الله در نامه رسول الله (ص) ، نامه را پاره كرد ... چون بجاي نام او نام ديگري ذكر شده بود ...

ما براي عروسي رفتن لباس تميز مي‌پوشيم ... چه مي‌شود اگر لباس روغني يا خاكي كار بپوشيم و به عروسي برويم .... ؟ آيا اين اهانت به مراسم عروسي نيست ... ؟‌ آيا كسي توجيه مي كند كه اين مدعوي كه با لباس كثيف به عروسي آمده است ... دلش پاك است و از عروسي خوشحال است ؟ ... پس نيكوكاري و اطاعت از خدا ... مراسم عروسي است ، و نماز .... ظاهر و پوشش آن و بدون آن چيزي مورد قبول ميزبان واقع نمي‌شود.

هر چيزي ظاهري دارد ... ، نماز و عبادت .... عامل نيكوكاري ، آرامش ، و انسانيت است ... و اگر كساني هستند كه واقعا علاقه به اين مقولات دارند ... چه كمونيست چه كافر ... ، با صرفا امتحان كردن نماز توام با ايمان .... ،‌مي‌توانند براحتي اين نتيجه را بگيرند ... و دليل مبارزه با نماز از سوي اين افراد ملحوظ و مشهود نيست .... ! اصولا فضايي كه اسلام براي مسلمانان درست مي‌كند فضاي آرامش و محبت و اخلاق است و اين به سبب شرح صدري است كه از بندگي خدا حاصل مي‌شود ... و در اينجا كه عده‌اي نماز را مذموم مي‌شمرند براي من گويا مثلا مي‌گويند كامپيوتر و اينترنت چيز مزخرفي است و بايد آنرا كنار گذاشت !‌

ایراندوست
Saturday 17 March 2007, 05:48PM
یک سوال=از بین هزاران مذهب و دین و مکتب غیر دینی شما چه معیاری داشتید که مثلا امروز شیعه 12 امامی یا حالا هر اعتقاد دیگری دارید؟
ایا اینگونه نبوده که چون در مدارس کتاب دینی مدام یک چیز را تبلیغ می کرده و تلوزیون و رسانه ها نیز همین طور ؟یعنی این عقیده مذهبی شما کاملا تقلیدی است .اگر شما جای دیگر به دنیا امده بودید الان همرنگ انجا می شدید.
در مورد قضیه یوسف اسلام که فرمودین اول اینکه ما منظورمان میانگین و برایند مردم است ضمن اینکه فراموش نکنیم دلارهای نفتی اخوندها برای تبلیغ در جریان است!

sareban
Saturday 17 March 2007, 05:55PM
یک سوال=از بین هزاران مذهب و دین و مکتب غیر دینی شما چه معیاری داشتید که مثلا امروز شیعه 12 امامی یا حالا هر اعتقاد دیگری دارید؟
ایا اینگونه نبوده که چون در مدارس کتاب دینی مدام یک چیز را تبلیغ می کرده و تلوزیون و رسانه ها نیز همین طور ؟یعنی این عقیده مذهبی شما کاملا تقلیدی است .اگر شما جای دیگر به دنیا امده بودید الان همرنگ انجا می شدید.
در مورد قضیه یوسف اسلام که فرمودین اول اینکه ما منظورمان میانگین و برایند مردم است ضمن اینکه فراموش نکنیم دلارهای نفتی اخوندها برای تبلیغ در جریان است!
مافعلا به معیارهای دیگران کاری نداریم ولی معیار ما کاملا معقول است ما نخست دیدیم که این جهان به این عظمت نمیتواند خالقی نداشته باشد و همینطوری کشکی و باری به هر جهت بوجود امده باشد ، سپس از هدف خالق پرس و جو کردیم وخود را تشنه کمال یافتیم و دیدیم اگر هدف او رساندن به کمال باشد یعنی همان چیزی که ما تشنه آنیم ، در این برهوت و تضاد انسانی همیشه در جا خواهیم زد و هیچگاه به آنچا خالق ما میخواسته نخواهیم رسید مگر آنکه دست او ما را بگیرد و از اموری که ذهنها بدان نمی رسد ما را خبر رساند و بدین جهت به لزوم نبوت ایمان اوردیم و میان افرادی که در جهان امده اند کسی را بالاتر و شایسته تر از نبی گرامی اسلام نیافتیم واو هم قران اعجاز امیز را برای ما اورد و سفارش کرد دین خود را پس از من از قرآن و اهل بیتم بگیرید.

