PDA

نمايش نسخه نهائي : سنتهاي الحاد

البرز
Tuesday 15 October 2002, 09:47PM
بسم الله الرحمن الرحيم
درست همانند دينداري ايمان و اسلام ، لامذهبي و الحاد سنتها و ترفندهاي خاص خود را دارد .

سنتها و روشهائي كه در عمق تاريخ بشري تكراري بوده اند ، و باندازه همان عمق ايمان و الحاد در تاريخ و سيكلهاي پيوسته جدال كفر ورزان با مؤمنين به رسالتهاي آسماني .

فرق بين دو گروه راه انتخابي آنان است ، و بقول قرآن كريم : « قد تبين الرشد من الغي » ... در يك سمت رشد و كمال انسانيست و در سوئي فساد و تباهي ... در يك سو ايمان به خدا و كفر به طاغوت و پناه بردن به ريسمان متين « عروة وثقى » و راه ملائك و رستگاران پوئيدن .

و در سوئي ديگر سقوط در وادي شهوات و غرائز و تباهي ها ... و با حيوان وارهيده از بندهاي عقل و تكامل هم آوا بودن.

در يك جانب خداست ، ولىّ آنان كه راه ايمان پوئيدند ، خدائي كه از ظلمات به روشنائيها راهشان داد ، و در طرفي ديگر طاغوت است ، و راهي تا تاريكي و ظلمت .

اما اين سنتهاي الحادي و روشهائي كه لامذهبان در صف بنديهاي خود در برابر مؤمنين ، بر ميگزينند كدامند ؟

بيائيد با هم جريان را از متون رسالتها و در دورانهاي تكراري اين جدال ابدي و ازلي بررسي كنيم تا بيشتر به ماهيت تاريخي و ارتجاعي دين ستيزي آگاهي يابيم .

البرز
Tuesday 22 October 2002, 07:16PM
بسم الله الرحمن الرحيم
جريان الحاد در سيكلهاي تكراري تاريخي از نقاب مدرن گرائي استفاده كرده است . بنيادهاي مذهب را و اصولش را به زمين ها و زمانهاي ديگر نسبت داده ، دين را ارتجاع ، و خرافات گذشتگان دانسته و با نقاب مدرنيته در صدد مبارزه با مذهب بر مي آيد .
بخوانيم :
« و منهم من يستمع اليك و جعلنا على قلوبهم أكنة أن يفقهوه و في آذانهم وقرا و ان يرو كل آية لا يؤمنوا بها حتى اذا جاءوك يجادلونك يقول الذين كفروا ان هذا الا اساطير الاولين » انعام 25
« وچون آنان «لامذهبها» گوش فرا ميدهند ، با زنگاري كه بر دلهاشان انبوه است ، چگونه توانند انديشيدن را ؟ ، و با گوشهائي كه از شنيدن بازمانده اند . و چون آيات و حقيقتها را دريابند ، از ايمان و اذعان سر باز زنند ، و اندم كه بر تو اي رسول خدا براي ستيز و جدل آيند ، كافران و لامذهبان ميگويند كه اين خرافات ديرينيان و گذشتگان است »
باز بخوانيم :
« و اذا تتلى عليهم آياتنا قالوا قد سمعنا لو نشاء لقلنا مثل هذا ، ان هذا الا اساطير الأولين » انفال 30
« وچنانچه آيات ما بر آنان تلاوت گردد آنها (كافرها و لامذهبها) ، گفتند : شنيديم و چون بخواهيم آياتي مشابه را ميتوان گفتن . اينها همان خرافات ديرينيان است »

باز هم بخوانيم :
« و اذا قيل لهم ماذا انزل ربكم قالو اساطير الأولين ، ليحملوا أوزارهم كاملة يوم القيامة و من أوزار الذين يضلونهم بغير علم ألا ساء ما يزرون . قد مكر الذين من قبلهم فأتى الله بنيانهم من القواعد فخرّ عيلهم السقف » 23-25 نحل
« و چنانچه از آنان (كافرها و لامذهبها) سوال گردد كه خدايتان چه فرستاده است ، گفتند خرافات ديرينيان است ، آنان بروز قيامت بار سنگين گناهان خود را بر خواهند داشت و بار آنان را كه به جهل و ضلالت و گمراهي كشيده اند . و در ذيل آيات نحل به سيكلهاي الحادي و تكراري پديده الحاد اشاره ميرود كه لامذهبان پيشين هم در مكر ورزي همين راه ميرفتند و همين سخن ميگفتند . و بنيان آنان از پايه ها واژگون گشت » .
آيات قرآني ياد شده مي گويند :
در آنجا هم كه سرزمين حجاز بود ، و در دامان اعراب 1400 سال پيش .. مهره هاي الحادي و لامذهب هرگز رسالت را از آن خود ندانستند و مناسب احوال زماني و زميني خود نديدند... بلكه هماني را گفتند كه ملحدان امروز و لامذهبهاي معاصر تكرار ميكنند .
جريان (لامذهبي ) كه از بدو عصر استعمار و يورش غرب به جهان اسلام محمل استعمارگران مهاجم گرديد با هدف خلع سلاح مقاومت جهان اسلام و گسستن ملتهاي مسلمان از يكديگر و مجموع اين ملتها از اعتقاد راسخ به اسلام تلاش بسياركرد ...اما اسلام ( 1300 ) ساله در بدو تهاجم ...(1400)ساله گشت و بوقهاي لامذهبي در خدمت استعمار .. همانگونه كه آغازش بود منفور و مطرود يك و نيم ميليارد مسلمانان جهان ماند .

مملي
Wednesday 30 October 2002, 10:06PM
استغفر الله ........... لعنت بر شيطون