صبح
Saturday 17 March 2007, 06:21PM
بهرحال اين سوال ... با وضوح كامل ناشي از عجز شما در مقابل عقايد ماست ... چون شما بهتر از ما مي دانيد كه عقايد اسلامي كه پر رشد ترين دين دنياست و هر از گاهي آه و ناله‌ي غربي ها از رشد اسلام بلند مي شود .... ، چگونه بر اساس منطق‌هاي استوار بنيان نهاده شده است . گاهي با نسبت جغرافيايي دادن ... گاهي با نسبت تروريسم دادن .... و از اين دست اتهامات سخيف ....

نسبت دادن اين اتهامات ، به همه مردم و عموم آنان نيز دردي از شما درمان نمي كند ... ما در مورد حقانيت اسلام يك گفتگوي علمي انتظار داريم ... و از نظر اسلام نيز ، ‌دين تقليدي مورد قبول نيست .... مگر خدا لطفي كند ، و الا مسلمانها بايد يك به يك همچون يوسف‌اسلام ها بدنبال يافتن دين بروند .

ایراندوست
Saturday 17 March 2007, 07:08PM
در مورد قضیه تروریست باید گفت که بزرگترین تروریست جهان خود جرج بوش و سیا است.
کی حرف غرب را زد!ما بحثی داریم بین خودمان.در مقابل بیگانگان نیز با وجود اختلاف عقیده با هم متحد خواهیم بود.اما در بین خودمان باید یک سری بحثها را انجام دهیم.
معنویت حقیقی در عمل است.مثلا کسیکه به نیازمندان کمک می کند.دروغ نمی گوید.دزدی نمی کند.و.... این می شود معنویت.اما چه بسیار کسانیکه روزی 17 رکعت سر وقت و نماز شب می خوانند اما مثلا ذره ایی از ثروت خود به نیازمندان کمک نمی کنند.مثلا همین حجاج.دوستی حساب کرده بود که اگر فقط دو سه سال هزینه حج عمره و تمتع صرف فقرا در داخل ایران شود بسیاری از مشکلات فقر در ایران حل خواهد شد.ایا این عبادت بزرگتری نیست؟

sareban
Saturday 17 March 2007, 07:15PM
کی حرف غرب را زد!ما بحثی داریم بین خودمان.در مقابل بیگانگان نیز با وجود اختلاف عقیده با هم متحد خواهیم بود.اما در بین خودمان باید یک سری بحثها را انجام دهیم.
معنویت حقیقی در عمل است.مثلا کسیکه به نیازمندان کمک می کند.دروغ نمی گوید.دزدی نمی کند.و.... این می شود معنویت.اما چه بسیار کسانیکه روزی 17 رکعت سر وقت و نماز شب می خوانند اما مثلا ذره ایی از ثروت خود به نیازمندان کمک نمی کنند.مثلا همین حجاج.دوستی حساب کرده بود که اگر فقط دو سه سال هزینه حج عمره و تمتع صرف فقرا در داخل ایران شود بسیاری از مشکلات فقر در ایران حل خواهد شد.ایا این عبادت بزرگتری نیست؟
حالا جناب بی خدا آمد مبلغ دین شد :D
شما از کجا میدانید این عبادت بهتر از عبادت دیگری هست یا خیر جناب پژوهشگر لائیک؟:smile55:
کمک به هم نوع و مسلمان از بزرگترین عبادتهاست ولی حج هم یکی از ارکان دین است فکر میکنید اگر حج واجب نمیشد مردم پولشان را به فقرا میدادند؟ خب اگر میخواهند بدهند الان هم خمس و زکات واجبشان را بدهند هیچ گشنه ای باقی نخواهد ماند!

صبح
Saturday 17 March 2007, 07:16PM
نيكوكاري‌ زمينه‌هايي انساني مي خواهد ... و اسلام مشوق نيكوكاري است ، و بخاطر تقويت اين زمينه‌ها ، مراسم و آدابي توصيه مي‌كند .... بقولي 17 ركعت نماز ، ابتدا حافظ خود انسان از خطاست و سپس مشوق نيكوكاري .... و اين غير قابل انكار است ... آدمي كه نيكوكار است جايي ساخته شده است ... و تقوا ، عامل همان زمينه‌اي است كه باعث نيكوكاري و ساخته شدن انسان مي شود . عبادت عامل نشاط اجتماعي است ... و احساس مسئوليت در مقابل خدا و خلق خدا ... و اين از اهم نتايج عبادت است ...

اينكه كسي زياد به حج مي رود اما خرج مستمندان نمي كند منطبق با اسلام نيست ... و شما بيهوده اين حركات را به اسم اسلام مي نويسيد كه خطاي واضح شما در اينجا اتفاق مي افتد ...

روشي كه شما بدان امر مي كنيد ... روش همان تروريست‌هاست ، در متون و كتب و عملكرد همين تروريست‌هاست كه مثلا دعوت به عدم تعزير مجرمين و خيانتكاران در حق جامعه و خانواده نفي مي شود .... و مجازات مجرم متناقض با حقوق بشر تلقي مي شود .... و اگر چه شما خود را جدا از آنان بدانيد ... مشوق و عامل جهات و اهداف آنان هستيد ... مسيري كه شما اكنون بطور يقين مسير همان‌هاست كه هر از چندگاهي مشابه آن نيز از تريبون‌هاي رسمي آنان بر ضد ايرانيان و شيعيان ظاهر مي شود .

zbjr
Saturday 17 March 2007, 07:24PM
مي دانيد شما مشكلت اينه كه نمي خواهي حقيقت رو قبول كني.خوب اگه اين طوريه بگو كجاي اين كتاب ايراد داره؟شما ايراداشو بگو ما هم بدونيم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!......... .....

ایراندوست
Saturday 17 March 2007, 07:28PM
باز بحث مجازات را پیش کشیدید.اولین هدف از زندانی کردن مجرم دور کردن موقتی او از جامعه است تا اصلاح شود.از نظر روان شناسی هم همه انسانها در ابتدای نوزادی پاک هستند و این شرایط جامعه است که انها را مجرم می کند.مثلا در زندانها کارگاههای تولیدی به کار گرفته می شود که هم کسانیکه مثلا از سر فقر دزدی کرده بودند حرفه ایی را بیاموزند تا در اینده شغلی مناسب داشته باشند .
کسی مخالف مجازات جرم نیست اما شکا مجازات مهم است.قوانین عقب مانده و حشیانه قصاص متعلق به بادیه نشینان سوسمار خور است که برای جامعه امروزی بسیار هولناک است.اما حالا ما از این حرفها بزنیم.در این اسلام که حرفی از لطافت و منطق نیست.فقط حرف شمشیر است و خون و خشونت.

صبح
Saturday 17 March 2007, 07:32PM
باز بحث مجازات را پیش کشیدید.اولین هدف از زندانی کردن مجرم دور کردن موقتی او از جامعه است تا اصلاح شود.از نظر روان شناسی هم همه انسانها در ابتدای نوزادی پاک هستند و این شرایط جامعه است که انها را مجرم می کند.مثلا در زندانها کارگاههای تولیدی به کار گرفته می شود که هم کسانیکه مثلا از سر فقر دزدی کرده بودند حرفه ایی را بیاموزند تا در اینده شغلی مناسب داشته باشند .
کسی مخالف مجازات جرم نیست اما شکا مجازات مهم است.قوانین عقب مانده و حشیانه قصاص متعلق به بادیه نشینان سوسمار خور است که برای جامعه امروزی بسیار هولناک است.اما حالا ما از این حرفها بزنیم.در این اسلام که حرفی از لطافت و منطق نیست.فقط حرف شمشیر است و خون و خشونت.
حقوق اسلامي مي گويد ... مجازات مجرم ، بايد به حدي سنگين باشد كه تحمل عواقب آن ... او را از آن كار باز دارد ... اين به جامعه كمك مي كند ،‌ كه كمتر از جرم سنگيني ببيند ... و الا اگر انجام جرم ، صرفا زندان رفتن و "‌ آب خنك " خوردن باشد ... ، مجرمين آنرا براحتي تحمل مي كنند .... و همانطور كه گفتم پايان تعزيرات زماني است كه جرمي در كار نباشد و اين كار شما دفاع از مجرمين است .

چرند و پرندهاي ملحقتان در مورد اسلام را هم بگذاريد در جيبتان نور نخورد ... ممكن است ضايع بشود .

ایراندوست
Saturday 17 March 2007, 07:40PM
مثلا ریشه دزدی فقر است.این شکستی برای دولت است اگر کسی از سر فقر دزدی کند.اکثر جرمها ریشه در شکست برنامه های دولت دارد.
بعد هم اگر مثلا خود شما الان محکوم به همین قوانین وحشیانه قصاص شده بودید به ما مراجعه می کردید که نجاتان بدهیم!اما چون اتش به حیاط خانه خودتان نرسیده و دارید برای دیگران حکم می کنید
خیلی قهار و محکم هستید!شخصی بود که اوایل انقلاب خیلی از حکم اعدام حمایت می کرد و قاطعانه داد و فریاد می کرد.بعد اوضاع عوض شد و طرف خودش محکوم به اعدام شد کاش بودید می دیدید که چه مخالفتهایی بعد از این حکم در مورد فلسلفه اعدام می کرد!
در مقابل کسانیکه حتی گیاه خوار هستند و حقوق حیوانات را نیز محترم می شمارند شما مقایسه کنید این قوانین وحشیانه قصاص اسلامی را.
الان هر کس در ایران یکبار شلاق می خورد با خود عهد می کند که برای بیرون کردن اسلام از ایران هر کاری می تواند انجام دهد.نمونه اش پسری بود که پناهنده شده بود به اروپا در ایران شلاق خورده بود و در اروپا 3 تا سایت بزرگ اینترنتی درست کرده بود که در ان از صبح تا شام فحش به اسلام و قوانینش می داد.من امیدوارم همه ملت ایران یکبار شلاق بخورند تا هر چه سریعتر اسلام را از ایران بیرون کنیم.

sareban
Saturday 17 March 2007, 07:42PM
مجازات دزدی که بخاطر فقرش دزدیده قطع دست نیست بلکه حاکم اسلامی باید به او برسد گر چه او گناه کرده و حق طرف دیگر را ضامن است! با چهار تا کلمه وحشیانه و سوسمارخور وغارتگرهم چیزی ثابت نمیشود در عمل همه اینها خودتان هستید وبس!

صوفيا
Monday 19 March 2007, 01:45AM
سلام ،مي خواستم بگم من تا 4 سال پيش نماز نمي خوندم ،تا اينكه يه روز صبح خدا نور خودش رو به دلم تابوند و منو به راه خودش هدايت كرد ،ندا جان نماز خوندن مثل چت كردن با خداست ،يه جور درد دل كردن و شكر گذاريه ،من نمي گم قرآن خوندن اشتباهه ولي كافي نيست ،و يه جورايي رتباط يكطرفه است ،اينم مي دونم تا كسي خودش به باور نرسه ،نمي تونه كاري رو انجام بده يا كه تمومش كنه ،پس اميد وارم همه به راه راست هدايت بشن

shabgard
Monday 19 March 2007, 12:09PM
لطفا نويسنده و يا تشكر كننده يك سند تاريخي در اين مورد بياورد ... ، تا آنجا كه ما ميدانيم ، يزگرد صرفا پس از ديدن نام الله در نامه رسول الله (ص) ، نامه را پاره كرد ... چون بجاي نام او نام ديگري ذكر شده بود ...
!‌

از شما بعیده سید جان
اون که نامه رو پاره کرد یزدگرد نبود
اون خسروپرویز بود
که در جواب این کارش هم پیامبر بهش گفت که تو با این کار شکم خود را پاره کرده ای و چندی بعد خسروپرویز توسط یزدگرد کشته شد

صبح
Monday 19 March 2007, 12:44PM
از شما بعیده سید جان
اون که نامه رو پاره کرد یزدگرد نبود
اون خسروپرویز بود
که در جواب این کارش هم پیامبر بهش گفت که تو با این کار شکم خود را پاره کرده ای و چندی بعد خسروپرویز توسط یزدگرد کشته شد

بله ... درست مي‌فرمائيد ... بنده به علت گفتگوهاي قبلي كل موضوع و صورت مساله را با زمان پيامبر و خسرو پرويز اشتباه كردم ... شايد خوابم مي آمده :p

ایراندوست
Wednesday 21 March 2007, 01:13AM
چند نکته=
1.کاری که از روی تقلدی باشد هیچ ارزشی ندارد.اینها که الان نماز می خوانند اگر در کشوری دیگر به دنیا امده بودند چیز دیگری می خواندند!
2.معنویت قالب بندی و فرمول بندی شدنی نیست.معنویت حقیقی سیال است.و معنویت هر شخص مختص خود اوست.

SAFA
Wednesday 21 March 2007, 02:59AM
سلام ،مي خواستم بگم من تا 4 سال پيش نماز نمي خوندم ،تا اينكه يه روز صبح خدا نور خودش رو به دلم تابوند و منو به راه خودش هدايت كرد ،ندا جان نماز خوندن مثل چت كردن با خداست ،يه جور درد دل كردن و شكر گذاريه ،من نمي گم قرآن خوندن اشتباهه ولي كافي نيست ،و يه جورايي رتباط يكطرفه است ،اينم مي دونم تا كسي خودش به باور نرسه ،نمي تونه كاري رو انجام بده يا كه تمومش كنه ،پس اميد وارم همه به راه راست هدايت بشن

:) :smile28:

صبح
Wednesday 21 March 2007, 03:01AM
تبعيت از يك مراسم ... يا تبعيت از يك سنت را تقليد نمي گويند ... دقايقي بعد تحويل سال و آغاز نوروز است ... ، و اين بعنوان يك سنت اجتماعي نزد ايرانيان گرامي داشته مي شود . همچنين در اسلام نيز سنت‌ها و مراسمي وجود دارد كه در قالب نماز و روزه و ديگر احكام اجرا مي شود ... و نسبت دادن تقليد يا عمل بدون فكر به يك عمل شخصي يا اجتماعي ... جز جهل و تكرار طوطي‌وار تهمت‌هاي باطل كفار و جاهلان نمي تواند باشد .

تا جائي كه داده‌ها و اطلاعات حكم مي‌كند ... ، نمي‌توان هميشه سيال و معلق ماند ... و بالاخره بايد راهي براي زندگي انتخاب كرد تا همچون كافران پس‌مانده و ول معطل نبود ... و هم براي زندگي و هم براي دنيا برنامه ريزي كرد .... و الا خور و خواب و خشم و شهوت را موجودات ديگر از جمله چهارپايان نيز دارند ... حال چه معنويتي نمادين به آن الحاق شود ... و چه نشود .

ایراندوست
Wednesday 21 March 2007, 03:04AM
مفهوم سیالی معلق بودن نیست!اینکه ادم هر روز به دانسته های خود اضافه کند بهتر است یا اینکه در 1400 سال پیش باقی بماند؟در ضمن چرا مثلا شما هندو نشدی؟چون شیعه 12 امامی دم دست بود و بیشتر تبلیغ می شد شما هم همین شدی!

صبح
Wednesday 21 March 2007, 03:15AM
ببخشيد آقاي مدعي ... سيال بودن ، تا اضافه كردن معلومات خيلي فرق دارد ، بهتر است در استفاده از كلمات دقت كنيد ... دفعه پيش هم گفتيم ، كسب علم تناقضي با اسلام ندارد ... بلكه پيامبر خدا مي فرمايد ( علم را بطلبيد حتي اگر در چين باشد ) ... ، و باز هم همچون طوطي حرف خود را تكرار كرديد .... و فكر مي كنم آخر بچه شما طوطي در بيايد ...

1400 سال پيش هم خير ، خير بوده است .. و شر ، شر ... ، و دين اسلام مربوط به همين ثانيه است ، به اين دليل معتقديم از سوي خداوند يكتا بوسيله پيامبر اكرم (ص) ، براي انسان آورده شده است ... و نفي اسلام بدليل زمان و مكان صرفا حاكي از جهل شما نسبت به موضوعات نظري است كه چون تاب مقابله با نظرات موجود را نداريد صرفا مشغول پياده سازي برنامه‌هاي كوتاه مدت براي حمله به ايمان جوانان اين مرز و بوم داريد كه بنده همينجا به شما وعده مي دهم چيزي عايدتان نخواهد شد .... دموكراسي هم مربوط به هزاران سال پيش است .... نوروز هم .... و ديگر آداب و سنن ... يا اخلاقيات و روش‌هائي كه سالها بعنوان عرف در ميان ملتها پذيرفته شده است ... و زماني را بر نمي‌تابد ... علي الخصوص كه معتقد باشيم اين دستورات از سوي خالق يكتا است. اگر كسي حرفي براي زدن دارد ، بهتر است بجاي اوهامات زمان و مكان به گفتگوي نظري بنشيند و استدلالات خود بياورد .... و الا با اين حربه‌هاي پوسيده جهل مدعي بيشتر آشكار خواهد شد .

ایراندوست
Wednesday 21 March 2007, 03:19AM
می گویید از طرف خدا امده است.ثابت کنید.

SAFA
Wednesday 21 March 2007, 03:24AM

میلیونها ایرانی و اجدادشان معتقدند که از طرف خدا آمده و به آن ایمان آوردند شما که خلاف آن گویی باید ثابت کنی که نیامده

صبح
Wednesday 21 March 2007, 03:27AM
البته دوستمان صفا درست مي گويد كه شما در اقليتيد ... و اين كه نمي‌فهميد چرا از سوي خدا آمده است در ميان اين ملت غريب است ....

اما كار ندارد ... 10 سوره مثل قرآن بياوريد ... ، تا ثابت كنيم نمي توانيد ... 10 سوره ، حاوي معاني اخلاقي ... تاريخي ... علمي ... و ديگر خواص قرآن ، از يك فرد درس ناخوانده و بدون معلم و استاد .... از سرزميني كه تعداد افراد با سوادش از تعداد انگشت‌هاي يك دست فراتر نمي‌رود .... با نظم رياضي .... . بياوريد ببينيم ... ! ببينيم كسي مي تواند 1400 سال پيش بگويد " گمان نكنيد كوه‌ها ثابتند ... بلكه همچون ابر (به آرامي) در حال حركتند " .... يا ببينيم كسي مي تواند بدون درس خواندن آيات و جملاتي بياورد كه بطور دائم و منظم بر عدد 19 بخش پذير باشند .... و ببينيد كسي مي تواند چنان سوره‌اي بياورد كه تعداد حروف مقطعه آن در سراسر سوره با نظم خاصي پراكنده باشد ضمن اين كه الحان و فصاحت و بلاغت خود را همچون قرآن حفظ كند ... آخر بعضي از بدترين دشمنان اسلام از يهود هم به اين اعجاز‌هاي قرآن معترفند ... اي كاش حداقل شما مردانگي بعضي از افراد يهودي را داشتيد كه به حقيقت موجود قرآن اعتراف كنيد ... حال اگر در ايمان توفيق نداشتيد ... بماند :p

ایراندوست
Wednesday 21 March 2007, 03:33AM
اول اینکه این جواب سوال ما نشد.فرض کنیم که کتاب خوبی هم باشد.خوب شاید توسط یک نویسنده ناشناس یا خود محمد نوشته شده باشد.شما ثابت کن که این کتاب از طرف خدا امده است.
دوم اینکه کتابی که در ان حرف از شلاق و کشتن و قتل و غنیمت و .... است چه خوبی دارد؟ساده ترین کتابهای شعر و داستان هم اخلاقی تر از قران هستند.

http://smileys.smileycentral.com/cat/7/7_2_211.gif

صبح
Wednesday 21 March 2007, 03:51AM
اول اینکه این جواب سوال ما نشد.فرض کنیم که کتاب خوبی هم باشد.خوب شاید توسط یک نویسنده ناشناس یا خود محمد نوشته شده باشد.شما ثابت کن که این کتاب از طرف خدا امده است.
دوم اینکه کتابی که در ان حرف از شلاق و کشتن و قتل و غنیمت و .... است چه خوبی دارد؟ساده ترین کتابهای شعر و داستان هم اخلاقی تر از قران هستند.

http://smileys.smileycentral.com/cat/7/7_2_211.gif
نشد ... به اين مي‌گويند ابتذال بحث ... ابتدا سوال اولتان را تمام كنيد و سپس به شاخه‌هاي ديگر بپريد ... و البته تاكيد مي كنم كه شما با اعتراض خود به قوانين تعزيري ، مجرمين و مفسدين را تشويق به انجام فساد و جرم مي كنيد ... . اسلام براي جلوگيري از فساد جامعه ، بنحوي كه در اروپا و آمريكا ديده مي شود ... مجرمين را مجازات مي كند ... و بعبارتي آنها را بوسيله ترساندن از مجازاتي سنگين ، از انجام جرم باز مي دارد ... هر گاه هيچ مجرمي ، جرم نكرد ... مجازات هم نمي شود و خود بخود دستورات اسلام همچون شلاق يا سنگسار از بين مي رود ... پس لذا بهتر است بجاي اعتراض به اسلام ، به زناكارها ... شرابخوارها ... لوط‌ها و ملوط‌ها .... و چنين افراد هرز و هرزه اي اعتراض كنيد ... و البته اين هم چندمين باري است كه جواب شما را مي‌نويسم و باز هم بعيد نيست همچون طوطي در جاي ديگر تكرار كنيد . كشتن و قتل و غنيمت هم پاسخي براي متجاوزين است و حق جنگ و كشتار دشمن متجاوز ... ، محفوظ است ... و به حكم اسلام دشمنان و كفار متجاوز نبايد احساس امنيت كنند و شما كه از همانها هستيد خوب بايد هم ناراحت باشيد ... و ما تا آخرين كافر ،‌پاي اين دستور مي ايستيم ... اعتراضي داريد روي كاغذ بنويسيد بندازيد داخل Recycle Bin.

در مورد قرآن ، به اين مي گويند تحدي ... شما 1400 سال است نتوانسته‌ايد 10 سوره با خواص قرآن بياوريد .... ، آيا حرفي براي گفتن باقي مي ماند ... ؟ قرآن صرفا يك كتاب خوب نيست ... كتابي است كه نمي‌توان همچون آنرا نوشت .... اين مبارزه طلبي خود قرآن است كه مي فرمايد اگر راست مي گوئيد كه از سوي خدا نيست 10 سوره شبيه آن بياوريد ... . اين بحث ميان من و شما نيست و البته بنده در حد وسعم مي توانم پاسخگو باشم ... افراد مدعي كه در طول اين صدها سال دست به اين كار زدند ، جز مضحكه چيزي از خود نساخته‌اند .... و همانطور كه مي بينيد هيچ گونه اثر مطرحي در مقابله با قرآن وجود ندارد .............. و اعجاز و معجزه يعني همين ... كاري كه انسانها از انجام آن عاجز باشند .

ایراندوست
Wednesday 21 March 2007, 11:56AM
در مورد اینکه گفتید شما این قانون را اجرا می کنید شما غلط می کنید .شما خوک صفتان را از میهن عزیز بیرون می کنیم.شلاق و سنگسار نشان می دهد که اسلام چقدر وحشی و عقب مانده است.اسلام را به سطل اشغال می اندازیم.به زودی اسلام را از ایران ریشه کن می کنیم.شما هم بروید در صحرای عربستان پیش معشوقه تان یعنی شتر.

صبح
Wednesday 21 March 2007, 12:24PM
در مورد اینکه گفتید شما این قانون را اجرا می کنید شما غلط می کنید .شما خوک صفتان را از میهن عزیز بیرون می کنیم.شلاق و سنگسار نشان می دهد که اسلام چقدر وحشی و عقب مانده است.اسلام را به سطل اشغال می اندازیم.به زودی اسلام را از ایران ریشه کن می کنیم.شما هم بروید در صحرای عربستان پیش معشوقه تان یعنی شتر.
به به ... بعد از اينكه هفته‌اي است طوطي وار جملاتي را تكرار مي كنيد و پاسخ مي گيريد ... به فحاشي هم كه افتاده ايد .... حق دفاع ، و حق نابود كردن دشمن ... براي همه ايرانيان و مسلمانان محفوظ است ... و حق مسلمي است كه با فحاشي ، از بين نمي رود .

zbjr
Thursday 5 April 2007, 04:13PM
.در این اسلام که حرفی از لطافت و منطق نیست.فقط حرف شمشیر است و خون و خشونت.eno irandoost gofte
enam javabe man:roye parcheme ke akse shamshiro shiro vahshy bazeye khodet eteraf kon ke sooty dady laaghal harfy bzan ke khodet zaye nashy.:smile09:

zbjr
Thursday 5 April 2007, 04:19PM
be nazare man age ghoran mokhalefe elm va pishraft bood hich vaght nemigoft ke elm beiamozid va hich vaght emam ali nemigoft agar do roozetoon mesle ham bashe maseyat kardid en ha hame neshaneye elm dosty va pishrafte baradar irandoost

zbjr
Thursday 5 April 2007, 04:22PM
rasty ye cheze dige man ye dost daram ke bad hejab nist balke bi hejabe va damane balaye zanoo miposhe ba ye tap valy hich vaght nashode namazesho nakhoone.